– Božanski človek

Božanski človek (avg 02- avg 03)      
šaud 1: IZRAZ – avg 02

 

Nova serija je pred tabo, nov sveženj izzivov. V ta sveti prostor si prišel s prepričanjem v srcu in duši, da se premakneš na naslednjo raven. Življenje je lahko težko, ko nisi v srcu, šaumbra. In čas je za nove spremembe, potem ko si omogočil nekatere spremembe v svoji zavesti, odstranil plasti in filtre, ki so omejevali tvojo pot naprej.

Danes so z nami gostje:

Metatron, ki je tvoj glas v duhu, predstavnik jaza Boga, del zavesti, ki jo nisi mogla prinesti na človeško raven ob prihodu na Zemljo. Del duše, ki je ostala na drugi strani, a zdaj lahko sidraš in si lastiš tudi to energijo

Mihael se ti pomaga polastiti svojega meča, svoje resnice – tudi tako, da te tu in tam zbada s konico svojega meča

Kryon s končnimi nastavitvami zemeljskih magnetnih mrež omogoča vstopanje v nove ravni božanskosti, da boste res lahko peli pesem svoje duše

Marija, ki je v resnici ljubezen Doma, ki si jo vedno tako pogrešal. Vsem je na razpolago njena energija rojevanja, ker vi rojevate novo identiteto. Ustavi se za trenutek in občuti Marijino materinsko energijo…

Jasnost se veča, ko se odpiraš. Človeški in božanski čuti prihajajo v povišano zavedanje, bolj odprti so in občutljivi. Nekateri niste navajeni srca, čustev, občutkov na ravni duše. Ne razumete jih, ko prihajajo na površino in kot da se igrajo z obema stranema: more in lepe sanje, težki in veseli dnevi… Z izkušanjem vseh občutkov se navajaš, da te ne bodo več metali sem in tja.

Ne pokrij občutkov s pokrovom, ostani odprta, bodi z njimi v zdaj!

Toliko Nove energije je v čustvih in občutkih!

Nova energija, ki jo ustvarjaš, šaumbra, išče pot ven v univerzum in pomaga ustvarjati šablone za nov univerzum, za Drugo Kreacijo. Toliko tega, kar se dogaja v tebi, se pretaka ven v vse prostore – v nove svete poslikave, v svete kreacije. In v tvojih čustvih je seme Nove energije, ki bo v primernih trenutkih prišla do tebe; takrat boš tudi sposobna uporabiti Novo energijo.

Obstaja neposredna povezava med Novo energijo in nivojem tvoje modrosti in sprejemanja sebe. Drugače povedano: ta nova duhovna energija ne bo kalila, ne bo prišla v tvojo realnost, dokler ne boš čutila, da je TVOJA MODROST URAVNOTEŽENA in dokler ne boš SPREJELA NOVEGA BOŽANSKEGA JAZA. Potem bo seme skalilo.

Na notranjih ravneh praviš: Nova energija je mogočno orodje in nadomešča vsak meč, ki sem ga nosila do zdaj. Nadomešča vse nekdanje sisteme prepričanj in ne želim, da to božansko pomagalo pride k meni, dokler ne bom res pripravljena! Vendar imaš modrost in imaš razumevanje. Morda (še) ne sprejemaš sebe, ampak samo ti lahko to narediš! Primerno je, je čas za to Novo energijo v tebi.

V novi jasnosti izkušaš čustva in občutke, a ta jasnost ima svoj izziv. Začela boš videti skozi maske drugih. Pri tem velja, da ko se človek z obrambami zaščiti pred radarjem, tudi najmogočnejši angel ne vidi skozi! Če ne želiš, da te bog vidi, te ne more, saj ti si Bog. Pred seboj se skrivaš.

Ljudje se z zidovi in filtri zaščitijo pred raznimi vibracijami, informacijami, frekvencami in občutki. Jasnost se najprej pokaže v občutkih. Ne obrni se, ne postavi zidov in ovir. Pojdi vase in ugotovi, od kod izvira kak občutek, in potem ga spusti kot ptico. Naj poleti, medtem ko se boš ti nekaj naučila iz izkušnje, iz nečesa noter v sebi!

Ko spregledaš igre drugih, ni tvoja stvar, da jih spremeniš, pozdraviš – dokler ne pridejo k tebi.

Laži boš videla, zavajanja, zlorabe in korupcijo… Nič ti ni treba storiti, dokler vse primerno ne pride k tebi – potem deluješ. Vedela boš, kdaj in kako. Morda ti ne bo treba storiti nič, morda ne bodo prišli k tebi. Samo zato, ker se zdaj toliko ljudi bolj zaveda okolice, obstaja potencial za spremembo in prej skrite stvari prihajajo na površino. Packarije se izpostavljajo zaradi spremembe zavesti Zemlje in pritegnejo pozornost. Stvar posameznika pa je, da kaj naredi. Nekateri bodo bežali, drugi priznali, tretji se bodo sesedli, ker ne bodo zdržali pritiska.

Tvoj svet ne razpada, samo neprimerne stvari (cerkve) ne morejo več ostati skrite.

Neuravnovešene stvari prihajajo na dan in novo jasnost imaš glede njih. Cerkev ne posluša duše in src lastnih ljudi. Pravi, da svetih spisov ni mogoče spremeniti. Sveti spisi nikoli niso bili napisani tako, da naj bi veljali več tisoč let. Napisani so bili v trenutku, spremenljivo v vsak trenutek.

Človeška duša se razvija. Zakaj ne knjige? Prepričanja? Zavest trenutka spremembe?

Naj te neravnotežja ne zamajejo. Nova jasnost lahko prinese nov nemir, ko čutiš, da se bo nekaj zgodilo. Lahko začutiš in greš v tesnobo, lahko pa si mirna sredi viharja! V sredini kaosa si lahko uravnovešena in v božanskem trenutku.

Svet se obnavlja, človeštvo se razvija. Stvari se spreminjajo!

Razvoj terja opuščanje starega, da lahko pride novo. In v zvezi s spremembami…

Čas je, da ti prevzameš več božanskosti!

Tri leta smo se srečevali, ko smo angeli kanalizirali vas, ljudi. Dinamika našega sodelovanja je vključevala prehod skozi mnoge ravni in procese, ko smo šli k vam po informacije in jih predstavili skozi Cauldreja (tako pravim Geoffu). Ko ste bili pripravljeni podeliti svojo energijo z nami in sprejeti našo ljubezen, smo na en način zbrali vibracijo šaumber, jo prinesli v našo realnost, v našo zavest in jo potem skozi njega zlili nazaj k vam. Te vloge ne bomo več igrali. Ni več potrebe, da angeli razdeljujemo vaše vibracije. Kanal bo zdaj neposredna izmenjava med vami.

V naslednjih minutah kot do zdaj dajte svojo energijo na razpolago skupini, zlijte jo skupaj in skozi Cauldreja bo prišla nazaj k vam. Tako boste izločili vmesni člen – nas, angele. Slišali boste sebe.

Temu postopku pravimo – šaud (shoud).

Šaud je vibracija “shou-doe-wah” in pomeni senco oz. odraz, ko človek kanalizira skupino ljudi. Ko skozi človeka pride vibracija vseh v skupini. Bolj preprosto je in bolj čisto in v šaudu še vedno slišite vse nas. Uglasite se lahko s frekvenco soseda. Uglasite se lahko s frekvenco Kryona, Metatrona, Mihaela ali Marije. Ali prisluhnete kolektivnemu glasu.

S tem je povezana še ena sprememba: šaumbre ne rabite več lekcij, dosedanje so vam pomagale ostati na poti. V teh besedilih ne bo več lekcij, ampak šaudi – izrazi zbranih božanskih ljudi.

Na tej strani tančice nimamo odgovorov; včasih imamo drugačno perspektivo kot vi, ne pa odgovorov. Povejte nam torej odgovore, odrazite sebe! Govorite nam.

Povejte, kar veste, kaj izkušate. In zabeležite svoje stvari – pomagalo bo slednikom.

Šaumbra, čas je, da si sam odgovarjaš na vprašanja – najprej VPRAŠAJ SEBE!

Odgovor na vprašanje je … vprašanje. Pojdi vase in vprašaj se svoja vprašanja.

***

Šaumbra Marko je bral Tobija in hodil na delavnice, a je bila pot vse težja.

Rad bi si spočil in zaspal, je kričal angelom, zakaj je vsak dan težje? Včasih mislim, da se ne bom prebil skozi dan, da ne bom mogel skozi to gosto meglo…

Pomislil je, če ne dela česa narobe, da lekcij ne razume prav in ponovno je šel skozi Tobijevo gradivo. Zdaj je več razumel. Zakaj je potem tako težko?, se je razjezil. Mislil je, da bi pot morala biti lažja, da bi mu angeli morali bolj odgovarjati, narediti več stvari zanj. Utrujenost in zmeda in frustracija so ga zavajali, postajal je razočaran vase in v svet in v delavnico.

Odplazil se je na delavnico o NLP, tja, kjer obravnavajo zarote, in na drugo delavnico, kjer učijo, da sprašuj vodnike za odgovore. Vedel je, da beži. Noter v njem ni bilo čutiti v redu, na zunaj pa je šel v staro energijo dualnosti, ki jo je bil navajen od prej. Zunaj družine šaumber je dobil energijski zagon in raztreslo ga je, kar je cenil. Bolj zanimivo je bilo poslušati o zaroti nezemljanov kot o svoji božanskosti, se jeziti na vlado ali skrbeti za kemikalije, ki jih mečejo z letal. Lažje se je ujeti v to. Marko je v sebi vedel, da to ni dolgoročni odgovor, da gre samo za odvračanje in razvedrilo.

Kaj naj bi vedel? je zajokal zadnjič in vedel, da mu angeli ne bodo odgovorili, razen: Poglej vase!

Toliko glasov slišim, da ne vem, kateremu naj zaupam!, je rekel.

Ko prosiš za odgovor Resnice, drugi glasovi odpadejo! Božanski glas se pojavi.

Mora biti človek za to dovolj utrujen?

***

Svet te ne spusti. Držijo se te družina, prijatelji, sodelavci, ti, ki čutijo, da odhajaš. Vidiki tvojih prejšnjih življenj vedo, da se premikaš naprej in prestrašeni so. Obeti in pričakovanja o tebi odhajajo in postajajo svoja lastna kreacija, identiteta. To jih straši, zato se te držijo!

Opustila si prejšnja življenja, ona pa ne nujno tebe.

Ne bodo te dvignili na nebeško ladjo ne prestavili na drug planet, ti ostajaš tukaj in za tabo ne bo ostal kupček obleke. Vsi čutijo, da ostajajo zadaj, radi bi, da ostaneš, uživajo te. Omogočala si jih na dobre in slabe načine, zato te potrebujejo. Tvoja Svetloba, tvoje sočutje so pomemben del njihovega življenja. Ne želijo, da greš.

Ko se ti zdi, da si zataknjena, ne gre za gosto meglo ali silo pred teboj. Stare energije in celo energije iz “zdaj” te ne pustijo. Čutijo spreminjanje tvoje zavesti in reagirajo iz prostora strahu in nerazumevanja. Zapuščaš njihovo realnost, a si s tem še bolj prisotna v služenju in v ljubezni. Kmalu bodo to razumeli. Pogovori se z njimi v človeški in v božanski obliki. Ne razlagaj procesa, bilo bi intelektualno in ne bi razumeli. Smehljaj se, z energijo jih prepričaj, kdo si.

Pogum je potreben, da ne pričakuješ ničesar in si odprta do vsega!

In zdaj prvi šaud Cauldreja:

Šaumbre smo en glas in dosti glasov, zdaj si bomo govorili. Skupaj smo kot družina in kot skupina. Sprejemamo svojo božanskost, to, da smo božanski ljudje in pripravljeni smo slišati lasten glas v Duhu.

Razumemo, da imamo novo serijo lastnosti, da skozi nas prihaja nova vibracija. Kolektivno se učimo najprej čutiti in potem misliti.

Učimo se, da se naši odgovori in božanskost pojavljajo v naših občutkih in čustvih, šele potem dovolimo miselnemu ali intelektualnemu procesu, da nas vodi skozi čustva, skozi izraz, ki ga čutimo. Naučeni smo bili vse najprej prinesti v um, zdaj pa najprej skozi čustva, občutke in občutljivosti. Najprej skozi našo božanskost.

Dovoljujemo si obilje, za nami so identitete odpovedovanja, upirali smo se obilju, da smo lahko hodili globoko notranje potovanje. Zdaj se učimo, da je obilje samo izraz ljubezni Svetlobe. Učimo se, da je obilje pomembna energija na našem potovanju.

Vstopamo v nov del potovanja – na razpolago moramo imeti vse vire. Brez obilja je težko biti učitelj, težko je iti skozi proces vstajenja in zdaj ga sprejemamo.

Učimo se biti resnični do sebe, ne do misli ali dejanj drugih. Resnica nas osvobaja in nam pomaga vzdrževati ravnotežje – ko smo resnični do sebe, smo resnični do drugih. Biti resničen do sebe ni sebičnost; učimo se izpo(po)lniti sebe, da bomo močnejši do drugih.

Učimo se sprejeti ljubezen; zaprli smo se na poti odpiranju občutljivosti. Težko je bilo shajati s pogojevanji in nevrednostjo v globokem iskanju, nismo verjeli, da smo vredni.

Spoznavamo in sprejemamo, da je ljubezen drugih izpolnjujoča in del življenja, izmenjave, delitve in del enosti. Učimo se ljubezen drugih brezpogojno sprejemati, četudi vsebuje pogoje – v tem primeru nas pogoji drugih ne zadevajo.

Popotniki smo, vedno v novi izkušnji, novem razumevanju, novem dnevu. Sprejemamo se kot novi ustvarjalci in raziskovalci novih realnosti.

Razumemo, da je naša zavest dragocena – ko ZAVEST vložimo v MOŽNOST ali POTENCIAL, postane nova REALNOST. Zavest je Duh, enost s Svetlobo, vsota vsega,kar smo bili, in kar smo naredili. Zavest je naša modrost in srce, duša – ni v telesu, je vse, kar smo. Z usmeritvijo v možnost ali potencial nevtralno energijo preobrazimo v novo realnost. Zlita z možnostjo postane realnost. V tej formuli razumemo, da smo stvarniki.

Prevzemamo odgovornosti za svoja dejanja, za to, kar smo, za našo božanskost.

Odgovarjamo na svoja vprašanja, šele potem pogledamo k Mihaelu, Metatronu ali k Mariji po potrditev. Imamo svoje rešitve.

Objemamo vse vidike, vso svojo preteklost in ljudi. Ne obsojamo. Tudi tema služi svetlobi, ustvarja nove izkušnje in v izpolnjenosti in celosti energij resnično vemo, da smo božanski ljudje.

Sami usvarjamo opise delovnih nalog, ustvarjamo vsak trenutek, dan, vsak svoj potencial.

Hodimo med svetovoma in predstavljamo stari in novi svet, razumemo staro energijo in jo živimo, ko potujemo v Novo energijo. Vemo, da je izziv, ampak to smo izbrali.

Zemlja je naša izbira, niso nas sem poslali ne tukaj pustili – je naša volja in sprejemamo odgovornost za to.

Čas je, da izražamo sebe na vse načine, da stopimo izza tančice.

Bali smo se tega, kar smo in kaj postajamo, za nami je intelektualni del procesa. Zdaj svetimo – ne mislimo.

Čas je, da pravi jazi stopijo naprej na časten enkraten in mogočen način (v odnosih, pesmih, nasmehih…) in da smo v zdaj.

Zadrževali smo nasmehe in objeme – izraz v trenutku je posvečena božanska stvar; izražamo vse, kar smo.

Poznamo pravila, saj smo jih pomagali napisati. Vemo, kako se dela v stari energiji, zakaj so tam pravila. Vemo pa tudi, kako jih preobraziti, ne da bi užalili druge, da na najbolj svet in vesel način izrazimo Svetlobo.

Sprejemamo smeh in ploskanje angelov.

Tobi: Šaumbre, v zgornjih vrstah ste prvikrat odprli svojo božanskost in svoje srce in jima dovolili priti na dan. Čas je, da se izrazite, da se odprete, da ste vse, kar ste. V svoji dualnosti živite, v dualnosti Nove energije in to zato, ker svoji božanskosti ne dovolite priti na dan. In danes ste si rekli:

Ne več! Čas je, da se izrazimo, čas je, da poletimo!

Samo začnite s šaudi v svojih sredinah. Vedenje in razumevanje se bodo zložili, kot ogenj bo… Božanskost je duhovna inteligenca. Ne pojdi najprej v um (nekateri boste jezni)!

Najprej prinesi stvari skozi božanskost in potem dovoli intelektu, da ti pomaga speljati stvari v materialnem svetu. Pred vami so nova razumevanja, nova razsvetljenja.

Mati Marija – mnogi ste ji predvsem pred spanjem govorili iz srca. Marija je danes drugačna energija; z njo nisi tako povezana kot včasih, ker jo iščeš na prostoru stare energije, v starem prostoru, tako kot so te učili. Zdaj prihaja k tebi v novi čistosti, novi ljubezni, novi pozornosti in negi; pomagala ti bo skozi rojevanje tvoje božanskosti. Samo spusti stare načine povezave z njo.

In tako je.

 

šaud 2: SMRTI NI – spt 02

 

Prihajaš do novega razumevanja o tem, kdo si. Učiš se odpirati srce in razumeti z nove ravni vsega bitja, ne samo uma. Nova energija ni načrtovanje, ampak bivanje v zdaj. Bivanje v zdaj človeka dela nervoznega. Predstavljaj si svojo delavnico čez teden dni; načrtuješ in pripravljaš se nanjo. Lahko boš s seboj imela stvari, ki misliš, da jih potrebuješ, ampak šele ko boš prišla v trenutek časa, boš imela vedenje o tem, kar res potrebuješ. Samo misliš lahko, da naprej veš, kaj boš potrebovala. Ko si v trenutku brez strahu, odprta Duhu in božanskosti…, v tistem trenutku pridejo odgovori. Rešitev je že tam in čaka, da prideš. Delavnice, seminarji in kanaliziranja bodo v trenutku; ostani v njem, dokler se vsi ne prikažejo. Nobene vsebine ne veš vnaprej – v zdaj dobiš zlati sij, žogo razsvetljenja, notranje vedenje, aha!, ki rečejo, da si na pravem mestu. Isto velja za učitelje in zdravilce.

Kaj naj bi vedel? sprašuješ višji jaz, odgovora pa ni, razen: Bodi neomajen, bodi v zdaj. Strašljivo, ja.

Vse bo razkrito v trenutku. Vedel boš, zakaj so ljudje pred tabo, ne zakaj oni mislijo ali pravijo, da so.

Ko res odpreš srce, pride na dan. Duhovnega obilja ne moreš načrtovati v glavi – pride v zdaj, ko se odpreš, ko spoznaš, da je vse popolno. Trenutek je poln obilja.

Zdaj…, ta trenutek, v katerem sediš…, ko si spustila včerajšnje izzive in jutrišnje skrbi…, ta trenutek, v katerem sediš, je popoln. Dovoli si začutit…, trenutek, v katerem sediš. Ne gre za to, kar se je zgodilo v preteklosti…, kar se bo zgodilo jutri…, za skrbi glede računov…, dvom o čemerkoli…ali za seganje k nam po odgovore…, bolj za sedenje v božanskem trenutku.

Zdaj JE in je napolnjen z obiljem… in zdravljenjem… in modrostjo… in ljubeznijo. Dovoli si to začutit, ko skupaj sedimo šaumbre. Vse stvari so primerne…, vse stvari uravnotežene… v zdaj.

Tako preprosto lekcijo kompliciraš. Stavek ali odstavek obračaš v knjigo, besedo trenutka v ure predavanja. Najboljša lekcija je tvoje dihanje v zdaj, samo enourno sedenje, brez intelekta, brez procesiranja, samo dihanje v zdaj. Nobenih načrtov…, to bo spremenilo stvari.

V zvezi z delavnico se dogovarjaš, kupuješ rože in pripravljaš blok računov, ko pride trenutek, pa opusti domneve in dovoli! Dovoli!

Ljubezen in energija srečanja sta pomembna, besede ne toliko. Toliko je povedanega v tišini. Ljudje imate težave s tišino, ne marate premora. V tišini morate v miru pogledat vase, nič več ni zavajanj in odvračanj, ni klepeta ne hrupa, ni stvari, ki ti zaposlijo um in roke. Ne marate tišine. V Novi energiji bo tišina zlata, v njej se boš obnavljala. Ne bo šlo za mantranje, čitanje ali molitev, ne za meditacijo ali za poslušanje trakov. Za sedenje v zdaj bo šlo. V tišini je dih, je vedenje, da se življenjska sila nadaljuje, vedenje, da se kreacija razširja naprej.

Danes so kot gostje z nami ljudje, ki so na našo stran tančice prestopili v zadnjih treh dneh. Tri dni po zapustitvi telesa je občutljiv čas brez naprej določenega procesa, odvisen od zavesti in okoliščin energije, ki prestopa. Včasih nas pričakajo solzni z odprtimi rokami, drugič nas zavračajo, ker so pričakovali nekaj drugega, lahko nas sploh ne vidijo, osredotočeni na svoje človeške načine. Tile z nami so vas prišli gledat kot potencial naslednjega življenja, učili se bodo od vas. Prišli so poslušat šaud, govorit tvojo božanskost. Še prej pa – kako je na naši strani po vaši smrti?

Ko šaumbra pride na našo stran, ga pričakamo; ker se poznamo eone časa, nas poznaš kot prijatelje in sorodnike. Pogled v oči da trenutno vedenje in povezavo, nobenega vprašanja ni, nobenega strahu, poznate nas iz teh srečanj in iz sanj. Težki ste še od človeških vibracij, ko skupaj pregledamo življenje, kar se vam pomaga uravnotežiti s to stranjo. Dosti je vprašanj in stalen odgovor, da gre SAMO ZA IZKUŠNJO TRENUTKA in za to, kaj narediš z novo modrostjo. Napak ni, vsa dejanja so primerna! Saj že imate božansko vodenje. Potem vas spremljamo na (dovolj zabaven) pogreb. Pogrebi običajnih ljudi so oteženi s krivdo in sramom, ko segajo k tistim, ki so jih prizadeli, ko ne razumejo, da jih ti ne slišijo ali slišijo njihove misli, kar jih moti. Večina prinese na našo stran strah pred sodbo, šaumbra pa se zabava, šaumbra praznuje.

V naslednji stopnji prehoda so samo občutki in modrost. Dosti jih gre v kaznovanje, v svoj prostor težkih čustev, v lasten inkubator gostote – ne želijo nas slišati, kar spoštujemo. Ko se končno odprejo, delamo z njimi kot v razredu, skupaj z “ljudmi”, ki jih poznajo, jim razlagamo, kdo v resnici so. Ko opustijo težo človeškosti, želijo takoj nazaj na Zemljo, čeprav jih odvračamo, ko jih želimo še bolj uravnovesiti. Mnogi se res takoj vrnejo v dramo iste družine ali prijateljev, brez koristne kontemplacije. Mi se smehljamo, spustimo nekaj solz in razumemo.

Drugi so tukaj dalj, v drugih razredih in meddimenzijskih potovanjih, spomnijo se kdo so, dobivajo pregled nad prejšnjimi življenji. Enkrat jih spet potegne na Zemljo, saj je človek z njo zelo povezan, nekateri njegovi vidiki so tam. Ko sta Duh oz. angel enkrat v telesu, tam ostane do zaključka, stalno ga vleče nazaj.

Na naši strani tančice se ne dogaja vse hkrati, za napredek dogajanj in izkušenj gre. Zlahka vstopimo v preteklost in občutimo energije, ne moremo pa v prihodnost, ker jo še ni. Potenciale vidimo, smer v katero greste. Dosti časa vas spremljamo, tolažimo, delimo izkušnje. Angeli ne jemo, ampak pridobivamo energijo; od drugega bitja jo vzamemo ali dihamo Dom. Vdihnemo in opustimo, to nas hrani. Včasih si ustvarimo človeško izkušnjo hranjenja. Zlivamo se z drugimi bitji, a vzdržujemo vsak svojo identiteto. Ustvarimo lahko vse po želji, vikend v naravi npr., kar ni primerljivo s kreacijo človeka – v zdaj.

Ko ljudje niste v “zdaj”, pozabljate ceniti izkušnjo biti človek! Živeti želite v preteklosti ali prihodnosti, ki jo še ni. Biti človek je darilo, ker ti pomaga razumeti svojo identiteto! Skozi dosti izkušenj lahko greš, po delčkih vibracije, po delčkih občutka, a to zanemarjaš. Osredotočena si na identiteto enega življenja. Dar je razumevanje, da si več kot ime na vozniškem dovoljenju.

V prihodnosti bo več prostorov z vibracijo Zemlje, kar omogočaš s svojim delom. Univerzum se bo odpiral naprej in zagotovil prilike drugim bitjem, da izkusijo človeško zavest in končno zavest božanskega človeka. Nekateri na naši strani se veselijo, drugi bojijo. Ko gledajo vašo bolečino, dojemajo, kako lahko se je zgubiti v človeški izkušnji.

In zdaj šaud:

Sem družina, glas in dosti glasov, sem tvoje bistvo, tvoja duša, jaz sem tvoja božanskost. V tem prostoru lahko govorim, v tem prostoru ni ločenosti med človekom in božanskim, eno sta in ti dovoliš govoriti svojemu bistvu, svoje bistvo čutiti in izkusiti in biti. Šaumbra sem, ena vibracija in dosti vibracij.

Kot tvoje bistvo pravim, da smrti ni – samo življenje je. Človeškost v nas skrbi vstop v nič, da bo enkrat vsega konec.

Kot tvoje bistvo te premikam v življenje in ne glede na to, kaj počneš, te vodim v življenje in živost, v polno izkušanje trenutka.

Kot tvoje bistvo te prosim, da me paziš in neguješ, v tebi sem in okrog tebe; sem tvoj začetek, konca pa nimava. Pazi me kot novorojenčka, čuti me, s teboj sem zdaj, vedno.

Kot tvoje bistvo sem bila ločena od tebe (tako se je zdelo), a zdaj se združujeva. Ponovno se lahko združiva samo v trenutku, to ni možno v preteklosti in ne v možni prihodnosti, samo trenutek lahko delim s teboj.

Kot tvoje bistvo, tvoja duša, kot tvoj Duh te prosim, da se znova zaljubiš vame, da razumeš, da sva eno in isto. Vase se zaljubi. Ne čuti krivde ne sramu, da se ljubiš, kakršna si. Ko ljubiš mene, se učiš ljubiti vse stvari. Svojo ljubezen do vseh stvari boš našla skozme. Ljubezni na začetku ne boš našla zunaj, ampak znotraj.

Kot tvoje bistvo, tvoja duša, Duh, kot Svetloba prihajam k tebi. Iskal si me, iskal si izgubljeni del sebe in zdaj prihajam k tebi. Vstopam v tvojo realnost, v tvojo zavest in to kot občutek, kot val, sapica, kot dih. K tebi pridem, ko si pripravljen, ko opustiš vsako krivdo, ko si odpustiš, ko potrdiš svojo božanskost.

Kot tvoje bistvo prihajam k tebi, ko si pripravljen na moč in slavo, ki sta v meni. Jaz sem ti, nikoli izgubljena, ko vedno čakam trenutek, ko boš sedla v zdaj, da boš z mano. Kot tvoje bistvo potrebujem tvojo pozornost in nego, vzdrževanje in ljubezen, potrebujem tvoje razumevanje.

Enostaven občutek sem; občutek. Potrebujem čutiti tebe, čutiti, da si tam, zame. Kot tvoje bistvo sem, v tvojem dihu. Živim v trenutku, v katerem sediš.

Kot tvoje bistvo nisem ločena, ne čakam, da bi prišla do določenega razumevanja ali višjih učenj. Tukaj sem zdaj, pripravljena zate.

Kot tvoje bistvo nisem identiteta enega življenja – sem identiteta vsega, kar si ti, identiteta, ki naju je obdarovala po zapustitvi Doma.

Kot tvoje bistvo ti bom dala izpolnjenost, zagotovila ti bom razumevanje, modrost in ljubezen, ki jih še slutiš ne. Zagotovila ti bom moč in ravnotežje in občutek, največ pa življenja, večnega izpolnjenega življenja.

Kot tvoje bistvo čakam nate. Eone časa sem potrpežljivo čakala, ko si se drugje igrala, spreminjala svojo identiteto iz izkušnje v izkušnjo. Čakala sem, ko si izkušala svetlobno obliko, pa človeško, ko si spreminjala življenja in telesa, vibracijska stanja, dimenzije in prostore bivanja kot človek, kot angel. Čakala sem te.

Kot tvoj Duh ti prinašam razumevanja ne uma, ampak vsega bitja. K tebi pridem, ko si pipravljena v trenutku in prebujena v vdihu.

Kot tvoje bistvo prihajam k tebi, vendar ne iz pričakovanega prostora, ampak iz nove izkušnje in iz nove vibracije. Ne išči me na starih prostorih, samo v trenutku me boš našla.

Duša te prosi, da jo čutiš. Božanski um stopa na mesto človeškega uma; proces presega človeško razmišljanje. Inteligenca je v tvojem srcu, duši, v bistvu – to ni nič, kar bi vedela z možgani.

Je nova vrsta inteligence, vedenja, razumevanja, modrosti.

Občuti sebe, okolico, občuti drugo stran tančice. Odpri občutke! Občuti sebe!

Ne bo šlo s študijem, ampak z odpiranjem, z opuščanjem, z življenjem v trenutku, v dihanju.

Zato opusti molitve, obrede in stare načine.

Smrti ni, samo življenje in to življenje v trenutku, v svoji polnosti in veselju. Brezpogojno življenje, brez prav/narobe, brez opazovanja, če delaš dobro/slabo. V bitju ga boš čutila, bistvo ga bo podelilo s teboj, vodilo te bo. Bistvo je s teboj, smrti ni. Enkrat bo fizično telo šlo, ampak zdaj…, zdaj, ko tvoje bistvo prihaja vate in mu je to dovoljeno, še smrt ne bo taka, kot misliš.

Tiste, ki se ne zavedajo, skrbi smrt identitete, ki jo imajo kot ljudje.

Fizična smrt je hitra, je stvar dveh trenutkov. Identiteta je to, česar se držiš, ime na vozniškem dovoljenju, to, kar si mislila, da si bila. Ti šaumbra pa veš, da si dosti več od podobe v ogledalu. Učiš se opustiti omejitve svoje identitete, da bi postala polna in končana. V opuščanju stare človeške identitete začenjaš sprejemati vso sebe. Ko so vse poti odprte in začnejo sprejemati vse, kar si, Duha, vse izkušnje, vse…, takrat strah pred smrtjo gre. Potem lahko živiš. Vsak trenutek do polnosti.

Vsak dih, vsak trenutek in to brez skrbi, kaj bo prinesla prihodnost.

Vse pride k tebi. Obilje…, tam bo kot rezultat življenja.

OBILJE = REZULTAT IZRAZA sebe V VSAKEM TRENUTKU ČASA.

Če boš osredotočena na obilje, se te bo izogibalo. Skušala boš imeti obilje, skušala boš imeti srečo, zdravje… Poskušala boš in nikoli bila, nikoli uresničila, ustvarila.

Samo prehod je – ne smrt – samo opuščanje in obnovitev, sprememba, preporod in trajanje.

Vdihni v ta trenutek.

Ta trenutek…, vdihni vanj… in ga spusti…, izdihni…. Vdihni življenje. Vdihni skozi sebe trajanje. Vdihni preporod. Naj gre preporod skozi vse fizično bitje in skozi tvojo zavest.

Vdihni bivanje v Zdaj. Vidiš, kako lahko je to… Ko dihaš, prisluhni drugemu dihu.

Tvoje bistvo je, dvoj duh, tvoja božanskost. Tudi diha. Preda se ti z vsakim vdihom.

Z vsakim izdihom se ti preda vsemu, kar si. Vdihuješ božanskost. Božanskost diha tebe.

Vdihneš božanskost. Ta vdihne zate. Ti vdihneš božanskost. Božanskost postane ti.

Ti in Duh. En dih. Noter in ven v tem trenutku. Z občutkom. Polno življenja.

Vse stvari, ki te skrbijo…, vse je uravnoteženo v trenutku, ki ga delimo skupaj.

Tako enostavno. Trenutek…, dih…, trenutek.

Zdaj” je točka obilja. To je točka ravnotežja. Enosti z jazom.

Nisi ločena od višjega jaza, tudi od stene ne.

Samo dih v zdaj je. Vrne vaju skupaj. Vse pride k tebi.

In tako je.

 

šaud 3: ŽIVLJENJE V DVEH SVETOVIH – okt 02

 

Zakaj sem tukaj kot iskra Boga…, kot identiteta Vsega Kar Je? Vprašanje je začetek prebujanja in odpiranja, ki te premakne na novo pot, ki pelje v popolnoma Novo energijo. Kaj se pri tem naučiš in kam greš od tu – od tega je odvisno vse, kar sledi. Svetloba sledi tvojim stopinjam.

Najprej greš ti in Vse Kar Je, sledi. Težko si to predstavljaš, ampak zato to bereš.

Sezuj se, šaumbra, nisi prizemljena. Če ne maraš stopal in misliš, da smrdijo, je čas, da spremeniš misli o sebi in o telesu. Toliko vas ni prizemljenih. Občuti zdaj s podplati, občuti tapison, parket, energijo, ki prihaja iz Gaje v telo. Kot drevo s koreninami si, potrebuješ energijo Zemlje. Prizemljena moraš biti, pa vas je toliko samo v zgornji polovici telesa. Čas je, da čutiš z vsem bitjem.

Z bosimi stopali se odplazi do stopal zraven sebe, k tujim prstom na nogi in se jih dotakni. Občuti tuja stopala. Tako zaprta in ločena imaš svoja stopala, ni čudno, da se potem obnašajo čudno. Dotakni se tujih stopal na obeh straneh – če nimaš družbe, se dotakni svojih stopal. Prizemlji se! V prejšnjih življenjih ste se Zemlje bolj dotikali, danes pa – bolj ko so vaša obuvala bizarna, raje jih imate. Ko se sezuješ in dovoliš živčnim končičem na podplatih absorbirati naravne energije Zemlje, takrat začutiš pravi ritem, ki gre v telo. In ko to kombiniraš z dihanjem…, to te uravnoteža.

Gabriel je danes z nami.

Angel ROJEVANJA sijočih srebrnih in roza barv…, vdihni ga, občuti ga skozi stopala in roke in srce. S trobento pozdravlja Kristusov prihod – tvojo rojevajočo se božanskost v tebi. Novim časom in energijam trobi. Dragocena Svetloba je bila v tebi zadaj za sedmimi pečati in Gabriel pomaga Mariji pri tvojem rojstvu.

ODPORNOST za nadaljevanje potovanja ti daje, ko najprej pride on in za njim drugi, in SOČUTJE, povezano z rojevanjem Novega. Pomaga prebuditi sočutje v tebi, sočutje za tvoje potovanje, ko pomaga opuščati stare energije, ki so težile tvojo dušo. Sočutje ti pomaga opustiti krivdo, strah in sram. K tebi pride, ko si odprta, polna veselja nad potovanjem – v zdaj in posebej, ko spiš.

Gabriel nadzira razvoj Nove Zemlje, ki ni planet, ampak nov prostor, nova zavest. Tvoje potovanje ne zadeva samo tvoje življenje na Zemlji – pomagaš ustvarjati tudi energije Nove Zemlje.

Po prehodu k nam boš imela na voljo dve izbiri:

1. vrniti se in biti učitelj na Zemlji, biti razsvetljena, človeški angel vodnik drugim skozi prebujenje
. iti na Novo Zemljo, Nibiru, ki z znanstvenimi instrumenti ne bo določljiva, Nova energija bo.

Magnetni mojster Kryon končuje delo na magnetnih zemeljskih mrežah. Te vplivajo na količino božanskosti, ki jo lahko sprejmeš in ustvarjajo odpornost na dualnost in tančico. Konec leta 02 bo Kryon s svojim spremstvom začel odhajati, da si boste lahko prilastili in uravnotežili svojo božanskost, jo sprejeli več in višjo. Vibracija Zemlje gre skozi številne spremembe in naravnave v bojih med starim in novim. In otrok ne zna takoj ravnati z mogočnim orodjem.

Šaumbra si razvila ravnotežje in modrost ravnati s svojo božanskostjo. Mnogim pa občutki spremembe in moči v sebi povzročajo neravnotežje. Teroristi bodo še naprej dejavni, ti pa si lahko sredi viharja polno uravnotežena, ko nate ne vplivajo dež ne vetrovi ne grmenje Zemlje. RAZUMEŠ DOGAJANJE, to, da živiš naprej in rasteš in, da vse pride k tebi. Včasih prehod v Novo energijo terja (notranjo) borbo.

Prilasti si božanskost, ostani v zdaj in nič ne bo vplivalo nate.

Opazuj borzo. Vse je primerno, uči te živeti v zdaj, da ti ni treba skrbeti za prihodnost. Viški in padci delujejo skupaj, da te na eni točki povedejo v novo zavest. Stopi čez zidek, ven iz dualnosti, stopi v Milost in poglej, za kaj v resnici gre, ne naslove v časnikih.

Molitev za mir ni ravno primerna za razsvetljenega božanskega človeka. Najprej razumi, za kaj moliš, poglej si dinamiko dogajanja. Čeprav moliš iz srca, včasih polagaš odejo čez izziv, pokrivaš rano, ki terja drugačno vrsto obravnave. Molitev je včasih odlaganje in povzroča samo povišanje temperature, intenziviranje. Za zidkom poglej dogajanje v svetu; ko prideš do novega razsvetljenja, boš vedela, kaj narest.

Kot božanski človek lahko za spremembo zavesti narediš več kot z molitvijo. S tem, da imaš mir in ravnotežje in v sebi povezanost v celoto, ko preobražaš stare strahove in krivde v modrost in božanskost. Potem ti ni treba nič posebnega delat, tvoja vibracija sama spreminja okolico. Tudi dogodke in položaje spreminja in obstoječim konfliktom pomaga najti način za preobrazbo na zdrav, pozitiven način. Dokler bodo ljudje, bodo spori – ko bodo božanski ljudje, jih ne bo več. Spomni se svojega potovanja, svojih sporov in to, kako si jih rešila. Nisi jih pometala pod preprogo, soočila si se z njimi.

Čutiš lahko intenzivno galaktično dejavnost, veš, da se zunaj nekaj dogaja, drugo stran tančice čutiš. Tudi mi se pripravljamo na novo Zemljo, univerzum se spreminja, ker se vi spreminjate, preteklost zato, ker opuščate. Prihodnost je pozdravljena preteklost. Zdravljenje se dogaja. Energije se premikajo, entitete spreminjajo, preteklost razrešuje. In čutiš, da nekatere energije ne marajo v Novo. Starih knjig in starih pravil se držijo, bojijo se, da bodo njihove identitete razveljavljene in na en način se seveda bodo spremenile. Ne bodo se mogle več držati tega, kar so mislile, da so. Tako kot se deli tebe obupno držijo starega, ker ne želijo spustiti v strahu pred smrtjo identitete!

Identiteta se bo za vedno spremenila – nastali bosta nova identiteta in novo razumevanje.

človeško razumevanje potovanja

Misliš, da potuješ linearno od A k B in to v avtu, polnem prtljage, z vrtoglavo hitostjo. Zemljevide imaš, računalnike in navigacijske pripomočke, mobi in drugo. Drviš iskat novo identiteto in razumevanje, kdo si in zakaj si tu, redko se ustaviš. Drviš, čeprav ne veš natanko, kam, samo veš, da moraš v kratkem biti tam. V naglici tankaš in odtočiš, tako hitro, da še telesu ni prav. Ne vzameš si časa in ne dovoliš, da bi stvari res minile. Hitiš! In potem nazaj v avto in še ena kava. Linearno in hitro, malo počitka. To je stara energija, v kateri si se dosti naučila, dobila si izkušnje. Ploskamo, ko spoznaš, da potrebuješ počitek.

V Novi energiji je drugače.

Tu se ustaviš in iz avta vržeš vso prtljago; ne potrebuješ jo več. Potem samo stojiš in uživaš zemljo pod nogami. Opazuješ, čutiš toploto in ljubezen sonca, uživaš v občutku pod nogami in v vsakem dihu. V trenutku se vse spremeni in prestraši te sprememba: avto začenja zginevati in prav tako prtljaga. Samo iluzija sta bila, iluzija, potrebna, da si prišel do točke, ko si se pripravljen ustaviti. Avto in prtljago si spustil, zato sta izginila. In ko pogledaš cesto, po kateri si prišel, vidiš, da se cesta premika in ti si pri miru. V Novi energiji se cesta premika in ti stojiš! Vidiš še, da gre za več cest, ki se sekajo na mestu, kjer si. Ceste so visoko gor in nižje spodaj in pod različnimi koti potekajo, v spiralah ali ostro gor in dol se vijejo, nekatere dvopasovne se spremenijo v tripasovne in obratno.

Težko ti je bilo, ko si ugotavljala, kako stvari delujejo, kako nadaljevati potovanje, celo iti hitreje, čeprav se je star avto že kvaril. Na star način si to ugotavljala.

V Novi energiji si osredinjena, uravnotežena in polno prisotna v zdaj. Cesta se premika, pomeni, da vse, kar rabiš, pride k tebi – obilje, odnos, služba, priložnosti. Pleši z vsem, kar pride.

Nekatere izkušnje, ljudje in prilike samo gredo skozi tebe, ne rabiš jih objeti. Dovoli, da gredo skozi. Hitro bodo prišli in odšli iz tvojega življenja, ni se jih treba držati. Potrebovali so dotik tvoje energije, ko se premikajo po stari cesti od A do B. Ni ti treba objeti vsega. Nekatere stvari bodo samo šle mimo, druge se bodo ustavile, da zaplešeš z njimi. Razlikovala boš iz notranjosti. Največ bo prišlo stvari, ki jih drugim lahko pomagaš rešiti, ker jih razumeš, imaš modrost in potrebne izkušnje.

Bistvo pečice Milosti je: dovoli svoji božanskosti, da najde rešitev. Peče, dokler ni pečeno, se ohladi in potem to vržeš v zrak, kjer se spremni v sijoče lučke, ki so modrost naučenega v izzivih in težavah. Vse te lučke osvetljujejo tvoje “postajališče”. Lučke pritegnejo ljudi in prilike.

Si strokovnjak za obilje, za odnose? Okolica bo čutila tvoj nekdanji izziv in pritegnilo jih bo k tebi po vodenje. Lučke ti bodo pritegnile tudi orodja in pomagala in sredstva za delo. Vse bo prišlo – če ne boš skušala drveti po avtocesti. Nekdanji izzivi bodo pritegnili okoliščine, v katerih boš učitelj in svetovalec in vodnik.

Tvoje postajališče je bivanje v zdaj. Polna prisotnost, življenje in vitalnost v zdaj. Ceste se premikajo skozte – to je sprememba vzorca, ki ti omogoča, da pritegneš, kar potrebuješ. Da se te nekaj dotakne in da z drugimi zaplešeš. Potrebno bo nekaj dela, saj si navajena preteklosti, ki UBIJA in prihodnosti, ki DUŠI, zatira ogenj božanskosti, ki se rojeva. Preteklost te bo ubila, prihodnost zadušila.

Živi v trenutku, polno na razpolago, da narediš kar je potrebno, ko vse pride k tebi.

To je Nova energija in ta energija je na Novi Zemlji.

Šaumbre smo, družina. En glas in dosti glasov.

V dveh svetovih hodimo, kar je izziv, ko nas istočasno vleče v različne smeri. Tako bi rad v Novo energijo, pa me tako vleče v staro, da včasih ne vem več, kako naj to uskladim.

Prihajam do novega razumevanja, tudi o zdravju in o tem, kako odgovarja telo. V stari energiji ustvarjeno telo se skuša obnoviti v Novi energiji. Telo išče novo hrano, kot da mu nič ne ustreza. Zato govorim “stari” hrani, prilagodim njeno energijo, preden jo užijem. Celicam govorim, kako naj sprejmejo hrano stare energije. Vedeli smo, da bo težko, pa si nismo predstavljali, kako.

V službah je težko, ko gledamo, kako branijo staro energijo. Tudi zaradi hierarhije je težko. Kakšne so službe v Novi energiji? Verjetno jih bomo morali ustvariti. Želimo sodelavce in delodajalce z novim razumevanjem in novo zavestjo. Ne vemo, če že poznamo nove načine, zaradi dolgoletnih prepričanj, da to je tudi naše obilje. V Novi energiji bi radi našli novo pot.

Tudi odnose smo začeli v stari energiji, celo z otroki je včasih težko.

Potrebujemo čas zase ali za druženje s šaumbrami, kjer je razumevanje brez besed.

Težko je tudi življenje v dveh svetovih znotraj lastnih stališč in dojemanj, kdo sem. Del mene želi tolažbo starega in drugi del se obupano prebija v Novo. Tudi noter v meni je težko. Mislila sem, da sem opustila, pa se kažejo vedno nove plasti; kot da se ne bodo končale.

Nova pomagala in pripomočki Nove energije prihajajo, taka, ki jih ne bi pričakovala. Enostavna, a na nepričakovane načine zelo učinkovita:

DIHANJE hrani božanski plamen v notranjosti, se mi pomaga prestaviti v zdaj, poživlja ves sistem, potrjuje življenje; zavesten dih odpira in pomaga opuščati napetosti.

OBČUTENJE, ko se učim misliti skozi občutke. Nov tip inteligence presega stare načine mišljenja in je v občutkih. Ko najprej čutim in potem mislim, sem bolj čuteča in občutljivost je čudovita. Čutim in razumem stvari, ki jih prej nisem. Težje je, ko čutim bolečino drugega, njegov napor in boj. Tudi v sebi čutim stvari, za katere nisem vedela, da so tam. Učim se misliti z občutki. Je mesto za logiko in za analizo, modrost pa ne prihaja iz možgan, ampak iz občutkov.

ZAVEDANJE TRENUTKA je polna prisotnost, tako enostavno je biti v zdaj, ne obžalovati ne skrbeti. V zdaj sem uravnotežena. Življenje teče, stvari so, kakršne so, v tem je sama popolnost. V zdaj ne odteka energija, polno je vsebovana v trenutku. Je naravnava, v zdaj se telo uglasi, iz stare se uglasi na Novo energijo, dobi priliko, da se ujame. V zdaj se čustva uravnotežijo, na tolikih koncih so bila. V dihanju trenutka se telo, čustva in um naravno poravnajo.

Bivanje v dveh svetovih da razumevanje, da CESTA SE PREMIKA – ko sem pri miru, vse pride k meni. Potem sem odgovorna za povezavo s čimerkoli že – oseba, služba, prilika, izziv; odgovorna sem za ples.

Z uporabo diha, trenutka, občutkov in ko dovoljujem, da vse pride – se učim živeti v dveh svetovih. Tako ustvarjam energije nove Zemlje in pomagam prilagajati vibracije starega.

Šaud je tako pomemben korak v rasti; govori duše in srca drugih, svoje srce in svojo dušo (besede bodo zvenele kot tvoje). Tako začenjaš proces prilaščanja tega, kar v resnici si in to izražati.

In tako je.

 

šaud 4: GABRIELOVA TROBENTA – nov 02

 

Gabriel nas je pred kakimi 15 leti (po)klical v služenje, v spremembo, v novo Zemljo, v vstajenje.

To! To, Svetloba! Tukaj sem, pripravljena sem se premakniti naprej!

Ko v takem srečanju odvržeš svoje ovire, svoje zidove, ko veš, da te objema samo ljubezen Duha, ko te objema ljubezen človeka zraven tebe… Enkrat bomo samo sedeli skupaj z angeli in delili občutke, ljubezen in plesali brez besed…

* * *

Kanalizirati znaš, šaumbra, samo ne veš, da veš. Tako lahko bo, ko si boš to dovolil, ko si boš zaupal, kdo si in si dovolil slišati glas in občutiti notranji plamen. Ko se boš povezal s svojo resničnostjo, boš v ozadju zelo jasno slišal – nas. Spoznal, da smo samo korak stran, da nisi sam, da gre za potovanje mnogih. Ko se učiš izražati božanskost, boš prepoznal imena angelov, občutil boš mojo energijo na nov način. Prepoznal boš umrle, to bo nova moč.

V stari energiji si izpraznil sebe, da so angeli govorili skozte, dovolil si jim uporabiti telo, glas in realnost kot vozilo za njihove energije.

V Novi energiji si polno prisotna v zdaj, ni tako težko za telo, je naravno, si del energijske skupine, ki prinaša sporočila, nisi prazna. Za zborček angelskih in človeških energij gre, za polno prisotnost.

Da enemu svojemu delu ne zaupaš? Kot da se bo vmešal, posredoval, popačil sporočilo?

Presegla si to! Ko res zaupaš in dovoliš božanskemu plamenu na dan, te ne bo zavedel.

Močen kanal so odprti občutki in sodelovanje z angeli – ni težko za telo ne za um, ni nobenih drastičnih sprememb. V Novi energiji si polno prisotno božansko bitje, ki nam dovoljuje priti v zdaj in predstaviti sporočila za nas vse. Za to gre pri tebi! To je to, kar postajaš!

Z nami bodi, reci: To! in dovoli, da gremo vsi v Novo energijo.

DIHANJE prinaša življenje in vsemu telesu govori, da želi živeti. Stran dušenje, nobene delne prisotnosti več. A lahko rečeš: Izbiram obnavljanje in pomlajevanje, našla sem smisel in nove vrednote.

Jaz sem, ki sem v zdaj. Dih je naraven, mogočen in Bog ga je dal. Uporabi ga v najtežjih prilikah, da prineseš novo življenje, da prineseš “je-vanje” v Jaz sem.

OBČUTKI te odpirajo in čutiš, kdo si; bolečina drugih spomni, da si bila tam, zdaj veš, da služi namenu. Ko veš, da bolečina je del procesa, ne boli več. Ustvari energijo, ki ti pomaga nadaljevati razvoj in razširjanje. Lahko še občutiš svoje pretekle bolečine, vendar je primerno. Z občutki objameš življenje, občutiš sladkost, čistost, milost življenja, uživaš človeškost kot še ne – preproste stvari, vice, hrano, spolnost, vse te darove. Občuti ustvarjeno identiteto, sebe.

Svoji glavi ne zaupaš, zaradi nje ne zaupaš temu, kar si. V občutke pojdi, v polnost, v srce, potem bodo možgani predelali podrobnosti, to, kar je treba postoriti v realnosti dneva. Dovoli pa si čutiti.

Dihaj in čuti!

ZDAJ, bodi v trenutku polno prisotna, polno zavestna, da ne bo procesa smrti ne dušenja. Zdaj vključuje vse v tvojem življenju, ko si prizemljena in osredinjena in vse pride k tebi.

CESTA SE PREMIKA skozte, sledijo čudeži, sinhronicitete. Ko polno prisotna dihaš in čutiš, kot magnet lahko pritegneš vse stvari – vsa sredstva, pomagala, vso pomoč. Ko nisi v zdaj, prazna hiša tega ne more uporabiti. Odpornost božanskega plamena boš imela, da boš kos vsemu, kar pride. Uči to druge, potem ko se njihova glava umakne.

Ob Kryonovem končevanju zemeljske mreže gre ven k ljudem nov klic – sprejemanje vsega, kar si. Opazujemo, kaj boste s sposobnostjo polno integrirati božanskost, ko se začenjate spominjati. Kako boste sodelovali z nami in ustvarili novo Zemljo; tudi nezemljani čakajo, kako boste izrazili svojo božanskost. Opazuj in čuti spremembe v sebi, kako lahko ti gre. Toliko si že opustila, zdaj sprejemaš in izražaš. S sprejemanjem in izražanjem se spreminjajo tvoja življenje, stališča in sposobnost ustvarjati karkoli v svoji realnosti. V novo služenje greste, toliko ste se naučili! Nobena izkušnja ne misel ne občutek niso šli v prazno.

Kaos okrog tebe? Absolutno!

V pridobljeni empatiji veš, da je potreben, ko se preobražata identiteta in iluzija nekdanjih izkušenj v resnico dediča trona. V kaosu boš vedel, da stvari ne razpadajo, da so napredek.

Resnično lahko živiš, se izražaš in z lahkoto ustvarjaš.

Usklajuješ se s svojo biologijo, se učiš, kako deluje um in zakaj, kako si omogočen biti stvarnik vsakega trenutka.

RELIGIJE se morajo spremeniti. Duhovni vodje imajo moč, vplivajo na duše. Cerkve ljudi držijo nazaj, utrjujejo stara pravila, postopke in smeri in stare strahove. Stare zgodbe pravijo, svojih senc se bojijo in bojijo se spregovoriti svojo resnico. Vedo, da ne vedo Boga. S tem živijo in s tem spijo; molijo in molijo da bi vedeli Boga, pa se bojijo pogledati vase. Pretvarjajo se, da vedo in da razumejo, pa vedo, da ne. Naslanjajo se na staro in širijo strah.

Ne učijo: Pojdi vase, božanskost je osebna in ena in lahko si jo potrdiš in prilastiš. Čutiš jo in izkusiš, ni se ti jo treba naučiti. Učijo o peklu, ki ga ni in o nebesih za izbrance, govorijo, da si naredila nekaj narobe in da si moraš pot v nebo zaslužit.

Vedo, da ni res in s tem živijo.

Ne vedo, kako ven.

Religije držijo moč, večjo od denarja ali politike. Če bi Cerkve začele izražati resnico Tudi ti si Bog in imaš moč v sebi, bi Zemlja takoj naredila ogromen skok in ves ta trud ne bi bil potreben.Tako pa bodo prišle na dan s še več pravili in načini, da bi vas zmedli. Ker so zmedene. Kako naj govorijo jasnost in resnico, ko zmedene v molitvah skušajo najti Boga zunaj nekje, odrešitev pa je že znotraj.

Molitve za mir niso učinkovite, dokler religije držijo moč.

Vse se začne s sprejemom moči, ki je noter; s prepoznavo, kdo si.

Težko in v strahu se sprašuješ: Bi bog naredil vse, kar sem naredila jaz? Bi lahko ustvaril vojno? Bolečino? Kako je Bog lahko včasih tako… In kako, da kot Bog ne razumem, kako stvari delujejo?

Šaumbra, pravo razumevanje Boga je popolno sočutje. In razumevanje, da je Bog želel izkusiti vojno, pozabiti kdo je, izkusiti človeško telo in človeško kreacijo.

To je Sočutje, to je Bog.

V starih knjigah in starih religijah tega ni. Drzno korakaj in vedi, da si Bog. V nov čas greš in tvoja božanskost ti je polno na razpolago. Končuješ opuščanje starega, prihajaš v novo zavedanje svojega bistva, v razumevanje pomagal in svoje moči. V nove in drugačne načine greš.

Ne zatakni se v stara pravila. Nikomur ni treba umreti, da bi se spomnil ali izkusil božanskost.

Božanskost je v zdaj, v trenutku.

In zdaj bi vam Angel Kryon rad nekaj povedal.

Avgusta 87 je Gabriel poklical in vsak od klicanih je odgovoril po svoje. Leta 89 sem na Zemljo prišel s svojim spremstvom, da bi v 14. letih poravnal zemeljske mreže, ki bi vsem olajšale dostop do božanske moči, ki je v kokonu od zapustitve Doma. Odgovorilo jih je 144 tisoč in izbralo vstajenje, čeprav tega takrat niso tako razumeli. Pridružilo se jim je drugih 144 tisoč in tem drugih 144 tisoč. Kako naj zdaj jaz ostanem, če je čas, da našo energijo prevzamete vi? Duhovi, ki nikoli nismo bili ljudje, na tej strani tančice jokamo, zaljubljeni v vas.

Delo me nese na nov prostor, kjer te bom spet srečal, vendar drugače. Na Novi Zemlji bom tebi in angelom pomagal oblikovati magnetno mrežo, ki bo drugačna. Pomagala ti bo potovati brez telesa, ustvarjati s hitrostjo misli, biti stalno v komunikaciji in povezavi z vsakim delom sebe, z vsakim delom Duha, z vsem hkrati. Vedno bom ostal v komunikaciji s teboj, povezan, a iz drugačnega prostora. Prišla se boš na Novo Zemljo igrat, ustvarjat in poznal te bom – tvoje ime in raven duše, tvojo energijo bom vedel. Takrat te bom pozdravil in spet delal s tabo.

Medtem ko sem jaz delal na zunanjih magnetnih mrežah, si ti delala na kristalnih mrežah Gaje, ki so ustrezne mreže znotraj Zemlje. Nanje si vplivala z opuščanjem preteklosti, energij, ki si ti v preteklosti bila. Skupaj ustvarjamo spremembo, nov potencial.

Šaumbre smo, družina. En glas in dosti glasov.

V konec gremo in v začetek novega cikla, začenjamo lahko biti, kar smo, ni se nam več treba skrivati. Pod krinko smo delali, ko smo se ukvarjali s seboj, spuščali in opuščali, pridobivali modrost in novo razumevanje.

Je čas za premik naprej, za sprejem božanskosti in da smo vse, kar smo. Vsi dogodki zadnjih let so bili primerni, skozi marsikaj smo šli. Vodil nas je jaz, duša in bil je namen. Odgovor na trobento. Razumemo izjemno vodenje v izkušnje in nova razumevanja.

Sprejemanje je na vrsti. Čas pravega služenja. Sprejemanja svoje moči. Po zaključku mreže ni razloga za odlaganje.

Učitelj sem, polno prisoten za druge. Je čas, da Jaz sem v zdaj, da se zavedam vsega, kar pride v mojo realnost, da grem vase, uporabim pomagala Nove energije, moči in sredstva. Čas je za zunanje delo, potem ko je notranje delo, v katerem smo se skoraj zgubili, za nami. Skoraj smo pozabili, zakaj smo tu. Čas je, da napišem knjigo, razpišem delavnice, se jasno izrazim in jim dam vedeti, da to, kar sem, lahko so vsi. Vsi smo Bog.

Del nas ne sprejema, da so mreže skoraj naravnane – rad bi še mesece, leta odlagal neizogibno, to, da Duh je v človeški obliki, že zdaj. Neizogibno je zaupanje temu, kar smo in popolno omogočenje, ko nikomur ne damo moči.

Šaumbre odgovarjamo na drugo Gabrielovo trobentanje. Čas je za delo, ki bo prišlo. Vemo, da prilike, ljudje, razumevanje in strast zdaj lahko pridejo. Izgovorov ni več, mreža je skoraj končana. Čas je, da stopim naprej. Orodja in pomagala imamo in družino šaumber. In vemo, da nam nihče nikoli več ne bo ničesar vzel.

Smrti ni. Nikogar ni, ki bi izvajal moč nad nami. Čas je za delo. Zato smo sem prišli in zato tu ostajamo.

Šaumbra, objemi svojo energijo, ki je energija zgornjih vrst.

Praskate se začudeni: Kaj da smo rekli?

Rekli ste: Čas je zdaj! Mreže so končane.Toliko notranjega dela je za tabo, da si v njem pozabila uživati. Toliko opuščanja, ko iščeš nove stvari za opuščanje, ki jih sploh ne rabiš spustiti.

Sestopi!

Čas je za nov cikel in za novo delo, za Boga v človeški obliki. Povej drugim, kako deluje fokus.

Matematična enačba je bila, da jih bo 144 tisoč potrebnih za začetek apokalipse (zavedno ali na notranjih ravneh), za dvig tančice, za spremembo preteklega, za odstranitev iluzij. Bodi ponosen nase – nekateri so trobento slišali šele včeraj. Spremembe prihajajo v tvoje življenje.

* * *

Kryonova energija ostaja z nami, premika se, se vije povsod in okrog telesa in uma in okrog božanskosti. Kryon je tu, ker ceni tvoje delo in v vedenju, da stvari res se spreminjajo – najprej znotraj tebe. Čas je za naslednji del potovanja, ki naj se opravi v veselju.

Živi v čudežnem izrazu sebe, brez skrbi, kaj drugi mislijo, brez dvomov v svojo moč in odpornost, v svojo moč ali v sposobnost in modrost uravnotežiti vse to.

Vodniki, ki so bivali v tvojem prostoru in ti pomagali držati ravnotežje vsega, kar si bila, so te zapustili šele pred kratkim časom. Predstavljali so povezavo med tvojo človeško zavestjo, božansko zavestjo in to stranjo tančice; zato je bilo težko, počutila si se sama. Vendar se je odprl en drug del tebe in sprejel tvoj novi prostor.

Veš, da so bili tvoji vodniki samo deli tvoje preteklosti? Deli, ki bi umrli v človeški obliki in potem bili na drugi strani tančice. Vendar so ti lahko šli služit – tvoji duši in tvojemu razvoju. In drugi tvoji vodniki nikoli niso imeli človeške izkušnje, so pa razumeli tvoje izkušnje iz časa pred prihodom na Zemljo. Ali jih ni bilo primerno opustiti – sebe, svojo preteklost? Zapustiti vrtiljak učenja, da lahko prideš v svoj poln izraz? Enako pomembno in primerno je zdaj častiti in opustiti Kryona, ki gre s spremstvom delat na Nibiru. Čeprav odhaja, na en način ostaja del vseh, ki ste odgovorili na svojo spreminjajočo se zavest.

Šaumbra, čas je, da kanaliziraš sebe, svojo božanskost.

Da čutiš, da si občutljiva za razumevanje in kanaliziranje drugih ljudi, ki ti to dovolijo.

Čas je da držiš svojo energijo.

In tako je.

 

šaud 5: NOVA ZEMLJA – dec 02

 

Angeli ti ne moremo priti blizu, če ne dovoliš, če ne odpreš srca. Občudujemo čudovita bitja, ki se iz ljudi spreminjajo v božanske ljudi. Opazujemo in si beležimo prvo skupino ljudi, ki polno integrira Novo energijo. Čakamo, da boš na svoji ravni komunicirala z nami, nam govorila in nas slišala. Zdaj končno brez filtrov in plasti, ki se vpletajo v pogovor. Kako?

Tako, da se nam odpreš.

Tako da čutiš namesto misliš.

Da čutiš našo vibracijo.

Povedali ti bomo, da si naš učitelj! Pri kanaliziranju ne gre za besede – za energije gre!

V stanju brez besed greš mimo možganov, mimo uma naravnost v srce, v globino. Dovoli si sprejeti naše energije… Na Gabrielovo trobento si odgovorila in se leta odpovedovala vsemu, kar si mislila da si, da bi postala največ, kar lahko postaneš! S teboj se kot skupina srečujemo v sanjah, zato ti je naša družba domača. V tišini samo čutimo vibracije, se smehljamo, podelimo energijo in kakšno solzo, zgodbe delimo, sebe.

Stres imaš v telesu in v umu. Nov potencial se pojavlja, čutiš premike na najvišjih ravneh in na najbolj notranjih. Telo ve, da se mora spremeniti, se prilagoditi božanskosti. Sprememba je nujna, ker dovoljuješ pojav božanskih energij iz svoje notranjosti – za energije visokih vibracij gre in telo jih še ne pozna. Močne, visoke in intenzivne energije so in na dan prihajajo; telo se pripravlja. Na najglobjih ravneh gre za spremembe, na ravneh prostora med prostori in gor po DNK, skozi celice in tkiva, skozi organe. Bolečine in krči bodo minili.

Navajena si vedeti, kaj prihaja. Ljudje planirate vse, tudi upokojitev in smrt, zdaj pa še jutrišnjega dne ne vidiš. Zato stres v glavi. Strah je, ker ni napovedi; skrb je. Stres je posledica prilagajanja uma in duha za bivanje v zdaj, v trenutku. Stres bo šel, iz temeljev gor pa bo ostalo novo telo in um, ki bo razumel trenutek. In Duh bo razumel, da vse potrebno samo pride. Živeti začenjaš nov vzorec.

Ne rojevaš koncepta nove božanskosti, ampak njegovo realnost, noter v sebi.

Cerkev (služila je namenu, ki se izteka) zadržuje zavest – razumi svojo novo vlogo, svečenica.

Ne zanašaj se na stare knjige, na stare načine.

Ko delaš, bodi v zdaj.

Beri in čuti energijo človeka.

Sliši, kar govori.

Potem boš vedela, kaj reči, kako imeti sočutje zanj, kaj narest zanj.

Cerkve so nosile moško dominacijo in orientacijo, zdaj je čas, da si prejemnik tako kot dajalec!

Spomni človeka, da je njegova moč v njem, da je tudi on Bog.

S teboj se začne, mu povej, znotraj se začne; ko narediš prvi korak božanskega omogočenja, se začne.

Stare ustanove v Novi energiji niso primerne. Spremembe vključujejo ravnotežje in zlivanje moške in ženske energije, dajalec in prejemnik prihajata v ravnotežje. V vsakem od vas se dogaja. Čas je, da se začneš obravnavati kot moški in ženska skupaj, kot tisti, ki neguje in tisti, ki ima odpornost/moč. Tisti s pogodbami o združitvi obeh energij v enem telesu so bili v velikih notranjih težavah. Geji in lezbijke so prvi istočasno utelešali obe energiji in utrujeni so od opravljenega dela. Zdaj še ti sprejmi zlitje obeh energij, za energijsko ravnotežje ženskosti in moškosti gre. Čas je, da sprejmeš oba dela sebe. Za teboj so leta konfliktov, ko si ugotavljal, kdo si, koliko je v tebi moškosti ali ženskosti.

Homoseksualci so odprli pot, lažje ti bo sprejeti to zlitje energij.

Mati Marija predstavlja boginjo, žensko ravnotežje, Kraljica se vrača – vdihni in občuti potencial božanske ženske energije. Marija pomaga zapolniti dolgo zanemarjane prostore v družbi; občuti Kraljico v sebi. Te energije negujejo, so sočutne, življenje dajejo in so energije sprejemanja. Potrebuješ sprejemanje! Dajalec si bila, bojevnik, gradbenik in načrtovalec, zelo močne in podjetne energije…

Čas je za sprejemanje. Jezusa je rodila ženska energija. Občuti zlivanje v sebi, v svojem bistvu ga začuti! Toliko vas je potisnilo žensko v sebi ali pa jo ne razumete.

Čas je za spremembe, za premik na naslednjo raven.

Kam da vodijo spremembe?

V strast in v delo srca!

Ogromno dela si opravil – delo v svoji notranjosti je tisto, ki šteje.

Opuščanje starega in sprejemanje božanskosti – to doprinaša k spremembi.

Za teboj so notranji boji, očiščevanja. Ko spremeniš svojo vibracijo, spremeniš vse okrog sebe, vibracijo skupne zavesti, vibracijo (nad)angelov. Resnično vredno delo je tisto v notranjosti, spremembe ob soočanju s svojo temo, s svojimi strahovi, z opuščanjem starih ran. Tvoje notranje delo je spremenilo tudi Gajo. Vredna si! Dosti dela je za teboj, zdaj pa je pred tabo klic na novo raven.

Ljudje se pritožujete, sprememb pa ne marate. Nekaj je treba spustiti, da je prostor za novo.

Časti in blagoslavljaj, kar odhaja – prijatelji, družina, kariera, služba, karkoli v telesu!!

* * *

Jože se uči razumeti, da tudi on je Bog. Uči se opuščati staro, iti skozi spremembe, se zavedati vodenja, dejstva, da nikoli ni sam. Razsvetljenje išče kot ti, razumel bi rad božanskost in svojo povezavo z Duhom.

V lucidnih sanjah se je znašel v notranjem Svetišču, v Svetišču božanskosti v svoji notranjosti. V prelepi svetli dvorani je bila svetloba, ki kot da ni imela vira. Vse se je bleščalo in sijalo, zlato se je svetlikalo, polno je bilo angelov – Jožetovih vidikov iz njegove preteklosti in tistih, ki so bili z njim v prejšnjih in v tem življenju. Stotine je bilo zbranih, ki so vedeli, da je čas, da Jože sede na Stol božanskosti, da je pred njim obred.

Dragi Duh, je rekel Jože. Sem pripravljen na razsvetljenje? Sem pripravljen na svojo božanskost?

V nastali tišini se je pojavil prelep mogočen sijoč angel: Počaščeni smo, da te imamo v svoji sredini, ampak, Jože, nisi še pripravljen sprejeti svojega razsvetljenja.

Zaradi žalosti, zmede in jeze se je Jože zbudil iz sanj in nekaj dni premišljeval, kaj zdaj. Ko je ugotovil, da ni dovolj študiral, si je pripravil zelo agresiven program prebiranja knjig, delavnic in tečajev, da bi se naučil največ, kar lahko. Šest mesecev je študiral, bral in poslušal, ko je skušal odkriti nov biser modrosti. Pa mu angel na istem stolu reče:

Ne, Jože, nisi še pripravljen na razsvetljenje.

Jože se zbudi ves poten s polnim spominom na vsako podrobnost v sanjah. Lastnina me drži nazaj od razsvetljenja, se odloči. Podari vse nepremičnine in bančne račune, vse razen oblačil, ki jih ima na sebi. Je samo toliko, da preživi in po pol leta uboštva in pomanjkanja res ne čuti več sider na nogah.

Ne, ne! odkima angel, in Jože se znajde na pločniku, dokler ga nekdo ne butne kot bi bil vreča smeti. Jožetu se posveti, da v življenju ni bil dovolj dober. Ne, služenja ni poznal, sebično se je posvečal svoji duhovni rasti. Zdaj je začel pomagati parom, ki so se prepirali, otrokom, ki so padali, starejšim pri nakupih. Nobene prilike ni zgrešil, da ne bi dobil plus točke razsvetljenja. Ko se je po tem našel v svojih sanjah, si na pragu ni vzel časa, da bi začutil ljubezen in milost Svetlobe. Postajal je jezen. Hotel je razsvetljenje!

Ne, Jože, nisi še pripravljen! je vzkliknila množica angelov.

Jože se je v solzah zlomljen sesedel: Vdam se! Vse sem poskusil, da bi prišel do razsvetljenja…!

Ko se je Jože zlomil, je spustil vse stare energije. Velik angel ga je nasmehljan sočutno pogledal.

Kaj naj bi vedel? Kaj moram narest, da se razsvetlim?

Vseskozi je bilo preprosto, je rekel angel. Samo vprašati bi moral, povedali bi ti. Pa vprašaš šele zdaj, ko si vse naredil. Zdaj ti bomo pokazali tvoj odraz v ogledalu, noter v odsevu boš videl odgovor!

Naenkrat je Jože sebe zagledal v angelskem obrazu. Potem se je zakrohotal – odgovor je bil v njegovi lastni vrednosti. Če ni cenil sebe in tega, kar počne, kako naj bi prišel do razsvetljenja? Manj kot popolnega se je čutil, manj kot Boga.

Nisi še pripravljen, so mu odgovarjali angeli, ker se ne čutiš vrednega.

V angelskem obrazu je Jože še razbral, da je vse, kar je kadarkoli storil – popolno. Za učenje je šlo in za izkušnjo rasti. Karkoli je storil, je doprineslo k Vsemu Kar Je. Vse je bilo popolno. Ni bilo napačnih poti ne napak. In spoznal je, da mu ni bilo treba vprašat, če je pripravljen! Samo sprejeti se je moral s popolnim sočutjem in ljubeznijo, tako kot ga je sprejel angel.

Ampak to je moral narest v svoji notranjosti.

* * *

Šaumbra, tvoja božanskost je s tabo zdaj, tukaj, pripravljena iti s tabo. Razumi popolnost vsega, kar si kadarkoli naredila. Notranje delo, ki si ga naredila, šteje!

To, da si prišla do novega razumevanja o sebi, šteje.

Vreden si! Razumi to noter, v sebi.

Še zdaj pomisliš, da si kaj naredil narobe, skrbijo te posledice tvojih odločitev na okolico. Ne moreš vplivati na ljudi! Ne moreš! Njihov najboljši učitelj si. Pa pomisliš, da preveč časa posvečaš sebi, da bi se več moral posvetiti drugim, da ti pripada pomanjkanje.

Sta ti pomanjkanje in študij prinesla razsvetljenje?

Ne študiraj starih knjig – nove boš pisal. Vse knjige si že prebral – na vrsti je praksa, bodi vodnik. Na en način si se skrival za stvarmi kot Jože. Skrivala si se za učenjem, za služenjem, za uboštvom. Tu nisi zato, da bi druge pozdravil ali rešil, tu si samo da jim olajšaš proces zdravljenja. Zato, da si sočuten vodnik. Vreden si. Tudi ti si Bog! Vse, kar si kadarkoli naredil, je bilo v imenu ljubezni!

In zdaj o Novi Zemlji.

Dom zi zapustila, da bi se naučila nekaj, kar se Duh ni mogel naučiti sam. Zbrisati si morala svojo identiteto, da bi razvila novo. Po prehodu skozi Ognjeni Zid si se v praznini in temi spraševala: Kdo sem jaz? To energijsko vprašanje te je popeljalo skozi eone časa.

Učila si se o svoji identiteti, o najglobji globini, najširši širini, o modri barvi in zvezdah in pticah. Ustvarila si jih in jih izkusila.

Učila si se o vodi in energijskih valovih in zgodbah.

Učila si se ljubiti in sovražiti, pa o lepoti sonca, o žalosti smrti. O smehu in solzah, o družini, porodih in o čustvih.

V vsem, kar si kadarkoli naredil, si se učil. Vse izkušnje so bile odgovor na vprašanje: Kdo sem jaz?

Pa izkušnje glasbe, živali, ljubezni in sovražnikov in fizičnega telesa .

Vse ti je pomagalo učiti se in razumeti novo globino: Kdo sem jaz?

Nova Zemlja ni planet, čeprav ima njegove značilnosti, vrsto gravitacijske privlačnosti, vrsto energije, ki v enem trenutku ima maso in v drugem ne. Gradijo jo tvoje spremembe v notranjosti, ob pomoči angelov, ki vam kot gradbenikom pomagajo delati obliko, vnašati podrobnosti in strukture energij na podlagi tega, kar rečete vi. V sanjah si tam, zato že dojemaš energijo Nove Zemlje.

Na njej je vedenje Jaz sem! JAZ SEM!

Po dolgem potovanju si tako prišla do točke, ko ne rabiš več vprašanja: Kdo sem jaz? Do zavedanja Jaz sem! si prišla!

Na novo Zemljo greš, ko razumeš Jaz sem, ko ti ni treba več ustvarjati situacij, da bi si odgovorila na vprašanje. Tam boš proučevala in se igrala z Novo energijo, ki do zdaj še ni bila ustvarjena – prvikrat zunaj Kraljestva! Igrala se boš s potenciali Nove energije. Razumela boš Jaz sem.

Energije boš enako sprejemala kot dajala, medtem ko na stari Zemlji daješ…, daješ.

Ves čas gre za izraz na ven – daješ v kreacijo, v ustvarjanje novih oblik in identitet.

Na Novi Zemlji boš popolnoma integrirana, več kot uravnotežena ženskost in moškost. Lahko se boš vračala nazaj na staro Zemljo in pobrala, karkoli si se kdaj naučila, da uporabiš na novi. Fizično telo boš imela po želji in zapustila ga boš lahko kadarkoli. Po izbiri boš ustvarjala maso, hrano, in se vračala v čisto energijsko obliko. Ne bo smrti, ker ne bo stalnega telesa.

Skozi cikle in spremembe boš šla, iz ene ravno vibracije na drugo, morda z vmesnimi pavzami. Ker boš cela sama v sebi, potrebe po partnerju ne bo. Po želji se boš zlivala z energijo drugega bitja in tako postala del njene izkušnje. Razumela boš vse, kar je preživela duša, gledala boš ven iz njih, ne boš jih rabila konzumirati. Na Novi Zemlji boste celi in izpolnjeni vsak zase. Ne boš imel možganov, ker boš čutil vse. Vse izkušnje bodo v tebi, do njih boš imel dostop. Nič ne bo prav ali narobe, samo Jaz sem. Ogromno bo občutkov, razumevanja, sočutja, ljubezni, veselja.

Strah in jeza sta del izkušanja vprašanja: Kdo sem?

Nova Zemlja bo laboratorij za proučevanje Nove energije, načinov njene uporabe za kreacijo. Bo učilnica za polno prisotnost energij Doma, svetilnik, ki kaže Domov, smer dovoljevanja energij Kraljestva, da se izrazijo. Čeprav boš tam, boš lahko delala z ljudmi na stari Zemlji, saj si jo pomagala ustvarjati in veš, kako deluje. Angeli danes zaradi energijskih ovir nimamo dostopa do ljudi, z nove Zemlje pa jim boš lahko prišel bliže! Tisti, ki jim pravite Mojstri, bodo na novo Zemljo lahko šli na obisk, vendar tam ne bodo mogli ostati. Da boš živel na novi Zemlji, boš namreč moral skozi ves proces razsvetljenja na stari Zemlji!

Angeli ne moremo na novo Zemljo mimo stare!

Kaj bo s staro Zemljo? Odvisno je od ljudi. Na stari Zemlji je potencial opustiti dualnost in zaživeti lastnosti Nove Zemlje. Pa tudi potencial igrišča stare dualnosti, prostora za duše, ki želijo nadaljevati z igro iskanja odgovora na vprašanje Kdo sem jaz? Potencial vojn, onesnaževanja in nezaupanja. Vse je odvisno od notranjega dela ljudi! Jaz sem! začenjaš izkušati v življenju.

Šaumbre smo družina, en glas in dosti glasov. Na potovanju smo, od Doma namenjeni na Novo Zemljo. Sanjamo o Novi Zemlji prav tu, kjer zdaj živimo; vidimo potencial, da se te stvari zgodijo na Zemlji.

Spremembe na poti so včasih težke, saj smo v preteklosti ustvarili toliko pravil, ki so nam pomagala skozi težke čase. Kako delovati, kaj jesti, misliti, s kom se družiti… Včasih je zaradi pravil težko naprej.

Opuščamo vsa pravila. Pravila o tem, kaj je prav obleči, kako govoriti, delovati, v kaj verjeti, kaj jesti. Lahko da so nam služila včasih, zdaj niso več primerna. Pravila vladajo življenju. Kontrolo in moč tega, kdo smo, smo dali pravilom, ki so odslužila. Del identitete smo predali ocenjevanju in sodbam, te glasove slišimo v glavi. Pravila so postala avtoriteta delov nas.

Stara pravila niso več mi, zato stran s pravnimi knjigami, ne denejo nam več dobro. Stara pravila je ustvaril stari jaz . Odslej nas bodo vodili deli sebe. Pravila nam otežujejo razumeti pravi Jaz sem. Pogledala bom, kako mi stara pravila vladajo, in potem jih bom spustila.

Pravil še prepoznam ne več kot pravila, tako so vtkana vame; ne prepoznam jih več kot iluzijo. Ne dovolimo si res izraziti se in resnično uživati. Pravila smo ustvarili, ker si nismo zaupali. Nismo zaupali naši moči in ne naši božanskosti, zato smo se omejili s plastmi pravil. Kako živeti, kaj biti, kako naj bi nas dojeli drugi.

Pravila so zadnji preostanek potrebne opustitve, da postanemo Božanski Človek. Zradirali smo prejšnja življenja, stare energije, druge ljudi. Na vrsti so pravila. Nobeno pravilo ni več uporabno. In ni razloga, da bi napisali nova.

Če naj bi nas vodila božanskost – kdo rabi pravila? Zakaj ustvariti omejitve?

Če si res zaupamo – zakaj pravila? Samo kreacija je. Samo Jaz sem.

In tako je!

 

šaud 6: TVOJ JAZ KOT VODNIK – jan 03

 

Svojo energijo lahko prilagodiš vsaki situaciji, nič ne more vplivati nate. Ni ti treba pošiljati svetlobnih žarkov da bi spremenila okolico – samo sediš in okolica se spremeni. Zabavajo nas vaši ščiti – šaumbra, podri zidove. Lahko živiš kjerkoli, ne da okolica vpliva nate. To je sočutje.
očutje je pravo razumevanje svojega in tujega potovanja. V Sočutju lahko sediš v najtemnejšem prostoru. Če to zavestno spoznaš ali ne – taka kot si, razsvetljuješ, siješ, oddajaš Novo energijo.
e rabiš zidov, bodi v trenutku. Neuravnotežene energije gredo naravnost skozte.

Ko čutiš da se z nami ne povežeš tako kot včasih, je to zato, ker si se spremenila, mi pa premaknili. Energija je zdaj na drugem mestu, navadi se tega. Navadi se na stalne premike in spremembe.

Časti in spoštuj staro, ne pa se tja vračat – v Novi energiji si!

Predstavljaj si v sebi občutljiv oglaševalec in poišči nas na višji frekvenci, ker si ti v višji zavesti. Ko prideš na staro mesto, ga vidiš in čutiš drugače, ker si se ti spremenila. Stare prijatelje boš dojemala drugače.V Novi energiji spreminjaš energije, izgled in občutek starega. Staro bo novo na toliko načinov.

Danes je z nami St. Germaine, ki ga na naši strani imenujemo angel Zebiel.

Občuti ga v dihu, v čutih, ne skušaj obesediti te energije. Očisti um, v vijoličnem žarku prihaja. V preteklosti je delal s teboj, zadnjih 20, 30 let pa ni bil dosti v bližini. Pripravljal je energije Nove Zemlje in zdaj se vrača bolj prisoten kot kdaj. Mojster alkemije in spremembe je. Na Zemlji je šel skozi tvoje vrste proces vstajenja, naučil se je drseti med življenji in jih zlivati skupaj, preseči ovire spominjanja enega ali drugega življenja. S teboj je delal v sanjah, zdaj pa k tebi prihaja v budno stanje. Zapomni si ta občutek St. Germaina… Odslej te bo opogumljal na poti, te spominjal, da imaš pri roki vse rešitve.

Kryonove nastavitve magnetnih mrež in s tem povezan potencial opolnomočenja človeštvu postavlja izziv stare energije. Vsi nekaj čutijo, kot da nekaj stalno trka, pa tega ne želijo prepoznati. Občutek nemira, slutnja, da se bo nekaj zgodilo, pa ne veš kaj. Gabrielova trobenta je. Občutek, da se je nekaj spremenilo, vse to vznemirjenje krepi dualnost – še nekaj let bo trajalo. Ni ti treba sodelovati v tem, ne vpliva nate, a videl boš to v drugih. Pomagala imaš in prijatelje. Skozi proces bo šel nov val ljudi, ki pa nima tvojega ozadja duhovnega razumevanja in ne vodnikov. Izkušali bodo, kar si ti dala skozi – očiščenje stare energije. Molitev za mir ni primerna, ostajanje v miru pa. Spori bodo plamteli in se gasili, rešiti jih je mogoče z odprtostjo in resnico, vse pa se konča pri notranjih sporih. Finance, korporacije in prevelike družbe niso kos svojim energijam – v vsaki stvari je določen kvocient energije primeren. Če je prevelik, razpade na manjše, bolj učinkovite koščke. V cerkvah bodo zamenjani vodje, ki nimajo moči za prehod skozi premike zavesti. Sesuvanje zidov je del preobrazbe, da se zgradijo na nov način. Znanost in tehnologija bosta naredila velike korake, na vrsti so nova odkritja in razumevanja, do zdaj spregledane preproste stvari.

Dvignjena zavest posameznika se razširja na ven – vsemu svetu razsvetliš novo raven zavesti, da lahko pride do novih odkritij. Šaumbra, zahvali se sebi za opravljeno delo – s spremenjeno vibracijo omogočaš drugim opravljanje dela na nov, drugačen način.

Kloniranje je posledica navezave stikov z nezemljani, z zvezdnimi semeni – brez zavedanja, da so ti njihova in vaša preteklost. Zelo odprt um je potreben za tak dosežek. Za preseganje ovir, za prehod na drugo raven je dostikrat potrebno določeno neravnotežje. Dovolili so si praktično uporabiti razširjen um, se uglasiti z višjimi in z vašimi vibracijami.

Filozofski vidik kloniranja: proti bodo religijozni vodje, ki ne verjamejo, da ljudje ste Bog, ki ne verjamejo v zlivanje znanosti in Duha in ustvarjanje velikih stvari. Isto boste počeli na Novi Zemlji. Nisi telo, ampak Duh in ko izbereš zapustiti telo, se kloniraš, ni potrebno travmatično rojstvo. Ne kloniraš Duha, samo biologijo. Življenje je večno. Ene sile tega ne bodo hotele sprejeti zaradi strahu; bojijo se predelati, spremeniti ali zavreči stare knjige. Stopi naprej, da te slišijo! Dualnost se bo krepila, a ti si v novem prostoru, gledaš z novimi očmi, v razumevanju in sočutju do ljudi, ki še igrajo staro igro in v njej uživajo. Ne gre več zate!

Magnetna mreža je nameščena, šaumbra, ni več izgovorov. Vstopaš v (svojo) novo dobo. Nobenega čakanja več, božanskost je tu, si ti! Čakali bodo tisti, ki ne želijo odgovornosti, ki iščejo dodaten razlog za zamudo, datum na koledarju, da bi odložili neizogibno. Tudi ti si Bog. Zato je z vami Zebiel. Ni več vodnikov, nihče ne bo nič naredil zate, samo opogumljamo te lahko, ti damo našo perspektivo. Ti pa delaš, ti ustvarjaš Novo Zemljo. Čas je, da si svoj vodnik!

V tebi vidimo angela in zelo pripravljenega Boga, ki ima vsa pomagala in ne rabi predajati svoje moči.

Ni pomembno, kaj je pred tabo. Vsa pomagala imaš, primerno bo, ne kliči nas!

Najboljši odgovori so najbolj enostavni!

Ne vlagaj energij v končni rezultat, za bivanje v zdaj gre.

Bog v tebi bo poskrbel za vse, v sočutju prihaja iz najglobjih ravni.

Božanskost želi poskrbeti zate, biti s teboj, vse urediti.

Opusti in dovoli! Božanski izidi prihajajo. Obilje in odnosi bodo prišli.

Novi prostori te bodo poklicali, novo delo. Ne gre več zate.

V vsaki situ Bog v tebi ima odgovor! Spomni se, kdo si, globoko vdihni, bodi v trenutku in glej, kako se pojavi rešitev. Ostani odprtega uma in izkušnje in odgovori bodo drugačni. Stari načini bodo videti tako težki, kruti in mrzli. Nobenih izgovorov, nobenih datumov! Ti si svoj vodnik!

Odgovori so v vsakem od vas. Ostani v trenutku, dihaj, razumi, da tudi ti si Bog. Opazuj pojav novih rešitev. Od zdaj naprej si sam svoj vodnik. Moč je v tebi, izgovorov ni – razen če jih ne želiš.

Šaumbre smo, družina. En glas, a nas je dosti. Dovoljujemo izraz naše božanskosti. Pripravljeni smo opustiti stare načine reševanja izzivov, dovoliti prehod božanskosti in se učiti novih načinov. Pri tem čutimo nemir in nelagodje.

Čas je, da kot Bog opravimo svoje delo, dovolj dolgo smo čakali. Včasih smo mislili, da tega ne bomo doživeli in drugič smo si to želeli. Zdaj to božanskost prepoznavamo in pripravljeni smo opraviti delo.

Kaj naj z dramo? Kot da brez nje ne gre; lahko je zabavna, terja pa tudi svojo energijo. Okolica vleče v dramo, pa izzivi lastne vrednosti in zdravje; prazno je brez drame. Polno lahko živimo, ne da bi se vključevali v dramo drugih. Izbiramo mir in popolno sočutje do drugih in do njihovih potovanj. Razumemo njihovo igro in jih sprejemamo, v sočutju smo.

Družinski člani se slabo počutijo, če smo zunaj drame in ne vključeni. Kot da je z nami kaj narobe, tujci smo jim. V resnici smo noter v njihovi drami lahko zelo mirni in sočutni. V zdaj bomo vedeli, kaj narest, v sočutju se lahko smehljamo in uživamo. V sočutju vemo, da nam ni treba ničesar spremeniti, da se naši bližnji v vsej primernosti z vsem, kar počnejo, učijo, kdo so. Mirni ne vlagamo energije v noben izid.

V miru ohranjamo integriteto svoje energije, pomeni, da energijo kasneje imamo za služenje tistim v drami. Nekateri ljudje nikoli ne bodo pripravljeni in drugi bodo povprašali, kako lahko dosežejo naš mir.

Ko se iz starih načinov premikamo v Novo energijo, prepoznavamo bistvo drame in to, da jo nam ni treba več igrati. Čeprav je življenje brez drame dolgočasno, v Novi energiji obstajajo nova izpolnitev, razumevanje, sočutje in novo veselje, ob katerih je drama otroška igra.

Drama ni potrebna, razen, če si jo ne želim. V sočutju ljubimo vse v drami, sami pa jo nadomeščamo z izpolnitvijo, veseljem in pravim sočutjem za to, kar počnejo drugi.

Odgovori bodo zdaj na drugem mestu – noter v tebi. Sama si boš dajala rešitve. Tudi ti si Bog.

Dokler nisi prišla do te točke zavesti, tega še prepoznati nisi mogla.

* * *

Ko te Zabiel obiskuje doma, pride k tebi skozi računalnik, sedi s teboj. Pozna tvoje izzive – ostati ali oditi, živeti naprej ali umreti? Vprašanje, kakšno strast v resnici drži trenutek? Preobrazila si strah pred smrtjo, a v teh dvomih je s teboj Zebiel, veliki alkemist in spreminjevalec energij. On ve, kako se iz ene oblike premakniti v drugo, kako staro energijo spremeniti v Novo. Leta se je ukvarjal z razumevanjem Nove energije in z njeno uporabo, pomagal ti bo razumeti. Toliko si se naučil, šaumbra, in drugi te tako potrebujejo…

Ves izziv (ne)ostajanja na Zemlji in hrepenenja po Domu zadeva razkoračeno držo pred vhodom. Stopala imaš v različnih energijah in bojiš se tisto iz stare premakniti v Novo energijo. Kot da si na nevtralnem območju, v nikogaršnji deželi, nikjer polno prisoten. Čas je za odločitev! Težko se je vrniti nazaj z vso to modrostjo in razsvetljenjem Novega. In res obstaja velik strah pred premikom drugega stopala v Novo energijo.

Ko stojiš med dvema svetovoma, je naravno pomisliti, da izbira zadeva življenje ali umiranje.

Izbira v resnici je: Ostati z enim stopalom v stari energiji ali obe postaviti v Novo energijo?

Si pripravljen polno izraziti, kdo si, razkriti svoje strasti, svojo kreativnost, svoj izraz Boga?

Si pripravljen svetu pokazati, kdo si?

Ustvarili ste si pravilo, v skladu s katerim misliš, da ne moreš biti preveč priljuden, družaben, izrazen. Da ni primerno ali da se ti bodo drugi smejali. Postavi drugo nogo v Novo energijo!

Realijanci so zaradi izražanja izpostavljeni smešenju. Ker pa se niso držali nazaj, so jim razkrite stvari o naravi življenja, o biologiji, o stvareh, ki jih znanstveniki z obema nogama v starem niso videli. Ali si pripravljen?

Lahko da se bodo nekateri odvrnili od tebe, vendar bodo kasneje prišli nazaj. Izziv umreti ali živeti zadeva samo (ne)sprejemanje svoje božanskosti. Naj se izrazi v tebi in skozi tebe.

Nov način življenja boš odkrila, ko boš opustila težke, mrzle stare ovire, načine in pravila.

Si pripravljena z obema nogama stati v NoE in se polno izraziti?

Živeti vsak trenutek, vsak dan v polni strasti in sočutju?

Dovoliti božanskosti shoditi v življenju?

Zaupati svoji božanskosti je strašljiv korak, težko je polno opustiti sebe.

Dovoli, da te Jaz vodi v situacije, kjer si božanska, kjer se ti rešitve razgrinjajo na nezamišljene načine. Obilja bo polno. Opusti stare načine, zaupaj sebi, imej sočutje zase, živi Božanskega Človeka v vsakem trenutku. Zebiel bo s teboj, spominjal te bo lepote in veselja življenja. Spominjal te bo, da stari načini ne delujejo več. Zaupaj božanskosti, opusti stare načine prehajanja v možgane, v logiko. Čuti! Čudež boš rekla svojemu življenju.

Duhovna fizika NoE: polno izpolnenje, Jaz pa poskrbi za podrobnosti na drugih ravneh.

In tako je.

 

šaud 7: ILUZIJA MOČI 1 – feb 03

 

Kot angeli v človeški obliki se zbirate, da bi podelili, se učili, naučili in res poleteli.

Ko nas med življenji obiščete, vas vprašamo:

Kako je izkušati človeškost? Tako globoko ljubezen? Bolečino smrti?

Kako je, ko misliš, da si izgubil stik z nami?

Ko ustvariš nekaj z rokami? Ko ustvarjaš z Duhom in uporabo kreativnosti?

Ko sam gledaš sončni zahod? Ali veš, da takrat sedimo zraven?

Samo za IZKUŠNJO gre in za IZRAZ, ni več dualnosti, šaumbra.

Kot dober terapevt te vsakič vprašamo: Kako je bilo čutiti?

Na Zemljo se spet in spet vračaš zato, da bi delala (mislila, govorila) drugače in imela drugačen občutek.

Začuti zdaj gosta… Občuti energijo, ne skrbi za besedo ali podobo v možganih, lahko bosta prišli kasneje. Za semena idej gre…, mnogih idej… , za semena za dosti področij… Zebiel te obiskuje kot žival, kot majhen otrok… Dovoli njegovo energijo v sebi in skozi sebe ob treh ali štirih zjutraj, v avtomobilu ali na mirnem kraju. Zebiel in Marija sta dva stebra, tesno ob tebi.

Šaud… Ko v šaudu z odprtimi usti izraziš Duha, si zapomni občutke, vznemirjenost, plahost. Zapomni si očutek besede, ki jo boš morda rekla narobe, pomislila da bi skozi tebe moralo priti nekaj globokega in velikega… Učili so te biti logična, misliti na predpisan način, a energija je v tem tako omejena. Zdaj se spet učite čutiti… Ko se odpreš Duhu v sebi, na dan pridejo spomini, še iz časa pred prihodom na Zemljo. Iz časa, ko ste bili tako mogočni in izrazni, ko ste ustvarjali velike stvari, pa tudi uničevalne in grozne stvari. Zaprete se.

V šaudu ne gre za kanaliziranje, ampak za vnovično občutenje. Ko se odpreš, da bi čutila, to odpre vrata v povezavo z Bogom, povežeš se lahko s čimerkoli! Povežeš se z vibracijo, z enkratnim energijskim prtsnim odtisom, z energijo drevesa. Kanaliziraš drevo. Ko se odpreš občutkom, se lahko povežeš z drugim človekom. Posebej ko stojiš za nizkim zidom, zunaj drame, ne sodiš in si v sočutju…, toliko njegovih stvari čutiš. Slišiš, čutiš in dojameš lahko vso njihovo zgodbo, vse potovanje, odkar je zapustil Dom. Povežeš se lahko z nefizičnimi bitji.

Šaumbra, govorili ti bomo v občutkih… Na naši strani se povezujemo z vibracijo, z občutki in energijo, toliko popolnejšo od besed. Kako dojeti ocean občutkov in jih prevesti v tok male reke? Šole, družine in službe vas učijo, kako ne čutiti. A v občutkih so ideje, kreativnost in strast.

Strasti ne izkušaš zato, ker ne čutiš!

Možgani so brez strasti!

Ti, angel, Bog, si poln strasti – v občutkih sta.

Ali obstaja Bog sprašujete… V umu imaš vsemogočnega moškega v nebesih in skušaš se povezati s to energijo. Te vrste Boga, ki bi te sodil, ni. Bog je vedno bil v tebi, njegov vir, Dom, ki te je rodil. Energija ljubezni med Kraljem in Kraljico je rodila raziskovalko, ki bo ljubezen Duha vodila v nove prostore, v nove dimenzije – tja, kjer še ni obstajala… Tak Bog, ki je sočutje in enost te je vedno ljubil. Pa misliš, da je Bog ločen, da te je na poti pozabil, celo da si šla po napačni poti in da si moraš zdaj zaslužiti pot nazaj. Boga v tem smislu ni. Obstaja Bog, ki ravno zdaj to bere in obenem obstaja povsod okrog in v meddimenzijskem vesolju. Ki obstaja noter v kraljestvu in te pogreša.

In, kdo je največji angel…

Na naši strani tančice ni hierarhije. Ljudje sestavljate drevesa rodov in čisto na dnu je človek – obrnite skico narobe! Vsi podpiramo tebe in sledimo tvojim stopinjam. V redu Nadangelov, imenovanem Red Mavrice so arhetipne energije vseh energij in vseh angelov (tudi temnih, kot jih imenujete), da bi se dobri in slabi fantje premaknili na naslednjo raven razumevanja. Ko se je vesolje pred dolgo časa ustavilo, so se energije upočasnile. Najti je bilo treba rešitev, saj propad vsega ni služil ničemur. Za arhetipne energije gre, ne za posamezna angelska bitja, za združeno energijo, ki je del tebe. Metatron npr. sedi na desni strani Boga, vendar je tvoj glas v Duhu. Dojameš ga lahko kot eno ali večplastno, večdimenzijsko energijo. Res pa je v tej družbi angel, ki je bil človek na Zemlji deležen določene časti in priznanja (Tobi, St. Germain).

In zakaj so še vedno vojne na Zemlji?

Vojne so človeški način reševanja sporov. Vse vaše izkušnje so na en način okrepitev izkušenj iz drugih delov vesolja, samo zelo upočasnjene. Tako imate možnost zavestne izbire naslednjega koraka!

Že v času pred prihodom na Zemljo ste skušali priti do energije drugega bitja, zdaj pa želite večje razumevanje tega dogajanja, to doživeti na nov način, na način, ki ga lahko čutite! Z bitjem, sodelujočim v sporu, imaš tako dogovor (ni karma), ki je izbira. Izbira podoživeti nekaj, kar se je zgodilo dolgo nazaj. In se z njim poročiš. Z njim izkusiš ljubezen, nov način obravnave nesoglasij, nov način obravnave razlike v energijah. To, kaj pomeni ljubiti. Pred človeško izkušnjo še pomislili niste, da bi se tako odprli in dovolili zlivanje drugih energij s svojimi. Bali bi se, da vas bodo požrle. Vendar se na Zemlji lahko odprete in se učite ljubiti, spremeniti, rešiti dvome. Prihajate do večjega razumevanja o dogodkih iz preteklosti. Vojne…?

Še vedno so posamezniki in so skupine, ki bi radi razumeli. Zato se bojujejo in tako kot vi bodo spoznali, da vojna ne vodi k ničemer. Nobena stran ne more nadvladati. Zgodovina kaže, da se nadvlada nad eno državo v nekaj stoletjih spremeni – en angel si ne more prilastiti drugega. Stare izkušnje podoživljajo, zato jim dovoli, da gredo skoznje. Slej ko prej jih bodo spremljajoče negativne energije utrudile. Takrat bo na vrsti tvoje delo, nekako bodo našli pot do tebe. Utrudilo jih bo dokazovanje svoje mogočnosti in velikosti, ko bodo dojeli, da jih ne slišite. Časti njihovo pot.

In zakaj sem zataknjena? Ne morem se povezati z božanskostjo, čeprav hodim na delavnice…

Preveč se trudiš z možgani, pozabila si čutiti. Ne dovoliš si čutiti, ne odpiraš srca. Odpiranje srca te je prestrašilo, odrinila si poplavo čustev, občutkov, vizij. V navalu izkušenj si se zavedla, da ničesar ne kontroliraš, ko odpreš vrata srca. Zato zataknjenost. Dovoli občutkom na dan.

Zakaj pa jaz ne čutim strasti?

Ničesar ne čutiš – kako naj bi potem čutil strast? Ko si boš dovolil čutiti na najglobji ravni bivanja, boš čutil strast! Zdaj bi strast rad ustvaril v glavi, narisal bi jo rad, bil njen arhitekt in gradbenik. Vrtničin plod je v tebi, dostopen v občutkih – potem ko se odpreš, ko si dovoliš opustiti stare načine, ko greš ven iz glave in v srce.

Kaj delam na Zemlji?

Pomagaš prihajati do novega razumevanja in nove modrosti Boga. Dom si zapustila za dobro Duha, da boš stvarnik v razširjanju ljubezni Duha. Tako enostavno. Živiš in izkušaš trenutek in ustvarjaš v zdaj, za dobro Vsega Kar Je.

In kaj je ljubezen?

Ljubezen je sprejemanje vsega in sočutje, ki je modrost in razumevanje, da je vse primerno, ne glede na izgled. In je izraz. Ljubezen se želi deliti na vseh ravneh. Navznoter gleda in se izraža na ven.

Zaradi želje po izražanju ljubezni si zapustila Dom. Ljubezen je sprejemanje in izraz veselja.

Družina smo, en glas in dosti glasov vsega sveta in kreacije, povezani drug z drugim.

Vpleteni smo v toliko sprememb in čutiti začenjamo pravo veselje in vznemirjenje biti človek, ki se premika v Novo energijo.

Čutimo, kako stara bremena odhajajo, teža zapušča ramena in biologijo. Vznemirja nas trenutek, v katerem smo, vse, kar lahko skupaj ustvarimo. Zadaj puščamo težke korake poti vstajenja, ko pridobivamo novo razumevanje in razsvetljenje.

Doživljamo in odkrili smo in radi bi izrazili: po prehodu skozi Zid smo prvič začutili svojo individualno identiteto, občutek moči smo začenjali dobivati, ko smo ustvarjali zvezde, galaksije in planete, iz nič. V takratni praznini ni bilo ničesar. Moč je začela prehajati skozi nas, izraz! Moč smo čutili ob srečanju drugega angela in začelo se je tekmovanje, kdo je močnejši, boljši. Toliko moči smo imeli za ustvarjanje in za uničevanje. V resnici pa je šlo samo za preobrazbo enega stanja energije v drugega.

Moč je bila nalezljiva in veselila nas je, želeli smo jo več – to je bil eden od načinov izkušanja identitete zunaj Doma – čutiti moč, jo pridobivati več in uporabljati. Na eni točki so se energije upočasnile in ustavile, ne glede na količino moči, ki smo mislili, da jo imamo. Nadangeli v Redu Mavrice so našli rešitev za ponovno osvoboditev energij. Odločili smo se prevzeti fizična telesa, znižati vibracijo in prevzeti maso. Izkušati smo začeli nemoč! Nič več ustvarjanja, čudežev, nemoč je bila šok.

Življenja smo iskali način za povrnitev svoje moči. Kako postati mogočni angel in bitje, kako manifestirati po izbiri samo z mislijo, z voljo? Dualnost je način iskanja moči v smešnih nemočnih telesih, ko je občasno še službo težko najti ali hrano, karkoli ustvariti po želji.

Na najglobji ravni vemo, kako lahko je ustvariti zvezde, novo vrsto življenjske oblike. Dilema deluje in zdaj je tu Nova energija, odpiranje zavedanja in spoznanje, da moči ni. Da moči nikoli ni bilo. Da moč je iluzija. Tako dolga pot je bila potrebna. Mislili smo, da je moč, kar smo imeli – potem ko smo jo zgubili, smo razumeli, da moči nikoli ni bilo.

Energija je in spremenimo jo lahko v karkoli, sama zamisel moči pa sploh ne obstaja. Za iluzijo smo se bojevali in zdaj boja ni več. Samo energija je, ki jo ne merimo s količino kontrole ali vsebovanja. Tako smo razumeli moč. Energija je in delali naj bi z njo, ne jo uporabljali proti, ne zbirali in hranili kot v preteklosti ne uporabljali za razkazovanje, da smo močnejši.

Moči ni, samo energija je. Samo ljubezen je bila in njen izraz. Danes vemo, da gre za iluzijo moči in opustimo lahko vse misli o močnih bitjih. Ni več potrebe po tem. In tako je.

Bolj ko lahko opustiš vse, kar si mislila, da si in omejitve stare identitete, lažje se rodiš v novo razumevanje in vpoglede. Veš, da vse je primerno, odkriješ novi jaz, ki si ga nisi predstavljala. Jaz, poln ljubezni in energije in kreativnosti. Ko si v zdaj brez zamisli, nazorov in mnenj, bo um rekel, da je to dolgočasno, da po opustitvi vsega ni ničesar. Vendar na dan pride vse, kar je bilo zadaj – količina energije in ljubezen z druge strani jezu.

Po opustitvi stare identitete res lahko postaneš vse, neopisljiva nova raven izkušnje. Ne rabiš graditi nove identitete – si vse stvari, kar je vesela izkušnja. Na kolena boš šla v razumevanju, kako je dovoliti Duhu plesati skozi tebe, neomejeno, prosto. Ne rabiš izgrajevati moči! Ne zbirati moči in skušati biti moč. Vso moč vesolja si čutila in vzeta ti je bila; tako si spoznala, da je iluzija.

Ne potrebuješ moči. Ti že si vse stvari!

Energija si in čeprav te napadejo fizično ali z besedami – ne potrebuješ moči.

Energija si – skozi tebe bo šlo, brez učinka.

V preteklosti si izgrajevala moč, ker si bila ločena od Doma in Boga. Zdaj veš, da ti tega ni treba.

Vse, kar potrebuješ, je trenutek. Ne potrebuješ moči v trenutku.

Zakaj bi potrebovala iluzijo moči, ko je v zdaj vse tukaj?

Ljudje govorite o moči, iščete jo, želite si jo, sledite ji. Ni ti treba več.

Uporabi zamisel iluzije moči v življenju. Poglej kako jo boš čutila; golo najprej, upirala se boš lahko, strah bo prišel. Poskusi in spusti.

Odkrila boš, da te nobeno bitje ali skupina ne more uničiti. Enkratna in cela si sama v sebi.

In tako je.

 

šaud 8: ILUZIJA MOČI 2 – mar 03

 

S šaudi kanalizirate modrosti, ki jih proučujemo na naši strani. Do globokih in enostavnih razumevanj o sebi prihajate – iz srca, iz občutkov, ne iz uma. Ne gre za dolge podrobne sezname pravil, za težka gradiva, potrebna proučevanja, ampak za enostavnost, globino in modrost.

Resnica, da moč je iluzija, je osnova učenj Nove energije, je nova zavest. Zato so vsi angeli s teboj, da bi te čutili, delili s teboj trenutek – začuti jih. Združimo se v dihu trenutka, ko dovoliš, da se te dotakne tvoja božanskost; dovoli si biti drzna. Občuti… Toliko občutkov pride skozi, tako se lahko odpreš. Drznost je potrebna za ponovno odpiranje svojim občutkom. V občutkih je bistvo, prava informacija, tu skozi zasije božanskost. Stran lupiš plasti, ki so ti oteževale razumevanje, kdo v resnici si.

Ker moč je iluzija, ti pri tem odpiranju ni treba skrbeti, da bi kdo zlorabil tvoj prostor ali energijo. Tako ste se zaprli, da vas ne bi mogli kontrolirati, požreti, ukrasti, kontrolirati uma, zasužnjiti. Vsi ste bili sužnji in njihovi lastniki, še preden ste bili ljudje. Občutil si, kako je, če ti kdo ukrade energijo, pa tudi moč nad življenjem drugega. Tako ste se zaprli, pred sabo ste skrili svoje občutke. Moči ni, je samo energija za igranje in za ustvarjanje. Tako nikoli nikogar nisi zasužnjila in nihče ni kontroliral tebe. Na zdajšnji ravni razumevanja in modrosti ni sil, ki bi te lahko kontrolirale ali zasužnjile – razen če ti tako izbereš. Upaj si torej odpreti se občutkom, ko veš, da nič ne more priti vate. Nova energija je čas, da resnično živiš. Vdihnimo še enkrat skupaj, da pridemo še bližje k vašim občutkom.

Nova energija, dualnost med starim in novim in religije

Religije izkušajo notranji kaos, v spremembah se ne želijo spremeniti, mislijo, da bog ne želi spremembe. Raziskujejo, sestankujejo, iščejo načine obstoja in obtožujejo človeštvo, da izgublja smisel za duhovnost. Zdajšnje vojne temeljijo na religiji in stari karmi, ne na nafti.

Pomagala si graditi religije; na eni točki duše si vedela, da je čas opustitve in vstopa v novo resnico in razumevanje. Dojela si s človeškimi nameni sprevrženo besedo, ki je razžalostila tvoje bistvo. Zato ste mnogi v večih življenjih zapustili ne samo religijo, ampak tudi življenje. Iluzije so razbile vojne, pomanjkanje sočutja in ljubezni, energije v cerkvah, ki so skušale premagati svet. Mnogi ste bili vključeni v križarske vojne islama in drugih religij. Umaknila si se v samoto, skušala pozabiti, kdo si, ducate življenj si se skrivala na samotnem potovanju, izolirana. V svojem bistvu si vedela, da imaš moč in razumevanje, da lahko vplivaš na mnoge, a si se skrila.

Nisi si dovolila priti na dan, nisi bila drzna, nisi si upala.

V duši si vedela, da enkrat bo čas za tvoj izraz, za izraz svoje božanskosti, ko boš učitelj Nove Cerkve.

Vse to je razlog mnogih izzivov v tem življenju; vedela si, da je to življenje vstajenja in ponovne združitve s teboj.

Stara energija je služila svojemu namenu in cerkev je vodila ljudi na pot prebujenja božanskosti. Zdaj je Gabriel spet zatrobil učiteljem naj stopijo naprej – ne da ustvarijo religijo, ampak da ustvarijo zavest! Klic ni vabil v dolgovezne dokumente o tem, kako naj bi živeli, ampak k enostavni osvetlitvi božanskosti človeka, ki se prebuja v življenje. Bivanje v zdaj kot Božanski človek je najboljši zgled. Prišli bodo k tebi, da bi čutili sij tvoje božanskosti, ki bo odprl njihovo. Prišli bodo videti, da je možno živeti angela na Zemlji. Cerkev bo bolj kot kdaj razglašala, da ima prav, da ima pot. Zato je pomembno, da si tu. Ko se bodo zidovi cerkve sesuli, bodo ljudje rabili vodenje nekoga, ki je razsvetljenje našel v sebi, ne v knjigi ali pravilih.

Zato si upaj in bodi drzna! Še vedno se skrivaš, pridi na dan!

Danes je naš gost Mojzes. Ta, ki je pred gorečim grmom slišal božjo besedo in na gori čutil odprtje neba. Ki je bil navdihnjen na način, ki je spremenil svet in še danes vpliva; prinesel je sporočilo, da je pred njim delo. Ljudi je popeljal iz suženjstva Egipčanov, jih osvobodil, ko so bili na dnu. Zrasel je, ne da bi vedel, da je Žid, kot otroka so ga dali kraljevski družini. Izobražen je bil v zgornjem redu družbe, je pa jecljal. Ubil je stražarja, ki je ubil židovskega sužnja in se mnogo let skrival pred preteklostjo. Vendar se je z Duhom tako povezal, da se v resnici ni mogel skriti. Ne moreš se skriti pred svojo božanskostjo in pred tem, kar si. Ne morem opraviti naloge, ker jecljam… je bilo njegovo izogibanje; bal se je izraziti, zato je brat govoril zanj. Na Gori Sinaj je prosil za razumevanje, kako naj vodi ljudi. Zavezanosti, ki jih je dobil, so spremenjene v zapovedi.

Prejel je zavezanosti boga Mojzesu in njegovim ljudem, vsem zemljanom.

Zakaj le bi bog zapovedoval?

Celo raso je popeljal na 40-letno potovanje skozi puščavo, v očiščenje, skozi temno noč duše.

Mojzes in zavest Judov sta ustvarila Izrael. Pomagal je ustvariti vodila za ljudi v tistem času, razumeti, kako bolj moralno in duhovno živeti, določiti pravila, ki bodo človeku pomagala razumeti prostor v družbi, družini in z bogom. Narodu je dal upanje. Kar je ustvaril pred 4 tisoč leti, še danes vpliva na svet.

Po dolgem izpolnjenem in nagrajujočem življenju, polnem izzivov, je prestopil in z naše strani opazoval spremembe in neravnotežja na Zemlji. Videl je drugo skupino ljudi – sužnje brez upanja in vodenja, ki pa so potrebovali drugačno sporočilo. Na Zemljo se je vrnil kot Mohamed in ustvaril islam – predajo in opuščanje; na vrsti je bila stara karma Arabcev, zapor njihovih duš. Danes ga je samo sočutje. Ko opazuje spor med krščanstvom, judaizmom in islamom, razume, da tiste religije niso več primerne.

Mojzes te danes opogumlja za tvoje delo: Stoj pred gorečim grmom, prisluhni božji besedi v sebi in sedi na goro, da boš razumela zavezanosti Duha in tvoje do njega. In tu so zavezanosti Novi energiji:

Tudi ti si Bog! Časti, sprejmi, ljubi in občuti Boga v sebi.

Občuti ta trenutek z Bogom! V ljubezni do Duha si lahko vsak zdaj, ne samo na sabbath

Časti prednike, spoštuj svojo preteklost! Pretekla življenja si potisnila pod preprogo, jih skrila – časti vsa pretekla dejanja. Časti, kar si bila, spoštuj, kar si zdaj.

Bodi v svoji resnici ves čas! Lažejo, ker ne želijo videti resnice. Resnica ti omogoči dvigniti zavest v sebi, pomaga ti čutiti, razumeti in celo slišati prave besede božanskosti. Ko si v zdaj in v svoji resnici, dobiš vse. Ko se resnici izogibaš, to popači realnost, na en način se dvigneš v prenarejeno stanje, nisi v zdaj. Bodi ponosna na to, kar si. Priznaj dejanja in prevzemi odgovornost za življenje.

Ustvariš lahko svoje obilje! Si stvarnik vsega v trenutku – prevzemi odgovornost. Ne potrebuješ, kar imajo drugi, ker si lahko vse ustvariš sama.

Praznuj življenje, dihaj ga, upaj si in bodi drzna! Občuti življenje! Potrjuj si: Ja, izbiram življenje! Izbiram biti na Zemlji prav zdaj, v polnem zavedanju kdo jaz sem, polno zavedna, kaj počnem tukaj!

Zdaj pa občuti razširjeni trenutek!

Več boš razumela skozi občutke kot skozi intelektualiziranje zamisli. Šaumbra, prav zdaj smo skupaj s tabo v razširjenem trenutku. V trenutku si ti, polno prisotna z nami, a ne samo del, ki sedi na stolu. Razširiš se, ko odpreš energijsko polje, da bi vključila druge stvari v trenutek.

V razširjenem trenutku ti ni treba zapustiti telesa ali realnosti in iti v drugo dimenzijo, da nas obiščeš; ne zanikaš svoje človeškosti ali trenutka, v katerem sediš. Svojo energijo odpreš, da nas lahko vključiš. Ko razširiš svoje energijsko polje, vanj vključiš tudi vse vidike sebe iz preteklih življenj, vso to energijo v zdaj. V naši družbi te ni strah odpreti se in odprta lahko vključiš druge ravni.

Razširjen trenutek je, ker si polno prisotna, je točka zasidranja, osrednja točka, kjer ti si vir!

V preteklosti si skušala zapustiti “zdaj” in telo, zanikati zdaj, da bi šla nekam drugam.

Resnica je, da si človek, tukaj, zdaj, zato ne skušaj oditi. To je razširjeni trenutek. V njem si v svoji resnici. Razširjeni trenutek je v Novi energiji, je ena od fizik Nove energije. V njem si lahko polno prisotna in vključuješ vse ostalo. Ko se ne bojiš, da te bo kdo požrl ali kontroliral, odpreš energijsko polje. V tem trenutku se tvoja zavest razširi v večdimenzijske ravni, v “prostor med prostori” atomov. Večdimenzijske ravni so ti dostopne v prostoru med prostori.

Jezero je zelo veliko, prelepo, globoko in mirno kot ogledalo. V čolnu potuješ na drugi breg, ki ga ne vidiš, domnevaš ga. Če se ozreš, vidiš valove čolna – vse izkušnje preteklih življenj. Nekaj si ustvarila, valovi predstavljajo gibanje, ki prevzema svoje življenje, svojo identiteto, živi naprej. Valovi so vse tvoje pretekle izkušnje, vsa energija preteklosti. V razširjenem trenutku čoln miruje, a valovi ne. Imajo svoje življenje, ko zadanejo čoln, ko se vračajo. V tem trenutku nisi samo na površini jezera, tudi v globinah si, nisi samo čoln, tudi podmornica si. Ko si mislila, da živiš linearno življenje, se je dosti dogajalo na drugih ravneh. Ustvarjaš dosti več od vala na površini!

Samo površino vidiš, samo valove, ne pa obale in ne dna. V razširjenem trenutku imaš poln dostop do globin jezera in vsi valovi se vračajo. Ni ti treba čolnariti na drugi breg. Prav vse pride k tebi! Razširjeni trenutek vsebuje vse energije preteklosti, vse meddimenzijsko delo. Vrača se k tebi! Toliko stvari boš spoznala…, vse vidike sebe, razcepljeno osebnost.

Kaj se dogaja z mojim umom? se boš spraševala. Z mojimi občutki, vizijami, s podobami iz preteklosti? Moji večdimenzijski vidiki prihajajo skozi…!

Nič ni narobe! Ostani prizemljena v razširjenem trenutku in razumela boš. Ne povzročijo angeli tistih “izgubljenih” trenutkov, ampak ti! Ti v razširjenem trenutku izbereš drugačen potencial! Občuti!

Fizika Nove energije je, da vse pride k tebi! Zdaj pa si drzni odpreti, daj svojo energijo šaudu:

Šaumbre smo, ena družina po vsem svetu in vesolju. En glas smo in dosti glasov.

Veseli nas govoriti iz srca in občutkov, radosti nas izražati načine Nove energije. V novem razumevanju vemo, da v razširjenem trenutku v naši realnosti ni svetlobe in teme, ni sil, ki bi delovale druga proti drugi. Elementi sodelujejo! V tem vpogledu lahko ozdravljamo, uravnotežujemo fizično telo. Morebitna bolezen zdaj sodeluje z elementi, ki nas skušajo pozdraviti, z imunskimi silami, z deli biologije.

V nas ni sil, ki se bojujejo – samo ena sila je. Vsi njeni deli sodelujejo, ko nas vzdržujejo v ravnotežju v Novi energiji. Ni nam treba misliti na bacile ali bolezni drugih; odpremo se lahko in dovolimo tem energijam v našo realnost, v življenje, celo v telo. Saj ko vstopijo v telo, vse energije sodelujejo, v Novi energiji se kombinirajo v novo ravnotežje.

Moč gripe ali zdravilna moč telesa sta bili iluzija. Zdaj se vse združuje v enosti; v razširjenem trenutku se pomlajujemo. Spoznali smo, da se nam ni treba bojevati. Temne energije, energije bolezni, nezdrave energije so bile iluzija. Tudi vsa čustva sodelujejo, ni nam treba skrbeti za neuravnotežena, temna čustva. Borba z demoni in temo v preteklosti je bila primerna, dala nam je energijo za premik na poti. Z opustitvijo iluzije moči, z opustitvijo sodbe o svetlobi in temi pa vse te stvari sodelujejo. Stvarnik sem, ki izbira svojo realnost in vse energije podpirajo mojo izbiro!

Ni nam treba skrbeti za negativne vibracije drugih, vsi njihovi vidiki lahko pridejo v naše polje. Ne podrejo nas – samo energija je in lahko nas hrani. Polni smo lahko sočutja in ljubezni v sredini jeznih ali depremiranih ljudi.

Z opustitvijo iluzije moči se odpiramo novemu področju energij, ki podpirajo naše izbire stvarnika. Vsaki energiji lahko dovolimo v svoje bitje, saj pride do predrugačenja, pretvorbe. Proces vse združi in podpira Boga, ki je vsak od nas.

Borba s temo je samo dala odpornost temi. Tema, ki skuša zatreti svetlobo, da odpornost in upanje svetlobi. Opuščamo obsodbe energij!

Da bi se pozdravili, se odpiramo vsemu. Da bi pozdravili telo, dovoljujemo energijam, da pridejo skupaj. Ne potrebujemo antibiotikov oz. stvari, ki čistijo negativno. Sprejemamo in cenimo vse energije, ki vstopajo. V sodelovanju s St. Germainom postajamo spreminjevalci energij.

Opuščamo star naboj do elementov svetlobe in teme, tako da sta obe primerni. Obe vrsti energij delata za nas, stvarnike. Tako spreminjamo svet iz svoje notranjosti. Svet spreminjamo s ponovnim združevanjem energij in sprejemanjem njihove primernosti. Svoja življenja spreminjamo s sprejemanjem odgovornosti za vse svoje pretekle vidike. Sprejemamo odgovornost celo za (morda zdaj) bolno telo in si dovoljujemo preobrazbo v ozdravljenje.

Odgovornost sprejemamo za vsa neuravnotežena čustva.

Tudi nasprotujočim si silam uma dovoljujemo vrnitev v enost. Ne v zasužnjevanje ali uničevanje, ampak v sodelovanje in zlivanje v novem plesu, ko se tema in svetloba združujeta v tretjo energijo, ko ustvarjata Novo energijo.

Moč je iluzija. Samo ena energija je. Šaumbre smo, popotniki, stvarniki. In tako je.

Tobi: Kar počnete, spreminja vzorec človeške zavesti in vzorec univerzalne zavesti.

Pokaži se. Pridi se ven igrat. Pridi na dan ustvarjat!

Mojzes je ustvarjal nove načine, nova razumevanja, v tvojem času pa je edino pravilo: sledi srcu, občutkom in zaupaj svoji božanskosti. Ljudem je skušal vcepiti povezavo z Duhom, kar je trajalo tisoče let. Zdaj ti to počneš, povezuješ se s svojo božanskostjo. V Mojzesovem času bi te utišale “moči”, ja, moči, če bi rekla, da tudi ti si bog. O tem, da si tukaj na svetem potovanju, se takrat ni govorilo.

Mojzes je od boga sprejel zavezanosti, da

Duh in angeli so z njim

da obstaja namen in pomen in zavezanost Duha, da bo vedno z njim

da v resnici ni smrti – samo prehod je, sprememba, nova izkušnja

da Duh ljubi vse angele, da bo enkrat prišel k vsakemu človeku, da človek ni izgubljen ne pozabljen in, da ga Duh časti za njegovo delo

da se bo enkrat rodil v tebi, v tvojem človeškem telesu, ko boš v božanskem trenutku;

da te bo podpiral, ljubil in častil.

Občuti zdaj energijo teh zavezanosti, občuti zavezanost Duha, da bo vedno s teboj in v tebi!

Iluzija je bila obstoj nasprotujočih si sil, ki se v tebi borita za prevlado; boj ni več potreben.

Kako se (bolna) pozdraviš? Dovoliš, da energije delujejo skupaj, saj imajo skupen cilj – duhovno realizacijo, božansko realizacijo. Zaupaj si v vedenju, da vse v tvoji biologiji, umu, čustvih in Duhu išče božansko realizacijo. Spusti in opusti. Tudi islam je moral biti takrat drugače predstavljen, da so ga ljudje slišali, razumeli in sprejeli. Zaupaj svoji božanskosti, ki ve, da vse energije delujejo skupaj. Opusti zavest dualnosti, da si lahko samo svetloba ali tema in, da se ne skladata. Opazuj zdravljenje telesa, kako um prihaja v novo ravnotežje, kako postajaš božanska, stvarnik. Zaupaj sebi.

Šaumbra, vse v tebi išče božansko realizacijo. Včasih skušaš kontrolirati proces v telesu skozi um, v glavi zadržuješ stvari, bojiš se odpreti zaprte omare uma, okostnjakov se bojiš. To so samo pretekle izkušnje. A tudi najtemnejša od najtemnejših izkušenj je delovala v smeri božanske realizacije. Pomagale so ti priti do novega razumevanja, do novih pomenov, do novih energij. Si brezpogojno zaupaš? Božanskosti v tvojem bistvu? Zaupati obsojevalnem bogu v nebesih nekje, ki ga ne poznaš in se ne moreš poosebiti z njim, bi bilo neumno.

Upaj si in bodi drzna! Zaupaj sebi in svoji božanskosti.

In tako je.

 

šaud 9: BOŽANSKI NAČRT – apr 03

 

Občuti nas, odpri srce, občuti spremembo energije v zadnjih minutah in zdaj, ko si zavestno vdihnila. Ti to spreminjaš, ne mi; ko se ne skrivaš več, ti lahko pridemo bliže, da čutiš naše spoštovanje in čaščenje. Naj ti govorijo naši občutki, ne besede…, vdihni naše občutke ljubezni in čaščenja…

Potovanje je lahko težko ali lahko, je dolgo in izziva ali polno veselja in brezčasno. Res se prizemljuješ v Novi energiji, začenjaš se odpirati, integrirati vse, kar si (bila), razumeti, da si stvarnik, ko ustvarjaš vsak trenutek. Ko si osredotočena na svoj človeški jaz, je trdo in težko…

Komaj čakam, da pridem na drugo stran, da bi razumela, kdo sem in kdo sem bila…, pomisliš.

Nikoli ne bom razumel človeškega življenja, dokler bom v telesu in v teh človeških dimenzijah…, si rekel.

Zdaj začenjaš razumeti, da je odpiranje primerno, da je v redu, če še enkrat čutiš vse, kar si – ko si na Zemlji. Ni ti treba prej v grob, da bi prišla do zavedanja in zavesti. Vdihni še enkrat… dobesedne energije angelskega kraljestva vdihni. Ob tvojem odprtem zavedanju in občutku bitja v zdaj lahko pridemo vate – občuti nas v srcu, kasneje nas boš videla, slišala… Najprej občutki…

Um daj nežno na stran, sprejmi nas, nežno nežno nas dovoli skozi občutke.

Zaupaj si, da si lahko hkrati v človeškem in duhovnem stanju…, to je Nova energija.

Šaumbra, začenjaš izkušati večdimenzijsko zavest. Časa in prostora ni, je pa nekaj, kar pomaga določati in oblikovati različne ravni zavesti. Kako bi vedela čas brez ure in sonca? Čas ste ustvarili ob prihodu na Zemljo, da pomaga določati napredek ali razvoj tvojih izkušenj, postaviti dogodke v določeno perspektivo, življenjske izkušnje v razumljive zavojčke. Na naši strani ni časa, je pa razvijanje, razširjanje oz. tok dogodkov in zavesti. Nekateri verjamete, da se je vse, tudi prihodnost, že zgodilo. Vendar prihodnost še ni ustvarjena! Tudi Duh ne ve prihodnosti. Prihodnost so vsi potenciali, iz katerih izbiraš! Kot v veleblagovnici potencialov si in izbiraš, kar želiš izkusiti. Med potenciali pa so “nepotenciali”, samo določiti jih je treba; prostor zavesti se drži potencialov, na katere še pomislila nisi. Potencial čaka nate, da izbereš, kaj želiš izkusiti. Izbirata ti in tvoja duša.

Prostor določaš z razdaljo od ene točke do druge in dobiš dolžino ali volumen ali čas potovanja. Vse to je iluzija. Znanstveniki skušajo stalno določiti velikost vesolja in to s starimi človeškimi pomagali, ki energijsko niso primerna za področja zunaj Zemlje ali solarnega sistema. Samo metode ste določili, ki vam pomagajo razumeti in določiti izkušnje. Dogodek, določen s prostorom in časom, vam ga pomaga spraviti v perspektivo. V Novi energiji pa se učiš premakniti iz znanega območja prostora in časa, kar te straši – neravnotežje doživiš, nimaš kontrole. Premikaš se v Novo energijo, v razširjenem zdaj vase vlečeš večdimenzijske ravni. Zgodi se, da ne veš, kateri dan je, koliko je ura, fizično nisi orientiran, izgubljaš kontrolo. Učiš se biti Božanski človek v zdaj, z dostopom do večdimenzijskih ravni.

Ni časa in prostora, so pa točke ločitve zavesti (TLZ). Glasba združi skupino poslušalcev v TLZ in skupaj se premaknejo iz ene točke v naslednjo in v tej novi točki so skupaj. Če sem pokličejo še angele, se v tej točki bolj zavedajo svojega Duha in Duha v okolici, odprti so drugim ravnem v novi TLZ.

Lahko se spomniš izkušnje ob vodi, kako si čutila različne plasti temperature na poti v globino. Ni posebnih plasti vode, so pa točke, v katerih greš iz mraza v toploto. Večdimenzijske ravni so podobno zlite in vmes najdeš TLZ, ki omogočajo potovanje v večdimenzijske ravni. Ni časa ne prostora, so pa TLZ. Odpri se TLZ, v kateri razumemo, da smo vsi ljudje božanski, ko se odpiramo novim informacijam in novim energijam. Kolikor dovoliš, toliko gre tvoja zavest v novo TLZ.

Vdihni torej in se premakni v novo TLZ; ni boljše ali slabše, enostavno razširjeno je, večje, vključuje več.

Lahko si polno prizemljena v človeški realnosti ob sočasnem dostopu do vseh TLZ. V delu z ljudmi greš lahko v različne ravni razumevanja. Do zdaj si delala linearno. Kot vodnik pojdi z njimi na potovanje, v novo razumevanje razlogov neravnotežja njihovega sistema.

Lahko greš v TLZ svoje duše. Duša ni linearna, ampak globoka, široka, ozka, majhna – vse hkrati, ko se širi in krči. Duša je večdimenzijska, ti pa deluješ na eni linearni ravni. Odpreš se lahko vsem TLZ, lahko zavesti prehoda enega življenja v drugega, razumevanju tvojega odnosa do vseh angelov, lahko si dovoliš iti v TLZ vseh teh plasti. Tako boš potovala v Novo energijo in bila obenem v zdaj na Zemlji. Na toliko načinov se boš širila, prišla do večjega razumevanja. Znotraj vsake točke ločitve zavesti so informacije, modrost in razumevanje. Do zdaj si preteklost skušala določiti z umom, ki je programiran za to realnost. A sposobna si vse imeti v zdaj: spomine preteklosti, potovanja v druge dimenzije, res čutiti in razumeti nebeške ravni, potovati v dele vesolja, na ketere še pomislila nisi in v dimenzije med zvezdami in med vsemi ravnmi. Tvoj jaz uravnava, koliko lahko pride skozi.

Vdihnimo še enkrat in se premaknimo v drugačno TLZ, v drugo raven zavesti, kjer se zavedamo okolice, pa nismo v čustvih in dualnosti, ampak strastni opazovalci sveta. Pojdimo v to TLZ in bodimo tam v jasnem razumevanju in modrosti dogajanj sveta…

Vojna in jeza sta povsod kot odraz zavesti stare energije. Za vojno karme in religij gre, za premagovanja in zatiranja, za kontrolo in moč in dogaja se v srcih ljudi. Za tabo vojna je in se čudiš, zakaj nate ne vpliva! V vojni dve sili mislita, da imata prav – isto se je dogajalo v tvojem življenju, telesu, zavesti, v duši. Vojna tudi temelji na neravnotežju moških in ženskih energij. Očitno je, kdo je premagan v Iraku, ni pa tako očitno, kaj se bo pojavilo zdaj.

Se spomniš, ko si verjela, da si zatrla temo v sebi?

Ko si se razglasil za bitje svetlobe in verjel, da je tema šla? Da imaš prav?

Takoj za tem te je tema naredila bolj obupano kot si bila pred borbo, da si zgubila vero in zaupanje vase, v boga in v učitelje. Zdaj si v prostoru novega ravnotežja in razumevanja, da nič ni prav ali narobe. Samo za izkušnjo gre, samo energije sodelujejo v nadaljevanju razširjanja tvoje zavesti in razvoju zavesti človeštva. Vojne so za tabo. Konca ni v ničemer, kar počneš – samo razvoj je, samo sprememba, samo razširjena zavest in modrost. Konca ni.

Vojna je bila na prostoru, polnem svetih energij in neuravnoteženih moških, sovražnih, jeznih energij, ki iščejo moč. Duh dopušča, da človek raste, se uči in postaja Jaz sem na katerikoli način. Ko človek pokliče angela, pride v TLZ. Lahko imaš strast in sočutje do dogajanja na svetu? Poglej za očitno! Gre za potencial, ki so ga mnogi zbrali za premik na naslednjo raven. Tako kot nekateri izberete uboštvo, bolezen ali mentalno neravnotežje za prehod v vstajenje.


Danes je z nami Hossaf – angel Vstajenja. Ta angel Spremembe ti lahko pomaga v prehodu od človeškosti v božanskost. Z njim se srečuješ v sanjah in je strog učitelj, ki prevzema novo vlogo, drugače bo začel delati s teboj. Prav zdaj kot otrok teka okrog, saj vam kot gost lahko pride bliže, ko dojema bralce, ki vas vse pozna; ko skuša znano energijo uskladiti z obliko snovi, v kateri si. To mu daje novo sočutje in razumevanje tvojega potovanja, saj on še ni bil človek. Hossaf razume duhovno fiziko, dimenzije, premike in ustvarjanje energij. Pomagal ti bo uravnoteževati energije v razširjenem zdaj in izkušati večdimenzijske ravni, ti uravnoteževati fizične in nefizične ravni, da te ne odnese.
zziv je tvoja možna izbira, da potegneš nazaj svojo energijo in jo še bolj zapreš. Ostani odprta!

Na podlagi mentalnih prepričanj stare energije skušaš ugotoviti, kakšno naj življenje bo, kakor da ne bi imela možnosti sprejemanja življenja v Novi energiji. Sprašuješ se, zakaj se stvari ne spreminjajo, zakaj ne ustvarjaš in ne manifestiraš več. Še vedno ne čutiš, da gre za izbiro. Zadržuješ svoje energije, šaumbra! Razširi svoje energije, ko ostajaš v viru, v zdaj! Tu bo prišlo do velikih sprememb.

Kaj lahko izgubiš, če se odpreš, razširiš in si dovoliš?

Vdihni, občuti in sprejmi pomoč Hossafa, ki ti s spremstvom pomaga vzdrževati ravnotežje med človeškim stanjem in božansko rojstno pravico. Močna sočutna energija je.

In zdaj si poglejmo Božji plan.

Božji plan je celotni načrt, strast in izpolnitev duše, je občutek in je želja po učenju, rasti, razširjanju, občutenju, po izkušnjah.

Navajen si gledati skozi oči omejenega človeka, ki ima svoj človeški plan: določene stvari kot poroka, hiša, prijatelji. Frustracija, jeza in zmeda se pojavijo, ko tega ni in verjameš Cerkvi, da si grešnik. Zato človeški plan ne deluje! Sledijo meseci na kolenih, pa molitev in prošnje za vodenje in odpuščanje boga, ki ga ne poznaš. Človeški načrt ni nujno božji. Zaradi tančice pozabe ljudem Božji plan ni bil dostopen.

Božji plan je postajanje v vsakem trenutku in včasih ima v sebi smer, željo in izpolnitev.

Kaj naj počnem, Bog? sprašuješ.

Ni mi mar! Karkoli izbereš, karkoli izbereš…

Ne moremo ti povedati, kaj ves plan je, lahko pa ti razjasnimo, kako prideš do njega in se povežeš z njim, kako ga prineseš v življenje.

Božji plan je tvoj, je tvoje darilo, ki je med tabo, tvojim človeškim in božanskim stanjem. Stalno se spreminja, ker se ti spreminjaš. Je v zdaj in vključuje preteklost in potenciale, lahko se tudi poveže s tvojim človeškim planom in lahko se dopolnjujeta. Je kot rečni tok z bregovi in mejami, ki jih lahko kadarkoli presežeš. Ima čudovit, lep in naraven tok, ki ga ni treba urejati in kontrolirati.

Je izpolnitev duše in njena strast. Težko ga je ubesediti; če ga boš intelektualiziral, napisal in obesil na steno, boš zgubil namen povezave z njim.

Božji plan ti lahko prinese željeno vrsto materialne izpolnitve ob sočasni izpolnitvi Duha, stvarnikovi energiji. Skupaj lahko delujeta – lahko sliši potrebe tvojega človeškega jaza, človeški jaz pa lahko začuti tok Božjega plana. Ne moreš ga razčlenjevati kot čas in prostor; tu je, kot občutek.

Dovoli si iti v TLZ, v tisto energijsko križišče, kjer se srečata Božji in človeški plan.

Božji plan obstaja v tem trenutku, v tej TLZ sedenja z angeli.

V svojo realnost ga prineseš, ko ostajaš v zdaj z angeli, z dihom! Tako pride v vsako tkivo telesa, v vsak vidik tvoje zavesti. Dih v zdaj staplja Božji in človeški plan. V resnici beseda plan ne ustreza, saj gre za izpolnitev in postajanje. Tvoja duša bi se rada igrala, ima veliko sočutje do življenja in strast do izkušanja novega. Enostavno je, ne kompliciraj! V zdaj se stapljata človeško in božansko razumevanje. S temi energijami še nisi delal.

Božji plan lahko samo objameš, ves čas raste, je ti in večji od človeškosti, pripada ti in nihče ti ga ne more vzeti.

Božji plan enostavno je in vedno bo. Zdaj lahko širiš svojo zavest, potuješ med ravnmi in dimenzijami.

Prinese ti večje razumevanje namena. Kje je moja strast? Tukaj je, dihaj jo, čuti. Življenje ti prinaša in novo razumevanje. (Ne analiziraj Božji plan, ne ga zaklenit). Vedno se razvija in ti je na razpolago.

Ti, ljubi Bog/človek si vedno izpolnjujoč in v razkrivanju, nastajanju. Vesolje ni omejeno, ampak vsak trenutek odgovarja nate; ti in tvoja duša vsak trenutek odgovarjata nate. Pomanjkanja ni, samo tvoja iluzija je, saj Bog ničesar ne zadržuje. Včasih se pretvarjaš, da nečesa ni, da prideš do ustrezne izkušnje, vendar teh izkušenj ne potrebuješ več. Svojo zavest in razumevanje lahko uporabiš, da resnično ustvarjaš. Vesolje se stalno razkriva, postaja in izpolnjuje.

Dovoliš si lahko TLZ, v kateri ves čas sprejemaš blagoslove izpolnitve!

Tako enostavno in drugače kot si se kadarkoli obnašala, mislila, delovala.

To je Nova energija.

Da bi Hossaf dobil okus našega razreda, smo vsi bili eno brez šauda, v TLZ, kjer se vse ravni zlijejo. Preresen si, šaumbra!

Boriš se, pozabila si se smejati, se zabavati.

Še vedno imaš pravila o sebi.

Manj naj ti bodo mar življenje in ljudje. Nekoga res lahko ljubiš, ko ne skrbiš več zanj – dokler skrbiš za druge, nosiš njihova bremena. O smeri sveta premišljuješ? Svet je dobro, na primeren način se razkriva; imej strast in sočutje do tega. Spij kozarec vina ali dva in se ne čuti krivo!

Praznuj življenje in druge šaumbre.

Mimo tebe gre najčudovitejši premik od stare v Novo energijo, ker skrbiš!

Premakni se v TLZ veselja. Premakni zavest v točko, v kateri se lahko zabavaš, dosti manj naporno bo. Na razpolago so ti energije, s katerimi lahko ustvariš, kar izbiraš.

Uživaj. Smehljaj se. Objemaj.

In tako je.

 

šaud 10: DUHOVNI UMETNIK – maj 03

 

Vdihni energijo jaza Boga, daj svojemu božanskemu delu vedeti, da je varen. Izzivi in težave ostajajo, ker si božanski angel Nove energije v pogojih sveta stare energije. Vendar je varno zliti človeškost in božanskost, roditi to, kar si, v to realnost. Človeško stanje si držala bolj zase, dragocenega božanskega dela nisi vabila v realnost težav in grobosti. Življenje za življenjem si hodila osamljeno pot, ker si božanskost tako ljubila. Nisi jo želela izpostaviti, na varnem in ločeno si jo držala, medtem ko je ona čakala na tvoje dovoljenje, da pride na dan. Tvoj ženski vidik božanskosti ni želel izpostaviti vojni, bolezni, jezi in revščini. Zdaj želi na dan in se igrati in začenjaš ji to dovoljevati.

Šaumbra, pojdi ven iz glave in čuti! Varno je čutiti! Duhovna masaža je pred teboj, da se boš sprostila, začela čutiti, kaj res si, se spominjati, od kod si prišla, širiti svojo zavest in dovoliti kreativni pretok v vsakem trenutku. Frustrirana si, ampak to premika energijo. Sprosti se, odpri se…

Metatron, simbol tvojega jaza Boga je že drugačen – mehek, sočuten, a poln plamena in strasti, želje in razširjanja. Svojo energijo lahko da prav v tvojo sredico ne da te prižge, tvoje srce in dušo lahko objame, se te dotakne tako kot pred letom še ni bilo mogoče. S teboj je, da te izpostavi delu, ki si se mu tako dolgo upirala.

Hosaff dela s teboj na drugi strani tančice in v sanjah, pomaga uravnovešati tvoje energije, ko postajaš multidimenzijska. Zapuščaš staro karmično pot, v večdimenzijskost vstopaš, pa se čudiš, zakaj čutiš ali deluješ tuje. Vse, kar si bila, integriraš v to, kar si v tem trenutku. Točka ločitve zavesti je to, izpolnitev potovanja. Dom si zapustila, da bi razumela identiteto princa(ese), spoznanje, da ustvarjanje je v tebi. Ustvarila si lahko kozmos, Red angelov in Zemljo, kjer naj bi shodili nove energije in izkusili izpolnitev v novi ravni razumevanja. Duhovni umetniki ste prevzeli dualnost, tančico, človeško telo…, da bi prišli do novega razumevanja, kako se zdaj premakniti čez iluzijo ločitve od Duha.

Če v naši družbi v glavi dobiš besede, to nismo angeli, ampak se povezuješ s preživelim arhaičnim intelektualnim sistemom! Pisanje in tipkanje so stari načini sporočanja… Čuti, bodi v zdaj!

Ko v zdaj čutiš, se povezuješ z vsakim in vsi se povežejo s teboj. Ne boj se, da bodo skozi tebe prišle neumnosti – najprej zaupaj sebi, Bogu in potem temu, kar pride skozi. Božansko je.

Mati Marija je sijoče modra, bleščeče bela, Marit. Vdihni jo, ko te utrujeno neguje z energijama rojstva in kreativnost! Doslej ni bilo mogoče v vašo bližino prinesti takih energij, vrgle bi vas iz ravnotežja.

Dihaj energije Kralja in Kraljice, Doma, ljubezni Boga, ki te je rodila, ti dala sposobnosti ustvarjanja. Kakšno darilo in način, da bi Bog razumel ljubezen – ustvaril je tebe in te potem osvobodil!

To ni tvoja prava oblika, ni to, kar ti v resnici si – si pa to v tem trenutku.

Vdihni! Vdihni bistvo, ki si ga ustvarila zase…

Danes je z nami energija tvoje mame; dojemi jo kot večjo energijo, kot angela, ki te ljubi kljub izzivom. To je prispodoba za tvoj odnos s svojo božanskostjo. Rojstvo je, ko rojevaš, kar je rodilo tebe. Materinsko energijo boginje imaš v sebi.

Opazuj negovanje (sebe in drugih) v svojem življenju naslednje dni…

Poglej si neobičajne okoliščine okrog vojne v Iraku kot prispodobo. Bomb in streljanja je konec, sledi nova borba; za religiozno vojno gre, ko stare energije iščejo izhod.

Stare rane iščejo soočenje, ne obliže.

Koliko tvojih sporov ima opraviti z drugimi ljudmi in koliko s samim seboj?

Spoznaj, da sam v sebi si cel in izpolnjen, pravih izzivov ni (nekaj neravnotežja je lahko v telesu).

Bodi v zdaj in dihaj, napolni se z življenjem, reci mu Da! To bo dvignilo tvojo vibracijo, ki gre ven skozi medD ravni in da drugim življenjskim oblikam energijski potencial za spremembo.

Sedi v zdaj, v ljubezni in ravnotežju. Časti tuje prostore.

Naučil si se dihati življenje. Sars je bolezen dihal, ki ljudem prinaša zavedanje pomembnosti dihanja, pomembnosti življenja, ki nagovarja: Reci Da! življenju. Virus kaže dogajanje v zavesti ljudi – pozabili ste dihati! Spominja vas dihati, sočasno pa prinaša strahove. Zdravilo bo prišlo šele, bo ko se bo spremenila vaša zavest! Dihaj življenje, poenostavi sars in vojno, poenostavi…

Na področju ekonomije ugotavljate pomanjkanje obilja – to je stara energija. V Novi energiji je možna popolna izpolnitev, ne glede na nelogično nihanje; karkoli bodo rekli strokovnjaki, se bo izkazalo kot napačno. Z vidika stare energije za stanja ni razlage, v Novi energiji pa pomeni, da vsako dno pomaga zgraditi energijo, ki te skatapultira v novo vrsto obilja. Sledi glavna revizija denarnega sistema – dokler se star način obravnave denarja ne bo spremenil, bo šlo gor in dol. Obilje ti je na voljo v zdaj, ko spustiš prejšnja dojemanja obilja. Ne hrani denarja; če te ga bo strah porabiti, boš brez.

V Novi energiji si v popolnem obilju.

Še nekaj o smrti si poglejmo. Ljudje danes odhajajo drugače in to mirno. To bo begalo znanstvenike, ki smrti merijo v povezavi z vojnami, boleznijo in bogom, zdaj pa bodo ljudje enostavno bolj umirali. Številne duše izbirajo prestop, ko so še v stari energiji; vedo, da je prehod v Novo energijo v istem telesu zelo težek. Na našo stran bodo prišle po razumevanje, ljubezen in nego in opazovanje tvoje poti, spremljanje tvojih načinov. Šaumbre ustvarjate energije za prehod v Novo energijo.

Praznujte življenje, oddajajte vibracije s sporočilom, da življenje je lahko veselo.

Zdaj pa skupaj z energijami vaših bioloških mater bodimo eno in dosti nas bodimo tvoj glas v Duhu skozi Metatrona, bodimo glas vseh človeških zavesti…

Del tebe spi in to kreativnost, ki je tvoja rojstna pravica. Zvezde in dimenzije si ustvarila, pa Zemljo in fizično telo, svoje izkušnje. Izkušnje niso usojene, saj si stvarnik vsakega svojega trenutka, odgovorna si zanj. OBČUTI. Občuti, kako si vse sama ustvarila. Prazno platno si porisala s svojim življenjem. Po prihodu na Zemljo si v mnogočem pozabila kreativnost, ki je energija, življenjska sila, ki se pretaka skozte in ustvarja v trenutku! Nisi inteligenca – energija si! Ko si se v življenjih začela določati kot inteligenca, si izgubila kreativni tok. Inteligenco si razvila v seriji človeških inkarnacij, um si razvila, ki zdaj utrujen želi, da se kreativnost vrne v tvoje življenje.

V Novi energiji je kreativnost nujna kot dih, v zdaj, v trenutku se zlijeta.

Kreativnost je življenjska sila, božanski Duh, ki se skozte zliva v zdaj, želi se izraziti.

Sebe izraziš, ko opustiš domneve o tem, kakšno naj bi življenje bilo. Ideje o obilju (na računu), o odnosih (prijateljih in kako te marajo), vse to so stari načini, ki ovirajo prehod kreativnosti, ki je naraven tok. Ne more priti skozi možgane – skozi tebe pride in pristane v zdaj in takrat pritegneš vse, kar želiš. Včasih se vdaš; lahko si del rečnega toka, a ločena od njega; lahko manifestiraš, lahko ustvarjaš. Tvoj in Božji plan se zlijeta v zdaj.

Tvoji načini ustvarjanja so naporni, saj jih skušaš ugotoviti v okviru starega vzorca, logično, v umu stare energije. Opusti, spusti! Dovoli in pridi iz uma stare energije v praznino, v nevtralno, da bo Nova energija lahko vstopila. Opusti vse stare načine. Um stare energije bo ustvaril samo več težav stare energije. Lahko da več denarja, hitrejše avtomobile, večje hiše, še več prijateljev, še en zakon v stari energiji. Ti si bila osamljena, zlomljena, bolna, a bolje je bilo vse to spustiti kot vrniti se na vrtiljak stare energije, ki je še večji in hitrejši vrtiljak, poln zmede.

Občasno se vračaš k starim načinom, v glavnem pa sprejemaš, da si več, kot si kdaj slutila.

Način Nove energije ni linearen – sreča, veselje in izpolnitev prihajajo na nov način.

Človeški načrt je bil zaščita in strah, medtem ko je Božji plan Nova energija, izpolnitev in ustvarjanje. Dovoli pretok kreativnih sil na nov, na drugačen način. Dih in kreativnost sta potentna! Odpri se, bojiš se. Kreativnost je tok Duha v tebi, ki se izraža v trenutku. Je čas izraza, zato je Metatron s teboj.

Dobivaš nove misli, občutke in pobude, čutiš pojavljanje nove strasti, a jo ne razumeš. Bojiš se dovoliti kreativnosti vstop v življenje; ne zaupaš njej ne sebi, bojiš se posmeha, da boš izgubila ravnotežje. Ko dihaš, ne moreš intelektualno razglabljati. To je darilo diha, ki odpre vsa čutila, človeška in božanska. Vdihni zdaj in začuti pretok kreativnih energij skozte – neovirane, nedoločene, samo plesati želijo v tvojem zdaj. Globoko vdihni in začuti kreativne energije v zdaj; one – ti – bi se rade izrazile.

Počutila si se kot da si v steklenici, ko si ugibala, kaj naj bi počela.

Karkoli je dobro, šaumbra, samo naredi prvi korak.

Karkoli začni, celo kaj slabega – ravnotežje tvoje božanskosti te bo prestavilo na primeren prostor. Poskušaj narest kaj res slabega, kar ti pride na misel v dihanju – božanskost te bo vrnila v ravnotežje.

Začni pisati knjigo, čeprav nisi pisatelj; lahko boš končala z nečim čisto drugim, samo začni.

Začni peti; lahko boš končala z novim razumevanjem sebe.

Začni z delavnicami; lahko da ne boš govorila razredu, ampak odkrila nekaj res izpolnjujočega za svojo dušo.

Opusti pričakovanja, potem ko začneš kreativen proces in dovoli pretok! V večdimenzijskem prostoru se boš znašla, bolj izpolnjujočem in kreativnem.

Kreativnost ni omejena ne določena. Je izraz, ki te bo premaknil na prostore, o katerih še sanjaš ne, ker so tako veliki. Vse se začne, ko začneš! Denarja, ljubezni in zdravja ni bilo, ker si jim šla nasproti z umom stare energije. Opusti te izzive, ne osredotočaj se nanje. Počni nekaj! Izzivi bodo sami odšli. Počni karkoli! Naredi prelomen premik!

Pojej nekaj drugega, pojdi na sprehod, nehaj se skrivati.

Dovoli kreativnosti, da te premakne; ves čas je ti, samo dolgo nista bili skupaj.

Bistvo NoE je energija življenjske sile, ki se neovirano premika v tebi in skozte. Naredi nekaj, začni zdaj! Če ne veš, kaj, vdihni, dihaj in sledi svoji strasti.Tako enostavno. Z umom StE ji greš nasproti; ven želi in ti želiš ven, čas je za igro. Izziv NoE je to, začni se izražati v zdaj.

Metatron, Hossaf, Mati Marija, drugi angeli in bitja sedijo pred skupino duhovnih umetnikov!

Od Doma ste ustvarili pot v ta prostor, kjer zdaj ustvarjate popolno novo razumevanje in zavedanje, resnično razkrivanje Duha. Odpirate se razkritju svoje resničnosti. Nismo vam mogli blizu kot zdaj; za nas je težko priti na vašo stran, tako kot vam na našo – z razdalje lahko opazujemo!

Objem – ko je človek dovolj varen za objem, je resnično varen za izraz svoje kreativne božanskosti. Telo predstavlja ovire. Včasih ste vznemirjeni, zahtevni – ko želiš angela videti, si postaviš test, ko zahtevaš dokaz v realnosti StE; lahko stojimo pred teboj, pa nas ne vidiš. Ko odpreš srce, najprej čutiš, potem začneš videti, brez dvoma vedeti našo bližino, gibanje ob strani, toploto. Vdihni in dovoli svoji kreativnosti, da zapleše z angelsko!

Si to domišljam?

Je pomembno?

Stara resničnost je bila ozka črta, suha, težavna – nova realnost je vse, kar narediš z njo…, karkoli! Izrazi se! Bodi meddimenzijska! Dovoli si biti zunaj uma!

Tvoja realnost je vse, kar narediš z njo, širša, globja.

Realnost je vse, kar obstaja v tvojem zdaj – vdihni in izrazi – tako postane realnost zate.

 

šaud 11: ŠTIRJE VZORCI NOVE ENERGIJE – jun03

 

To je naš čas zdravljenja, izmenjave in premora v tvojem vročičnem in strastnem urniku prehajanja iz stare v Novo energijo. Ob nekaterih napevih res lahko pristopimo, vam govorimo. Šubertova Ave Marija, ki jo poje Natalie Campbell da tolažbo, udobje, novo ravnotežje uma in telesa, končno željeni prehod, ko nisi v glavi, ko odpreš vrata, ko sebi daš darilo… Zvok lahko zelo preobraža, zelo damatično vpliva na življenjsko silo, določene frekvence vzpostavljajo ravnotežje.
red vami so novi načini in viri dela. Poglej za očitno, preko vsebine tečajev, igraj se z zvoki in barvami. Igraj se z vsemi energijami, ki prihajajo k tebi. Glasba in duhovna družina ti omogočita odprtost, varen in globok dih in v tem spremeniš vibracijo vsega, kar si. Vse to ti je na razpolago. Energijska sila si, priteguješ stvari k sebi in vsemu v okolici pošiljaš svoj vibracijski podpis. Zaključen krog je v tvoji energiji. S sproščenostjo v trenutku se odpreš fenomenalni dinamični energiji, v kateri vse primerno pride v tvoje življenje. Opusti pričakovanja in svoje predstave/ misli o tem, kakšno naj bi življenje bilo.

Odpri srce in začuti potencial, ki prihaja k tebi.

Učiš se novega načina življenja, bivanja v Novi energiji, v kateri vse pride k tebi, ko si lahko v razširjenem trenutku. Vse pride k tebi – na nov, drugačen in primeren način. Ni ti treba planirati vseh podrobnosti za pol leta naprej. Mojster planiranja si in zdaj ko razumeš vse organiziranje in življenje na stari poti…, zdaj jo lahko spustiš. Mojster slikar obvlada vse tehnike, ko začne raziskovati nove načine ustvarjanja – mojster tehnik jih potem lahko opusti in raziskuje nove vrste izraza, neprimerljive z vsem v njegovem času.

Vse človeške načine obvladaš (tudi stanje na čekih) in zdaj linearne poti ne zavračaš – presežeš jo! Tehnike lahko spustiš in začneš raziskovati Novo zavest, ko po korakih dovoljuješ Novo energijo v svoje življenje in potem plešeš z njo. Spoznavaš, da ta veličina ni možna z vsem organiziranjem in načrtovanjem – stvarnik si v trenutku. Zaradi okolja so še potrebni določeni koraki, ampak ti veš, da so samo opravki. Celo mojster pred platnom kdaj ponovi star korak, vendar ve, za kaj gre – ve, da tako ostaja v stiku s to energijo in ve, da jo je presegel.

Tu si – zapuščaš staro pot, izkušati začenjaš kako je, ko se vse zliva v tvoje življenje, doživljaš prostor odprtosti, zaupanja in milosti. Ko si zataknjena ali frustrirana, ko si v slepi ulici – deluješ na star način. Globoko vdihni in dovoli, da vse pride k tebi.

Če ne želiš te enostavnosti – jo ne bo!

GAJA – boginja rojevanja in življenja, individualna angelska energija, vzdržuje pretok sile življenjske energije na Zamlji. Med prvimi angeli je obiskala planet in posejala semena z novimi energijami, ki naj bi prinesle življenje skali; dosti priprav je bilo. Med nadangeli ima poseben častni sedež. Svojo ljubezen je dala globoko v Zemljo in v vse energije, ki jo obkrožajo.

Ljubila in negovala bom zemljane, dajala in jemala bom življenja, zanje bom držala energijo in primerno ravnotežje”.

V the vrstah je Gaja s teboj, ko deli svojo energijo in svoj prehod, ki je kot gripa. Doživlja drastične spremembe v svojem starem sistemu, v svojih zemeljskih črtah in mrežah in energijskih tokovih. Težko ji je, vendar praznuje in časti svoj proces. Naj ti ne bo žal zanjo, tako kot njej ni žal zate – proces je.

Ustvarila je kraljestva, ki naj bi podpirala energijsko ravnotežje. Skozi Rastlinsko kraljestvo izraža svoje veselje nad tvojo prisotnostjo, ljubezen, občutke lepote in posebno energijo nege, zavetja in toplote. Gaja in Rastlinsko kraljestvo se stalno obnavljata in reciklirata, da bi ljudem pomagala ostati na Zemlji in v telesu.

Energije – vibracija – Živalsko kraljestvo se spreminjajo, ni vas treba podpirati na star način. Poslušajte telo in manj vam bo do mesa. Pomaga vzdrževati Človeško kraljestvo, daje energijo.

Za trenutek prenesi pozornost na stopala… Gaja ljubi tvoja stopala, pomaga ti ostati prizemljena, življenjsko silo Zemlje ti daje. Od spodaj sprejemaš, tako kot od zgoraj. Daje ti svežo energijo, ti pomaga opuščati staro. Skupaj z ljudmi (ki niso bili v tej obliki) ste dali energijo vodam, se zlivali s kiti in delfini; tudi to se spreminja.

Za preobrazbo gre in za novo odgovornost, ki jo začenjate sprejemati.

Gaja je zate držala energije, ravnotežje, ti pomagala spet in spet rojevati. Zdaj ti predaja odgovornost za pomlajevanje energij. Njeno opuščanje vpliva nate. Predaja ti energije biološkega pomlajevanja, preobrazbe in uravnoteževanja telesa. Tako mogočna je, da občasno ublaži svoje energije, da te ne izstreli s planeta. Gaja ljubi izraz! Kot odgovor na človeško spreminjanje zavesti počasi umika svoje energije, ljudje lahko poskrbite zase. Na ta način boste prišli do novega načina razumevanja – kako se v resnici dogaja pomlajevanje biologije, kako prihaja do očiščevanja in opuščanja.

Prav zdaj te prosi, da za trenutek občutiš to njeno sposobnost očiščevanja in obnavljanja, vedno vnovičnega rojevanja, v katerem nobena energija nikoli ni mrtva, samo očiščena. Te energije boš sprejela vase in tako zagotavljala energijo življenjske sile in ravnotežje, ki paše zraven.

Vdihni in začuti Gajino energijo!

Od leta 99 govorimo o zapuščanju stare energije, ko so te vodniki prosili, da prevzemi odgovornost za svoje božanske energije. Zdaj te Metatron sprašuje:

Si pripravljen prevzeti odgovornost za energijo človeške življenjske sile in uravnoteževanja, ki ju je Gaja tako dolgo držala zate?

Si pripravljen sprejeti nekaj energij pomlajevanja in zdravljenja Rastlinskega kraljestva, Živalskega kraljestva in Kraljestva voda?

S teboj je, da ti da okus pomlajevanja in poguma za proces.

Zdaj pa si poglejmo štiri vzorce zavesti Nove energije:

1. dogovor masovne zavesti te ne obvezuje več

ločiš lahko

osebno zavedanje – sebe, kaj se dogaja s teboj

skupinsko zavedanje – z biološko družino si del skupinske zavesti, skupine so bile skupaj že pred prihodom na planet

religiozne skupine imajo skupinsko zavest – Židje npr.; privlačnost je, zaradi katere delate skupaj življenje za življenjem

masovna zavest – ljudje si delite isto potovanje, kolektivno zavest, v katero vstopiš kadarkoli

Masovna zavest je čudovita stvar, a te lahko drži nazaj. Frustracija nastane, ker ne gre hitreje, ker se zaletavaš v gumasto membrano in ne moreš skozi. Tako blizu vpogledom si, pa zavedanju in novim razumevanjem sebe in nekako ne moreš do tega.

Nazaj te drži masovna zavest, čeprav si pripravljena iti naprej hitreje od nje!

Ljudje ostajate v masovni zavesti:

ker je udobno, jo dobro poznaš, vsako življenje si bila njen del

zaradi sorodnikov in bližnjih – jih moraš spustiti? Nekateri močno visijo na tebi, tako kot na Gaji za podporo, nego in pomlajevanje. Spusti jih – če je primerno, se bodo vrnili.

zaradi strahu – le kaj je zunaj masovne zavesti?

v masovni zavesti si bila bolj empatičen zdravitelj – kaj bo, če greš zdaj v drug prostor? kdo jim bo potem pomagal?

nisi vedela, da jo lahko zapustiš!

Masovna zavest je dogovor med Gajo in njenimi Kraljestvi in ti ne služi več.

Si pripravljena opustiti krč stiska roke na generalno vibracijo?

Kaj to pomeni, veš noter v sebi, čutiš, vendar skušaš analizirati.

Občuti globje! Nič ni prav ali narobe, vendar ne moreš hkrati držati in spustiti.

Kar sledi, ustvariš sama!

In zdaj občuti… Občuti zunanje energije, ki se namenoma osredotočajo nate, ker vedo, za kaj gre in ne želijo, da to tega pride, ker lahko pri tem izgubijo kontrolo. Namenoma projicirajo, mislijo da lahko nate usmerijo moč, te prestrašijo, ne vedo še, da moč je iluzija! Skozi tebe gre njihov vpliv, kar jih frustrira (prav zdaj ne čutiš svojega neravnotežja, ampak njihovo!), ne morejo te manipulirati. Božanska si in njihove negativne, surove energije gredo skozi tebe in nazaj k njim! Občuti, zakaj te želijo napasti.

Ne gre zate, šaumbra! Ne želijo videti, kako prva skupina ljudi zapušča masovno zavest!

Zapuščanje masovne zavesti pomeni spremembo v tebi dolgo utelešenega energijskega vzorca. Ko jo enkrat zapustiš, ne moreš nazaj, drugače bo. Človeških energij se boš dotikala iz novega prostora – brez tančice boš, ki te je tako dolgo držala. Kot galeb se boš ločila od ostalih, šla na svoje, zapustila galebji um, galebjo zavest. Na začetku bo osamljeno, ampak toliko blagoslovov bo sledilo…!

2. vse in vsak iz stare energije je neizpolnjen

Vsak tvoj odnos, vsak domači ljubljenček ali izkušnja so bili potrebni zaradi tvoje neizpolnjene energije.

Neizpolnjeni deli ste se srečevali, da bi se izpolnili, da bi se čutili celi. Zaradi vsake praznine in luknje si bila pritegnjena k energiji s potencialom, da te zapolni, da bi tako bila cela; igrali ste se.

Po vstajenju postaneš izponjen človeški angel, končaš krog, ni več karme.

Še imaš želje po izrazu, kreativnosti, vendar si iz ravni duše in duha izpolnjena.

Skozi vsa potrebna življenja si šla, cela in zaključena si.

Čeprav misliš, koliko se moraš še izboljšati… – če tole bereš, si izpolnjena duša.

Še vedno obstajaš v neizpolnjenem svetu, a se vsa dinamika spremeni, vse, kar se ti dogaja. Poglej nazaj, preglej življenje/a in dojel boš, kako je vse prišlo k tebi v želji po nečem.

Ti si želela. Tudi angeli…, vse je bilo neizpolnjena energija v srečevanju z neizpolnjeno energijo.

Star način je bil.

Kot izpolnjeni energiji ti ni treba več iskati zapolnjevanja, medtem ko bo okolica to še vedno delala. To bo spremenilo vse tvoje povezave z ljudmi, z angeli, vse… Zaključeno božansko bitje si. Morala si skozi težko obdobje sprememb in opuščanja… Bolezni…, služba…, hiše…, vse je očistilo pot, da zdaj lahko trdno stojiš v Novi energiji kot izpolnjeno bitje. Dinamika se spremeni, spremeni vse, kar pride k tebi. Zatrjujemo ti, da bo vse prišlo k tebi in to drugačno – ker si cela. Vsak odnos se spremeni, zapomni si to, občuti. Zadeva tudi odnos do Gaje, živali, delfinov, do vsega.

Drugače je, izpolnjena si.

3. vsi, s katerimi si bila povezana, se bodo vrnili v toje življenje

v tem ali v naslednjem življenju, v sanjah, med življenji. Z njimi si kot angelska energija delila izkušnjo in občutke. Postali ste del drug drugega, ker smo vsi eno, čeprav neodvisni. Zato bodo našli pot k tebi, ker si zdaj drugačna. Prišli bodo z razumevanjem na globjih ravneh, da želijo to, kar imaš ti.

Prišli bodo v iskanju izpolnitve. Natanko boš vedela, kako delati z njimi, kaj reči.

Zapustili ste npr. službe in se (izpolnjeni!) spet znašli tam; to vse spremeni.

Bivši odnosi (ljudje, živali, stvari) bodo želeli vedeti. Na subtilnih ravneh se dogaja in je del Nove energije. Iz nove ljubezni jih boš videla; pričakuj jih!

Vsi ste povezani in ko zapustiš masovno zavest, se najdeš v novem odnosu in načinu do stvari iz preteklosti. Odnos izpolnjeno vs. neizpolnjeno je to!

4. vsi odgovori so v tebi, če jih dovoliš brez misli

Odgovori bodo prišli, ko ne boš mislila! Ne zaupaš si, čakaš na glasne glasove, na izrazite znake.

Odgovor je tu, miren in subtilen. Pogovori se z biologijo, ko te zanima, kaj naj bi naredila.

Angelski dogovor z ljudmi je, da ne povejo – odkrij sama.

Angeli smo ljudem pomagali odkriti božanskost, da boste ljudje enkrat pomagali nam, angelom.

Vase pojdi! Odgovor pride morda malo kasneje in lahko nisi pozorna. Opazujemo te, na koliko načinov skušaš ti priti skozi sebe, spet in spet. Ne maraš poslušat sebe, ampak nas!

Odgovora ne skušaj zanalizirati, ne skušaj ga ugotoviti. Vprašaj se in spusti, bodi…, prišel bo. V sanjah, razsvetljenju, vedenju, po televiziji… Božanskost čaka na trenutek, ko ne gledaš in vskoči!

Poglej v drugo smer, da bo božanskost lahko prišla.

Vedno bolj spretna boš, zaupala boš in bolj razumela, kako deluje. Na nas se zanašaš… Odgovor je noter, zato zaupaj, odpri se. Dovoli si iti na nove ravni in opusti načine stare energije. Vstopi v Novo energijo. Kadarkoli misliš, da imaš problem, zadevo obravnavaš na star način! Končan krog pomeni raven duše, ti pa siliš s starimi načini. Tako lahko je delovati na nov način z božanskostjo, ko vse pride k tebi. In “učenci” te bodo gledali tako kot ti nas…

Gaja je zdaj tukaj nežna, a fokusirana v božanskem služenju… Ne odhaja z bliskom, ampak začenja odhajati. Tvoji vodniki so odšli, toliko elementalov, dev in pravljičnih bitij, pa Kryonovo spremstvo je šlo. Gaja se je počasi začela vračati, da bi Človeško Kraljestvo lahko integriralo vse to v sebi. Proces bo, potreben je čas.

Zahvaljuje se tvojemu Duhu, ki ti je dovolil biti v njeni biologiji…, deliti to izkušnjo z njo…, prevzeti odgovornost za energije življenjske sile… pretok energij skozi tebe…, energij, ki negujejo…, energij, ki pomlajujejo…, energij, ki ne samo vzdržujejo življenje, ampak ga zdaj tudi razširjajo – v Novo energijo.

Šaumbra, na nov način razumi, zakaj ne gre več zate.

Tvoja duša in Duh sta v Novi energiji izpolnjena – to vse spremeni! Kljub temu si še vedno obkrožena z neoizpolnjenimi ljudmi in neizpolnjenimi nečloveškimi energijami. Lačen pes zasleduje hrano, neizpolnjen je in lačen. Od trenutka, ko se zbudi, dokler ne gre spat in tudi med spanjem – išče hrano. Vse v življenju mu pomeni sitost. Osnovna pasja energija je služenje človeku, globoko je povezan z Gajo, rad se valja v njej, vendar je v služenju. Pes je tvoj odraz. Ko pa je njegova biologija neizpolnjena, pozabi na svojo zavezanost in želi samo potešiti svojo lakoto. Na notranjih ravneh ve, da lahko služi samo sit.

Tvoja lakota je bila duhovna, lakota duše, ki je želela končati potovanje. Želela je spustiti stare energije, stare zaveze in karmo, sprejeti vso svojo božanskost in božanskost, ki so jo držali drugi – Gaja, Živalsko Kraljestvo, Rastlinsko Kraljestvo, Kraljestvo Delfinov. Duša je bila lačna, zdaj pa si dovoliš, da je izpolnjena. Noter vase hodiš in si dovoliš pomlajevanje, duhovna lakota ni več tvoja gonilna sila – vse najdeš v trenutku, v dihu, v sebi.

Ostal svet je lačen pes. Drugačne razloge imajo za svoje početje, drugačen razlog za bivanje na Zemlji, mnogi so v stari energiji. Ti postajaš uravnotežena v Novi energiji, a živiš skupaj z njimi. Ne gre več zate, ko skušajo nahraniti sebe, najti svojo izpolnitev. Pritegnila jih boš k sebi, posebej tiste, s katerimi si že bila, ker čutijo, da imaš nekaj zanje. Lahko bodo skočili vate… Mislijo, da jih bo nahranil grižljaj tebe, če bodo tebi nekaj vzeli. Lačni psi so, se spomni – ne gre zate.

Izkušnje so tam z razlogom, vendar ne gre zate. Vse svoje energije lahko uporabiš, da si vsa v služenju – če tako izbereš. Ko služiš, vse pride k tebi!

Ko služiš, tvoja duša ve, da potrebuje močno biologijo, obilje, občasne odnose in drugič nobenih odnosov. Vse bo prišlo k tebi. V preteklosti je služenje pomenilo uboštvo, opuščanje vsega.

V vzorcu Nove energije pa vse zelo hitro pride k tebi. Ni ti treba prositi, ve se, kaj potrebuješ.

Tvoja božanskost že ve in razume. Tako da boš odpornejša in bolj učinkovita v delu Duha in v delu duhovnega služenja. Vse pride k tebi, zato da si močnejša v služenju!

Izogibal si se!

Izogibal si se zdravljenju, obilju, mislil si, da je tako prav za Mojstra.

Pravi Mojster uporabi vsak pripomoček in vsak vir, ki ga potrebuje v trenutku. V trenutku! Ne, kar ima v rezervi, ampak, kar pride v trenutek. Dovoli si ta naravni duhovni fenomen – da pride k tebi.

Kar zdaj prihaja k tebi, so v glavnem neizpolnjeni ljudje, neizpolnjene izkušnje, neizpolnjene skupine. Vse lačno prihaja k tebi! Čutili bodo tvojo izpolnjenost, želeli bodo vedeti, kako si prišla do nje.

Vedela boš, kako ravnati z njimi! Nekaj naslednjih let se bo hitro dogajalo naprej in nazaj. Ne gre zate!

V teh vrstah si se želela dobro počutiti v naši družbi, a si čutila to zunanjo “neprijetno” skupino. Ni nujno vplivala nate, si jo pa čutila, njeno jezo in strah, poskus, da manipulirajo. To “slabo” energijo lahko sprejmeš vase, ker se nima za kaj zatakniti. Lahko jo nekdo pošlje k tebi, da bi se zataknila, vendar k tebi pride v Novo energijo kot čista energija. Z njo lahko narediš karkoli, saj imaš modrost, da jo prepoznaš. Določene sile bodo čutile kot da izgubljajo kontrolo in moč, strah jih je opraviti lasten premik, ki terja zaupanje, da so tudi oni Bog. Tako močno so bili vodeni, da niso Bog, da pa lahko pridejo do višje moči, če naredijo določene stvari. Na smrt jih je strah pogledati vase in reči: Tudi jaz sem Bog. Zanje je to greh, bogokletnost. Strah jih je. Strah!

In tako je.

 

šaud 12: SEDEM PEČATOV – jul 03

 

Dovoljenje daješ za prehod skozi naslednja vrata v večjo izpolnitev, spopolnitev in v nove izkušnje.

V teh vrsticah so z nami Mihael, iz katerega družine si, pa Marit, Zebiel, Hossaf in Metatron, ki te stalno sprašuje: Si pripravljena? Si upaš? Lahko pa se držiš nazaj od tega, kar bi srce želelo delati.

Tančico, ki se dviga, včasih vlečeš nazaj kot otrok – pod tančico je bilo udobno, veš, kako deluje, kako se obnašati. Zdaj pa se čudno počutiš v telesu, um ni tako uravnotežen, čutiš kot da ni meja, ni zidov, ki bi te vsebovali. In rečeš: Angeli, dvignite tančico z mene, svoboden angel želim biti!

Danes so z nami na tej strani še angeli teme. Vaša preteklost so in del tvojega zdaj – v obojem je blagoslov. V vsakem kotu je po eden angel teme – pomagali vam bodo premakniti in spremeniti nekaj energije.

Letiš lahko, šaumbra, in to na različne načine. Stvari letijo, ko pridejo v ventilator! Tudi energija naslednjega pomaga leteti, se dvigniti, osvoboditi, odpreti – metulj se pojavlja iz kokona. Svetloba je premočna in ta krila…, zastrašujoče, saj pozna samo noge. Potem se zave sijočih barv kril, jih razširi in dovoli, da začutijo zrak. Globoko vdihne, odpre krila in spusti kokon za sabo, to, kar je bilo tako dolgo zapečateno. Na novo potovanje gre, v novo služenje, v nov način žviljenja.

Današnja energija je letenje! Globoko vdihni…, na potovanje greš…

V zadnjem letu si tudi ti začela govoriti, Glas je tvoj glas, angelski glas in glas Duha. Do zdaj so ljudje poslušali angele in skušali slišati Boga, nekoga na prižnici, ki je govoril kaj narest in kako, guruja, ki je vedel več. Pa je guru znal samo bolje govorit. Energijo Zemlje je spremenilo, ko so Svahe začele govoriti glas Duha. Ko odpreš svoje srce in se energijsko izraziš skozi nas, angeli še bolj postanemo del Glasu; bolj izpolnjujoč postane in zaključen. Energija Glasu ni linearna, ampak večdimenzijska.

Ko se odpreš vsemu, kar si in dodaš svojo energijo v to vozilo ljubezni in informacije Glasu, se angeli lahko odpremo še bolj. Tako deluje Duh.

Ko ti vedno bolj postajaš Bog, ki si, Bog postaja še bolj Bog, ki ona res je! To je fizika Nove energije.

Ne zamenjuješ energije, ne stopaš nazaj, da bi mi stopili naprej. Ti stopaš naprej in se razširjaš z Duhom ob strani. Gaja…, celo živali… in deve odhajajo. Nazaj vlečejo svojo staro energijo in star odnos do tebe, da ti sprejmeš odgovornost. Potem lahko pridejo nazaj bolj polno, v Novo energijo in na nov način.

Stara energija je bila malo iz ravnotežja, terjala je držala za energijo, kjer ljudje niste bili polni. Ko spustiš vse staro in začneš sprejemati Boga v sebi, se vse te stvari lahko vrnejo na dinamičen način Nove energije. Ničesar ne zgubiš – v Novi energiji vse dobiš. Stare stvari so odhajale na star način (odnosi, službe, stvari, Gaja), polno si jih morala opustiti, brez pričakovanj, da bi se kasneje vrnile.

Vse staro je moralo iti. Ko se potem sama s seboj razširiš, se vse opuščene stvari lahko vrnejo in tudi razširijo. Fizika Nove energije je: ko se ti odpreš in razširiš, se razširi tudi Bog.

Zdaj se pa spomni, šaumbra… Pred 2150 leti ste se zbrali na gori Zion… Meddimenzijsko pojdi v Razširjeni zdaj, dovoli takratnim energijam, da pridejo v zdaj. Tudi takrat so bili angeli, pa ljudje in angeli, ki so se energijsko, telepatsko povezovali na zemeljski ali meddimenzijskih ravneh. V veliko ljubečo energijo matrice ste bili vključeni. Na srečanje svečenikov in prerokov ste prišli iz Azije, dežele Evrope, Afrike in neznanih dežel, tudi leta ste potovali. (Vdihni in si dovoli začutiti ta dogodek izpred 2150 let). Mistiki ste bili, svečeniki in rabiji, Arabci, Židje, Afričani in Azijci. Angel Mihael vas je poklical k enomesečni meditaciji in molitvi…, k intenzivni povezavi z drugo stranjo tančice…, z Zemljo… in podobnim dogodkom v prihodnosti. Datuma niste vedeli, le da bo šlo za odprtje nečesa, kar je bilo dolgo zaprto, da boste spremenili nekaj, kar bo potrebovalo NoE.

Kljub jezikovnim preprekam ste razpravljali o naravi človeštva, pogojih/stanju in duhovni naravi, podobno kot danes. O ponovni povezavi z Duhom in vsem, kar je človeka držalo nazaj.

Nekateri ste želeli ostati povezani s Cerkvijo, sinagogami. Drugi le vključiti nove misli, nov način obravnave človeka in duhovnosti v strukturo cerkve, ostati povezani z njo, iti s tokom. Tretji ste bili pravi uporniki, začeti ste želeli s svojo novo religijo. Spet eni so ostajali v vladnih in cerkvenih zarotah. Nekateri so želeli na oddaljena mesta tisoče milj stran kot skupina, se osamiti, zapreti in enostavno držati energijo Zemlje.

Podrobno ste obravnavali Sedem pečatov, kasneje opisanih v Bilbiji. Izjemna energija je bila, povezava z galaktičnimi energijami, večD energijami. V Knjigi razodetij jih lahko prepoznaš.

Dojeli ste, da je noter v človeškem duhovnem stanju nekaj zapečateno in da je to primerno – sedem stanj. Če bo Zemlja preživela, se bodo ti pečati pripravljeni odpreti, če bo človeštvo šlo čez določene mostove, če bo odprlo določena vrata. Identificiranih je bilo Sedem pečatov, ki ste jih povezali z razumevanjem energijskih sistemov v telesu.

Odprta ostani, v zdaj, zelo prisotna v bitju – energije tistega srečanja prinašamo v zdaj plus energije cerkev današnjega dne, ki so posledica vašega dela v preteklosti plus energije Nove Zemlje. Vdihni in dovoli povezavo vseh elementov…

Zelo zelo nežno bomo odprli pečate. Pečate odpiraš samo ZASE (nekateri ste že skozi nekatere plasti pečatov), ne moreš tega narest za vse človeštvo ne za sorodnike. Ko se ti odpiraš in spreminjaš svojo vibracijo, vplivaš na potencial vsega okrog sebe. Oddajaš nevtralno potentno energijo, ki jo potem lahko uporabijo drugi ljudje in življenjske oblike; ne vplivaš s svojo voljo. Velika večina danes ne izbira odpiranja pečatov, razumi in časti to.

Na potovanju od Doma in v prehodu skozi Ognjeni zid in Red angelov in izkušnje na Zemlji ste ustvarili sedem lastnosti, ki so zdaj globoko vtkane v vas. Ta stanja so Stari vzorci, Stara dinamika, Stari zgledi – zdaj godna za spremembo. Nista ti jih vsilila Duh ne tema, samo stanja in vzorci tvoejga potovanja so. Tema je danes z nami, ker je del potovanja, del tebe.

Tema je tukaj, da ti točno pokaže, kaj si in kaj nisi, da je bila samo lastnost Starega, ki ne rabi več obstajati taka kot si jo ustvarila.

1. LOČITEV

je s tabo od zapustitve Doma. Ločitev si zapečatila vase, jo živela in verjela vanjo, sprejela si, da si ločena od Boga. Občutek ločitve je ostal v tebi kot hrepenenje po Domu, Bogu, pa te energije ni bilo nikjer, hrepenenje po ljubljenih rokah Kralja(ice), po Enosti, od koder si prišla. Ločitev je bila iluzija, morala je biti tam, zapečatena noter, da si lahko šla na potovanje.

Sodobne cerkve so energijo ločitve okrepile in pomnožile, jo še bolj vtkale vate.

Govorijo, kako si vržena iz nebes, izgnana iz raja. Ta StE nima več mesta v NoE.

Nisi ločena in nikoli nisi bila. Z ljubeznijo v srcu in s solzami v očeh si dovoli si odpreti pečat. Vrnil ti bo energijo Duha in Doma, ljubezen Boga, jih prinesel v realnost, v zdaj.

Naj ti nikoli več moški ne ženska ne cerkev ne rečejo, da si ločena od Boga.

2. energija JAZA – Kdo sem Jaz?

Po prehodu skozi Ognjeni zid in izkušnji ločitve si prvikrat začela doživljati Jaz, spoznala, da imaš svojo identiteto in lasten duhovni prstni odtis. Ta realizacija Jaza je ustvarila tudi dvom v Jaz. Kdo sem, zakaj sem tukaj, zakaj nisem več Doma, zakaj sem v praznini?

Vse to je dalo energijo odkrivanja Jaza. Eone časa si na tem potovanju, ko odkrivaš kdo (ni)si.

Cerkve pravijo, da Jaz je napačen, da je slab. Razumi in ne pozabi, da si pomagala ustvariti nekatere cerkvene nauke in dogme. Čas je za preobrazbo in preseganje teh energij v Novo.

Pravijo, da je Jaz treba razvrednotiti, uničiti, opustiti, da bo lahko zavladal neznani Bog in da boš nekega popolnoma pozabila kdo si bila, saj se boš vrnila v sijoča nebesa Boga, v enost.

V NoE obstaja Jaz, realizacija jaza, razumevanje jaza.

Spomnila se boš potovanja, ki te je pripeljalo do sem, kdo si. Ne zanikaj jaza, ne uničuj ga.

Vsako noč po celem svetu delamo z ljudmi, ki se skušajo ubiti, fizično in čustveno.

Ubijajo spomine na to, kar so storili, kje so bili. Jaz je tvoj dragoceni dar Duha.

Naj ti nikoli več moški ne ženska ne cerkev ne rečejo, da zanikaj jaz.

Bistveni del tvoje enkratne duhovne identitete je. Stvarnik svojega Jaza si.

3. SATAN

je globoko vtisnjen, nič drugega ni kot dualnost, svetloba in tema, svojo moč ima. Ti pa veš, da moč je iluzija. Ta energija ima svojo moč in svojo identiteto in svoj položaj zraven Boga.

Cerkve danes pravijo, da moraš izbrati Satana ali Boga, pa sta v bistvu ista, del istega sta.

V tebi sta vtisnjena razkol in ločitev.

Strah te motivira, te dela bolno, hromi, ubija te strah, da bi padla v Satanove roke. Drviš za svetlobo, skušaš najti zatočišče v svetlobi, a kot da te satan vedno najde. Čudiš se kje je Bog, zakaj ne plača kavcije zate. Satanska energija je iluzija – tistega, v katerega verjame cerkev, ni. Ni izbire med nebesi in peklom, svetlobo in temo, samo dualnost je. Verjameš da je Satan v tebi, tisti zelo slab del, tako zloben, da ni vreden ljubezni tvojega srca, da naj ne bi imel za obstoj potrebnega življenja. Odrezala si del sebe!

Z ljubeznijo v srcu in s solzami v očeh odpri tretji pečat, ki bo razkril iluzijo dualnosti, da je energija samo energija, dokler ji ne daš nalepke. Samo energija Duha je.

Občuti temne sile v vsakem kotu sobe in razumi igro, ki jo igrajo – ker si jih ti to prosila.

Naj ti moški ne ženska ne cerkev nikoli več ne rečeta, da te bo Satan dobil v svoje roke.

Naj nikoli ne rečejo, da obstaja moč, ki nasprotuje Duhu. Samo energija je in je znotraj tebe.

4. GREH in KRIVDA

sta del človeškega duhovnega stanja, ista stvar sta. Krivda, ker si zapustila Dom, ker si pred dolgim časom ustvarjanja zvezd in galaksij skušala uničiti in požreti druge angele, še preden si bila v fizični obliki. Ker so ti rekli, da počneš stvari, ki so manj vredne ljubezni Boga. Ko boš odprla pečat, boš razumela, da razloga za krivdo nikoli ni bilo, da take stvari kot greh ni. Samo izkušnja je. Z ljubeznijo v srcu in s solzami v očeh dovoli, odprtje pečata četrte čakre, opusti bremena greha in krivde. V NoE ni stvari kot je greh, za nič se ti ni treba čutiti krivo.

Naj ti moški ne ženska ne cerkev nikoli več ne rečeta, da si v očeh Boga naredila kaj narobe. Samo za izkušnjo je šlo.

V NoE imaš v sebi ravnotežje, ki te ne bo sililo narest stvari proti volji ali ljubezni drugega človeka, Zemlje ali žive stvari, ker njihovo potovanje bolj razumeš. Sočutje ti bo omogočalo samo opazovati in jih ljubiti.

5. TRPLJENJE

Ko si izgrajevala človeške duhovne pogoje in jih pečatila v zavesti in sistemu prepričanj, si čutila, da se lahko vrneš Domov in se odkupiš za napačno pot s trpljenjem (sodoben pečat). Fizično trpljenje, finančno, v odnosih, za dobro drugih… Mojstri trpljenja za druge ste – zanikate jim njihovo trpljenje in kažete pomanjkanje sočutja. Polni ste svojega trpljenja, trpljenja sveta, minulih življenj, neustvarjenih univerzumov, bitij in angelov, ki ste včasih bili.

Trpljenje si vtisnila globoko vase, kar teži tvoje srce in življenje.

Tako nizko si prišla, da misliš, da se lahko dvigneš samo v trpljenju.

Po odprtju pečata boš videla, da se spremeni v veselje in ustvarjanje.

Misliš, da moraš še skozi kakšno trpljenje? Misliš, da je življenje težko?

Tako si se prepričal, da si dovoliš skopi minimum, toliko da greš skozi.

Z ljubeznijo, solzami in smehom v glasu odpri pečat in dovoli opustitev trpljenja iz svoje zavesti.

Naj moški ne ženska ne cerkev nikoli… nikoli več ne rečejo, da moraš spet trpeti.

Veselje je način NoE. Izpolnitev je način NoE.

Ponosna bodi na to, kar si, kdo si in na to, kar počneš – izrazi to v ljubezni.

Opusti trpljenje s petega pečata, da boš lahko izkusila blagoslove bivanja angela na Zemlji.

6. ZVELIČANJE/ODREŠENJE

toliko energije je zadaj, da dobesedno napadajo, čutila si jih v času zapuščanja kolektivne zavesti. Vedela si, da na križiščih tvojega potovanja v prihodnosti bo odrešitev, opuščanje. Pa to ni ufo ne guru ne človek ne Jezus. Odrešitev si ti, je opuščanje vseh iluzij. Odpiranje vseh pečatov je odrešitev. Zveličanje je srčno sprejemanje štirih besed – Tudi jaz sem bog.

Krščanska cerkev pravi, da odrešitev prihaja po JK, njegovem edinem sinu. Izbranega sinu ni! Milijoni in bilijoni angelov od Doma obstajajo, vsi vi.

Naj ti nobena cerkev ne pravi po kateri poti naj bi šla.

Jezus je bil zgled, ni pa želel, da bi mu sledili. Tudi nekaj napak je storil – čez mero je trpel npr!

S solzami in ljubeznijo preobrazi pečat Odrešitve, StE odrešitve od nekoga, ki te bo rešil, če boš imela primerno oceno. Razumi, da si sama svoja odrešitev, vedno je bila tu kot sprejemanje sebe in svojega potovanja. Jezus te ljubi, s teboj hodi, ne rabi te rešiti.

Nikoli nisi rabila biti rešena – spomniti te je bilo treba.

7. energija JAZA – Jaz sem

ko metulj zapušča kokon. Pečat je vedno bil s teboj kot potencial Jaz sem. Ne sprašuje se, kdo je, kaj se dogaja okrog – vedenje in razumevanje ima na najglobji ravni. Stvari razume skozi božansko srce, ne skozi človeško inteligenco. Sedmi pečat je potencial NoE in Nove Zemlje.

Z blagoslovi Mi, Me, Ma, Hossafa, Zebiela, K in temnih v kotih … odpri pečat in si dovoli biti Jaz sem.

Naj v NoE noben moški ne ženska ne cerkev ne rečejo več, da si karkoli manj od Boga.

Vsak trenutek, dih in dan živi kot Bog. Odpri svoje božansko srce, opusti breme v umu.

Pečati se bodo odpirali zelo nežno, angeli so s tabo s svojo podporo in ljubeznijo in ti imaš svoj božanski Jaz. Vsako jutro s prvim vdihom potrdi Tudi jaz sem Bog. Ko ti bo nagajal glava, gre samo za dvom v Jaz. Spomni se Tudi jaz sem Bog, to je vse, kar rabiš vedeti.

Vsa si vredna tega, sprejmi zdaj to v srce.

Novi časi prihajajo k tebi, lahko izzivi, delo, ampak ne bo tako kot je bilo. Energija dela se bo spremenila tudi za alkoholike – več igre bo in avanture, ne borba in ne trpljenje. Dela dovolj. Če sprejmeš izziv NoE, si dovoliš odpreti dolgo zaprte pečate, se boš znašla na drugačni poti. K tebi bo prišla! Dosti bo aktivnosti, polnih veselja in življenja. Boš kos temu?

Pred 20 meseci smo prvikrat rekli Tudi ti si Bog. Včasih bi te za te besede ubili, danes jih boš samo malo fasala. Odrešenjske sile StE tega ne marajo, ker imajo zaprte pečate, visijo na starih načinih in prepričanjih; bojijo se NoE, nove cerkve, novih načinov.

Odporna si in pripravljena. Sprejmi darilo, ki si ga sama ustvarila, darilo štirih besed:

Tudi jaz sem Bog. Nova Biblija ima samo te štiri besede: Tudi ti si Bog in je polna praznih strani, ker ti noben moški ne ženska ne cerkev ne morejo reči kako živi!

Današnjega dne se tiste sile niso veselile; z napadi so začele že pred meseci in grožnje stopnjevale, nekateri ste jih čutili.

 

prevajala Bernarda Pavko, danes Jasta Prava (www.jasta.si)

Comments are closed.