– Vstali človek

Vstali človek (avg 01- avg 02)      
NE GRE VEČ ZATE – avg 01 

 

Pred približno 2500 leti človeškega časa so bile energije primerne za začetek prinašanja semen Kristusove zavesti na Zemljo. Do takrat ravnotežje človeške energije in Duha nista bila primerna za to. V času Lemurije in Atlantide ste poskušali marsikaj, da bi pritegnili to energijo; s tehnologijami ste skušali najti svojo božanskost, a ni šlo. Božanskost je zlivanje notranje odprtosti in tvojega diha, božanskost je kombinacija masovne zavesti in je tehnologija. Božanskost so vsi ti dejavniki skupaj. Mnogi med vami, ki to berete, ste pred časom prišli v Jeruzalem, Anglijo, Afriko in Azijo in kot domorodci v deželo Združenih držav. Prha vas, ki vam danes rečemo šaumbra, je prišla posejat semena.
ezus je pritegnil dosti pozornosti, ampak vsi ste pomagali posejati semena.
nogi med vami ste začeli s cerkvami povsod po svetu.
i čudno, da jim vaši občutki danes na en način nasprotujejo.

Pred približno 2500 leti ste se začeli vračati nazaj, tokrat z zavedanjem, da boste sprejeli seme Kristusove zavesti. Spet in spet ste se vračali in se učili sprejeti to energijo, ko ste zagotavljali prostor in energijo zanjo, da bi rastla.
ako bi božanskost najlažje zrastla?
dihni jo…, vase jo vdihni. Energija božanskosti je v tebi. V tvoji zavesti je in povsod okrog tebe.
o te gledamo, vidimo, kako je tvoja božanskost mlada. Nedolžna je, je otrok.
dgovorna si zanjo, da zanjo skrbiš, jo neguješ, da poslušaš, kaj potrebuje, za to, da jo ljubiš. Pri tem boš ugotovil, da je zelo igriva in da postaja zelo izrazna. Prav zdaj se med tabo in tvojo božanskostjo razvija nov odnos in nobeden ni prav gotov glede drugega. Tvoj ego pritiska na zavore. Ampak ko jo dihaš, ko jo dovoliš z vsem, kar si, ti bo dala tako drugačno življenje, drugačen pogled na stvari.
ovoljevanje in dihanje svoje božanskosti odpira nove…, kako naj rečemo…, nove portale. Nove poti odpira nazaj skozi to, kar je bila praznina, nazaj skozi Ognjeni zid, nazaj Domov, v kraljestvo. Ko te poti nazaj odpiraš s svojim delom, s spremembami svoje zavesti in z dihanjem…, to omogoča Vsemu Kar Je, kraljestvu Boga in Boginje, da začnejo potovati od Doma…- k tebi.
e greš Domov, šamubra. Dom prihaja k tebi.
adnja poglavja tvoje knjige so stara 2500 let.

Premikaš se v gradnjo cerkve, ki si jo ti začel/a. Ampak vračaš se drugačen/a, a ne?
račaš se kot integrirano bitje, manj odvisno in z večjo osebno močjo… (pri tipkanju teh besed je metulj priletel v sobo, naredil nekaj krogov in odletel skozi balkonska vrata ven). Napovedi mnogih, da bo avgust 99 začetek konca, se niso uresničile. Zemljo niso sesuli viharji, potresi ne vulkani. Potencial za to je obstajal in res je bilo videti, da ga boste zemljani izkoristili. Ker ga niste, je nastopil čas za naslednjo raven razumevanja.

Čas od avgusta 99 do približno avgusta 01 je bil za mnoge ena vrsta »ne časa«, obdobje prehoda in naravnavanja. Čas čudnih fizičnih občutkov, zelo čudnih čustev, niste natanko vedeli, kje obstajate in zakaj. Čutiti je bilo mogoče močen poteg naprej, pa se v ničemer niste čutili prizemljeni ne zasidrani. Nikjer se niste čutili doma. Vedeli ste, da je nekaj tam, pa tega niste znali najti. Na najglobjih ravneh vašega bitja se je dosti dogajalo.

Dosti potenciala vsega, kar si, vsebujejo zemeljske mreže. Preden najvišje in najboljše pride do tebe (preden si res pripravljen), je to v magnetizmu in v energijskih mrežah Zemlje. Če bi takoj in polno prišlo vate, bi vznemirilo ravnotežje vsega, kar kot človek si. V zadnjih 11-13 letih je bilo ogromno dela opravljenega v teh mrežah. To je bil prispevek angela Kryona in njegovega spremstva – kot odgovor na vašo spreminjajočo se zavest, kot odgovor na odločitve zemljanov. Vsakič, ko človek izbere, da bo odprl del sebe, da bo integriral del svoje božanskosti, pride do odgovarjajoče spremembe v zemeljski mreži. To delo, ki poteka več kot desetletje, se končuje, in na razpolago so ti tvoji deli – tvoja božanskost – ki ti do zdaj ni bila na voljo. Nekateri ste to že prej želeli pritegniti vase in bili včasih frustrirani, ker ni bilo polno na razpolago. Zdaj pa je. In božanskost pritegneš vase z dihanjem.

Šaumbra, s temi vrsticami začenjamo novo serijo vaj, ki zadevajo (tvoje) vstajenje.
n prva vaja je: Ne gre več zate!
ako naj bi ne šlo več zate? Življenje je vedno zadevalo tebe, tvoje potovanje, tvojo karmo, tvoje potovanje Domov…?
a! Ne gre več zate!
o ne pomeni, da ne obstajaš več. Ne pomeni, da nimaš občutkov. Življenje ti bo v naslednjih dneh pokazalo, da ne gre več zate. V situacijah pred sabo se ne sprašuj več: Duh, angeli, Tobi…, kaj mi skušate povedati? Kaj naj bi vedel in se naučil? Kaj sem naredila narobe?
e gre več zate! V situaciji si kot neposreden odgovor na druge posameznike in njihove potrebe. Če izbereš ta potencial, bo tvoje življenje odslej zadevalo služenje drugim. In ko vstopiš v to raven služenja, bo za tvoje potrebe avtomatično poskrbljeno. Ne gre zate. To si presegla, preobrazila, prešla. Stalno te bomo spominjali na to.

Prav zdaj imaš izbiro biti žrtev ali biti stvarnik! In vemo, kaj izbiraš. Če ne gre več zate – kako le si lahko žrtev? V čistem služenju drugim si.
n kaj naj bi zdaj s tem? sprašuješ.
eš, ne postavljaš si spomenika ne cesarstev za svojo varnost. Ker ne gre več zate!
anes izbiraš premik v služenje, v svojo novo vlogo. Kako čutiš to zamisel? Kako ti zgleda izbira, da vso sebe daš v služenje? Z naše strani vidimo, da življenje postane enostavnejše in lažje.
okus ni več na tebi, na tvojih izzivih. Fokus ni na »zakaj jaz?«.
okus je na služenju, na učenju in mentorstvu, na pomoči drugim. Avgusta 01 je v istem položaju izbire okrog 14 milijonov ljudi. Vsi so že prišli skozi svoje potovanje in zadnjih nekaj let so potrpežljivo čakali. Zdaj zavestno delajo na sprejemanju svoje božanskosti vase. Majhno število za bilijone drugih, ki bodo potrebovali vodnike in učitelje.

Ko izbereš služenje, ne pomeni, da se odpoveš družini, službi ali prijateljem. Pomeni, da jim služiš, jih ljubiš in razumeš. Lahko si jim miren in ljubeč učitelj.
olečina te zanima in ostanki karme?
o se premakneš v zavest, da ne gre več zate, te stvari nimajo ničesar več, na kar bi se pripele. Res pa obstaja prehodno obdobje… Vstali ste že, šaumbre. Vsi, ki se vas dotaknejo te besede, ste že vstali. Heeej! Presenečenje! Kdo si pa mislila, da te bo pričakal, ko boš prva vstala? Kaj si mislila, da se bo zgodilo? Vstajenje je premik v naslednje življenje, pri tem, da ostaneš v telesu, v istem življenju. Vsi ste se zadnja leta odločili, da ostanete. Zato to berete. Skozi prehod v vstajenje ste šli.
aah, ampak šala je, da se težko delo šele začenja!

Ne gre več zate! »Ti« si iz preteklosti, »ti« si bil na karmičnem kolesu, a si vstal. Stare energije ti bodo vedno blizu in domače, vendar niso več ti. Premaknil si se čez, ne iščeš več vstajenja, vstal si. Še vedno pa hodiš po Zemlji – to sta trik in šala tvojega vstajenja. Ostajaš v telesu, v istih odnosih, a si v novi ravni zavesti. Pred tabo je delo. Notranje delo, ko tvoji ostali deli lovijo korak z novo zavestjo. Pa delo z drugimi. Lahko bo še malce kaotično, ampak prepoznal boš lahko nov potencial, ki prihaja v tvoje življenje.

Tu si kot odgovor na potrebe drugih – v službi, doma, v družbi. Ne gre zate. Si stvarnik, nisi žrtev.
i si stvarnik. Odgovarjaš primerno, tudi na ravneh, ki jih še ne razumeš, a odgovarjaš na energijske potrebe drugih. Ko v situaciji ne veš, kaj narest, enostavno vdihni. Vdihni svojo božanskost in odgovor bo prišel. In ne pozabi, da ne dihaš angelov ne Duha. Sebe dihaš. Ko dihaš božanskost, dihaš sebe.

Skupaj s tabo bomo raziskovali, kako je vstajenje mogoče čutiti, kakšno to novo potovanje je. Vse vas prosimo, da začnete dokumentirati izkušnje – informacije bodo potrebovali vsi, ki bodo prišli za vami. Pomagalo jim bo, če bodo vedeli, skozi kaj ste šli. Knjige bo treba napisati, pripraviti delavnice.
se šaumbre izzivamo, da pripravite dokumentacijo.
menitno, sijajno in veličastno?
ogoče ne. Težko delo je, ampak izbrali ste ga.

V naslednjih vajah vas bomo izzivali v nadaljnje premike, v nadaljevanje potrebnega dela. Samo še nekaj let je do splošne premaknitve zavesti. Potrebni so učitelji, gradivo in programi za telo, um ali duha. Vse šaumbre izzivamo. Na tej strani tančice bomo naredili vse, kar lahko – odslikavali in prinašali vam bomo na pladnju vaše izkušnje, občutke in razumevanja vstajenja.
ijajno in veličastno?
e iz zemeljske perspektive, a res imenitno in sijajno z naše strani. Zato smo z vami še naprej tako empatični, zato vas stalno prosimo, da ostanite na Zemlji in opravite delo. Vsa kreacija vas opazuje.
li zdaj razumete pomembnost svojega dela? Vsa kreacija vas opazuje in čaka in želi vedeti.
ahvalite se sebi, da ste prišli do te točke. Tesno ob vas bomo, še naprej bomo delali z vsakim od vas. Še naprej vas bomo izzivali v najglobjih ravneh posameznika in vseh skupaj.
abili vas bomo, da začnete z dejanji.
abili vas bomo, da ste stvarniki.
abili vas bomo v učenje drugih.
amo dvoje si zapomni, šaumbra:
. ne gre več zate.
. nikoli nisi sam/a.
n tako je.

 

PRILASTI SI SVOJO BOŽANSKOST – spt 01

 

Stanje vstajenja ti ni jasno?
stajenje je, ko ti med življenjema ni treba umreti, ko ti ni treba odložiti fizičnega telesa ne iti skozi težko izkušnjo smrti in ponovnega rosjtva. Premakneš se iz enega življenja v drugo. Smrt je povezana z žalovanjem in z globokimi notranjimi spremembami. Vsi, ki se vas te besede bolj dotikajo, to doživljate na svoj način. A ti ni treba umreti. Premakneš se v naslednje življenje. Razlika v primerjavi s prejšnjimi življenji je, da te ne veže več nobena pogodba. Razlika med vstajenjem in umiranjem je, da boš zdaj napisala knjigo. Ustvaril boš, kar želiš imeti in izbiraš postati. Zato je v tem vstajenju prazno, nevtralno, stvari čakajo nate, čakajo, da odgovoriš. Obdobje prehoda bo trajalo nekaj časa. V nadaljevanju bodo vzponi in padci, a razumi, da so samo del tega procesa.

Očistil si karmo prednikov in karmo duše, zato si včasih utrujen do kosti. Nekateri hrepenite po vrnitvi Domov, misleč, da nimate več energije za nadaljevanje. Ampak povedali bi ti radi, da stvari v prihodnosti ne bodo podobne preteklosti. Tvoja prihodnost ne bodo lekcije ne pogodbe ne karma. Pika. Nadaljuj s karmo, če tako hočeš, vendar ne obstaja predpisane količine trpljenja, skozi katerega bi morala. V stanju vstajenja imaš novo področje.
ihče na naši strani ni bil tam, kjer si ti. Mi opazujemo, svetujemo, vodimo, ampak MI sledimo TEBI. Nihče od nas na tej strani tančice ni bil v stanju vstajenja!
i v stanju brez pogodb, brez karme in brez lekcij. Tvoja izbira je tvoja smer, to, kaj boš delal in kaj ustvarjal. Pomagala ti prihajajo in bodo prihajala na pot. Sodelujte, šaumbre. Pomagajte drug drugemu razumeti, zakaj gre. Mi pa vam bomo v naslednjih nadaljevanjih podajali vaše misli (ja, vaše).
ako le ste lahko jezni na nas, ko vam pravimo, da ste vstali, če ste nas prosili, naj vam to povemo?

* * *

Rahela je na Zemlji preživela 1010 življenj in to, zdaj, izbrala za končno očiščenje. Vedela je za potencial uničenja planeta, v pogovoru z vodniki in angeli pa je dojela tudi možnost preobrazbe tega potenciala v možnost vstajenja in s tem premika naprej. Kot mnogi drugi je to življenje izbrala za zadnje na Zemlji. Ne bom se več vrnila nazaj, je rekla ničkolikokrat. Čeprav je imela težko otroštvo in je že kot otrok skrbela za druge, je našla čas, da se je vračala vase, ustvarjala lastno zabavo, svoje izraze. Kot najstnica je očetu zamerila, postala je jezna in tudi odnosi z okolico ji niso prinesli izpolnitve, še dobrega občutka ne. V otroštvu se je v njej pojavilo notranje zvonenje, notranji glas, ki je zadnja leta vedno glasneje terjal izpolnitev. Potreboval je partnerstvo in Rahela ga je skušala zadovoljiti v odnosih z moškimi. Vmes je bistra sama skrbela zase, diplomirala je in se zaradi neizpolnjenosti v odnosih posvetila karieri. Cerkev jo ni zanimala, pritegnile pa so jo knjige o Duhu in jazu – po dolgem času je začela sijati iz notranjosti ven. Iz občutka, da mora, da je to del programa človeka, se je tudi poročila in rodila. Da ljudje ne bi mislili, da je čudna oziroma drugačna.
Čeprav jo je potegnilo globoko v duhovno delo, ni vedela, kako naj govori z Bogom, še vedno se je čutila nekako ločena. Boga in angele je mislila, ne čutila. Postala je frustrirana, saj si je globoko želela to povezavo, njen namen je bilo res čist.
elela si je, da bi se jo Duh dotaknil, da bi se zavedala njegove ljubezni…

Tako čisti ste v svojih željah, šaumbre. Ne prosite za Einsteinove možgane, vemo, da sta vaša najglobja molitev in želja enostavni – da se vas dotakne Duh.
oznamo Rahelo in opazujemo tebe… Na razpolago ti je energija, ki jo na Zemlji še ni bilo.
ovedali smo ti, da si vstala in na razpolago so ti pomagala (prejšnjih vaj) za ustvarjanje. Res je še dosti za razumeti in se naučiti, pred tem pa… Sprejmi v svoje najglobje ravni, da gre za enostavnost in da ti ni treba nič delati, nič (več) narediti. Samo – priznaj si svojo božanskost.
otrdi svojo božanskost ta trenutek, prav zdaj!
ako?
reprosto. Tako kot si priznaš in potrdiš, da imaš hišo, avto, kakšno sposobnost. Prilastiš si jih, enostavno jih sprejmeš v svoje bitje. Zakaj ti je tako težko sprejeti svoje božanske pravice in božansko dediščino, ki že je v tebi? Prevzemi lastništvo nad svojo božanskostjo!

Opažamo, da božanskosti ne želiš. Da zanikaš njen obstoj, da skušaš zanikati svojo moč Želiš, da bi se pred tabo pojavil angel in te vzel v naročje. Ampak edin način, da to doživiš, bo – ko umreš. Ne pričakuj angela… Ne bomo se ti pokazali, veš. Ker te ljubimo in ker ne želimo motiti tvoje pozornosti, ne želimo te ovirati na tvojem potovanju.
amo znak mi dajte, pravijo nekateri, pa bom verjel.
o ni vera, ampak pogajanje in barantanje.
rilastite si svojo božanskost! Iz tebe se pojavlja, saj jo vdihuješ.

Božanskost ni samo ideja ne kreativno razmišljanje. Ni ti dostopna skozi um. Če jo boš skušala napisati na papir ali ugotavljati, bo bolelo. Ni od tebe večji angel, ki obstaja zunaj tebe.
ožanskost je bistvo tega, kar si in utira si pot skozi tvoje telo, skozi DNK, skozi celice.
rosi te za izraz skozi telo. Prilasti si svojo božanskost v igri s telesom.
ako resna si; na hrano paziš in diete menjaš – s tem si škodiš! Veš, kaj povzroča debelost? Diete! Sebe in svoje telo ranjuješ s svojimi mislimi! Igraj se s svojim telesom, daj mu že tisto čokolado!
e glede na ugotovitve zannstvenikov – telesu škodujejo vaše misli, pravila in ukrepi.
živaj svoje telo, ne glede na velikost in obliko. Ljubi svoje telo, nehaj ustvarjati določen vzorec zanj.
 njem se zbuja tvoja božanskost. Igraj se s svojim telesom, prisluhni mu in povedalo ti bo, kakšna hrana mu paše. Dovoli svoji božanskosti, da se pojavi.
ako bi ravnala z majhnim otrokom? Bi ga obravnavala s pomočjo seznama pravil in ukrepov?

Ne intelektualiziraj! Vemo, da ste v to življenje prišli z resnimi in težkimi pogodbami in pozabili ste se igrati. Resni ste (bili) in trdo ste delali in enak pristop imate do božanskosti. Verjamete, da je treba dosti študirati, delati in se truditi, da jo boste vredni. Da vas mora izčrpavati in da mora boleti. Ne deluje več, šaumbra!
stala si in čas je za igro. Vsak dan si najdi čas za igro s svojo božanskostjo. Uživaj življenje. In vse, kar potrebuješ, bo samo prišlo k tebi.
e skušaj uravnavati svoje poti. Ne skušaj intelektualizirati procesa.
granje ni intelektualiziranje. Igranje je zabavanje v dobro izraza!
ato se igraj s svojo božanskostjo v dobro izraza. Prilasti si jo. Priznaj in potrdi jo.
n vsa pravila vrzi stran. Skoraj si izgubil svoj smisel za humor. Seveda nekaterim naše besede ne bodo všeč. Ne bo jim všeč nasvet, da zavrzite, kar ste se naučili. Res vam je dobro služilo in pripeljalo vas je do sem. Ampak čas je, da gre.
risluhni svojemu telesu. Poslušaj vse svoje bitje in igraj se s svojo božanskostjo.
n tako je.

 

TEMA IŠČE IZHOD – okt 01

 

Čas je za služenje, da delaš, zaradi česar si prišel v to življenje. Življenja si razvijal talente in sposobnosti in znanja, se ukvarjal s posebnimi osebnimi področji.
ivljenje za življenjem si se posvečala proučevanju notranjih in zunanjih energij in vmes si se s tem ukvarjala na drugi strani tančice.
tudirala si uporabo novih metod uravnotežanja in prilagajanja energij. Za gibanje energij gre, za spremenitev, za pretvorbo. Za pošiljanje vibracij skozi ton in glasbo, za odpiranje zaprtega srca, za energijsko kvaliteto denarja.
reiskušal in prečiščeval si metode in zdaj lahko odgovoriš na trkanje na svoja vrata. Stvari bodo bolj neuravnotežene kot prej – za vstajenje gre. Zapuščaš staro energijo in obstaja naravni odpor, ki se bo še okrepil.

Praznina ni tema ni zlo ni nič. Tudi tema ni obstajala. V praznino ste šli, da bi iz nič ustvarili nekaj.
sa tvoja pot zadeva, kako ustvariti nekaj iz nič. Po naravi niča se pojavi odpor, ko se v niču uporabi sila – dualnost na ravni duhovne fizike. Nasprotna sila ni slaba – enostavno je.
o se skupinska energija odloči za korak naprej, je naravni odgovor korak druge skupine nazaj. Tudi na naši strani so skupine zadovoljne z močjo, ki jo ne želijo izgubiti, zato se izolirajo. Utrujene so od same sebe, zato segajo ven in skušajo krasti energijo. Energijo skušajo vzeti od neuravnoteženih entitet, od nižjih vibracij. To ustvarja vojne in spore, hranijo se z dnom – neuravnoteženo in zmedeno stanje. Isto energijo skušajo uporabiti za vplivanje na zemljane. Pritegne jih veliko neravnotežje med moškim in ženskim. Potem do določene stopnje vplivajo na misli človeka. K neuravnovešenemu drevesu pridejo insekti, ki pomagajo očistiti neravnotežje, neuravnovešen del človeka zboli. Vse to je del naravnega procesa čiščenja.
akršnokoli energijsko neravnovesje pritegne energije, ki ga pomagajo očistiti.

V teh vrstah je z nami angel Rafael, ki ljudem pomaga preobražati energije teme in strahu, težke in neudobne energije. Kača je predstavnik strahu in lastne teme – k nogam se ti je zvila. Občuti energijo kače… Tvoji strahovi so to, manifestacija tvojih strahov. Kača je upodobljena v DNK, kot kundalini, dvigajoči se energijski potencial, ampak tisti z dosti strahu.
aprej si pomagajmo z godbico o štirih šaumbrah na poti vstajenja…

* * *

Brezskrbni, z glavami v oblakih in delno zunaj teles, gredo štiri šaumbre po cesti, ko se pojavi kača tik pred žensko, preseka ji pot. (Posebej šaumbre se bojijo kač). Kača zavrti telo in dvigne glavo in usmeri energije strahu naravnost skozi svoje oči. To je bilo dovolj, da se je zdrobilo vse, kar je ta ženska kdaj prebrala ali naštudirala. V trenutku jo je zlomilo in zbežala je nazaj v vas. Tako globoko je bila prestrašena, da je pozabila na vsako stvar, ki bi ji lahko pomagala. Kača je bila zelo zadovoljna s svojo močjo – še pokazati ji jo ni bilo treba. Preostali, dva moška in ena ženska, so bili zaradi nenadnega odhoda prijateljice zmedeni in žalostni, a so po posvetu nadaljevali pot. Zahvaljevali so se in blagoslavljali, da vsaj nihče od njih ni bil ranjen.
a tretjim ovinkom se je kača pojavila iz oči v oči z moškim. Zavrtela je glavo in pokazala koničaste zobe.
bil te bom, je moški skočil proti njej, jeziš me. Enkrat za vedno te bom ubil!
ača ga je ugriznila v nogo in v trenutku je umrl. V jezi je skušal rešiti in zaščititi druge, a kača je bila hitrejša.
reostala dva sta zakopala prijatelja in obremenjena nadaljevala pot, ko se je kača spet pojavila pred žensko. Ta je izbrala drugačno taktiko, skušala se je prebiti skozi jeze in strahove kače. V varni razdalji je pokleknila h kači in ji začela govoriti:
raga kača, gotovo si imela težko otroštvo. Roke dvigam ne da bi te napadla; pošiljam ti energijo in pošiljala ti bom ljubezen in pozdravila bom tebe in vse rane tvojega otroštva. Ljuba kača, lahko si mislim, kako te je pretepal oče. Zato si tako jezna in, veš, pela ti bom uspavanko, da se boš bolje počutila. Skupaj bova poskrbeli za tvojo notranjo kačico…
ača se je z zanimivim in zagonetnim izrazom na obrazu potegnila nazaj. Pred seboj je imela človeka, ki ni bil jezen, hotel pa jo je spremeniti. Srečala je žensko, ki jo je hotela spraviti v proces. Kača se je široko nasmehnila…
ovezala sem se z njo, je pomislila ženska, prav iz srca v srce. Poglej vendar, je pomenljivo pogledala preostalega šaumbro, kača se smehlja…!
akrat jo je kača pičila in ženska je v trenutku umrla. Kača se je krohotaje umaknila. Eto človeka, ki skuša spremeniti svet, ki je skušal spremeniti mene. Najlažja tarča zame, zares.

Preostali moški je bil Samo, zdaj zaskrbljen, ko je pokopaval prijateljico. Tale pot vstajenja, tale pot razsvetljenja ni prav dobra stvar, mu je šlo vmes po glavi. Eden meni podobnih je zbežal in dva sta ubita… Vendar je po premisleku ugotovil, da je vse, kar ve o svoji božanskosti pregloboko v njem in v njegovem bitju in duši. Spoznal je, da mora nadaljevati pot. Bolj previdno je nadaljeval, ampak je nadaljeval. Ni dolgo trajalo, ko se je pred njim pojavila še bolj samozavestna in močna kača – tri pred njim je že tako ali drugače odgnala.
e bom ti dovolila naprej, mu je rekla, tako kot ostale te bom ubila.
amo je bil vse do zdaj zelo vztrajen v integriranju notranje božanskosti, v svojem iskanju Jaza in ostajanja na svoji sladki točki. Celo v tem groznem trenutku se je spomnil nekaterih stvari. V oči je pogledal kačo, pripravljeno na ugriz.
opustiti in priznati si moram božanskost, je pomislil. Ne gre več zame, to so mi rekli. Priznati in dopustiti si moram, kar je moje, in ostati v ravnotežju. Bolje, da diham, in to bolj hitro. Vdihniti moram svojo božanskost, saj sem se naučil, da je to Resnica.

Vse dogodke je popolnoma neopažen opazoval orel, ki je krožil nad glavami šaumber. Ko je Samo zdaj vdihnil, je orel priletel, zagrabil kačo z močnimi in ostrimi kremplji, jo vreščečo vrgel nekaj deset metrov v zrak, krožil z njo in jo vrtel in jo mrtvo vrgel na zemljo. Samo je še enkrat vdihnil, tokrat od olajšanja. Pot je nadaljeval z mislimi na orla, ki je v resnici ves čas bil z njim. Na orla, ki je čakal pravi trenutek, v katerem bo Samo v ravnotežju in v svoji božanskosti. Nadaljeval je pot vstajenja, ko se je pojavila druga kača. Sorodnica ubite kače je bila zelo zelo jezna in dvakrat večja.
aščevala se bom, mu je rekla, moram se maščevati, ker je to način kačjejga boga. Vsem, ki nas prizadanejo, se maščujemo.
amo je vedel, da je bilo prejšnje posredovanje orla blagoslovljen in sveti trenutek, božansko dejanje. Vedel je tudi, da naj bi se v tem novem soočenju naučil nečesa večjega.
aj naj bi vedel o dogodkih s kačo? Kako naj bi ravnal, če se mi to še kdaj zgodi?, se je vprašal in prisluhnil odgovorom svoje notranjosti. Tako je zvedel, da ne more kar zapreti oči in si zaželeti, da orel odnese kačo. Spoznal je, da je resnično čas, da si dovoli in potrdi svojo božanskost.
ogledal je kačo naravnost v oči: Draga kača, kaj iščeš? Zakaj si na moji poti?
ača je bila šokirana, saj jo še noben človek ni tega vprašal. Ljudje so se nanjo odzivali z jezo in strahom in včasih z neumnostmi, še nikoli pa z modrostjo. Nikoli niso vprašali:
akaj si na moji poti? Kaj imaš zame?
az sem ti in nisem drugačna od tebe, je odgovorila kača. Nisem zunanji plazilec, tvoja tema sem in na tvojo pot sem prišla, ker nisi želel spremembe. Čas je, da se posvetiš svojim izzivom. Kot sel sem tukaj, da ti pomagam tvoje izzive prinesti na površino.
Če je to tako enostavno, zakaj so ostali mrtvi oz. zbežali? Zakaj nam niste razložile, kaj delate na naši poti?
nergija ne deluje tako! je kača stresla z malo glavo. Samo ko nas vprašate, ko ste dovolj radovedni, samo ko z vprašanjem odprete vrata – takrat lahko odgovorimo. In seveda ne želimo, da nas spreminjate ali napadate. Ko pa človek pride k nam, h kači noter v sebi – takrat moramo povedat.
ako je Samo dojel svojo moč, svoje ravnotežje, tako je zvedel, zakaj mu je kača prišla na pot. Pogovarjala sta se ure in spoznal je še dosti novega o sebi. Prepoznal je svoje temo in strahove, ki se izražajo skozi kačo.

Še vedno mi nisi všeč, je rekel na koncu. Ni mi všeč, da mi prideš na pot, ne maram tega, kar predstavljaš. Vem pa, da prinašaš darilo, da obstaja razlog za to da obstajaš, in vem, kako k temu pristopit, kaj narest.
otem je nadaljeval svojo pot. Občasno je srečal kačo, ki ga je skušala ustaviti. Prepoznal jo je kot test svojega ravnotežja in vsakič jo je vprašal:
akaj si tu? Kaj naj bi vedel? Kaj želiš?

* * *

Zdaj pa si zgodbico še drugače poglejmo. Šaumbra, tema v tebi se skuša sprostiti. Ko se premikaš v status vstajenja, imaš še vedno opraviti z izzivi, z neravnotežji. V jedru gre za probleme in energije v tvoji notranjosti, ki iščejo izhod. Samo za to gre. :

Ko imaš v sebi neravnotežje strahu, te bo tema skušala, da zbežiš nazaj v vas. Če ti strahovi, ki testirajo tvoje bistvo, preprečijo, da bi se spomnila vsega, kar si se naučila, boš zbežala nazaj v vas, v svojo varnost. Tema se osvobaja na škodljive in neugodne načine – ustrezno razumi situacijo v svetu.

Ko skušaš kačo ubiti, ko ji pristopiš z jezo, te vrže v neravnotežje. Tudi ko se razjeziš nase – zgubiš. Jeza je neravnotežje. Tudi če uspeš ubiti kačo, se bo vrnila v vseh svojih sorodnikih. Tam bo zato, ker se tvoja tema želi sprostiti. Samo jezo in bolečino projiciraš in kača bo vztrajala, ostala bo na tvoji poti razsvetljenja in vstajenja. Jeza ne reši izziva.

Tretja ženska je kačo želela spremeniti, jo sprocesirati. Kača želi preobrazbo, a ne na ta način. Ne želi ustrezati določenemu modelu, ne želi simpatije ne posladkanega načina zdravljenja, ki v resnici deluje samo na površini. Kača noter v sebi trpi. Kača od tebe želi resnične, neposredne odgovore in energije, ne neko metuljčkasto puhasto zdravljenje. Ženska ni pokazala notranje odpornosti niti ni nosila svoje božanskosti – v neravnotežju je bila. Spremeniti je želela nekaj, spremeniti je želela svet in ga preobraziti z lastnimi pričakovanji in predstavami. Kačo je skušala spremeniti tako, da bi ustrezala njenim domnevam. Zato jo je kača ugriznila in ubila.

V svoji ženski in moški energiji uravnovešeni Samo je v strašnem trenutku soočenja s prvo kačo spoznal, da ne bo mogel dovolj hitro misliti, da bi uporabil vse, kar ve. Vedel pa je eno preprosto stvar – dihaj! Vdihni svojo božanskost! Ko to vadiš vsak dan, postane nezavedno. Z vsakim vdihom vate pride božanskost. Vedel je, da mu bo vdih dal ravnotežje in da bo zasidral njegovo božanskost. Orel nad njegovo glavo je ves čas oprezal, želel si je tisti kos kače in čakal na pravo priliko. Navidezni zunanji dogodek je Samota rešil gotove smrti. Dovolj moder je tudi bil, da je razumel razlog kačine prisotnosti. Kača je pred tabo vedno z razlogom!

Ko se pojavi tema, ko se pojavi strah, ko se v tebi pokaže kača – potrdi si božanskost. Dihaj jo. Ostani v ravnotežju. Ne skušaj spremeniti nečesa, kar še ne razumeš. Ne skušaj jo ubiti, ne prestrašena zbežati. Počakaj in vdihni svojo božanskost.
prašaj temo, zakaj je tu. Kaj naj bi spustil, jo vprašaj.
oločeno neravnotežje v tebi terja, da se obrneš nanj. Lahko je stara žalost (ne izgubljaj časa z proučevanjem, iz katerega življenja izvira) ali krivda. Lahko gre za del modrosti, ki ni popolna in se oglaša z neravnotežjem. Kača se vedno pojavi v pravem času.

Duhovna energija je čudovita stvar. Potrdi si svojo božanskost. Dihaj in vprašaj: Kaj naj bi vedela? Razumi, da gre samo za opuščanje in preobrazbo stare energije. Svet trpi.
tare energije ne stopijo naprej z besedami: Trpimo! Povej, kaj naj naredimo, da ne bo več bolelo.
e deluje tako. Energije se skrijejo, zavlečejo se v globino. Nanje naj bi se obrnili močni in uravnovešeni – sicer jih boste skupili. Stara neuravnovešena energija dvojnosti, moškosti in ženskosti, je to.
nergija je eksplozivna, končna, nizka energija, ki bo žrla sebe samo. In osvoboditev išče.
ogovori se torej s svojimi neravnotežji. Razumi, da iščejo preobrazbo.

V opisanem procesu energija teme vrti Svetlobo. Osnovni zakon duhovne fizike je: Iz teme sproščena energija zavrti Svetlobo. To ti omogoča dvigniti se v nove višine, odkriti nove stvari na poti v vstajenje. Gorivo je in služi ti. Če jo ne nasloviš primerno, ti jo lahko raznese v obraz.

Ogromno energije je v cerkvah in religijah. Tiste, ki vzdržujejo neravnotežje energij, dualnost, ne bodo preživele. Tiste, ki govorijo o ločitvi boga in človeka. Ki ustvarjajo sovražnika, hudobca. Cerkev in religije so tisočletja povezane z bistvom izzivov na Zemlji. To se bo nadaljevalo, a zidovi bodo padali in prisiljene se bodo odpreti. Ogromno neuravnovešene ženske in moške energije je na mestih čaščenja boga. Tudi to se bo moralo spremeniti na prehodu v Novo energijo. To je koristno razumeti, a z razumevanjem pride strah in če se še trdneje primejo starega, ko čutijo, da se stik rahlja – izgubljajo temelje.
bstala bo cerkev s sporočilom: Bog je znotraj.
aumbra, uči se integrirati božanskost – ne da bi jemala moč od drugih, ne da bi si drugega lastila, ne da bi se z drugim borila!
n tako je.

 

JEZIK Ah! – nov 01

 

Upaj si integrirati božanskost z dihanjem. Upaj si doseči, kar si tako dolgo prosila.
dihni dol do prstov, vdihni v ramena in v prste na nogi. Pri tem občuti energijo svojega bitja in poveži se z energijami Svetlobe ob sebi. Ko se z božanskostjo ne povezuješ zavestno, se sprašuješ, zakaj se ti dogajajo izzivi ali nenavadne stvari. Seme Kristusa v sebi rojevaš, zato spremembe.

Dom si zapustil z obljubo sebi in Duhu, da odhajaš na svoje. Da se naučiš, kako je zunaj Vsega, kaj pomeni ustvarjati zase. Da se osvobodiš vajeti, da spustiš Duha. Namenoma si to naredil.
one časa za tem si na točki, ko izpolnjuješ razloge odhoda od Doma:

razumeti svojo identiteto zunaj Vsega

se povezati s to identiteto

izkušati skoznjo

na določeni točki pa to integrirati v Vse Kar Si.

Z integriranjem svoje božanskosti končuješ krog. Zakaj je to tako težko? Ker tega še nihče ni storil. Utiraš pot. A obešaš se na staro, na znano. V starih načinih je določeno udobje, čeprav ti ne služijo, čeprav bolijo. Znana kvaliteta so! In zdaj imaš opraviti z neznanim, pa tega angeli ne poznajo.
atera je prava pot?, sprašuješ. Kako naj pristopim?
e vemo! V tebi je odgovor in ko verjameš v izkušnjo, boš šla milostno skozi. Proces lahko kadarkoli ustaviš, greš na počitnice, se obnoviš. Najčudovitejša energija, ki si jo kdaj izkusila, je v tebi na mestu, na katerega pozabljaš. Je pa dostopna in lahko jo deliš z drugimi. Spomni se, kako jo je čutit.

Na voljo ti je energija preobrazbe, blokirajo pa te nekatere stvari. Izzive rešuješ s pripomočki iz dualnosti, kar ne deluje več. Izzivi so fizični, mentalni in čustvene krize. Prav zdaj si v varnem prostoru – na dan z njimi. Izzivi so v tvojem življenju z namenom – odgovarjajo na tvojo spreminjajočo se zavest.
vignila naj bi se nadnje, si očitaš. Res je, ampak obravnavaš jih skozi dualnost. Stopi zdaj v Božansko voljo, v ta božanski trenutek in dovoli preobrazbo. Ne imej predsodkov do izzivov – enostavno dovoli, da se preobrazijo, sprostijo iz prijema stare energije in se preobrazijo v rešitev, ki jo iščeš.
aredi to prav zdaj. Daj to bolezen ven, Bitja pomagajo.
Če si upaš. Če si upaš!

Ko spustiš staro, se zgodi preobrazba, ki dvigne zavest in tvoje razsvetljenje na novo raven.
 veš, da je v tebi del, ki ni siguren, če bi šel na novo raven? Ker ne veš, kako bo, nisi siguren.
bešaš se na staro ali spuščaš po malem. Če si upaš – spusti zdaj vse izzive naenkrat. Naj se energija, ki te dela bolno, zdaj preobrazi – ne pozdravi, spremeni, skrije pod preprogo niti ne uniči.
judje želite energije spremeniti, pozdraviti ali zbežati pred njimi. Možno pa jih je samo preobraziti. Samo v spiralno gibanje jo lahko spraviš, v spiralo, ki se dviga na novo raven.
reobrazba sprejme svojo energijo, ko spustiš stare načine, ko spustiš temo in strah. Daj vse izzive v preobrazbo – zdaj.
i, šaumbra, to dovoljuješ, ti se premikaš preko zavesti zdravljenja, čez zavest spreminjanja, v zavest božanske preobrazbe. Ko boš zapustila planet, bo svet drugačen, saj spuščaš temo v sebi, jo preobražaš. Ne boš več ozdravljala in ne spreminjala energije. Za preobrazbo gre. Preprosto dihaj, da pomagaš preobrazbi; ne otežuj stvari.
dihuj življenje v svoje bitje. Vdihuj božanskost iz bistva tega, kar si. To je najhitrejši in najbolj preprost način za pojav božanskosti.

Veš, da so te vodniki zapustili, da se je Zemlja razdelila na staro in novo zavest. Drzni in tisti, ki si upajo, se premikajo v božansko naravo. To je Nova zemlja. Ne gre več za dvojnost in ne gre zate – za Vse Kar Je, gre. V vajah minulih tednov si začela zavestno ustvarjati. Šlo je za sprejemanje, za učenje, kako sprejeti, kako iti ven iz dualnosti, kako stati za nizkim zidom. Samo ko stopiš stran oz. nazaj, razumeš, kako stvari delujejo, sicer se ujameš v dvojnost. Ko stopiš nazaj in sprejmeš vse oziroma sebe, se učiš, kako so stvari ustvarjene in potem na določeni točki, kako vplivati na proces preobrazbe.

Božanska volja je zavest nad Svobodno voljo, ki zliva skupaj vse in išče odgovor na najvišjem možnem položaju – ne odgovor iz dualnosti.
ožanska volja išče odgovor, za katerega prej še vedela nisi, da obstaja.

Pleši z vsem, kar pozvoni… Kot energijsko bitje pritegneš primerne stvari.
avajen si iti ven in iskati, biti lovec. Ko si prizemljen v Novi hiši, primerne stvari same pridejo. Ostajaš v prostoru božanskega miru v svoji hiši. Potem je od tebe odvisno, če boš zaplesala – se začela učiti jezike, končno šla na željeno potovanje, napisala tisto knjigo, ko imaš navdihujočo idejo. Od tebe je odvisno, če boš opravila delo. Pleši! Nekatere stvari je treba narest, se na primer peljat do stranke. To je tvoja odgovornost, odgovornost človeškega angela, ne moremo tega narediti namesto vas.
o ti na vrata potrka ideja, razsvetljenje, oseba, prilika – pleši z njo.

Lekcija vstajenja se je začela s podatkom, da ste vstali, da ste skozi vibracijsko črto, ki vas loči od starega človeškega jaza. Ste iz starega življenja v drugega v istem telesu, zaključili ste Knjigo življenja vseh življenj. Nič več karme ne pogodb – pred tabo je preprosto čist in prazen prostor za ustvarjanje po svoji izbiri. Če si upaš! Če si upaš, lahko ustvariš karkoli!
amesto da narediš mali korak – naredi velikega! Ne gre več zate, samo čuti se še tako, ker to dovoljuješ. Dovoliš, da stvari vplivajo nate. Ne gre zate, ni pogodbe, ni karme, zdaj služiš. Tu si iz popolnoma drugačnega razloga.

Prevzemi lastništvo nad svojo božanskostjo.
omač vam je bil koncept božankosti – mislili ste ga, ne pa ga terjali, potrdili, si ga lastili, niste to bili. Božanskost je tvoja, ne pripada angelom. Začni skrbeti zanjo in jo negovati.

In potem opuščanje teme, ki išče opustitev.V tebi so še lastnosti, ki potrebujejo ta proces preobrazbe, da vprašaš: Draga kača, zakaj si na moji cesti? Terjaj odgovor; kača je že obupana, a se bo dobro držala, dokler ne bo vedela, da si odkrita. Kača mora vedeti, da ti lahko zaupa. Tema dovoli opuščanje, ko si v svoji resnici. Potem pride na dan nova svetloba in začne proces preobrazbe.

Tu in zdaj pa je na vrsti nov jezik, jezik, ki ga bomo začeli govoriti s tabo. Prosimo, da ga ti začneš govoriti z nami. Jezik, ki ga boš bolj kot kje drugje ali s kom drugim govorila – sama s seboj.
ovori nam v jeziku Ah! Govori s sabo jezik Ah!

Poglejmo, kako lahko človek na Zemlji išče Boga.

Prvi ga išče skozi intelekt, a Duha ni v umu! Ta bo imel dosti informacij, a ne božanskosti. Pri ljudeh procesiranje gre skozi um, a zdaj se lahko začneš učiti novega načina.

Drugi Boga išče skozi duhovna pravila in določbe. Ta razume spise – natančna pravila, določena dejanja na določene dni, na določen način. Šaumbra, spusti obrede – razen obreda veselja. V pasti si. Če upoštevaš vsa pravila, se ne moreš premakniti, pa še nasprotujejo drug drugemu. Pravila in določbe temeljijo na zavesti starega časa, ko jih je uporabljala določena skupina – ne ustrezajo energiji 2000 let kasneje. Eni poznajo pravila nove dobe. Kot da bi morali angelom črkovati vsako besedo. Mi čutimo vašo strast in misli in čustva, ne poslušamo vaših besed. ČUTIMO vas. Nekateri se bojite besed “ne”, “morda” ali “mogoče”. Vse razumemo, a ne zatakni se v pravila. Ne zatakni se v dualnosti.

Tretji Boga išče skozi čustva. Ljubi energijo v nedeljski cerkvi, a energija po eni uri izgine. Tega človeka ne zanima posebna filozofija ali miselna šola, redko sliši besedo. Rad gre na srečanja, na delavnice in sedi v tej energiji, v tem energijskem sunku. Vendar si ne prilasti svojega Jaza, zato izhlapi.

Četrti študira, sledi pravilom, gre na delavnice in ugotovi, da so ga študij, pravila in (duhovna) srečanja pripeljala na novo mesto. Čudovite stvari, res, a pripravljen je na naslednji korak. Začne iti vase in poslušat s sočutjem – najprej sebe. Sočutje zase! Kako drzna stvar, biti sočuten. Bistvo pa je: Kako poslušat.

Šaumbra, sprejmeš angelovo energijo in jo procesiraš; bojuješ se in skušaš ugotoviti, kaj ti pošiljam. Angelsko energijo vzameš vase v glavnem skozi srce, a sprocesirati jo skušaš skozi um. Star način! Zdaj se lahko začneš učiti novega jezika, najprej zase in potem z drugimi – jezika, ki ne gre skozi um. Bo izziv, ker ne veš, kje drugje procesirat. Navajen si skušat določit energijo. Pošiljamo ti energijo smreke, ti jo pa skušaš določit.
ezik Ah! ni določen z možgani – prihaja z druge ravni, SKOZI VSE BITJE. Odgovor bo prišel v miru, vendar ga ne določaj z glavo, ne sodi, ne boš slišala besed v ušesih ali umu. Druge razlage boš dobil. Če do zdaj nisi dobival slik ali glasov, si srečen – ni se ti treba “odučiti” starih navad, ki ti ne služijo več. Stari darovi slišanja, vizij, občutkov in čustev… – čas je za spremembo. Odgovore boš dobivala iz drugih mest, iz božanske sredine, iz božanskega centra za procesiranje. Ne boš ga slišala ne nujno čutila ne videla v možganih.
ako bom vedela?
h! Vedela boš.
a vedenje gre, ki pride skozte. Vedela ga boš kot (svojo) resnico.

Možgani ti pomagajo voditi te, iti skozi informacije, razlikovati stvari. So skladišče znanja in dejstev, omogočajo voziti avto in uporabljati računalnik, razumeti stvari na ravni energije, s katero imaš opraviti. Govori s seboj! Postavi vprašanje in dovoli prostor, ki ga terja – ne procesiraj skozi možgane. Odgovora morda ne bo tedne in potem to ne bo odgovor, ki ga pričakuješ.
ako da se povežeš s svojo božanskostjo? Z vsem, kar si?
e skozi čutila. Nov prostor je, božanski center. Dovoli.
ovoli, da je in prišel bo k tebi. Jezik čudežev ti bo pomagal najprej komunicirati s seboj na ravneh, za katere nisi vedela, da obstajajo. In potem z ostalimi stvarmi. Jezik Ah! je nov jezik, je energijski jezik.

Telo uporablja svoj jezik, ki je energijski jezik. Ne slišiš klepeta celic in molekul in organov, čeprav se pogovarjajo – mimo možganov. Nova raven vključuje tvojo božanskost. Je način povezave s tem, kar si. Praksa? Govori s seboj, ne z angeli. Miruj. Nič ne pričakuj od stare energije in vse od in skozi svojo božanskost. Redno govori s seboj.
h! je tvoj. Potrdi in sprejmi ga.
ezik Ah! je jezik za komuniciranje s svojo božanskostjo. Najprej ga boš razumela s svojim bitjem. Razumel boš, kako lahko življenje spremeniš z njim.
h! boš čutil na drugih mestih – ne v umu.
h! je za vsakogar. Je preprost.
h! je razsvetljenje, izraženo v tvoji realnosti.
e to, kar spustiš z izdihom, ko spustiš in preobraziš: Ah!
n tako je.

 

OBČUTKI Ah! – dec 01

 

Če si si za jezik Ah! vzel čas in si ga dovolil doživet, si ugotovil, da se skozi tebe pretakamo na drugačen način, da ti govorimo iz drugega prostora. Božanski jezik res začenja prehajati skozi tebe. Na vse načine in občutke postaneš drugačen, spremeniš se.
dihni svete energije, vdihni svojo božanskost, zdaj… Naj se pretaka ven, v izdihu ji dovoli svobodo izraza. Naj se dotakne vsega pred teboj, ob strani, za tabo. V izdihu daš božanskosti njeno lastno sveto in blagoslovljeno življenje in dotakne se vsega. In zrahlaj pasove in kravate, ki omejujejo energijo…

Družina smo, šaumbra, občuti spremembo energij od takrat, ko si začela uporabljati Ah!
i boš Ah! Lahko se ti zdi težka vaja, ker je tako nova.
graj se z Ah! – bolj zabavno bo in več nagrad.
h! se bo pojavil skozte na tak ali drugačen način, je kot seme, je božanski občutek – samo igraj se. Vadi ga in hitreje bo zrasel in bolj zdrav in ti boš bolj uravnotežena, kot če bi se pojavil na stari način.
graj se z Ah!, zabavaj se in poskušaj, uči se ga uporabljati. Bolj se bo spreminjala zavest Zemlje in hitreje boš postala učitelj božanskosti. V tebi se že dogaja in te informacije pomagajo. Kanaliziramo te, vstopamo v celotno zavest šaumber, Gaje. Smo ogledalo.

Ah! je najosnovnejši in najmogočnejši pripomoček za prenos tvoje božanskosti v človeško realnost.
h! je osnova za prehod v tvoj nov status vstajenja. Igranje z njim mu bo dalo vitalnost in energijo in svobodo, da vzcveti.
ibracija tvoje božanskosti prihaja v tvojo realnost.
ekateri ste prišli do novih čudovitih vpogledov in občutkov; samo odprli ste vrata in: Ah!
ekateri ste postopek ponavljali in ugotovili, da drugič ne deluje. Skočili ste nazaj v glavo, da bi ugotovili, kako deluje. Ah! deluje v trenutku in to spontano, brez napora, z lahkoto.
eluje, ko opustiš in dovoliš, ko si potrdiš svojo božanskost in jaz Boga. Skozi pride kot čudež, ki ti si.
vala, ker si toliko zaupaš, da vadiš to noro stvar.

Šaumbra, bolj se igraj in to na vseh področjih življenja! Igra je v redu! Zemlja je ustvarjena kot igrišče! Da greš nanjo in se igraš! In na poti si pozabil, kdo si in pozabil si igro. Več se igraj!
oj več, pleši več in smej se več. Res imaš veliko odgovornost, dosti energije spremembe nosiš. Ampak igraj se več. Uživaj več. In praznuj več. Spusti obrede, vse! Razen obreda veselja.
obenih pravil in določb več, zrahljaj kravato in pas, proslavljaj in sprosti se.
ovoli si prostor, v katerem se boš počutila kot otrok. V čast Svetlobe.

V teh vrsticah in zdajle posebej je s tabo Jezus, ki pravi:
a izziv z lastno vrednostjo… Nevredna se čutiš Boga v sebi, čutiš, da si naredila stvari narobe. Spusti.
i si Bog, sem rekel na Zemlji in kar sem naredil, sem naredil zate. Zaradi tvojega opravljenega dela.
isem bil jaz, bilo je zaradi tebe, zaradi vsega, kar si že opravil/a. Čas je, da sprejmeš to vase.
Čas je, da sprejmeš Boga v sebi in to prineseš skozi. In skozi tebe pride kot jezik Ah! Pred tisočletji smo na Zemljo prinesli sporočilo: Tudi ti si Bog. Vreden si vsega, kar spada zraven. Jaz sem tisti, ki je počaščen, da sem s teboj. In, šaumbra… Vedno sem s teboj; vedno dosegljiv v jeziku Ah!

Jezus je naredil marsikaj vprašljivega, ni bil ves čas tak svetnik. Pomembno pa je, da je stvari opravil v svojem času. Določena pravila je bilo treba prekršiti, tudi preklinjal je in preveč pil – z nekaterimi od vas. Vse človeške želje je imel in ni se boril z njimi. Razumel jih je, delal je z njimi, razumel je svojo človeškost. Nisi drugačna od Jezusa – spusti stvari, ki te držijo nazaj. Dovoli si poleteti v nove višine!
n zdaj v dihanju dovoli prerazporeditev energij…

Sedem kmetov je gojilo jagode, melone, zelenjavo, brokuli, radič, karfiolo, korenje, čebulo in piščance (jajca). Skupna energija je zagotavljala večjo moč in učinkovitost, procesiralo pa se je na osrednji lokaciji. Skupaj so investirali v nove predelovalne stroje in izdelke neposredno dostavljali na trg. Hitreje je bilo in bolj priročno. Nabavili so intranet sistem med kmetijami, avtomatsko so komunicirali, lahko so merili in prilagajali sajenje in žetev, tako da so se dopolnjevali. Individualne predelave so povezali z intranetom. Z njim so imeli tudi težave, občasno je bilo prav frustrirajoče in nekateri so se vrnili na star način. Bali so se tehnologije, niso se bili voljni učiti novega. Izziv je bil prevzeti odgovornost za lastno žetev in prizvodnjo. Čeprav so imeli podporo v povezavi, je bilo zastrašujoče. Kljub temu so sodelovali, si delili informacije; učili so se mehkobe proizvodnega procesa. In potem se nič ni moglo primerjati s starimi načini, vsi skupaj so postali bolj odgovorni in bolj produktivni.

Jezik Ah! ni energija in ni mantra, ampak miren in mogočen, neviden, a vseprisoten izraz.
e tvoja prebujajoča se božanskost. Ni jo mogoče popevati ne zahtevati ne narediti tako, da bo delovala.
amo sprejmeš lahko Ah! In se igraš z njim in ga potem vključiš v življenje.

Ah! prihaja skozi tvojih sedem čutil, ki jih že uporabljaš in se jih zavedaš:
LUH na nov način; razširjen ali nov sluh, ko ne boš samo slišal besed, ampak nekaj vmes – vedenje in globoko razumevanje… Ah!

VID na drugačen način. Če boš samo za trenutek stopila nazaj in dovolila da pride Ah!, boš videla nekaj novega. Začela boš videti stvari, ki so vedno bile tam.

VONJ je na en način intuicija, občutek. Bolj ga uporabljaš kot se zavedaš, zelo subtilen je. Vohaš energije. Občutek vonjav. Ko boš dovolila, da Ah! pride skozi, boš prišla do vedenja skozi človeško sposobnost v situacijah izvohati intuicijo, novo razumevanje skozi nos. Več je za vdihniti, kot si misliš. Ko pravimo, da dihajte, gre za novo intuicijo, ki jo razvijaš skozi vonj. Razširja se, nov je, daje ti vpoglede in intuicijo, ki jo nisi imela do zdaj. Dihaj!
ezik Ah! ni v srcu – skozi vse človeške čute prihaja.

OKUS z novim in boljšim načinom presoje in razlikovanja. Namesto črno in belo je na vrsti božanski okus stvari, tip intuicije, vendar osredinjen v tip presoje. Ne tako črno-belo sodba, ampak nova raven, povezana z Božansko voljo. Ah! prihaja skozi razlikovanje.

DOTIK, občutek. Navajena si živčnih končičev v koži, na fizičen, telesen dotik. Nov občutek prihaja, zaradi česar boš bolj mogočno delala. Nov tip intuicije in razumevanja.

Ah! se bo rodil, zacvetel skozi čutila, jim dodal novo perspektivo, novo dimenzijo. Vmes bo potrebna sprememba oz. preobrazba vsakega čutila. Vid in sluh se bosta lahko poslabšala, preobrazba je naraven proces. Vohala boš nenavadno, a znano, ne boš se spomnila, od kod prihaja. Stari voh bo lahko spal. Lahko boš izkušal suhost in srbenje kože. Vse se bo kmalu uravnovesilo. In v nekaterih dneh so kmetje skoraj izgubili svoje izdelke, svoj denar. Lahko boš zbolel, lahko boš na tleh. Ko te bo srbelo, boš mislila, da se staraš… A samo Ah! prihaja skozi čutila.

ČUSTVA so šesti čut, ki ga niste določili. Drugačna so od fizičnih, a pomembno čutilo. V spremembah čustev boš prišla do novih razumevanj in strasti. Lahko boš dosti jokala in nihala, ne da bi vedela zakaj, čustva bodo vsepovsod. V procesu boš pridobila več sočutja zase in za druge.

UM, možgani, so eden od človeških čutil. Um hrani informacije in jih sodi, katalogizira in presoja, se določa kaj je prav/narobe, naj greš L ali D. Pomaga se odločati na podlagi preteklih izkušenj. Kar je frustrirajoče, glede na omejenost v primerjavi s tem, kar res lahko počne. Kaj se je zgodilo pred 3564 leti ni vrednota možgan! Ah! bo prinesel novo obliko znanja in razumevanja.

Vsa čutila so povezana z možgani, tako kot kmetje z osrednjo proizvodno enoto.
 Novi energiji predelava informacij ni nujna skozi možgane, ampak v občutku, najbolj oddaljenem od drugih čutil. Vsako čutilo ima zdaj svojo inteligenco, svojo obliko odgovornosti in odzivnost. Informacija bo prišla neodvisno skozi

sluh – vedenje

vid – vpogled

vonj – intuicija

okus – razlikovanje

dotik – občutljivost.


Pomagali si bodo, če jim bo tako ustrezalo. Eni bodo zmanjšali svojo proizvodnjo v korist drugega, neodvisni bodo sodelovali. Prihajali bodo skozi vse, kar si navajena uporabljati za ravnotežje božanskega jezika s človeško izkušnjo. Če bi bil Ah! na tujem različnem mestu, bi ga bilo težko vključiti v dan. Dovoli, da deluje skozi to, kar si navajena uporabljati. Igraj se z dotikom, sluhom, vidom… Dovoli, da shodi skoznje. Potem boš drugim razlagala moč vida stvari, ki jih nisi videla prej, slišanja za besedami, občutka preko fizičnega občutka, okusa in vonja novih področij.

Igraj se! Bodi tisti, ki odkriva prvi božanski jezik, ki v možgane prihaja po svoje tako, da ne sodi, ki mu ni treba več skladiščiti velikih količin informacij. To je staro skladiščenje. Staro!
se stvari bodo prišle k tebi v zdaj, pravi čas, po potrebi, po tvoji izbiri.
voje božanske energije ni treba skladiščiti za mrzle zimske dni. Nič več skladiščenja in hranjenja. Spusti! Dogajalo se bo v zdaj.
trašljivo bo za tiste, ki so navajeni zalog informacij, čustev, denarja, stvari…
ovoli spremembe v fizičnem telesu, ko se prilagajaš novemu mogočnemu jeziku.
n tako je.

 

PET BOŽANSKIH OBČUTKOV Ah! – jan 02

 

Šaumbra, na prelepem svetem večdimezijskem potovanju si in praznujemo te. Zato vdihni vse, kar si in vse, kar postajaš. Vdihni Duha, ki pleše v tebi, Duha, ki tudi praznuje prostor, v katerem si.
stopamo v čas zlivanja energij človeka in božanskega. Vdihni to.
dihni življenje v ogenj božanskosti v sebi – tako jo prineseš na dan.
ako v svojo realnost prinašaš bistvo tega, kar si.
bčuti ljubezen in prijateljstvo energij Svetlobe skozi vseh sedem čutil.
bčuti prisotnost svoje/ga Jaz sem, občuti kako se “Jaz sem” ta trenutek rojeva v tebi.

Prisotnost čutiš, toploto in vročino, ki nista samo zunanja, ni samo občutek na koži in telesu, je tudi vročina Ah! Prisotna je še energija spoštovanega in čaščenega gosta – posebne energije, ki je z nami in tabo, ki bereš. Intenzivna, ognjena, času primerna energija je to, občuti jo. Tega gosta poznaš, delaš z njim, energijo, ki on je, pomagaš ustvarjati…

Leto 2002 je leto, ko v guganju naprej in nazaj uživaš, a se tudi bojiš, da ne bi šel previsoko ali prehitro. V tem naprej in nazaj je momentum – gonilna moč, pobuda; kot nihalo – vedno pridobivaš zagon. Na določeni točki poletiš, nič več gibanja, ampak velik skok. Kot da se boš zavrtel okrog gugalnice. To vedno večje guganje bo tebe in Zemljo katapultiralo v nove spremembe, ki jih imenujete spremembe leta 2012, ampak prišle bodo prej. Gugal se boš ti in gugal se bo svet okrog tebe. Drži se vrvi, lahko bo divje! Če si v pravi energiji in v pravem ravnotežju, je bolj zabava kot strašljivo!
ahko da se tvoj svet res končuje, vendar ne tako kot misliš. Ne z nasiljem in destrukcijo, ki jo poznaš iz prejšnjih življenj. Končuje se doba, je čas, ko iz starega ravnotežja vstopaš v novo. In ko se guncaš, poglej na tla. Veš kaj čaka, da padeš dol? Da te ugrizne, tako kot je druge?
ača te ne bo motila dokler:

ne pogledaš na tla, kjer sika

uživaš v vožnji

praznuješ smer guganja (kam te vodi).

Vprašaj kače, zakaj so tam – lahko boš dobila drugačne odgovore od pričakovanih.
 kačah je namen.
 tebi bodo prišli stari izzivi, ki se skušajo rezrešit, preobrazit.
edel boš, da so kače tam zato, ker imaš novo občutljivost in nov način poslušanja in razumevanja.
a energijska dinamika povzroča dvom vase in ista energija ima potencial novega samo – opolnomočenja.

Na gugalnici se boš lahko čudila, zakaj te nosi naprej in nazaj. Odgovoril ti bo šibek glas preteklosti, glas starša: Dol z gugalnice, vrni se domov, objestna si. Toliko dela imaš, pa se preveč igraš in si v svoji fantaziji. Oddaljen glas bo kričal, da pridi z gugalnice nazaj domov. Pojavil se bo dvom vase:
elam pravo stvar? Sem predolgo na gugalnici? Zapravljam čas in energijo v domišljiji?
aj se vrnem v stare načine?
se to je zadnji klic stare energije starša, ki te skuša dobiti nazaj.
prašuj se: Zakaj sem tu? in Kaj bi rad dosegel?
Če si boš pomagal z intelektom, se boš zataknil in težko se boš izkopal iz dvoma. V času velikega dvoma in teh velikih vprašanj vstopi v mir in sprejemanje sebe. Noter v sebi se vprašaj, kaj se dogaja, zakaj so se pojavili dvomi in Božanska volja naj ti da odgovor.

Božanska volja preobraža, je nad Svobodno voljo. Naj ti odgovori notranja božanskost. Občutljivost prihaja skozi vseh sedem čutil. Čutila so lahko tako budna in živa, da dobesedno boli. Lahko boš potrebovala zaščito, azil, umik. Pogledala boš hiše in ljudi, avtomobile in energijsko poletela v situacije drugih. Lahko te bo potegnilo v občutenje bolečin in izzivov drugih, v občutenje ozadja situacij. Pa tudi v veselje, občutke tuje zaljubljenosti, ko se jim bo nekaj dobrega zgodilo v službi.

olj uravnotežen človeški vodnik postajaš. Izzivi, v katerih so drugi, so za teboj, tvoj pa je:
isto skrito v tebi, strast, ki jo potiskaš, ki te vznemirja in se jo bojiš prinesti na dan – na dan pridi z njo. Na dan z mislijo, idejo, navdihom, izumom, novo tehniko, energijsko esenco, ki jo držiš pod pokrovom. Šaumbra, zdaj bo najlažje in obenem izziv; daj strahove na stran.
trahove daj na stran in na dan s to Novo energijo, ki je v tebi! Drugi jo potrebujejo.
azaj držiš svoje ideje, svojo strast! Se zavedaš, da tisoči čakajo nanjo in na vse, kar je za njo?
isliš, da nihče ne bo razumel, da nikomur ni mar? Nate se zanašamo. Bodi drzen, upaj si.

Danes je z nami angel Metatron, sestavljena energija, zbir energij arhangelov in tebe. Lahko se ti bo pokazal v sanjah in v lucidnem stanju. Tako mo(go)čen je, da bi te njegov šepet vrgel po tleh, zato angeli pripravimo prostor zanj. Ne more neposredno delati z ljudmi, vibracija njegovega imena tega ne dopušča, za razliko od angelov s končnicami –el v imenu. Do zdaj se ni mogel neposredno soočiti z ljudmi, ker bi jih zažgal, je bil preveč.
etatron je danes s teboj, da izpolni obljubo s te strani tančice in je zapisana v spisih, vendar vzeta iz konteksta: Na Zemljo bom prišel, da te vidim ob primernem času in energijah.
daj je neposredno s teboj. Znanost in Duh delata z roko v roki.

Metatron je pomagal zgraditi tehnologijo, fiziko in matematiko tvojega univerzuma in planeta. Nikoli ni bil človek, je pa pomagal oblikovati energijske plošče Zemlje, vstaviti v Gajo določene kristalinske energije, ki bodo prišle na dan ob pravem času. Ustrezno Kryonovim spremembam mrež, ti Metatron zdaj lahko pride pomagat. Vzdržuje ravnotežje med človekom in božanskim, vendar ne neposredno. Imenujejo ga Angel smrti, Angel Prehoda in Spremembe in pomaga pri zapuščanju telesa med življenji ali prehodu v Novo energijo, v vstajenje. Občuti Metatrona z vsemi čuti, v vsem bitju. In ne skrbi, ko se bodo pokvarjale različne električne naprave. Žal je to del njegove in tvoje energije. Stare naprave ne prenašajo Novih energij. Ko se zgodi – dihaj in dovoli.

pet si bomo pomagali z zgodbico. Irma res uživa ob hrani, saj ve, da jo je sama pripravila, da resonira z njenim telesom. V pripravi hrane je združila primerno ravnotežje sestavin, čeprav bi kuharska knjiga narekovala drugače. Naredila je, kot sta ji narekovala njeno razumevanje in občutljivost. Hrana ji potem ne samo poteši lakoto, ampak ji zagotovi fizični, mentalni in duhovni ravni primerno uravnovešene energije. Energije privede iz točke zavedanja, da je lačna, v točko vnašanja v telo. Po tako pripravljeni hrani dobro spi, ker je integracija njene božanskosti tako mehka, da jo ne moti ponoči. Irma ne šteje kalorij!

Različna od človeških so duhovna čutila, ki jih tudi mi uporabljamo, a na drugih ravneh kot ti. Vedno so bila na razpolago, vendar jih nisi uporabljala, bila so za oblaki, barikadami, nerazpoložljiva. Duhovna čutila uporabljaš na tej strani tančice, ko zapustiš fizično telo. Vrojena so ti in Metatron ti bo pomagal premostiti to vrzel. Božanski čuti so eterični, večdimenzijski, nefizični in nečloveški.

zavedanje
i razvil takoj ko si zapustil Dom – prej se nisi zavedal, kdo si bil, samo bil si. Takoj po prehodu skozi Ognjeni zid si razvil občutek zavedanja, Jaz sem. Jaz sem del Boga, pa kljub temu, Jaz sem svoja identiteta.
omišljija – kreacija
o si nekaj zamišljaš, to začne prihajat v življenje, dobivat obliko. Vsak od vas ima nekaj v svoji domišljiji in na tem drži pokrov. A je tam in prišlo bo skozi. Ta čut vzame energijo in ji doda tip energijske oblike; začne jo združevat, prinašat noter.

sočutje – enost
ožanska občutljivost ti daje razumevanje da si “Jaz sem”, pa tudi del Vsega Kar je. Omogoča ti videti Boga v očeh drugega, čutiti in razumeti drugega, te povezuje z drugim človekom, živaljo, vsako molekulo na planetu, te povezuje z Vsem Kar je. Brez sočutja si zelo osamljen in sam. Ko rečemo: Nikoli niste sami, se dotaknemo čuta sočutja in enosti in skupnega/združenosti. Ta čut ti omogoča razumeti, skozi kaj gre drugo bitje. Uporabi sočutje v odnosih. Ta čut prinese solze angelom in ljudem. Sočutje…
okus – moč
e sposobnost uporabiti surovo energijo domišljije, zlite z sočutjem do drugih in sebe, osredotočiti to energijo, da jo prineseš v življenje. Premnogi dovolite, da fokus spi, pozabite nanj, pozabite ga prizemljiti, zanemarjate ta božanski čut. Ne osredotočate se na to, da ste človek, ker so vam enkrat rekli, da je to greh. Fokus je pomemben za ravnotežje! Fokusiraj se na domišljijo, na sočutje, na človeškost. Fokus potegne energije surove moči Boga in jih prinese v fokus. Usmerja surove energije. Bivanje zunaj nekje, v ozonu, je zanikanje!! Ne sprejemaš svoje človeškosti, ker so ti enkrat rekli, da je to greh. Preobrazba zamisli izvirnega greha bi povzročila velike spremembe.

Šaumbra, živi na Zemlji. Bodi človek. Fokusiraj energije.
sredotoči se na projekte, na delo, na družino, na vse okrog sebe.
ič v življenju ni neprimerno!

Ko si na gugalnici s trimetrsko kobro pod stopali in jo vprašaš, zakaj je tam, se spomni na fokus. Imela ti bo kaj povedati. Težko se je brez fokusa gugati v nove višine, visoko nihati in ne biti osredotočen na to, kar počneš.
e meditiraj! Meditacija te vleče iz fokusa. Učili so te, kako zapustiti fokus! S fokusiranjem na točko, na svečo, si opuščala vsa druga ravnotežja v svojem bitju. Meditacija te je pripeljala do delov svoje zavesti, zdaj se pa osredotoči na Zemljo kot človek. Meditacija naj bi vključila vse kar si – ne pa pozabiti, kdo si.

izraz
zameš energijo v sebi, na katero se osredinjaš, ki si jo predstavljaš in jo prineseš notri.
Čas je, da jo izraziš na Zemlji v svoji človeškosti.

Irma si je predstavljala obrok, stopila do posode in hladilnika. Uporabila je sočutje, da je razumela, kaj bi bilo najboljše ravnotežje zanjo in za druge. Uporabila je fokus za pripravo hrane na primeren način. Končno je v izrazu pomešala v posodi. S svojo človeško energijo je to naredila.
zraz je združevanje in uporaba drugih božanskih čutov, da jih prineseš naprej. Mnogi se tu zataknete.
nogi bi radi, da bi to namesto vas naredili vodniki ali Duh. Pripravljeni ste si zamisliti, kaj bi radi. Pripravljeni ste imeti sočutje. Pirpravljeni ste se celo fokusirati na svojo človeškost in na potrebe in na želje. Ko pa naj bi dvignili roko in to naredili, se pojavi strah, pojavi se dvom vase.
ača reče: Ne dvigni roke!
n ti: Ljubi Bog, ljubi kdorkoli me že danes poslušaš, naredi to zame!

Izraz je prehajanje, prediranje in prikazovanje energije, ki se zadržuje v tebi in želi ven. Vendar se mora tvoja roka dvigniti, da jo izrazi. Ko potrka na tvoja vrata, jih moraš odpreti s svojo roko in dovoliti novi božanski energiji, da se rodi, pojavi, pride v realnost.
rinesi izraz na dan. Bodi drzna.

Te čute uporabljamo na naši strani in so vam vsak dan bolj na razpolago, skupaj z vsemi spremembami vaše zavesti.
ezik Ah! bo prišel skozi 7 človeških čutov, skozi zavedanje kdo si zdaj, v novem zavedanju angela, ki si.
h! bo prišel skozi tvojo domišljijo, ki bo zrela in cvetela bo v prihodnosti. Še bolj se bo domišljija pojavila v sočutju do drugih in do sebe. Ne rezerviraj sočutja samo za druge, uporabi ga zase in za telo.
h! bo prišel skozi sposobnost fokusa, sposbnost usmerjanja energije (Irma pri kuhanju). Surove energije (kmetov) je uporabila in osredotoči jih božanski čut fokusa. Tvoj univerzum je poln surove nedefinirane energije in fokus jo omogoči uporabiti na tvoji ravni. Če bi si Irma samo predstavljala in imela sočutje za hrano in se fokusirala, bi bila lačna – če ne bi uporabila izraza, če ne bi šla v kuhinjo in začela z delom.

Ti čuti so vedno bili, tako delujejo tudi na naši strani. Angeli vohamo in okušamo skozi ljudi, ko aktivirajo sočutje. To je naš odnos, tako razumemo, kaj počnete. Vse to ti bo omogočilo nov in čudovit vir ustvarjanja, sočutja in fokusiranja in celo zavedanja tega, kdo si. V kombinaciji s 7 človeškimi čuti ti bo omogočilo delati stvari, ki bi jih včasih imenovala čudež. Ko se bo zgodilo, ne bo več tako čudežno. Pprišla boš do razumevanja fizike in znanosti za tem. In ko bodo stali ob tebi odprtih ust boš rekla: Delali boste to in še več! Ni poseben dar Boga.
Čudež” je kreacija Boga, ki Jaz sem.
mogočilo ti bo vstopiti v svojo moč in delati stvari na način, ki ga nisi slutila kot možnega.

Vemo, da že veš.
stvarjala boš, kar bo drugim pomagalo vstopiti v njihovo božanskost.
bilje bo avtomatično. Ker ustvariš energijsko ravnotežje, ki predte postavi obilje.
bilje bo prišlo iz tujih in nenavadnih prostorov, ki jih nisi tako navajena, vendar bo tam.
 jeziku Ah! bomo komunicirali s tabo, tudi Metatron ga bo uporabljal. Tako blizu ljudem dolgo dolgo ni mogel biti in vesel je, da je zdaj lahko.
n tako je.

 

NOBENIH DOMNEV – feb 02

 

Ko razvijaš božanskega človeka z več zavedanja kot kdajkoli, razvijaš svojo odpornost, svojo moč. Božansko bitje si, polno ljubezni in sočutja, sposoben si to energijo nositi. Dovoljuješ Novo energijo. Novo Svetlobo si sposoben držati, ne da bi šla skozi neuporabljena, ne da bi vznemirila tvoj sistem, ne da bi postal neuravnovešen, neprizemljen človek. Učiš se držati novo, tako dragoceno energijo! Začenjaš šele razumevati in priznavati, kdo si, sprejemati del moči in jo držati v rezervoarju človeške zavesti. Občuti energijo tega, kar si, vdihni ljubezen energij ob tebi. Ko sprejemaš Duha vase, si toliko močnejši, bolj zaveden, odpirajo se ti nove dimenzije in nova področja zavesti.

Metatrona si v prvem stiku lahko začutil premočno, pretoplo za fizično raven, neutrjeno in neuravnovešeno. Če si se družil z njim, si njegove energije zdaj že navajen, več njegove energije lahko sprejmeš in ni nam jo treba več filtrirati zate. Še vedno pa je z njim spremstvo čuvarjev energije, ki pomagajo uravnovešati vajin stik. Neposredno delujejo z vašimi tekači, pomagajo izpolniti in zaključiti večje cikle energij, visoka bitja so to. Metatrona spremljajo, ko potuje vedno bližje k Zemlji; zagotavljajo ravnotežje. To angelsko spremstvo boš čutil kot pomemben del Metatronove energije, saj težko delaš neposredno z njim. Občuti energije v svojem bitju, vdihni jih, dovoli jih vase, odpri se.

Datum 020202 je Zemlji dal več zavedanja dualnosti. Na notranjih ravneh veš, da se skupaj z Zemljo premikaš iz dvojnosti. Zdaj gre za to, kako iti spremembi nasproti, kako spuščati dvojnost.
znemirja te, ker misliš, da bi moralo biti lažje, pa včasih zgleda, da je izzivov vedno več. V tebi se sprošča in opušča energija – nasproti ti pride, ko išče izhod in opustitev. To opuščanje je izziv, čudno je čutiti in težko. Zgodilo se bo, da boš želela viseti na polarnosti, ker to energijo razumeš na najglobjih ravneh bitja. Potrebno bo nekaj dela, nekaj časa, a ko boš spustila, boš prišla do večjega razumevanja. Vendar božansko energijo zdaj lahko nosiš dalj časa, ne samo nekaj trenutkov. V telesu jo začenjaš držati, v duhu, umu, v vseh svojih čutilih. Napreduješ! Sposobna si nositi to energijo! Z dihanjem vzpodbujaš ta ogenj božanskosti v sebi.

a potovanju vstajenja smo na polovici z vajami:

1. Ne gre več zate.
 vstajenju si in ni tako kot si mislil, da bo (misli, iluzije, dojemanja, pričakovanja). Vse bo popolno ves čas, znebil se bom telesa, plaval bom in lebdel, čista angelska energija bom… Tvoja dojemanja in pričakovanja vstajenja so temeljila na idejah dualnosti, stare energije, na umu včerajšnjega dne, brez polne zavesti, za kaj bi resnično lahko šlo. Če bi šla v nebo z zavestjo stare energije, konec koncev ne bi bilo tako izpolnjujoče kot sedaj.

Ne gre več zate, konec je karme, na sredini konflikta s človekom razumi, da ne gre zate. Večina še vedno gre skozi procese, skozi svojo karmo in kogarkoli v bližini poskušajo potegniti v svojo dramo. Ni ti treba v dramo drugih! Ne gre zate. Ko te nekdo kritizira ali je jezen nate, naj se te ta energija ne prime. Zanje gre! Za tvoje sočutje do njih gre in do sebe, za sočutje v razumevanju, da gredo skozi svoje procese. V sočutju to sprejmi in ne skušaj jih spremeniti. Svojo pot izbirajo. Sočutje ni žalost nad berači, projiciranje misli in željenih izidov. To so tvoja pričakovanja. Sočutje je razumevanje razlogov. Učiš se res sprejemati vse okrog sebe.
ala vstajenja ni taka, kot si pričakovala. Ničesar ni. Presenečenje. Prazna hala z vsem potencialom ljubezni in koncem razloga, zaradi katerega si zapustila Dom. In z vsem potencialom sočutja in razširjanja energije Vsega Kar Je. Prazna hala v pričakovanju novodošlih, ki jo bodo začeli “oblikovati” na novo. Nobene dobre hrane ne angelskega petja. Prazno. Ti zdaj ustvarjaj na najbolj primerne božanske načine, ki jih zavestno še ne razumeš.

2. Prilasti si svojo božanskost
ačela si razumevati, ne pa še sprejemati svoje odpornosti in moči dejstva, da si božanska. Čakala si na velikega angela, na nebeška navodila, na pergamentni svitek z označenimi potmi. Na čudežna vrata, ki se bodo sama odprla, da bo vstopilo veliko bitje. A božanskost je tvoja in samo ti jo lahko aktiviraš.

3. Tema išče izhod in opustitev
ače prihajajo v tvoje življenje in še bodo tam, z namenom. Prihajajo močnejši izzivi kot kdajkoli, da jih preobraziš, da jih razumeš. Ko jih enkrat razumeš, se premakneš na višji nivo bivanja.

4. Jezik Ah! je nov način dojemanja in razumevanja, nov način zbiranja Nove energije in njena najbolj učinkovita uporaba. Je način dojemanja in čutenja na božanskih ravneh.

5. Občutki Ah!

6. Pet božanskih občutkov!

Jezik Ah! se dotika tvojih človeških in božanskih čutil; ko jih veš in razumeš, jih bolje uporabljaš in vključiš v življenje. V naslednjih vajah bomo govorili o delovanju energije, o tem, kako jo lahko uporabljaš. Kot radar jo boš zbirala in prečiščevala in potem primerno uporabila.
rej pa je pomembno še razumevanje naslednjih vrstic.

Sporočilo Metatrona je: Veseli se biti človek. Enkrat na dan se poveseli izkušnje biti človek!
adnje dni je v tvoji družbi videl in čutil toliko novih stvari, saj prej ni mogel bližje.
iti človek je čast!
zpolnjujoča je sposobnost dotakniti se drugega človeka. V dotiku kombiniraš božanske občutke s človeškimi. S psi in mačkami govoriš na večih ravneh – razumejo te. Govoriš jim skozi vse bitje, skozi vsa čutila. Uživaj biti človek in vse nagrade, ki spadajo zraven.
i predstavljaš to veselje kombinirati z novim božanskim zavedanjem? Vse lahko imaš!
ahko si v materiji, v obliki, potopljena v čudovito dimenzijo, ki si IN obenem imaš zavedanje, kaj si.

Zgodbica o Davidu pa gre takole. David s tabo prebira te prispevke in bojuje se z nekaterimi zamislimi. Občasno reče, da to ni zanj, ne počuti se vedno dobro, saj ga izzivajo. Vendar se vrača h gradivu, saj razume, da gre za energijo Doma. Ima tudi družino, službo, račune in želje in prva med njimi je služiti Duhu. Verjame, da bi moral biti bolj plačan, ne dela najraje v tej službi, ni mu všeč parkirni prostor in premalo ima dopusta. David dela največ, kar lahko, občasno je v krizi, tudi energijsko je izčrpan. V nekaterih stvareh se ne strinja z ženo, želi si, da bi se otroka bolje učila, da bi bil sin atlet (pa ni) in da bi bila hči bolj privlačna (lažje bi se poročila, če bi bila bolj podobna mami).
avid ima dosti pričakovanj, dosti izzivov. Duhovno znanje in razsvetljenje uporablja za oblikovanje in vplivanje na svojo okolico, na dom, službo, tudi loto igra. Z Novo svetlobo želi vplivati na izid lota! Občasno postane zelo frustriran, podvomi vase. Vstopil je v Novo svetlobo in začutil božanskost, kako raste v njem, je pa tudi frustriran. Vedno bolj ve, da ne more vplivati na okolico. Ni sposoben uporabiti svoje moči za vplivanje ali na spremembo okolice. Občasno ga zajame globoka depresija, znajde se na dnu globokega vala, kjer počne vse, da bi prišel ven. Vrhove valovov in visoke cikle mara, nizkih pa ne.

Šaumbra, tudi ti se na potovanu v Novo energijo bojuješ z dnom valov. Skušaš se jim izogniti, sprašuješ se, kaj je narobe, celo z zdravili si pomagaš.
i cikli so nujni! Ne bojuj se z dnom, dno je naravno!
e moreš izgubiti stika s seboj. Kako nizko lahko grem? te skrbi. Nehaj se bojevati z dnom!
no je enako pomembno kot vrh – če ne boš izkusil nižin, ne boš doživel višin. Vse je del celote.
be skrajnosti predstavljata staro ravnotežje dvojnosti. Poglej jih drugače in dovoli dno. Samo pridobiš lahko, čeprav je čutiti težko – ker se dnu upiraš. Ne zbiraš energije iz dna! Predpostavke imaš, domneve in pričakovanja, kako naj bi čutila ali ne, kaj naj bi mislila ali ne. Dvojnost noter v tebi pa se krepi; ko se skušaš izogniti dnu, samo zbijaš višave.

Tudi David izkuša višine in nižine. Toliko misli ima glede tega, kakšne naj bi stvari bile v življenju in v njem, določene predpostavke ima, ki temeljijo na stari energiji dualnosti. Zadnja leta ugotavlja, da se zaletava v steno. Ni tako kot je mislil, da bo. Tu in tam zasveti žarek upanja in stvari se zjasnijo in izkusi posebno dober dan, da se naslednji dan vrnejo frustracija, depresija in dvom. Grozni občutki, čustva in stanja. Takrat vpraša Duha: Kaj naj zdaj? Kam naj se obrnem? Zakaj ne občutim izpolnitve in sreče in veselja, ki bi jih tako rad občutil?

Vsem Davidom pravimo: Ne imej domnev!
tran z domnevami. In ugotovila boš, da jih imaš rada. Predvidevaš, odkar si zapustila Dom. Skušala boš intelektualizirati, zakaj jih potrebuješ. Pa saj v tem izzivu moram nekaj pričakovati!, boš rekla.
a Zemlji obstajajo pričakovanja, povezana s terorizmom, s prevlado in s kontrolo ljudi – stare domneve so to. Izvirajo še iz časa, ko ste zapustili Dom, ko ste skušali pojesti vso energijo drugega kot način, da bi prišli Domov. Vojne so stare kot ta čas. Domneva je, ko nekaj označiš za temo in ko se pričkaš, da imaš prav.

V ogledalo pojdi po svoje domneve. Energija za domnevami so prejšnje lekcije. Ko jih nimaš, omogočaš Božansko voljo, ki odpira nove možnosti. Ta vaja je podaljšek vaje o zadrževanju za nizkim zidom, pri čemer ste v tisti lekciji še imeli domneve in mnenja o izidu.
omneva je željen izid stanja oziroma situacije, je vlaganje energije v željen izid.
jerkoli je domneva, tam je polarnost. Željen izid!
zemi domnevo in vzameš polarnost in lahko se premakneš v Novo energijo.
onese te iz območja dvojnosti, v novo zavest, v zavest vstajenja.
rez domnev se boš počutil kot brez hrbtenice. Domneve so ti dale veliko moč; močne domneve – močen človek, močan v svetlobi ali v temi, močan v borbi dvojnosti. Želela si boš steči v dvojnost pod varnost domnev. Močne domneve v duhovnosti – bitja svetlobe, čudovita bitja – so odeja, ki te je ščitila pred resničnostjo sveta, pod katero si se počutila dobro. Bojevnica svetlobe je v borbi dvojnosti.
apomni si lekcije prvih dni in tednov!
ožanski človek postajam, pa naenkrat toliko izzivov, občutki depresij, ne morem nazaj na svojo pot? Po vsem tem delu se zaletavam v steno?
a dvojnost gre, ki jo zapuščaš. Zato vsi ti izzivi.
o je dvojnost pripravljena zapustiti zavest, je videti, da se vrne z vso silo.

Opusti domneve! Beleži, piši in pogovarjaj se o izkušnjah, saj kratek čas utegne biti zelo živahno. Pristala boš v zelo dobrem prostoru, kjer boš lahko pogledala čez in videla dvojnost kot še ne.
rez domnev greš lahko v božanskost! In nekaj novega boš odkrila o sebi – v primeru argumentiranj in razglablanj in pogovorov…
o spustiš domneve, spustiš drugega človeka in ni mu treba braniti svojih domnev!!
o spustiš meč, ga spusti tudi on. Opazuj se v odnosih. Ko si brez domnev, se spremeni energija okrog tebe. In ko boš mislila, da ti gre dobro, te bo nekdo zbodel z mečem v hrbet, da bi ti vsilil svojo domnevo. Da bi njegova ena domneva imela energijo, morajo tvoje domneve imeti tvojo! Skušali te bodo pripraviti do tega, da bi osvojila eno, da bi zavzela stališče. Kritizirali te bodo ali rekli:
aj je narobe s tabo? Si naenkrat brez hrbtenice? Nimaš svojega mnenja? Nobene moči?
 izkušanju stanja brez domnev pa se bo zgodilo nekaj – prišla boš do novih vpogledov.

Ko začenjaš resnično nositi božanskost – novo moč, ne tisto iz dualnosti – si pripravljena spustiti stare domneve.
ako mi vidimo domneve? V prostoru je pretok energije in v njeni biti vedno razsvetljena energija. Vedno se pretaka. Ni v ciklih, ne vklopljena ali izklopljena. Preprosto je. To energijo si prinesla s seboj, ko si zapustila Dom. Stalna, osvetlujoča energija. Ko se razširja po prostoru pa postane približno vklopljena ali izklopljena. Kot reka lahko teče mehko, svobodno in odprto, domneve pa so kot skale v sredini, ovirajo energijski pretok. In če jih je preveč, zajezijo reko. Posledica jezu so smeti – različne vrste problemov. Tvoje domneve zbirajo odpadke. Ne zbeži stran in ne pokrij se z odejo. Človek poleg tebe izkuša podobno, vendar ne pove. Ko podeliš misli in čustva, spoznaš, da si na pravi poti.
a si božanski človek in da nikoli nikoli nisi sam.
n tako je.

NOVO RAZUMEVANJE LJUBEZNI – mar 02

Današnja lekcija nima izzivov, za razumevanje gre, za energijo. Metatron se ti lahko približa še bolj zaradi tvojega razumevanja in zavedanja svoje božanskosti in sposobnosti, da jo držiš. Kljub izzivom se razširjaš in rasteš in premikaš naprej, zato Metatrona čutiš bolj. Si del njegove energijske družine, saj Metatron je zavest Boga, je zavest ljubezni.

Biti brez domnev je težka lekcija in četudi jo zanemarjaš, samo tvoja energijska povezava z njo zadošča za notranji proces, ki ti pomaga opuščati prepričanja.
čiš se integrirati svojo božanskost in opustiti staro energijo – v čaščenju, ne v zameri.
čiš se spustiti kristale, molitve, meditacije, nezemljane…
dobno je bilo, a bile so domneve in pričakovanja; skale v reki. Zato se mnogi obrnejo.
o spuščaš staro energijo, spuščaš pričakovanja! Takrat si prisiljena pogledati vase!

Lažje je zapreti oči in se osredotočiti na eno stvar kot uporabiti jezik Ah! in vse čute, ki ti pomagajo povezati to, kar si. Izziv je vzpostavitev božanske povezave – v fizičnem telesu!
ačenjaš držati božanskost, namesto dosedanjih občasnih prebliskov. In kaj je pred teboj?
adaljnje izkušnje, tudi izzivi, ampak z novo ravnijo zaupanja vase. Stvari se bodo začele zlagati, začela boš razumevati, kako si lahko sama svoj vodnik! Ne potrebuješ angela – duša je tvoj vodnik.
o opuščaš dualnost, se pojavlja novo zavedanje, v novem zavedanju pa novi potenciali.
rihaja nov način ustvarjanja. Obliko začenja dobivati nov način življenja, lažje bo.
osvetne stvari bodo same poskrbele zase.
i čudež, ampak tvoja energija, božanskost, notranjost, to, kar si.
puščaš strogost in kislost življenja, ko prihaja nova modrost uporabe teh energij.
 Duhu, ne v glavi, boš razumela, kako uravnotežiti telo. Razumela boš, kako se ne bojevati s telesom v preobrazbi; telo se na novo uravnoveša in ne bo te skrbelo.
Časti nujne spremembe telesa. Dovoli si počitek, očiščevanje v obliki gripe, alergije. Telo opušča staro energijo, vsako noč je kot tovarna. Dobesedno DNK se spreminja in smeti prihajajo od povsod, skozi kožo, skozi mišice. Dovoli!

Zemlja gre skozi spremembe, skozi katere ste šli vi zadnje dekade. Spomni se začetka svojega iskanja identitete in pomena. Ko bo Zemlja ugotovila, da so avtoritete in voditelji zlorabili zaupanje… Kaos bo. Spomni se svojih kaosov. Priča boš izjemnim dualnostim. Staro se ne želi spremeniti in Nova energija je potrebna za nadaljnji pogon zavesti. Nova energija se ustvari v trenju. Akterji v sporih iščejo meje kot otroci, testirajo svoje sposobnosti in skrajnosti so potrebne. Vendar ne gre več zate. Akterji stare energije bodo odhajali, saj vedo, da jim bo v novih energijah težje ostati v starem.
rži božanskost in ne imej pričakovanj.

V Prvem krogu je energija enostavno “bila”. Ni poznala ljubezni, ker ni imela s čim primerjati. Obstajala je in se pretakala, tudi enost ni bila, saj ta potrebuje primerjavo. Ta “bila” si je zaželela vedeti, kaj je bila, vsega, kar lahko naredi, vseh potencialov. Ob najmanjši želji po tem, je energija postala ogledalo sama sebi in prišlo je do vrste razkola. Dualnost je prišla kasneje, zdaj je bila samo ogledalna podoba sebe. Nastala sta Kralj in Kraljica. Ljubila sta se, čeprav še te energije nista mogla razumeti in rodila si se ti kot del energije obeh, vendar drugačna in ločena. Kot kreacija Duha si šla ven iz Prvega kroga. Kako lahko zapustiš krog, ki vsebuje vso znano energijo in se je sposoben razširjati znotraj kroga?
 praznino si šla in tam ustvarila dvojnost, razklala si se v bilijon koščkov in se enkrat spet združila. Nastala je nova identiteta. A v njej si pozabila, kako se pride Domov. Zunaj kraljestva Doma si bila svobodna raziskovati in ustvarjati. Zato si prevzela energijo dualnosti, ki ti je pomagala razumeti, kdo si.

Za razumevanje potrebuješ nasprotje. Pripomoček je, da vidiš vidike sebe.
nergijo si uporabila za raziskovanje in ustvarjanje univerzuma, da bi razumela globino teme in višino svetlobe. Uporaba teh energij ti je pomagala do novega pomena in identitete in spodbujale so ena drugo. Energiji delujeta skupaj, s teboj sta od začetka. Tvoj svet se je začel upočasnjevat in tančica ti je prinesla novo raven izkušnje. Zdaj si pozabila še energijo doma, ki je oddaljen od Doma. Prevzela si telo in se upočasnila do mere, da se lahko zavestno odločaš, zavestno izbiraš. Vse to ti je pomagalo razumeti, kdo si. Novo razumevanje in novo globino si pridobivala v menjanju razmerja eno ali dve tretjini ene ali druge energije. To je premikalo tvojo zavest. Ko si bojevnik Svetlobe, si tudi bojevnik Teme! Zanikanje ene energije te pripelje do energijskega neravnotežja. Intenziven strah pred temo imaš. Vendar si bila tam, igrala si se, v njene globine si šla.

Vsako pričakovanje energizira en element dvojnosti!
oskusi imeti pričakovanja ves dan – polarizirala boš en del, kar bo povzročilo enako nasprotno reakcijo. Ves poudarek na Svetlobi hrani temo. Zato ne ena ne druga v zgodovini človeštva nista zmagali. Ni karma, ampak duhovna fizika.
granje je na vrsti in zabava! V Svetlobi bi bilo res dolgočasno. Duh sam po sebi ne razume ljubezni.
a iskanju razumevanja, učenja in občutenja si. Ko razumeš svojo božanskost, razumeš Boga. Potem Dom pride k tebi. Ko spustiš pričakovanja, ni več guganja, nekaj novega nastane.
o opuščanje pričakovanj kombiniraš s pridobljeno modrostjo, se elementa dvojnosti začneta zlivati, tokrat ne več kot nasprotni sili. Novo razumevanje ljubezni nastaja v tebi samo od sebe in še bo nastajalo.

Energije dvojnosti so kot valovi ali valovne dolžine, viški so in nižine, nižine spodbujajo višave. Višine prinesejo nov vpogled, ki bi ga lahko imenovala nižina. Sodelujeta. Za objemanje minusa in plusa gre – to ti da novo razumevanje energije.
ova ljubezen se začne najprej pri tebi. Ni ti treba iti in jo razširjati, neguj jo v sebi kot otroka. Znotraj se začne. Toliko ste naredili, da bi se izognili nižinam, bolečini, temi, negativnemu.
pusti domneve o dobrem ali slabem.
 tem, kaj potrebujejo ljudje ali svet danes.
bjemi plus in minus, ker sta del istega.
ato tako nepopustljivo omenjamo droge in nekatera zdravila – vzamejo vam temo in Svetlobo! Vsi ti deli so pomembni. Potrebuješ viške in padce – za to gre, kaj boš z njimi!

Nova ljubezen je v tebi. Razumevanje je. Modrost na en način, občutek.
ojavlja se in nič ti ni treba storiti – zasidralo se je, kar je vedno bilo v tebi.
itmi viškov in nižin so primerni in s tem ne energiziraš elementov dualnosti.
ova ljubezen ima opraviti s tvojim bitjem in tvojo dušo.
ričakovanj ni, za zlivanje gre, za novo dinamiko nekdanje dvojnosti. Dom končno lahko vstopi.
islila si, da bo Dom prišel in te rešil? “Bilo” je “zdaj”. Stara dualnost odhaja. Zliva se v postopku lastne svete alkimije. Ko dualnost spustiš, vstopi novo razumevanje ljubezni. Gre za izpolnitev Drugega kroga, potovanja. Kljub temu so pred tabo še preobrazbe, še vedno opuščaš pretekle energije, bolelo te bo telo, dvomi bodo in guganja.
endar boš spodaj in zgoraj vsega čutila novo energijo, novo razumevanje ljubezni kot še ne.
ačne se v tebi, v Jazu.

ova ljubezen nima pričakovanj. Časti sebe in druge.
amo sebe izpolnjuje spet in spet. Raste v svojo lastno energijo.
n sama ustvarja Novo energijo!
n tako je.

 

METATRON: ALI SI PRIPRAVLJEN/A? – apr 02


Novo razumevanje Ljubezni je nova fizika ljubezni, novo ravnotežje energije.
 preteklosti ste se o ljubezni učili iz ogledal, v igri dualnosti, tako je vaša zavest rastla. Zaradi ogledala in dualnosti je bila ljubezen čutiti nekompletna – iskali ste jo naprej, četudi ste našli dušo dvojčico. Ljubezen je bila samo ogledalo.
daj ogledala ni več, do poroke v notranjosti je prišlo, do poroke vseh elementov, ki ti si. Do združitve Svetlobe in teme v novem tipu razsvetljenja. Elementi so od nekdaj tu in na en način so se zaletavali, kar je preobražalo energijo iz enega stanja v drugega. Bila je samo preobrazba, ne pa Nova energija.
ovo razumevanje ljubezni pa je Nova energija, ki cveti. Ne skušaj jo razumeti in ne potegniti iz pet.

Zavest človeka je modrost pretekle izkušnje in potencial prihodnosti, združen in izražen v zdaj.
odrost preteklosti je vedenje, kaj pomeni biti v dualnosti, izkusiti borbo in ljubezen, obilje in pomanjkanje, izpolnjen odnos in biti sama. Posledica je modrost. Brazgotine so samo iluzija, samo dojemanje, ki ga je mogoče spremeniti in opustiti. Kar ostane je modrost. Ta čista modrost v duši je del zavesti.
avest je tudi potencial prihodnosti, ki temelji na tem, iz česar prihajaš. Dosti možnih scenarijev si ustvarila, lahko rečeš, da si prešla čas in raziskovala potencial prihodnosti, vendar ga nisi izkusila. Prihodnosti še ni! Vidiš samo potencial, vendar ga ne izkusiš, dokler nisi v zdaj. Zavest se zelo hitro spreminja.
ako lahko spremenim svojo zavest?
pusti včerajšnjo zavest!

Zavest se stalno spreminja, še naprej boš opuščala staro, še naprej.
o se držiš stare energije, se zatakneš in postane boleče za fizično, mentalno in čustveno raven.
pusti zamisli, ki so bile še včeraj resnične, opusti energijo stare izkušnje.
pusti travme in trpljenja.
pusti vse! Stare knjige in kristale.
rahljaj prijem – nimajo več moči. Moč je znotraj, modrost je znotraj.
odrost ni bila v besedah, ampak v energiji za besedami, ne v kristalu, ampak v tem, kaj si se naučila o sebi v ogledalu kristala. Zavesti dopustiš, da zapluje v višave – ko opustiš staro. Strah pred opuščanjem izhaja iz elementov dualnosti, ki otežujejo opuščanje, dokler ni nečesa novega.
 Novi energiji pa gre za opuščanje zdaj, v tem trenutku in takoj stopi naprej nova zavest.
avest, ki je zlitje modrosti preteklosti in potenciala prihodnosti.

Zaradi hitrega premika zavesti je Zemlja na občutljivi točki. Zato je s tabo Metatronova energija in njegovo sporočilo (vdihni in odpri se novi zavesti):
bstaja potencial za neudobne spremembe, dotaknejo se lahko tvojega telesa in seveda Zemlje. Zavest ti omogoča držati božanskost. Mreže Zemlje so spremenjene ustrezno vaši rasti, Kryonovo delo se končuje. Nastopa občutljivo ravnotežje do konca leta 02 – vetrovi bodo nosili gosto in težko žalost, zemlja se bo tresla in drhtela, dvojnost skuša oditi, kar vse bo sporočilo Boga – vendar ne o grehu ali napačnem delovanju. Vse je primerno!
gnji bodo pomagali opustiti, očistiti, preobraziti, pa vode morja in z neba bodo pogasile ognje v srcih; dosti ljudi se bo odločilo oditi. Večina elementalov je že šla v zadnjih 12 letih, da ste si lahko prilastili in sprejeli moč svoje božanskosti (prej so za vas držali ravnotežje). Šaumbra, drži svojo božanskost.

Zdaj pa pojdi v svojo dušo in v svoje bitje po odgovore:
i se pripravljena osvoboditi? Vzorcev in načinov starega? Dualnosti, ki jo hodiš?
i si pripravljen dovoliti poleteti?
pustiti rane, osvoboditi Duha v sebi, svojo božanskost, ki bi se rada izrazila?
i kletke – si se pripravljen osvoboditi blokad in zidov?
i pripravljena ljubiti sebe? Sprejeti vse, kar si storila, vse, kar si bila?
i pripravljena sprejeti svojo dvojnost in dejstvo, da so vse izkušnje pripomogle k modrosti?
i se pripravljen ljubiti kot misliš da ljubiš druge, Boga?
i pripravljen ljubiti vse, kar si? Opustiti iluzije o velikem angelu ki je ali ni ti?
e ljubiti nekaj v prihodnosti, kar misliš, da bi lahko postal, ampak ljubiti sebe, zdaj?
i pripravljena resnično (z)vedeti sebe?

Poznala si nekatere svoje vidike, ko si se skušala najti, v dualnosti pa nečesa skritega nisi hotela prepoznati – svoje enkratno bitje z vso energijo in močjo Boga.
o začenjaš res vedeti sebe, to razbije iluzijo tega, kar misliš, da si bila.
 tem so lahko strah, zadrževanje in odlaganje.

Si pripravljena res polno in kompletno vedeti kdo si? Eno z Duhom, ki je prišlo iz Duha.
i pripravljen sprejeti svojo božanskost? Da razumeš, da si ti, jo držati v sebi, ne skrivati?
i si pripravljen prilastiti, kar je tvoje? Ne samo, da to veš, ljubiš in imaš v svobodi?
voja božanskost je bila zapečatena in pečati so na tem, da se razletijo.
i pripravljen sprejeti, kar prihaja in vedeti, da je vedno bilo tam, zaklenjeno?
i pripravljen potrditi Boga, ki si?
i pripravljena pokazati in izraziti, kar si? Opustiti dvom, skrivanje, sramežljivost?
okazati sebi in svetu angela, ki si?
i pripravljen spustiti skrivanje, potiskanje in strah pred lastnim glasom, ko govoriš sebi in drugim?
i pripravljen pokazati svojo božanskost?
ovoliti, da se razcveti v zdaj tvojega življenja?
zeti stopalo z zavore in pokazati, kdo v resnici si?

Ni večjega zgleda za človeka kot človek, ki je sprejel svojo božanskost in jo izraža.
Če ne pokažeš, kdo si, se energija v notranjosti zaveže in povzroča bolečine v umu in telesu.

Si pripravljena opustiti pretekla življenja, v katerih si se odločila: Ne bom se izpostavljala kot polna Svetlobe, ker so se mi smejali, me zaničevali in celo zaprli.
 Novi energiji, ki se premika iz dualnosti, je izraz sebe eden od ključev.
o ni evangelizacija ne poskus spreobračanja drugih, ampak sijanje svoje energije navzven.
i pripravljena drugim dovoliti njihov prostor, njihovo zavest?
prejeti stvari in energije drugih kot primerne, brez obsojanja?
stopi v prostor dovoljevanja. Si pripravljena dovoliti in sprejeti okolico? To je ključ za premik v novo energijo, stoja za nizkim zidom. Tako boš razumela, kako so ustvarjene stvari in sočasno častila poti drugih. Dovoli drugim njihov prostor, drugačno pot, njihov zavest! Če ne, se bo tvoja energija pomešala – lahko se boš pridružila njimi na njihovi poti, ne nadaljevala svoje!

Si pripravljena sprejeti darilo – sad vrtnice, v katerem je rešitev, položena v tvojo zavest?
stvarila si že rešitev, pa še želiš raziskovati druge možnosti. Rešitev v plodu vrtnice je vedno bila s teboj! Ni izziva brez odgovora, pripravljenega v ljubezni in sočutju. V vsakem izzivu se spomni, da plod vrntice je pripravljena rešitev, samo nisi jo (bila) pripravljena pogledati. Iskala si druge možne rešitve. Rešitev (vrtnice) ni angelska, Metatronova…, ampak tvoja kot dar sebi. Rešitev za vse, kar se pojavi iz tebe. Samo sprejeti jo moraš kot svojo.
a je zate primerna rešitev, rešitev nekega (drugega) bitja, je bila igrica, ki si jo igrala: Iskanje rešitev, ki so jih ustvarili drugi!
i pripravljena zdaj sprejeti svojo božansko rešitev?
i pripravljena opustiti iluzijo dualnosti?

Razumeti začenjaš energijsko dinamiko dualizma, počasi razumevaš, da je res iluzija.
i pripravljena to opustiti? Lahko je strašljivo, če nimaš novega temelja ali prizemljitve; na ograji si z enim stopalom v vstajenju in z drugim v dualnosti. Si pripravljena na to spremembo zavesti?
ar se dogaja na Zemlji, vpliva na vse nas. Zavest Zemlje vpliva na zavest univerzuma. Vsaka odločitev vpliva na zavest drugih delov in prostorov dimenzije. Občutljivo ravnotežje Zemlje vpliva na vse.

Si pripravljena biti božanski jaz?
pustiti iluzijo dualnosti in šibkosti, bolezni, osamljenosti, obupa?
luzijo ljubezni kot si jo razumela do zdaj? Iluzijo, da nisi svobodna?
e odpovedati skritemu prostoru, ki ga skivaš za sedmimi pečati?
edeti, kdo si na najglobji in najbolj intimni in sočutni ravni?
pustiti igro iskanja same sebe, v kateri si pridobila modrost in zavest? Igro poskušanja najti sebe?
i pripravljena, Boginja, priti na dan?
niverzum čaka na tvoj odgovor, ki je znotraj!

odi pomirjen s svojo božanskostjo! Ostani za nizkim zidom. Dovoli drugim njihov prostor in izkušnje.
pusti iluzijo dualnosti. Povezuj se, igraj se, nikoli nisi sama.
n tako je.

 

PRAZNINA VSTAJENJA – maj 02

Šaumbra, ni nekaj malega biti prvi v Novi Energiji! Čudovite spremembe v tebi opazujemo!
o! si rekla, ko je Metatron vprašal, če si se pripravljena osvoboditi stvari, ki so te držale nazaj.
a, Duh, samo tole mi moraš dati, ste rekli nekateri! In to je v redu.
lišati moramo, kaj potrebujete na Zemlji. In tvoje bitje, tvoja duša morata tudi slišati. Bala si se prositi za stvari, a danes je vsega dovolj za vsakogar. Zate je pomembno, da poveš, kaj bi rad. Morda ti tega ne bomo dostavili materialno, gotovo pa energijsko in v ljubezni!
ovej, če potrebuješ ljubezen, če potrebuješ sočutje. In daj si vedeti, da potrebuješ obilje!
e omejuj se s količinami ali časom! Preprosto oddaj vibracijo, da je čas za te človeške stvari, za čustva, za duhovne stvari. In dostavili ti jih bomo.
o je del fizike Nove energije: Vse pride k tebi.

Si pripravljen vedeti, da si dedič prestola? je vprašal Metatron. Sprejeti sadež vrtnice, ki je tvoja božanskost? Dovoliti drugim njihov prostor, njihovo igro Igre, razvoj duše, izkušanje in rast?
i se pripravljen ljubiti?
odrost je edina koristna stvar tvoje preteklosti in ljubezen do sebe je najbolj sveta stvar.
i pripravljena opustiti iluzijo polarnosti, spustiti, čeprav ne veš, kaj bo prišlo na njeno mesto?
e vedno ne veš, v kaj se premikaš in kaj je ta Nova energija…
i pripravljena skozi telo spustiti ognje, tresenja in bolečine, saj se notranjost spreminja?
azumi, da opuščaš energijske vtiske preteklosti. Si pripravljena spustiti vode skozi telo, čustvene ostanke preteklosti? Vetrove, ki čistijo?
etatron je kolektivna energija vseh, ki se premikajo v Novo energijo.
voj odraz v Metatronu je razsvetljenje vsega, kar si, tvoja božanskost.
etatron je tvoj glas v Duhu, tvoja božanskost; še naprej bo delal s teboj.

Z nami pa je danes nov gost – Buda, Sidarta, imenovan Razsvetljeni.
esnica se razvija v vseh trenutkih časa in spremembi zavesti; razviješ se in si modrejši. Tvoje življenje in tvoja resnica se bosta spreminjala naprej, pravi Sidarta, ki v svojem življenju je prišel do realizacije, izpolnitve pa ni dosegel. Razumel jo je, vedel jo je v umu in čutil vibracijo v svojem bitju. Ni pa bil v tisti zavesti, ker mu energija tistega časa tega ni dovoljevala. O Praznini kreacije bo danes govoril Buda.

Smehlja se, ker ve, da se ne ustaviš ob posamični “to-je-to-resnici, ne grem več naprej”. Jaz, Tobi, sem ga kot trgovec poslušal v njegovih zrelih letih. Ni bilo dosti besed, a ogromno energije njegovega srca. Resnica se vedno razvija, je Buda rekel že takrat. Realiziraš samo določene energije, povezane z resnico. Ko misliš, da si jo našel, je čas, da se premakneš naprej. Čas, da poiščeš novo raven resnice. Ljudje želijo čudeže, jaz pa ne želim, da se ljudje osredotočajo nanje. Čudeže iščejo in ne želijo slišati, da so v njih samih. Rešitelja iščejo!

Buda je bil kraljevskega rodu, princ, ki bo nekega dne podedoval prestol. Ni naključje, kaj?
ružina je vedela, da je drugačen in skušali so ga obdržati stran od poti razsvetljenja, stran od težke poti. Branili so ga in mu prikrivali težave sveta, izzive človeškega potovanja. A tisto nekaj v njem mu ni dalo miru… Kljub temu je skušal ustreči okolici, poročil se je, ker so to pričakovali od njega, to energijo so mu pripisali. In ko je dobil otroka, je odšel.
uda se je odpovedal kraljestvu – princ je zaradi sebičnega potovanja zapustil družino! Moral je iskati svojo resnico in božanskost, zavezal se je uboštvu in čistosti, spremenil je identiteto. Ti je to znano? Čutil je, da njegovo telo in človeškost nista primerna, držala sta ga nazaj od prepoznave tega, kar v resnici je. Zlorabljal je telo, ni ga hranil ne skrbel zanj. Trudil se je zanikati sebe, ne pa slediti pesmi srca. V imenu resnice. Zapustil je vse odnose, preživljal je fizične in čustvene težave.
ri učitelju se je izpopolnjeval v umetnosti brezpredmetnosti, misleč, da če izprazni svoje bitje, bo zvedel, kdo je. Dolgo in težko je študiral z mojstrom opuščanja.

Zdaj ti Buda pravi, da je bilo njegovo početje še ena raven zanikanja.
mu je zanikal sposobnost delovanja, prehod energij in vibracij noter in ven. Učil se je blokirati um, ustaviti tok energije. Isto je delal s telesom, telesu je zanikal ljubezen. V vsem tem se je dosti naučil, dojel je, da bolečina ni tako zabavna! Izkusil je dosti navdihnjenih tripov, ko sta telo in um v tako globokem zanikanju – iluziji. Niso pa privedli do bistva ljubezni, Duha ali resnice.
autama se je igral s temi ravnmi zanikanja. Ko so mu izpadli lasje in nohti, ko ni ljubil telesa.

Lepega dne mu je glas rekel, da to ni resnica, ki jo išče, da je samo en njen vidik. Nadaljeval je z globoko meditacijo in obredi, ki so mu v resnici pomagali v ustvarjanju nižin – depresij, strahu, tesnobe. Pomagali so mu ustvarjati padec, ki ga je sčasoma moral privesti do nove ravni razsvetljenja. Potem je slišal za novega učitelja, ki ga je učil ne – dojemanja. Vse stvari so iluzija, ga je učil. Gautama je ljubil učenje, to igro uma, kako ne imeti percepcije ne iluzije o čemurkoli, kako opustiti vse stvari. V bistvu je šlo za antitezo zanikanja, ki ga je študiral prej.
malu je dojel, da je tudi ne-dojemanje oblika zanikanja. Ko vsemu rečemo iluzija, ničesar pa ne prinesemo nazaj, ko zanikaš “zdaj” ki ga izkušaš – je to samo druga oblika zanikanja.
bupan je zapustil drugo šolo, ne da bi našel odgovor in resnico, ki ju je iskal.

Na določeni točki je Buda dojel, da to življenje zanikanja, blokad in ne življenja v »zdaj« – ni resnica. Začel je spet jesti, dajati telesu energijo, ki jo je potrebovalo, vrnil se je v določeno mero obilja.
gibanje obilju je prineslo samo bolečino. V tej novi modrosti je imel ravnotežje razumevanja energij, obilja, občutkov telesa, dovoljevanja pretoka skozi um. Vrnil se je v zdaj, k družini in prijateljem. Potem ko ga je bolelo in je trpel zaradi zanikanja, je prišel do glavnega razsvetljenja tistega življenja. Pod drevesom bo je spoznal, da je Duh.
 tebi je Duh, je govoril ljudem. Lahko ti ponudim modrost moje izkušnje, ampak potovanje je tvoje.
uda do razsvetljenja in božanskega razumevanja, ki mu ga pripisujejo, ni mogel priti v tistem življenju! Na voljo pa je tebi, danes.

Kako torej delujejo Nove energije in kaj ima to opraviti z dualnostjo?
ualnost je bila metoda, da si se videla kot svoje nasprotje v ogledalu. V kraljestvu je bilo Eno. Ko si zapustil Dom, Prvi krog, so vstopile prve energije dvojnosti. Začel si imeti svojo identiteto, do takrat si živel v enosti. Tvoja identiteta princa je bila kot skala v vodi – razklala je vodni tok. Nastalo je vrtinčenje, nekaj vode se je zlilo čez, okrog. Vse to ti je pomagalo razumeti, kdo v resnici si. Energije dualnosti so kot valovi za skalo, viške in padce imajo. Dualnost je kot val energije, gor in dol. Ko ste šli skozi Ognjeni zid, je s teboj šla omejena količina energije (oporekali bodo!), ampak ogromna.
se zunaj Prvega kroga vsebuje omejeno količino energije.
 tem času, še preden ste prišli na Zemljo je Svetloba izigravala temo in obratno, plesali sta skupaj, trkali, nikoli pa nista ustvarjali Nove energije. Nikoli nista spreminjali količino energije. Emocionalno, fizično in duhovno ste izkušali viške in padce. Na dnu imate največja razumevanja in vpoglede, energija dna ti da motivacijo za nadaljevanje. Na viških samo utrdiš razsvetljenja in modrost, do katerih prideš spodaj. Valovi prinesejo nova razumevanja obstoječi energiji.

Novo energijo je težko opisati, v nadaljevanjih se bodo še izrazi menjali…
tara energija je bila kot usmerjen linearni val višin in nižin, Nova pa kot da dodaja dodaten val ob strani, preplete se s starim valom dualnosti. Val, ki gre levo in desno, seka prvega. Dvojnost ni uničena ali zanikana, razširjena je. To spremeni dojemanje nižin, saj je zdaj ob strani nov val, ki uravnoveša.
o je Nova energija. Še vedno ima bistvo dvojnosti, z dodano novo dimenzijo.

Praznina vstajenja… Po septembrskem padcu nebotičnikov je ostala praznina, luknja in ni še čas za novo gradnjo. Pusti Praznino! Nekaj časa naj ostane… Kje je tu povezava z življenjem, z Budo?
a prehodu v Novo energijo, ko prihajajo izkušnje, vprašanja in izzivi – pojdi v Praznino.
e vprašaj angelov, ne skušaj sama zapolniti Praznine. Ko ste pripravljeni opustiti, pred tem želite odgovor novega. V Novi energiji to ne deluje!
o ti je vzeta služba ali odnos…, pojdi v Praznino vstajenja! V prostor miru, tišine, ko ne sprašuješ za odgovor. Ko ga ne skušaš zagotoviti sama. Izziv ali vprašanje daj na stran za kratek čas. Če ga boš skušala nadomestiti, rešiti v trenutku, ga skušaš rešiti v umu dvojnosti! V stari energiji.
dloži izziv!
voja božanskost, ki obstaja v Novi energiji, bo prinesla rešitev!
ešitev, ki že obstaja, je stvar Nove energije, ne stare.
o je Ah!, vedenje, razsvetljenje. Pred tem pa kratek čas Praznine vstajenja, ko opustiš staro in ga ne nadomestiš z ničemer!
i prepad ne tema ne poden dvojnosti. V tem postanku čudež sadeža vrtnice na dan prinese rešitev.
o to dovoliš, nastane dragocenost, izpolnitev, ki jo še Buda ni izkusil – nastane Nova energija!

Od Doma ste prinesli omejeno količino energije in zunaj Prvega kroga do zdaj še ni bila ustvarjena Nova energija. Ravnokar ste spremenili in preobrazili obstoječo energijsko osnovo. V Praznino vstajenja ne neseš energije dvojnosti; v miren prostor greš in dovoliš, da vrtničin plod prinese rešitev – Novo energijo! Ne v obliki, ki bi jo takoj prepoznala.
ovo energijo ustvarjaš, ko spuščaš dualnost, ne da bi jo nadomestila z zavestjo stare energije. Je rešitev iz notranjosti. Glas modrosti in razsvetljenja. Posledice za Zemljo in vas so izjemne!
uda ni mogel v Praznino, ker ta še ni obstajala.

Meditacija je oblika zanikanja, ko skušaš blokirati um in telo.
editacijo so uporabljali za zanikanje trenutka, za beg iz dualnosti, človeškosti in življenja.
stajenje je bivanje v trenutku! V trenutku ni potrebe po meditaciji – si meditacija v dihanju, hoji, življenju. Te je pa naučila, da potrebuješ svoj prostor in čas, da prideš do energije in vitalnosti – danes sprehod, vožnja, miren prostor.
 Novi energiji, tudi v Praznini ni blokade, ampak pretok energij, kot dih.
pusti meditacijo in ne jo nadomestiti. Praznina ni meditacija ne poskus očiščenja uma.
e dovoljevanje božanskosti, da prinese rešitev in izraz skozte.
o potiskaš in se bojuješ v obredu, molitvi ali v meditaciji, božanskost ne more na dan, ker jo zapolnjuješ z nečim. V Praznini je to možno.
e nadomeščaj stare energije z novim.

Praznina ni udobna, ničesar ni tam. Potem pride vpogled in razumevanje, spoznanje, zgodi se ti najmanj pričakovano (pričakovanja so dualnost!).
o so ti stvari energijsko vzete (odnos, zdravje, služba…) želiš to urediti. Bodi v Praznini in vedi, da lahko pride do začasnega neravnotežja, da pa bo tvoja božanskost zagotovila višjo rešitev. Ti pa želiš hiter nadomestek.
Čas je za ničnost, kjer ni pritiska ali boja. Za božanski trenutek, v katerem pridejo odgovori.
o se bojuješ v umu, bitju – ne greš v pravo smer. Bojuješ se z dvojnostjo. Zato si opustila vodnike, kristale, karkoli zapolni tvojo energijo.
pusti in bodi v Praznini. Nova energija je nova fizika.
se staro se stiska, procesi in preobrazbe so intenzivni, valovi hitri.

Ko je šaumbra na poti k Resnici, njega kličejo Mojster vsi, ki ga spremljajo.
me jim je Metatron, Jezus, Buda…
ikoli nisi sam/a. Zelo te ljubimo.
n tako je.

 

BREZ IDENTITETE V NOVO IDENTITETO – jun 02

 

Z lekcijami nadaljuješ zaradi ljubezni in zavezanosti v svojem bitju. Je čas za premor, da sedeš v sprostitev in mir, opustiš napor in borbo, čustvene izzive in fizične bolečine. Čas je za naslednje besede, za sprejemanje podpore družine…

Šaumbra, del tvojega “dela” je bila odpoved ljubezni.
dpovedala si se bližnjim iz tega ali prejšnjih življenj, bližini človeškega odnosa, da si se osredotočila na notranjega Duha in bitje. Lahko je šlo za biološko družino, za partnerja, v nekaterih primerih za več, za otroke je lahko šlo ali prijatelje.
iso ti bili vzeti – spustila in opustila si jih, da si lahko nadaljevala pot. Sprosti se zdaj…
jubezni in odnosi v tvojem življenju se bodo spremenili, drugačni bodo.
ojeva se nov tip ljubezni, ki je popolna sama v sebi, ker si ti zaključen sama v sebi.
jubezen brez domnev, ne drug obraz dualnosti kot v stari energiji.
jubezen, ki je cela, polna in resnična v sebi.
aposlila te bo samo za namen ljubezni.
redstavljaj si odnos z drugim bitjem, ki te zaposli samo za ljubezen.
dnos brez domnev, ne da bi te skušal spraviti v svoj čustveni zadnji žep…

Metatrona čutiš drugače, ker si se ti spremenil.
etatron je tvoj glas v Duhu. Prej je držal energijo v svetišču znotraj Reda Mavrice, v svetišču, ki je bilo varno in zelo sveto. Zemo malo jih je smelo v svetišče. V njem je pazil del tvoje božanske energije, zdaj pa svojo energijo neposredno prinaša na Zemljo.
bčuti ga kot svojo božanskost in dovoli njega, da se čuti v tebi. Dovoli zlivanje.

 tehle vrsticah je s tabo tudi zelo domača energija “šefa”, ki je zdaj z nami, ker si na prelomni točki.
adangel Mihael s svojim mečem Resnice je tu, odpri se njegovi vibraciji…
oznaš ga, saj tesno sodelujeta na večih ravneh. Ko se je oblikoval Red Mavrice z namenom, da se zagotovi Nova Energija univerzuma, vas je pomagal šolati. Pripravljal te je za pot na Zemljo. Mihael nikoli ni bil v človeški obliki, kot arhitekt pa je skupaj s tabo ustvarjal vzorce Zemlje in človeško biologijo in človeško zavest. Vsakemu od vas je dal meč kot simbol potovanja, meč, ki je del tvoje zavesti in biologije. Spominja te, da iščeš svojo resnico. Sodelovala sta, preden si odšel na Zemljo in od takrat je del tebe.

Mihael naj bi Satana vrgel z nebes…? Malo je pomešano, ampak ta satan si ti.
i si zapustila Red, čemur bi rekla nebesa in Mihael te je izšolal in te z mečem poslal na pot.
d nikoder te niso nikamor vrgli – strinjala si se s tem. Ni šlo za borbo, v kateri bi bil Satan vržen iz nebes – za potovanje resnice, ki je tvoja božanskost, gre. Vsak jo mora najti sam in to v elementih dualnosti, z elementi tančice, ki so močne sile, ki so te skrivale pred preteklostjo, pred seboj, pred nami.
eč Resnice predstavlja tvoje potovanje. Dolgo časa si bila z njim zelo povezana in danes je tu, ker gre za vrsto diplomskega slavja. Mihael je z nami zato, da te spusti in ti tako omogoči končne energijske trenutke najdenja resnice v sebi.
etatron in in Mihael sta tu, da te ponegujeta. Spočij si…

Imaš zgodbo o tem, kako si kot princesa zapustila Dom in šla v avanturo iskanja identitete zunaj Prvega kroga. Kako si skušala odkriti, kdo si bila, preden si podedovala prestol.
tala naj bi za nizkim zidom in postavljala izzive v Pečico.
e gre več zate ali za to, kar si bila, za nekaj večjega gre.
e gre za zdravljenje karme, še za karmo pred zemeljsko izkušnjo ne gre.
e gre več zate. Vse to si preobrazila v status vstajenja.
pustila naj bi domneve, ki temeljijo na stari energiji, na dvojnosti. Praznina te že z besedo spominja na čas, ko si zapustila Dom – obstaja povezava s preteklostjo. Ko si zapustila kraljestvo, si šla v Praznino. Ko zapustiš dualnost, greš v Praznino, saj kar leži za dualnostjo – še ni ustvarjeno. Ti to ustvarjaš!
rvi greš v Novo energijo, postavljaš temelj.
n res je, da na dan prihajajo strahovi, spomini in obžalovanje in skrbi iz trenutka zapustitve kraljestva.

Čas je, da spustiš strah, katerega bistvo je: Če se ne bom držala dvojnosti, me bo požrla zla sila.
i več bitja, ki bi to lahko storilo, razen partnerja…, občasno (?).
ržiš prilaščeno si božanskost! Celo Mihael ali Metatron na noben način ne moreta vplivati nate.

V prejšnjih vajah si opuščal preteklost, predstave o tem, kdo si, svoje navade in vzorce.
ri leta lekcij za opuščanje!
puščaš izkušnje, ki segajo tisoče in milijone let nazaj, saj s staro prtljago ne moreš v Novo energijo. Močna želja obstaja, da bi kaj le vzel s seboj – zavest svoje identitete, dele stare identitete. Zato, ker si ne zaupaš.
rehod v Praznino prinaša “kaj če” vprašanja.
Če opustim starega sebe – bom sploh imel identiteto?
e zanikaj teh občutkov, misli in skrbi. Opuščanje in Praznina sta del procesa Nove energije.
i pa to zanikanje sebe. Ni rezanje delov sebe.

Praznina vstajenja je miren prostor, kjer se ne bojuješ z dvojnostjo v sebi. Vsem delom sebe rečeš: Ustavimo se in se umirimo za trenutek, začutimo svojo božanskost.
raznina je, ko ne skušaš ugotoviti stvari in omejitev človeškega uma, ampak omogočiš prehod božanskega. Poslušaš sebe. Samo dualnost daš na polico.
raznina je, ko prideš na okus svoje energije, svoje božanskosti. In to je samo začetek.
Čistiš prehod za pojav božanskosti.
odi pozoren na to, kaj se zgodi, ko izzivu res daš premor!

ualnost ima svojo identiteto, svojo vibracijo in je tudi utrujena. Ve, da je čas za preobrazbo; en njen del bi šel naprej in drugi drži nazaj. Posledica tega so hitrejši cikli, višje višine in nižje nižine.
e moli ne meditiraj in ne vizualiziraj, dokler res ne razumeš dinamike dogajanja v okolici. Potem boš razumel, kaj narest. Dualnost meče naprej in nazaj, ko se skuša osvoboditi in se obešati naprej – v notranjosti in zunaj ljudi.
kozi več življenj si šel v istem telesu, še isto ime si obdržal in dosti prejšnje identitete.
eliš se spremeniti in obenem biti star – zanimiva energijska drama.
oglej si ljudi, ki se držijo tega, kar mislijo da so (bili) – samo staro identiteto vlečejo s sabo.
n tatuji razglašajo: Tako mi je všeč identiteta, da me bo na telesu spominjala, kaj sem bil. Ne želim opustiti svoje identitete. Vtisnil jo bom globoko v moje fizično in čustveno bitje.
judje si označujete garderobo, poosebljate oblačila, čeprav so na njih imena drugih.
li res ne veste, kdo ste?

Spreminjanje identitete povzroča žalost, ki je posledica izgube.
zgubljaš, kar misliš, da si bila, pa odnose, službo in nekateri zdravje.
zgubljaš vse, kar si mislil, da si bil. To je del procesa (v katerem nikoli nisi sama).
o žalost je mogoče nadomestiti. Celost prihaja in zaključenost in drugačna vrsta čustev.
aumbra, čas je, da si zaupaš. Da zaupaš sebi in vsemu, kar se ti dogaja.
a zunaj kriviš druge, a v resnici sebe. Sprašuješ se, kdo si in kaj delaš, zakaj si tu.
oliko dvoma je na tvojih notranjih ravneh.
aupaj si, pravi Mihael, vse je primerno, čeprav je kot bi se sesuvali zidovi znotraj. Svoj Meč Resnice nosiš. Začni učiti druge, začni opravljat svoje delo.

Ne čakaj, nobenega znaka ne bo! Čakaš na nekaj, kar je že tu. Pred vrati je, v tvoji Novi hiši je že.
e vidiš:

ker ne želiš sprejeti odgovornosti

ker te je strah.

Učitelj si. Če ne veš kaj to je, pojdi v Praznino, daj dualnost na stran – slišal boš, čutil in vedel!
ihael te izziva: Bodi učitelj. Nehaj hodit v šolo, več se boš naučila ko boš učila.
aupaj si, čeprav je dosti odgovornosti. Mihael zapušča svojo staro vlogo s teboj, a vedno ti bo ostal prijatelj. Zapušča tvoje energijsko polje, da boš lahko sprejela svoj glas v Duhu, ki ga predstavlja Metatron.
daj boš torej sprejela odgovornost v sebi?
ogodki, energije, ljudje in prilike v tvoji duhovni viziji ne bodo jasni, dokler ne boš sprejel odgovornosti biti učitelj! Dualnost je na občutljivi točki in življenje te potrebuje.
ajprej odgovornost, šaumbra.
n potem si odgovori: Kako? Kje? S kom?

Težko si je zaupati, ko si poln žalosti, imaš izzive v življenju, ko stvari zapuščajo tvoje življenje.
eliš si počakat, dokler ne bo vse urejeno, dokler ne boš čutila: Tole zdaj je pa popolno.
el žalosti izvira iz božanskega klica v tebi. Nisi odgovorila na klic, nisi odgovorila na trkanje.
ato del žalosti…
rekiniti je treba vezi s staro energijo, opustiti stare stvari.
aredi to. Zaupaj si. Življenje dela zate.

Ko si zapustila Kraljestvo, si razvila identiteto in zavedanje jaza, prej je bila enost.
o prehodu Ognjenega Zidu, si prišla do pravega zavedanja identitete, nisi bila več samo del Kraljestva in družine. Pred prihodom na Zemljo si razvila identiteto v mnogih življenjih in izkušnjah. Zdaj jo opusti. Identiteto na ravni duše si razvijala, odkar si zapustila Dom. Tudi na prehodu v Novo energijo boš šla skozi opuščanje identitete, naredila skok iz tega kar misliš, da si bila, v čas brez identitete in potem v Novo.
raznina je, ko gre energija stare identitete začasno stran. Biti brez identitete…
 tvojem ogledalu ni odraza. Tudi to je razlog za žalost. Čudiš se, kdo si in kaj naj bi delal.
o je razlog za globok in izjemen dvom vase. In nujen je, preden razviješ novo identiteto.

Ko se gledaš v ogledalu, se še čutiš ne več, ni resonance. Čuden občutek, da ni prav.
ri nekaterih lahko nič ne bo v ogledalu. Le zakaj, misliš, te drugi zadnje čase ignorirajo?
o, kar si mislila, da si bila, te zapušča. Skupaj z vsemi energijami in simboli stare tebe.
vtomobili grejo, dom in obleke, prijatelji… V vmesnem času so ti vzete stvari, na katere se najbolj obešaš. To je nujen del postopka vstajenja.
ežko se prepoznaš v ogledalu, če sploh kaj vidiš. Zapušča te, kar si mislila, da si.
 spremembi si, v vstajenjski preobrazbi.

Gosenica v kokonu se sprašuje: Kaj se dogaja, zakaj ne delam, kar sem mislila, da bom delala?
otem pa pridejo krila vseh barv… Gosenica nikoli ni slišala za krila in poznala je samo zeleno barvo. Nova identiteta tudi podobna ne bo stari.
ova identiteta bo spremenljiva, tekoča, zavedala se boš sebe, še bolj pa okolice.
o zavedanje bo prišlo skozi božanske čute, skozi jezik Ah!
e bodo te vezale stare pogodbe, krila nove zavesti boš imela, multidimenzijsko bo.
e boš razvila zaščite, varna boš in cela v sebi. Želela se bo izraziti, se širiti, poleteti…
aupaj si, ti pravi Mihael, stopi ven iz kokona.
revzemi odgovornost, ko se okrog tebe pojavlja nova identiteta.

Poglej v ogledalu to, kar misliš, da si bila. Poglej za obraz, energijo kot spomin preteklosti, poglej spremembo. Nova energija ni samo izboljšana stara – drugačna je.
o se premakneš v Novo energijo, ko prevzameš odgovornost za stanje vstajenja, s tem opustiš identitete preteklosti, vseh prejšnjih življenj.
inule identitete zapustijo družino tvoje energije, tvoje duše. Vedno bodo del tebe, ampak na en način si jih osvobodila. Ti vidiki tebe grejo ven in ustvarijo lastno novo identiteto. Ne nujno na Zemlji.
 druge prostore univerzuma gredo začeti ustvarjati enkratne neodvisne identitete.
avnokar si rodila Novo energijo! Si starš sebi.
remišljuj malo…, morda boš zdaj razumela, da ne gre več zate. Si starš številnih otrok, ki jim daješ identiteto življenja, skozi katerega si šla in jih potem osvobodila, da gredo ven in postanejo stvarniki, podobni tebi. Vendar samo ti imaš to vrsto sposobnosti ustvarjanja starševstva ali identitete. Stari vidiki tebe, ki odhajajo, sposobnosti opuščanja vidikov sebe ne bodo imeli.

Opuščaš identiteto misli in predstav o stari sebi in greš v čas brez identitete, da res lahko razviješ to, kar si. To je tvoja božanskost. V procesu opustiš preteklost.
odiš svojo preteklost, da gre ven in ustvari svojo identiteto. Žalost in razočaranja spremljajo proces…
ihael je vesel, da te je s predajo Meča Resnice osvobodil. Vedno bo ostal tvoj prijatelj.
n tako je.

BODI PESEM SVOJE DUŠE – jul 02

 

Sveti prostor je varen in poln čistosti in ljubezni Duha. Srce odpiraš in opuščaš bremena, ko svoji Svetlobi dovoljuješ, da sije. Občuti za trenutek sebe…, tvoja božanskost je to, kar čutiš…
osti nas je s teboj, ko to bereš, danes pa še posebej angeli Kryon na severu, Mihael na zahodu, Metatron na vzhodu in Mati Marija na jugu. Naj ti bo udobno…, globoko vdihni in sprosti se…

Ko sem bil kot Tobi na Zemlji, nismo bili tako trdi in zategnjeni kot ste vi danes.
toletja nazaj so nas omejevale prisege in krivda, nismo pa bili tako trdi kot vi.
e gre zate, šaumbra! Se spomniš?
remikaš se na novo raven, kjer ti ni treba izkušati izzivov. V vsakem trenutku lahko izzive spustiš in se osredotočiš na to, da si božanski človeški vodnik drugih. Tele vaje spremljaš zato, ker si izbral vstajenje, ker si učitelj. In kateri pomniki vstajenja so za nami?

1: Si že vstal/a!
aj misliš, da se bo zgodilo? Kaj si pričakoval? Gre za premik iz enega življenja v drugega brez spremembe fizičnega telesa. Nekateri ste šli skozi tri življenja v nekaj letih! Izziv in težave so, ker stara Zemlja ni vstala. Zato dvomiš. Plus predvidene ideje o vstajenju, da bodo vse težave mimo…
Čutiš bolečine in žalost okolice, pojavljajo se stari spomini na otroštvo in prejšnja življenja in del tebe ni siguren. Še vedno čutiš, da moraš nekaj plačat, povrnit. Lahko si odpustiš!
Vstajenje ni, kar si mislil/a, da bo!” bi bila krasna nalepka…

2: Prilasti si svojo božanskost!
časih kot da imaš luknje – tvoja božanskost odteka, daješ jo drugim. Božanskost je tvoja rojstna pravica duhovnega bitja. Nikoli jo ne boš našel v drugem; tudi Bog ti jo ne more dati, ker je v tebi.

3: Opusti svojo temo!
ače so tam z razlogom: Kaj naj bi vedel/a? Če boš svojo temo skušal zatreti, se boš samo ranil. Zavajaš se, kaj si. Ko preobraziš temo, pride naprej in pomaga ustvariti energijo, ki te bo pognala v blagoslovljen prostor tvoje hiše vstajenja. Dokler ne boš sprejela teme, boš imela težave.
ema vrti Svetlobo, jo premika naprej. Skupaj delujeta v energijski poroki.

4,5,6: Jezik Ah!
ov človeški jezik kot notranje vedenje, človeški in božanski čuti. Božanskost najprej čutiš v telesu, tu je tvoja moč.

7: Nobenih domnev
o spustiš svoja pričakovanja in domneve o sebi in vsem ostalem, prideš do novega vedenja o delovanju stvari. Brez pričakovanj se boš v pravem času znašla na pravem mestu!

8: Novo razumevanje Ljubezni
er se spreminja ljubezen, se spreminjajo odnosi. V stari energiji je ljubezen pomenila združevanje energij zaradi izkušnje celote, v novem razumevanju si cela sama po sebi in ko se zliješ z drugim, nastane Nova energija. Dojemanje, občutek in izkušnja…, vse se spreminja. Ko spremeniš zavest, se vse spremeni.

9: Ali si pripravljen/a in ali si upaš?, je vprašal Metatron.
svoboditi se popolnoma, ljubiti sebe, vedeti sebe? Si prilastiti božanskost, pokazati, kdo si? Sijati sebe in drugim dovoliti njihov prostor, njihovo zavest? Opustiti iluzije šibkosti, bolezni in sprejeti plod vrtnice, ki je rešitev vseh tvojih izzivov?

10: Praznina vstajenja
orak v stran omogoči božanskosti, da se pokaže! Človek se je naučil zaupati umu, ne Bogu, ker ga ni bilo, ko ga je klical. Zdaj upaš, da bo Bog mogoče enkrat prišel mimo, se te usmilil in ti dal, za kar si prosila. Vmes pa si pozabila, kako se odpreti božanskosti. Vstopi v Praznino, spusti in odpri se!
trah je nujen, ko spuščaš kontrolo, ki misliš, da jo imaš. Nastala božanskost ti zagotovi rešitev, vpogled in vedenje.

11: Brez stare identitete v novo identiteto
adnja leta si opuščala stvari kot dom, odnos, službo, dojemanja, prepričanja, misli, družino, prijatelje.
ar bo primerno, bo prišlo! Kar ni primerno – blagoslovi in odkorakaj!
ova identiteta božanskega človeka je izzivalen proces…

V “končnih časih” si, v obdobju končevanja, dneve razodetja doživljaš. In dosti je napisanega o tem. Čudovita stvar je doživljanje razodetja o tem, kdo res si in od kod prihajaš.
 knjigi Razodetja tvoje svete knjige je to temna in grda stvar, je kazen.
 veš, da se ti napovedana apokalipsa dogaja prav zdaj? Apokalipsa pomeni dviganje tančice.
a apokalipso duše gre!
o dviguješ tančico in prihajaš do novih razumevanj in vpogledov, pomagaš spreminjati zavest vsega okrog sebe. Zato te tako častimo in spoštujemo za tvoje delo.

Tančica se dviga zaradi splošne spremembe zavesti in Kryonove namestitve in spremembe zemeljske mreže. In ko ti bodo pristopili z dvignjenimi prsti in govorili o apokalipsi in razodetju, jim povej, da veš, za kaj gre.
ovej, da razumeš, da gre za preobrazbo duše.
a čutiš štiri konjenike prav zdaj – to so angeli Kryon, Mihael, Metatron in Mati Marija.
prememba zavesti je napovedana sprememba, ki se bo razširila po svetu. In sedem angelov so čakre, ki se spreminjajo v eno samo. Janez je v lucidnem stanju v resnici pisal o spremembi zavesti.

V Razodetju omenjeni Izrael ni fizični prostor, ampak zavest in duša in srce sveta in to, kar ti si. Omenjene spremembe zadevajo notranjost tvojega bitja in seveda nobenih skupin ne bomo “pustili zadaj”. Sramota, da je to sploh napisano. Zadaj ostajajo samo tvoji stari deli, to, kar si bil v preteklosti. Ko jih opuščaš, prevzemajo svojo identiteto, začnejo svoje potovanje in tako ustvarjajo Novo energijo. To se še ni dogajalo! Ljudje ste energijo preobražali in spreminjali, nikoli pa niste ustvarjali Nove. Šaumbra, spuščaš in opuščaš življenja, ki ustvarjajo novo identiteto, v druge dele večdimenzijskega sveta gredo na svoje potovanje. Rojevaš nove vidike, ki so tvoja prejšnja življenja, tvoji otroci.

Prav zdaj je s tabo Mati Marija.
ovo ravnotežje prinaša energijam moškega in ženske, predolgo je med njima vladalo neravnotežje. Njena čista plava energija te bo še dolgo hranila in podpirala. S teboj je, ker rojevaš novo božanskost, čutiš jo skozi božanska čutila.
 nadaljevanju svojega potovanja odpri srce. Ko se boš učil zaupati srcu, ko boš šel iz glave, se bodo stvari okrog tebe drastično spremenile. Razumeti boš začel, kdo res si. Bodi pesem svoje duše! Enostavno bodi svoja pesem.
voja božanskost je prav tu, vidimo jo lahko. Božanskost ni nujno v tvojem fizičnem bitju, ampak okrog tebe in v tebi. Končno bi se rada rodila. Zadnja leta so bila tvoje porodne bolečine, ko prihaja skozte.
dpri srce. Čuti jo, sliši jo, zdaj. Tukaj je in želi, da jo podržiš, da jo objameš.

Nikoli ne boš našla Boga s pomočjo glave.
isliš, da boš z razumevanjem hierarhije angelov prišla do nebes? Ne deluje!
ušo bi rad ugotovil z umom. Ne gre tako!
dpri svoje srce, bodi pesem svoje duše. Sliši jo, čuti jo. Bodi svoja duša, zdaj. To si ti. Ti si to!
ot otrok skuša priti ven in se izraziti v vsej ljubezni in nedolžnosti. Tvoja božanskost je to, ki skuša priti na dan. Ko boš zapela svojo dušo, se boš premaknila v novo jasnost.
remaknil se boš v novo jasnost – v jasnost, ki jo še nisi izkušal. Razumevati boš začel naslove, ko jih boš prebral in knjigo Razodetja, če jo boš vzel v roke. Novo jasnost boš imela o ljudeh in stvareh okrog sebe. In skušana boš zapreti se. Včasih ne boš želela videti stvari pred sabo, ne slišati izgovorjenega ne želela čutiti česa. Šla boš v: Ne vem, nestabilna sem, slabo mi je… Skušala se boš vrniti za filtre. Lahko boš v stari energiji videla kaj, zaradi česar ti bo hudo. Spet skušnjava, da se zapreš.
azumi, da je to del procesa. Nova jasnost ne prinese vedno najlepše slike.
ahko ti bo težko z novimi pogledi na stare stvari, saj ne bo več starih filtrov, ki so te ščitili.

Na drugi strani ti bo nova jasnost odprla novo, polno in veselo izkušanje drugih stvari.
 glasbo boš resonirala kot še ne, v globine okusa ti bomo pomagali vstopiti. In ljubljenje bo izpolnjujoče kot še ne. Nova jasnost bo v ljubljenju, ki bo vključilo fizično, čustveno in duhovno bitje.
posobna se boš pogovarjati s telesom, govoriti svojim celicam, jih čutiti in vedeti od njih. Prisluhni celicam, povedale ti bodo najbolj zaželjen tip ravnotežja. Vendar ne z voljo – z jasnostjo potuj po telesu. Jasnost bo odprla blokirano kreativnost.
judje ste pametni, kreativnost ste pa pozabili.
o boš pel pesem svoje duše, boš izkušal jasnost v fizičnih, čustvenih in duhovnih vidikih.
n tako je.

prevajala Bernarda Pavko, danes Jasta Prava (www.jasta.si)

Comments are closed.