– Nova energija

Nova energija (avg 03 – avg 04)      
NoE 1 : TVOJE LASTNOSTI, BOG – avg 03

 

Predajanje prvih izkušenj bivanja v Novi energiji in poučevanje je težko delo, šaumbra – ne pričakuj množic “učencev”. Za kanaliziranje gre, za lomitev starih sistemov in, najtežje, za preobrazbo starih sistemov v svoji notranjosti. Nismo pričakovali, da se boste v enem življenju premaknili iz zavesti starih sistemov v novega. Še je težko, a z našim sodelovanjem spuščate vedno več starega…, v odnosih, življenjskih načrtih, službah, zdravju. Toliko starega ste spustili, da je lahko prišlo Novo.

Poseben čas je, ko so arhetipne energije, ki so vam do zdaj utirale pot, to pripravljene prenesti na vas, ker odhajajo. Na vrsti je velika sprememba, možna zaradi vašega opravljenega dela…

Z nami so štirje glavni arhetipi in dosti dosti drugih energij, v krogih ljubezni so okrog tebe, v krogih podpore. Kar se dogaja tebi, se dogaja njim, zato jih zelo zanimaš.

Jezus. Njegova vloga na Zemlji se spreminja z odprtjem Sedmih pečatov in prihodom Biblije Nove svetlobe. Današnji Jezus sije ljubezen in hvaležnost, ni umrli Jezus na križu stare energije. Zelo ti je podoben. Prišel je povedat, da časi se spreminjajo, njegov čas se spreminja, ker si se pripravljena odpreti energiji tistega, ki je Kristus. Ljubi Jezus zdaj lahko spusti to zelo intenzivno zemeljsko energijo in nadaljuje delo v Redu Sanande. Rad je bil z vami, vendar je zdaj čas, da gre, da boste šaumbre lahko energija tistega, ki je Kristus. Mnogi ste globoko in močno v tej energiji in jo boste naprej držali. Še naprej bo delal z vami, vendar prosi: Spustite, poglejte vase in najdite šaumbre, ki vam bodo pomagali razumeti, da tudi vi ste Bog. Jezusova energija vam bo vedno na voljo, vendar na nov način, ne da greste skozi njega in po njem (kako sprevržene besede).

Po moji poti grem, je rekel v resnici, in tudi ti greš lahko po poti;

po svoji poti pojdi in odkrila boš, brez česar nikoli nisi bila, kar nikoli ni manjkalo!

Jezus sije, ker je bilo končno dovolj šaumber, da je nastala Biblija Nove svetlobe – Tudi ti si Bog.

Na to je čakal, preden odide in s tabo bo delal z drugih ravni. Vrnil se bo prav k šaumbram, vendar z drugačnim imenom in energijo. Na en način se poslavlja, vendar samo od starih časov (s teboj).

Mojstri ti danes predajajo štafetno palico za opravljanje tvojega dela.

Gautama Buda se smehlja na vsa ušesa, srečen, da je bil človek, božansko, da je s šaumbrami, ki začenjajo razumeti resnično integrirano rasvetljenje; zlivanje človeka in duha, sprejemanje Jaza in Božanskega. Budina energija odhaja, kar se bo na različnih delih sveta odrazilo v uporništvu do njega; nekateri niso več kos energiji. Buda je OK – on ne rabi metalnih, bakrenih, kamnitih ali plastičnih kipov. Tudi on se bo vrnil z novim imenom in energijo.

Z naše strani zaznamo ogromen napredek, čeprav se včasih čudiš, če bo človeštvo dojelo Spremembo. A na naslovnicah so tudi zgodbe o meditaciji, o novem zdravju, dvomi, če naj bi kristjani spreminjali muslimane, vse, kar se pred leti ni omenjalo. Sprejeto je, kar je bilo pred desetimi leti noro.

Ko človeštvo končno dojema meditacijo, jo ti spuščaš.

Ko v časopisih piše o moči molitve, ti veš, da jo ne rabiš več.

Napredek, druga raven. Naprej hitiš v dogodek, v velik skok, v spremenljiv datum, ki bo poleti 07.

Samo štiri leta so do velikega praznovanja! In vmes je dosti dela!

Po odpečatenju čaker ste se nekateri poslovili od nas: Opravljeno je, ni več kaj reči!

Res je odvisno od tebe, ampak zdaj pa že ne moremo oditi. Preveč se zabavamo z vami!

Težko je bilo, ker si ti pomagala pisati staro Biblijo, dobesedno nekatere strani.

Tako globoko si povezana s potovanji in toliko večja je danes tvoja svoboda.

Mohamed je zdaj s tabo, zelo mirna energija, zelo predana in ljubeča, ne glede na energijo njegovih častilcev. Vsi, ki res razumete bistvo vere, razumete besede Tudi ti si bog. Ampak ljudje obračajo besede, jih spreminjajo. Mohamed prihaja na našo stran, da bo delal z nebeškimi redovi, ki osvobajajo zatirane, zasužnjene z diktatorji, s tistimi, ki ne verjamejo vase, ki ne razumejo ali ne čutijo svoje božanskosti. To je edino, kar jih zadržuje kot sužnje in pod tiransko nadvlado – pomanjkanje lastne vrednosti. Na naši strani jim stalno zagotavljamo in pošiljamo valove ljubezni, šepetamo jim, da so ljubljeni in da se dih začne v notranjosti.

Ne spreminjamo njihove smeri ali njih, samo smuknemo vanje, ko dovolijo in dihamo Res si vreden!

Mojzes, tako pomembna osnova svetovnih religij; res je pomagal osvoboditi ljudi, določiti pogoje bivanja človeka in Duha skupaj. Odhaja in ti pušča modrost in razsvetljenje.

Šaumbra! Jezus, Buda, Mohamed in Mojzes prosijo, da prevzameš in sprejmeš njihove energije –

primerno je, da jih drži živ človeški angel, ne stara arhetipna energija.

Te in druge energije, ki so že odšle, te častijo, ker jih lahko sprejmeš.

In zdaj nekaj o…

Križarji so malo zašli s poti… Samo beseda “križar” povzroči, da energija nekaterih pade za 10 ravni. Skušali ste prenesti novo besedo, seme Kristusove zavesti ste širili po svetu in malo je ušlo…

Toliko strasti je bilo.., da si od takrat ne dovoliš te strasti. Tudi to delo je imelo učinke, je spremenilo svet. Zdaj je spet čas za spremembo in zato si tukaj. Kristusovo zavest so pomagali širiti tudi kralj Artur, pa Morgan, Mordred in Gvinivira… Ni šlo samo za Jezusa, tudi v Budi je bila Kristusova zavest in v Mohamedu in Mojzesu in drugih. A zdaj gre zate.

Ljudje okrog Jezusa niste vedeli, da počnete kaj posebnega – kot običajni ljudje ste iskali odgovore, odgovore skozi Jezusa. Tako kot takrat niste poznali vpliva svojega dela čez več tisoč let, tako tudi zdaj nimate pojma, na kaj vplivate s svojim delom.

Šaumbra, v srcu poznaš pomen pečatov, ki je konec stare energije in prilika, da zacvetiš v Novi energiji, z Biblijo NoE. Nekaj časa bo potrebnega za cvetenje. Leto, morda štiri boš rabil za odprtje starih energijskih centrov. Tvoj izziv je razviti različne enkratne poti za to prizemljitev. Delaj z energijo odpečatenja, saj zadeva potentne vrste zdravljenja in uravnoteževanja. Povej to vsem, ki ti pridejo na pot.

Sedem pečatov… Ko pogledaš energijo za njimi in neravnotežja v telesu, jih lahko zelo hitro poravnaš in uravnovesiš, samo če si dovoliš čutiti pečat, ki je najbolj iz ravnotežja.

Posebno pozornost iščejo globoke rane, povezane s prvim pečatom ločitve.

Ni jih treba podrobno obravnavati, samo dovoli si globoko občutiti rane, povezane s to bolečino.

Otroka so zapustili starši… to je občutek rane. Takoj pojdi v težave spodnjih okončin in razumi, kaj vsebuje pečat osebe.

Tisti, ki delate glasbo… V vsakem pečatu je vibracija, ki bo dovolila uravnoteženje pečata, če bo oseba voljna. Skozi glasbo to delaš, z različnimi toni glasu, z različnim energijskim delom.

To je bistvo energijskega uravnoteževanja Nove energije.

Ko iščeš svojo strast, še enkrat preberi gradivo prejšnjih let in pojdi vase.

Toliko informacij predstavlja izziv, kako uporabiti njihovo bistvo in ustvariti Nove programe.

Poišči blokade pečatov v otrokih – večina je blokirana v šestem pečatu odrešenja, zveličanja!

Zato zrejo v vas, ko iščejo odgovore in so totalno frustruirani – vedeti želijo, če ste odrasli sprejeli, da tudi vi ste Bog. Potem pogledajo drugam in se upirajo ali potegnejo vase, izgubijo smer, izgubijo fokus! Pomagaj jim razumeti, da se začne v njih, da že imajo v sebi to razsvetljenje; pomagaj jim priti do novega občutka jaza in do Nove energije. Tako preprosto!

Za štiri leta imate dosti dela s pečati. Sveta prilika pred vami je: toliko načinov! Zgodbe, zdravljenja, skupinska srečanja, ne nujno omejeno na šaumbre. Zavedaj se tujih neravnotežij, poglej, s katerim pečatom so povezana. Čakre obupano skušajo postati en center.

Šaumbre ste izbrali ostati na Zemlji, rasti in se učiti in zdaj držati energije, ki jih opuščajo Mojstri.

Biblija Nove energije je tudi prispodoba, bomo videli, kam bo vodila. Dovolili ste, da se pojavi in jo objeli, ko se je. Besede poznate leta in Mojstri so jih ponavljali na različne načine. Vendar niso prišle v srce, skozi vse plasti in filtre, niste jih živeli dnevno. Besede iz svetega pisma so bile ljubki intelektualni koncepti in vir leporečja. To jim je pomagalo v realnost, ko ste jih začeli objemati, resnično čutiti, da ste Bog. Drugačen Bog kot Bog od Doma.

Kralj(ica), Mati/Oče Bog niso rabili iti ven iz Prvega kroga, zapustiti Doma, razviti nove identitete, postati stvarnik na nov način. Bog Doma izkuša samo skozi tebe, drugače ni mogel doživeti človeške oblike. Iluzija starega moža z brado, ki sedi v nebesih, je mimo. Tudi Vse Kar Je, občutek vsesplošne povezanosti, bivanje, ki je enost, je bilo Bog. Ti kot tudi Bog, si vse to, zraven pa še enkratna izkušnja potovanja angela, potovanja na Zemljo in končevanja kroga. Je drugače!

Radi bi, da na vseh ravneh razumete, za kaj gre – zato te vrstice.

Navidezni kaos, spor in borba so primerni deli procesa spremembe in opuščanja.

Bolj kot kdaj boste izzvani slediti srcu, strasti – plod Vrtnice je v odpiranju pečatov.

Še naprej vas bomo opogumljali opustiti situacije, v katerih ste zataknjeni in se bojite spustiti, slediti srcu in ne trpeti (trpljenje je samo tvoja izbira).

Šaumbra, čas je, da živiš Boga, ki si. Jezus, Buda in drugi ti to priznavajo. V razumevanju božje ljubezni do tebe lahko razumeš ljubezen do sebe in do ljudi, do življenja v okolici.

Razumevanje, da tudi ti si Bog je razumevanje sočutja, ki ga Duh ima do tebe – popolno sočutje, vedno ljubezen. Vedno ko ti je bilo težko, je Duh jokal s tabo, izkušal je isto osamljenost in globine teme.

Bog je vedno imel sočutje v obliki popolnega sprejemanja vsega, kar si, kar si bil, kar si naredil. Popolno te je sprejemal, brez vsakega namiga, da si kdaj kaj naredil “narobe”.

Pogojevanje izhaja od staršev, družbe.

Duh te je vedno častil za vse kar si ali si naredila, saj VSE je (bilo) sveto!

Bog izkuša skozi tebe!

Skozi tebe doživlja sončni vzhod z očmi, v občutkih, s srcem.

Doživlja bolečino razpadlega razmerja – še odnosa ni razumel, dokler nisi ti prišla mimo.

Bog doživlja veselje prijateljstva skozi tebe, pa vzhičenje uspeha in obup teme. Prav to

čaščenje/spoštovanje + sprejemanje = sočutje

Odraz vsega tega si. Bivaj v sočutju do izgubljenih, trpečih, do tistih v težavah.

Imej sočutje do uspešnih in do zdravih.

Nehaj skušati spremeniti svet!

Bog ga ni spreminjal in ni se vpletal v tvoje potovanje. Bog te je ovijal v sočutje.

Si tudi ti lahko Bog v takem sočutju do človeka, da ga častiš za njegovo potovanje?

Zaradi ljubezni Bog ničesar ne spreminja!

Največji izziv mnogih bo čaščenje, sprejemanje in popolno sočutje do nekoga v veliki bolečini – ne da ga skuša pozdraviti, urediti. Če slednji ne prosi za to (ne nujno v besedah).

V Duhu preveri svojo resnico.

Ne spreminjaj ljudi. Spomni se sočutja Boga do tebe in prinesi to na dan v Novi energiji, za druge.

To bo izziv!

Imej sočutje zase!

Uporabi sočutje zase za vse, kar si kadarkoli naredil, bil, za vsa fizična neravnotežja.

Telesna teža…! Lahko imaš sočutje do sebe? Lahko najdeš veselje v svojem fizičnem bitju?

Če lahko najdeš sočutje in ljubezen do svojega telesa, se bo to vrnilo v blagoslovljeno ravnotežje. Opusti zamisel o tem, kakšna naj bi zgledala in dovoli telesu, da se uravnoteži na najbolj božji način.

Na večji način, kot si si lahko kadarkoli predstavljala. To je izziv – sočutje do zemlje, do rastlin, do živali. Sočutje ni nezanimanje – je enostavno čaščenje.

S šaumbrami, ki pridejo do tebe, delaj na njihovi ravni.

V oči jih glej! Poveži se z njimi.

Iz svojega srca, ne z besedami, jim reci: Tudi ti si Bog. Z lahkoto te prepoznam!

1. Da boš res razumel/a energijo sočutja, je v teh vrstah z nami mogočen, močen in velik gost.

Sicer je mrtev, ampak to je Superženska! Superman!

Supermoški je mrtev zato, ker ni imel sočutja.

Skušal je rešiti svet, čeprav ta ni hotel biti rešen; vmešaval se je v vse v bližini. Ni ga ubil kriptonit, ampak pomanjkanje sočutja. Supermoški je arhetipna energija, ustvarjena v času, ko je svet res potreboval vrsto upanja, naravnost superčloveka. Vendar je na en način ta energija delala proti vam. Ne samo Superženska, tudi vsi superheroji, vsa manifestirana velika bitja. Ljudje zato želite supertelo, odpornost in moč, vid skozi vse žarke in vsemogočnost – da bi rešili svet. Zdaj je Supermoški mrtev in nadomešča ga sočutje. Mrtvo je popolno telo in nadsposobnosti! Bojevali in namučili ste se s tem in vse je mimo, mrtvo. Nadomestek je tvoja božanskost, ki je naravno ravnotežje telesa, uma in duha. Potem ko spustiš zamisli Superženske. Supermoški je pozabil častiti sebe in druge, zato je moral iti.

2. Veselje in praznovanje sta naslednja lastnost Duha; praznuj zdaj, ko veš, kakšen je lahko slab dan. Zdaj, ko tudi Bog po tvoji zaslugi pozna slab dan, ga lahko nehaš imeti! Duh stalno praznuje borbo, rojstni dan, študiranje za izpit, novo odkritje…, stalno veselje in praznovanje. Tudi ti si Bog. Lahko praznuješ in se veseliš? Nehaš soditi dobro/slabo? Lahko praznuješ smrt v družini? Ko bereš časopis? Če ne moreš, si ne dovoliš biti Bog: Bog se polno zaveda teme/svetlobe, vendar praznuje vasko zadevno izkušnjo. Tudi ti si Bog. Čas je za praznovanje in za opuščanje trpljenja, ki si ga sama naložiš. Nehaj gledati vesele angele, ki praznujejo – ti praznuj in se veseli. Pomeni sočutje. Veselje in praznovanje.

3. Ustvarjanje vsak trenutek. Energija se vedno premika, ljubezen izraža, kreacija je, stalno ustvarjanje. Bog najde veliko veselje v praznovanju in ustvarjanju.

Stalno (ne)zavestno ustvarjaš – čas je za zavestno ustvarjanje!

Nekatere človeške sanje so strašljive, včasih brez smisla. Nekateri jih ustavljate, ko si zavestno rečete: Samo sanje so, lahko jih spremenim. Samo iluzija je, ki sem jo ustvarila.

Ker sem stvarnik, lahko v sanjah postanem karkoli, nisem več žrtev svojih sanj, ustvarjam jih!

Ta trenutek si v iluziji, ki je zelo zelo resnična – potencial, odigran na zelo intenziven, osredotočen in materialen način. Na drugih ravneh se odigrajo ostali potenciali, na tem, v katerem si, je samo prvi fokus. Tu, kjer si, lahko narediš isto kot v sanjah.

Ustavi se za trenutek in vdihni…, tako…; trenutek lahko spremeniš, saj si Stvarnik.

Nisi žrtev svojega življenja, ampak ga ustvarjaš. Zato si tako enkratna.

Bog tudi ne določa podrobnosti, ampak dovoli, da se zgodijo skozi tebe.

Želi samo, da ustvarjaš naprej, da raziskuješ, da se učiš in rasteš.

Velika razlika je med teboj, Bogom in Bogom od Doma.

Spremeniš lahko svoje kreacije, usmeriš jih lahko kamorkoli!

Tu, kjer sediš, lahko spremeniš, ni ti treba določati podrobnosti. Ustvarjaj v širokih zamahih!

Ne ukvarjaš se s tem, kako telo prebavlja hrano – za to je poskrbljeno na božanskih ravneh.

Isto je s tvojo kreacijo. Ustvarjaj v širokih zamahih! Če ne maraš svojih kreacij, jih spremeni.

Globko vdihni! Opusti Staro!

Opomni se, da si v vrsti precej resničnih sanj in izberi na širši ravni.

Razumeti moraš naravo kreacije, preden gremo v podrobnosti ustvarjanja.

Ustvarjaj. Spreminjaj, če želiš, ampak ustvarjaj! Ustvarjanje je narava Duha!

Začenjaš dojemati, čutiti in razumeti pomen Tudi jaz sem Bog. Popolno telo je otroška igra, opusti to energijo. Za ustvarjanje na bolj božanskih ravneh gre, na najbolj sofisticiranih ravneh.

4. Bog vedno ljubi! Ljubi vse stvari, izkušnjo življenja, izraz Jaza, to je njegova lastnost.

Poglej si področja, kjer ne ljubiš – temne cone, težke, tam, kjer se ne ljubiš – in dovoli si imeti to ljubezen. Dovoli si imeti ljubezen do sebe!

Sočutje pa je bistvo vsega.

Sočutje ni apatija ne nezanimanje.

V sočutju imaš vso ljubezen, vso sprejemanje, vso strast do drugih.

Stanje za nizkim zidom ne pomeni, da ti ni mar, ampak, da si stopila iz (starih) načinov delanja, iz stare energije, iz dualizma. Pomeni pogled na to, kako so stvari v resnici ustvarjene. Delaj na tem!!!

Čez štiri leta bo šlo človeštvo v nov večji prehod. Ta ne pomeni drugačnih naslovov v časopisih ali kakšen pomemben dogodek; spodaj se dogaja, za spremembo pogojev gre.

Dosti dela je pred tabo. Stvari se bodo pospeševale. Razumi, zakaj…

Z ljubečo energijo danes odhajajo Artur, Buda, Mohamed, Mojzes, Jezus…

Vrnili se bodo v Novi energiji, z novim imenom…

Vsa dinamika tvojega življenja se spremeni, vse energije okrog tebe – ko spustiš stvari, ki te držijo nazaj, ko svoji božanskosti dovoliš, da se s tabo igra v tej realnosti in deli s tabo vsak trenutek. Opuščanje pogojenih načinov je bilo težko in strašljivo.

Zato rečemo, da je umrl Superman – zamisel stare energije o vrsti človeka s super močmi, vključno s fizično odpornostjo in super inteligenco.

Nič od tega ni pomembno v Novi energiji, celo resnično ni!

Bojevala si se s to vrsto superčloveške zamisli in zdaj se učiš, da gre za božanskega, ne za super človeka. Zaradi različnosti njunih lastnosti nastane vsa ta borba!

Ko se v Novi energiji učiš novih načinov lažje pridemo k tebi, direktno na vsak način. Vedno smo s tabo, vedno pripravljeni poklepetati, vendar opusti zamisli, kako naj bi nas slišala, videla, čutila. Našla nas boš v novem prostoru v svoji zavesti, na mestu, za katerega nisi vedela, da obstaja. S teboj sedimo v novem prostoru. Dovoli zavesti iti tja in jasno nas boš slišala.

Tudi ti si Bog in tako zelo enkratna s svojim občutkom zavedanja sebe in identitete sebe.

Duh Doma tega nima. Bog je od nekdaj študent in bo to ostal. Učitelj pa… Za njim je prehojena pot, ki jo Duh prej ni opravil – zato si zapustila Dom, šla v nove izkušnje, novo kreacijo in ustvarila NoE.

Enkratna si zaradi sočasne vloge učenca in učitelja, ki je iz gosenice postal metulj, končal krog od Doma do ustvarjanje NoE.

Kot Bog držiš energijo in si učitelj, ko učence slišiš z ušesom ali začutiš v srcu. Besede pridejo, ko svojo energijo povežeš z njihovo. Potrebovali bodo tvoje sočutje in občutek tvojega veselja praznovanja življenja. Zvedeti morajo, da si svoj stvarnik, da si sposobna kadarkoli preobraziti iluzijo realnosti zase. Ne za druge – zase! Kot taka si precej drugačen vzorec od Duha Doma, ki ostaja študent.

Če se na kakršenkoli način povezuješ s temi besedami, je to zaradi tvoje izbire, da si učitelj novih načinov v Novi energiji. To je pomembna zamisel v razumevanju, da tudi ti si Bog.

Učila se boš naprej in imela dosti novih izkušenj, v katerih boš študenta uravnovesila z učiteljem.

In tako je.


NoE 2 : RAZŠIRJENO RAZUMEVANJE JAZA – spt 03

 

Energijsko se združujemo v šaudu, v enotnem glasu, ki je dosti glasov.
dpirate srca, spoznavate, da smo vsi povezani, da ti angeli samo vračamo tvoja sporočila.
rce odpiraš v ljubezni in zaupanju in posojanju svoje energije; prvič si dovoliš slišati.
ovoliš si slišati osebo poleg sebe, potem ko si bila toliko časa zaprta za okolico, tako malo si zaupala drugim. Zdaj pa slišiš glas, napisan v vibracijah te energije.
Človek zraven tebe ima modrost, ljubezen in sočutje. Slišiš angele, ki te praznujejo.

ežave so, ampak zavest Zemlje se še ni tako hitro premikala. Tehnologija sledi zavesti, vendar ni tehnologija tista, ki spreminja svet. Tvoja zavest in vibracija spreminjata svet! Dokazi so v tehnologiji. V zadnjih 15 letih je več znanstvenih odkritij kot v vsej zgodovini. Rojeni okrog in po II. vojni prihajate na dan z drznimi novimi načini premikanja energije. Prejšnje generacije so se bale spustiti svojo dediščino, tradicije in družinske korenine in zavijale so oči nad vami. Šaumbre si upajo na zelo težke ravni!

Mnoge vleče preteklost, ko skušajo razumeti, kako da so stvari danes take, kot so, vendar se v tem lahko zgubijo. Ti pa premikaš zavest naprej! Tudi zarote in nezemljani te ne potegnejo. Bila si tam zunaj in delala svoje, potem pa izbrala prehod na naslednjo raven odkrivanja, uživanja, odnosa z božanskim. Namesto iskanja na oddaljenih mestih, še naprej hodiš vase. Angeli ti samo pomagajo praznovati naučeno. Zanimajo te notranja razodetja sebe in odnosa do Duha, Nova energija v tebi.

Danes je s teboj v teh vrsticah nosilec dolge tradicije, pomemben za zavest planeta. Janez Pavel II je na Zemljo vstopil v pomembnem času za katoliško cerkev, ki ima korenine tudi v tvojem delu za časa Jezusa. Uravnovešal je staro energijo z novo, je most v Novo energijo. Že pred leti je hotel na drugo stran pa ga cerkve stare energije niso pustile, ker bi sledile težke spremembe; zdaj je čas za spremembo korenin. Končujejo njegove govore, ki jih ni napisal že nekaj let; on tu in tam navrže kakšen svoj vpogled in razumevanje.

Papež je z nami kot navdihnjen angel, ki kot človek razume potrebo po spremembi in težave cerkve, ga pa tudi malo skrbi. Čuti tvojo energijo in tvoj napredek, kako si pomagala ustanoviti cerkev in potem zavila na dolgo osamljeno pot, zdaj pa prišla v novo razumevanje. Nekateri ste bili njegov učitelj v preteklih življenjih. Tudi po prihodu na našo stran bo njegova energija bolj prisotna, rad bi delal s teboj. Rad bi se učil od tebe razširjenega razumevanja Jaza, procesa tega življenja, posebej zadnjih let. Širiš identiteto Jaza, medtem ko ostajaš na Zemlji, in to v ciklih.

Ko na tej krožni poti končaš en krog, se vrneš z novim razumevanjem, z razširjenim razumevanjem svoje identitete. Ker si že šla skozi, razumeš naslednje faze:

1. PREBUJENJE

iz spanja, v katerem se ne zavedaš, samo delaš človeške gibe. Se spominjaš trkanja, občutka, da nekaj ni v redu, vznemirjenosti globoko spodaj, da se nekaj spreminja, pa ne veš, kaj?

Prebujenje je prineslo novo svežo energijo, novo upanje, nov občutek, ki si ga hotela podeliti z okolico – nove sanje, nove energijske ravni. Zavijali so z očmi in te opravljali, rekli, da jih skrbi zate… V tej fazi so težave, saj se prebudi vse v tebi, ne samo Svetloba – tudi izkušnje in občutki in misli iz prejšnjih življenj. Skoraj pride do depresije, ko se izkaže, da prebujenje ni končni odgovor, da naenkrat ne bo vse dobro, da Bog in angeli ne bodo poskrbeli zate. Ha!

2. PROCESIRANJE

V fazi postopka postaneš izvedenka za razvoj. Obiskuješ zdravitelje in delavnice, ni in ni ti bilo dovolj procesa. Pomemben je bil, ker se je nekaj varilo v tebi. Po prebujenju si potrebovala novo razumevanje, rabila govoriti o prejšnjih življenjih, o težavah iz otroštva, se jeziti na bližnje, na Boga.

Jeza do Boga opusti ogromne količine zelo stare energije. Rabila si jokati, dovoliti čustva, igrati vlogo žrtve. Vse je moralo ven. Morala si govoriti o tem – kako so te bili siti!

Kdaj veš, da je čas za premik naprej?

Ko začneš ponavljati zgodbe. Ko te bolj navdihujejo prejšnja življenja kot sedanje.

Ko se stalno vračaš v preteklost, kar ti daje eno udobje v zvezi s tem, kje si. Takrat je čas za premik!

3. OPUŠČANJE

je faza, ko nastopijo višje angelske resnice in je težko.

Nagibaš k novem razumevanju in razsvetljenju, čeprav se držiš preteklosti.

Leta si opuščala izgubljene službe, partnerje, izgubljen občutek identitete, ampak moralo je iti.

V tej fazi je največ teže in izzivov. Tudi študentje bodo opuščali košček za koščkom; naenkrat je skoraj nemogoče prenehati opuščati. Zaradi izgubljenega občutka identitete stare sebe si šla v temo, v praznino, kjer je bilo vse zaprto in potem občutek ponovne praznine.

Spomini na praznino po zapustitvi Doma! Dvojni izziv in teža.

Opuščanje ni zanikanje pretekle in trenutne sebe, ampak spuščanje pogojev stare energije okrog izkušenj. Izkušnje še vedno obstajajo, samo reakcije opuščaš, pa občutke, razumevanja in stališča do izkušenj. Staro čustveno energijo žrtve zlorabe iz otroštva, npr. Ne potiskaš stvari pod preprogo, ampak spuščaš dojemanje izkušnje – energijo žrtve, da se ti vedno dogajajo slabe stvari, da nisi vredna drugega kot teme. V stališčih stare energije je določeno udobje, včasih je lažje biti žrtev kot stvarnik in obtoževati druge; rečejo da opuščajo, pa se držijo starih načinov.

Ti pa si dovolil, da smo delali s teboj, te potiskali, premikali, te strašili v sanjah in potem si spustil.

Kljub spremembam si tu, varen, v zdaj in bolj kot kdaj – Bog.

Energijo preobraziš in ustvariš novo vibracijo – ko res spustiš.

S preobrazbo stare energije spremeniš potencial svoje prihodnosti.

Preobrazba v fazi opuščanja spremeni potencial – prihodnost je pozdravljena preteklost!

4. ZLITJE BOGA IN ČLOVEKA

Del tebe še ne sprejme svoje božanskosti.

Slišiš besede, a srce blokira občutke.

Veš, da je čas, pa se ne čutiš vredna.

Veš, da je Kristusovo seme v tebi, pa se ne čutiš dovolj čista, da bi mu dovolila v svoje življenje. Zadržuješ. Ne veš, če si pripravljena, če to lahko sprejmeš.

Bog je pripravljen biti človek – je človek pripravljen biti Bog?

Razširjanje identitete je serija procesov, dosti opuščanja in dosti integriranja.

Ko prideš do novega razsvetljenja – prebujenja – veš, da je čas za proces.

Razvoj/proces je namesto teže žrtve lahko veselje, ki te skatapultira tako, da zlahka opustiš.

V Milosti, s fineso profesionalca, nadarjenega plesalca milosti.

Temu sledi preseganje in preobražanje, nova raven božanske energije pride v življenje.

Vrneš se v krog novega prebujenja, v način razumevanja skozi procesiranje, novo opuščanje, novo preobrazbo, do nove ravni razumevanja božanskega. Spet in spet. Frustracija in depresija. Krožno vrtenje, serija krogov, ki se širijo ven in ven. Spirala je, ki gre sočasno gor in dol in na vse strani, ki je meddimenzijska.

Smo v 5 dimenziji, ko to govorimo? Ne, v vseh dimenzijah smo.

Kako priti v 6 dimenzijo? Bodi v zdaj in dovoli božanskosti skozi!

Kaj je v 12 dimenziji? Ni pomembno!

Angeli ne razlikujemo segmentov, vsi se dogajajo v zdaj. Ni ti treba potovati ven v druge dimenzije, enostavno razširi sebe v zdaj in dovoli, da dimenzije pridejo k tebi!

Še naprej boš šla skozi cikle razširjanja zavedanja Jaza.

Razumi, da spiralizira gor in dol in na strani, noter in ven. Blagoslov in veselje sta v koncu enega cikla, ko si že pripravljena začeti novega. Novo prebujenje te čaka. Veseli se, igraj!

Na koncu vsakega cikla se več božanskosti lahko integrira v tvojo človeškost.

Nekaj se zgodi – ustvariš Novo energijo! Konec kroga ustvari NoE!

Ta NoE ti je na voljo v naslednjem krogu, zato je lažji, širši, bolj določen, globji, bolj jasen.

Novo energijo ustvariš na koncu vsakega cikla!

Nova energija je na voljo kot potencial zavesti drugim ljudem, ki lahko izberejo, da bodo pili iz nje na svojem potovanju. Nekateri tega ne bodo prepoznali ali jo ne bodo želeli uporabiti, ampak na razpolago jim bo.

Nova energija pomaga premikati zavest, ustvarjati nove tehnologije.

Na koncu cikla razumi, za kaj gre in se premakni na naslednjo raven.

Mnogi ste zataknjeni v zelo težki energiji – prej nismo poznali njenega pomena, saj se učimo skozi vas. Bog ne ve vsega, uči se na tvojih izkušnjah. Ko smo julija 03 pri pečatih prišli do petega pečata, so se na naši strani sprožili alarmi – prepoznali smo ogromno zataknjene energije. V vas je dosti energije borbe in trpljenja, zaradi katerih krogov ne končujete uravnoteženo.

Greste skozi prebujenje, procesiranje in opuščanje, pri zlivanju z božanskim pa se zataknete!

Naprej bi radi šli brez tega zlitja, ne čutite se vredni, mislite, da morate trpeti.

Začnete nov cikel, v katerega spet vgradite trpljenje, težko pot.

Vso svojo energijo smo morali vložiti v to, da bi vam pomagali razumeti, kako se premaknite skozi.

trpljenje, povezano s cerkvijo, z duhovno svobodo

V Lemuriji ni bilo cerkev ne religij, tudi razumevanja Boga ne, ni bilo potrebe po tem razumevanju. Na Zemljo si prišel izkusiti bivanje v človeškem telesu, pomagati uravnotežiti biologijo in Gaji razviti življenjski sistem. Držanje energije v telesu je bil izziv in zabavna igra. Za časa Atlantide si pomagala uravnovesiti biologijo do današnje oblike, da bi ljudje zgledali enako. Nismo se pogovarjali ne mislili o zamisli Boga, ni bilo te zavesti. Razumeli smo človeka, ki je bil istočasno Bog. Nismo razmišljali o Zemlji in zvezdah, ampak o človeku in biologiji. Do pred 6000 let ni bilo (današnjega) razumevanja Boga. Ves čas pa je bilo v človeški energiji trpljenje.

Trpljenje se je razvilo v času Lemurije in Atlantide in postalo posebej intenzivno pred 6000 leti. Težko je bilo sprejeti sebe in svojo identiteto, videla si se kot oddaljeno in različno od Boga, izgnano iz nebes, kaznovano v čakanju na rešitelja, ki te bo potegnil iz globin človeškega trpljenja. Verjela si v plazenje po dlaneh, v čaščenje boga in v trpljenje. Jezus je prišel učiti novega boga, ne jeznega starega boga, polnega kazni in potrebnega čaščenja. Zakaj bi bog potreboval čaščenje sebe? Jezus je bil govornik in ti si nosila seme Kristusove zavesti. Ljudje so bili tako polni krivde, boja in trpljenja, da niso slišali vaših besed in Jezusa so pribili na križ.

Križ je božanski simbol, vzorec svete geometrije, križanje božanskega in človeškega v enakih in uravnoteženih elementih, ko nobena črta ni daljša. Simbol so mnogi zlorabili. V času novega potenciala prebujanja vedenja, da bog je v človeku, so ljudje na križ pribili človeka in tako postavili težko energijo na sveti simbol. Trpljenje so postavili na vrata božjega razodetja.

Religije bolj vplivajo na zavest človeštva kot karkoli drugega. Spremembe v religijah naredijo spremembe v zavesti in Papež se je trudil, a je trpljenje globoko vsajeno. Tako danes religije in duhovne ustanove še naprej nosijo energijo trpljenja. Ti pa imaš prav pri zdaj priliko:

Opusti svojo navezanost na trpljenje v družbi angela Mihaela, ki je odpornost in novo razumevanje resnice, in

angela Amaela, ki je novo upanje človeštva!

Poglej okrog sebe… V vsaki sveti hiši te pozdravi logo mrtveca na križu – snemi že Jezusa s križa! Kako naj se ljudje premaknejo v novo razumevanje, da so Bogovi, če jih v božjih hramih pozdravljajo trpljenje, kaznovanje in smrt?

Kako meniš, da se v temnih cerkvah, polnih stare energije, solz in prastarih molitev ter slik z odsekanimi glavami, polnih čaščenih pisanih stekel počutijo otroci?

Kakšna religija je to?

Reci duhovnikom naj snamejo Jezusa s križa. Si drzneš, si pripravljena?

Potenten simbol je prodrl skozi mnoge religiozne strukture.

Lahko imaš božanski križ za simbol srečnih ljudi in angelov, ki se družijo v zdaj?

Cerkev še naprej govori, da so te izgnali iz raja in, da sta Adam in Eva grešila. Resnična osnovna metafora je zapuščanje Doma zaradi čudovitega potovanja, ti pa naj bi si zdaj prislužil nazaj pot k bogu. Res prizadevni in goreči si luknjajo kožo, matrajo telo, vlečejo okrog oltarja in krvavijo, da bi bili vredni v očeh boga. Zataknjene stare energije so to.

Čas je za duhovno svobodo, šaumbra.

Za razumevanje, da Bog je ljubezen, sočutje, ustvarjanje, globoko in resnično razumevanje vseh stvari. Za spremembo je čas, sicer bodo padali zidovi.

Opusti trpljenje v osebni realnosti in odpri peti pečat zase, ne za svet! Okolica se bo ustrezno spremenila. Lahko spustiš trpljenje in dovoliš čisto zlitje z Bogom? Vdihni!

Duh želi tvoje veselje do življenja in svojih kreacij! Zaradi navajenosti na trpljenje nimaš obilja.

Če sem vredna, mi daj obilje, mu praviš in igraš igro še več trpljenja in še manj vere v Duha in vase. Igraš se s seboj in svojim zdravjem. Pozdravi me, Duh, uravnoteži me, mu praviš.

In zadržuješ trpljenje, dovoliš bolečino, raka, trpljenje telesa.

Bog bi rad, da se veseliš in praznuješ.

Ko je življenje težko in ne napreduješ po energijskih ravneh kot si želiš, prevprašuješ sebe in svojo vrednost, svoje potovanje, šaumbre, Boga.

Strah, trpljenje in še več trpljenja. K Bogu je mogoče (samo) z globokim trpljenjem in bolečino.

Spremeni to zdaj! Za nič ti ni treba trpeti!

Ni potrebno, da bi razumela dualnost, veselje ali ljubezen – to je stara energija.

Polnost veselja lahko razumeš brez izkušnje bolečine!!

Ni ti treba več trpeti! Naj se preobraženo trpljenje spremeni v Novo energijo, da bo na razpolago drugim, ko bodo prišli do iste točke. Njihov prehod bo zato lažji.

In res je, da ne opuščaš trpljenja sveta ampak svojega, s tem pa spreminjaš vibracijo človeštva, potencial jutrišnjega dne. Najprej pa to delaš zase, v zdaj.

Tako pomagaš ustvarjati novo duhovno svobodo

– svobodo od trpljenja,

– tudi jaz sem Bog svobodo,

– občutek biti vreden na najglobji ravni,

– duhovno svobodo ravnotežja med moškostjo in ženskostjo, med človekom in bogom, svetlobo in temo,

– duhovno svobodo, ki ti dovoli s stare poti trpljenja, karme, greha in kazni.

Janez Pavel II te sprašuje, če boš učitelj te nove duhovne svobode.

Ni ti treba v retoriko in dogme z drugimi, ne v pravila ali dolge knjige. Vsak je lahko svoboden, saj ima dostop do duhovne svobode, do veselja in ustvarjanja, do sprejemanja in strpnosti. Trpljenje ni potrebno! Vsako jutro globoko vdihni in se spomni: Težave niso potrebne!

Če bo težko, se ustavi in vdihni. Spremeni. Spremeni zavest. Spremeni!

Ko se boriš, vdihni in se spomni, da te nič ne sili v trpljenje, razen starega sistema prepričanja.

Časti druge, če izbirajo trpljenje; toliko ljudi je pribitih na križ!

Snemi Jezusa in sebe s križa!

Ko delaš s seboj in drugimi, se spomni ciklov razširjenega jaza: prebujenje, procesiranje, opuščanje, preobrazbo/pretvorbo in povezovanje v celoto, in končno v Novo energijo.

Danes smo imeli še eno (pomembno) fazo opuščanja, ki je povzročala neravnotežje – trpljenje v zavesti. Cikel za ciklom s seboj vlečeš energijo križanja. Ja, učiš se, odkrivaš stvari o sebi, do novega razumevanja življenja prihajaš. Ampak s sabo vlečeš križ, težave si delaš.

Je resnično? Tobijeva energija? Občutek, da si nekaj spustila?

Ali je samo trenutek, v katerem sediš? Je resnična Svetloba v sobi?

Energija tvoje mrtve mame? Je karkoli od tega resnično?

Lahko spustiš Trp? Križ, ki ga vlečeš… samo s tem, da si v tej energiji?

Je karkoli od tega resnično?

ČE DOVOLIŠ, JE RESNIČNO!

Če dovoliš, da trpljenje gre, bo šlo. Lahko bo potrebnih nekaj poskusov (in napak).

Lahko bo trajalo spoznati, da ga ne rabiš vleči s seboj. Ampak če dovoliš, bo šlo.

Če dovoliš, je Amen (univerzum reče: In tako je!). Če dovoliš!

Če dovoliš biti ljubezni Duha v svojem življenju, če spustiš trpljenje, potem bo resnično.

Če si dovoliš še enkrat čutiti, potem tako bo.

Je to resnično, se igraš s sabo, je to samo razvedrilo? Se vračaš v Stare težke situ? Je res?

Dovoli si spustiti energijo trpljenja! Trpljenje ni pogoj človeka, nikoli ni bil ta namen.

Tako stvari niso (bile) zastavljene.

Je to, kar verjameš!

Opuščanje navajenosti na trpljenje je nova duhovna svoboda!

In tako je.

 

NoE 3: ODGOVOR JE VEČJI OD VPRAŠANJA – okt 03

 

V prostoru smo, preden pridete na tole srečanje in opogumljamo vas, da se odprete, ko vam prinašamo sveto energijo. Toliko dela imamo, da smo skoraj zamudili… Nimamo koledarjev, ampak energijsko zavest, pa smo kljub temu vznemirili elektroniko, pa še dihati je bilo treba, da se energije malo ustalijo. Nekateri čutite našo povečano aktivnost, tudi v sanjah…

Toliko priprav je potrebnih zaradi dogodka premika zavesti v letu 07…

Tekači…, prijatelji in pomočniki v tvoji bližini, bolj kvaliteta kot kvantiteta, nekateri že z izkušnjami na Zemlji, večina pa ne. Vodniki so bili v tvojem energijskem polju, uravnoteževali so energije in zate držali sveti prostor, dokler nisi bil pripravljen. Držali so vso tvojo zavest in potencialno božanskost. Včasih se kateri od njih vrne kot “tekač”.

Tekači zate premikajo energije in informacije sem in tja. Prenašajo ljubezen in podporo iz ene strani tančice na drugo, na en način so odgovorni za vzdrževanje integritete vaše srebrne vrvice, ki po vaše povezuje človeka z nebeško stranjo (= energijska pot, ki povezuje obe strani). Pomagajo uravnovešati in naravnavati različne elemente duhovne in človeške energije v tebi. Ker se spreminjaš, so zelo zaposleni, ko naravnavajo energijski kvocient.

Ko se odpiraš in dovoliš svoji božanskosti biti v zdaj, usklajujejo te energije.

Ko greš skozi cikle, pomagajo zbrati Novo energijo in jo nesejo na primerna mesta. Šaumbre ustvarjate Novo energijo, mehanizmov za njeno uporabo v človeški realnosti pa še ni. Zato jo tekači skladiščijo, en njen del pa gre na drugo stran tančice za uporabo v vsem fizičnem univerzumu in tudi skozi vse dimenzijske vidike. Zdaj so si vzeli premor in sedijo poleg tebe na nov način. Ne morejo ustvariti stvari zate, lahko pa vzdržujejo stalno ravnotežje energij v tebi. Ko se zavedaš prisotnosti tekačev, to olajša tvoj proces.

Globoko vdihni in dovoli tekačem, da odgovorijo na tvojo spreminjajočo se zavest.

Pred tabo so situacije, ki terjajo Novo energijo – na razpolago ti bo!

Ko jo ustvariš, jo tekači zate varujejo, dokler jo ne rabiš. So tekači resnični?

Je tale vibracija – nova vrsta vibracije – resnična? Ali si samo ti želiš, da bi bila?

Je delo, ki ga opravljaš na Zemlji (ne služba) resnično?

Če dovoliš…

Če si dovoliš biti v prostoru ljubezni do sebe, čaščenja sebe za izbrano potovanje…, je vibracija resnična. Resnična je na povsem nov način.

Veš kaj je tvoje pravo delo? Energije ustvarjaš, premikaš in energije držiš!

Pomagaš razširjati zavest, prenašaš vsa dogajanja v telesu, umu in duhu – vse te hitre spremembe in preobrazbe. Pot utiraš…

Ko ustvarjaš in premikaš energije, jih tudi držiš. Zato se (npr. fizično) seliš. V sebi imaš vrsto energijskega kvocienta, vrsto čiste Svetlobe, ki jo določeni predeli rabijo za vzdrževanje ravnotežja in zagotavljanje novega energijskega potenciala. Predel, na katerega greš, nima določene geološke formule ali formacije, tam ni gor, vod ali kristalov, katerih elemente bi ti potreboval. Tisto področje potrebuje tebe! Gaja odhaja in te rabi, ker lahko sprejmeš odgovornost Duha v sebi. Seliš se (npr. v drug del mesta), da držiš energijo in jo gradiš naprej in jo daš na razpolago tistim, ki bodo potrkali na tvoja vrata.

Tudi tvoja služba ni način da zaslužiš, ampak predstavlja prehod skozi stare paradigme. Toliko starih vzorcev je. Z vsem, kar si, enostavno izzivaš stare energije in se premikaš v Novo energijo in v procesu vzdržuješ ravnotežje.

Tekači so ti zavezani in vse bodo naredili, da ti bo lažje. Prav zdajle pa tebe prosijo za tvojo zavezanost:

Boš dovolila, da bo lažje? Za spremembo?

Šaumbra, razlika je med izzivi in težavami! Lahko ločiš trpljenje in težave od izziva?

Šaumbre celo na naši strani ljubite izzive, kar z očmi zavijamo. Vedno se želite igrati z energijami! Igrati se želite in potem greste na Zemljo zgraditi cesarstvo Atlantide, pa prinašati božansko seme v času Jezusa…

Izziv ti je ustvarjanje Nove energije in novih poti. Vendar ne rabi biti težko!!!

Poglej si sebe in svoje izbire!

Zakaj bi izbiral trpljenje in pomanjkanje denarja – samo zato, da lahko skočiš čez še večjo oviro?

Izzivi pa so zabavni, kot bi igrala intenzivno igro. Ljubiš to delat samo za vajo z energijami, da ostriš svojo inteligenco in Duha.

Izzivi nosijo tudi nagrade – samo spusti težave in navezanost na trpljenje!

Spomni se cikla. Prebujenje in procesiranje prineseta razumevanje in modrost.

Opuščanje je spuščanje vsega, kar držiš. Ne daš v omaro in ne pometeš pod preprogo.

Opuščanje je dovoljevanje, da energija gre v svoj najvišji potencial.

Prebujenje generira energijo, procesiranje prinese razumevanje, ki je omejeno – dokler ne spustiš vsega, kar si mislila, da si bila. Po opuščanju gre vse na novo energijsko raven. Potem se vrne v obliki integracije. Zlije se nazaj, tako da ti vsaka preteklo življenje in izkušnja ki se vrneta, služita na Nov način. Vrnejo se modrost, razumevanja in razsvetljenja, zabava in izzivi in ti služijo na nov in integriran način.

Skozi vse to greš in potem spet. Spustiš pa lahko težave in trpljenje. Dovoliš lahko veselje. Razumi to zase in potem za tiste, ki jim boš svetovala. Poznala boš dinamiko: Vem veselje in navdušenje pa tudi druge stvari. Ko se zaradi udobja ne bodo želeli premakniti iz procesiranja, boš znala reči: Pojdiva zdaj na opuščanje. Šaumbra pozna globoko tesnobo, povezano z opuščanjem. Kot bi spuščala vse, kot bi res umirala, da bi se rodila na nov način.

Dinamika teh ciklov je vgrajena v dosti elementov življenja, vsa življenja. Tekači se stalno zavedajo in skušajo poravnati energije. Kmalu boš imela razsvetljenje glede tega delovanja. Oni pomagajo, ko nisi sigurna, če bi ostala tu, komu je sploh mar… Prinesejo ti potencial, do katerega se odpreš, ko rečeš: Saj mora biti razlog, zakaj sem tu. Pojma nimaš, kako pomagajo.

Kaj je realnost? se sprašujejo šaumbre zadnje čase. Sem sanjala ali se je res zgodilo?

Sem se res pogovarjala s tisto osebo ali se je to dogajalo v moji glavi?

Sem res šla v kino ali sem sanjala, imela vizijo? Sem si samo domišljala?

Ni staranje – je rezultat modrosti in razširjanja.

Naj bi zadržala domišljijo in kreativnost? Spusti… Med svetovi hodiš.

Resnično integriraš in to je del procesa. In na trenutke jemlje koncentracijo.

Resnično pa je – če dovoliš…

Tudi sanje so drugačne, a ne? Bolj resnične in včasih nočeš ven…

Včasih sanje uporabljaš, da prideš do rešitev za zemeljske zadeve, izkušaš potencialne resničnosti, preden jih shodiš v resnici. V drugih služiš, drugim pomagaš jim v sanjah. Tudi k nam prideš in 3-4x na teden angele, ki še niso bili na Zemlji, učiš integriranja božanskosti. Zato si zapustila Dom.

Da bi razvila enkratno identiteto in tudi razumela, da tudi ti si Bog.

Duh ne pozna svoje identitete, ti pa. Enkraten dar zavedanja Jaza imaš, ki se zdaj zliva z Bogom.

Učiš se spustiti zelo določeno in visoko fokusirano energijo, ki si jo prevzela, da bi lahko bila človek.

Še vedno si lahko človek in imaš sočasno dostop do drugih meddimenzijskih energij. Malo čudno bo na začetku. Postajaš visoko občutljiv, včasih boli hrup, včasih boli in iritira Gajina energija, ki si jo vedno ljubil. Minilo bo, integriral boš vse energije. Občasno je težko biti z drugimi ljudmi, čudno in drugače se počutiš. Želiš spati, da ne bi bila tako občutljiva, pa si občutljiva še, ko spiš.

Tudi občutljivost dela zate!

Čutiš, kar nikoli nisi čutila. Energije v sobi, kar si vedno želela, pa ti zdaj ni všeč in nesrečo za vogalom lahko čutiš. Vse je del procesa, pomaga ti pri delu z ljudmi.

Da ne maraš starih hiš, prostorov, domov? Ja, toliko energije je v starih stvareh, da preplavlja. V več plasti starih hiš greš lahko. Čutiš vse družine, ki so tam stanovale, njihove ljubezen in veselje, agonijo in težave. Skoznje greš lahko, ne da si jih prilastiš. Del tvojega odpiranja je to.

Gre hitro ali počasi? Kakor kdaj. Energije se premikajo hitreje in ti tudi, včasih si težko slediš. A tekači so ves čas s tabo. In ko si vzameš dan zase, je dolgčas. Potrpežljivost in strpnost sta najnižja! Pogovarjaj se s hitrimi in počasnimi energijami! Integriraj jih. Naj ti tekači pokažejo, kje je energija ravnotežja. Zate je, oni so jo prinesli in včasih je dovolj, če se jo zaveš. Pomagaj tekačem, da ti pomagajo, da te počasnost ali hitrost ne bosta metala ven. Zaradi navedenega se sprašuješ, kje je tvoja glava in kaj se dogaja v njej…

Poleg tega je včasih res težko biti z ljudmi, prav prisiliti se moraš biti z njimi in drugič bi jih stresla. Sprašuješ se, zakaj si drugačna, zakaj jim nisi vsaj malo bolj podobna. Ko ti je težko biti s skupino, greš po svoje, da ugotoviš, da ti tudi s sabo ni v redu. Ko si sama s sabo, so energije tako intenzivne, tako hitro gre. Toliko govorjenja je v glavi, da moraš najti ljudi, da se ne pogovarjaš več s sabo.

Hitro se spreminjaš, ne veš, kdo si, staro se še obeša.

Je to resnično? Kaj počnem tukaj? Je tole res?

Dobro je biti sama s sabo in takrat – dihaj!

GOVORI S SEBOJ. Dihaj! Postavljaj si vprašanja!

Časti in spoštuj vsak del sebe, skozi katerega greš. In včasih se je dobro družiti s šaumbrami.

Videvati začnete čudne stvari, čutiti nečuteno, predvsem SKOZI maske, energijska polja in različne obraze. Znane a obenem čudne stvari vidite, posebej “sivo energijo” in “plazilce” (vrste nezemljanov).

Stare domneve se pojavljajo in se bodo še.

Ob začetku nastanka Zemlje so te energije pomagale k razumevanju energij na planetu v vseh delih kozmosa eone nazaj. Stare izkušnje ste lahko shodili zelo upočasnjeno, da ste prišli do izbir in točk razumevanja, da je preteklost pozdravljena (kar je prihodnost). Na Zemljo so prišli vse vrste angelov, ker je bilo treba zagotoviti tako ravnotežje energij kot je bilo v vesolju; tudi “sivi” in “plazilci” so bili del semen Zemlje. Prišli so kot nevtralni, moralo je biti tako. Nekateri angeli določenih nebeških družin pa so jim vtisnili “kodo nezemljanov” kot pričakovanje nebeške družine. “Sivi” npr. niso vedeli, da imajo to (hipnotično sugestijo) v sebi. Ni bil Namen, vendar se je zgodil in vsi smo vedeli in zdaj prihaja na dan. Šaumbre jih začenjate fizično videti in čutiti kot neprijetne. Vi ste se jih že znebili v globokih preobrazbah prejšnjih življenj; težko je bilo in boleče, ker je bilo tako del vas.

Del teh energij se danes kaže v zarotah, ki so

– poskusi, da se ustavijo spremembe

– poskusi kontrolirati.

Vendar šaumbre presegate vse, ni vam treba skrbeti.

Iluminati so bili npr. zarota, ki je energije uporabljala za kontrolo sveta in ugotovila, da to ni zabavno, da glava preveč boli. Že pred 10 leti so začeli spuščati kontrolo. Poleg tega začenjaš videti tuje in nenavadno – sebe iz preteklosti. Bolj kot strašiti tebe se te energije želijo preobraziti, zato se ti kažejo. Razumejo, da je čas za Novo energijo, kar presega stara pričakovanja. Kazale se ti bodo, da bodo lahko čutile tvojo energijo, da bodo spustile svoje Staro, da bi bile Bog.

Nimajo moči nad teboj – če jim jo ne daš.

Poleg teh se ponoči okrog tebe zbirajo duhovi, ker vidijo Svetlobo in čutijo drugačno vibro; nič ti ne morejo. Vstala si, nisi walk-in. Preobrazil si svojo zavest in počutiš se drugače.

Uravnotežiš se, ko vdihneš energijo tekačev. Samo en dih stran smo.

Hitro greš lahko iz ene ravni v drugo, samo uglasi se s tekači. Samo premakni se in dovoli, da se zgodi.

Vse navedeno te pripravlja na premik zavesti 18.09.2007.

Mnogi na Zemlji bi v NoE šli s telesom, a ne zavestjo. Stare energije ne želijo spremembe.

Sivi” so dvomili “kdaj” in celo “če”, zdaj pa vedo, da prihaja. Na dan bodo prišli.

Zarotniki najbolj kričijo o zarotah! V krinki duhovnosti in religije bodo pisali knjige in strašili človeštvo.

Za prehod in praznovanje bo šlo, ne za sodbo!

Hitro premikanje energij nosi nove iznajdbe v tehniki in medicini, omogoča pa jih komunikacija.

Internet je star komaj 11 let, radio, TV in telefone pa uporabljate 75 let. Prva komercialna uporaba tiskanja je bila Biblija, pa so tiskarje mučili, zažgali tiskarne zaradi strahu pred odprto komunikacijo, ki jo je zadrževalo in kontroliralo nekaj ljudi v cerkvah.

Komunikacija se bo povečala v nekaj letih, tehnologija bo vključila holografsko vibracijo, otroci bodo razvili nov jezik (digitalni algoritmi), ki jih bo slišati zvokovno, ne pa nujno izgovoriti. Komunikacija pomaga odpirati prvi pečat – ločitev. Še naprej boste šli skozi cikle procesov. Človeštvo bo začelo odpirati prvi pečat, saj ste ločeni zaradi jezikov. Od zapustitve Kraljestva hrepenite po Domu, po ljubezni Duha – odpiranje bo omogočila komunikacija.

S predvidenim premikom leta 07 se bo spremenila tudi fizika stvari. Vaša realnost in fizika temeljita na energijah, ki vibrirajo na določenih ravneh in potekajo v ciklih. Tudi zvok določata hitrost in razdalja ciklov, vse okrog tebe vibrira, materija je vse, tudi telo, tvoja realnost. Vibracije bodo prenehale – delčki se bodo razširjali v vse smeri, hkrati noter in povsod ven. Potreben bo čas, da se boste navadili in da bodo znanstveniki to dojeli.

Za NoE gre.

Energije na Zemlji so nevtralne in potem jih aktivirate; to je star način. V prihodnosti ne bo nasprotujočih si sil. Energijo boste začeli uporabljati kot posamičen element, ki se širi v vse smeri sočasno. Ta potentna energija je tako drugačna od stare in bo stvari po 9.9. (18.09.2007) hitro spreminjala; zavest bodo pomagale spremeniti tehnologije in iznajdbe. Kar počnete zdaj, vodi v ta september.

Kjerkoli delaš, šaumbra, tam pomagaš spreminjati in razširjati realnost.

Ne skušaj z glavo ugotoviti stvari! Predstavljaj si, da vstaneš in ne skušaš ugotoviti stvari. Da preživiš dan, ne da skušaš ugotoviti stvari. Intelektualno razumevanje tiščiš v nekaj, kar ni intelektualno! Zato imaš težave. Vse skušaš ugotoviti.

Novo je, drugače – ne moreš ugotoviti!

Čutiš lahko in veš; veš v srcu, ne v možganih.

Skušaš ugotoviti, kaj ti govori Bog, ko ti pade karton jajc na tla. Pa ti ne govori nič drugega kot da hodiš hkrati v več dimenzijah. Včasih jajca gredo naravnost skozi roko. Del rok jih je držal in drugi del ne in jajca so padla skozi ta drugi del. Bog ti ne sporoča ničesar, ne daje ti smeri!

Ko nehaš ugotavljati, začne delovati tvoje notranje božansko vodenje in poskrbi za tvoje posvetne stvari. Pomaga ti najti ravnotežje, prinese ti stvari, ki jih potrebuješ – obilje, zdravje…

Ko pa ugotavljaš, se to notranje božansko vodenje zapre v svoji ljubezni in reče:

Danes bo (spet) ugotavljal stvari! Prost dan imam. Dokumente ustvarja, dela grafe in tabele o premiku v Novo energijo, načrte dela, računalniške programe, ko ugotavlja…

Samo veš lahko!

Ko ne boš ugotavljala, boš imela več energije in bolj jasno boš videla, ne bo depresije.

Zadržuješ kontrolo, ko si ne zaupaš. Vsi odgovori so tu, samo na nov način.

Odgovori so večji od vprašanj, ti pa si tako zaposlena z ugotavljanjem malih stvari.

Opusti staro človeško kontrolo in dovoli božansko vodenje. Naj vstopi vedenje.

Odgovor je tam še pred vprašanjem. Ko si zataknjena – vdihni!

In spomni se, da ko se ti in tvoja realnost razširjata, se razširjamo tudi mi!

In tako je.

 

NoE 4: KO BOŽJI PLAN SREČA ČLOVEŠKI PLAN – nov 03

 

Človeški angeli ste, ki si upate spreminjati energijo Zemlje, univerzuma, kozmosa.

Angeli, ki ste si upali inkarnirati se v težke pogoje in vztrajati v najtežjih izzivih vseh življenj.

Angeli, ki si upate spreminjati nekaj v dobro Vsega Kar Je – premikati se v Novo energijo.

Tisoči na naši strani tančice se združujemo z vami v srcu, v duši in v Duhu, ko dovolite svoj vložek energije v šaud, da bo na izbiro naslednikom 50, 100 let kasneje. Tako blizu vam lahko pridemo, da čutimo vaše srce, vaš dih – pred štirimi leti to ni bilo možno. Šaumbre Duhu odpirate nova vrata, nove poti, da angeli lahko pridemo bliže…

Bodi v trenutku, dihaj življenje, dovoli si čutiti…, ti ponavljamo, in vse bo prišlo k tebi.

Pravi ljudje bodo prišli, viri, energije.

Vse pride k tebi in potem pleši! Odgovorna si za ples, za akcijo, za povezave z ljudmi, z dogodki in s prilikami – če tako izbereš. Nekateri že dojemate skriti pomen, zadaj je sporočilo celega zemeljskega potovanja. DOM PRIHAJA K TEBI, kar je izpolnitev potovanja.

Vse, kar lahko potrebuješ, želiš, ustvariš – pride k tebi. Dom, nov odnos z Duhom, energija Kralja(ice)…

Ko tako sediš, kot zdaj, si zunaj Vsega Kar Je. Kako je to možno? Občuti…!

Ustvarila si nekaj, kar obstaja zunaj Nebes, če pa dovoliš, da pride k tebi – Nebesa pridejo k tebi.

Dom se razširi. Kraljestvo, čeprav veliko, je bilo samo po sebi omejeno. Bog ni vedel ničesar o kreaciji, razširjanju, o resnični izpolnitvi, o razumevanju Jaza. Po prehodu skozi Zid in opravljenem potovanju Dom zdaj prihaja k tebi. Ti si omogočil razširjanje Kralja(ice) skozi vse dimenzije, skozi vsa tvoja potovanja in izkušnje. Sila Svetlobe je tvegala in šla v avanturo skozi eone tvojih izkušenj, da bi se s tabo zlila v trenutku. Zdaj pa velja: POTOVANJA JE KONEC!

Z nami je angel Rafael – zelo energiziran, običajno v ozadju, ker nekako na dan prinaša stvari v vas; s tabo je bil na potovanju v različnih vlogah, kot človek, žival. Kot arhetipni del tebe prinaša na dan stvari in ker to čutiš, je zdaj s tabo. Še nekaj let bo intenzivno – na vseh možnih mestih se druži s šaumbrami.

Ko se družite brez domnev, si dajete moč in pogum za nadaljevanje.

Rafael je tu zaradi bližnje odločitve, zaradi točke ločitve. Motivira in preobraža strah!

Ko slutiš težave, ko zanikaš, ko odlagaš in se pretvarjaš, ti pomaga strah preobraziti v modrost, v zavedanje pri vstopu v Novo energijo. Kjer je strah, je Rafael. Razumevanje daje in pomaga vedeti, zakaj si na tej točki. Dihaj energijo, ki preobraža strah, dihaj Rafaela. Daj si darilo, ki ti v težkih časih pomaga imeti odpornost, pogum in modrost.

Nadangeli nimajo duš Boga kot ljudje, ampak vrsto osebnosti/značaja in so arhetipne energije, zamotane kode. Občuti jih! So stebri, ki ustvarjajo prehode in vrata Reda Mavrice, ki si ga pomagala ustvariti, ker si vedela, da boš na Zemlji rabila določene energije. Določene vplive pa držijo stran od zemeljske izkušnje. Zadržujejo male možičke v letečih krožnikih in ogromne sile iz večdimenzijskih ravni kozmosa. Nevidni prehod nikoli ni bil ogrožen, saj ga varuhujejo šaumbre. Rafael je sodeloval tudi v Tobijevi zemeljski izkušnji, ki je zgodba potovanja in zgodba strahu. Rafael preobraža!


Pa se danes dotaknimo vaše jeze. Jeza…, šaumbra…
mešno se obnašate, zanikate jo in potiskate, se čutite krivi in nerazumno govorite, ko se opravičujete.
eza je naravna reakcija, naravno čustvo. Še potisniti jo ne morete, ker se pojavi drugje…, med vožnjo, v nesrečah, na fizični ravni kot iritiranje, alergije, pa kot rak, večja neravnotežja, kot nelagodja…

Zakaj si jezna?

Si zaprta v steklenici in te gumijasta membrana vrže nazaj vsakič, ko skušaš zlesti ven?

Začenjaš čutiti Duha, lažjo tančico in izginjanje dualnosti.

Prihajajo vedenje, razumevanje in razsvetljenje, naslednji dan pa stari prostor, lahko še slabši.

Jezen si na Duha! Zakaj sploh ta tančica? Zakaj sem odrezan od Svetlobe, od angelov?

Celo na naši strani je zate še vedno tančica, kar te še bolj frustrira. Na naši strani (za človeka) ni čistega razumevanja! Vrabca, še enkrat bom šla na Zemljo in ugotovila, kako to!, rečeš.

Zakaj moram imeti telo, da ugotovim, kdo sem? Pa spol?

Zakaj sem odrezana od vedenja, razumevanja?

Zakaj ni Bog to bolj poenostavil, napisal knjige o tem? Zakaj tančica ne izginja hitreje?

Zakaj še vedno ta dualnost? Nekateri vidiki prejšnjih življenj?

Vse to povzroča jezo nase in na Duha. Ta jeza ustvarja energijo, ki te premika naprej.

Zakaj je vse to potrebno? Zakaj sem se sploh prijavila za vse to?

Ne bi bilo tako slabo, če bi imela vse, kar imam in razumevanje zraven.

Zakaj moram vse to početi? Zakaj mi vsi na drugi strani to omogočajo?

Naslednjič ko pridem tja… – ne dovolite mi priti nazaj!!! Zaklenite me!!

Vendar nič ne ustavi šaumber…

Kaj torej počneš s svojo jezo?

S potrebo po osvoboditvi iz steklenice, po vrnitvi vedenja, ki je tukaj in ti to veš.

Kako priti do tega vedenja? Kako se zliti z božanskostjo?

Kako se odpreti, da bi Duh lažje vstopil?

Pomagajo dihanje in razumevanje procesa, da je za tabo čudovito potovanje,

zdaj pa izbira, da

je čas za božanskost in za Novo energijo.

Drugih stvari ne rabiš več v svoji bližini. Ti si dala sem nerazumevanje, tančico in dualnost, ti si zgradila steklenico in edina si, ki vse to lahko odstrani.

Angeli opogumljajo, ljubijo, govorijo o simptomih in razkrijejo rešitve – ti pa moraš to narest.

Rešitev ni v ustekleničenju ne v trpljenju. Rešitev je v globokem vdihu in izbiri: pripravljena sem!

Kaj se zgodi ko deklariraš pripravljenost?

Strah vstopi.

In misli… Če znižam ali odpravim vse obrambe, stare realnosti, zid dualnosti…, potem nekaj lahko vstopi in nadvlada, vpliva lahko name! Ugotovim lahko celo, da me sploh ni! Mogoče je boljše v steklenici iluzij!

Kaj če spustim ali odpravim okvirje in ugotovim, da nič ni resnično?

Da bi morala poslušati mamo, moža? Kaj če so imeli prav?

Kaj če sem zgrešila? Če me pustijo za seboj? Vse to vpliva!

Jeza zadeva ustvarjeno dualnost, nevednost, nepovezanost…

Bodi drzna in spusti! Naj gre vse, ne samo del.

Terja popolno zaupanje in vero vase in v Boga v sebi!

Jeza povzroča depresije in žalost, ker je videti, da ne moreš skozi ne preko.

Tako želiš vedeti! Vedenje je kot korenček, na katerega lahko položiš dlan, a konj je utrujen od igre. Žalosten je.

Druga stvar je opuščanje tega, kar si mislila, da si bila. Nova smrt in rojstvo.

Nova zato: če res res res opustiš, če res dovoliš, da staro v tebi umre in se novo rodi, takrat se staro vrne na nov način. Brez bolečine, brez težav in izzivov, brez nočnih mor.

Staro se vrne z modrostjo, z razumevanjem in z Novo energijo.

Prihodnost je pozdravljena preteklost!

Sončne erupcije so vaša jeza, opuščanje stare energije. Pa se čudiš, zakaj se telo čudno počuti, zakaj je um iz ravnotežja, toliko čustev kak dan. Čustva spremljajo opuščanje!

Opuščaš skladiščene stvari, svoje pretekle vidike. Tvoje energije so skladiščene tudi v planetih, soncih, zvezdah in galaksijah. Če se postaviš za nizek zid, boš videla, kaj res ustvarjaš.

Danes je z vami Kiron: žrtev, krivda, rane, karma, spomini na preteklost.

Zdravljenje rane je opuščanje starih energijskih domnev, kaj rana je.

Si pripravljena opustiti stare rane? To preprečuje zlitje moških in ženskih energij, nebes in Zemlje.

Rana je globoka in je del jeze. Bom kdaj pozdravila rano? Ali bo potreben še en cikel deset tisočih let? Čas harmonične konkordance (nov 03) je čas čiščenja, ne dogodek, ki bi povzročil spremembo, in vsebuje potentne energije in prepoznavo mesta, v katerem si. Je potencial prebujenja in merjenje Zemlje.

Si pripravljen?

Si pripravljen v telo in v svojo realnost prinesti moškega in žensko?

Preseči stare domneve o moških in ženskah?

Si pripravljena reči, da nikoli ni bilo svetlobe ne teme? Da nič ni bilo narobe s tvojim potovanjem?

Si pripravljena dovoliti Domu oz. božanskemu zlitje s človeškostjo?

Govoriš in filozofiraš o tem, pa se še vedno ne čutiš vredna. Še vedno čutiš steklenico…

Stare energije so se poravnale, da bi pozdravile Davidovo zvezdo na nebu!

Nikoli ni bilo mišljeno, da bi ta bila narazen ali se vrtela v nasprotne smeri. Enota je, zlitje vsega!

Sem vredna? Je to res? Morda pa ne bi šla naprej…, spominjam se prehoda skozi Zid… Počakala bom, da gre kdo drug skozi.

Rafael je s teboj!!

Dihaj duh Boga v rane, ki so še tu; dovoli si ozdravljenje.

Od osmega novembra 03 naprej je čas, da Božji plan sreča Človeški načrt!

Držala si ju narazen, kar tudi povzroča jezo.

Božji plan je bil: iti ven in izkusiti, ustvariti občutek Jaza, samoidentitete, da boš lahko enkrat podedovala prestol. Dati ti vse, kar potrebuješ – vse vire, pomagala, vse. In je tukaj, vendar ne srečuje Človeškega načrta, ki ti daje minimum.

Vloga ločitve je bila resnična izkušnja in razumevanje sebe.

Človeški načrt je bil preživeti – hrana, zavetje, obleka…, preživeti. Vse lahko zdržim!

Pa pretiravati kot moški ali ženska in izkušati ločenost.

Čas je za združitev. V točki zavedanja si, v točki razsvetljenja, ko se oba lahko združita.

Božji plan je bil polni krog razumevanja Jaza. Dar Duha je zavedanje Duha, svoje identitete zunaj enosti Vsega Kar Je in sposobnosti imeti lastni enkratni duhovni prstni odtis in ga rasti.

Človeški načrt je bil omejen – dobi, kar lahko. Razvij identiteto Jaza, ne oziraje se na celost ostalih življenj. Sledilo je uničevanje Jaza in ega, ki da dela težave – posledica so zelo globoke rane.

BP je bil realizacija Jaza.

ČN pa smrt, bolezen, prepričanje, da ju potrebuješ za novo razumevanje.

Da te bolezen spravi nazaj na pot in da smrt potrebuješ, da nisi ujet na Zemlji.

BP je življenje in ustvarjanje – so izkušnje.

Ju lahko združiš?

Lahko pozdraviš rano Davidove zvezde in zliješ svoja Božji plan in Človeški načrt?

ČN so ločitev, izolacija in pogost občutek osamljenosti.

BP pa stalno razumevanje, od kod prihajaš in zakaj si na potovanju; da nikoli nisi sam.

Šaumbra, se lahko nehaš skrivati pred sabo in drugimi?

Lahko prideš ven kot božanski mentor, gostitelj, olajševalec, pospeševalec in sijoč božanski človek?

ČN so lekcije in lekcije in trpljenje; pove, da ne veš dovolj, da rabiš še eno brco, udarec v glavo.

BP je izkušanje veselja življenja in kreativnosti. Ne gre za lekcije in dokazovanje nečesa Duhu!

Za življenje v trenutku gre in izkušanje darila, ki si, pravega darila življenja, darila sočutja.

Lahko zdaj skupaj združiš Božji plan in Človeški načrt?

A lahko dovoliš ozdravljenje Kironovih ran? Bojevnika, ki si bila bolj zunaj kot na Zemlji?

Dovoliš premostitev prepada in konec ločitve med obema?

Si dovoliš popolno sočutje in čaščenje enega in drugega?

Rana je enostavno ločitev, rez, ki ločuje. Sprejmi odgovornost za potovanje, za vse do zdaj.

V odgovornosti je razsvetljenje, ljubezen in razumevanje, zakaj si ustvarila, kar si ustvarila. In sočutje do ustvarjenega. Odgovornost je vedenje, da si nekaj ustvarila… In vedenje, da je v tem bil Božji plan.

Zaradi svojega dojemanja destrukcije in kaosa, zaradi preteklega ukvarjanja s temnimi silami se čutiš kriva. Zanje si delala iz jeze, se potem čutila kriva in za tem trpiš. Dolgo je tega, a le dih stran. To si počela zaradi večjega razumevanja in izkušnje, da so se stvari lahko premaknile, razširile. Zato, ker si ljubila druge. Dolgo pred Zemljo si odkrila ljubezen do druge entitete – potencial je bil, da bi lahko ljubila samo sebe (le kaj bi to povzročilo?). Za čisto ljubezen je šlo, za čisto sočutje do drugega bitja. Vzporedno so potekali boji zaradi obrambe in zaščite, v tej ljubezni pa najglobje izdajstvo, ko so šli nate. Srce si jim dala – zakaj ga nisi dobila nazaj?

Sprejmi odgovornost za vse to. Ne hodi po sledeh preteklosti, ne rabiš vedeti podrobnosti.

Za odgovornost gre in za ponovno ljubezen do sebe.

Šaumbra, žrtev ali stvarnik si in Kiron je žrtev.

Se prepoznaš v obtoževanju dogodkov, ljudi, angelov in preteklih dogodkov?

Božanski razlogi so bili in za njimi Božji plan!

Kaj lahko naredim za vlado? vprašaš. Sprejmi odgovornost zase! Vlade (diktatorji, podkupljeni) so manifestacija skupinske zavesti. Ko sprejmeš odgovornost zase, se takoj znajdeš zunaj masovne zavesti, tudi diktatorja. Ko razumeš, da nisi podkupljiva – božanska si – lahko živiš v podkupljeni deželi, a nisi njen del.

Z resnico: Jaz sem odgovorna, ker Jaz sem stvarnik…, prideš ven iz žrtve; ne kriviš Cerkve, nikogar.

Ko dovolj ljudi prevzame odgovornost za svoje kreacije, potreba po vladi izgine. Bolnice in infrastrukturo urejajo privatna podjetja, ki jo vodijo prostovoljci, ne izvoljeni. Odgovornost za služenje se vrne privatnikom. Ko vsak prevzame odgovornost zase, izgine potreba po hierarhični in zelo moški vladi. Majhna skupina prostovoljcev naj bi pomagala upravljati privatno industrijo, služila naj bi. Vlada služi tebi, ne obratno! Ampak vi ste predali odgovornost, pa so rastli in rastli. Svoje bitje ste dali drugim in postali so odraz podkupljivosti, kontrole, disciplinirane moške energije, neravnotežja. Njen odraz so!

In s tabo je Izis, najglobja rana.

Vdihuj moške energije nazaj vase in pri tem dovoli zdravljenje Matere, Stvarnice, dajalke rojstva in življenja. Zelo je zlorabljena še pred Zemljo. Ženske ste dovolile, da je moškost postala močna, ker se skrivate pred tem, kdo ste in kaj ste storile.

Izisina rana je globja od Kironove.

Skrivaš jo in jezna si, ne veš, kaj bi z njo in odgovornost si dala moškim.

Čas je za srečanje Božjega plana in Človeškega načrta, za srečanje moškega z žensko, za opustitev Isis. Vse to je tvoja preteklost. Rafael je s tabo in solze Izis za zdravljenje…

In tako je.

 

NoE 5: STRAST NOVE ENERGIJE – dec 03

 

Vzemi si trenutek, da odpreš srce in nas občutiš, kako prihajamo k tebi. Odpri se in čuti, dihaj, saj je nekaj posebnega v zraku – Nova energija, ki si jo ustvaril. Občuti Novo energijo in kaj prinaša, dovoli, da se zlije vate. Ne angeli in ne Tobi, ampak Nova energija. Občuti vzorce in dinamiko, ko spuščaš obrambe in sediš v prostoru, kjer jih lahko absorbiraš. Dovoli, da vsa ta energija pride k tebi…

Vidiš, energije tečejo vate, ti prinašajo Novo zavedanje, Nove sposobnosti in veščine, Nove talente in razumevanje…, tako drugačno od nekdanega. S tem je povezan eden večjih izzivov šaumber. Veš, da stvari postajajo drugačne, vendar odgovore iščeš v starih prostorih. Trudiš se, da bi stvari uspele, pa bi se zgodile tako ali tako. Skušaš prisiliti stvari v realnost! Vzemi si zdaj trenutek in začuti, kako je, ko prihajajo k tebi. Te energije si ti ustvarila, zlivajo se k Božanskemu Človeku. Občuti pritekanje brezpogojnih energij…

V teh vrstah je s tabo Elohim.

Enostaven je, zelo ljubeč in hrani te. Nima pričakovanj, poln je sočutja in ljubezni, zelo dolgo si ga nisi dovolila čutiti, toliko te loči od njegovega potenciala.

Sprosti se in na najbolj intimnih in svetih ravneh v sebi občuti energijo Boga.

Enostaven in ljubeč je, brezpogojno sočutje.

Čas je za opustitev vseh pričakovanj in misli o Bogu. V zadnjem potovanju si skušala najti Boga, čakala si na zunanjo manifestacijo, spet in spet si prosila za znake. V glavnem se ni pokazal, da ne bi mislila, da je zunaj, da samo občasno pride. Vedno je bil v tebi in zdaj je Elohim lahko s teboj.

Ko Boga skušaš uloviti z umom, izgine – deluje skozi srce, dušo, skozi Duha. Je-vanje je…

A si lahko v takem prostoru miru s seboj, da prisotnost Boga veš v molekulah zraka, v celicah telesa, v svetlobi v bližini? Bistvo Boga pleše v ognju, se zliva vate s hrano…

Ni neoseben, samo energija je – značaj vse kreacije ima, ljubezen Vsega Kar Je, prisotnost v tebi in okrog. Primerno je, da pride po harmonični konkordanci. Nebes ni – povsod okrog so in v tebi, ko čakajo, da se Bog, ki ti si, pokaže, da se izrazi. Dovoli si začutiti energijo, občuti značaj, toploto in ljubezen, ne da bi jo skušala določiti. Takoj ko Boga določiš, se energija spremeni, se omeji. Občuti jo…


Hčere Izis

zdravijo njene rane, integrirajo moškost in ženskost v vsakem. Sestrstvo 13-ih vzdržuje ravnotežje ženske energije. V vsakem od vas so uravnoteževale in držale prostor, saj so vedele, da bo ženskost v vseh oblikah šla skozi zanimive izkušnje. Zdaj prihajajo k tistim, ki so izbrali ozdravljenje, ki je vrnitev vseh svojih energij. Posebej k tistim, ki se ne čutijo vredne opuščanja, čutijo sram ali so bili zlorabljeni (niste se čutile vredne, ko ste se odprle do zlorab).

Brazgotine so posledica globoke Izisine rane. Dodale ste bremena zlorab, zaradi katerih ste se zaprle, držale nazaj, šle v prostor strahu in nezaupanja sebi.

Kako se pozdraviš?

Dihaj in odpri občutke.

Zaprta v čudnih prostorih iščeš rešitve, zadovoljstva in potrditve. Čas je, da razumeš, da si breme nosila za vso ženskost, za vso Izis. Skozi zlorabe si šla za dobro vseh žensk v kulturi in družbi in za dobro ženkosti Izis. V globine žalosti, bolečine in razumevanja si šla, zato se težko odpreš. Izisine hčere pravijo, da se odpri in bodi resnična s seboj, tudi ko si sama. Poštena bodi glede tega, skozi kar si šla. Igrice so ponavljanja okolice, da si naredila nekaj narobe.

Sooči se z resnico in odpusti, imej sočutje do sebe.

Energijsko si to delala za Izis, vendar zdaj lahko nehaš. Ko izbereš razumevanje preteklih dogodkov, ti Izisine hčere lahko pomagajo do modrosti, do razumevanja in sočutja. Težko bo, zato se druži s šaumbrami… To delaš zase, vpliva pa na druge.

Procesiranje ti bo dalo novo razumevanje, razsvetljenje in občutek povezanosti.

Davidova zvezda je bila počen diamant in dve strani kot ogledalo sta do novembra 03 izpolnili namen.

Nov proces, ki se je začel 8.11. se bo izgrajeval v smeri leta 07. Sprožili ste nov način reintegracije energij, energijsko vplivali nase in s tem na vso zavest, dvignili ste raven Nove energije. Ta ne vibrira (več), ampak se sočasno širi v vse smeri. Olajšali ste dostop Domu in razširitvi božanskosti v vas.

Naslednji kamni ob poti in časi bodo pomagali prizemljiti to energijo, jo prinesti noter.

Proces se je začel, spremembe potekajo. Izisina rana je zadnja rana, ki naj bi se pozdravila do 07!

In zdaj, šaumbra – potovanja je konec!

Nimaš več kaj iskati, ne se truditi doseči na star način – začenjajo se izkušnje.

Uživanje se začenja, realizacija in manifestacija.

Ničesar nisi izgubila, kar naj bi našla. Samo dovolila naj bi si iti skozi iskanje… dovolila naj bi si rešitve. Odkriti, da rešitev je vedno bila s teboj. Ampak morala si skozi vsa učenja in življenja, da bi prišla do polnega razumevanja, da je rešitev vedno bila tam.

Kuhar gre skozi vse priprave. Pregleduje recepte, kuha novo hrano, dodaja začimbe in opazuje, kako delujejo. Išče različne načine ustvarjanja arom, zlivanje različnih energijskih virov in hran, da doseže nekaj zadovoljujočega. Skuhala si – sedi zdaj za mizo in uživaj. Praznuj na svojem banketu, jej in okušaj, izkušaj novo.

Potovanja je konec, razen če ga želiš nadaljevati.

Tu je nov način življenja in izkušanja. Vse se premakne, nič več ni preganjanja, vse bo našlo pot k tebi.

Ne rabiš več izzivov, šaumbra. Večina jih ne zadeva tebe, ampak jih jemlješ od drugih. Neguješ jih, kar povzroči odvisnost, gotovo pa breme zate! Ko je vendar toliko dela v Novi energiji!

Izraz je na vrsti! Ne izzivi, trpljenje ali iskanje odgovorov! Bog je čisti izraz!

V tebi so vedno spale energije, talenti in sposobnosti; čakale so Čas.

Glasbeniki bodo začutili vibracije in harmonije in Novo energijo skupaj.

Kaj je pamet in kaj modrost? Vaše ugotavljanje inteligenčnega kviocienta dela razlike med ljudmi. Modrost ti bo dala sposobnost dojeti zamisli kot še ne in razumevanje o delovanju stvari, brez starih šolskih načinov učenja in preučevanja dolgočasnih podrobnosti. Prišla bo sposobnost biti stalno prisotna v trenutku, držati (npr.) cvet v roki in intuitivno začutiti, kako deluje.

Prehod iz konca potovanja v izkušnjo da novo vrsto božanske inteligence.

Ne bo ti treba pogruntati ljudi v mentalnem procesu z uporabo psiholoških principov. Z lahkoto boš čutila in brala njihovo energijo in vedenje o njih bo prišlo. Novo razumevanje in empatija sta to.

Prišlo bo finančno obilje, pa prilike in vedenje o toku energije. Porabljaj denar, šaumbra!

Prišlo bo novo razumevanje, zakaj si tukaj.

Sprašuješ se, kdaj bodo prišla navodila o nadaljnjem delu. Zgodilo se bo v vsakem primeru!

Dualnost bo šla in prehod v Novo energijo je zagotovljen v vsakem primeru!

Dovoljenje si že dala, se temu odprla! Kolo se obrača, gibanje poteka, energija se gradi.

V vsakem primeru se bo zgodilo!

Lahko se boriš in delaš proti temu, se čudiš, misliš in garaš

ali pa

sprejmeš, da se bo zgodilo (v tvojem življenju). S tabo ali brez tebe.

Ni pomembno, če greš levo ali desno. Prehod v Novo energijo že je opravljen.

Tvoje težave zadevajo zadrževanje svojih vidikov iz preteklosti in nesigurnost v zvezi s prihodnostjo. Večina zemljanov ni dala dovoljenja za proces. Igra se z dualnostjo, nadaljuje potovanje duše.

Šaumbre so dovolile angelsko sodelovanje, izbrale so postati božanski človeški angeli.

Lahko sedeš in se sprostiš?

A lahko opustiš sidra in ne ugotavljaš več, kako bo proces potekal?

Tekačem praviš, da rabiš novo službo… Pomembnejše delo imajo! Prinašajo ti velike premike, spremembe in razumevanja – Novo energijo ti nosijo! Uravnovešajo te z drugo stranjo tančice in tja prinašajo tvojo modrost. Bitja čakajo na tvoj napredek in na tvoja odkritja, da bodo sama napredovala in odkrivala. Služba, prijatelji…, vse bo prišlo samo. Dogaja se…

Poglej si malo strast in sočutje, šaumbra.

Imel si strast otroka in pubertetnika, pa odraslega in spodaj strast do Nove energije, do spremembe zavesti. Strast do dojemanja drugih, do ponovne združitve s šaumbrami, do ustvarjanja procesa Vstajenja. Ta strast je šla in skušaš jo nadomestiti. Kot stara energija je morala iti, saj je temeljila na izzivu, na borbi in poskusu spreminjanja nečesa; v tolikih primerih je delala z nasprotujočimi si elementi.

Karkoli si počela, je tam vedno bila nasprotna sila.

Stara strast je bila gonilo, medtem ko bo nova – sila izraza!

Nova strast bo veselje, izraz in sama izkušnja življenja, brez elementov dualizma. Dala bo nov pomen življenju in smrti in razlogu bivanja. Do takrat si dovoli praznino brez strasti.

Izkušanje nove strasti terja popolno sočutje. Kako Bog doživlja tebe?

Nekateri ste skrili del svoje energije pred Elohimom. Resnica je, da se lahko skriješ pred Bogom, pred angeli in pred sabo – dele sebe lahko zapreš.

Časti korake drugih (članov družine) tako kot je Bog častil tvoje korake.

Nehaj spreminjati otroke, prišli so z drugačno vrsto karmične strukture od tebe – bodi njihov vodnik.

V odnosih imaš izziv, ko skušaš ljudi spremeniti! Sprejmeš jih ne, ker nisi sprejela sebe.

Imaš sočutje do bolnih (otrok)? Do držav, ki se igrajo vojno?

Slaba ali dobra pot – vsi se na koncu naučimo nečesa od ljudi.

Časti Gajo, umirajoče, soseda. Izzvalo te bo do korenin. Časti vse!

Ne skušaj spreminjati! Stopi za nizek zid!

Ko boš v sočutju in strasti Nove energije, boš imela modrost in razumevanje, kar ustvari POTENCIAL za vse, ki so se pripravljeni spremeniti. Vedela boš, kako stvari delujejo, kako in kdaj uporabiti svoje energije. Opazuj svoje reakcije. Globoko vdihni!

Nehaj zanikati in se izogibati smrti! Ničesar ne zadržuj in imej sočutje do svoje preteklosti.

Bog te ne obsoja – Elohim te prosi, da ljubiš.

Šaumbre so prva skupina ljudi, zaprošena, da razume in živi sočutje Boga!

Biologija se hitro spreminja, ko vanjo vnašaš Novo energijo.

V telesu je naravna sposobnost ozdravljanja, ki je vračanja ravnotežja. Do uravnovešanja pride, ko dovoliš! Pogosto dihaj! Daj telesu vedeti, da dovoliš ravnotežje. Telo ima naravno sposobnost rasti udov, samo da tega dolgo ni počelo (to počne z zobmi in nekaterimi tkivi). V Atlantidi smo uporabljali naprave in kristale za usmerjanje energij celo do DNK, nismo pa rezali telesa. Signali raka se začnejo v drugih delih telesa, duha in uma – ko režete, ko ne častite. Vzemi zdravilca s seboj k zdravniku, da drži prostor zate, da ti pomaga ustvariti potencial za ravnotežje telesa. Aids je simptom pomanjkanja lastne vrednosti, ko negativne energije jejo osebo in več mentalnih težav bo na Zemlji. Nič od tega ti ni treba sprejeti – dovoli ravnotežje. V sočutju sedi z drugo osebo… Brez vizualiziranja, tako kot Bog sedi s človekom. To ustvari energijski potencial, ki ga neuravnoteženi lahko sprejme ali ne, to ustvari potencial Nove energije. Tako enostavno in učinkovito je to, tako šaumbra…

V to življenje si morala priti kot bojevnik, da si lahko vplivala na spremembe, zdaj pa lahko spustiš zaščitno obleko. Energijo bojevnika opuščaš, da si lahko v popolnem sočutju, ki ni brez občutkov, vznemirjenja in veselja. V sočutju Boga in Nove energije življenje dobi drug pomen.

Toliko manj starih bremen (od sveta, bližnjih, tistih, ki jih še poznaš ne) bo in postala boš lažja. Občutljivost in sposobnost negovati in, da ti je mar, preneseš na drugo raven, kjer razumeš dinamiko vpletenih, pa tudi to, kdaj in kako uporabiti svoje energije.

Telo se bo bolje počutilo, lažje ti bo misliti in se ti zavedati! Dvigni se na to raven.

 

NoE 6: NOVA ENERGIJA – VARNA ENERGIJA – jan 04

 

Ljubim toploto v tej sobi, v prostoru, kjer so vse šaumbre, ki poslušajo zdaj in berejo v razširjenem zdaj, vse šaumbre, ki bodo to poslušale v razširjenem zdaj. Včasih nam je težko začeti človeške besede, ker preplavi Geoffa in nas, tudi to, da ste se toliko naučili. Toliko Novega objemate, da vas (pre)skuša v bistvu vsega, kar ste. Opazili smo, da se vam ni treba več truditi – ugotovili ste, da vam ni treba v nek oddaljen prostor po globino, ni se vam treba truditi za povezavo z božanskim.

Božansko je tu, je enostavno, je stvar dovoljevanja.

Ni potreben obred ne poseben popoln okvir ali popoln prostor.

Napora ni, samo dovoljevanje. To je lastnost leta 04, ki jo lahko uporabiš na vseh področjih.

Ko ugotoviš, da se trudiš v umu – ustavi se in globoko vdihni. Odgovor je tu in to zelo enostaven.

Če pa skušaš najti poseben božanski prostor v sebi – vdihni in dovoli.

Božanskost je tako prisotna, mi smo tako prisotni!

Za tabo so življenja globokega in intenzivnega študija, ko si se učil presegati telo, potovati zunaj in se žal vsakič vrniti. Dosti življenj naporov in zanikanj, trpljenja, discipline.

Zdaj je čas za zabavo, za prostor brez napora. Z lahkoto…, prav tukaj je.

Rezultatov ni, ker se ne trudim dovolj”, je zelo staro prepričanje.

Milost je in tok, ne trud.

Ko iščeš povsod in poskušaš, zategneš možgane. Včasih se prepiraš s sabo, se boriš, svoj največji sovražnik si lahko. Dramatične spremembe vidimo, če dovoliš spoznati energije, če dovoliš vedeti odgovore.

V preteklosti je bilo potrebno potiskanje in trud, da smo prišli v prostor kanaliziranja. Zdaj je možen šaud kot kolektivna energija poslušalcev in tistih, ki bodo brali ali se z njim uglasili v razširjenem zdaj – potencial za vse, ki bodo prišli kasneje. Nastala je skupinska energija, vsi skupaj pojemo v zboru.

Pa še ti šaudi so se spremenili, ker se je tako lahko povezati, tako lahko je prenesti sporočilo.

Toliko besed samo drži prostor. Tam so zato, da zapolnijo prostor, da zaposlijo um.

Pred vami je čas brez besed, samo povezava z energijami.

Geoffove besede nosijo energije, ki niso v besedah, pridejo pa v fizično raven. Tudi ti prenašaš energije, daješ na razpolago drugim in istočasno sprejemaš.

Šaudi se spreminjajo, ker se ti spreminjaš.

*

Leto 04 je prvo, ko vam je na voljo Nova energija za uporabo na Zemlji. Pred tem je bila vzeta s fizične Zemlje in uporabljena v drugih dimenzijah, posebej na Novi Zemlji.

Kje je ta Nova energija? Kako naj jo uporabim, najdem, vem, da je tu?

Nova energija pride brez napora! Tukaj je, nate čaka.

Vedel boš, kdaj delaš z Novo energijo, ker ne vsebuje elementov dualnosti. V njej ni nasprotujočih sil, ki ustvarjajo borbo in konflikt. Če se boš trudil zanjo, se ti bo izognila. Možganski trud porablja toliko energije in fizična telesa so občutljivi instrumenti, ki se utrudijo. So stvari, ki jih počneš v telesu, zaradi katerih se to utrudi – umski napori in včasih napetosti, povezane z Duhom (tudi to se bo spremenilo). Toliko vaših sposobnosti je povezanih z možganskim trudom.

Kako se ne trudit?

Dihaj!

V globokem zavestnem dihu se ustaviš, um gre, dovoliš prihod Nove energije v svoj prostor in realnost. Je milost in tok, enostavnost. Tako lahko je, da boš skušala razvrednotiti, ker si navajena, da odgovori pridejo na težek način.

Dovoliš prihod Nove energije brez napora? Milostno in enostavno?

Enostavno ne pomeni greh, ni brez kompleksnosti, polnosti. Je tukaj. Novo razumevanje in realizacija (uresničitev, izpolnitev) sta enostavni, a polni dimenzijskih ravni, polni globine do mere, da je stara energija videti bleda. Enostavno je prav tukaj! Brez napora, polno globine, bogastva in gostote.

Mnogi želite sezname pravil in okvirov, navodila v knjigah.

Velike knjige, ki jih boste VI napisali bodo obravnavale opuščanje, odrešitev in razbremenitev – dovoljevanje, da je tu.

Vse to prihaja, je že tukaj. A lahko samo dovoliš to v svoje življenje? Brez meja, naporov, bolečine?

Si lahko dovoliš biti, kar res si, polno v Novi energiji?

Opusti stara pričakovanja kaj naj bi Nova energija bila in kako naj bi se uporabljala. Nagibaš k fokusu na materialne stvari, na človeške potrebe. Ko dovoliš prihod Nove energije v svojo božansko izpolnitev, je za človeške potrebe avtomatično poskrbljeno. Hrana, obleke, zavetje, odnosi, zdravje, obilje… odgovarjajo na to, kako so zadovoljene potrebe Duha. Vi to počnete obrnjeno, kar je stara energija.

V Novi energiji se te stvari same postrojijo – vse postavke se izpolnijo, ko izpolniš svojega Duha.

In zdaj spet nekaj o Novi Zemlji.

Ni fizični prostor ne planet, je dimenzija zase. Ima dosti lastnosti stare Zemlje, ker so tisti, ki jo gradijo, globoko povezani z ljudmi, ki so živeli ali živijo na vašem planetu. Je čudovito zlitje fizičnega in duhovnega, lahko se premikaš noter in ven iz fizične materije, spreminjaš lahko izgled in naravo fizičnega telesa. Fizično telo… Rojevanje na Zemlji je arhaično, boleče in težko, terja dosti elementov stare energije in se spreminja, čeprav stare religije želijo boleč porod. Tudi porodi na Zemlji se bodo začeli dogajati na nov način. Na Novi Zemlji fizičnega telesa ne boste rojevali, ampak manifestirali, ko se boste želeli pogostiti s hrano. Hrana je čudovit del človeške izkušnje, da posediš s prijatelji. Za družbo gre, za uživanje in sprostitev, za veselje ob nahranitvi fizičnega telesa, ko ga neguješ in ljubiš. Pa fizično telo, uporabljeno za spolnost – za zlivanje in delitev, za užitek, ljubezen in ugodje.

O Novi Zemlji vam govorimo v sanjah, njen smisel pa je oz. bo:

1. pomaga uravnoteževati staro Zemljo

Zagotavlja potencial vplivanja za vse na Zemlji, ki prosijo za vodenje z drugih ravni. Z nje boste po meddimenzijskih kanalih potovali na staro Zemljo. Še angeli tega ne moremo, ker rabimo energije sidranja, zelo lahko se je zgubiti v zemeljskih energijah, se zatakniti. Vračali se boste energijsko in posebej odprti in razsvetljeni stari zemljani vas bodo lažje videli; novo videnje bo.

V 50. in 60. letih je bilo opaženih toliko neznanih letečih predmetov, ker ste toliko vidikov sebe projicirali v potencial, v prihodnost, da bi videli, kam so šle stvari, ki so predstavljale možnost uničenja planeta. Videnja prebivalcev Nove Zemlje bodo drugačna od videnja “sivih” ali duhov, ki so zapustili telesa, Zemlje pa ne. Obiskovalci z Nove Zemlje boste videti kot krog obarvanih svetlob, zelo kondenziranih in spakiranih in kot da so vrata oziroma odprtina okrog kroga svetlob. Tako bo videti bitje z Nove Zemlje staremu zemljanu. Prebivalci Nove Zemlje bodo samo tisti, ki res razumejo pravo naravo Sočutja. Sočutje ostati na Novi Zemlji, ne da se želiš vrniti in rešiti stari planet, četudi bi bilo uničenje neizogibno. Sočutje, da samo si Svetloba in potencial za tiste, ki izberejo, se pa ne vpletaš in ne spreminjaš, kjer sprememba ni željena.

2. Okrog je ta velik univerzum, v katerem ni kaj prida česa. Samo surova energija, energija v prehodu, energija, ki odgovarja na dogajanja spodaj na Zemlji, kot prazna soba. In zakaj bi ustvarili tako velik prostor, naselili pa samo njegov majcen delček?

Da Dom lahko pride v vašo realnost – angeli meddimenzijskih ravni, energija Doma, Duha, Elohima.

Ta velik hotel, univerzum ste ustvarili, ker pričakujete dosti gostov. Ena življenjska oblika je tam zunaj – pretekla ti – in vsa bitja in energije nebeških ravni, energija Kralja(ice) in ostalih lahko vstopijo. Potrebovali bodo vodenje in razumevanje, kako shoditi fizično obliko ali energijsko bivanje, kar bodo izbrali. In prostor razumevanja bodo potrebovali, knjižnico.

Nova Zemlja je živa knjižnica Vsega Kar Je. V njej bodo vse človeške izkušnje, ne samo katalog ali register kot akaša, ampak knjižnica človeških čustev, vseh misli, občutkov, izkušenj, izbir in modrosti, vsega narejenega na Zemlji. Angeli, ki bodo prišli na Zemljo, bodo rabili pripoved o izgrajevanju civilizacij in svetovalca za povezavo s svojo božanskostjo skozi izkušnjo.

Z namenom izpolnitve in končevanja gre za prihajanje v fizično raven skozi izkušnje.

Nova Zemlja bo dala razumevanje in učenje, svetovanje.

Je prostor, kamor bo prišel Dom in imel na razpolago vsa pomagala.

Gradnja Nove Zemlje prehiteva vse zamišljene roke, ker zemljani prehitevate. Odgovarja na vaše razsvetljenje in modrost; gradi se lahko samo z vašo hitrostjo. Nekateri ki so na njej, bodo tam ostali, drugim to ne bo mogoče. Ostali bodo samo tisti, polni čistega sočutja.

In danes vam predstavljamo Quan Yin,

čistost ženskih frekvenc. Ni oseba, ampak arhetipna energija, polna življenja, ljubezni, sočutja in milosti. Utelešena je (bila) v mnogih živih bitjih; v Mariji, Sofiji, občasno tudi v moškem vozilu. Po harmonični konkordanci prihaja na Zemljo – samo po njej – na nov način. Zavezala se je ostati v zemeljskih energijah, dokler bodo na njej tisti v karmi. Na nov potenten način se pojavlja v moških in v ženskah.

Quan Yin simbolizirata beli lotus in številka 33.

Je energija negovanja, dajalka življenja, bistvo sočutja in milosti; utelesi se lahko v vsakomur.

To arhetipno energijo si pomagala ustvariti tudi ti. Prvič se je ljudem predstavila kakih 500 let pred Jezusom, bolj odločno pa kakih 400 let po njegovem odhodu. Utelešala se je v mnogih bitjih in zdaj je na voljo njena energija – ki že je v vsakem od vas. Ženska frekvenca, posoda življenja, energija Nove energije, del Nove energije, ki daje življenje, kreativnost.

Quan Yin v nekaterih ljudeh spi in v drugih je živa. Utelešena je v Normi Delaney, če jo želiš videti in čutiti njeno ljubezen in sočutje. Vsak od vas ima možnost utelesiti sočutje in milost, sprejeti energijo belega lotusa in 33. Ni tvoj vodnik, del tebe je, ženska frekvenca.

Zakaj Quan Yin prihaja zdaj?

Na razpolago ti prinaša zanimivo dinamiko Nove energije, ki pa mora biti prizemljena.

Nekaj zelo posebnega je v Novi energiji leta 04, kar terja nekaj časa za razumevanje, strnitev in povezavo vase.

Z D A J S I V A R N A .

Nova energija je sama po sebi varna energija.

Stara energija je bila v stalnem pretoku, spremembi, neravnotežju, zato se nisi čutila varna.

Nisi se čutila varna biti, kar si. Nova energija vsebuje element varnosti.

Si lahko dovoliš bivati v varni energiji? Varna, da si lahko ti, vse, kar si, vključno s svojo božanskostjo.

Nezavedno si božanskost držala stran, ker se nisi čutila varna. Zakaj le bi jo prinesla v tak kaotičen prostor, zakaj bi starš otroka pripeljal v trd lokal, v hrupno gostilno? V tem življenju se nisi čutila varna, celo v rokah staršev ne; samo, ko si bila sama. V glavnem se nisi počutila varna v družbi prijateljev, družine, sodelavcev. Ne do mere, da bi lahko bil, kar si – smejali bi se, te kaznovali, poniževali. Držal si se nazaj.

Življenje zate ni bilo varno – fizične grožnje, avtomobilska nesreča, teroristi, bolezen.

Angeli smo dostikrat jokali, ker se nisi čutila dovolj varna biti na svetu in biti božanska.

Nisi bila varna v umu.

Čutila si, kot da te napadajo od zunaj in iz notranjosti – naučila si se kontrolirati in omejevati misli. Varen je bil samo majhen prostor v umu in tam si se držala. Skušala si izločiti misli, pazljivo izbirati besede, ker si se tako bala besed za njimi. Borila si se z umom, prepirala naprej in nazaj, čutila večji in močnejši ego. Majhen del blagoslovov uma si uporabila zaradi strahu pred sabo. Kakih 10 %? Le delček od delčkovega razpoložljivega potenciala. Zaradi tako male varnosti so nekateri šli v koščke, predali kontrolo drugim glasovom in stvarem v umu, drugim vidikom. Svojo moč so jim dali.

Za svojo zaščito si ustvaril “belo svetlobo” in se ločil od sveta. Čutil si, da te bodo drugi napadli in požrli in zato ustvaril svoj mali otok, se bal dotikati ljudi, bal bacilov, energij. Zaprl si se.

Danes si lahko v široko odprti energiji in objemaš druge, brez skrbi lahko deliš svoje energije.

Ves čas si lahko v varnem prostoru.

Leto Zdaj, leto Nove energije ima potencial stalne varnosti! Nadaljuješ lahko s prevzemanjem odgovornosti in lastništva nad svojo božanskostjo. Varno je fizično, mentalno, varno je za pojav Duha. Tega stanja nismo ustvarili angeli, ampak vi. Mi samo poročamo, samo sli smo.

Predstavljaj si, da sediš v varnem prostoru, varnem za fizično telo, ki se lahko pomlajuje in uravnoteža kadarkoli. Ja, telo bo še naprej šlo skozi stvari; lahko v prehladu, bolezni, vendar ima priliko ponovnega ravnotežja v Novi energiji. Varno je.

Izbrala boš lahko, kdaj oditi in kako, častila in ljubila telo in telo te bo ljubilo in častilo nazaj.

Predstavljaj si, da sediš v tako varnem prostoru, da se ti ni treba boriti z umom.

Več tvojih vidikov je v tvojem umu, več osebnosti v tebi in ni se jim treba več boriti, tekmovati.

Ni ti treba imeti malega tirana, ki kontrolira, imeti nekega svojega temnega dela, ki se ga bojiš.

V varnem prostoru se zlijejo vse svetle in temne energije. Ravnotežje je, ne gre za eno ali drugo.

Ni samo Svetloba – je vse, prinešeno skupaj v skladje in ravnotežje. Tako pogosto ste zaprti v umu, bojite se lastnih misli, sanj, domišljij. Učili so vas ne sanjariti, ne pustiti umu polnega izraza in pristali ste v tankem tankem kanalčku, po katerem gre energija iz možgan v telo in v duha.

ODPRI SE, šaumbra, VARNO JE.

Najslabše, kar se ti lahko zgodi je, da te preplavi vse, kar si zadrževala – tvoje omejitve.

Varno je za prihod tvojega Duha in božanskega, ki se želi igrati s teboj.

Quan Yin ti varnost pomaga utelesiti, si jo prilastiti. Brez napora, ne pozabi. Varen prostor, napora ni.

In kako teče prizemljevanje?

Sprejemanje, dihanje v telo, vdihovanje v svoj prostor, v svojo realnost.

Tako enostavno.

Skozi energije QY praznujmo varno energijo, v kateri si.

Prinesimo vase in prizemljimo varno Novo energijo v tvoje življenje… En globok vdih, šaumbra…

Je resnično? Tako resnično kot izbereš v tem trenutku…, toliko kot dovoliš…

Izbire… Do zdaj si se odločala in izbirala si iz strahu, iz pomanjkanju občutka varnosti.

Predstavljaj si zdaj to varno energijo… Kako se bodo poslej razlikovale tvoje izbire?

Če si varna v telesu, umu in duhu?

Občuti, kako si se odločala včasih, na osnovi (ne)varnega?

Kako (ne)zaščitena si se čutila, koliko bolečine (ni)si dovolila? Ni ti več treba biti tam.

Tvoje izbire so zdaj lahko svobodne in odprte, ker sediš v varnem prostoru. Predstavljaj si zdaj izbire iz varnega prostora… Zapustiti službo, odnose in partnerje, ki si jih izbrala, ker se nisi čutila varna.

Izbrala si npr. partnerjevo zelo močno finančno ali fizično energijo. Njegova zatiralna močna energija je lahko svet držala na distanci, ko se je obrnila nate pa…. Postala si žrtev njegovih močnih energij, ki si jih izbrala, ker si želela varnost pred zunanjimi elementi. V demonovo jazbino si šla… Predstavljaj si zdaj partnerja iz tega varnega prostora, ko lahko si vse, kar si… Ni več energija dualnosti, ampak Nova energija, ki je uravnotežena in vsebuje 4 elemente – svetlobo, temo, nevtralno energijo in Kristusovo seme. Ko vstopi Kristusov element, prvi trije prevzamejo njegove lastnosti, utelesijo božansko energijo. Nastane energija 4, zelo uravnotežena energija. Varen prostor.

Preden se boš v naslednjih tednih odločala – globoko vdihni, občuti varen prostor, ki si ga danes pomagala prizemljiti. Varen prostor, sprejet v svoje bitje, nenaporen varen prostor in izberi od tu…

Tukaj življenje postaja zabavno. Vznemirljivo postane, ko se ti ni treba več bati, ko začenjaš res razumevati, da vse pride k tebi, da ti služi. Ni se ti več treba bati uma ali telesa ali ločenosti od duha.

V varnem prostoru pridejo skupaj.

Quan Yin je noter v tebi in okrog tebe. Še enkrat te vabi, da vdihneš in postaneš lastnik utelešene varne Nove energije. Varnost je odslej tvoj oder in tvoj program!

Varna si. Čas je za banket.

Zdaj pa si oglejmo dejavnike Nove energije:

– SOČUTJE

do sebe in vsega, ko nehaš spreminjati svet in častiš vsakega za njegove potovalne izbire. Nastane Nova energija kot potencial za druge.

– RAVNOTEŽJE

vsi elementi skladno prihajajo skupaj, si ne nasprotujejo, zagotovijo varnost. Življenje je polno ravnotežja; ne pomeni, da ni vznemirljivo, ampak da se vedno vrneš v ravnotežje.

Telo prihaja v ravnotežje in um in Duh se uravnotežuje s človekom.

Ravnotežje je poslej pomembna energija; pomaga ustvariti varnost, ta pa novo vrsto izbir.

– RAZŠIRJANJE

Iz sočutja v ravnotežje in v razširjanje – razširjaš se lahko, da res si to, kar si.

Šaumbra, zdaj lahko prideš iz grobnice, se odpreš vsemu v okolici, razširiš um, raztegneš Duha.

Razširi svojo energijo! Naj se tvoj majhen energijski svet odpre za en meter, sto metrov, kilometre, do konca univerzuma in nazaj! In pri tem ne izgubiš svoje energije. Nič te ne more vzeti, ker si se naučila lastiti svojo energijo. Spustiš lahko telesno težo, ki je zaščita; začel si jo nalagati kot otrok in zdaj, v prehodu iz stare v Novo energijo.

Brez napora, v dihu!

Dieta bo delala proti tebi. Izberi, da boš delala ZA telo. Izberi in prilasti si to energijo, ker je varno biti vse, kar si. Dihaj, občuti, izkusi, dovoli si razširjanje.

– IZRAZ

Šla si skozi odpiranje, dovoljevanje in integriranje in zdaj energijo izrazi, uporabi jo. Milostno se izrazi iz varnega prostora. Kaj je lahko lepšega? Izrazi se v vsem, kar počneš!

Pojavil se bo nov element; izraz v Novi energiji je sprejemanje nazaj. Je zunanji in notranji izraz, je tudi hranjenje, vračanje. Neposredna vzajemnost. Ali lahko sprejmeš? Lahko sprejmeš vsa ta darila?

Dosti energije je za temi besedami! Quan Yin ti jo pomaga prizemljevati. Ker ženskost ni bila varna, je dovolila premoč, zlorabljena in izkoriščena je bila. Quan Yin zdaj nosi uravnoteženo moško in žensko energijo. Pomagala ti bo razumeti lepoto in veselje izbiranja iz varnega prostora. V njeni prisotnosti torej prizemljuješ varno energijo, sposobnost delanja izbir iz novega prostora ravnotežja in razširjanja in izraza.

Brez napora, enostavno! Milostno!

Ko si sočutna, ko častiš vse in vsakogar, tudi univerzum in Duh imata sočutje do tebe.

Ko ne skušaš spremeniti drugih, oni ne spreminjajo tebe.

Če ne skušaš vplivati in soditi, okolica ne vpliva in ne sodi tebe.

To je od nekdaj osnovni energijski princip na Zemlji.

Ko si polna sočutja, k tebi prideta sočutje in sprejemanje, ne sodbe. In to je varno!

Nobena temna entiteta ti nič ne more. Ko si zunaj ravnotežja, ko sodiš in ko ne častiš drugih, ko jih skušaš spremeniti proti njihovi volji, takrat temne entitete lahko pridejo bliže.

Ko si v sočutju, okolica podpira tvoje sočutje in takrat je varno. V kombinaciji z energijo 4 se ustvarja varen prostor za bivanje, za izražanje, uživanje in za praznovanje življenja.

Enostavno, brez napora.

In tako je.

 

NoE 7: OBJEMI ŽIVLJENJE – feb 04

 

Šaumbra, pojdi svoji božanskosti s poti!

Energije so močne in hitro se premikajo; včasih je težko, ampak vztrajaš, celo za več rečeš…

Staro je mimo in začenja se Novo, kar povzroča zmedo. Ne veš, kaj to pomeni in skušaš iti nazaj v stare načine. V novih izkušnjah in situacijah iščeš stare spomine in staro učenje, čeprav se učiš novega. Angeli vam pomagamo razumeti, zakaj čutite, kar čutite. Veličastno je, kar počnete, in težko, a nagrajujoče. Lahko je še zabavno in vznemirljivo – ni nujno težko. Varen prostor je izziv: kako ga uporabiti, kako razumeti, kaj varno je. Ko imaš “nadpregled”, razumeš, da je varno in smiselno – daješ si nove izkušnje in se učiš stvari, ki jih boš kmalu pomagala drugim razumeti.

Prva si v učenju empatije in razumevanja.

Ne gre več zate; izkušnje razumeš, da boš predajala razumevanje.

Učitelj si še iz časa pred prihodom na Zemljo in najboljši učitelji imajo izkušnje – če se da, v različnih smereh. Zato greš v izzive in težave, pa v lepoto in lahkoto, da razumeš energijsko dogajanje. Izkušnje imaš iz prve roke, prva delaš z Novo energijo v fizičnem telesu – je čast.

Angeli imamo osnovno razumevanje, kaj se dogaja v vaših glavah in srcih. V šaudu samo kanaliziramo – vašo energijo, vašo zavest, stvari, s katerimi se ukvarjate budni, v sanjah. Zdi se nam, da vemo, kaj želite slišati od vas samih. Vdihni zdaj šaud…

Nalaganje informacij…

Informacije, ki prihajajo k tebi, so prej “naložene” – stvari, ki se jih učiš, ko raziskuješ sanje. V različne dimenzije in realnosti greš, raziskuješ, delaš z energijami, igraš se s potenciali možne realnosti. Možnih je nekaj potencialov odigranja vsega, kar prihaja v življenje. V sanjah izkušaš različne potenciale in izbereš najbolj primernega – informacija je naložena, biva v tvojem energijskem polju in čaka. Včasih nam govoriš, vendar odgovor ne pride nujno skozi um; sama ga naložiš in ostaja v tvojem energijskem polju. Do informacij prideš v zdaj, ko je najbolj primerno. V šaudih so vse informacije naložene; to lahko občutiš in se kasneje potrdi.

Dostikrat iščeš informacije, ki so v tebi – šla si že ven in delala na stvareh in se vrnila s potencialom, ki ima svojo dinamiko. Potencial se (lahko) razširi in prevzame lastno življenje; pretočen je, se spreminja, njegovo bistvo prineseš v svojo realnost, kjer čaka, da delaš z njim, da ga izkusiš v življenju. Ti pa projiciraš daleč ven, ko misliš, da je info zunaj v oddaljeni dimenziji, dosegljiva z zmajem in strelo.

Odgovori so v tebi in dostopni, ko globoko vdihneš, da se um za trenutek ustavi in informacija pride skozi, ko dovoliš in razumeš, da je tam in ko zaupaš. Če ne gre, spusti in pojdi naprej – pojavilo se bo med vožnjo, ko ješ, ko um osvobodiš pritiska, da mora dobiti odgovor.

Informacije nalagajo Božji Jaz, tekači (energije vsake tvoje izbire nesejo v meddimenzijskost in spravijo v tek, podpirajo te v tvojih odločitvah in izbirah) in angeli. Ni ti treba projicirati energij ven po odgovor. Brez tekačev bi se počutila brez energije, kot da ni nobene aktivnosti, zgubljena. Spomni se na:

1. Sočutje do sebe v vsaki odločitvi; vse si storila z namenom, da bi odkrila nekaj Novega. Ne delaš slabo, samo zanimive načine izbiraš. Sočutje do drugih, razumevanje, da so na potovanju svojih izbir, da se odločajo na podlagi tega, kar se želijo naučiti, izkusiti in podeliti z drugimi. Sočutje do sveta, s katerim ni nič narobe… Vsak človek naj bi to častil.

2. Ravnotežje – uravnoteževanje energij nekdanje dualnosti – danes Nova energija

3. Razširjanje, odpiranje, občutenje varnosti – ni Pandorine skrinjice. Odpri se in bodi, kar si. V domišljiji si želiš stvari, vendar jim ne dovoliš priti k sebi s temi zategnjenimi vajetmi. Gre za varnost in svobodo odpreti se energijam! Toliko novih stvari boš odkril, ne samo v človeški izkušnji. Govoril boš angelom, čutil energije, videl bitja. Odpri svojo energijo! Odprt boš dojel aktivnosti, ki grejo skozi tebe, se v tebi križajo, dnevno greš skozi mnogo koridorjev…

4. Izražanje… Čutiš, da boš padla nazaj, se vrnila nazaj, da bo negativno vplivalo nate, da boš zgubila tla pod nogami. Ni podlage, ki bi jo lahko zgubila!

Nihče ti ne more vzeti modrosti ne znanja ne razsvetljenja.

Če boš blokirala, te bo iritiranje skušalo spraviti nazaj v razsvetljen prostor.

Nekateri si kreirate padec IZ razsvetljenja, kar povzroča veliko neravnotežje. Ne moreš!

Izrazi se v varni energiji.

Imaš upanja, navdihe, cilje, stalno nove ideje, male in enostavne, take, ki lahko revolucionarizirajo zavest, tehnologije imaš… Ko s starimi ovirami hraniš ideje, to žalosti dušo.

Delaj stvari, o katerih si sanjala in tiste, o katerih nisi sanjala. Poskusi nekaj Novega!

Energija teče skozi tebe in ni namen, da bi stala ali bila omejena. Zadeva tvojo kreativnost, obilje, zdravje, vse. Nova energija se razširja in teče, potrebuje prostor, tok, svoje življenje.

Stara energija je vibrirala na zelo malem prostoru, Nova energija se razširja. Ko ustvarjaš in se izražaš, daješ mislim in idejam življenje – tvoje so, njihov stvarnik si. Na en način jim daš njihovo življenje in prevzamejo lastnosti Nove energije (širijo se v različne smeri). Za to gre pri Novi energiji – iz tebe izhajajo, a imajo svoje življenje.

Na Zemljo si prišla, da si živo energijo dala v materijo, v drugo bitje in se potem tu nastanila, razvila biološko obliko in si jo prilastila. Zlila sta se Duh in biologija. Nisi kaznovana niti nisi naredila napake ne bila izgnana iz Raja niti nisi skušala preseči Boga.

Kako je lahko greh reči, da skušaš preseči Boga, če si Bog vedno bila?

Nič te od Duha ne bo ločilo, ker si Duh. Telo si prevzela, da bi občutila življenje znotraj svoje kreacije.

Eno je predstavljati si, drugo pa živeti stvari. Silo življenjske energije si bila sposobna dati v materijo in jo oživiti. Planet je bil skala, kamen je bil, zdaj pa je na njem toliko izrazov Duha, v katerih si želela živeti.

Umetnik je ločen od svoje slike, v dveh realnostih sta, v različnih svetovih. Umetnik lahko sliko občuduje skozi čute, vendar je ločen od nje – lahko pa skoči vanjo izkusiti svojo kreacijo iz notranjosti ven.

Šaumbre ste želeli živeti znotraj svoje kreacije in jo čutiti, živeti, roditi energijo v biologijo.

Igral si se v drugih dimenzijah, v eteričnih, a nikoli v materiji – to je največji možni poskus!

Stvari v drugih dimenzijah so začasne, minljive. Angeli si lahko predstavljamo kosilo, ne izkušamo pa polnosti in bogatosti, lahko se projiciramo skozi dimenzije, kjer so čudovite barve in zvoki, a začasni, eterični. So domišljija, možno je, razkošno je in prijetno, nima pa življenja. Prav zdaj si v človeški obliki, ker si želel vedeti, kako je živeti, tudi umreti in spet živeti, kako je biti moški in ženska. Angeli sledijo tebi, Duh ti sledi na potovanju.

Angeli ki niso bili ljudje, želijo vedeti, kako je roditi se v materijo, v gostoto, v nekaj, kar res lahko čutiš in izkušaš. Bojijo se tega, tako kot si se ti. Skrbi jih, da bi se izgubili, se tako globoko usidrali, da ne bi mogli ven, da bi izgubili stik s sabo, ker bi imeli tančico in pozabo. Kako težko je, ko pozabiš kdo si…, ko pozabiš svoje izkušnje…, od kod si prišla. Kljub temu bolj kot drugo želijo spoznati kako je živeti.

Ljudje mislite, da je na naši strani vse veselo, lahkotno in čudovito in brez izzivov. In to je res.

Ne vemo pa, kako je živeti.

Ko enkrat končaš zemeljsko izkušnjo in resnično veš, kako je živeti, ko si utelešena in uresničena, ko energijo prineseš v življenje, ko jo manifestiraš in imaš resnično, da jo lahko izkušaš na različne načine – potem ta modrost gre s tabo, kamorkoli greš. Na Novo Zemljo, učit na veliko univerzo ali ven po svoje, ustvariti svoje vesolje in dimenzijo. S tabo gredo modrost, znanje in razsvetljenje o tem, kako živeti. Sposobna boš zlivati eterične energije, ki se oblikujejo in hitro premikajo in imela globoko razumevanje žive energije. Zato si prišla na Zemljo – pomaga ti odgovoriti na vprašanja omniverzuma.

Moraš vedeti, kako je živeti.

Potovanja je konec, si v Novi energiji, ko tvoja božanskost skuša vstopiti. To bo tako ali tako storila.

Ni ti jo treba siliti, uravnavati, potiskati. Božanskost prihaja v tvojo realnost.

Pojdi si s poti.

Na nov način naj bi ustvarjala, a si nekaj pozabila – pozabila si živeti, pozabila si objeti življenje.

Ne živiš več, še gibaš se ne. Gre za preživetje vsakega dne, vlečenje skozi, priklapljanje na energijo nove dobe, energijo kanaliziranja, metuljčkasto energijo. Samo da preživiš dan… Vase sprejemaš ta intelektualni in duhovni bombažni sladkor, a ne živiš.

Šaumbra, ko prideš na našo stran, se spominjaš izzivov, stvari, ki jih lahko počneš. Zdaj je potovanja konec, ti pa frustrirana in zmedena komaj čakaš, da uideš iz telesa. Čudežni zamah čakaš, gesto Boga, ko pozabljaš, da si Stvarnik, da tudi ti si Bog.

V kolovozu si, depremirana in frustrirana, ker NE OBJEMAŠ VSAKEGA VIDIKA ŽIVLJENJA.

Varno je, da objameš življenje, ko ti gori hiša, ko umre bližnji, ko te odpustijo. Čeprav ti vse razpada pod stopali – objemi to, ker je čas, da gre. Objemi ljudi v svojem življenju, saj te vleče stran od njih. Objemi vsako izkušnjo.

Človeško življenje je sveta… sveta… sveta stvar.

Zelo malo bitij na drugi strani tančice ima izkušnjo resničnega življenja. Življenja, ki je vlaganje energije v snov in njeno oživljanje, rast in spreminjanje, pa izražanje in občutenje te energije na različne načine.

Izbrani ste, da ste tu. Sam si izbral ustvariti Red Mavrice – kodo, vrata, vse vire in sposobnosti si si dal. Imel si tisoče čudovitih (!) življenj. Na naši strani si nam pripovedoval o ljubeznih, bojih, o ustvarjenih stvareh, o veličini oz. stopnji razvoja. Zdaj, na tej točki premika v Novo energijo pa si pozabil živeti. Verjetno se tako želiš spomniti, v srcu to čutiš in ko je tančica okrog tebe tanjša kot okrog drugih, te preplavi žalost. Domov želiš. Včasih si frustrirana zaradi fizične realnosti in pričakovanja o tem, kako naj bi stvari zgledale in tekle. Zato ponavljamo: Globoko vdihni!

Zavestno izberi življenje.

Življenje na Zemlji je darilo in na koncu svojega cikla si. Ne pozabi objeti vsakega trenutka.

Včasih misliš, da ti Duh nekaj dopoveduje, da si v lekciji, da si naredila nekaj narobe. V resnici gre za to, da si izzvana situacijo postaviti predse: Lahko zdaj to objamem? Najtežjo in izzivalno stvar kot tudi najbolj veselo in ljubečo? Lahko objamem življenje? Lahko spet živim?

Toliko vas umira, niste gotovi, če bi želeli živeti. Morda ne želiš točno umreti – nisi pa sigurna, če bi rada živela. Obstajaš. Potem se začne oglašati telo, um ni več bister, depresija pride in žalost, čutiš, da ti vse uhaja izpod nog. Zato, ker vse to odgovarja tebi. Če ne objemaš življenja, življenje ni sigurno, če želi biti s tabo. Odhajati začenja.

To okrepi staro razmišljanje – morda je čas, da grem Domov.

Lahko zdaj objameš življenje? Prav vse v njem? Gripo in pomanjkanje… Obilje je za tiste, ki izbirajo življenje, saj obilje podpira vašo željo po življenju.

Zakaj nimaš partnerja? Ustrezal bi tvoji neodločnosti glede življenja. Tako pa bo prišel nekdo, ki izbira življenje, ki želi uživati in izkušati, ki ne sodi ali se čudi, zakaj življenje razpada. Veselje in ljubezen bo lahko našel v vsem, življenje bo lahko živel vsak trenutek.

Tako daleč si prišel, o Novi energiji, ki je varna energija govorimo, pa ne veš, če bi ostal ali odšel.

Čas je za izbiro. Oboje ne gre, nič več neodločnosti ali čakanja, da mi odgovorimo zate. Če zdaj ne moreš izbrati življenja, potem na en način izbiraš smrt. In podprli te bomo pri tem. Mnogi stojite na poti tistim na naši strani, ki bi na Zemljo radi prišli. Do zdaj ste vedno imeli prednost pri vračanju na Zemljo, odslej pa ta rabi “kristalne” vibracije.

A lahko spustiš idejo, da ti je življenje vsiljeno, da ti Duh skuša nekaj dopovedati, da si naredila nekaj narobe in je to posledica? Samo za življenje gre, za sočutje.

Življenje in sočutje sta bistvo največje izkušnje.

Nehaj sovražiti življenje, se jeziti nanj, biti frustruirana. Življenje je enostavno, ne skušaj ga ugotavljati.

Ali boš življenje objemala ali boš umirala… Vse bo prišlo k tebi. Zunaj tvoje energije čaka, ker nisi sigurna. Boga prevprašuješ vsak dan, sebe o življenju. Vse prihaja k tebi, ampak… Ali izbiraš objeti življenje? Ne več samo obstajanja, čakanja, da se bo nekdo odločil zate, čakanja na serijo dobrih stvari, preden se odločiš iti ali ostati. Dobre stvari bodo prišle – potem ko boš izbrala.

Spominjali te bomo spet in spet, dokler ne boš izbral. Nehaj čakat, da se bo zgodilo kaj drugega.

Občuti zdaj “kristalne” energije, ki si jih ponoči učila na naši strani, jim pomagala razumeti, zakaj na Zemlji gre. Občuti njihovo vznemirjenje nad manifestiranjem znotraj kreacije, objemanjem vsakega delčka življenja… Občuti njihovo nedolžnost – nobenega skepticizma, negativnosti – samo njihovo željo, da izkusijo življenje na Zemlji.

Položi roki okrog življenja, objemi vsak trenutek diha svojega življenja.

Sij, šaumbra – ne zbeži zdaj!

Tako daleč si prišel v svojih učenjih, da bi bil učitelj božanskega in človeškega.

Na več znanja in razumevanja čakaš, vendar drugi nimajo tega, kar imaš ti – osnovne izkušnje imaš, modrost in znanje o Novi energiji. Sij svoje življenje za vse v bližini – tvoji študentje so, ki se učijo z opazovanjem, samo s tem, ko so v tvoji energiji. Želijo, da jim pokažeš, kako objeti življenje.

Tudi jaz, Tobi, ki sem s tabo tisočletja, želim, da ostaneš na Zemlji in si moj učitelj, ko se vrnem.

Da vsem pokažeš, kako je mogoče obrniti proces karme, rojevanja in umiranja in vračanja spet in spet.

Da jim pokažeš, kako se ustavi proces staranja telesa, kako se prinese življenje v biologijo in kako se pomladi.

Kako se pride do bolj vitalnega in bolj odpornega telesa brez rezanja njegovih delov.

Da lahko dovoliš pretok energije življenjske sile v neuravnovešene dele, da oživiš samoozdravljenje.

Vsakega poznam po imenu, z vsakim delam in vem, da se nekateri dušite zaradi pričakovanj in ker objemate samo manjši del življenja in se čudite, kaj se dogaja okrog.

Čas je da objameš vse v življenju, vsak trenutek. Čas je, da najdeš veselje v najtemnejših stvareh.

Biser je v največji temi teme.

Ali izbiraš objeti življenje? Zdaj?

 

NoE 8: DOMIŠLJIJA – mar 03

 

Medtem ko poslušate glasbo, vam pomagamo preobražati energijo iz vibracijske v tako, ki se razširja – ni lahko. Še vetrovi so bili potrebni, da so očistili energijo, šli so stara prepričanja in zamisli, tako zataknjeni, da jih še opazili niste. Kljub temu imate nekateri še danes v sebi energije, ki vas mučijo, del sebe, ki ga prezirate, celo sovražite, ki ste ga potisnili v temo in se z njim tako dolgo borili. Čutite se krivi, vas je sram, ste manj kot Bog. Danes prinesi ta svoj grd del – vsega sebe – na plano, je dovolj svetlobe in podpore; odpri se in podeli s sabo, objemi se.

Gre za stvari, ki ste si jih dali zaradi izkušnje, ničesar se ni treba sramovati. Morda izid izkušnje ni bil to, kar si pričakovala. Kot da bi se zataknila v kakšne vrste zasvojenosti, v razvadi, pregrehi, v prepričanju, da te del tebe presega, je zunaj kontrole, da je demon v tebi…

Danes je čas za ozdravljenje vseh demonov, ki jih nosiš kot smeti in s krivdo. Spusti jih ven in si jih oglej. Sprevidi darilo v najbolj preziranja vrednih stvareh. Darilo sebi. Čas je, da se nehaš bojevati s temi deli sebe. Slišimo vas govoriti sebi; želite si biti močnejši, z več volje in odločenosti preseči stvari. Ne gre za odpornost ali moč, šaumbra, s takim odnosom jim daš samo več energije. Gre za

– razumevanje, zakaj si si dala te stvari

– zakaj so se manifestirale ali

– na določen način prišle v kreacijo

– zakaj ti ne služijo več… in

– zakaj jih lahko opustiš.

Nič več ne sili – opuščanje the delov tebe zadeva ljubezen in največje sočutje.

Jahve ljubi tudi dele, za katere verjameš, da so povzročili tvoj padec iz Milosti.

Odpri se, dovoli si ozdravljenje, ki zadeva modrost, ne radiranje nečesa.

Zdravljenje ni povezano z borbo in premagovanjem, ampak s prostorom sočutja, kjer si lahko ogledaš najtežjo stvar o sebi in največji izziv. In najdeš resnico in modrost v njej.

Brez obtoževanja, da si zašla, da si šibka.

Globoko vdihni, odpri se ljubezni in sočutju Prisotnosti in še bolj… Odpri se sebi, pomagaj preobraziti svoja področja največje teme v področja največje možne svetlobe…

Zakaj si na Zemlji v letu 04? Zakaj gre v tem življenju? Času?

Kaj je na vrsti? Zakaj je čutiti, kot da čakaš?

1. Na Zemlji si preprosto zato, da izkušaš življenje. Lahko dovoliš, da je tako enostavno? Da izkušaš vse, kar želiš: biti v bolečini, držati se teme, veselje vsakega dne, opazovati ljudi v njihovih kreacijah. Kako je imeti veliko ljubezen in sočutje do in od drugih. Prav zdaj si tu zato, da čutiš, da se učiš, da veš, kako je živeti…, da živiš. Da izkušaš. Ni ti treba komplicirati. Zakaj plačaš vlak smrti? Da izkušiš tesnobo na poti gor in gor in gor, ko veš, da je za ovinkom dramatičen padec, samo zato, da se boš spet dvignila. Samo izkušnja je.

2. Prvikrat si na Zemlji zato, da bi uživala (relativno nova zamisel). Na en način si tu vedno bila v šoli, si dajala izzive, nabirala kar največ izkušenj in presegala zemeljsko karmo. Vsa življenja pa si podoživljala izkušnje pred prihodom na planet, pred prevzemom fizičnega telesa. Stvari iz angelske dimenzije, ko si skušala najti pot Domov, razumeti, kdo si ti in kdo so drugi. Borbe in dosti čudovitih stvari… Na Zemljo ste prišli podoživeti vse to, ljubezni z drugimi ljudmi, dvoboje, poskuse zbiranja moči.

Ni bila karma, Bog te ni prisilil v nič. Ti si to izbrala z namenom večjega vpogleda in razumevanja.

Dosti življenj si določila za upočasnjeno podoživljanje starih situacij – v zavedni izbiri, po kateri razumeš posledice svojih izbir.

Vse to se spreminja v tem življenju. Zdaj res lahko uživaš življenje.

Potovanja je konec, sedeš lahko in praznuješ hrano, odnose, sprehode, uživaš samo živeti.

Izkušaj in uživaj življenje.

3. Po svoji izbiri si tu zato, da bi prva vstopila v Novo energijo in pomagala pri prehodu iz starega v novo. Ne zase – energijo naj bi določila za tiste, ki bodo sledili. Dosti vas je utrujenih od sprememb in opuščanja prejšnjih življenj. Izbrala si biti prva, ki prinaša Novo energijo, jo integrira v življenje in potem deli z drugimi. Zunaj masovne zavesti pomagaš določati energijski okvir za Novo energijo. Sočasno si med spanjem na Novi Zemlji, kjer pomagaš ustvarjati tudi tiste energije. Tu si po svoji izbiri, ni več karme ne lekcij ne potovanja.

Tu si za izkušanje česarkoli po izbiri, uživanje življenja in pomaganje pri opravljanju prehoda v Novo energijo.

4. Najvišji namen in red tvoje prisotnosti je biti učitelj. Učenje presega vse, kar si lahko zamisliš. Prizemljuješ energijo, ki bo na razpolago drugim, ustvarjaš masovno dinamično živo kroglo energije, knjižnico vsega, kar se učiš, da bo na voljo drugim. Puščaš modrost za tiste, ki bodo prišli, prav zdaj. Ne veš za koga in kje; delo na notranjih psiholoških ravneh vsega, kar si. Doprinašaš k razliki na Zemlji in v univerzumu.

Pridi zdaj ven iz glave in pridruži se angelom v občutku tega, kar počneš za Zemljo, univerzum in omniverzum. Vsakič, ko si šla skozi borbo ali izziv s sabo in prišla do nove ravni razumevanja – si pomagala spremeniti svet. Večina ljudi v umu, srcu, sanjah nima stvari kot ti; nima istih vprašanj ne podobnih izzivov in želja. Nekateri to ugotavljate na težji način, če greste k terapevtu, ki ne razume narave Nove energije. Obravnava te s starimi metodami in za oba je frustracija, saj ne razume, da gre gosenica v kokonu skozi pekel, skozi preobrazbo.

Na naši strani ni večjega imena ali vloge od učitelja. Učitelj življenja…, duha, telesa, uma, duše. Vse informacije energijsko beležiš, ne nujno v knjigah, in puščaš v knjižnicah. Tvoje vprašanje za vsako jutro je: Kako bom učila danes?

Učiš, če se zavedaš ali ne. Opazujejo te in izzivajo, da bi ugotovili, iz česa si; našli bi radi globino in prepričanje tvoje duše.

Koliko modrosti imaš, mentorica? Kako dobro si se naučila na svojih izkušnjah?

Kaj lahko podeliš z mano? Kdo si in kaj veš? Kako boš učila jutri, šaumbra?

Z zgledom, aktivnostjo, v knjigi ali pesmi? V svetovanju?

Boš samo držala božanski prostor in sijala, ne da bi se omejevala, držala nazaj?

Si pripravljen biti vse, kar si?

Kako bom danes podelil ta dar življenja? To enostavnost in čudeže življenja na Zemlji?

Svobodo v moji duši, ko vem, da me Bog ljubi vsega? Ves čas?

Kako bom podelil, da na Zemlji ni kazni, da nismo izgnani, padli angeli?

Tu ste zato, da bi izkušali, uživali in pomagali določiti Novo energijo in potem pomagali učiti druge.

Ni treba papeževati, ampak z zgledom, s svetlobo, energijo, s kreativnostjo, skozi občutke…

Ko smo govorili o izbiri ostati/oditi, je bil čas za soočenje z vrednoto bivanja na Zemlji, s prinašanjem Duha, zdaj pa ga pripraviti do tega, da se zlije s človeškostjo.

Toliko ljudi ne živi, ko čakajo. Ne živijo, ne čutijo se stvarniki, ne verjamejo, da imajo izbiro v materiji. Šaumbre ste dojeli vrednoto bivanja na Zemlji. Začuti energijo…

Ugibanje iz glave je igra stare energije. Čuti energije, premikaj energije.

Globoko vdihni in začuti, vohaj njeno bistvo.

Danes je z nami Mirijam, Marija Magdalena.

Izhaja iz Abrahamove linije, imenovana tudi Debora. Tudi ona pomaga Quan Yin v življenje. Je učitelj, učenec in apostol, ki je Jezusa spremljala najprej kot študent, potem pa vstopila v svojo moč in pravico, da je stala ob Jezusu. Moralo je biti žensko ravnotežje. Takrat Jezus ni mogel držati vseh energij in tudi ljubosumni apostoli so razumeli razlog za prisotnost Marije Magdalene, za celo ravnotežje. Znala je z nevidnimi energijami. Ponaredili so zgodovino, ko so rekli, da je Jezus iz nje izgnal sedem demonov. Drug drugemu sta pomagala zliti energije čaker, odpreti pečate ter opustiti stara prepričanja in energije za njimi. Za odpiranje je šlo, za zlivanje in poenotenje.

Ko je nastala ENA ČAKRA RAZŠIRJAJOČIH SE ENERGIJ, je Marija Magdalena lahko začela s svojim delom. Z Jezusom sta se občudovala in ljubila. Potrebno je bilo ravnotežje, Cerkev pa je želela enostavno moško energijo. Ona je enako pomembna kot Jezus, na en način je bila njegov učitelj.

Še po učenju svečenikov in mistikov se je toliko naučil od nje. Po smrti jo je prosil, naj se ga ne dotakne; njegova energija je bila tako visoka in njuna ljubezen tako velika, da se je bal, da če bi se ga dotaknila v obliki Duha, da bi hotela biti v trenutku na drugi strani.

Jezus je prosil Marijo Magdaleno, naj nadaljuje z učenjem, pisanjem in držanjem ženske energije.

Povedal je, da bo ženska energija predmet napadov naslednjih nekaj tisoč let, ker je človeštvo tako zelo v moški energiji. Ženska energija je realizacijo te napovedi dovolila…

Prosil jo je, naj drži energije in jih potem podeli z drugimi in ti z drugimi in ti z drugimi…

Držali bodo in prenašali ženske energije, dokler ne bo čas za ravnotežje z moško energijo, je rekel.

Nekatere ženske niste imele energije za rojstvo otrok, ker ste ženske energijo držale za okolico. Zdaj jo lahko spustite, ker jo drži tisoče šaumber in milijoni so se pripravljeni zbuditi.

Marija Magdalena je kot mojster Domišljije to pomagala zbuditi v Jezusu, domišljija duše in duha je to bila. Če ne bi prej izbrala življenja, bi jima uporaba Domišljije lahko povzročila vrste težav, bolečin.

Domišljija duše in duha ne biva na določenem mestu v telesu, je zadeva Duha in zavesti, naravnega in izvirnega daru, ki si ga omejila oz. zaprla. Zanjo se ti ni treba odločiti zdaj – prišla bo, ko boš pripravljena. Dovoljenje za odprtje lahko daš in postopno in nežno ti bomo pomagali Nova energija in tekači, Marija Magdalena in Tobijev Karminski krog.

Marija Magdalena se je z Jezusom pogovarjala v Domišljiji.

Si videla Jezusa ali ne, s fizičnimi očmi? so jo po njegovem križanju vprašali apostoli.

Ne s fizičnimi očmi, ker so bile zaprte…, Svetloba je bila tako močna. Jezusa sem videla s srcem.

(V resnici je rekla: Jezusa sem videla v moji Domišljiji.)

Si učitelja slišala s svojimi ušesi?

V ušesih mi je brnelo, vibriralo in hrup je bil tako visok in lep, da nisem z ušesi slišala njegovih besed. Ampak slišala sem ga v moji Domišljiji.

Si se dotaknila učitelja?

Ne, rekel mi je, naj se ga ne dotaknem. Rekel je, naj si ga predstavljam s seboj v ljubezni in delitvi, takega kot je bil v fizičnem telesu.

Potem se Učitelj v resnici ni pojavil pred tabo, je rekel eden od učencev.

V resnici se je, sem ga videla, ker Domišljija je večja, bolj potentna in vsebuje več realnosti kot moje oči, ušesa ali čutila bodo kdaj čutila.

Od takrat naprej so ji verjeli, ker je z njimi podelila svojo energijo, resnico in ljubezen trenutka.

Takrat so razumeli.

Marija Magdalena je postala učitelj Domišljije, nevidnega kraljestva. Mnogim v tem življenju jo pomaga uporabiti, vstopiti v nevidno. Tudi Geoff Hoppe Tobija komunicira v Domišljiji. Toliko gre lahko skozi, samo odpreti se mora in si dovolj zaupati, da spusti tok energije skozi.

Nova Domišljija je predstava “prihajanja v realnost”. Po podobi Boga naj bi bili narejeni.

Predstavljaj si to, sebe, tudi kot Boga, kako si predstavljaš Zemljo in jo potem narediš. Predstavljaj si, kako si predstavljaš stvar, ki ji rečeš telo in ga manifestiraš. Vse to je rezultat Domišljije. Zamisli si…

Igralec izbira iz večih skript; medtem ko jih bere, jih čuti in si predstavlja, kako bi jih bilo odigrati na odru. Od ducatov iger gleda, katero bi izbral. Ko izbere, gre na oder in začne igrati, enega od potencialov igra, samo bistvo – ne podrobnosti. Bistvo igre si zapomni in dovoli, da energije tečejo.

Energijam predstavljanja in kreativnim energijam dovoli, da jim njihovo življenje. Drugače bi igra bila trda, omejena, brez veselja. Bistvu skripte dovoli, da se zlije na oder.

Od tega trenutka naprej v življenju lahko izbiraš iz številnih potencialov, iz dostih skript. Vsako skripto si napisala sama – izberi zdaj tisto, ki bi jo rada prinesla v fizično realnost. Predstavljaj si vse možnosti.

Domišljija je kot sanjanje. Občutki, barve, reakcije, posledice…smeri, več potencialov noter v enem.

Ti izbiraš iz vseh potencialov, v tvoji Domišljiji so doma.

Kaj bi si rada domislila zase? Katero skripto prinesla v življenje?

Domišljija je celotno kreativno področje, ki si ga zaprla za človeškimi pogoji. Se naučila logično misliti, da Domišljija je za sanjače, ne za tiste, ki delajo. Obratno je res.

To kreativno območje je nekje med srcem in umom, ko raziskuješ potenciale, čez dan sanjariš o njih in jih prizemljiš. Celo kaznovani ste bili za dnevno sanjarjenje. Sanjanje je en del Domišljije in ne vključuje vsega potenciala. Včasih jo mahneš v eterične ravni, tam deluješ, a ne prineseš na Zemljo. Pomagamo ti odpreti tiste poti, pomagamo spoznati, da stvari lahko prineseš dol. Predstavljaj si jih in jih prinesi dol.

Zdaj izbiraš življenje, torej stvari lahko prineseš v življenje – samo dihaj jih.

Domišljija je antiteza kontrole uma; um mora s poti. Ni vizualizacija, ki je preživela.

Zakaj bi se z vizualizacijo omejila na športni avto, če lahko imaš življenje, obilje, ljubezen, vse? Če se zalotiš v umu, globoko vdihni in stopi ven. Nov domišljijski center odpiramo (zavestno), za kreacijo gre, za prizemljevanje potencialov. Ničesar ni treba potiskati, ni se treba boriti. Dovoli si poleteti, odpreti, biti svobodna…

Razišči potencial…, pojdimo na enostavno potovanje…

Jezus, Marija Magdalena in Tobi se s teboj sprehajamo po plaži… Čuti zrak, vodo, sproščenost, čuti ljubezen, smeh in veselje, ki smo ga delili… Ko si začneš zaupati, barve postanejo jasnejše in intenzivne, barve, ki jih mogoče še nisi videla. Dojemati začneš druge stvari, ki niso tako prehodne, imajo pa globino.

Domišljija je in to resnična. Kot je Marija Magdalena učila učence, je bolj resnična kot realnost.

Družba je Domišljijo razvrednotila in čas je, da dobi svoje mesto. Ko se boš odprla in dovolila odprtje centra Domišljije, bo postala bolj določena, več bo podrobnosti, razumevanja. Slišal boš Jezusove besede, začutil dotik Magdalenine roke, kjer boli…, čutil olajšanje.

Je resnično? Če dovoliš…

Prestavi se v zdaj, v trenutek, v katerem se telo lahko uravnoteži, pomladi in opusti strupe, ki jih ne potrebuje. Opusti borbe v nekaterih tkivih, opusti proces staranja…, predstavljaj si to. Kako se staranje upočasnjuje, ko si vračaš vitalnost in mladost. Predstavljaj si občutke zdravja vsak trenutek. Kako ti telo govori, pove kakšno hrano želi… Malo sladkorja en dan, dosti maščobe naslednji dan, samo piškote mogoče. Predstavljaj si, kako govoriš telesu, ga poslušaš, imaš z njim tak odnos, da ga vrneš v ravnotežje in zdravje in vitalnost.

Domišljije ni treba potiskati. Nobenega napora, enostavno je.

Zdaj pa to predstavo zdravega telesa…, zdravega na vsak možen uravnotežen način…, prinesi ga iz etra z dihanjem v to realnost. Prav sem, prav zdaj, prizemlji ga. Sprejmi ga. Prilasti si to telo. Živi ga.

Tako enostavno. Predstavljaj si, dihaj in živi…

Podrobnosti niso potrebne, Domišljija ve, kaj narest.

Predstavljala in dihala si bistvo… Potenciali so potenciali strtega telesa, bolnega in invalidnega telesa, potencial brez telesa… Fokusiraš se na potencial. Prestavljaj si potencial zdravega uravnoteženega telesa. Izberi to, dihaj in daj predstavi življenje. Ni ti treba skozi podrobnosti. Ne rabiš biti zdravnik, znanstvenik, imeti doktorat, da bi vedela, kaj se dogaja, ko to dihaš.

Telo ve, samo tvoj um želi spet kontrolirat. Srce ve, duša ve.

Igraj se z Domišljijo, piši skripto.

Kako izbiraš živeti? Kaj si izbiraš predstavljati? Brez podrobnosti.

Obilje? Predstavljaj si življenje obilja… Izberi oboje – življenje in obilje. Občuti.

Se obilje čuti dobro? Malo krivde? Ne skrbi za druge, ki nimajo…

Daj si obilje, rabila ga boš za svoje učiteljevanje. Daj si dar obilja, predstavljaj si to.

Predstavljaš si, stvarnik si. Izbiraš to zdaj?

Dihaj, da si predstavljaš in da si stvarnik. Vdihni, daj jima življenje.

Daj obilju življenje – v svojem življenju. Vse bo prišlo k tebi.

Nov način bivanja je to, za kreativno domišljijo, za objemanjem življenja in izbiro načina in vrste življenja. Razširjaš svoje energije, dovoliš si čutiti, se odpirati novemu, zelo novemu pomagalu.

Novo je in drugače. Predstavljaj si bistvo in ga vdihni v življenje.

Morda se boš čutila malo iz ravnotežja, saj spreminjaš svojo energijsko dinamiko.

Globoko vdihni, prizemlji se, ne se zapret. Prizemljevanje ni zapiranje. Sočasno si lahko odprta, razširjena in prizemljena. Um bo nagajal, želel bo podrobnosti, samo zaščititi te želi. Služil naj bi ti z logiko, s hranjenjem podatkov, njegov namen ni usmerjanje ali vodenje.

Zdaj se bom igrala z Domišljijo, mu reci. Vdihni Domišljijo – kar si izbiraš predstavljat – in daj ji svoje življenje. Naj gre v svojo smer.

Opazuj, kaj se dogaja okrog in v tebi. Če te utrudi, prenehaj. Ti si jo ustvarila, lahko jo spustiš. Ne jo kontrolirat, ne uporabljat za druge. Ne skušaj spremeniti vremena – predstavljaj si, kako se mu prilagodiš. Nobenih omejitev in pričakovanj.

Ne sili, ne se trudit. Opazuj nekaj časa, da vidiš, kako lahko nekaj prineseš v življenje z Domišljijo.

Marija Magdalena ti bo pomagala – ve, kako kreativna Domišljija deluje, celo to, kako preseže realnost, v kateri si.

Domišljija ti bo pomagala poleteti v nove dimenzije, saj deluje v obe smeri:

prinese stvari v življenje in ti greš lahko drugam.

Nikoli ne zapusti podlage , telesa. Za bivanje v zdaj gre, za polno prizemljenost v fizičnem telesu, vendar v razširjanju svojih energij in odpiranju drugim ravnem.

Pojdimo zdaj v naslednjo dimenzijo (energijska cona), v četrto za trenutek. Nekateri ste sicer že precej mimo, ampak pojdimo najprej v to, najbližjo Zemlji. Tu se obešajo diskarnirane energije, duše, navezane na Zemljo, ki niso polno na oni strani. Sem uhajate med dnevnim sanjarjenjem, precej Zemlji domača energija je, ampak brez fizične oblike. Tu se pogosto srečujemo, ker nam je sem lažje priti kot čisto k vam. Samo občuti zdaj četrto dimenzijo, daj Domišljiji svobodo, dovoli ji svobodo, naj malo poleti.

Poleg tebe smo, ničesar se nimaš bati, naj malo poleti, čudovita energija je.

Ja, tu in tam so tu demonske energije, vendar ti nič ne morejo, nikoli ti nič niso mogle. Si lahko dovolj zaupaš, da greš v enostavno Domišljijo? Od tu greš lahko ven v dimenzije, vendar jih ne označuj linearno, zataknila se boš vanje. Dimenzije se križajo, ni hierarhije. Samo energijske razlike so med njimi, zelo nenavadne razlike. Poleti zdaj s svojo Domišljijo…

Zakaj bi to delala? Da opustiš tančico!

Meddimenzijska potovanja noter in ven pomagajo opuščati tančico in brusijo Domišljijo. Včasih je lažje iti tako ven in se igrati z Domišljijo, pa še srečaš lahko koga, s katerim redno delaš. Lažje greš tudi iz uma. Odpreš se, Domišljiji daš svobodo in krila. Marija Magdalena je s tabo. Nazaj prineseš v življenje, karkoli izbereš. Po podobi Boga si narejen. Predstavljaš si lahko in manifestiraš, prineseš v materijo. Dovoli torej odpreti to novo področje Nove energije – domišljija duše in Duha, zelo potentno orodje.

Na neka nova mesta bomo šli skupaj in na Zemlji živeli na nov način.

In Metatron te zdaj sprašuje:

Ali si pripravljen iti na ta nova mesta? Preseči svoje najbolj drzne sanje?

Šaumbra, govorili ti bomo v Domišljiji. Če se bo vmešal um, globoko vdihni. V varnem prostoru si, prišli bomo k tebi in ti govorili. Če želiš, bova kadarkoli šla skupaj na potovanje, naj Domišljija poleti.

Razlika med Domišljijo in zmoto? Ni velika!

Tisti v zablodah imajo dosti domišljije. Gre za prinašanje stvari, ki pašejo, v svoje življenje. Ko si zunaj v območjih Domišljije, globoko vdihni in se vprašaj:

kaj je v skladu u mano? kaj paše k meni? kaj izbiram prinesti nazaj?

kako izbiram živeti? objeti življenje? kakšno vrsto ravnotežja želim?

kakšen učitelj bom? kaj bom učila danes?

To je razlika med Domišljijo in zablodo – kako primerno je to zame?

Blodilci se igrajo čudovito igro fantazije, ki ne ustreza realnosti s seboj. Domišljajo si iz neuravnotežene perspektive, ker ne prenesejo resničnega življenja. Zanikajo, kdo res so, preveč so pometli pod preprogo.

Šaumbra, odpri vse svoje dele in dovoli, da te prepiha…!

Čas je, da si dovolj zaupaš, da zaupaš vsemu v sebi. Domišljijo si dala na stran, ker se bojiš svojih kreativnih sposobnosti. Domišljija je največji dar in največji strah. V preteklosti si videla, kaj je vse mogoče delati z njo, ampak od takrat si se toliko naučila.

Zdaj odpri Domišljijo iz novega prostora, iz varne energije, iz energije, ki objema življenje. Osvobodila te bo, ti dala novo svobodo! Ne boš vsega, s čimer se boš igrala, prinesla v svoje življenje. Včasih se boš samo odprla in igrala, drugič si boš priskrbela čudovita orodja za svoj obstoj, za človeško izkušnjo. Ampak Domišljija resnično osvobaja.

V zadnjem zemeljskem življenju mi je angel Mihael v zaporu pomagal razumeti vrednost Domišljije, svobodo odhajanja izza mojih sten, kadarkoli. Bolj resnično je bilo kot resnica moje celice, dalo mi je novo cenjenje življenja, novo razumevanje narave realnosti.

Domišljija je bila tako dolgo talec uma in zdaj je čas, da jo osvobodiš. Angelska krila so v resnici Domišljija; naj zdaj poleti brez kontrole, sodbe, uma.

Um je utrujen, preobremenjen – vi ste utrujeni. Igraj se, poglej, kako daleč greš lahko z Domišljijo, kaj lahko prineseš v svojo realnost in kako lahko Domišljiji vdihneš življenje.

Ko se bo vmešal um – vdihni in si potrdi, da zdaj izbiraš življenje in svobodo.

Domišljija je svoboda duše, stoletja zatirana od vlade, učiteljev, Cerkve.

Ko je človek v Domišljiji, ko si predstavlja – je resnično svoboden. Vse lahko ustvari.

Vodje so hoteli kontrolo, da vse pride iz uma, ker um je omejen potencial. Danes pa izbiramo svobodo.

In tako je.

 

NoE 9: DOMIŠLJIJA in NOVI BOG – apr 03

 

Najtežji časi so za vami – šli ste skozi opuščanje karme, most mečev, temno noč duše, opuščanje omejitev. Novi in drugačni ste z ostanki stare energije; mislili smo, da bo trajalo več življenj, pa ste dojeli prej. Vso svojo strast in energijo ste dali in dojeli da je čas za kočanje bojevanja, za bivanje v zdaj. Trenutek zdaj je, je darilo, k tebi pride, vsak trenutek.

Opustila si pričakovanja in dualizem, vse kar si bila in želela biti, to, kar si. Izzivi pa ostajajo…

Potovanje na Zemlji ima pomen in namen, da v življenje spravljate energijo, da manifestirate.

Ko zapustite Dom, veste, da boste dedovali tron, greste, da bi se naučili, kako je biti zunaj Doma, biti brez prestola, čutiti omejenost.

Dali ste si izkušnjo, da bi enkrat kot Stvarnik vladali iz izkušnje in modrosti višin in nižin.

Popolno razumevanje je posledica potovanja. Stvarnik postaneš. Občuti, kako daleč si prišel, kdo si zdaj, kaj si se v sebi naučil. Opusti zunanje in občuti resnico in globino, ki si, drugačna energija si, druga zavest. Ker si hotela hitrost, je bil težko.

Dovoli si ugodje občutiti, kdo si in od kod prihajaš, kako daleč si prišla, ne da samo vidiš pot pred sabo.

Trdo ste delali posebej zadnje mesece, čeprav ni bilo nujno težko; dosti energije je sijalo iz vas. Z nami ste bili v Izraelu, skupaj smo premaknili dosti energije, ustvarili potencial v deželi in v zavesti. Potencial sposobnosti vplivati na človeštvo, na vso zavest – del tega ste bili, ker ste dodali svojo identiteto in zavest. Z vami gremo na novo raven bolj aktivnega sodelovanja, ko lahko gremo hitreje, skupaj z vami odpiramo nova področja potencialov in zavesti, o katerih še sanjali niste.

Štiri leta smo opuščali staro energijo in prepričanja, zdaj bo bolj dinamično.

1. na naslednjo raven gre z vami kreativna božanska domišljija brez filozofije, enostavnih besed tolažbe in razlage, ugotavljanja, zakaj ste tu. Premikamo se na uporabno raven uporabe energij, Marija Magdalena prihaja bliže, z vami je delala v sanjah in realnosti. Dinamična energija, tako pomemben del energije Stvarnika; opazuj, kako bo to vplivalo ne samo nate, tudi na okolico!
. Občuti še energijo, ki ni arhetipna energija niti ni bila človek: notranja resnica prihaja z Marijo Magdaleno.

Resnica se stalno razvija in spreminja, saj gremo v višjo zavest, na druge ravni. Terja odpiranje in razširjanje tvoje zavesti, saj ni omejena, čez pol leta bo drugačna. Je tvoja energija resnice, potencial, ki želi na dan, da začutiš, da si na pravem mestu, da si spustila dovolj starih prepričanj in jih dovoliš vase. Nova razširjena resnica je del tebe in vseh stvari in raste. V čistem stanju ne miruje, se vedno premika, čistost in jasnost ima v tvojem življejnju, ko razumeš stvari na nov, drugačen način. Je uravnotežena, paše ti kot suknjič, ki ni več moderen.

Resnica prosi, da si fleksibilna, da dovoliš spremembo. Če stopiš ven iz (udobne) mizerije, ne veš, kako bo – bom osamljena do konca življenja, bom imel dovolj denarja?

Resnica želi sposobnost izraziti, spremeniti in rasti.

Nove prostore želi, nove dimenzije in načine razumevanja.

Definitivno nove načine življenja!

Včasih te to prestraši in rabiš odmosr, da asimiliraš novo, ki prihaja.

Ne drži se resnice, naj postane del tebe, ko raste in se pretaka.

Ne skušaj imeti prav, jo vsiliti drugim, si jo prilastiti.

Cerkve, glavne religije si lastijo resnico: To je edina pot/način. Bila je, pred 2 ali 4 tisoč leti.

Preveč mizerije in konflikta je, ker se držijo starih resnic, kontrolirajo in si lastijo.

Resnico samo vdihni, daj ji življenje in svobodo.

Ali nova resnica stoji na stari? Ja, ampak ni linearna, ne omejena na naučeno v preteklosti. Staro je del nove resnice, ki močno presega in ni omejena na že znano.

Prihodnost je pozdravljena preteklost… Resnica temelji na preteklosti, zdaj pa teče v nove smeri.

Vdihni Novo resnico, ki je tvoja, ne angelska – ne določamo jo mi in ne jo določat vi.

Ustvarili ste jo posamično in kot šaumbre in zdaj želi priti v vaša življenja.

Čast mi je bila vrnitev v Izrael, kjer se je energija drastično spremenila. Več je zelenja in rož, skoraj boleče je čutiti konflikt stoletij. Izraelske šaumbre tam tako dolgo držijo energije, da služijo vam in človeštvu, utrujeni čakajo, a v srcih je ljubezen in veselje v služenju…

Dogovor med nama z Geoffom je bil, da se v Izrael vrneva ko bo čas, da skupaj z vsemi šaumbrami posadiva potencial za druge. Kot angeli ste v zemljo vsadili energijo, ki jo je držala Gaja – energijo potenciala božanskega zlivanja boga in človeka, Boga, ki hodi kot človek po zemlji. Meka za abrahamske religije. Sama dežela je držala energije časa, ko bo Bog hodil po Zemlji, časa Tudi ti si bog. Druge religije so čutile to energijo in si jo skušale prilastiti, postavile so tja svoja držala, tudi iz Nove dobe, pa taka, ki držijo pokrov na tleh.

Opustili smo stare energije, tako zataknjene za ta mesta, jim dali svobodo in posadili energijo Novega. Stari bog se drži in nosijo ga ljudje, ki se bojijo.

Bog je odraz človeške zavesti.

Med Atlantido boga še razumeli nismo, nismo ga imeli. Iskali smo gorivo in vir življenja, boga pa nismo imeli. V telo smo gledali, da bi ga vzeli in dali v svoje telo – ni bila duhovna, ampak znanstvena stvar.

Ko ga nismo našli v telesu, smo ga iskali v zvezdah. Religija pozna boga 6 tisoč let. Zavest boga je v človeštvo prihajala kot bog meseca, dežja, rojstva, bog opic…, dosti zmede. Kateri je močnejši, večji…, vojne… Do Abrahama, ko mu je Bog rekel: Samo eden sem.

Zavest človeštva je govorila Abrahamu, da Bog je noter, eden, ne ločen v borbi za kontrolo. To je bila zavest ljudi, to so lahko razumeli in objeli. Potem so naredili svojega boga in svoj način – postal je star, z brado in slabe volje. Jezus je pomagal razumeti, da je bog noter, eden v mnogih, a začne se noter.

Od Abrahama in njegovih potomcev so prišle religije, ki so zatrjevale, da poznajo resnico o bogu: če jo ne boste sledili, vas bo poslal v grozen prostor… Človek je ustvaril boga!

Zavest človeštva je bog in zdaj je čas za spremembo, za novo raven resnice.

Bogokletstvo? Satan?

Strah! Ker je bog tako ukoreninjen noter, ugajati mu moramo, mu slediti.

Zakaj bi boga morali častiti? Časti in ljubi sebe, imej sočutje zase – to je nova zavest boga.

Čas je bil, da smo šli skupaj s šaumbrami v Izrael… Tam ste bili ob Jezusu, ob Mojzesu ste vodili stvar, s Petrom ustanavljali Cerkev, pomagali ustvarjati:

bog je moški, bog kaznuje, je vedno ločen, je gor v nebesih; boga ni na Zemlji.

Naš dogovor z nadangeli je bil, da se vrnemo in opustimo staro razumevanje in zavest boga. Odslužila je svoje za vse, ki tako izberejo. Posadili smo novo zavest Boga za vse človeštvo.

Čas je za Boga na Zemlji, za Sočutje in za Boga, ki živi na Zemlji, ki ni ločen, ljubi veselje, ustvarjanje in izražanje. Čas je za Boga, ki je Domišljija.

Je oseben, eden? Energija enega je, ampak tvoj del. Ne vleče vrvic, da bi plesala in nima pravil.

Lahko živiš brez pravil?

S kontrolo pridejo težave, uporništvo. Bog je ne na nebu in gotovo ne sodi in nima pravil.

Kdo potem kontrolira?

Resnica presega vse, kar lahko razumeš na Zemlji, občuti jo… Ne gre za zakone, ampak za različne ravni resnice. Ne gre za kontrolo, ker jo ne potrebuješ, ko se resnica razvija.

Kontrolo potrebuješ, ko se resnica zatira. Nov Bog, nova zavest, nova resnica…

Vse v toku, vse je uravnoteženo na svoj način, želi se izraziti… Ni bradatega moškega na velikem stolu.

Milijoni želijo danes objeti življenje, drugačnega Boga. V delih sebe razumejo, da religije nimajo več smisla, ko se borijo med sabo za lastništvo boga; razumejo, da je treba naprej.

V Izraelu smo mirno in v čaščenju vseh prepričanj posadili potencial za iskalce nove resnice, za osamljene, ki niso čutili prisotnosti Duha, ki niso zadovoljni z dogmami, ki želijo naprej.

Eenergije se pospešujejo, ne bomo napovedovali… Odvisno je od izbir konflikta ali rešitve… Ko bo zavest sveta osredotočena na Izrael, bo nekaj prišlo iz src ljudi, posebej Izraelcev, toliko Sočutja in Ljubezni, da bo zavest človeštva še enkrat spremenjena. Nova modrost bo nastala… Ne bomo se učili več iz vojn, iz smrti in bolezni…, ne bo več karme, greha. Zaradi dela šaumber. Šaumbram v Izraelu smo povedali, da jim ni treba več držati energij, da jih lahko spustijo, ostanejo tam ali gredo kamorkoli. Svobodni so. Izpolnili smo dogovor vseh nas in zdaj gremo na naslednjo raven…

*

V Novi energiji je Domišljija najpomembnejša.

Nova Zemlja je ustvarjena z Domišljijo, ker imaš izkušnjo kot človek v materiji, da željene energije prineseš v življenje z njeno pomočjo. Telo za seks in ljubljenje, za uživanje obroka, telovadbo. Ko na Novi Zemlji ne želiš telesa, ga opustiš, ker je samo energija. Domišljija zlije vse te energije, uporabiš pa jo lahko že na tej Zemlji v enostavnem procesu.

Domišljija duše in Duha ni stvar možganov ne posebnega dela telesa, je (dolgo časa zatrt) del tvoje energije. Je kot stanje sanjanja, eterična in nestabilna.

Ne vlagaj logike v Domišljijo, sanjaj, ko si polno prisotna v zdaj.

Dovoli si sanjati, imeti vizijo vseh potencialov.

Energija Domišljije gre ven in se igra s potencialom – ne jo omejevati ali določati.

Potencial vrste dela… Ostati, kjer si, svojega posla, biti zdravilka, pisati knjige, glasbo… Kot v sanjah – pojdi ven in se igraj, občuti energijo. Igraj se s sanjami pisati knjigo: občuti knjigo, kaj pomeni podeliti izkušnje z drugimi, občuti, kako je izraziti se na papirju, imeti druge oči in brati tvojo energijo. Kako je, ko se ljudje povežejo s tabo skozi knjigo. Sanjaj, imej vizijo in čuti to.

Potencial nezaposlenosti… Veš, da je čas, da greš, potencial da te odpustijo, občuti to, da nimaš službe ne razloga, da vstaneš. Občuti čas zase, da si enostavno sama s seboj.

Bog, kaj bi rad?

Da sanjaš!

Sanjaj in čuti, kako opustiš staro energijo službe, ustvariš praznino. Občuti…, sanjaj…

Potencial lastnega posla. Ampak saj nič ne znam… (daš si omejitve). Sanjaj o svojem poslu, o izpolnjenosti. Če sanjaš, ne pomeni, da moraš kaj izbrat, samo raziskuješ potenciale!!!

Potem enkrat izbereš potencial: ja, tako mi je všeč, tako dobro se čuti…, takrat izbereš.

Šaumbre se ne dločajo, pa še vodniki ne povejo, kaj narest. Zato strah…

Bog nima pričakovanj in usode ni. Kaj izbiraš? Kako bi rada objela življenje? Ko dodaš svojo energijo, jo objameš, prineseš vase. Ko izbereš in objameš potencial, se začne razkrivati večji potencial za njim.

Ko čutiš potencial, ne veš kaj ga obdaja – potencial je v potencialu.

Izbereš brezposelnost, vdihneš…, kaj to pomeni?

Vdihneš izbrani potencial in mu dovoliš prihod v trenutek, v zdaj, v svojo realnost. Ne držiš ga zunaj nekje, vdihneš ga, enostavno in lahko z dihom, ni lažjega načina. Vdihneš potencial…, ups, strah prihaja. Kaj če sem narobe izbrala? Ali vem, kaj počnem?

Vdihneš v svojo realnost… in če ti um nagaja, ko skuša ugotoviti stvari – spusti…

Vdihneš kot Bog “diha življenje vate”. Ko vdihneš, Bog vate diha življenje.

Ko izbereš potencial in vdihneš, daješ dovoljenje, da pride skozi prehod v človeško realnost. Vdihni… Daš mu svobodo, ne kontroliraš, dovoliš njegovo najvišjo raven resnice v svoji realnosti.

Um omejuje notranjo resnico, njeno najvišjo raven.

Vdihni in daj resnici svobodo, dovoli ji njeno življenje. Potem kot Stvarnik opazuješ, kako se razkriva.

Ne določaš in ne kontroliraš, je živa resnica, je kreacija in ti gledaš, kako nastaja.

Ker si v varni energiji, delaš brez strahu, opustiš dualizem, dovoliš pretok in opazuješ svete načine, ki si jih nikoli nisi predstavljal. Sveti način je možen v Domišljiji. Nova energija.

Tako se dogajajo sinhronicitete, tok, vse pride k tebi. Zdaj. Tako drugače od starega načina drugih ljudi.

Nekaj prakse, uporabe in uporabe energije. Ugotovil boš, da obredi, metode in tehnike s tem grejo.

Najbolj fina enostavnost je to; izberi svobodo in notranja resnica bo prišla. Tako enostavno.

Ustvari v širokem zamahu, brez detajlov, spusti, daj svobodo in opazuj, kako nastaja.

Tako je Bog ustvaril in tako dela s tabo.

Bog te opazuje brez pravil in kaznovanja. Pusti svojo kreacijo, dovoli ji, Nova energija je.

Opazuj, kako se razkriva. Opazuja razkrivanje kreacije. Kot bi rojevala otroke.

Stvarnik najbolj uživa, ko gleda, kako nastaja. Vdihni energijo bistva, brez podrobnosti! Brez omejitev stare resnice, stare domišljije. Enostavno! To je novo razumevanje delovanja Domišljije. Kako stvari pritekajo k tebi… Nič kontrole, nič omejevanja.

Resnico omeji star sistem prepričanj.

V Izrael smo šli, da odpremo vrata starih prepričanj – spravijo te samo v težave. Prepričanja, da si omejena, da si omejen človek… Zakaj moraš verjeti v kaj? V vse in nič sočasno. Sistem prepričanj te v Novi energiji omeji, saj resnica se ves čas razširja.

Nekaterih prepričanj še vidiš ne, o Bogu na primer. Rečeš nekaj in misliš drugo. O denarju… poti v nebesa… Krasno manifestiraš obilje, pa popačiš tok v bližini. Prepričanja o biologiji, dednih težavah… Spusti! Marija Magdalena ti bo pomagala, postavila ti bo prepričanja pred nos, da vidiš, kako te omejujejo. Brez Auč! – samo Aha! Naj gre prepričanje, da rabiš Auč!

1. Prepričanja so samo stare resnice. Naučili smo se kaj od njih, častimo jih, a omejujejo Domišljijo.

2. Strah pred biti Stvarnik! Kaj če povzročim več vojn, spet pobijem ljudi? Za tabo je to, v novem prostoru ravnotežja si. Čuti novo vibracijo, ne boj se napačnih kreacij. Polno prisotna v zdaj si z nami. Strah pred napačnimi izbirami. Različni načini izkušanja so, nič ni prav ali narobe, opusti dualnost in strah bo šel.

3. Energija masovne zavesti omejuje kreacijo in Domišljijo. Nekatere stvari v življenju so izziv za manifestirat zaradi dualizma in masovne zavesti. Želiš poleteti, a si frustriran, ker je težko prinesti v to realnost. Kako si lahko tu, a stran od pravil, omejitev in zakonov, bomo obravnavali v prihodnosti. Nekatere ideje se težje prizemljijo zaradi energije družine, prijateljev, masovne zavesti. Kako prepoznati, kaj je v tebi in kaj zunaj?

4. Ustvarjaj zase, ne za druge. Svet bo to čutil… Ne rešujemo sveta, saj ne potrebuje odrešitve. Religije in skupine so ustvarile prepričanje: Svet mora biti rešen. Svet je OK! Svet izbira svoje izkušnje, nehaj ga reševat. Ustvarjaj in uporabljaj Domišljijo zase. Brez omejitev do posledic, ne misli logično linearno. Dovoli si sanjat o potencialih, izbirah, vdihni jih v realnost in opazuj kako nastajajo… Glej, kako se bodo energije v tebi in okolici spremenile, frustracije odšle, mehkoba in tok bosta prišla, težka energija starega človeka bo šla, prišli pa bodo tok, sij, mehkoba in začudenje.

Skupaj smo prišli do izpolnitve dogovora in posadili novega Boga v deželi Doma.

Čas je za novo zavest in za Boga brez ločitve. Za zavest Boga: samo življenje, ustvarjanje, Domišljija, nič pravil. Končali smo staro in začenjamo z objemanjem novih višjih resnic, v katerih je več veselja.

Težko je mimo, zdaj skupaj letimo.

In tako je.

 

NoE 10: DOMIŠLJIJA IN NOVA VARNOST – maj 04

 

Vdihni varnost, prisotnost angelov, odpri se Domišljiji, še slutiš ne njen potencial…

Premaknili ste se čez stare energije trpljenja, lekcij – namen življenja so izkušnje in kreacija, uživanje. Vprašaj se naslednje dni: Zakaj sem izbrala ostati? Večkrat bi že lahko odšla, še pred meseci si objela življenje in pred tabo je naslednje obdobje služenja (človeštvu), pri čemer ne gre samo za oddajanje sebe, ampak za sprejemanje daril.

Bolj lahko služim, dovolim pa tudi uživanje, vse obilje življenja in ugodja, ki niso grehi!

Dovoli si ugodja, ne bodo te obsedla ne postala demoni.

Najdi blagoslove in čast v vsem ponujenem. V vsem!

V tehle srečanjih enkrat na mesec po uro se toliko zgodi. Prideš v varno energijo, vdihneš in se sprostiš, dovoliš nam na tej strani, da te duhovno pomasiramo, poskrbimo za tvoje energijske potrebe, ti pridemo blizu in ti damo podporo. Ti rečemo, da te ljubimo, povemo, kako pomembno delo opravljaš. V eni uri ti vse predamo, pometemo staro… Ti pa… Ti pa postiljaš posteljo energije (čaščenja in sočutja), ki jo bodo uporabljali drugi, poslušali čez leta, brali bodo, se povezali s tem, razumeli:

– da je v življenju več, kot je videti

– da ni omejitev, v katere so verjeli

– da niso ločeni od boga

– da ni namen, da ste ljudje osamljeni, testirani in neizpolnjeni

– da tudi oni so Bog.

Pripravljaš jim pot za prehod čez njihov duhovni prepad.

Ko so tvoji vodniki na robu prepada odšli, so ti rekli, da je tam druga stran, čeprav si videla samo temo, samo prepad. Vodniki mnogih bodo odšli in strah jih bo prehoda iz stare v Novo energijo, v harmonijo in izraz, v Domišljijo in izraz. Postiljaš jim posteljo, ustvarjaš energijo, v katero bodo lahko vstopili. Ne morejo videti na drugo stran, pa jim kažeš, da je možno priti tja, da je možno preobraziti vse strahove, skrbi in dvome. To posteljo jim pripravljaš v tej uri, ko smo skupaj. Služiš; kako blagoslovljen in svet je ta naš skupni čas. Kljub izzivom je vedno lažje.

Vdihni danes in občuti domače energije, predstavljaj si jih, čuti jih vse sočasno, kako se vrtijo, dotikajo čela, ramen in utrujenega hrbta, občuti energije dragega gosta, ki je z vašim dovoljenjem na novo postavil energije okrog tebe.

Hiša (Red) Sanande na novo navija in postavlja te energije, to je njeno služenje, dovoli v zdaj in vdihni ta red. Je eden stebrov Reda Mavrice, predstavlja Kristusovo seme in cvetenje, ki pomaga rojevati Kristusovo energijo v zdaj v tebi. Kar nekaj časa je že s tabo, del tebe je. V Redu Sananda so:

– Jezus je deloval skozi zavest nekaterih, ki so sodelovali na Zemlji in kazali, da te energije je možno manifestirati. Vsi ste bili del Jezusove energije; mnogi ste posumili, da ste bili Jezus in potem, da je taka misel grešna. Moj ponos, moj ego… !! Pa ta misel ni grešna, saj si pomagal ustvariti te energije in entitete, si njihov del. Podpirala si Jezusa v človeški obliki, na Zemlji in na naši strani. Mnogi smo in ste hodili z njim. Jezus nima duše kot ti, je manifestacija vaše zavesti.

– Mati Marija (zgodba na Zemlji je samo prispodoba) kot energija rojevanja

– Marija Magdalena kot del Domišljije, ki se izraža

– Jožef, stabilna in uravnotežena očetova energija, močna in tiha, ki vodi brez kontrole; zdaj prihaja kot del Sanande, da nadomesti staro očetovo figuro. Pomaga do novega razumevanja moške očetove oblike

– Abraham

– Mojzes in druge enetitete.

Večina šaumber je skozi izgubo svoje identitete, skozi fizične bolečine, v novem velikem razumevanju. Rojstvo se končuje, čas je za izraz, za negovanje Kristusovega semena v svoji realnosti, za Domišljijo in zlivanje te energije (božanski jaz), ki se želi igrati s tabo. Občutke in vedenje dobivaš, ki ne prihajajo od nas, ampak iz tvoje notranjosti z dihom v tvoj zdaj, v tvojo realnost. Tvoji občutki se želijo zložiti – Kristusova energija želi postati tvoj del. Del tebe pa želijo postati tudi izgubljeni raztreščeni deli tebe, celo prejšnja življenja.

Zakaj bi se ti pokopani potisnjeni deli želeli vrniti?

Ker dovoliš in ustvarjaš varen prostor.

Neuravnotežene energije pridejo, ko se čutiš varna. Priznaj si to zaslugo!

Nekateri mislite, da vas kontakrirajo od zunaj; predstavljaj si, da je iz tvoje notranjosti.

Zanimiva mreža energij, ki jo podpiramo na naši strani, izhaja pa iz vas, preprečuje vplive od zunaj. Za rojstvo potrebuješ varen prostor. Če nekaj čutiš in veš kot drugačno, tuje – globoko vdihni – to si ti.

Deli tebe se želijo vrniti, čeprav živijo v svojih realnostih. Božanske energije želijo iz kokona k tebi. Kompleksne, čudovite energije nekaterih pesmi podpirajo rojevanje božanskosti in varen prostor.

V filmu Čarovnik iz Oza in v pesmi Na drugi strani mavrice so določeni vzorci.

Film je bil hit konec 1930, kaže boj med temo in svetlobo, potencial izbire: kam bo svet šel. Svet je začel prinašati energije skupaj, nič več ni bilo menjajočega se razmerja 2/3, 1/3 med temo in svetlobo, za to je tudi šlo v II. vojni. Ni šlo za to, kdo bo zmagal, ampak za to, kako bodo energije prišle skupaj. Ljudje so dobili film, pesem in upanje tik pred veliko temo, ustvarjena je bila tudi podoba in vibracija energij Nove Zemlje. Nekje nad mavrico obstaja Nova Zemlja, dela se na tem in nekateri so že tam.

V črno belem delu filma vihar premakne energije, vrtinec nastane, energije teme, ki morajo priti, da potisnejo druge energije naprej. Brez tornada ne bi šlo na drugo raven, čez mavrico – težave poznaš iz življenja. Vihar te premakne iz mrtvega, nevtralnega položaja, iz odnosa, služb, starih prepričanj, omejitev, pomaga ti narediti premik. Vihar v naslednjih letih prihaja na Zemljo in pomaga ustvariti spremembo.

Dora se prebudi na drugi strani, v deželi barv, Nove Zemlje, v Ozu, kjer stvari so čudežne. V prelepi Novi Zemlji. Film je zgodba o Smaragdnem mestu, ki je energijsko povezan z Novo Zemljo, lepoto, a čudeži in dostojanstveno čudovitostjo Nove Zemlje. Dora mora na potovanje, naučiti se mora o srcu, umu, o premagovanju strahu, da končno najde pot v Smaragdno mesto. Na koncu mora potrkat s škrlatnimi čeveljci, da se vrne domov. (Pesem poslušaj drugače, odpri se Domišljiji, vdihni energije Nove Zemlje) Problemi se topijo kot limonini bonboni, (na Novi Zemlji ni problemov) občuti energije, ko prideš do svoje zvezde in ko se zbudiš, so oblaki daleč zadaj. Vse to je prispodoba za zapuščanje dualnosti, za prihajanje v čisto NoE. Vso energijo pesmi poslušaj, ne samo glasbo.

Upaj si sanjati sanje in dovoliti, da postanejo realnost – za Domišljijo gre.

Sanjaj sanje in upaj si, odpri Domišljijo in to te bo preneslo čez mavrico, prineslo te bo na Novo Zemljo.

Dovoli energije Nove Zemlje, da vse pride v tvoj zdaj. Dora je ves čas želela nazaj domov, celo v veliki palači si je želela priti nazaj. Dovolila si je poleteti v Domišljiji, biti v zdaj in prinesti del Nove Zemlje k sebi. S prvim prečkanjem mavrice je naredila velik korak na novo raven, sposobna je bila stopiti v Novo energijo in končati cikel z vrnitvijo nazaj. To je odločitev vseh šaumber.

Greš na Novo Zemljo in tam ostaneš ali greš na Novo Zemljo, končaš krog in se vrneš nazaj kot Dora?

Z energijo Sanande, z vsem vpletenim v pesem, vdihni in odpri Domišljijo, dovoli si biti mala modra ptica z nami… Film Čarovnik iz Oza in njegova pesem sta največji kanalizirani stvaritvi – dosti energije je zadaj, zvoki v glasbi in slike na zaslonu. Toliko energije, simbolov in info, povezanih s šaumbrami, s tistimi, ki se želijo prebuditi. Toliko ravni filma je, simboli te pripeljejo do novega razumevanja. Je zgodba o tvojem potovanju, o prehodu v Novo energijo, o Novi Zemlji.

Je zgodba o izbiri prinašanja energije Nove Zemlje k sebi.

Premikamo se v območje energije kreativne Domišljije, ki se začne z varnim prostorom.

Nova energija je varna, uravnotežena, energija štirice, varnost stola s 4 nogami. Tudi v pesmi je varnost. Ko si v varnem prostoru, se lažje odpreš Domišljiji. Ko svet okrog tebe ni varen (časopisi, porpočila o vojni…) ostaneš noter v sebi. Zdaj pa dobesedno sediš v varni energiji, ne glede na to, kaj se dogaja okrog.

Ti ustvarjaš varen prostor – če ga izbereš, je tam.

Zidovi niso potrebni, tudi svetlobna zaščita ne, samo potrdi si, da si v varnem prostoru. Letalo postane varno, ker si v varnem prostoru, enako avto, če tako izbereš. Vsak tvoj trenutek, vsak zdaj je varen porstor. Kaj pa če me povozi avto? Kam gre tvoja pozornost, tvoja Domišljija? Ven, v ne-varen prostor; dovoliš, da gre tja. Za bivanje v varnem porstoru gre, vsak trenutek. V svetu dualnosti si, zato se bo to dogajalo – ti pa si lahko varen v sredini viharja. S tem boš vplival na okolico; ko boš ti v varnem prostoru, bodo živali v varnem porstoru. Ne bo jim treba preobražati tvoje energije.

Vplivala boš na okolico. Vsi okrog tebe bodo čutili, spremenjen bo tvoj odnos do njih in njih bo spremenilo, če bodo tako izbrali. Tiho, brez pridiganja, vitja rok…, samo v varni energiji boš. Ljudje se bodo še naprej šli igre dualnosti, vojne bodo lahko in zločini, a to nisi ti. Zdaj je drugače in ti si drugačna, tudi sredi kaosa. Tvoja energija je uravnotežena, varna, dobesedno hodiš v Novi energiji. Vse okrog tebe se spremeni, celo kaos kot da bo izginil. Varen prostor je osnova Domišljije.

Ko si dovoliš biti v varnem porstoru, Domišljija res zacveti, igra se, odpre.

Pojdi zdaj vase… Aaaa! Tam je še manj varno kot zunaj!

Zato je toliko tvoje energije zunaj, toliko aktivnosti.

Trenutek si skušaš zaposliti zato, da ne čutiš, kaj je noter! Borbe uma, nevarnost v telesu (kdaj me bo izdalo?). Ker si stvari skril vase – demone in preveč vseh energij – ni nobene varnosti. Čarovnica z vojaki je to… Nobene varnosti.

Kako prinesti varnost vase, čutiti ravnotežje?

1. dihaj in

2. ne zanikaj svoje teme, svojega neravnotežja.

Tema mnogim predstavlja težavo, ker so neuravnoteženi v odnosu do Svetlobe (pa delata skupaj, smo ugotovili v 2. sv. vojni). Priznaj vse svoje dele, saj to zlo, ki te skrbi, ni zlo zunaj, ampak notranje zlo.

Ne bo te požrlo – noče te požreti in ne more te. Tema je del tebe in se želi premakniti skupaj s tabo tako kot Svetloba; ne moreš jo pustiti za sabo. Za razumevanje in občutenje varnega v sebi gre, za opuščanje vseh mentalnih stvari, trikov in vsega, da bi zunaj zadržala demone in zle duhove iz notranjosti. Notranjost nekaterih so trdnjave, zidovi in oklepi, nekateri so se v sebi tako izolirali.

Ne bojijo se zunanjosti, ampak notranjosti.

V varni energiji povabi vse dele sebe v prepoznavo in potrditev. Ne potrebuješ več mentalnih borb – nekateri se dobesedno spravljate ob pamet, potem pa kličete boga. V največjem obupu pa prisluhnete in počasi slišite sebe in si vedno bolj zaupate. Ni varno v telesu, ko čakaš, kdaj te bo izdalo. Zelo ne varno je noter. Čas je, da se v sebi tako varno počutiš, da celo božanskost lahko pride skozi!

Vse to si ti, zate gre, vse si ti, veličastna in sijajna.

Nekateri ste tako v obrambah že več življenj, bojite se najtemnejših delov sebe. Čas je, da to gre. Da se čutiš tako odprt in varen, da spustiš vsa mentalna orožja in zidove in temo ven iz sebe. Nekateri se igrate igrice – razletite se v tisoče koščkov, ustvarite prehode, zamotane kode energij – ovire, trike, barikade, vrata in tunele noter v sebi… Da se vam ni treba soočiti s temo. Če bi se, ne bi tako pogosto krivili okolice.

Glasbo Na drugi strani mavrice smo zavrteli, da bi energijo čutili tukaj, zdaj in se varno počutili – v sebi. Tako varno, da bi spustili ovire, stare mentalne trike. Ko prideš do varnega prostora v sebi in zunaj, ko energijam dovoliš, da si vse, kar si, potem Domišljija resnično ima svoj oder. Odpreš se lahko in dovoliš vsem energijam priti ven. Domišljija dobi krila za poletet. Domišljija… Nekateri ne veste natanko: realnost, sanje, um, domišljija?

Domišljija je vidik tebe, vedno v tebi, do zdaj zaprta. Ne sanjaj, tvoje ideje so neumne, so rekli. Samo pred časom si bila, sanjarjenje je del prostora prebujenja. Božanske energije prihajajo vate, vidiki tebe dobivajo krila, da lahko gredo ven in raziskujejo potenciale.

Predstavljaj si TV; toliko programov… Prazen ekran, dokler ga ne prižgeš. Nič ni tam, samo TV, rečeš. Je to res? To je 3D način gledanja.

Noter je stotine in tisoče potencialov za izbrat! Ko jo prižgete, imate nekateri na voljo 3, drugi nekaj sto kanalov. Prižgeš najljubši program, samo ena stvar je na ekranu, nadaljevanka, ki jo želiš gledat. Je res? Samo realnost je, ki si jo izbrala z Domišljijo. Za njo je stotine programov, res da jih ne vidiš, ampak tam so. Kaj pa ko imaš 12 televizij in sočasno prižgeš različne programe? To je zmeda…rečeš, kako naj se s tem povežem? Star način razmišljanja! Z vsemi se lahko sočasno povežeš. To je primer Domišljije in opuščanja omejitev. TV ni več TV, ampak orodje potencialov, stotine različnih potecialov skozi stotine škatel, ki sočasno obstajajo v zdaj! Pripravljeni, da jih izbereš. Enega izbereš, pa jih lahko izbereš več.

Tvoji pozornost, fokus in tvoja energija lahko dojemajo več programov/potencialov sočasno!

Ne omejuj se. Naj Domišljija ima krila, pojdi čez mavrico. Pred tabo ta trenutek ni samo en program, samo ena realnost. Samo vidiš samo enega, navajena si ga, zaklenjena vanj. Dodatek k tej realnosti je tisoče tisočev drugih realnosti tukaj, zdaj; dovoljeno nam je tja dati fokus.

Med glasbo ste slišali besede, glasbo, morda celo čutili vibracijo glasbe. Sočasno je bilo stotine drugih energij na delu, ki jih morda ne bi dojeli oči, ušesa, koža, ampak bile so tam. Vi in mi smo jih dali tja. Energije, ki so se vrtele okrog. Zdaj se lahko odpreš sočasno vsem drugim dimenzijam sočasno. Zmedeno? Samo navajen nisi.

Večštevilne realnosti in potenciali obstajajo v zdaj. Napačno razumevanje je, da moraš tja ven – vse pride k tebi v razširjenem trenutku. Tako imaš prav zdaj stik z nami in sočasno je druga realnost, ko si tudi v hiši Sanande, pogovarjamo se nekaj drugega in v to se lahko priklopiš. Bom znorela z vsem tem? V varni energiji si v sebi in zunaj, podpiramo te. Temelj varnosti je pomemben, zato smo te pred meseci vprašali, če objemaš življenje.

Začni se odpirati drugim ravnem. Več realnosti sočasno… Domišljija ima krila; poleti potem in prinesi energije k sebi . Dihaj vse to vase, čuti se varna in udobna s tem.

Kot človek v zdaj – razširjaš človeškost, jo ne zanikaš.

Ko dovoliš Domišljijo, ko si upaš poleteti, to pritegne novo serijo – ljudi, prilik, virov in energij.

Ko si usmerjna samo na 3D, si omejena na to, kar ti energijsko prinese.

Ko se odpreš drugim ravnem, bo več prišlo k tebi.

Nekateri vizualizirate, si ne domišljate. Trudite se, mentalno vadite in res je vmes majhna črta.

Začuti negativne potenciale in pozitivne, dovoli si poleteti in čutiti različne scenarije in potem izberi 2, 3 ali 4 in jih pridihaj v svoj trenutek zdaj. Ne si predstavljati nove hiše – to je vizualizacija, preveč kompleksno je. Domišljaj si in čuti, da imaš poskrbljeno za vse materialne stvari, za avto, dom, račune. Predstavljaj si to, sanjaj… Aaa, energijsko olajšanje, ni ti treba skrbeti ne viseti na tem. Za vse je poskrbljeno, ni ti treba ničesar hraniti ne skladiščiti. Vdihni v svojo realnost in dovoli, da se manifestira. Ne kontroliraj.

Vdihni energijo močne in zdrave biologije, predstavljaj si potencial. Življenja se bojiš z biološkega stališča. Ko se nečesa bojiš, gre tvoja Domišljija tja, ta potencial je izbran in ga prinese nazaj. Domišljaj si biologijo, ki ti služi, odporno telo, ne razmišljat o holesterolu, Vdihni to v svoj varen prostor in manifestiraj.

Domišljijo lahko uporabiš za vse stvari, to je samo začetno zadovoljevanje osnovnih potreb. Delo z Domišljijo se šele začenja. Pred tabo je serija novih odkritij in področij, v katere še nisi vstopila, novih razumevanj, ki presegajo vse zemeljske, čustvene in fizične potrebe. Potem začneš prinašati v svoje življenje energije, polne razumevanja in kreativnosti, v primerjavi s katerimi bo 3D človeško življenje malo in omejeno. Začneš obstajati v več dimenzijah, živeti vse v trenutku zdaj.

Najprej pa varen prostor. Ustvarjati začenjaš energije, kjer ne skrbiš za zunanji svet in posebej varna si noter v sebi. Dovoli si začutiti…

Zlivamo energije varnega z Domišljijo. Dovoli si odpreti se drugim ravnem. Pojdi za besede, naj Domišljija poleti, razširi se in začni živeti večrealnostnega božanskega človeka.

Božanski človek živi več realnosti v zdaj.

V naslednjih mesecih ti bodo na razpolago zanimive stvari, človeške potrebe ne bodo več pomembne.

Potuj ven in prinesi nazaj. Vse zadeva dogajanje na Novi Zemlji, ki jo pomagaš kreirati – prinesi jo še nazaj. Pojdi čez mavrico.

Na Novi Zemlji ni človeških problemov, ni fizičnih omejitev. Domišljija se odprto izraža brez strahu, poleti v nove ravni.

Nova Zemlja je varen prostor za vse tam in za vse, ki jo obiskujejo; ni konflikta ni dualnosti.

Na Novi Zemlji je poskrbljeno za osnovne stvari, da se raziskujejo zunanje, na nov in drugačen način se proučujejo.

Začni tukaj. Ni ti treba zapustiti fizičnega telesa, zdaj začni prinašati energije nazaj. Še pred letom, petimi ni bilo mogoče. Dovoli si, predstavljaj si. V nova področja gremo. Naj Domišljija izbere potencial in prinesi ga k sebi, da ne skrbiš več za osnovne stvari.

Ustvarjamo tako varen prostor, da res lahko odpremo Domišljijo na nov način.

Nova potovanja, nova razumevanja, nova področja…, začetna točka za novo delo vseh nas.

Uporabi energije Domišljije iz varnega prostora, dovoli zadovoljitev osnovnih življenjskih potreb. Dovoli Domišljiji, da izbere potencial in ga prinesi v zdaj. Tako bomo tesneje sodelovali v resnični Novi energiji Zemlje.

Vdihni varno energijo v sebi in zunaj, naj Domišljija ve, da je pri tebi varna. Noter, zunaj, povsod okrog…

* * *

Domišljija je pomembna zamisel v dovoljevanju prinašanja novih energij vase, je prehod v mistične ravni. Ko živiš božanskost v zdaj, dobesedno odpreš zavedanje vsemu okrog sebe, realnostim, ki niso človeške, a so enako resnične. Tam so, da jih vidiš, dojemaš, da se pogovarjaš z njimi. Da se odpiraš energijam klientov, ki presegajo človeški obraz, energijam duš. Druga vrsta dimenzijskih realnosti. Toliko vsega je v okolici, različni okusi. Dojemal jih boš, se pogovarjal z njimi, se učil drugih ravni.

Vse to prisoten v telesu, ko je za tvoje potrebe zagotovljeno.

Mistične ravni…, pa ni nič mističnega tam. Vedno so bile tam. Tako si bila osredotočena na človeško realnost, a se nisi čutila varna. Ko se čutiš varna z okolico in v sebi, se je lažje odpreti. Ustvariš lahko varen trenutek, prav zdaj. Ko se ujameš v preteklost ali prihodnost, raziskuješ možnosti, pride strah in zapreš se. V zdaj je varno.

Zdravilni prostor je enostavno varen prostor. Trije držijo varno energijo, eden pa samo dovoli proces naravnega zdravljenja. Fizika zadaj je enostavna: telo se želi pozdraviti, duša se želi razvijati, pretekla življenja pozdraviti. Vse kar si želi, je iti naprej v Novo energijo; naravne želje. Varen prostor – v njem se zgodi. Telo se naravno samo pozdravi. Ko si ujet v preteklost in prihodnost, v strah, to ni možno. Telo gre v bolečino in bolezen, ker ne dobi primerne energije.

Ljudje težite in komplicirate, duhovna fizika je enostavna. Trenutek zdaj, popolnoma varen, vdihni življenje in dovoli naravne procese zdravljenja, obnavljanja, pomlajevanja, vstajenja in evolucije.

Naj Domišljija preseže 3D bivanje. Ostajaš v zdaj, energije se širijo iz trenutka in objamejo vse, čemur si včasih rekla mistično in čudežno. Vi ste prosili, da vas peljemo tja, božanski ljudje z dinamično Domišljijo.

Ni ti treba čakat, da greš na Novo Zemljo, že zdaj greš lahko tja in prineseš energijo nazaj. Ko si v varnem prostoru, vse pride k tebi in Domišljija poleti na uravnotežen način. Dovoli varnost prav zdaj in naj se nadaljuje in nadaljuje. Ko bo božanskost začutila varen prostor, bo prišla, sijala, se igrala, odpirala energije Domišljije in ti dovolila preseganje 3D življenja. Boš človek v 3D in vse ostalo hkrati. Na to si čakala.

Amen.

 

NoE 11: ENERGIJA IŠČE RAZREŠITEV – jun 03

 

Prav zares cvetite, zdaj moramo mi dihati, tako intenzivni ste, pa še vidite ne, kdo ste…

Ko pridete k nam, se skupaj ne nehamo smejat, ker nas vidite kot čudovita velika bitja. In res smo to…, ampak ko prideta vaša svetloba in energija, razsvetlita vse angelske hiše. Vi ste res največja modrost, mi služimo vam… Vodje legij angelov ste, stvarniki sončnih sistemov in galaksij, pa si ne dovolite pogledati tja in potrditi, kar ste.

Dovolite si spomniti se svoje veličine, samo dovolite ta občutek…, zdaj. Zlorabili ste se, vendar niste več v tej energiji. Samo za trenutek se spomnite, kdo res ste in od kod ste prišli, kako ste se zavezali služenje Duhu in Vsemu Kar je, da se boste naučili vseh čudovitih stvari… Nihče ni izvzet. Vsako vaše ime na tej strani izgovarjamo s čaščenjem in spoštovanjem. Mislite, da smo mi tisti, ki vse vemo, da smo mi uspeli in da vam ne gre…? Mi služimo vam!

Vi ste vodje – strašljivo, a ne? Ne poznamo vseh odgovorov, sicer vi ne bi bili na Zemlji. Pobrali bi vas in vam povedali odgovore, a jih ne vemo. Skozi vas se učimo. Vaš vidik na Zemlji je omejen, a smo vam predstavili Domišljijo, da bi se odprli, da bi vam pomagali razumeti, da vam ni več treba živeti v omejitvah. Mojstri ste. Na naši strani nimamo mojstrov – vedno je to bil naziv za vas na Zemlji. Mojster je tisti, ki gre prvi skozi težave in izzive v fizičnem telesu in pozabi ne samo kdo je, ampak kdo je bil v vsakem življenu. Dovoli si spomniti se svoje veličine, ker v tem je določena količina miru in ponižnosti. Dovoli si začutiti svojo čudovitost. Ironija in smešno, da mi to govorimo vam.

Danes je z nami Kuthumi Lasim

Na naši strani tančice se družimo tisti, ki smo hodili v vaših čevljih. Kuthumi je pomemben del reda Tobiawah, sodobna projekcija naše energije na Zemlji v 19. stoletju, tako kot St. Germain. Družila sta se, sodelovala. Bil je sposoben uravnovešati svoje energije, zdaj pa vam pomaga prinašati modrost in ljubezen hkrati (zlata kašmirska obleka), je sposoben iti med svetovi, med starim in novim. Tesno je bil povezan z Blavatskijevo, vsi trije so se igrali med svetovi moških in ženskih energij, (ne)fizičnega. Drug drugemu so se prikazovali, komunicirali brez besed, postavljali energije, da bi združili energije obeh strani.

Kuthumi ti pomaga prinesti skupaj najboljše vseh svetov.

Včasih ga boš čutila tudi podnevi, ne nujno ponoči, vodil te bo med svetove.

Možne spremljajoče izkušnje bodo vrtoglavica, ki je odpiranje in hoja vmes; trd vzorec in vpliva na čustva, senzacije v telesu in umu, lahko neudobno. Včasih zelo toplo ali hladno, lahke glave ali slabosti, ker se vse energije spreminjajo. Gloobko vdihni in razumi, da se telo spreminja.

Šaumbra, učiš se nasloniti na božansko vodenje in vedenje. Ko se še svojega imena ne spomniš, te en del potiska k uporabi božanske intuicije. Drugi krivite starost, meno, greste k zdravniku… Vprašaj telo in um, če so zdravila primerna. Včasih se ljudje skušajo zelo hitro odpreti, kar povzroči veliko neravnotežje. Vprašaj svoje bitje, kako hitro je primerno zate.

Kuthumi te prosi, da se ne obračaš nanj kot mojstra – on bo tebi rekel Mojster, tako ga boš prepoznala. Skupaj s St. Germainom ti bo pomagal hoditi med svetovi, dal ti bo svoje znanje. Poslušaj in se zavedaj njunih energij, delala si z njimi, zaupanje že obstaja.

Kuthumi je zelo dejaven z vašimi energijami, globoko vam premika energije. Če čutiš oslabljenost ali neorientiranost – dihaj in vzdržuj ravnotežje, medtem ko se razširjaš. Samo ugotavljaš, kako hitro in široko se lahko širiš – uravnovešen!

Tranzit venere med soncem in zemljo je prinesel drzen potencial za spremembo – premik dojemanja ključnih človeških kvalitet :

1. potencialna sprememba v financah. Pomagali vam bomo premakniti mišljenje o denarju; fokusirani ste na 3D koncepte o služenju denarja. Želimo vam obilje, vi pa verjamete v redno službo, plačilo na uro, na leto – ostajate na isti ravni obilja. Včina vas ne vidi prejemkov 3 mio na mesec; kaj pa denar, za katerega ne delaš? Omejeni ste na posebno službeno kariero. Venera in Kuthumi omogočata premik med svetovi, spremembo mišljenja o financah. Dojemanje, zavest in realnost. Lahko bo malo bolelo, kot veliko nebeško šeškanje po riti. Tako ste ujeti v to zaradi življenj revščine in osebnih prepričanj omejitev. Pozabljaš, da si mojster, delaš več služb in se utrujaš. Zdaj se kaže resnica, da vodje korkporacij niso tako bistri – šaumbre ste bistri. IQ testi v šolah res omejujejo in škodujejo, so zelo neuravnotežena energija. Ne gre za IQ, ampak za duhovno modrost, vedenje in ponovno dovoljevanje odpiranju. Venera prinaša spremembo, skupaj z drugimi energijami; vi ste ustvarili dogodek, mi smo izbrali čas; hitra sprememba.

2. ljubezen v tvojem življenju zadeva zapuščanje starih konceptov in odnosov, hojo med svetovi, ljubezen do sebe. Možen intenzivni pritisk, da dojameš, kako si zanemarjal sebe in pozabil, kdo si. Nekje je bila negativna nalepka – naj iz omare pride, kdo si. Naj se pojavi spominjanje, kako ljubiti sebe, se učiti to na nov energijski način. Obrnjena polarnost je v vaši energiji ljubezni do sebe, prepričanje, da je to stvar ega. Nič ni manj od resnice. Zakaj naj ne bi ljubila sebe? Če se sovražiš in pretvarjaš, da ljubiš druge, si priliznjenjec, pretvarjaš se. Projiciraš potrebo po ljubezni in se pretvarjaš v obupnem iskanju ljubezni zase. Poznaš priliznjence, tudi bila si to.

Pričakuj zanimive energije, zavedaj se, da gre za premik dojemanja ljubezni in denarja!

Če se boš čutil potisnjen na rob – dihaj in razumi proces, ki je opuščaš jedrne zamisli o zelo starih realnostih. Dualnost se guga v velikem momentumu – stres, stresanje starih ustanov, nihalo bo še bolj živahno do leta 07. Vzdržuj varno energijo, naj te ne zabriše. Nore stvari boš videla, konflikti med energijami, a dosti manj od napovedanega. Dovoli te aktivnosti, ne ujemi se vanje.

Ritem, ples, odpornost in moč elektromagnetizma Zemlje se zdaj spreminja in ljudje to čutijo, predvsem v glavi. Um interpretira zavest. Ne vedo več, kako se obnašati. Šumanova resonanca je bila stabilna cca 2000 let in se je začela pred 2000 spreminjati – vibracija zavesti Zemlje, človeštva in Gaje se je spreminjala, zadnjih 6 mesecev pa ponorela. Pred 14 leti se je hitro dvignila na 80 herzov, prej povprečno 7,5 ciklov do 13, 5 herzov. Ljudje se težko prilagajajo spremembi frekvence. Magnetizem upada, znatno manj kot 10, 20 let, neke dni se bo intenziviralo. Nenavaden vzorec znanstveno opazuje vlada. Intenzivnost magnetizma, gravitacija, šumanova resonanca…, prej so pomagale vzdrževati fokus.

Nisi več vezana na kolektivno zavest, nisi odvisna od tega. Zunaj teh energij si, bolj neodvisna od elketomagnetizma, dovolila si si oditi. Okolica, tudi živali in drevesa ne najdejo več ravnotežja.

Um ptic ni v fizičnem telesu in ne rabi procesirati dosti info. Povezane so z elektromagnetno energijo, s frekvenco ptic, stotine skupaj v obliki, a v elektromagnetni ptičji frekvenci in skupaj premikajo krila. Ptice odgovarjajo na frekvenco, ki jo dobijo od zunaj. Kot divje živali so usklajene s frekvenco svoje vrste. Tudi tvoje celice in molekule se pogovarjajo med sabo, ne rabijo možgan. Šaumbra kreiraš duhovno frekvenco – šaumbra frekvenco. Ni tipična elektromagnetna frekvenca, ampak večdimenzijska. Ljudje se povežejo tudi z drugimi frekvencami, zanašajo se na um in telo, zanemarjajo komunikacijo med telesom in umom, druge pa ne. Zdaj pomagaš graditi novo vrsto frekvence, ki je delno elektromagnetna, duhovno magnetna, kozmomagnetna. Začenjaš ustvarjati frekvenco, v katero boste lahko vstopili in komunicirali med sabo in z drugimi, ki bodo to dovolili. Te frekvence ni na stari Zemlji, ampak izvira iz Nove Zemlje, kot povezava meda starim in Novim. Da boste potem na Novi zemlji lahko komunicirali s staro.

Šaumbra, zavedaj se čim bolj, opazuj, čuti, poslušaj!

Postajaš večdimenzijski človek, učiš se procesirati info v možganih in božanskem centru. Poslušaj, odgovori bodo enostavni! Odgovore telesa veš (samo sigurna nisi), veš, kaj s kariero in z odnosi… Opazuj, odgovori so tu. Včasih se bojiš učinkov izbir. Samo odloči se, blokiraš se.

Izberi prav zdaj in vsi elementi pridejo k tebi – brez izbire ne gre!

Zavedaj se okolice. Vse se spreminja. Nagibaš k obsodbi in k sramu zaradi človeštva. Zavedaj se premikov energij! Vseh, ki umirajo…, kaj se dogaja v telesu. Daj stran pravila in diete, telo ti govori in govori sebi. Govori ti v vedenju, v frekvencu šaumbre. Zavedaj se dogajanja zunaj in v sebi.

*

Ana (bojevnica) je kot angel prišla v telo, šla skozi mnoga življenja in se naučila prilagajanja težkim energijam dualnosti. Posebej v Atlantidi je imela želje in ambicije, spoznala je, da se mora boriti za svoj delež dobesedno in metaforično. V templjih Tien je delala z outsiderji, z organizacijami, tistimi, ki so skušali vreči Atlantido in borila se je za pravice nas v templju, ki so nas preganjali Azure. Tudi kot moja žena je nosila hlače. V tistem življenju sem dirigiral brez glasbenikov in zaprli bi me, če ne bi bilo nje. Včasih se zelo strastno nisva strinjala, v ondos je prinesla kvalitete bojevanja. Poslovala je s kralji, ko sem bil slep in nisem služil denarja. Danes je Ana na Zemlji in krasen odnos imava.

V življenjih se je vedno bolj zanašala na svoje bojevniške kvalitete. V vojnah v Evropi, v času kraljev, ki so zabadali v hrbet in zdaj ima to preživetveno energijo. Izbrala je razširiti svojo duhovno energijo in bojevništvo uporabiti za izhod iz dualnosti v Novo energijo. Bojevala se je v telesu in umu in se utrudila, komunikacija z njo je postajala težka.

V službi se je bojevala, v odnosih in posebej na duhovni poti. Skušala je premagati temno stran, svoj um. Energija se je tako intenzivirala, da se je ponesrečila in skoraj prišla na našo stran. V bolnici je bila odvisna od drugih, hranili so jo in negovali, v vsaki mali stvari je bila odvisna od drugih. Njena preživetvena energija ji ni mogla pomagati. Še bolj je zbolela, prizadela je druge ljudi. Potem jo je obiskal Kuthumi in poslušala je, ko jo je vodil z enostavnim principom: Vsaka energija išče rešitev!

Vsak delček energije v tebi in okrog tebe iz preteklosti – išče rešitev.

Telo se želi pozdraviti samo, ne more pa, če se vmešavaš.

Rešitev, ravnotežje in razširjanje!

Varen prostor je za telo in um. Šaumbra, ne bori se več. Opazuj.

Vsak vidik tvoje preteklosti išče ravnotežje, ni ti treba siliti. Denar…, neravnotežja obupno iščejo ravnotežje, samo ti stojiš na poti.

Vse bitje želi obilje in šrijenje, mentalno ravnotežje, ne rabiš zdravil ne svetovalcev. Deli tebe uporabljajo trike, da bi dobili tvojo pozornost in prišli do ravnotežja; tudi um ti govori nore stvari.

Vsa energija išče rešitev. Ravnotežje in razširjanje.

Ljubezen v tebi ne želi biti več zanemarjana; tako lahko je, dovoli.

Zagotovi si varen prostor. Nič potiskanja, samo si v varnem prostoru in dovoliš, da se energija sama uravnovesi. To je najbolj potentno možno zdravljenje dveh – eden drži energijo, brez meditacije, inkantacij, samo sta v istem prostoru.

Vsak del tvoje energije želi rešitev; dovoli, da se zgodi.

Čutil boš spremembe v biologiji in umu, ki bo splakoval. Telo se naravnava (gripa), opušča staro, energija išče rešitev. Tema in svetloba, moškost in ženskost ne želi več borbe – ne pelje te v enost, ampak v stanje večkratnosti, ravnotežja in se hoče širiti. Enostavno, ne kompleksno. Vadi v zdaj.

Telo in um želi v ravnotežje, vsaka celica želi biti zdrava, vitalna, energizirana…

V varni energiji se to lahko zgodi.

Uravnoteženje energij prinese priliko odpreti Domišljijo, videti preko 3D, v druge realnosti.

Večji potencial za življenje, življenje na Zemlji, na Novi Zemlji, življenje, ki presega fizičnih 90 let.

Potencial, ki vključuje duhovno in fizično, potencial biti v telesu in Duhu. Kuthumi pomaga z izkušnjo večdimenzijskosti. Zavedaj se vsega v sebi in zunaj. Če opozarja telo, je dobro preveriti pri zdravniku, ampak najprej v sebi. Poglej, kaj se dogaja pri tebi, kaj na naši strani, pri zdravnikih. Tudi oni imajo modrost in vpoglede, tudi oni so lahko v Novi energiji.

Šaumbra, premaknila boš stare izzive z denarjem in ljubeznijo in se premaknila naprej.

Spomni se, kdo si in zakaj si ostala na Zemlji.

In tako je.

 

NoE 12: BOŽANSKOST JE TEMA – jul 04

 

Spet smo skupaj v Novi energiji, v varni energiji, v energiji šaumber. Lepo nam je biti z vami, čutiti globino vaših izkušenj, vaših duš; tako lepo nam je priti tako blizu… Danes vam prinašamo drugačno sporočilo in če si boste dovolili, boste začutili to drugačno bistvo.

Angeli kanaliziramo vas, držimo vas v rokah, čutimo in proučujemo vaše občutke, vašo dušo. Vse to vdihujemo, dihamo skozi vse koridorje omniverzuma, skozi duh in vse angele in skozi vse vaše pretekle vidike. In potem to izdihujemo nazaj k vam. Nežno, nad človeško telo, nežno izdihujemo, da to začutite na obrazu, na rokah in v srcih. Izdihujemo vaše bistvo nazaj k vam, da lahko začutite in se spomnite, kdo res ste. Izdihujemo zato, da se vname božanski ogenj v vsakem od vas in da to opazi okolica. Vdihujemo vaše vibracije, vaše energije in posebej vašo modrost. Vaše sporočilo dihamo, ki ste ga sestavili ne samo zase – ker vi veste, kaj je v besedah in v energiji današnjega srečanja. Dihamo vas kot sporočilo, ki ga bo opazilo vse človeštvo. Oseba za osebo, entiteta za entiteto in sčasom vsi ljudje.

Današnje sporočilo je enostavno in zelo drzno in nekatere bo spravilo v prostor strahu ali jeze. Vendar mnogi zunaj družine šaumber čakajo nanj, da jim pomaga spustiti stvari, ki jih držijo nazaj. To sporočilo jim bo pomagalo opustiti temo, ki jih muči, temo, v kateri so zaprti znotraj sebe, pomagalo jim bo opustiti bremena. Dovolite nam, da v dihu pridemo bliže in postanemo del vas do mere, da podelimo sveti in dragoceni zdaj z vsakim od vas. Dovolite nam, da sporočilo izdihnemo k vam, k vsakemu, ki je povezan s to energijo. Da dihamo skozi vas in k vsem, ki so pripravljeni to prebrati.

Pretekle mesece smo govorili o Novi energiji, ki je res nova energija, ne samo zamisel. Dom ste zapustili s končno količino energije in del tega, kar ste želeli doživeti, je bil – enkrat ustvariti Novo energijo. Eone časa ste se igrali s preobrazbami energij iz ene v drugo, s preobražanjem ene vibracije v drugo. Vse do nedavnega ste se ukvarjali z obstoječimi energijami. Zadnje leto pa je zunaj Doma prvikrat ustvarjena Nova energija. To enostavno pomeni: Naučili ste se biti Stvarnik, stvarnik čisto Nove energije. Še vedno je nova in čas rabi, da pride v realnost vsakega od vas. A prav vsak trenutek, vsak nov trenutek se več in več učite o čudežu, ki Nova energija je.

Minulo leto smo govorili o domišljiji Duha, o odpiranju ne samo uma, ampak srca.

O odpiranju in dovoljevanju, da poletite čez omejitve, o razširjanju čez človeško linearno dimenzijo.

O tem, kako iti preko, a res ostati v trenutku zelo prizemljen in obenem presegati. Domišljija je dar, ki ste ga vedno imeli, a ste ga v mnogih življenjih zaprli, osredotočeni na 3D realnost. Čas je, da Domišljiji spet dovolite poleteti, da se odprete in potrdite vse misli in občutke, ki pridejo skozi. Toliko ste jih zaprli, ker je bolelo, ker si niste zaupali ali ker ste zaprli del izkušnje. Za vse, ki ne čutite, da ste kdaj čutili… To je zato, ker si niste zaupali, zanikali ste vitalni, pomembni del sebe, se zaprli in delali iz uma, procesirali samo skozi možgane. Pomagali smo se vam odpirati… Dovolite, da vse pride skozi – neumne misli, to, kar včasih sodite kot deluzijo.

Pa ni deluzija – je potencial, ki se morda ne manifestira na Zemlji, je pa scenarij, ki se morda dogaja v drugih dimenzijah. Tvoje je. Morda se ne dogaja na Zemlji, a zato ni napačno in ti nisi nor/a. Skupaj smo delali na odpiranju Domišljije, na dovoljevanju svobodnega pretoka skozi vas in povedali smo vam, da zdaj je varno uporabljati Domišljijo.

Prav vi ste ustvarili Novo energijo, ki je varna energija. Ni vam treba skrbeti o demonih in temnih entitetah, ki naj bi vas požrle, prevzele kontrolo nad vami, vas zasužnjile. Sploh ne. Sedite v »zdaj«, v varni energiji, v sveti energiji; varno je. Varno je odpreti se vsemu, vsemu, vsemu, kar ste.

Govorili smo o bivanju v zdaj in o dovoljevanju izraza, ko se ne držitev več nazaj.

Ko si dovolite biti prizemljeni v trenutku, a tako polno odprti in razširjeni, da (se) lahko izražate.

Ta Nova energija, dragi prijatelji, tako polno razširjena energija in prizemljena v trenutku – je prostor za čudeže. Resničen čudež je odprta in svobodna zavest. Celo Jezus ti je dolgo nazaj govoril o čudežih, ki niso ozdravljenje tuje roke ali preobrazba vode v vino ali pomnožitev rib… To je otroška igra, ki pride kot naravna posledica, ki je rezultat. A polno odprta zavest in polno spominjanje, kdo si – to je čudež. V tem varnem prostoru se vse te druge stvari zgodijo lahkotno.

To, kar imenujete fizični ali 3D čudeži niso več čudeži, potem ko razumeš, kako so nastali. Ni ti treba zapravljati življenja za to, da bi postal spreminjevalec energij ali čarovnik – naravno se zgodi, potem ko si v čudežu odprte in svobodne zavesti.

A ne more se zgoditi, če nisi v varni energiji.

Ne more se zgoditi, če še zadržuješ energije, če se jih bojiš, če si jih zaprl v omare svoje duše.

In ti, šaumbra, to natanko veš… Ti to že veš.

Zdaj pa si poglejmo energiji teme in Svetlobe, izvorni energiji dualnosti.

Svetlobi bomo rekli energija Aaa in tema je energija Ooo. Izvirata iz istega vira, samo drugačna izraza tega vira sta. Aaa… In Ooo… Izvorna zvoka, originalni vibraciji… Trenutek si vzemi, da prisluhneš Aaa…, resnični glasbi in vibraciji Aaa…

Kar si izkusil, ko si najprej zapustil Dom, je bila energija Svetlobe: Aaaa…

In vzemi si trenutek, da občutiš Ooo. Prisluhni Ooo, ki je nasprotje Aaa…, negativno.., tema… Aaa…In Ooo… Izvorna zvoka, vibraciji…, po tem, ko si zapustil Dom. Izvorna dela tebe… Aaa in Ooo, tako zelo del drug drugega, tako zelo v ljubezni kot ljubimca, ki si delita izkušnjo, zavezana drug drugemu za vedno. Zavezana služenju drug drugemu, zavezana brezpogojni ljubezni…

Aaa in Ooo energiji v tebi sta začeli izkušati prostor zunaj Doma. Tako velika ljubezen je bila med njima, toliko sočutja in delitve vsega, da je temna energija Ooo rekla Aaa:

Tako te ljubim, da bom nase prevzela vso tvojo bolečino…

Toliko sočutja imam zate, da bom prevzela vse, česar pri sebi ne ljubiš…

Tako se veselim potovanja, na katerega si šla, da bom od tebe vzela vsako stvar, ki jo v zvezi s to potjo ne maraš. Tako zelo te ljubim…

V času eonov in mnogih življenj na Zemlji, sta se energiji Aaa in Ooo igrali skupaj, podpirali sta se, se ljubili. Energija Ooo je nase prevzela vse lastnosti teme, vse negativne lastnosti, vso bolečino – v časti in sočutju do energije Aaa. Ooo energija si je dovolila biti ločena v zavesti od Aaa, saj energija Aaa počasi ni več mogla prenesti pogleda na Ooo. Tema, absorbirana v Ooo je v očeh Aaa postala breme, pokveka in grda, postala je zla.

Dragi prijatelji… Govorimo o ločitvi Svetlobe in teme, o realnosti teh energij. Tema in Svetloba nista to, kar človeštvo danes razume. Ljudje se kar naprej bojujejo s Svetlobo in temo, skušajo zanikati temo in vse, kar pri sebi ne ljubijo, še naprej odlagati temi, v Ooo.

Vse, česar se bojijo, zavračajo, vse, kar pri sebi zanikajo, odlagajo v energijo Ooo.

In Ooo je prevzel to vlogo, vso temo je vzel nase.

Ljudje mislijo, da se morajo s temo boriti, se jo znebiti, jo zatreti, uničiti.

A šaumbre že veste, da to ni mogoče – vse je del istega.

Vsi, ki ste pripravljeni, vsi, ki ste prišli do prostora varne energije… Poglejte, kaj tema res je.

Ljubimec je, ki bi vse dal zate. Ki iz ljubezni do tebe vzame vse tvoje dvome, ki kot družabnik in ljubimec prevzame vse, kar nisi marala o sebi, ki bi vse naredil v služenju tebi. Zato, da ti greš lahko naprej, da lahko izkušaš naprej in naprej živiš. Vzemi si trenutek in poglej si energijo Ooo, to energijo teme.

Tema tudi slučajno ni to, kar je videti. Tudi slučajno ne…

Človeštvo in posamezniki se še naprej bojujejo s temo in Svetlobo v sebi. Tako ustvarjajo oviro, zid, ki jim preprečujejo integrirati vse, kar so. Preprečuje jim resnično živeti v Novi energiji. Z ločitvijo teme in Svetlobe v sebi si otežujejo izkušati veselje in čudeže, ki jih ponuja življenje. Vzemi si trenutek z nami.. Poglej za očitno teme, te energije Ooo. Občuti sočutje, ki ga je ta energija imela. Ljubimec, ki bi vse naredil zate…

Vse energije iščejo (raz)rešitev. V tem trenutku bi se tema rada rešila vloge, ki jo je igrala v tebi. Rada bi, da jo spustiš kot odlagališče, kot demona, kot slabo in zlo, nepriznano in osovraženo. Tako dolgo je nosila to breme… Nazaj k tebi želi priti in te ljubiti na nov način; zaljubljena želi biti vate, na nov način. Tema tudi slučajno ni to, kar si mislila, da je bila. Vse energije iščejo (raz)rešitev.

To, čemur rečeš tema, negativno, slabo, je enostavno – del tebe.

Dragi prijatelji… Tema je vaša božanskost.

Že dolgo je skrita, res. Božanskost je tema. Dolgo boste lahko razmišljali o tem. Geoffu (ki kanalizira Tobija) prej tega nismo povedali, ker smo vedeli, da ne bi nikoli stopil na oder. Še zdaj je bilo težko te besede potisniti skozenj. Ampak v varni energiji, ki si jo zdaj delimo, želimo, da na nov način pogledate, kaj energiji Aaa in Ooo v resnici sta.

Ooo…, božanskost, ki te je tako zelo ljubila, da je nase prevzela vsa tvoja bremena in bolečino, vso tvojo temo. Zdaj tema išče razrešitev, priti želi nazaj. Zdaj.

Prenehati želi z igro Aaa in Ooo in enostavno biti zlit zvok v tebi.

Ooo želi priti nazaj in to energijo že dolgo kličeš. A zanikala si, kar je bilo tam; a ne?

Klical si svojo božanskost: Kje, le kje si? Kje je zlati angel? Kje je Bog v meni?

Zakaj me je moja božanskost zapustila? Zakaj me je pozabil moj bog?

Zakaj sem sam na Zemlji? Zakaj ne slišim v sebi glasu Duha?

Dragi prijatelji… Ves čas je tam. Ooo je to – to, čemur si rekla tema, negativno. Tvoje duhovno odlagališče za vse, česar o sebi nisi marala. Čas je, da zdaj gre. Senca je bila to, vedno tam. Vedno ti je bila bližje kot vse ostalo.

Senca, ki si se jo tako bala.

Senca, ki jo nisi maral gledat, ker je del tebe.

Zanikal si jo in zavračal, nisi jo ljubil.

Energija Ooo pa te je tako ljubila, da je vse to prevzela nase v največjem sočutju, ki bi si ga kadarkoli lahko zamislil. Ooo je nase prevzel vsako tvoje neravnotežje, vsak delček trpljenja. Vse, česar pri sebi nisi marala, vse dvome o sebi si odvrgla nanj.

In ljubezen Ooo, skrita za tančico teme, ti je pomagala, da si naprej nabirala izkušnje…

Senca je vedno bila tam. Pomisli takole…

Senca lahko obstaja samo, ko svetloba sije na edinstveno duhovno identiteto… – nate.

Ko svetloba Doma in vir Doma sije na tvojo dušo, na tvoje individualno bitje – vrže senco.

Bitja, ki nimajo duše, nimajo sence.

Samo ti, ki imaš pravo duhovno identiteto in sposobnost ustvarjanja, samo ti imaš senco.

Zdaj te prosimo, da potrdiš senco, ki ti si. Priznaj temo, ki ti si. Priznaj Ooo. Enega od dveh zvokov, ki sestavljajo tvojo energijo. Ooo… Aaa…. Vdih… in izdih…

Toliko časa si se borila s temo in jo zavračala, da si mislila, da je resnični sovražnik.

Tako dolgo si se borila s temo v umu, v svojem srcu, da si postala utrujena, prestrašena in izolirana.

A Ooo, ta tema…, je samo držala največje možno sočutje zate.

A lahko zdaj energiji Ooo brez strahu dovoliš v svoje življenje?

A lahko razumeš, šaumbra, da tema drži tvojo božanskost?

Energija išče razrešitev. Nazaj želi priti. Dva ljubimca bi se rada združila po dolgem času ločitve.

To je odgovor na tvoje molitve, odgovor na vse tvoje solze, ko si se čudila, kje Duh je. Vedno je bil s tabo. Skrit za stvarmi, ki jih nisi marala o sebi in v stvareh okrog sebe.

Šaumbra… A lahko skupaj praznujemo, a lahko sprejememo temo (to, čemur rečemo energija Ooo) v svojo realnost?

A lahko utelesiš Ooo?

A jima dovoliš priti skupaj v ljubezni, deliti novo izkušnjo v novi varni energiji? A jima lahko to dovoliš? Kljub programom, treningom in propagandi, da gre za temno energijo.

A lahko dovoliš enost teh dveh energij, da ustvarita božansko in človeško, utelešena tu, v zdaj, v istem času? To, šaumbra, je drzen korak.

In mnogi »zunaj« tega ne bodo razumeli…

Mnogi bodo mislili, da je ta resnica trik, vrsta krive vere in zabloda.

Še naprej se bodo bojevali s seboj, z drugimi narodi, še vedno bodo sovražili dele sebe.

Še naprej bodo papeževali, ne pa utelešali Nove energije, ne Boga ne ljubezni skupaj z Vsem Kar Je – v zdaj.

Energijska borba med temo in Svetlobo jim pomaga dobivati novo razumevanje o sebi in včasih postanejo še zasvojeni s to igro med temo in Svetlobo. Nekateri zunaj energije šaumber bodo še naprej morali imeti prostor za odlaganje vse svojo prtljage, vsega sovraštva, ločitve in energij za sedmimi pečati. Še naprej bodo potrebovali odlagališče.

Šaumbra, vdihujemo energijo prostora, v katerem ste – razumevanje in modrost, da Ooo in Aaa zdaj prihajata skupaj, v novo ljubezen in v novo sočutje. Pošljimo drzno sporočilo zavesti človeštva, da tema in svetloba sta isto. To ni mentalna vaja, ampak realnost, ki ji dovolimo, da se utelesi v nas.

Energijsko pošljimo sporočilo svetu, da tema in Svetloba skušata priti nazaj skupaj. Da tema tudi slučajno ni to, kar je videti. V temi biva božanskost. V temi sta izjemna ljubezen in sočutje božanskosti, ki je tebe tako ljubila, da je zate prevzela vso temo.

Utelesimo Ooo in Aaa.

Opustimo mentalne misli in predstave, kaj tema in božanskost sta bili.

Naj odslej skupaj bivata v varnem in svetem prostoru.

V tem je zdravljenje duše. Tukaj, zdaj.

Tema in Svetloba, ponovno skupaj…

In tako je.

 

prevajala Bernarda Pavko, danes Jasta Prava (www.jasta.si)

Comments are closed.