– Človek stvarnik

Človek stvarnik (avg 00- avg 01)      
SPREJMI STVARI, KAKRŠNE SO – avg 00

 

Odpri se, dovoli in bodi, kar si, ko to bereš. Spusti skrbi, enostavno bodi prisoten, bodi v zdaj, v energiji Karminskega kroga, ki je sladka, močna in ljubeča. Ljudje ste v svojem krogu, ki je drugačen od tistih, v katerih je tudi kreacija; zato ste izbrali toliko življenj na Zemlji. Izbrali ste preseči krog Duha, ustvarjati nove dimenzije, nov krog, ki bo doprinesel Vsemu Kar Je. Zato ste v tem razredu Nove duhovne Energije Zemlje.
 to življenje ste prišli očistiti zadnje dele karme in izpolniti svojo pogodbo. Potem je prišlo prebujenje, ki te je pripeljalo na potovanje razumevanja Duha, tvojega odnosa do Duha. Končala si svojo glavno pogodbo, izpolnila cilje in se znašla zmedena ali brez strasti. Vsak od vas se je na tak ali drugačen način soočil z izbiro ostati na Zemlji ali se vrniti v krog, v katerem obstajamo angeli. Premik naprej ste izbrali v skladu z notranjo zavezanostjo. Vsak od vas je izbral postati učitelj Nove energije, narediti vse potrebno za to, žrtvovati karkoli. Te besede so tudi za tiste, ki bodo to brali v prihodnosti…
dihni zdaj in dovoli, da te objamemo… Večina tega, kar zdaj prihaja v tvoje življenje, ni neposredno povezana s tabo. Za izkušnje gre, ki si jih izbral, da boš bolj odporen, bolj ljubeč in bolj empatičen učitelj. Množice te prav zdaj objemamo, se ti zahvaljujemo in v veselju jokamo nad delom, ki si ga opravil…

 naslednjih srečanjih ti bomo pomagali spominjati se, kdo v resnici si, kako bi to lahko prepoznala, se zavedla moči v sebi in končno postala stvarnik v Novi Energiji. Pomagali ti bomo razumeti in se spomniti, da si stvarnik. Pomagali se vam bomo učiti ustvarjati na Zemlji z novimi močmi, z novimi načini manifestiranja.
bdobja bodo, ko boste jezni na nas, ko se boste počutili kot da z glavo tiščite v zid, ko ne boste sposobni predelati informacij in jih uporabiti v dnevu.
bčasno boste čutili kot da ne morete vplivati na svoje življenje, občasno boste na dnu.
ajverjetneje boste jokali, lahko se boste pripravljeni vdati.
se to je sprejemljivo in ni neuspeh. Ne gre za dirko in tekmovanje, v tem razredu ni ocen.
sak od vas bo delal zase, energije pa boste premikali kot skupina.

o čudovitih novih razumevanj boste prišli – podelite jih z drugimi. Pomembno je, da drugi slišijo za tvoj napredek, za tvoje prehode. Ne bo vedno lahko, bo pa ljubeče in energizirajoče, izzivalno in nagrajujoče. Učili se boste nove discipline, ki vam bo omogočila ljubiti sebe. Najprej ljubiti sebe. Nekateri boste ta krog morda zapustili in prišli bodo novi…

eljali vas bomo do novih pogledov v svojo božanskost, v to, kar ste. Do modrosti in razumevanja, kako uporabiti svojo božansko moč in razviti disciplino in empatijo do vsega.
o te bo pripeljalo do učiteljevanja, do opravljanja dela, zaradi katerega si prišla na Zemljo.
red tabo so malce drugačni izzivi od dosedanjih. Izzivi bodo zadvali tvojo notranjost, ne bodo več prihajali od zunaj; najtežje stvari so za tabo.

ovi Stvarniki so tisti, ki ostajajo na Zemlji in so sposobni priklicati svoje božansko bitje. Ustvarili bodo okolje in energijo najprej zase in to bo vplivalo na vse, ki bodo pripravljeni in voljni in za tem na vso Zemljo.
a boš res razumel proces postajanja stvarnik, je pomembno, da se odstraniš iz situacij v svojem življenju. Si morda že dojel, da obstaja tok, da obstaja ustvarjalni proces, v katerem spustiš in opustiš? Človeška navada je potiskati, ustvariti energijo in v poskusu spremembe situacije potisniti. Utrujajoče je, ja in nekateri ste precej izčrpani. Star sistem prepričanj in stare zamisli ustvarjanja in manifestiranja uporabljate. V Novi energiji to ni primerno! Vplivati skušate na misli sovoznika, ščite postavljate v bližini sodelavca, zato je življenje težko. Svoje vodnike kličete, ki jih ni več, trkate na vrata hiše, kjer nihče več ne stanuje. Vse mogoče obrede in priklice uporabljate… Vse to ste se naučili več deset, celo sto življenj nazaj in ni uporabno v Novi Energiji. Pa se čudite, zakaj ste frustrirani…

stvarjanje ne zadeva več potiskanja na ven, ampak popolno dovoljevanje. Za popolno dovoljevanje gre! nekatere od vas bo to razjezilo in drugim bo predstavljalo intelektualni izziv.
olitve… Ne skušaj več vplivati – sprejmi svoje in tuje življenje, sprejmi svojo biologijo. Svet opazuješ skozi dualnost in ga ocenjuješ kot prav in narobe, kot dobro in slabo. Za strani se vlečeš, boriš se za eno stran (od dveh). Voljna in močna bojevnica si (bila), zdaj pa se iz dualnosti premikaš v nov prostor enosti.
amesto da potiskaš energijo v eno ali drugo smer, namesto da izbiraš stran, namesto odločanja in ocenjevanja o prav in narobe… Stopi na stran in enostavno opazuj in sprejemaj dogajanje. Tako boš začela razumevati energijsko dinamiko, ki te bo peljala v razumevanje prave kreacije. Odstrani se iz situacije, ki izziva (ne pomeni zapustiti službe!), predstavljaj si nizek zid (okrog svoje Nove hiše) in stopi na drugo stran. Zavestno stopi čez zidek, stoj na tej drugi strani in enostavno opazuj dogajanje. Ne daj se ujeti v spor med družinskimi člani, bodi opazovalec. Izziv bo, ker si naučen vstopiti v situacijo in jo spremeniti. Vadi to nekaj časa… Začel boš prepoznavati energijske vzorce okrog drugih ali v situacijah. Dojel boš, kako se situacija ustvari, razloge in učinke in, kako so stvari res spletene.. Ne ocenjuj in ne sodi.

prejmi stvari, kakršne so. Potrebna bo disciplina. Skušala boš še naprej (po)zdraviti sebe in druge in na Zemljo prinašati mir in ljubezen. Pa si že ugotovila, da stari načini so utrudljivi in frustrirajoči. Opazuj življenje. Čas je, da zrahljaš prijem. Spusti! Tako trdno se držiš sistema prepričanja, zamisli o tem, kar misliš, da si bila. Še nove dobe se tako možno držiš… Vse to bodo tvoji prihodnji izzivi.

* * *

Janez je vsak dan sedal v svoj kanu; potisnil ga je od obale in začel veslati. Veslal je proti toku, v obratni smeri reke. Vse to veslanje ga je okrepilo, dnevno vztrajanje proti toku mu je dalo odpornost. Medtem ko je veslal in veslal, je videl dosti novih stvari. Vsak večer se je utrujen spravil na obalo, nekaj pojedel in izčrpan zaspal. Vedel je, da se je ta dan dosti naučil, da je dosti izkusil, doživel je lepoto reke. Zavedal se je izkušnje veslanja proti toku. Naslednje jutro je Janez kanu spet potisnil v vodo in začel še enkrat veslati navzgor. Dan za dnem, teden za tednom in leto za letom veslanja in izkušanja. In seveda je to bilo dobro potovanje, ljubeče potovanje.
 vseh teh letih potovanja pa je tam spodaj nekje bil strah, ki ga je celo Janez pozabil – celo on je pozabil, zakaj vesla proti reki. Nekega dne se je utrudil od tega veslanja, utrudil se je bojevanja z reko. Res je postal dober v doživljanju tega potovanja, ampak utrujen in naenkrat ni več vedel, zakaj naj bi s tem napornim veslanjem nadaljeval. Videl je že vsak ovinek reke in vsak breg, vsako drevo in kamen je poznal in vsi so bili naenkrat videti enaki. Ni več vedel, zakaj naj bi veslal naprej.

anez je nekega dne spoznal, da je razlog tega nenehnega veslanja proti toku – strah.
al se je, da ga bo reka potegnila nazaj, če se ustavi. Povlekla bi ga nazaj v njegovih prepričanjih časa. Potegnila bi ga nazaj in gotovo bi ga nesla nazaj in dol in dol in vzdolž reke, dokler ga ne bi prinesla do strmega slapu, kjer bi se na skalah pod njim raztreščil. Ampak tako utrujen je bil od veslanja, da mu ni bilo več mar.
no jutro je Janez kanu potisnil ven na reko, vesla pa je pustil na obali. Dovolil je, da ga je rečni tok nesel nazaj in navzdol. Dol in dol in dol ga je neslo, s tokom je plul skozi predele, ki jih je že preveslal. Vedel je, kaj prihaja. Vedel je, da je neizogibno. Vedel je za velik slap. Uničil ga bo. Raztreščil ga bo. A ni imel več energije ne želje ne strasti za veslanje proti toku. In en dan, seveda, se je zgodilo.

eka je postala hitrejša, Janez je lahko čutil močnejše tokove. Vedel je, da je slap tik pred njim oziroma za njim, saj ga je neslo vzvratno nazaj. In ko se je ozrl čez ramo, je vedel, da bo kanu vrglo čez rob. Padal bo in padal, v brezno bo padal, dol v brezno, ki se ga boji vsak od vas.
ojiš se, da če boš spustila, boš padla v prepad.
n Janez je dovolil in je spustil. In v trenutku, ko je zdrsnil čez rob, je doživel trenutek groze in panike. Vedel je, da je njegovega človeškega potovanja konec. In tako je bilo.

 tem končnem trenutku opuščanja, se je Janez preobrazil. V trenutku največjega strahu in groze je spoznal vse pretekle izkušnje kot iluzijo. Samo iluzija je bila! Iluzija je bila velika in dragocena in vplivala je več kot na njegovo življenje in na življenja drugih. Vplivala je na vse nazaj, vse do vira Vsega Kar Je. Prepoznal je iluzijo. Sebe je prepoznal kot Stvarnika te iluzije. Dojel je tudi, da zdaj lahko ustvari karkoli.
rila kanuja lahko skreira. Ali ustvari, da reke sploh ni!

* * *

To je smer, v katero gremo v naslednjih prispevkih. Zdaj pa zrahljaj prijem!
ova razumevanja bodo prišla in stara prepričanja bodo odšla. Na trenutke boš čutila največjo grozo in se v procesu res naučila razumeti iluzijo. Razumela, da si stvarnik. Učila se boš ustvarjati nove reke in kanuje s krili, če boš tako izbrala. Dragi učitelj. Izbral si ostati na Zemlji za tiste, ki bodo utrujeni od veslanja, ki ne bodo razumeli, kje so izgubili svojo strast, ki bodo začutili, da je čas za njihovo prebujenje. Ko bodo videli, da je eden pred njimi preživel veliki slap, bodo dobili upanje. S tvojo pomočjo bodo zaceli razumevati svojo božanskost.
n tako je.

 

SPREJMI SVOJ ČLOVEŠKI JAZ – spt 00

 

Kar zdaj doživljaš v svojem življenju, ne zadeva tvoja pretekla življenja. Svoje pogodbe si izpolnila. Premeščanje, ki ga čutiš v sebi in nočne izkušnje in groza v sanjah zadevajo občutke izvirne ločitve od Duha. Ne gre za tvoja prejšnja življenja. Celo zate v tem tvojem življenju ne gre. Povezuješ se z nečim v jedru svojega bitja. Kdaj se bo to končalo? sprašuješ.
premenilo se bo, pravi Tobi. In ti se boš spremenila.
e gre za to, da bodo težave v življenju jutri prenehale, ampak za to, da boš kot stvarnik naredila nekatere spremembe v svojem življenju. In vsi na tej strani tančice se učimo od tebe…

aumbram namenjene informacije ne morejo biti presenečenje zate. To so informacije, ki jih ti daješ nam; samo odslikavamo ti jih, da dobiš potrditev vsega, kar se ti dogaja.
ngeli ne poznamo poti, v resnici imamo drugačno perspektivo. Se pa učimo od vsakega od vas. Beležimo vaše izkušnje in ugotovitve, pišemo vašo zgodovino, nove knjige o vas pišemo. Izkušnje naslednjih dni ti bodo pokazale, kdo res si…

 vsaki situaciji boš spoznaval, da ne gre za prav ali narobe. Skušnjava je seveda izbira, da ti imaš prav in da Svetloba je na tvoji strani. Ampak isto mislijo tudi tisti na nasprotni strani. Kako je to možno?
e naprej stoj za nizkim zidom in navadila se boš to storiti v trenutku. V trenutku boš prepoznala energijsko dinamiko v in za vsako situacijo pred sabo. Za domačo nalogo gre, ja. V nadaljevanjih te bomo vodili skozi lekcije, ki se nadgrajujejo. Zavestno jih vadi, zavestno sprejemaj. Tako boš postal učitelj in mojster Svetlobe.

* * *

Za Suzano je dosti prejšnjih življenj, vse od mogočnih in energetskih življenj v Atlantidi do provokativnih življenj v starem Egiptu in številnih drugih življenj in dežel po svetu. Tako kot za tabo, je tudi za njo življenje, v katerem se jo je dotaknil Mojster ljubezni, Jezus Ben Jožef. Suzana se je dosti naučila in izkusila, kar jo je zaznamovalo z energijskimi spomini. Tako kot dosti shaumber se je v srcu zavezala: Nadaljevala bom z delom, ki mi ga je On pokazal. Tako kot ti je šla skozi serijo težkih življenj, mnogi jo poznate iz samostanov in cerkev, ki ste jih zaceli (prav vi).

uzani je bilo težko, ampak v tem življenju je končala karmični krog – do življenja končnega opuščanja je prišla. Rodila se je v družino, v kateri ji je bilo težko. Mama je kontrolirala in obvladovala, zahtevna je bila in osredotočena nase. Oče je ves čas dajal svojo moč drugim, občasno tudi alkoholu. Kot dijakinja je bila sramežljiva, vendar bistra, čeprav se je v množici čutila drugačno. Vedela je svojo posebnost, vendar jo nekako ni mogla sijati. Iz prejšnjih življenj je namreč s seboj prinesla težka bremena, ki jih je družinska situacija samo še okrepila.
olj ko ne se je držala sama zase; nekaj posebnega in mogočnega je iz njene notranjosti sililo na dan in obenem jo je nekaj držalo nazaj. Takoj ko je lahko, je Suzana zapustila dom, se zaljubila (vsaj mislila je tako) in med študijem zanosila. Mladi in prestrašeni je splav še bolj obtežil dušo. Osredotočila se je na študij, diplomirala, se poročila s »pravim« in vzgojila nekaj otrok. Soočala se je s človeškimi izzivi – moževo nezvestobo, težavami otrok – a izkušala je tudi dosti ljubezni. Težko in globoko vase je prevzela te izzive.

ačela je hoditi v cerkev in sveto pismo je študirala kot še ničesar do zdaj. Ampak z besedami iz cerkve se ni mogla srčno povezati. Čutila se je grešnico, torej jo Jezus in Bog ne moreta ljubiti. Cerkvi se je počasi odtegnila in se vrnila v svoje življenje. Le zakaj potem v resnici gre?
otem je našla knjigo, ki je govorila o Novi Svetlobi in novi poti. Sporočila so jo takoj pritegnila, v sebi je začutila njihovo resničnost. Nad resnicami Doma je jokala in jokala in jokala… Nadaljevanje poznaš, a ne? Povezala se je z drugimi šaumbrami, začela je razumevati, kdo res je, prihajati do novega reda stvari.
mpak nekaj v Suzani ji ni dovolilo opustitve, nekaj je zadrževalo njeno osvoboditev. Občasno je bila deprimirana, bolelo jo je telo in frustrirana je občasno spraševala Duha: Kaj je to, kar naj bi vedela? Čeprav je ljubila življenje in družino in vse, kar je bila, je del Suzane želel oditi, utrujen je želel iti Domov. Istočasno je intuitivno vedela, da Dom ni več Dom. Intuitivno je čutila, da prihaja njen čas pravega dela.

uzana je spoznala Tobijevo gradivo, vadila je stati za nizkim zidom, do novih spoznanj je prihajala, a jo je še vedno nekaj držalo nazaj. Tako je prišla do druge lekcije:
prejmi svoj človeški jaz in spoznala boš svoj božanski jaz!
nostavna lekcija, a ena najtežjih.

uzana je v to življenje v svoji biti prinesla dosti izkušenj. Vedenje, kako je biti eno z Vsem Kar Je, pa da vse stvari niso več Eno. Čutila je preobražanje v svojem jedru in nepovezanost z Duhom. S seboj je prinesla krivdo in izkušnje in izzive in težave iz tisočih življenj na Zemlji. V sebi je imela krivdo in obsojanje in bolečino svojih človeških izkušenj tega življenja. Krivda…
rivila se je za očetovo pitje in njegovo pomanjkanje volje in moči.
rivila se je, da mu ni večkrat povedala, da ga ima rada, saj ga je na en način prezirala.
rivila se je za ostre ocene svoje matere. Kot otrok je sanjala da davi svojo mamo – dobro ji je delo in zdaj se je zato čutila krivo.
osila je breme, ker ni mogla biti boljša prijateljica do vseh v svoji mladosti. Privlačila je sovrstnike, ki so k njej hodili po zdravljenje, pa si sramežljiva ni dovolila delati dela, ki ga je intuitivno znala delati. Krivo se je čutila za to skrivanje, ker ni bila zdravilka tistim, ki so prišli po zdravljenje. Lažje in bolj varno se je bilo izolirati in prijateljevati samo s posamezniki.
rivo se je čutila za spočetje otroka in za splav. Slišala je, da bog sovraži take ženske, da s splavom ubiješ dušo otroka. Splav je bil ena njenih najtežjih mor.
 zakonu se je čutila krivo, da moža ni mogla bolj podpirati, da mu ni mogla bolj pomagati ob njegovih občutkih nevrednosti in težavah z denarjem.
rivo se je čutila, ker ni bila boljša mati otrokom.
o je v cerkvi skušala odkriti nekaj v sebi, se je čutila kriva, ker bog in Jezus nista govorila z njo. Ni se čutila pomlajeno in novo, v njej ni bilo strasti kot v drugih, ki so hodili v cerkev. Rok ni mogla dvigniti v aleluji z njihovo strastjo. Umazan in kriva se je čutila, grešna…
a Suzana je del tebe in je tista, ki bo k tebi prišla po zdravljenje in spoznanja o Novi energiji.

o tej drugi lekciji se Suzana ni več čutila kriva. Začela se je učiti sprejemati svoj človeški del, stvari o sebi, ki jih je življenje za življenjem zanikala. Sto in sto življenj je zanikala svoj človeški jaz. Želela je vstajenje, da se ji ne bi bilo treba soočiti s svojo skromno človeškostjo – človeške stvari, ki jih je naredila in človeško telo…
adarkoli pa je svojo notranjost vprašala za nasvet, je slišala: Zrahljaj prijem, samo pest odpri…!

* * *

Tudi tvoje dlani nekaj držijo. Odpri in spusti.
aumbra, odpri in spusti vse, cesar se držiš!
ri odpiranju dlani se je Suzana spomnila Janeza v kanuju, vendar ji ni bilo mar. Moj čas je, da spustim, kar sem mislila, da sem. Čas je, da spustim svoja prepričanja in vso krivdo in bolečino. Čas je, da v odpiranju dlani sprejmem svojo človeškost. Samo tako bom res spoznala svoj božanski jaz.

uh od tebe nič ne pričakuje. Nobenega prav ali narobe ni, samo nova pot je in ti jo ustvarjaš.

o je Suzana spustila, je prišla do novih spoznanj. Dojela je, da živi za prihodnost, da jo je strah tega, kar ji ta prinaša. Skrbela je za neplačane račune v prihodnosti, ki ni obstajala. Skrbela je za morebitno bolezen. Nič od tega ni bilo resnično, samo svoj občutek nevrednosti je projicirala v prihodnost.
i zaupala svoji božanskosti.
 »zdaj« bom živela, se je odločila. Še naprej je stala za nizkim zidom in se učila sprejemati vse, kar je. Učila se je zaupati sebi, da ustvarja »božanski trenutek«. Ni se več obračala na Duha zunaj sebe, vračala se je vase.
ve enostavni lekciji sta jo naučili:
. stati za nizkim zidom in sprejemati stvari, kakršne so
. opustiti prijem in sprejeti svoj človeški jaz, da bi spoznala svoj božanski jaz.

ako kot Suzana boš začenjal dojemati, da so nekatere fizične bolečine povezane s starimi sistemi prepričanja, ki jih držiš. Bolečina v telesu te spominja, da spusti in opusti!
a bolečine starih prepričanj gre, za krivdo, za predstave o tem, kakšne naj bi stvari bile.
puščanje omogoči vstop božanskosti in zagotovi trenutek, ki ga izbereš ustvariti.

 

BIVANJE V BOŽANSKEM TRENUTKU – okt 00

 

Občuti energijo okrog sebe… Dovoli si začutiti ta trenutek… Dovoli si začutiti energije, ki so del tvojega spremstva, dovoli jim priti bliže… Zahvaljujemo si ti za tvoje delo, šaumbra.
oznamo tvoje težave, bolečino in boje na poti in zagotavljamo ti, da je za vsem tem večji namen.
agotavljamo ti, da je v tvojem doživljanju smisel, namen je tam in rezultati.

oleg tebe sedi nekdo, ki je tudi doživljal zemeljsko potovanje, izkušnje in čas. Občuti to energijo zraven sebe, občuti medsebojno ljubezen… Ta, ki zdaj sedi poleg tebe in čaka, da jo/ga opustiš, se je pripravljen vrniti Domov. Je oseba, katera si ti bil do zdaj. Človek, rojen pred 30, 40, 50 leti, oseba, s katero si se vedno identificirala, človek, ki nosi tvoje ime na vozniškem dovoljenju. Ker pa si diplomirala in se tako zelo spremenila, je oseba, ki si bila do zdaj, pripravljena iti Domov… Po opustitvi se bo pojavilo novo bitje, nova osebnost, nov Duh.. To si ti zdaj. Prost starih pogodb, prost stare karme. Novo knjigo življenja gledate, vsak od vas…, knjigo življenja, ki nima drugega kot prazne strani.
razne strani čakajo, da jih napolniš z novimi kreacijami.

bjemi tega poleg sebe. Težko potovanje preizkušenj je za njim in pripravljen je iti Domov. Objemi obraz zraven sebe, obraz, ki si ga vsako jutro videvala v ogledalu. Končna poglavja knjige tvojega življenja je shodila, šla skozi težave in preizkuse, izbirala najtežjo od težkih poti. Pripravljena je iti Domov. Toliko vsega je doživela za dobro tvoje duše!
jeni spomini bodo s teboj nekaj časa, ampak njena energija se umika, da bi dala prostor novemu božanskemu Jazu, ki se pojavlja. Ni mogla oditi, dokler se tvoja božanskost ni začela prebujati. Prosi te samo, da jo častiš, potrdiš in se ji zahvališ. Prosi tudi, da razumeš, da je vse bilo dano in izkušeno v ljubezni, z namenom končanja starih ciklov življenja. Časti in ljubi svoj Jaz! V svojo Novo hišo namreč ne moreš vzeti svoje preteklosti. Samo spomini so, samo misli in izkušnje. Nova hiša pa terja opuščanje, celo opuščanje starega jaza, ki si mislil, da si.

premembe v biologiji, občasne misli, da se ti morda meša, izguba smeri…?
ačudenje, zakaj te drugi občasno ne vidijo, zakaj si včasih dobesedno neviden…?
er odhajaš! Star ti veni in pojema, da bi ga nadomestil novi božanski jaz.
ovega Jaza ne omejujejo pogodbe ne karma, nobena preteklost ga ne veže – živi samo v zdaj.

a, ki sedi zraven tebe, ti zdaj podaja meč Resnice, meč Opolnomočenja, meč, ki je vir resnice in moči tvojega bitja te dni. Ta meč je edina stvar, ki gre s teboj v Novo hišo. Na steno gre, da te spominja vsega, kar si bila in kar si naredila. Na zidu bo kot simbol spoštovanja in čaščenja vseh tvojih izkušenj, ki so tebe, Zemljo in vso kreacijo pripeljale do te točke.
reprosto. Simbolično. Naj gre ta plamenica od enega do drugega. Običajno se to zgodi med življenji, po zapustitvi fizičnega telesa in nov meč dobiš pred vrnitvijo v naslednjo inkarnacijo. Zdaj pa ga sprejmi, ko sediš v istem telesu, a v telesu, ki bo kmalu doživelo dosti sprememb. Sprejmi resnico vsega, kar si in vsega, kar si bil.

n na vrsti je tretja lekcija…
redstavljamo vam osnovne energije ustvarjanja, ki jih intuitivno veste, in so koristne kot podlaga za nadaljnje korake. Da boš malo bolj razumela svojo kreativno naravo, se odpri energiji za naslednjimi besedami…
rnimo se v čas originalnega kroga, ko si bil v Prvi kreaciji. Tam si imel določene kreativne moči in sposobnosti. Ko si prišel na rob tega in preko, si prišel na Zemljo, ki je bila zunaj Prvega kroga. Tu pa je v bistvu dualnosti tvoja kreativna sposobnost skrita pred tabo. Ker si se znašel zunaj Vsega Kar Je, si obstajal v praznini in začel to praznino spreminjati v realnost. Da bi na Zemlji ustvaril okolje, je bilo treba nujno iti v prihodnost. Treba je bilo iti v praznino in ustvarjati z mislimi tega, kar naj bi postalo/bilo. Vedno si sebe projicirala v prihodnost! Te vibracije so ustvarile poti tvojega »jutri« in tako deluješ še danes. Vežejo te spomini na preteklost, prihodnost pa ustvarjaš s projiciranjem sebe v svoj jutri. Tako se ustvarja prihodnost. Prihodnja realnost je asimilacija vibracijskih frekvenc vseh zemljanov. Duh ne more poznati prihodnosti zato, ker jo ni! Vsak od vas v Drugi kreaciji praznino in nič preobražate v novo realnost s pomočjo vibracijskih frekvenc svojih misli, ki segajo v prihodnost.

retja lekcija je enostavna in ne otežuj jo: Živi v božanskem trenutku!
omisli za trenutek… V mislih na prihodnost si živel in primerno je bilo (še vedno bo za mnoge). Ko pa postajaš stvarnik v Novi Energiji, se boš učila pomembnosti bivanja v božanskem trenutku, v trenutku, ki je zdaj. Skušana se boš bati jutrišnjega dne in v umu ustvarjati scenarije. Ampak kot stvarnik v Novi Energiji boš našla več moči v bivanju v božanskem trenutku, ki je zdaj.

erjetno je težko razumeti, da stvarnik si, ne da bi potiskal misli in vibracije v prihodnost!
mpak, dragi šaumbre, ko se boste učili
 sprejemati vse stvari, kakršne so
 sprejeti svoj človeški jaz in
 bivati v božanskem trenutku,
oste sposobni iti v prostore, ki si jih zdaj še predstavljati ne morete. V teh novih mestih boste zaceli razumeti novo notranjo moč. Nove načine ustvarjanja! In seveda vemo, da bo to za vas še večji izziv…!

zemi si trenutek in izkusi božanski trenutek…, prav zdaj si v njem…, začuti ga…
ožanski trenutek je zdaj. V božanskem trenutku ni sodb, končan je sam v sebi.
ožanski trenutek je miren prostor in nobene druge izpolnitve ne potrebuje kot to, da je.
 božanskem trenutku lahko čutiš ljubezen, čutiš, kako ljubezen splakuje vse tvoje bitje.
ožanskega trenutka ne drži preteklost, ne snuje ga prihodnost. Enostavno je v zdaj in popoln je v vseh stvareh. Delček trenutka lahko traja ali ure.
 božanskem trenutku ni potreb ne želja – v njem si, kar si.
 božanskem trenutku se pojavlja nova vrsta vibracije – taka vibracija, ki vse primerne stvari pritegne k tebi. V preteklosti ste iskali obilje, srečo, partnerja. Ven v praznino prihodnosti, ki ne obstaja, ste morali in v njej ustvariti realnost. Tako ste ustvarjali realnost na Zemlji. Kot novi stvarniki pa boste odkrivali nov način.

ivi v božanskem trenutku, šaumbra, in v svoji biti boš spremenila frekvenco tega, kar si.
pazuj, kako se ne boš več prepoznala v ogledalu.
pazuj, kako te drugi ne bodo prepoznali.
pazuj, kako bodo mislili, da si izginila.
n pri vsem tem gre, seveda, za delo.
avestno delaj na sprejemanju stvari, kakršne so. Stoj za nizkim zidom in sprejemaj svojo človeškost. Ne beži od svoje človeškosti. Ponosen bodi, da si človek. Ponosna bodi, da si božanski človek. In živi v božanskem trenutku. In ne jemlji teh predlogov preveč lahkotno. Stvari se bodo zelo zelo hitro spremenile.

ismo mi. Niso vaši vodniki. Božanska iskra je. Seme Kristusove zavesti se pojavlja v vsakem od vas. Te enostavne lekcije naj bi vam pomagale integrirati vašo božanskost. Tvoja dosedanja energija je pripravljena oditi. Ve, da se boš v spominih nanjo smejala in kdaj jokala in zapušča te v ljubezni. Objema te in se ti še enkrat zahvaljuje. Ve, da ti nikoli več ne bo treba prestajati težav in bolečin starega jaza. In v tem je veselje. To tvoje staro življenje te še spominja, da v vsem, kar počneš in v vseh božanskih trenutkih – nikoli nisi sama.
n tako je.

 

USTVARJAJ V MILOSTI – nov 00

 

S tabo smo, šaumbra, vidimo te. Za delček sekunde si v zdaj in potem te ven potegneta družina ali sodelavec. Ampak pomembno je, da si začutila svojo božanskost, ki jo ne obremenjuje noben včeraj…
krog sebe lahko opazuješ novo dualnost. Dualnost, v kateri se dve strani ne borita kot včasih, ampak sta dosti blizu – včasih tako blizu, da skoraj začenjata harmonizirati. V podobni frekvenci vibrirata. Vedno več bo dveh strani ogledala, ki pa se ne bosta borili. Dualnost zemlje prevzema Novo Energijo…

* * *

Spet nam bo naprej pomagala stopiti zgodbica. Angel Sonja je dosti življenj hodila po Zemlji. Kot bojevnik, ko je želela doživljati kri in borbo, dualnost in jezo. Zadevne izkušnje je sprejela njena duša in tam so ostale dolgo dolgo. V drugem življenju je bila ne prav dobra mati in žena. Uživala je v družbi drugih moških, dobro se je počutila stran od družine. Za to se je čutila krivo, vendar načina življenja ni spremenila. Otrokom je s tem nakopala nekaj težav in bolečine in mož je naredil samomor. Vse to je prevzela njena duša, šlo je v njeno knjigo življenja. Spet v drugem življenju je Sonja bila poslovnež, ki je izkoriščal mlade in revne ljudi kot ceneno delovno silo. S kopičenjem bogastva si je želela postaviti spomenik in doseči nesmrtnost. Vse to je obremenilo njeno dušo. V tem življenju pa so Sonjo kot otroka zlorabljali. Kot najstnik je postala alkoholik in z dnevnim pitjem je svojo vibracijo znižala do ravni, ki si jo težko predstavljaš. V temi je pozabila, kaj ljubezen je. Obtoževala je starše in svoje nadrejene, zdravstvene težave so doprinašale k njeni zagrenjenosti. Danes Sonja prebira naša sporočila in srečuje ljudi, ki ji pomagajo razumeti, da je čas za opustitev krivde.

a resnična zgodba naj bi ti pomagala razumeti nekaj pomembnega. Sonja se je pred prihodom na Zemljo odločila za ta težka življenja. Vsa tema omenjenih življenj je bila njena izbira, saj je vedela, da Duh potrebuje nekoga, ki bo na Zemlji šel na dno globin. Nekdo v tem velikem bazenu dualnosti mora raziskovati njegove nevredne, primitivne, vulgarne, najgloblje dele. Ja, zelo lahko je pomočiti prst in reci: Polna sem Svetlobe, ker se ne potopim. Zbiram sončno svetlobo in zato sem posebna.
ragi prijatelji…, težko je sprejeti pot izzivov. Če soglašaš, da boš postal alkoholik, res skočiš globoko noter. V najtemnejše nočne more greš, v največje izzive.

n ti si mislila, da je to (samo) karma? Da plačuješ svoje dolgove?
lačevanje dolgov sebi še logično ni!
ekateri ste izbrali težke izkušnje, da bi pomagali raziskovati globine Svetlobe in teme. Veliko služenje je to. V teh izkušnjah ste ponovno odigrali energijske izkušnje iz roba Prvega kroga in s tem Duhu resnično pomagali razumeti nekaj novega.
Časti in spoštuj se za vse doživeto. Časti in spoštuj se za težko pot. In ko v očeh drugega morda ne zagledaš Svetlobe, ki sije iz tvojih oči, se spomni, da ta še vedno pomaga raziskovati dualnost.
ualnost določata dve strani, svetloba in tema, pozitivno in negativno.
ekdo mora raziskovati globine obeh!
o je sočutje, ko lahko razumeš.
zkušnje na Zemlji vam pomagajo razumeti in določiti izkušnje z roba kreacije. In dobro vam gre.

onja je v nadaljevanju pustila alkohol, kljub krivdi se je odpirala svoji božanskosti. Še vedno se je srečevala s težavami in učila se jih je sprejemati. Ni še razumela, da njena človeškost je božanska, da prav njena človeškost univerzumu toliko daje. Kljub temu je stalno izbirala učenje in rast. V svojih najtežjih časih je preklinjala Duha, drugič je menila, da so Tobijeve predstavitve samo besede, tretjič je bila frustrirana. In prišel je čas, ko je res začela globoko verjeti. Res je želela na naslednjo raven, a ni vedela, kako. Tako zmedena je postala, tako izgubljena in vznemirjena in najbolj od vsega – tako izdano se je počutila, da se je enostavno sesula na tla in hlipala.
e morem več naprej, je rekla in ne vem, kaj naj storim. Klicem tebe, Tobi, in angele in vodnike in ne vem, kaj naj storim.
i si zapomnila, da Duh nič ne more narest zanjo, ne to, da so jo vodniki že zapustili.
e pa noter v Sonji bilo nekaj, kar je skušalo priti ven. Skušalo ji je govoriti, a ni moglo, kadar ni bila v božanskem trenutku. Zdaj, ko se je Sonja hlipajoča zgrudila, pa se je nekaj zgodilo. Kot glas se je oglasilo v njeni notranjosti:

Jaz sem Milost. Božanska milost sem, ki biva v tebi. Vse tvoje stvari bom uredila.
se bom uravnovesila zate.
se stvari bom rešila, vendar vedi: Iz tvoje notranjosti prihajam, in ime mi je Milost.«
d tega trenutka naprej je Sonja razumela moč Milosti.

* * *

Dragi prijatelji… Ne glede na to, kaj pravijo knjige in nekateri učitelji – padca iz milosti nikoli ni bilo!
udi izgon Luciferja iz raja je prispodoba. Rob kreacije ste doživeli in nekaj, kar nikoli prej niste izkušali – dualnost. To vas je poslalo v Drugo kreacijo, padca iz milosti pa ni bilo.
orak iz enega v dvojnost je bil, korak v ljubezni Duha in v ljubezni vseh nas, ki vam bomo sledili.

n zdaj se vrnimo v Novo hišo. V njej je kuhinja in v njej velika pečica, na kateri piše »pečica Milosti«. Ta pečica Milosti je simbol in realnost za tvojo energijo milosti. Pomisli zdaj na enega svojih zadnjih izzivov. Strah morda, zdravje, osamljenost… In domisli se zdaj simbola, ki predstavlja ta izziv (denarnica, fotografija…). Položi simbol svoje težave v pečico in zapri njena vrata. Nobena beseda ni potrebna ne namen, nobena molitev, nobena energija za tem, kar si naredila. Na levi strani vrat je en sam gumb, na katerem piše »start« – pritisni zdaj nanj. Noben dodaten namen ni potreben, pečica Milosti bo poskrbela za vse.

ečica Milosti je pomagalo, ki ga uporabljaš samo zase. Vanjo polagaš samo po en izziv in to za 24 ur. Po pretečenem dnevu simbol vzameš ven.
ečica bo globoki skladnosti dualnosti dovolila ustvariti novo in blagoslovljeno energijo v primerni in uravnoteženi obliki.
 pečici je naravno ravnotežje in naravna izpolnitev v Novi Energiji.
 uporabo pečice se boš spet naučil zaupati sebi.
ečica predstavlja praktičen način prinašanja rešitev in ravnotežja v svoje življenje.

 

PRIČAKUJ SPREMEMBE IN JIH BLAGOSLAVLJAJ – dec 00

 

Dragi šaumbra, v prebiranju naslednjih vrstic boš imel družbo. Jezus Ben Jožef je s tabo in na celo te poljublja. V energiji družine si, v priliki sprejeti Jezusovo ljubezen. V teh vrstah je s tabo zato, da te spomni, da si ti tista, ki Kristusovo seme prinašaš na Zemljo. On slavi tebe…

* * *

Janez je kot princ JAZije užival dobro življenje, naravnost igral se je, ljubeznivega in dobrega so vsi spoštovali. Radoveden je stalno želel izkušati nove stvari, se igrati še bolj, se učiti, se premikati naprej. Stalno ga je nosilo ven, v vasi k drugačnim ljudem, ki pa so še vedno bili del Kraljestva. Vedno dalj je hodil, dneve in tedne ga ni bilo. Rad je imel novo floro in favno, nove dežele, nebo. Nikoli ni počival, spet in spet je odkrival novo, pridobival je nove prijatelje.
reden pa naj bi Janeza kronali, je izbral še eno izkušnjo, končno izkušnjo, dolgo potovanje. Vleklo ga je na še neodkrit prostor, kjer je vznemirjenje in izziv, a še vedno znotraj Kraljestva.
anez je prišel do meja JAZije, do oceana kot ga še ni videl. Slišal je že, da se Kraljestvo nekje konca in da naj ne bi šli čez, da ni primerno iti čez mejo. A se je dolgočasil.
a bregu oceana si je vzel čas za premislek, a je bil preveč nemiren za vrnitev domov. Začel je delati čoln, tedne ga je delal in potem odplul ven na odprto, s cmokom v grlu in s krcem v želodcu. Kaj, če kršim nekaj svetega? A vode so bile mirne in veter nežen, lepo vreme je bilo in splošni občutki dobri. Tam nekje pa nelagodje. Vedel je, da se nekaj bliža.

rinc JAZije je pred sabo naenkrat zagledal velik Ognjeni zid. Ta zid ga je srkal in vlekel bliže in bliže.
anez je čutil njegovo vročino, stisko ognja je čutil. Kričat je začel in panično veslat nazaj v Kraljestvo, vendar ga je ogenj vlekel k sebi. V ogenj je šel. Kaj se je zgodilo po tem, se Janez ne spominja.
budil se je izčrpan, prazen, brez spomina. Nekaj v notranjosti mu je govorilo, da on je nekdo, a konkretnega spomina ni bilo nobenega. Znašel se je v deželi kot jo še ni videl in začel je raziskovati nove stvari, zase in za dušo. Nelagodje je ostalo z njim, kot da bi moral nekaj vedeti ali se spomniti, vendar se ni. Potem je srečal žensko, ki jo je čutil kot družino, a nista vedela od kod. Peljala ga je v vas, kje so gradili, imeli otroke, ustvarjali novo civilizacijo. Nihče od ljudi pa ni vedel, od kod prihaja, ne, kdo je. Vedeli so samo, da je čas, da gredo naprej, da nadaljujejo z življenjem.

* * *

Seveda je to tvoja zgodba, šaumbra, in ti si tista, ki gradiš novo vas, ustvarjaš nove načine, odkrivaš stvari, ki jih ne bi mogla odkriti v starem kraljestvu. Tisti si, ki ustvarjaš nove šablone za Drugo kreacijo. Ti se skušaš spomniti, od kod si prišla, kje so tvoje korenine, tvoj izvor.
n pred tabo je lekcija: Pričakuj spremembe in jih blagoslavljaj!

voja izbira so (bili) učenje, rast in izkušnje. Izbral si se premakniti v naslednje življenje na Zemlji. Odločila si se vstopiti v Novo Energijo, mimo dualnosti.
aj potem ni razumno, da se srečuješ s spremembami? Tako utiraš pot Novi Energiji…
ledamo vse vas, ki ste v težavah. Ampak razlog zanje obstaja, namen je tam. Predlagamo, da enostavno dovolite spremembo. Videti je, kot da se sesuva stari jaz, da se trgajo vse tvoje sanje in upanja. In na en način to drži; pot utiraš in dosti stvari v tvojem življenju se mora spremeniti. Spremembe so včasih zelo globoke, stari temelji včasih morajo iti, popoln preporod je včasih nujen.
se tvoje spremembe so posvečene. Predlagamo ti, da se ne boriš s spremembami – blagoslovi jih.
lagoslovi spremembo in to ji bo dalo Novo Energijo.

e gre več zate, šaumbra. Tvoje sedanje potovanje zadeva ljubezen do Duha in ljubezen do vseh, ki ti bodo sledili. Izzivi, v katerih si, v resnici niso tvoji. Sprejemaš jih za dobro Vsega Kar Je.
ato te spoštujemo in zato te častimo.

 

V TEBI JE BOŽANSKO RAVNOTEŽJE – jan 01

 

Del odgovornosti Karminskega Koncila je ponujanje dojemanja, predstavljanje tega, kar ob vas dojemamo angeli. Včasih ne vidite svojega napredka, saj ste v sredini svojega življenja in izkušenj. Tako močno ste v dualnosti, da težko vidite, kdo v resnici ste. Zato vam ponujamo naš vidik.
nformacije lahko uporabite za to, da vzamete svojo moč nazaj, da stopite v svoje opolnomočenje. Prav pazimo, da nam ne uide kakšna plehkost, osredotočamo se na kar najbolj uporabne in praktične informacije. Dajemo vam informacije, ki jih dobivamo od vas o vaši poti in informacije, za katere nam deli vas pravijo, da jih potrebujete. Predajamo vam to, kar prihaja od vas – zato vam je domače. Ker ste prosili za prav te informacije.

a se vrnimo k prehodu skozi Ognjeni zid. Angeli so bili s tabo, stali so ob Ognjenem zidu, a niso mogli skozenj. Videli so v ogenj, tudi tvoje zemeljske podobe, projicirane v ogenj; čutili so te takrat in čutijo te danes, a skozi ogenj ne morejo. Ogenj se spreminja tako kot vi in v kratkem času bodo skozenj lahko prišli tudi drugi. Ljudje boste prepoznali angele in se spomnili Doma. Bivali bomo skupaj…

* * *

Janez iz JAZije je torej s sovaščani začel ustvarjati arhitekturo in energijske vzorce nove dežele.
rehod skozi Zid je zelo travmatična izkušnja, prva izkušnja, v kateri nimaš kontrole. V bitju se pojavijo groza, ločevanje, razkol. Janez je bil vedno princ, dedič prestola in svoboden v ustvarjanju, zdaj pa ga je Zid naenkrat drastično spremenil, v bistvu ga je zažgal. Nastal je konflikt v izkušanju žalosti, jeze, bolečine in trpljenja. Tega še nikoli ni izkusil. Pojavila se je krivda. Krivda, ker je šel predaleč. Janez je čutil, da bi moral ostati Doma, kjer je vse dobro.
genj je Enost, kar je princ bil, zdrobil na koščke in to je na en način povzročilo vojno v njem.
ravma kot da je trajala večno. Izkušnja je bila polna najgloblje žalosti, jeze, sovraštva.
elo večnost je bil v območju Ognjenega zidu. Zdrobilo ga je…

o raztreščenju in zdrobitju so se delčki Janeza na en način organizirali v dva dela:
 manjši del se je povezal in skozi univerzum padel na Zemljo ter vstal v človeškem telesu, ki je hodilo skozi življenja in dobivalo izkušnje v iniciacijah
 večji del je bil še nekaj časa v Zidu in njegovih težavah, potem pa se je povezal z drugimi delčki svoje vibracije. Obdal se je z zaščitno energijo, s kokonom in v njem zaspal. Ščitilo ga je več vrst nevidnih ljubečih energij. Ti deli so gledali noter, vase. Za Duha v Janezu je bila to nova izkušnja, saj je do zdaj vedno ustvarjal navzven. Večina sesute energije je torej globoko zaspala, usmerjena vase.
o se še nikoli ni zgodilo. Duh je skozi Janeza pogledal navznoter, začel je gledati iz nove perspektive – ne ustvarjati navzven, kot doslej.

anjši del Janeza je pozabil na svoj angelski izvor, celo na prejšnja življenja. Začel je verjeti v rojstvo, življenje in smrt, celo ime se mu je spreminjalo in spol. Počasi se je začel spraševati, kdo je, a besede očeta, cerkve in tistih, ki so kontrolirali duhovne doktrine, niso odzvenele v njem. Več življenj se je iskal, še več jih je preživel v osamljenosti in samosti. Z glavo je trkal ob steno. Po vseh izzivih, bolečinah telesa, uma in duha, se je Janez lepega dne vdal. Ni mu bilo mar, če živi ali umre, v njem ni bilo več strasti za človeškost. To ni bilo žalostno; bil je čas. Nastopil je čas za opustitev človeka, njegovih prepričanj, za vzdrževanje človeškega stanja.

anezovi prijatelji so menili, da potrebuje preprosto službo, delal naj bi enostavne stvari, ne pa se ubadal z odkrivanjem sebe. On pa je nehal iskati zunaj sebe, mirno je sedel in začel sprejemati. Začel je poslušati in slediti svojemu glasu. Odložil je knjige. Odložil je vse, kar so mu drugi govorili, spustil je borbo v srcu in borbo v umu. Šele zdaj je razumel, za kaj gre. Večji del v kokonu se je začel zbujati. Del v kokonu je končal z introspektivo, bil se je pripravljen zbuditi. In to kot otrok.

i mislila, da je tvoj Resnični Jaz kot oče ali kot mama?
e, otrok je. In prva stvar, ki jo želi, ko se zbudi, je, da se združi s teboj. Iskati te začne.
o je prebujanje Kristusove zavesti v tebi.
išji Jaz je otrok. Višji Jaz te išče, želi si združiti se s teboj.
o te najde, pride do prebujanja Kristusove zavesti.

anez je torej začel poslušati. Najprej je poslušal kot so ga učili drugi, pa ni prav dobro delovalo. Čeprav je skušal biti miren, je spet iskal, tokrat v umu – eno za drugo je poskušal »pravo« tehniko, »pravi« proces. Šele ko je prisluhnil na svoj način, je začel slišati energijo, ljubezen in strast dela, ki ga je pustil za sabo. Razumel je še nekaj, cesar ni mogoče razložiti drugemu, saj je izkušnja enkratna in osebna, ni jo mogoče začrtati. Od tu naprej ni procesa, ki bi ga bilo mogoče določiti ali svetovati. Lahko je govoriti o tem, kako ljudje ste kreatorji, kako se pride tja in o izkušnjah. A proces prebujanja božanskosti je globoko oseben. Ni ga mogoče določiti. Vsak človek ga bo razumel zase.

anez je dovolil na ravni popolnega opuščanja. Začel je slišati in razumeti. Se zlivati z Resničnim Jazom, ki ga zamenjujete z vodniki, z zunanjo energijo, celo z Jezusom. Vsi ti te vodijo, delajo s tabo, te ljubijo, a zlitje in notranje združevanje in notranje odkrivanje so nekaj dosti večjega.
rebuja se opuščeni večji del, Resnični Jaz. To si ti in prihaja iz notranjosti.

* * *

Preden gremo naprej, predlagamo, da občasno prebereš prejšnje lekcije. Če nimaš bistvenega razumevanja temeljnih predpostavk, bo lahko zabolelo – zapela te bo lastna ustvarjalna energija, kar ti morda ne bo tako všeč.

n vrni se zdaj v svojo Novo hišo, ki je simbol novega božanskega človeškega jaza. Je to, kar si, čudežni prostor, napolnjen s čimerkoli po želji. V kuhinji, kjer je pečica Milosti, je prava zmeda.
 pečici so stvari, ki si jih pozabil vzeti ven in tiste, ki si jih, se grmadijo povsod po kuhinji. Koliko pladnjev , fotografij, torbic in denarnic in očal… Povsod po kuhinji so tvoji izzivi, ohlajajo se…
bdobje ohlajevanja je primerno. Eno prehodno obdobje je potrebno od trenutka, ko stvar vzameš iz pečice do prave transformacije na človeški ravni. Sprememba se začne… Del ohlajevanja je.

gotovila boš, da vse možne izzive lahko daš v eno od postavk:
 izzivi, povezani z biologijo (krči, bolečine, bolezni, potrebe telesa…)
 povezani z odnosi
 ki zadevajo obilje in
 lastno vrednost
daj pa vzemi pladnje z izzivi in vrzi jih v zrak!
ekaj časa bodo lebdeli v zraku, potem pa se bodo zaceli preobražati.
premenili se bodo v sijoče utripajoče lučke, prav vsak od njih.
ot zvezdice bodo plavali pod stropom tvoje precej velike kuhinje.
o je odraz naravnega reda stvari, naravna rešitev, do katere pride, ko ne omejuješ rezultatov, ko stvarem dovoliš, da se same uravnotežijo.
ežki človeški izzivi se preobrazijo v sijoče lučke energije.

aumbra, v tebi je božansko ravnotežje.
se te sijoče lučke, tvoji nekdanji izzivi, zdaj iščejo svoje ravnotežje. Izzive si spustila, ko si jih položila v pečico Milosti in jih dala na stran, da se ohladijo. Ko si jih vrgla v zrak, si jim dovolila, da sami najdejo svoje ravnotežje. Zdaj pa zberi te sijoče lučke in jih naberi v sijočo ogrlico – tebe in druge bo spominjala, da si šla skozi dosti izkušenj, od katerih je vsaka imela svetlobo in veselje. Vsaka je imela razlog. Kadarkoli se ti bo zdelo primerno, sijoče lučke pod stropom naberi v ogrlico. Spominjala te bo, kaj si se naučila in da ti prav to dovoljuje novo vrsto kreacije.

o božanskemu ravnotežju dovoliš njegovo delo, se ti bodo nekdanji izzivi vrnili na najbolj primeren način. Ni več primerno prositi vodnike ali Tobija za pomoč.
oter v tebi je božansko ravnotežje. Za tvoj odnos z Višjim jazom gre in ta ni zunaj.
 prihodnosti bo lahko boleče
 če se nisi naučil sprejemati
 če nisi potrpežljiv s svojo preobrazbo
 če izzivom ne dovoliš časa za ohlajevanje
 če ne razumeš, da v tebi je božansko ravnotežje.
o vseh teh korakih boš drugim učiteljica, ki jo ti nisi imela.
n po sijoči ogrlici svetlobe te bodo prepoznali.

 

USTVARJAJ V ŠIROKIH ZAMAHIH – feb 01

 

Odpri srce, šaumbra, in dovoli ljubezni in svetlobi Kristusove zavesti, ki je v tebi, da se začneta zlivati v krog, ki ga skupaj ustvarjamo. Globoko dihaj in dovoli, da Kristusova zavest prežame vse tvoje bitje, biologijo in Duha. Globoko dihaj…, s svojo družino si…, z vsemi, ki tole so in bodo brali. Pridružujejo se nam tisti, ki naravnavajo energijo prostora, pomagajo vpletati vibracije, ko ustvarjamo Novo energijo, Novo dimenzijo. Skupaj ustvarjamo energijo Nove Zemlje. Novo duhovno energijo. To ni nekaj, kar izgine, ko se razidemo, je nekaj, kar postane del tvojega bitja. Utelesi se. Zagotavlja tip energijskega vzorca, ki ga bodo stare energije, ki jih še nosite s seboj, začele kopirati in posnemati. Te stare energije bodo pogledale Nove, ki jih pomagaš ustvarjati. To je nedvomno Svetloba, bodo rekle. To je to, kar bomo na ravni DNK začele posnemati. Ti tvoji najgloblji delci reagirajo v zelo zanimivem procesu. Tako kot ljudje, iščejo primerno vibracijo, primerno ravnotežje.
Čas in dimenzijski prostor, v katerem smo, je veliko zdravljenje za vse, ki to berejo in bodo brali. Ustvarjate si domače naloge današnjega jutra, včerajšnjega popoldneva. Predse postavljate izzive, okoliščine in izkušnje, ki vam pomagajo postajati resnično božansko bitje.

anes je z nami skupina angelov, ki preverjajo, beležijo in merijo vibracije Zemlje in ljudi – nebeški inženirji jim lahko rečeš. Uživajo v naši družbi in se vam smehljajo, beležijo “metre” vašega dela in opazujejo učinke. Opazujejo skupino, ki gre skozi intenziven proces preobrazbe z namenom integracije svoje božanskosti.
avezali ste se služenju, več življenj proučevali duhovni vidik jaza in ljudi, v človeških šolah in šolah na drugi strani tančice. Meritve se menjajo hitreje kot kdajkoli, vibracije se dvigajo in padajo, ne sledijo več starim vzorcem. Borza je zanimiv vidik človeške vibracije. Nastaja momentum kolesa, ki se je počasi obračal in zdaj vedno hitreje. Vzorec znotraj kolesa se spreminja – občasno je videti, da se vrti na levo, čeprav se na desno. Zagon, pobuda, gonilna moč – momentum se spreminja in dojemanje vzorcev ni vedno to, kar je videti. Vsemu temu se prilagaja Gaja, napredujete v tehnologiji in v razsvetljenju.

aj te objamemo, šaumbra… Naj se ti pomagamo spomniti, kdo si…
voja vibracija ljubezni in služenja je močna, ne moreš (več) zdrsniti nazaj…

* * *

Princi in princese Prvega Stvarstva ste. Janez iz JAZije je bil velik popotnik, raziskovalec in ustvarjalec. Zlahka se je dolgočasil, prišel je do konca kraljestva, do Ognjenega zidu, ki je simbol roba vse kreacije kot jo je poznal. Prestrašil se je. Želel je nazaj v kraljestvo ne-energije, vakuuma, vendar ga je sesanje Zidu potegnilo vase. Čas v Zidu je bil kot večnost, ko je bilo njegovo bitje raztelešeno, zdrobljeno v male delce. Nekateri so šli v kokon, v dolgo spanje, v notranjo izkušnjo, en delček pa je potoval naprej.
red prihodom na Zemljo je bilo vmesno obdobje. Za Ognjenim zidom je bila praznina, popolna tema, ki je kasneje postala fizični univerzum. V Praznini ni bilo zvezd ne galaksij, nobene energije, preprosto ničesar. Takrat Janez energijsko ni obstajal v svetlobnem telesu niti v trdni fizični obliki. Ni bil trden niti svetloba, ampak v plinastem stanju bivanja.

o je prešel Ognjeni zid je Janez zagledal svoje nasprotje, svoje ogledalo. Začel je dobivati izkušnje, najprej s seboj in potem z drugimi bitji. Te zgodnje izkušnje so ustvarile energijo, ki jo je oddajal (je iztekala), pri čemer je oblikovala strukture in vzorce energije v univerzumu, ki je prej bil Praznina.
zkušnje so ustvarile energijsko pletenje, tapiserije – osnovo za kasnejše zvezde in galaksije in solarne sisteme. Prevzemati je začel novo identiteto jaza. Začel se je družiti s podobnimi bitji, ki so tudi prešla Ognjeni zid. Povezoval se je z njimi, oblikoval “energijske” skupine, ki so potovale in bivale v določenih predelih univerzuma. Pojavili so se notranji boji, kot jih poznate v družini. In vojne so razdelile skupine.

anez se je trudil prilagoditi prehodu skozi Ognjeni zid, nikoli prej še ni čutil česa podobnega. Skušal se je spomniti in odkriti, kdo je, sočasno pa je prevzemal lastnosti, do katerih še ni imel odnosa. Začenjal je imeti čudne občutke o svoji energiji, doživljal je različne vibracije. Kjer je včasih bil svetloba, je začel prevzemati težo, gostoto in ta je kasneje postala telo. Ni maral upočasnjene energije, želel je uiti, a ni vedel, kako. Vedno trdnejši je postajal, z njim pa univerzum; oblikovali so se planeti, prevzemali so maso. Janez je čutil kot da pada in pada in pada. Energija in vibracije so se upočasnjevale. Obupno se je skušal držati vibracije kraljestva, preklel je prehod skozi Ognjeni zid.

astal je kaos. Prišlo je do težkih vojn, pojavil se je koncept ubijanja in smrti. Jeza do sebe in do drugih.
kupine so skušale vzeti energijo drugim, mislec, da bodo tako dvignile svojo vibracijo in se vrnile v kraljestvo. Skupine so potovale v energijskih “ladjah”po energijskih koridorjih, ki so sproti nastajali, v trenutku so lahko prešle razdalje bilijone svetlobnih let.
anez se je upiral upočasnjevanju, začel je imeti čudne izkušnje. Zaletavati se je začel v stvari!
nergija ni šla več skozi energijo! Zaletavanju v zvezde, planete in meteorje sta sledila presenečenje in depresija. Vojne so se nadaljevale, bitke intenzivirale. Nekateri so skušali najti pot Domov; v iskanju primerne vibracije so odkrivali ljubezen in svetlobo.

o tem je univerzum prenehal rasti. Prišlo je do odločitve, do dogovora iti na Zemljo in s tem enkrat za vedno prekoračiti tančico. Janez je prevzel človeško telo in se strinjal, da bo življenje za življenjem živel v pozabi. Stotine zemeljskih življenj je dogovor za ozdravljenje preteklosti, za ozdravljenje prehoda skozi Ognjeni zid. Namen karme je ozdravljenje in ponovno odkritje.
totine življenj si že pozdravila, šaumbra, in Gaja opušča skladiščeno energijo. Prav zdaj zdravite čas izgrajevanja Praznine, obdobje med Ognjenim zidom in prihodom na Zemljo.
Čas začetka materije zdravite.

eci je mogoče, da iz tega časa poznaš nezemljane. Nezemljani so samo vidiki tebe iz preteklih življenj, del tebe iz časa izgrajevanja Praznine. Ko gledaš v noč in zvezde – nič posebnega ni tam. Gledaš omejen dimenzionalni vidik fizičnega univerzuma. Tam so tvoje energije preteklosti, ki včasih prečkajo sedanje življenje. Kot bi v dnevi sobi hiše ne videl drugih sob, čeprav se tam dosti dogaja. Enostavno zijaš v dosti energije, a malo življenjskih oblik.
ekateri že začenjate čutiti druge sobe. V nenavadni energijski situaciji vidiš v drugo sobo ali bitje iz te sobe pride v tvojo. To si ti kot svoja preteklost!
i pametnejših in večjih nezemljanov od zemljana! Nezemljani so samo vaši vidiki preteklosti. Zaokrožili ste svoje delo. Ne dajte moči nezemljanu! Skušal se ti bo predstaviti kot veliko inteligentno bitje. Govorili bodo, da so tvoji starši. “Alien” v angleščini pomeni – laž! Čeprav skušate pozdraviti to preteklost, vas bo skušala zavesti.
 tebi je seme Kristusa, šaumbra. Sledi Bogu v svoji notranjosti. In seveda bodo v končevanju kroga izzivi. Srečali se boste z nezemljani. Morda v sanjah, v starem spominu, ki bo prinesel strah in te imobiliziral. Ampak – ti si Bog, ki se prebuja. Nikogar ni nad teboj!

anes ti predstavljamo praktično vajo iz ustvarjanja. Ljudje imate vgrajeno seme strahu pred svojimi ustvarjalnimi močmi. Odpor zaradi sramu in krivde, ki izvirata iz preteklosti. Izvirni greh je občutek prečkanja Ognjenega zidu – čutiš, da si šla predaleč. V želji uporabiti tvoje resnične ustvarjalne sposobnosti te bo vleklo nazaj. A je to prava stvar? Je čas res primeren?
tvarnik ni slednik, šaumbra. Ne (od)dajaj svoje moči.

e spomniš Nove hiše? Ne razumeš jo povsem, se pa v njej dobro počutiš. Čuti se primerna in mirna je.
ostavi se v Novo hišo, zdaj. Občuti njeno pesem, prisluhni ji… Če ne slišiš dobro, potem občuti, vedi, da je v njej vibracija. V Novi hiši je njena jedrna vibracija. Sredi sobe je velik čopič in vedro sijoče barve. Z namenom je tukaj, saj jo nisi sem sama postavila. Natančno veš, da jo zadnjic tu še ni bilo. In čutit je prav. Kaj naj bi vedela v zvezi s to veliko ščetko in barvo? se vprašaj. Potem pa s širokim zamahom potegni barvo čez eno od izbranih sten.
ako boš vadila današnjo lekcij: Ustvarjaj v širokih zamahih! To je preprosta, a globoka lekcija.
akoj ko jo začneš uporabljati, nisi več žrtev, ne reagiraš na dogodke. Dogodke ustvarjaš sama!

edi torej v Novo v hišo, občuti njeno vibracijo, in ko si pripravljen, potopi čopič…
irok zamah. Enega!
edi zraven ali samo stopi korak stran in opazuj. Opazuj!
nergija se bo spremenila. Poiskala bo svoje ravnotežje.
 svoji Novi hiši si, v kateri je energija božanskega ravnotežja.
n tvoja prva kreacija bo poiskala svoje božansko ravnotežje.

ogastvo in obilje. Zdravje in biologija. Odnosi. Lastna vrednost.
zberi nekaj od navedenega, podrži izbiro v srcu in s širokim zamahom ustvari ravnotežje za to področje. Ustvarjaš ravnotežje.
e potrebuješ načrta ali namena zase. Ustvarjaš v božanskem ravnotežju. Širok zamah je proaktivnost.
ahko čutiš strah, ki zadeva čas pred prihodom na Zemljo. Razumi strah, ko sediš z njim v svoji Novi hiši, pogovori se z njim. Lahko postane tvoj najboljši prijatelj ali največji sovražnik. Zanemarjen strah se ti lahko vrne v preobleki nezemljana. Resno. Če boš dovolila, da bo strah rasel in postal močnejši, te bo popeljal na mesta, kjer se je rodil.

stvarjaj v širokih zamahih. Ne skrbi za mehaniko ali za podrobnosti.
kušal boš delati s tankimi čopiči, govoriti Duhu kaj in kako naj… Upri se tem skušnjavam.
n sam širok zamah. Sedi predenj in dovoli, da vzpostavi svoje ravnotežje. Preprosta vaja, a izziva…

rinesi odnos v srce in ustvari z velikim zamahom. Tvoja lastna božanskost bo naredila ostalo.
čiš se zaupati svoji božanskosti – dovoli ji torej, da dela.
 preteklosti si skušala obvladati podrobnosti – zdaj je čas za zaupanje.
ivljenje bo s to vajo postalo enostavno in veselo. Slikala boš z velikimi zamahi in mehanika manifestacije bo urejena z drugih ravni. Zakaj stena? Zakaj barva? Poglej Novo hišo od zunaj; zdaj je videti drugačna. Zaradi dela na steni bo videti drugačna. Začela boš videti preko prejšnjih prepoznav. Dojel boš, zakaj stvari res pašejo skupaj, videla boš v življenje ljudi in v veselje njihovih življenj…

ečica Milosti je krasna za stare izzive, služi pa tudi kot procesor in uravnovešalec novih stvari, ki jih ustvarjaš. Kot nov energijski sistem hiše je.
ar ustvarjaš s širokim zamahom, pečica Milosti uravnovesi, sprocesira energije.
mogočanje oziroma dovoljevanje Milosti v procesu nove stvaritve zagotovi božansko ravnotežje.
i ti treba skrbeti, če ustvarjaš najbolj primerno in razsvetljeno stvar – tvoja božanskost bo ustvarila ravnotežje.

e enkrat: v ljudeh je prirojen strah pred ustvarjanjem neprimernih stvari. Dosti vas je zamrznjenih v tem. Čakate na Duha, da vam pove, kaj ustvariti in kako, da ne bi bilo narobe.
ečica Milosti, tvoja božanskost in ljubezen Duha bodo zagotovili primernost!
 ljubeznijo v sebi ne moreš ničesar ustvariti narobe!
 širokim zamahom ustvarjaš novo ravnotežje odnosov, obilja, zdravja in lastne vrednosti.
ovo ravnotežje… Ko spreminjaš stvari v svoji notranjosti, spreminjaš vibracijski nivo, energijske vzorce.
 tem pa, ko greš iz hiše, spremeniš svoje dojemanje pojavnosti stvari. Spremeniš svojo realnost.
oli za prebujenje v sebi, tako boš spremenila izgled realnosti.
tevilna bitja na tej strani tančice delajo zate in s teboj. Mar jim je. Nikoli nisi sam/a.

 

SPREJMI SADEŽ VRTNICE – mar 01

 

Na potovanju pravega učitelja si, učitelja srca. Kar zdaj doživljaš, so nujne izkušnje, ki jih potrebuješ, da boš lahko kot svetovalec in človeški vodnik pomagala drugim, ki bodo vstopali v Novo energijo. Tale učenja lahko kombiniraš z metodami in umetnostjo zdravljenja, ki jo že poznaš. Lažje boš korakala v večjo globino svoje človeške realnosti. Sestavni del teh korakov je tvoja povečana občutljivost – tvoja biologija in čuti, alergije, bolečine pa občutki izgubljenosti in občutljivost na tuje misli. Ne teci stran od teh simptomov!
e umikaj se iz skupine ljudi, katerih energije vplivajo nate. Stoj v njihovi energiji, ne boj se jo.
e more ti škodovati. Sprejemaš misli in energije tistih, ki trdno ostajajo v starem.
stani v njih. Občuti jih. Do večjega razumevanja boš prišla, če boš ostala v tem prostoru.

judje te opazujejo na načine, ki se jih lahko ne zavedaš.
adovedni so, kaj prestajaš in seveda te sprašujejo, zbadajo, tudi dražijo te in te jezijo.
nostavno želijo vedeti, kaj prestajaš. Vedo, da se v njihovi notranjosti nekaj prebuja.
edo, da bodo tudi oni morda v tem ali v naslednjih življenjih stopili v Novo Energijo.
n res je, da so radovedni na čudne načine in nate odgovarjajo na načine, ki jih ne bi nujno pričakovala.

* * *

V notranji sobi Nove hiše joka zelo žalostna Katarina. Ni sigurna, kdo je in tu in tam reče sebi in Duhu: Čas je, da grem Domov! Ne čuti več smisla življenja, joka in joka, ker ne razume. Stalno sprašuje Duha za odgovor, a zelo malo dobi nazaj. Odgovori niso polni in zaključeni, ampak drobce dobiva, malenkosti. Bojuje se z depresijo. Pri zdravniku je dobila zdravila, ki pa globoke žalosti niso odnesla.
o noč Katarina joka in vzdihuje, poskusila je že dosti stvari bivanja in delovanja, biti dobra in delati prav. Zdaj pa ne razume več. Čuti, da jo je Duh zapustil. Ve, da so jo vodniki zapustili že pred leti. Potem je izgubila priljubljeno službo in sedanja jo ne izpolnjuje. Izgubila je, kar je doživljala kot pomenljivo v dnevu. Zaradi njenih misli in prepričanj jo je družina zavrnila, pretirano milostno jo je začela nagovarjati in tega ne razume. Tudi fizično je izpraznjena, malo energije ima, čeprav hodi k bioenergetikom. Obiski pri njih pomagajo samo za kratek čas. Zato Katarina joka. Nobenega namena ne čuti, nobene želje. Kot da jo je zapustil vsak občutek, vsa podpora. Hlipa in verjame, da ima samo 3 možnosti: lahko gre levo, desno ali nikamor. VSEga še ne pozna!

atarina ne ve za sijočo vrednost, ki sedi na vrhu treh možnosti. Ne pogleda gor!!
apusti notranjo sobo, morda še bolj frustrirana, saj odgovorov ni dobila. Pričakovala je, upala, celo molila je, da bi se pred njo pojavil Duh ali vsaj angel. Po Novi hiši tava in čudi jo njena praznina. Res je tam pečica Milosti in pladenj s stvarmi, pohištva pa praktično ni. Tam nekje je še sij, vendar se z njim še ni povezala. In ko je končno spustila in opustila, je res slišala vibracijo. Zvok je prišel do nje, mirna glasba, vendar se z njim ni povezala.
ed sprehodom po hiši prosi Duha za odgovore. Vodnike prosi in baranta z njimi, da bi se vrnili v njeno energijo. Zelo žalostna in zelo sama je. Potem se odloči iti v gozd na sprehod – morda je zunaj kaj spregledala. Mogoče je zunaj človek s sporočilom zanjo… In ko zdaj gre proti vhodnim vratom, ji pozornost pritegne sij. Zdaj ne pogleda levo, desno ali kjer njen fokus je – pogleda skozi, v prostor VSEga pogleda! V tej novi dimenziji, ki se pridruži njeni človeškosti, zagleda, kar je že od prvega trenutka v bližini vrat. V vazi na mizi je – kristalna vrtnica. In ta vrtnica je dala plod.

 Kristino je prišlo vedenje – nobeno vprašanje ni bilo potrebno. Gledala je v VSE in v vedenju vedela, kaj naj naredi. Intuitivno je vedela, da je čas za použitje tega plodu. Dala ga je v usta, pogoltnila in tako vnesla v svoje bitje.
lod vrtnice da smer, nazaj prinese božansko strast. Sadež vrtnice v tvoji Novi hiši je strast , ki obstaja v Novi energiji.
akaj je Kristina v praznini tako jokala? Opustila je stare človeške strasti.
ič ni ostalo. Nič, kar bi prihajalo iz srca, ostala je praznina.

aumbra, na prehodu iz stare v Novo Energijo opuščaš dosti svojih, do nedavnega ukoreninjenih stvari. Spuščaš stvari, ki so ti res bile blizu in tako ustvarjaš nezaseden prostor, praznino.
o se vračaš nazaj in to, kar veš, skušaš uporabiti na star način, priklicati v spomin, kar si vedela prej – ne deluje.
o skušaš graditi na starem ali enostavno novo uporabiti na star način – ne deluje.
taro in Novo sta kot olje in voda – prostor velike praznine ustvarita.

izično, čustveno in duhovno postajaš bolj občutljiv, vendar še ni vse to polno v tebi. Vate težko vstopijo nove energije, če se še držiš starih. Spusti! Spusti in opusti. Z opuščanjem se vračaš v ljubeče roke tega, kar res si, Duha, Boga, ki si. Ko spustiš, ne padeš v plameneče brezno.
e padeš v prepad, ki se ga bojiš. V ljubečih rokah Boga, ki si, se znajdeš…

aumbra, drugače se boš začela odločati. Do zdaj si šla v svetlobo, v temo ali ostala, kjer si bila. Naprej ali nazaj si šel ali obstal. Tvoje življenje so bile odločitve glede teh izbir. Zdaj pa v tvoje življenje prihaja nova pot. Ko boš spustil, jo boš jasno zagledal… Nova izbira je Vse in prihaja iz prostora tvojega vedenja. Vedenje bo prišlo z vrha in bo Vse Kar Je. Še čutila ga ne boš kot izbiro.
se bo videti polno, vsevključujoče, zaključeno.
se bo zgledalo polno ljubezni, medtem ko so bile prejšnje izbire samo delne rešitve.

prejmi plod vrtnice!
trast je to, strast, ki si jo pustil za sabo.
trast, ki si jo pustil zadaj, ko si prišel na Zemljo.
trast, ki si jo imel v Kraljestvu, v Prvem krogu.
trast, ki si jo celo prinesla skozi Ognjeni zid.
o pa si prišla na Zemljo, je ta strast ostala zadaj.
vojo božansko strast si nadomestil s človeškim egom. Življenje si zgradil na njem.
voja strast so postale stvari človeške narave – drugi ljudje, hrana, določena vrsta dela in kreativnega izraza. Te strasti so temeljile na človeškem stanju, ne na rojstni pravici tebe kot duhovnega bitja!
atarina je jokala, ker je spuščala človeške strasti.
ič ni ostalo v njej, nič ni prihajalo iz srca, znašla se je v praznini.

o sprejemaš plod svoje kristalne vrtnice, vase prinašaš strast, ki je ostala za tabo. Čutil boš obnovljeno energijo, obnovil se boš v svojem namenu. Vase boš vnesla ta pomemben element božanske strasti. Stare strasti, ki so temeljile na egu, bodo šle…
ova strast bo prišla iz energije, ki jo zdaj še nisi navajen. V sebi boš čutil nov sij in izžareval ga boš. Nič podobnega še nisi doživel. Tega ne more ustvariti človeški um niti pridelati ego. Iz prostora Vsega prihaja in iz človeške ravni ga ni mogoče kontrolirati. In vsakemu je na razpolago…

lod vrtnice je darilo tebi in v tvoji Novi hiši je.
voja duhovna strast je in samo ti jo lahko sprejmeš.
rerodila in obnovila te bo, ampak na drugem mestu, kot si navajena.
preminjate se, dragi prijatelji. Ne morete več graditi na starih temeljih stare energije…

trast je izražena ljubezen. Strast je to, kar si vedno imela, saj si se vedno izražala na ven. Duh se je vedno izražal na ven, dokler ni šel v kokon. Ob prihodu na Zemljo si to strast odložil. Ustvaril si dualnost in pozabo in za sabo pustil svojo strast. Življenja si gradila na željah in potrebah in človeških strasteh, ki so majhne v primerjavi z božansko strastjo.
es pa vrtnica, ki predstavlja izraz ljubezni, ima trne. Če boš to strast skušala kontrolirati s svojo staro energijo, s svojimi starimi človeškimi načini – bo bolelo. Zato so tam trni. Če boš novo strast uporabila za enostavno predelavo ali celo isto uporabo starih človeških načinov, bo bolelo.
a strast in z njo izražena ljubezen, sta ustvarjeni za Novo energijo.

Če te zanima primerna uporaba tvoje nove strasti, poišči odgovor v Vsem. Sedi v mir in odgovor bo prišel. Odgovor vedenja bo vnel tvojo novo strast in ti prinesel nove načine ustvarjanja.
trast bo tvoje življenje obnovila v Novi energiji, ne v stari.

alo domače naloge imaš… Približaj se vhodu svoje Nove hiše in občuti vibracijo vaze s kristalno vrtnico. Ko boš pripravljena, ko te bo vodilo Vse, enostavno použij plod vrtnice. Tako se bo začela nova vrsta fizičnih sprememb v tvojem bitju. Kratek čas bo trajalo, povečalo pa bo občutljivosti tvojega telesa in tvojih energijskih občutkov. Začel boš dojemati preko očitnega.
ako le bi v Novi energiji lahko ustvarjal brez svoje božanske strasti? Brez kombinacije strasti in širokih zamahov? Skupaj z ostalimi vajami? Vse to ti bo pomagalo razumeti ustvarjanje v Novi Energiji.
azumi, da gre samo za proces, v katerem dosti bitij z naše strani dela s tabo.
ikoli nisi sam. A na koncu je vse odvisno od tebe.

 

PLEŠI Z VSEM, KAR POZVONI – apr 01

 

Kot prvi v Novi Energiji si učitelj, šaumbra, prvi v tem novem prostoru. Angeli kanaliziramo ljudi!
aše izkušnje in energije in misli in sanje vam podajamo – zato zaresonirajo v vas.
dihni ljubezen in čaščenje angelov, energijo prijateljev, družine. Vdihni…
Častimo te za tvoje potovanje, za vstopanje v Novo Energijo, skozi premik, za opuščanje stvari.
prejmi naš nasmeh… Tudi sramežljivi boste vedeli, kdaj stopiti naprej, kdaj postati drzni, povedati na glas, kdaj stopiti v akcijo v Novi Energiji…

 veš, da ko se takole zbiramo, ustvarjamo novo dimenzijo? Novo dimenzijo božanskosti!
a nastaja, ko odpiramo srce, ko pozdravimo tiste, ki niso v fizičnem telesu. Z nami so tudi energije, ki se ti bodo v prihodnosti pridružile kot učenci in taki, potrebni zdravljenja. Videli in čutili bodo modrost tistih, ki so prehodili pot, sprejeli svojo božanskost in zdaj delujejo iz nove vibracije. Na prehodu iz stare v Novo energijo bodo potrebovali vodnika, tistega, ki jim lahko zagotovi, da je ta prehod mogoč. Tudi v preteklosti ste bili njihovi učitelji.
aumbra, pokaži drugim, kako pozdraviti telo, kako pozdraviti čustva, kako ljubiti Duha.
a naši strani vemo, da je težko biti prvi, da si se odpovedal najdražjim stvarem, družini, karieri, zdravju, celo dojemanju tega, kaj si.
emo, da je to težko; zato večina ni izbrala te izkušnje.
ngeli poznamo tvoje izkušnje opuščanja, ki jim sledi sprejemanje in nazadnje opolnomočenje!

daj pa se vrnimo malo v preteklost… Pred prihodom na Zemljo ste šli skozi nekaj priprav. Priprava na to, da je energija prevzela biologijo, fizično telo, je trajala eone. Zemljo ste obiskali tudi v Duhu, v svetlobni obliki, v času ko je univerzum začel prevzemati strukturo – da bi se navadili na dimenzijo dvojke, ki je izražena v materiji. Te obiske v nefizični obliki ste potrebovali, saj ste se privajali na počasne vibracije, da ste lahko prevzeli fizično telo.
a Zemlji ste najprej posejali svoja semena. Svojo zavest in energijo ste posejali, ju postavili v skale, kamne, v umazanijo, v najmanjše življenjske oblike, ki so se pojavile (da ste izkusili živ organizem na planetu) in potem v vedno bolj razvite oblike. Z lahkoto ste se prestavili v vode, ki niso tako stroge kot zemlja. Dosti časa ste preživeli v vodnih oblikah – najbolj priljubljeni gostitelji so bili kiti in delfini.

i in ostali angeli ste na Zemlji posejali semena energije, ki je preobrazila skalo v univerzumu v živ organizem, v Gajo, v dinamično živo in rastočo silo.
aja je ti, oceani in jezera so ti, saj si tukaj plavala še brez fizičnega telesa.
revesa, rože in zelenjava… so ti.
 svetlobnem telesu si raziskovala zvezde in planete, izbrala pa Zemljo. Dosti je bilo priprav, določeni so bili vodniki – po dva angela v svetlobnem telesu z vsakim od vas.
ngeli so vzdrževali ravnotežje energije, primeren duhovni kvocient. Če ne bi bilo angelov, bi se lahko tako potopili v dvojnost, da ne bi mogli iz nje. In zdaj so vodniki odšli oz. jemljejo energijo nazaj.
Čas je, da sprejmeš vse, kar si, da boš lahko sprejela svojo božanskost.

 preteklosti niste bili stvarniki v pravem pomenu besede. Skupaj z angeli ste načrtovali svoja življenja, predelovali določene lekcije, razvijali duhovni poslovni plan in se vračali v človeškem telesu. Korakali ste skozi določene parametre. V prehodu od enega do drugega cilja je bilo težko biti stvarnik; izkušali ste in se učili po naprej določenih postavkah. V vašem bistvu je bila frustracija. Videti je bilo, da ne morete iz teh okvirov, ni se bilo mogoče izraziti. Vse to se je spremenilo, ko ste zaključili vsa poglavja svoje knjige. In v novi knjigi so prazne strani.
stvarjaj, šaumbra!
o ustvarjaš v širokih zamahih, se dogajajo nove stvari.
otrebna je akcija, izraz energije.
voja akcija ustvari vibracijo, ki začne resonirati in rasti, sama po sebi razvije odpornost.
okler ne začneš ustvarjati v širokih zamahih, je vse nevtralno. S prvim zamahom pa se vse začne! Iniciraš vibracijo, ki začne delovati na globljih ravneh. Ravni resonirajo v tvoji Novi hiši in ko dodaš strast plodu vrtnice, je to gorivo za vibracijo, ki si jo ustvarila s širokim zamahom. Valčki nastanejo in napolnijo tvojo hišo.

amen ni potreben. Širok zamah ustvari zagon. Strast doda gorivo. Nastanejo valovi.
alovi vibracije ljubezni novega stvarnika zapustijo hišo in nizko ograjo. K ljudem gredo, v mesto, v zemljo. Valovi in valovi ljubezni so to…
z tvoje notranjosti izhajajo valovi. Valovi so ti. Namen ni potreben.
alovi spreminjajo vibracijo stvari v tebi in zunaj tebe.
otaknejo se ljudi, neba in voda. Dotaknejo se človeške zavesti.
alovi ljubezni ne potrebujejo namena. Duhovno ravnotežje obstaja.
ravnovesijo in pomladijo vsako energijo, ki se jo dotaknejo (če jo ta sprejme in to dovoli).

nergija tvojega božanskega bitja tvoje Nove hiše je zaključena in polna sama v sebi. Ne potrebuje načrta ali usmeritve. Iz tvoje čistosti izhaja, ne obešaj nanjo svojega uma. Na najbolj popoln način izhaja iz tebe. Odraz valov se vrača. Energija se ti vrne na najboljši možen način.
edno je bila in še obstaja skupina “tekačev”, ki stalno prehajajo tančico. So sli in naravnavajo energije, sem in tja prenašajo material vaše zavesti in dvojnosti. Včasih so delali z angeli, zdaj pa neposredno z vami. Valove, ki jih oddajaš spremljajo “tekači”, ki zagotavljajo primerna mesta zanje. Vrnejo se ti vse stvari, ki jih potrebuješ, pravočasno in primerno. Takrat zaslišiš trkanje ali zvonec, kot še ne doslej.
leši z vsem, kar pozvoni!

aumbra, pleši z vsem, kar pride k tvojim vratom!
o se premikaš v Novo energijo, slišiš butanje, trkanje, zvonjenje, vendar se dostikrat skrivaš in ne odpreš vrat.
ni odprejo vrata, a ne vidijo tega, kar mislijo, da naj bi videli. Zaloputnejo vrata in čakajo, da jim bo Duh dostavil pričakovani paket. Zmedeni učenci bodo pred vrati, ne da bi vedeli, kaj jih je privedlo k tebi.
e glede na to, kdo in kaj je pred vrati – pleši s tem! Čas je za povezovanje.
porabljaj vse, kar veš o sebi, kar si se naučila.
oveži se z vsem pred vrati – z osebo, stvarjo ali mislijo.
se to ti dostavljajo “tekači” na podlagi tvoje vibracije.

aj pa stare energijske lastnosti ljudi?
ekateri tvoji prijatelji so “zbiratelji”, ki okrog pobirajo in nosijo v svojo hišo za slabe čase. Previdni so in strah jih je tudi.
rugi so “voljneži”. Voljo uporabljajo, da bi se stvari zgodile. Skušajo ustvarjati z voljo, kar tu in tam deluje, v glavnem pa so utrujeni in frustrirani. Neprimerno energijo skušajo siliti v kreacijo na neprimeren način.
otem so tisti, ki vizualizirajo. Če bom vztrajal pri sliki v svojem umu, bo to prišlo k meni, verjamejo. Če je res vložene dovolj energije, se to tudi zgodi.
 zakaj bi se utrujala? V Novi energiji narediš širok zamah, dodaš strast in počakaš, da stvari primerno pridejo k tvojim vratom. Potem je čas za povezavo, za uporabo energije in človeških sposobnosti.
se pred tvojimi vrati je primerno. Izgubljena služba ti pride pred vrata – pleši z njo.
zrazi čustva, izrazi jezo in bolečino.
i ti treba biti bolj svet, kot si. Bolečina spada zraven.
leši in odkrile se ti bodo skrite stvari…

avajeni ste delati načrte, vnaprej določati, kako in kdaj naj bi se stvari odvile.
 premiku vzorca si. Namesto skrbi, načrtovanja, zbiranja lešnikov ali uporabe volje – naredi širok zamah. Ustvari zamah, ki začne vibracijsko zaporedje na najvišjih ravneh duhovne fizike.
o dodaš strast, valovi gredo ven in vplivajo na vse, ki so pripravljeni. In nazaj pride najbolj primerno. Ljudje, odnosi, obilje, zdravje. Tekači pomagajo, da se to vrne k tebi, kljub morebitnim blokadam. Razumeš? Bodi v svoji božanskosti in vedi, da k tebi prihajajo najbolj primerne stvari.
e prosi več in ne pogajaj se z Duhom!
o se bodo pojavili strahovi, ko nekaj časa ne bo zahupalo pred vrati, boš mislila, da delaš nekaj narobe. Vendar ne gre za prav ali narobe! Ko skrbiš in ne zaupaš božanskosti, se to doda valovom in nazaj ne bo prišla najvišja raven ustvarjenega.

ako naj vem, kaj storiti, ko zagledam stvar pred vrati? te zanima.
e glej izbire levo, desno ali nič – poglej v Vse. “Vse” je četrta raven razumevanja. Višja raven, ki vsebuje odgovor in vedel boš, kaj storiti. Kateri ples zaplesat. Ples je pretočen in milosten, prelepa povezava in izraz elementov. Umetnost je, zato ta izraz.
o boš pogledala v Vse, boš vedela, kaj storiti s stvarjo, mislijo, z osebo, s čustvom…
ahko spustiš dnevne načrte? Greš preko stvari, predstav ali misli o poteku dogodkov?
ilji so te pripeljali do tu in zdaj jih spusti. Spoznal boš, da omejujejo; ne potrebuješ jih.
e potrebuješ mentalnih vaj moči volje, fokusa in zamišljanja. To utruja, energija odteka. Saj že veš, da ko si z voljo želela do zdravja ali obilja, ni prav dobro delovalo.

 Novi Energiji oddajaš vibracijo navzven in odraz ti nazaj prinese natanko to, kar potrebuješ. Ko pride k tebi, pleši s tem! Morda nova priložnost za službo, Novi Energiji primerno zdravljenje, morda partner in odnos, morda pogled nase, na to, kar res si, pogled na dolgo potovanje v Vse Kar Je.
a zelo lahka deveta vaja ti bo pomagala ponovno premisliti o tem, kako delaš stvari. Preprosto bivanje v Novi hiši, delanje širokih zamahov in dodajanje strasti pošilja valove ljubezni brez namena in načrtov. Za popolnost gre.

arkoli bo prišlo v tvoje življenje v naslednjem tednu, bo primerno. Bo izziv za tvoje misli.
leši z (ne)prijetnimi stvarmi in odkrij darila brez primere. Ta lekcija je mejnik, je izziv.
čila se boš stopiti v prostor zaupanja in vedenja in opuščanja starih stvari, svojih omejitev.
rez pogodbe si, šaumbra, brez načrta. Brez življenjske lekcije.
trani tvoje knjige so odprte in prazne.
tvarnik si, začni ustvarjati.

 

STOPI V SVOJO BOŽANSKO VOLJO – maj 01

 

Majhno skrivnost imamo zate, šaumbra. Ko boš Novo Energijo resnično integrirala, boš ugotovila, da so stvari lažje. Manj izzivov bo in drugačni bodo. Pomembno je še, da se ti ni treba (več) trudit. Tam bo, tam je. In kmalu boš razumela energijo besed: Jaz sem.

i več primerno izražati namen za karkoli, saj te loči od realnosti. Namen pravi, da nisi še cisto tam. “Jaz sem” pa te postavi v trenutek, v zdaj. Ni locen, ne drugačen.
az sem, enostavno je in prihaja ven iz tebe.
n še nečesa občutljivega se bomo danes dotaknili – molitve. Ne pravimo, da molitev ni primerna, le tistim, ki vstopajo v Novo Energijo pravimo, da molitve ne potrebujejo več. Molitev namreč domneva, da stvari niso v primernem ravnotežju. Častimo in spoštujemo vsako molitev; razumemo jo. Ob premikanju v Novo Energijo pa boste zaceli razumeti moč pomena za besedami “Jaz sem”, “zdaj” in “božanski trenutek”. Ne bo ti več treba moliti ven k bitju ali Duhu, ki ga še poznaš ne dobro. Ne boš potrebovala vodnika, ki ga nikoli nisi srečal in še njegovega imena ne veš. V Novi Energiji ti tega ne bo treba početi.
nostavnost bo v “Jaz sem”, brez namena, enostavno “je-vanje” kot bivanje in obstajanje.

emo, da vam je zamisel “Jaz sem” znana, le ob intelektu jo težko integrirate, težko jo prinesete v srce in potem v realnost. Ampak po vsem opravljenem delu se zdaj premikate na novo vibracijsko raven. Drugače bo. Ne bo tako, kot je bilo do zdaj, ne bo prišlo iz istega mesta kot včasih, zato ne glej nazaj. Če pa te zanima…
az sem je v božanskem trenutku

ravimo ti, da Nova Energija je tu.
ožanska energija, ki izhaja iz tvoje notranjosti, je tukaj, ta trenutek.
e išči jo več!
e bojuj se v svojem umu, ampak odpri svoje bitje in ji dovoli, da se pojavi.

sa svoja življenja si iskal, trenirali so te za to. Obiskovala si tečaje, ki učijo iskati. Zunaj si iskala to, kar je notri. Primerno je bilo tako, ampak zdaj se spreminja. To je vloga Karminskega Koncila. Vse tvoje delo in izzivi so zadevali preobražanje energij in zdaj Kristusov ogenj prihaja v tvoje bitje. Spremembe ustvarjaš… Rekli smo že, da mi, angeli, kanaliziramo vas, ljudi. Tudi z vsakim, ki bo to bral v prihodnosti, se povezujemo, in vam vračamo vaše misli in izkušnje. Občuti sebe v naslednjih besedah…

i med ljudmi že opazila, da nekateri ne opravljajo toliko notranjega dela kot ti, mnogi še vedno iščejo zunaj. Primerno je to in časti jih za to. Za tvoje preobrazbe potrebna čas in energija zadevata preobrazbo, ko greš skozi božanski proces. Res je še, da tvoji dvomi in notranji samogovori niso povezani s kakšno tvojo veliko željo ali potrebo po procesiranju ali reševanju izzivov. Enostavno gre za lastnost tistega, ki se ukvarja s Svetlobo, da koplje in koplje še bolj, tehta in premišlja in misli in še bolj koplje. S tem delaš pot skozi tunel zavesti, tunel, ki pelje v razsvetljenje in razumevanje. Tunel, ki ustvarja prehod za tvojo božansko vibracijo, tvojo božansko energijo.
aumbra, ne podcenjuj svojega notranjega dela.
 resnici doprinašaš Svetlobi, zato nadaljuj s svojim notranjim delom, v spoštovanju in ljubezni.

eveda bodo izzivi še naprej v tvojem življenju, stanja bodo, povezana z dualnostjo. Ampak tvoj odgovor nanje bo drugačen, večje razumevanje in modrost boš imela. In še enkrat: Ne gre več zate. Mislil si, da gre zate, pa ne gre. Lepega dne boš v najglobljih ravneh začutil, da sploh ni šlo zate.
se, kar počneš, zadeva ljubezen Duha, ljubezen Vsega Kar Je.

red tabo je naslednja vaja in, ja, vemo, da prejšnje niso bile ravno to, kar si mislil, da so oz. bodo.
 njih smo ti pomagali spremeniti dojemanje vsega, kar si mislila, da si bila, ti pomagali razumeti Novo Energijo, to, od kod si prišla in zakaj si tu.
 Najprej je šlo za dovoljevanje in sprejemanje: sprejmi stvari, kakršne so, sprejmi sebe in bivaj v Zdaj.
 Opuščanje je lažje s pomočjo pečice Milosti, z blagoslavljanjem sprememb in dovoljevanjem svojega božanskega ravnotežja.
 Proces ustvarjanja pa vključuje ustvarjanje v širokih zamahih, sprejemanje sadeža vrtnice in ples z vsem, kar pozvoni na tvoja vrata.
tvarnika na Zemlji zadevajo še naslednje tri vaje.

dgovorov, ki jih iščeš, ni v stari energiji, niso tam, kjer si jih našla v preteklosti. Prav zdaj se srečuješ z izkušnjami, ki ti to potrjujejo. Pred tabo se pojavi človek iz preteklosti, vrne se stara bolezen, čustvena situacija, za katero si verjela, da je šla. Zato si zmedena. Čudiš se, zakaj ne moreš rešiti situacije kot včasih in zakaj se vrača. Odgovor je v drugem prostoru!
ova Energija je tu in odgovori na vse, kar prihaja v tvoje življenje, so zdaj v Novi Energiji!
voji sedanji notranji izzivi ne zadevajo preteklih življenj, celo tega življenja ne. Saj veš, saj čutiš, kako drugačna si, kot si bila 5, 20, 30 let nazaj. Celo odnos do sebe iz tistega časa je težko imeti. Zakaj? Ker si spremenil! Ker si se premaknila v naslednje življenje.
voji sedanji izzivi zadevajo tvoje prečkanje Ognjenega zidu.

aslednje je malo težko razložiti, ampak prisluhni energiji za besedami…
anezov prehod skozi Zid je spremenil vse. V kraljestvu je bilo Eno, en namen, ena smer, ena Volja in vse je izhajalo navzven iz središča kraljestva. Čudovito je bilo, mirno in ljubeče, take so stvari bile v Prvi kreaciji. Kot ena volja je bilo vse. V Praznini pa je nenadoma prišlo do nove lastnosti – do svobodne volje. En izraz Vsega se je spremenil v Svobodno voljo, vstopil je v novo dimenzijo. Janez je vedno bil princ, ki bo nekega dne sedel na prestol, zdaj pa je naenkrat izkušal svobodno izbiro in ni vedel natanko, kaj naj s tem. Vedno je mislil, da je razumel poslanstvo, namen in pogodbo Kraljestva. Naenkrat pa so bile na voljo vse stvari in tudi vse so bile možne. A brez določenega vzorca, poti. Naenkrat je bil sposoben kreacijo razširiti na načine in s sredstvi, ki do zdaj še niso bila uporabljena. Poleg tega je po prihodu na Zemljo poleg svobodne volje dobil še tančico pozabe.
ančica mu je preprečila zavestno vedeti dogodke vsakega življenja, otežila razumeti potovanje, ki ga je peljalo ven iz Kraljestva v Praznino, da bi ustvaril energijo in vzorce univerzuma. Tančica in svobodna volja skupaj pa dasta zelo potentno energijo.

n zdaj, šaumbra, prihajaš do končnih očiščenj svojega potovanja, ki naj bi ti omogočila nova razumevanja. Pričakovala si, da vstajenje bo en proces, in zdaj je drugače. Ni tako kot si mislil, da bo. Ob koncu potovanja je tu en enostaven korak. Ko vstopaš v Novo Energijo, da bi postal stvarnik, ki v resnici si, moraš iz Svobodne volje vstopiti v Božjo voljo.
anašnja vaja tako je: Stopi v svojo Božansko voljo.

vobodna volja ti je dovoljevala videvati svoja ogledala, a na en način je (bila) omejena. S prehodom v svojo Božansko voljo pa presežeš dualnost in ločitev kot posledici prehoda skozi Ognjeni zid.
o se premakneš v Božansko voljo, je to Božanska volja, ki prihaja iz tvoje notranjosti.
resežeš svojo človeškost, dualnost in se premakneš v Vse.
 Božanski volji so rešitve ki jih prej ni bilo.
 Božanski volji nimaš toliko pozornosti zase – pojavi se večje sočutje in razumevanje Vsega Kar Je.
ožanske volje ni zunaj tebe – v sebi jo imaš.
o opustiš Svobodno voljo, se spet povežeš z Duhom. Do zavestne povezave in do zavestnega razumevanja pride, ki ju nisi čutila eone let.

ožanska volja ni čakanje, da ti bo bog ali Duh rekel, kaj storiti.
e razumevanje kot del tebe, notranje razumevanje, da Duh je tu, da zunaj ni glasu, ki naj bi ga poslušal.
ožanska volja je razumevanje, da Duh in Bog in božanskost in Kristusova zavest že so noter, v tebi.
ožanska volja je poslušanje globokega, strastnega notranjega glasu.

o se boš čudil, kaj bi Božanska volja zate lahko bila, ko te bodo hitri možgani tik pred odločitvijo skoraj paralizirali, samo miren izberi: Jaz sem v Božanski volji. Razumi, da kar bo sledilo, prihaja iz volje Boga. Če boš iskal odgovor in usmeritev zunaj – ne boš slišal nič.
o boš v Božanski volji, bo odgovor prišel k tebi.
edenje in razumevanje bo polno in bogato in nobenega dvoma ne bo, od kod prihaja.
z prostora ljubezni bo prišel odgovor, iz tvojega najbolj notranjega dela, ki nedvomno je Duh.
o ne bo mentalna vaja. Bo dinamičen in razširjajoč občutek, ki se dogaja noter, v tebi.

Čas je, da spustiš lastnost, ki ji rečete Svobodna volja. To je bilo res čudovito pomagalo, a povzročilo je tudi dosti žalosti; dosti dela in dosti bolečine. S pomočjo Svobodne volje si šla na najnižje dno, na poden vseh podnov, v najbolj boleče možne prostore. Pa si se samo igrala z Novo Energijo. In seveda si jo vzel s seboj v čudovite prostore ljubezni in sočutja v ustvarjanju Svetlobe.
vobodna volja ti je pomagala doživljati dualnost na zelo omejen način, s tančico okrog sebe.

 zavestjo, v kateri si, ne moreš določiti lastnosti Božanske volje.
ajprej moraš stopiti vanjo, pred tem pa spustiti Svobodno voljo
orak v Božansko voljo bo izziv. Tvoja volja je to, ampak na božanski osnovi presega dualnost. Preobraža človeško dinamiko, ki si jo navajena, neposredno je povezana z Vsem Kar Je in z Duhom – ampak razumi, da ti si Duh.
ožanska volja izhaja iz tvoje notranjosti, zagotavlja odgovore in rešitve in izkušnje in nove moči, ki jih še nisi doživel.
o boš v Božanski volji, boš v trenutku natanko vedela, kaj storiti.

 

ZAHVALJUJ SE SEBI – jun 01

 

V naslednjih vrstah je z nami energija tvojega očeta, ne glede na to, če je živ ali se nam je že pridružil na tej strani tančice. Tu, na naši strani, je njegova energija malce drugačna, saj je spustil in se očistil mnogih zemeljskih energij. Vemo, da si zaradi njega šel skozi določena zdravljenja, ampak danes je z nami zato, ker je to srečanje pomembno tudi zanj. Tudi za tvojega očeta je prišel čas, da se premakne naprej. Čas je za globlje razumevanje očetov(sk)e energije. In če nisi rastel z biološkim očetom, razumi, da so za to obstajali razlogi. Energijsko je še vedno povezan s tabo; zdaj je tukaj, s teboj.
aš in tvoj prostor je torej poln moške energije, kar ti je mogoče težko sprejeti. Lahko da se pojavljajo zamera, jeza, druga čustva. Sprejmi zdaj energijo ljubezni in energijo tega, ki je v tem življenju (bil) tvoj oče. Vdihni jo globoko v svoje bitje…

enska energija rojuje, je kreativna in polna ljubezni in nege.
oška energija pa je pretežno tista, ki gre na potovanje, ima moč, odpornost in stabilnost.
nergije Janeza iz JAZije in tvoje energije so bile pretežno moške, saj so bile potrebne za potovanje ven iz Prvega kroga. Zdaj je prišel čas za zdravljenje, za ponovno uravnovešanje. (V Novi Energiji boš imel/a več ženskega ravnotežja v svojem bitju).
rav zdaj so s teboj tvoj oče in njegov oče in oče njegovega očeta in angeli vam pomagajo uravnotežiti prastaro rano. Že odkar si zapustila Dom, je tam potreba po zdravljenju in uravnoteženju in uglasitvi.

z življenja v življenje si s seboj nosila karmo svoje duše. Veš že, da kadarkoli lahko izbereš zapustiti karmično kolo – potrebna je samo zavestna potrditev, naj se ta vrtiljak ustavi. Samo rečeš, da zdaj je pa čas. Tisti, ki ste to že naredili, ste za tem doživeli hitre in intenzivne spremembe, posebej v telesu, saj je karma skladiščena v fizičnem bitju. Ko karme nisi več pripravljena nositi s seboj, mora najti pot ven iz telesa in občasno je to lahko boleče.

arma prednikov, ki je tvoja družinska karma, je v tvoji DNK, v tvoji biologiji. Oče očetovega očeta in ostala dva sta tukaj zaradi zdravljenja te. Tudi karmična čustva prednikov nosiš s seboj in vse to se želi pozdraviti v tem tvojem življenju. Pa se čudiš, zakaj je včasih težko… Rekli smo ti, da ne gre več zate…

dravljenje, ravnotežje in opuščanje želi moška energija, ki je energija moči, popotništva in bojevništva. Pa strukture in discipline, obrambe in intelekta, ne toliko srca. Vsa ta moška energija tvojih prednikov te sprašuje, če si jo pripravljen/a opustiti in pozdraviti karmo prednikov, ki je del tvoje krvi. Če jo zdaj spustiš, bodo spuščeni tudi oni. Občuti za trenutek to energijo svojega očeta…
dkar si zapustil Dom, je s teboj; uravnotežena in ozdravljena želi biti. Karma, očetova energija, želi biti pozdravljena. To pa je mogoče (samo) z ljubečo negovalno energijo matere, ki daje energijo življenju. Opuščanje energije prednikov je primerno…

e gre več zate. Zdraviš in pozdravil si svojo preteklost. In zdaj zdraviš preteklost drugih. Obstajajo cerkve, ki molijo za svoje prednike. Molijo, da bi se jim predniki pridružili v nebesih, ne glede na njihove morebitne grehe. Te cerkve do ene mere razumejo s predniki povezano energijo, vedo, da obstaja karma prednikov.

na od lastnosti moško usmerjene energije je močen ego. Da je opravil svoje potovanje, je Janez potreboval ego. Vsem vam je ego dobro služil, še preden ste prišli na Zemljo. Vi pa imate občutek, da je ego slaba stvar. Nekateri verjamete, da je ego treba ubiti, uničiti, da se lahko premakneš naprej. Ni resnica. Egu koristi le zlivanje, ozdravljenje in uravnoteženje. Nastal je, ko si kot Janez prešla Ognjeni zid – pred tem ni bilo ločitve ne izgube identitete. Postal je pomemben, ustvaril ti je občutek identitete. V času se je prečistil, potem pa intenziviral, ko si na Zemlji prevzela fizično telo. Odnos si lahko imela do ega, saj je vedno ostal s tabo. Po zapustitvi kraljestva si čutila ogromno izgubo in ločitev – ego je edini ostajal s teboj.
animivo je, koliko časa ljudje porabljate za uničenje ega. Čeprav ste že ugotovili, da ga ne morete uničiti, saj je del vas. Tvoja povezava z Domom je, tvoj edini spomin na Dom, ki si ga imel.
a prehodu v Novo Energijo se ego preobraža – Ego postaja Jaz sem. To je Nova Energija, novo ravnotežje moškega in ženskega. Bodi ljubezniv in nežen s svojim egom – to je očetova oz. moško usmerjena energija v tebi.

anašnja vaja, dragi prijatelji, je: Zahvaljuj se sebi!
ahvaljevanje sebi je hrana za lastno božanskost. Ko se zahvaljuješ komurkoli drugemu – od kralja in kraljice, vodnikov in angelov do tekačev, Tobija ali koga vmes – dobesedno drugim daješ svojo moč. Prebujaš se, šaumbra. Kristusovo seme v tebi, ki je tvoja božanskost v tebi, potrebuje tvojo lastno energijo ljubezni in potrjevanja. Ne dajaj jo nam; ne rabimo jo.
esnično te ljubimo, a skrbi zase. Zahvaljuj se sebi.

ahvaljuj se sebi! Ego smo omenili zato, ker bo to prva stvar, ki bo skočila, ko se boš zahvalila sebi.
e morem se vendar zahvaljevati sebi!? boš pomislil. Energija moškega ega… Povzročila je vojne v Praznini po prehodu skozi Ognjeni zid, povzročila je boje na Zemlji. Povzročila je napačno razumevanje Duha kot strogega, celo krutega Očeta. Takoj ko se boš zahvalila sebi, se bo ego ustrašil. Deli tebe se bodo vaji upirali. Za oviro gre, za to moško ego energijo, ki jo skušate potisniti, jo ubiti, zbežati od nje. Vse to je v tebi, v ženski in v moškem.
e beži pred egom – integriraj ga.
o se bo nekaj lepega zgodilo – zahvali se sebi. Daj roko na prsni koš, časti se, spoštuj se.
ožanskost, ki ti si, potrebuje tvojo ljubezen.

 

TVOJ NOVI ODNOS Z DUHOM – jul 01

 

S teboj delamo ko spiš in ko si budna. Poznamo to težko potovanje angela, vemo, da je za vsakega od vas izziv. Delate nekaj, kar še nihče ni delal na Zemlji. Z vami bomo delali še naprej, vse dokler boste šli po poti, vse dokler boste nadaljevali s tem potovanjem angela.

do si? Kdo si ti? Ta si, ki si zapustil udobje Doma in svojo izvorno družino. Po zapustitvi Kreacije in Vsega Kar Je, si šel skozi Ognjeni zid in se razletel na milijone koščkov. Tvoj stari jaz in zavest je razneslo na milijone delčkov.
o si se spet zbrala, si bila zunaj Vsega Kar Je, zunaj Doma in Kraljestva. V Praznini si se znašla, v niču. Tako nično je bilo, da še črnina ni obstajala, še vakuuma ni bilo, ničesar. Praznina te je potegnila vase. Ničesar nisi prinesla s seboj, nobene prtljage, nobenih resničnih spominov. V nič si se zbudil. To je bil del novega potovanja, tvoje nove avanture in od takrat izvirajo ogromni občutki osamljenosti in ločitve in krivde in jeze in žalosti. Ničesar ni bilo. Od takrat so s teboj vsi ti občutki in želja po vrnitvi v celost in zaključenost. Zato ponoči jokaš in slišimo te…

a Zemljo si prišla, da bi se naučila kaj novega. Na vseh potovanjih se nisi mogla spomniti Doma. Borbe in vojne v univerzumu so bile poskus vrnitve Domov. Poskus jemanja energij od drugih bitij in angelov. Borila si se z njimi v upanju, da boš prišla do zadostne količine energije za vrnitev Domov. Ampak ni delovalo. Ni delovalo!
ato so bile borbe in zato so bili spori. In zato so spori še vedno na Zemlji.
judje še vedno poskušajo od drugega vzeti energijo, stvari, informacije, ljubezen…, še vedno skušajo najti pot Domov. Še vedno v tisti globoko žalosti, še vedno se skušajo povezati. Od tu izvira tvoja občasna žalost in res globoka želja biti Doma.

 zavestjo, ki ste jo ustvarili, pa je zdaj možno, da delček Doma tebe obišče v tem svetem prostoru – danes, zdaj. Dom prihaja k tebi! Globoko vdihni…
dihni energijo Doma, to ljubezen, ljubezen Duha, ljubezen kralja in kraljice, izvorne kreacije…
nergija je prišla, da te ljubi, da se ti zahvali in časti za opravljeno delo. Na potovanju si ustvarila nekaj novega. Za Duha si pomagala ustvariti Drugo kreacijo – preden si zapustila Dom, je bila samo ena. Naredila si nekaj, kar Duh ni mogel narediti sam. Na potovanje si šel. Ti si tisti, ki je to naredil. Zato te častimo. S seboj si nesel samo malo seme v zaščitnem ovoju – seme božanskosti. Zapečateno je bilo tako, da ga nisi videla ti ne drugi, globoko v zavesti je bilo. Na poti si začela nekaj čutiti in to ti je pomagalo skozi tvoja potovanja.

red približno 2500 leti je bila energija Zemlje primerna za prinašanje semena božanske zavesti nanjo. Zavest ne obstaja znotraj biologije, ampak na ravneh okrog tebe. Družine angelov so se odločile pomagati in nekateri posamezniki so izstopali. Tudi vi, ki jim pravimo šaumbre, ste pomagali prinašati Kristusovo zavest iz zunanjih ravni, mnogi ste hodili z Jezusom in drugi ste prišli takoj za njim, ko je bila energija še močna in jasna. Pomagali ste ustanavljati cerkve kot inkubatorje Kristusove zavesti. Rekli ste, da boste naredili, kar bo potrebno, da se vnese Kristusova zavest. Od takrat naprej ste hodili težko pot. V sebi ste nekaj vedeli. Vi ste soglašali, da boste opravili pomembno delo, tudi za ceno nekaterih človeških ugodij.
loboko vdihni… Toliko je opravljenega v tem življenju. Kot veš, bi se lahko prehod v novo tisočletje drugače končal. Pa se ni in čas je za prehod na naslednjo raven. Nova raven je nov odnos z Duhom.

o zdaj ni bilo prav lahko razumeti in resnično vedeti Boga.
o zdaj ni bilo lahko dojeti, kdo res si – videti angela v ogledalu.
elati si morala na tem in se boriti, pa še takrat je uhajalo in bilo oddaljeno. Duh je bil videti oddaljena zamisel. Kot da bi bila postavljena na Zemljo, ne da bi natanko vedela, zakaj si tu. Brez poznavanja odnosa z Duhom, pa si si ga želela in hrepenela po njem.

 Novi Energiji obstaja nov odnos do Duha. Oseben je in blizek, tak, da se ga zavedaš.
 tebi je globoko razumevanje Duha.
 Novi Energiji bo lažje sprejemati stvari, ker boš videla večji načrt, razumela večjo vizijo. Lažje bo razumeti svojo človeškost, ker boš vedela, da nisi zaklenjena vanjo. Da ti daje mnogo stvari, določena ugodja in možnost izraza svoje Svetlobe.
 Novi Energiji boš v zdaj. Vdihni energijo Doma…
 Novi Energiji boš razumela, da je sprememba naravna in blagoslovljena. Zavedala se boš svojega naravnega ravnotežja in ustvarjala boš v širokih zamahih. Strast bo ves čas s teboj in iskala bo svoj izraz. Želela bo ustvarjati s teboj.
se, kar boš potrebovala kot človek Nove Energije, bo prišlo k tebi in to pravi čas.
a razpolago ti je neomejena Božanska volja. Vedno bolj se boš zavedala, da Duh prihaja iz tebe.

ridi zdaj v svoj novi odnos z Duhom.
anifestiraj ga z dihom.
 vsakem zavestnem dihu se zavedaj svojega novega odnosa z Duhom.
o bo hranilo in negovalo božanskost v tebi.
n tako je.

prevajala Bernarda Pavko, danes Jasta Prava (www.jasta.si)

Comments are closed.