MEDITACIJA ZA ČASOVNICO POVZDIGNJENJA / KONEC KORONAVIRUSA DNE 04./05. APRILA 2020

5.4.2020 ob 4:45 v Sloveniji

Glasbo prirejeno za meditacijo si jo lahko prenesete s klikom tukaj.

Asc Timeline

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo ter da trenutna časovnica ne gre v pravo smer. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno premaknemo časovni red dogodkov nazaj na našo optimalno časovnico planetarne osvoboditve, zato bomo izkoristili priložnost velike astrološke konfiguracije, konjunkcije Jupitra in Plutona, na dan 04./05. 04. 2020 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki bo utrdil optimalno časovnico Povzdignjenja1 za planet Zemljo.

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu.

Toda tokrat ne bodo dovolj samo ljudje, ki sledijo mojemu blogu. Potrebujemo bolj globalno sodelovanje, pridružiti se nam morajo vplivni ljudje.

Ta aktivacija je test za populacijo na površju planeta, v katerem bo vidno, ali bo zmožna manifestirati enotnost ali ne. Sile Luči bodo spremljale nivo sodelovanja, izsledke pa bodo uporabili za ene izmed odločilnih dejavnikov za načrte za Dogodek, ki se bodo odvili v bližnji prihodnosti.

Obstaja veliko duhovnih voditeljev z velikimi občinstvi in iskreno upam, da želijo, da se koronavirus izniči ter da se planet premakne na najbolj pozitivno časovnico. Če se želijo pridružiti tej meditaciji, lahko pošljejo email cobraresistance@gmail.com.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej aktivaciji, dejansko pomaga privesti Dobo Vodnarja bližje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za popolno odstranitev koronavirusa, za izničevanje vsega strahu, ki ga je ta epidemija ustvarila, za nevtralizacijo vseh načrtov, ki so jih temne sile imele s sprožitvijo te epidemije ter za prestavljanje planetarne evolucije na najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja, ki nas bo popeljala v Dobo Vodnarja.

Število ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo, je za pospeševanje tega procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

To meditacijo bomo izvajali ob točnem trenutku konjunkcije Jupitra in Plutona dne 04./05. 04. 2020, ki bo prvi trenutek, ko bo zares močna energija Dobe Vodnarja dosegla površje planeta:
Našo meditacijo bomo izvajali dne 04. 04. 2020 ob 22:45 uri po EDT času v New Yorku (05. 04. 2020 ob 04:45 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 21:45 uri po CDT času v Čikagu, 20:45 po MDT času v Denverju in 19:45 uri po PDT času v Los Angelesu. Evropa in Azija bosta ob trenutku aktivacije že v naslednjem dnevu, 05. 04. 2020 in meditacijo bomo izvajali ob 03:45 uri po BST času v Londonu, ob 04:45 uri po CEST času v Parizu, ob 04:45 uri po EET času v Kairu, ob 10:45 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 11.45 uri po JST času v Tokiu ter ob 12:45 uri po AEDT času v Sydneyu.

Čas izvajanje meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Navodila:

 1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

 1. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za premaknitev planeta na najbolj optimalno časovnico ter kot orodja za popolno odstranitev koronavirusa.

 1. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca2. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce3ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potujeskozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

 1. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vsa preostala žarišča koronavirusa na Zemlji, razkuži vsa okužena območja na planetu, zdravi vse paciente, izniči ves strah v zvezi s to epidemijo in ponovno vzpostavi stabilnost.

 1. Predstavljajte si, kako se tok dogodkov na planetu Zemlji premakne na najpozitivnejšo možno časovnico in se oddaljuje od vseh možnih epidemij, vseh možnih vojn in vse globalne dominacije. Predstavljajte si, kako bela, roza, modra in zlata Svetloba zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu.Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. preprečijo širjenje virusa ter kako ga odstranijo s površja planeta.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut.

Sveže novice o Meditaciji za Časovnico Povzdignjenja:

http://2012portal.blogspot.com

(https://zmagaluci.blogspot.com/)

Objavil Cobra ob 15:32

Opombe prevajalke:

Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji – časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

 

vir: http://zmagaluci.blogspot.com/2020/03/sirite-po-internetu-meditacija-za.html

Gautama Buda – 1 – Vnebovzeti Mojstrski Pokrovitelj Zemlje v letu 2020

main-qimg-32cdce1c06d0032f69eb575687a95693-c

Buda v letu 2020 – Buda ne pozna ega

Mati Marija (11. januar 2019)

»Leto 2020 bo zelo zanimivo, ker je za to leto izbran za Vnebovzetega Mojstrskega

Pokrovitelja Zemlje Gautama Buda. In Buda ne pozna ega.

Vedite, da v prisotnosti Bude ego ne more obstati, ker je srce (tedaj) povsem

preplavljeno s Svetloba In Ljubeznijo Bude.

Buda je zelo zanimivo bitje, ker je Bitje Čiste Zavesti. In kot tak je popolnoma razvit in

uravnovešen

Buda je 50 50 (ne 70:30 ali 60:40 …) – to pomeni da izraža 50% Božanskih Moških in

50% Božanskih Ženskih Lastnosti Je popolno zlitje obeh Božanskih polarnosti

(Božanskih polarnih kvalitet,

Glavni vrlini ki jih izraža Buda sta Sočutje in Modrost

Sočutje je dejavnost Ljubezni – tj. Ženska Božanska lastnost

Modrost je dejavnost Luči` Razsvetljenja – tj. Moška Božanska lastnost

Rečeno je, da v prisotnosti Bude ego izgine v Morje Večne Pozabe,

Zato imate V letu 2020 veliko priložnost, da se V svojih molitvah in meditacijah vsak dan

povežete z Budo ter v največji možni meri presežete svoj ego – to pomeni da vselej, ko

ste soočeni z izzivi vsakodnevnega življenja v zunanjem svetu ljudi, pravočasno ustavite

reakcije in vmešavanje ega.

Tako vse bolj in bolj vstopate v stanje, ko svojemu egu enostavno ne boste dali več niti

enega diha svoje življenjske energije «

———————————————————————————————————–

Pozdrav od Bude

Gautama Buda (fc, November 2014)

»Zapomnite si naslednjo Resnico:

‘Ohranjajte mir v sebi

in Mi (Bitja Luči) bomo izbojevali bitke za vas!

Zdaj je ta Čas, ko celostno obnavljate že davno prekinjeno povezavo s svojo

Prisotnostjo ‘JAZ SEM’. z obnovitvijo te povezave se bodo vsi odnosi` ki jih imate z

drugimi ljudmi` stvarmi In življenjskimi situacijami, dvignili na višji nivo. Začeli boste

gledati z drugačnimi očmi, v vsem boste Videli več lepote, pomena. Toliko časa je

preteklo od kar ste pozabili na svoj Izvor.

Vsak dan se spomnite naslednje mogočne, starodavne Resnice in si jo Čim večkrat

ponavljajte:

ENA Prisotnost, ENA Moč,

ENA inteligenca!

Ta Prisotnost` ta Moč in ta Inteligenca je Bog e v vas in v vsem. Recite in občutite z vsem svojim bitjem.

‘Obstaja samo Ena Prisotnost,

Ena Moč, Ena Inteligenca` Ena Popolnost,

ki se izraža skozi mene,

– skozi vsakega človeka

– In skozi vse Življenje na Zemlji!

Vse ostalo je iluzija, ni resnično!

Nato bodite nekaj trenutkov v tišini. OM.«

VIR Radiant Rose Academy PREVOD Tomaž Pritekelj NB www.jazsem.net

Nauki in Sporočila vnebovzetih Mojstrov

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ 1.12.2017 – 7 SVETIH TEDNOV

7 Svetih Tednov: 23.nov.2017- 10.jan.2018

16706871_10212008514785508_953715577_n

– Mogočno Okno za Božansko Posredovanje v naših življenjih

23. november 2017 – 10. januar 2018

~♥~ 49 DNI ~♥~ 49 MOJSTROV ~♥~ 49 DAROV ~♥~

7 Svetih Tednov poteka dvakrat na leto že od leta 1937 na pobudo Velikega Božanskega Usmerjevalca. Na to pobudo je Jezus ustanovil za nas to mogočno posredovanje iz Območja Luči.

V teh sedmih tednih (tj. 49 dneh) nam ponujena veličastna priložnost, da se vsak dan usmerimo k določenemu Vnebovzetemu ali Angelskemu Pomočniku ter prejmemo njegovo Božansko posredovanje z nadvse intenzivnim izlivom njegove Ljubezni, Svetlobe in Radosti v naše bitje in svet ter na vso Zemljo.

Sedem Svetih Tednov je Izžarevanje, ki ga omogoča mogočna Božanska Podpora, ki je dana Zemlji iz Območja Luči Vnebovzetih Mojstrov pod okriljem Velikega Božanskega Usmerjevalca in Jezusa. To Božansko posredovanje teh dveh mogočnih Kozmičnih Mojstrov in mnogih drugih Bitij Luči je del mogočnega sproščanja Kozmičnih Svetlobnih Žarkov Zemlji v zdajšnjem času.

Veliki Božanski Usmerjevalec je Učitelj mnogih Vnebovzetih Mojstrov (Saint Germaina, Jezusa, Kuthumija …) Trenutno zelo tesno sodeluje s Saint Germainom pri vzpostavljanju nove Zlate Dobe na Zemlji. Zdaj ta Mojster prihaja, da nam pomaga.

Božanski Namen 7 Svetih Tednov:

To posredovanje ustvarja Okno med svetom ljudi in Območji Vnebovzetih Mojstrov. To je Portal v tkanini časa, skozi katerega nekateri Vnebovzeti Mojstri, Angeli in Kozmična Bitja izlivajo svojo Svetlobo, Ljubezen in Srčne Plamene globoko v našo zavest, bitje in svet. Z usmeritvijo svoje pozornosti k njim lahko prejmemo njihove Darove Podpore, dejavnosti Svetega Ognja, dosežke njihovih Vnebovzetij ter vso njihovo Božansko Ljubezen in Svetlobo.

Ob našem klicu (molitvi) k njim pridejo, da nas poučijo, kako komunicirati z Višjimi vidiki svojega Resničnega Bitja JAZ SEM in da sprostijo (razširijo) dejavnosti Svetega Ognja v naša bitja, svetove in življenja.

Ko molimo in odrejamo za določen namen v svojem življenju ali za pomoč drugim, je potrebna naša polna vera v uresničenje tega, za kar kličemo. Ko se vključimo v iskreno izvajanje 7 Svetih Tednov, postavimo en osrednji namen, za katerega želimo dobiti Pomoč v tem obdobju. Mojstri pravijo, da v primeru 7 Svetih Tednov zadostuje že okoli 10% naše vere v uspeh našega klicanja. To je izredna Milost, ki smo jo deležni v tem Obdobju. Potrebno je le 10 min/dan našega časa za to.

Sveti Ogenj nam služi, da se osvobodimo človeške zavesti dvojnosti in razpre krinke (koprene) naše omejene zaznave. V tem času velja to še posebej za odstranitev ene izmed zadnjih velikih krink – lažno prepričanje o obstoju ‘dobrega in zla’ ter ‘pravilnega in napačnega’.

Ko se te krinke (koprene) enkrat razprejo in odstranijo, se lahko Zavest našega Višjega Mentalnega Telesa (tj. našega lastnega Kristusovega Bitja) in Razsvetljenje našega Kristusovega Uma mnogo lažje vgradi (integrira) kot del našega novega Božanskega Vzorca, da spet zaživimo kot Božanska Inteligentna Ustvarjalna Bitja.

49 dni lahko prepoznavamo/potrjujemo in prejemamo te izjemne Darove z vsakodnevno usmerjenostjo svoje pozornosti k določenemu Vnebovzetemu Bitju tega dne. Kličemo njihov Božanski Pečat (vtis) in Izžarevanje, da se izlije v nas, skozi nas in okoli nas ter v, skozi in okoli naših ljubljenih, naših bližnjih, skupnosti, mest, narodov in sveta.

Pred spanjem lahko zaprosimo svoje Višje Mentalno Telo (oz. Kristusa v sebi), da nas odvede v Tempelj Luči Vnebovzetega Mojstra tega dne, da prejmemo njegovo mogočno Ljubezen in Blagoslove ter sprejmemo njegove Darove v svoje fizično bitje za podporo na vseh področjih svojega vsakodnevnega življenja. Bog vas blagoslovi, preljuba srca!

7 Svetih Tednov poteka dvakrat na leto

In sicer s pričetkom na: –  četrti četrtek v maju in – četrti četrtek v novembru.

~♥~

Dnevna molitev k Vnebovzetemu Mojstru

Izberite 10 minut na dan, ko ste v miru in odložite vse misli na zunanji svet. Lezite ali sedite in se povsem umirite. Uporabite opazovanje svojega diha za ta namen in se pri tem osredotočite na svoje srce.    

Ko začnete čutiti Mir, se povežite s svojo Božjo Prisotnostjo JAZ SEM, ki se nahaja kot Božji Plamen v vašem srcu in kot Telo Luči 3-5 metrov nad vami.

Nato se povežite z Bitjem Luči, ki na ta dan 7 Svetih Tednov izliva na Zemljo svojo Svetlobo, Ljubezen, Sveti Ogenj in Darove,  

ter izgovorite molitev:

~

V IMENU SVOJE LJUBLJENE MOGOČNE PRISOTNOSTI JAZ SEM,

kličem te ljubljeni ______________________ (vstavite ime Mojstra za ta dan)!

Obdaj me s tvojo Svetlečo Prisotnostjo.

Prosim te za vse tvoje Darove in Blagoslove Svetega Ognja,

ki mi jih lahko daš v skladu z Božjo Voljo zdaj.

Varuj me, vodi me, zdravi me, razsvetljuj me…

Pomagaj mi v vseh stvareh in dogodkih, s katerimi sem (oz. bom) danes kakorkoli v stiku.

Pomagaj vsem mojim bližnjim,

vsem nosilcem Luči v svet u, vsem otrokom in celotnemu človeštvu.

Pomagaj bitjem 4 elementov in vsem kraljestvom narave

ter celotnemu planetu – naši ljubljeni Materi Zemlji.

Pošlji svojo Ljubezen, Luč in Sveti Ogenj vsem nam za pomoč na naši Poti v Svetlobo.

Še posebej te prosim za: ___________________ (povejte svoje prošnje zase, za druge, za Zemljo …)

Ljubljeni ______________________ (poimenujte Mojstra)

Ljubim te, blagoslavljam te in se ti zahvaljujem za vso tvojo Pomoč in Podporo.

~

Nato bodite 10 minut v Tišini in samo sprejemajte Blagoslove Mojstra.

Kdor želi, lahko zvečer preden zaspi pokliče tega istega Mojstra:

~♥~

Molitev pred spanjem za potovanje v Tempelj Luči Vnebovzetega Mojstra

V IMENU KRISTUSA V SEBI, SVOJEGA RESNIČNEGA JAZA!

Kličem k Srcu svoje Prisotnosti JAZ SEM    in k Angelom Prisotnosti,

da mojo dušo odvedejo v Tempelj Luči __________________ (poimenujte Mojstra).

Prosim, da so tam moja štiri nižja telesa izpolnjena in obnovljena z Božjim Svetim Ognjem.

Prosim, da mi je dana formula za dosego moje Zmage Dviga v Svetlobo.

Prosim, da se moji zunanji zavesti razodenejo vse informacije o tem,

kaj je potrebno za izpolnitev mojega Božanskega načrta.

In prosim tudi za _________________________________ (povejte svojo osebno prošnjo).

Zahvaljujem se za to

in sprejmem udejanjeno z vso Kristusovo Močjo v skladu s sveto Božjo Voljo.

~♥~

Koledar za Sedem Svetih Tednov in spisek Mojstrov

četrtek 23.nov. 2017 – sreda 10.jan. 2018

Tu je koledar s kratkim opisom Mojstrov za vsak dan v teh 7 Svetih Tednih. Pri vsakem Mojstru so podane posebne lastnosti, ki nam jih ta Mojster lahko podari, če prosimo za to.

Ta vrstni red Mojstrov lahko uporabite tudi v naslednjih obdobjih 7 Svetih Tednov. Samo začnite z usmeritvijo k Boginji Čistosti na četrti četrtek v maju (oz. četrti četrtek v novembru) ter nadaljujte naslednje dni z usmerjanjem k Mojstrom po podanem vrstnem redu.

~♥~

 1. dan – 23 nov 2017– Ljubljena Boginja Čistosti(Goddess of Purity) Vnebovzeta Mojstrica, ki nam pomaga doseči in ohraniti večjo zavest Čistosti, da se v našem bitju in svetu izničijo strahovi, dvomi, samoljubje, hinavstvo, iluzije… ter da ozavestimo in udejanjimo svoje poslanstvo. Ohranja Plamen Čistosti za Zemljo. Prav tako nam pomaga doseči Disciplino v svojem življenju in na naši duhovni poti.

 2. dan– Ljubljena Boginja Pravičnosti(Goddess of Justice) – Imenovana tudi Portia (izgovori: Porša) in Boginja Priložnosti. Plamen Dvojček od Saint Germaina. Pomaga nam reševati življenske situacije z Božansko Pravičnostjo in izkoristiti Božanske priložnosti, ki so nam dane.

Sob. 3. dan – Ljubljena Boginja Harmonija (Goddess of Harmony) – ohranja Plamen Harmonije za Zemljo in nam pomaga doseči stanje Harmonije v sebi in v svojem življenju.

Ned. 4. dan – Ljubljeni Kuthumi – pomaga nam doseči Razsvetljenje, Modrost in Ponižnost. Z nebeško glasbo, ki jo igra na orgle, pošilja Božansko Zdravljenje in Mir po vsej Zemlji. S to Glasbo tudi pomaga dušam, ki prehajajo iz zemeljskega bivanja v onostranstvo.

 1. dan– Ljubljena Boginja Miru (Goddess of Peace) – ohranja Plamen Miru za Zemljo in nam pomaga doseči Mir v sebi in v svojem življenju.

 2. dan– Ljubljena Boginja Svobode(Goddess of Liberty) – nosi Plamenico Svobode za človeštvo. Pomaga nam doseči svojo Svobodo in nas uči Hvaležnosti.

 3. dan– Ljubljeni Serapis Bey – Gospodar Belega Žarka, ki pripravlja posvečene učence za obred Vnebovzetja v Templju Vnebovzetja v Luxorju, katerega vodja je. Uči nas Discipline, Odločnosti in Samo-obvladanja.

 4. dan– Ljubljena Leto– dejavna za pomoč otrokom v svetu in za njihovo zaščito; pokroviteljica materinstva.

 5. dan– Ljubljeni El Morya– Gospodar Modrega Žarka, ki uči razvijanje vodstvenih sposobnosti, pravilno uporabo Moči in govora, zaupanje (vero) v Boga v sebi ter dokončno predajo Božji Volji. Dejaven je za vzpostavitev Božje vlade v svetu.

Sob. 10. dan – Ljubljena Kuan Yin – Boginja Usmiljenja. Kot predstavnica Vijoličnega Žarka v Karmičnem Svêtu izžareva vrline Usmiljenja, Odpuščanja in Sočutja prebivalcem Zemlje. Dala je zaobljubo Bodhisattve.

Ned. 11. dan – Ljubljeni Gautama Buda – Sočutje, Mir, Modrost, Razsvetljenje …

~

 1. dan– Ljubljena Boginja Venera (Goddess of Venus)– pomaga nam doseči lastnosti Rožnatega Žarka: Ljubezen, Sočutje, Lepoto, Prijaznost, Milino… Prav tako prinaša Plamen Božanske Matere na Zemljo.

 2. dan– Ljubljeni Sanat Kumara– vladar Venere; Veliki Kozmični Učitelj Kristusove Zavesti; eden od Sedmerih Gospodarjev Plamena z Venere. Njegovo ime pomeni Večno Mlad. Je začetnik linije Bud in Kristusovih Mojstrov na Zemlji. Odstrani temne sile, nas osvobodi nebožanskega, daje Zaščito (še posebej otrokom).

 3. dan– Ljubljeni Maha Čohan(sanskrt: Veliki Gospodar) – predstavnik Svetega Duha (Tolažnika) za Zemljo in njene prebivalce; uteleša Trojstvo in Materin Plamen. Ima sposobnost upravljanja vseh Sedmih Žarkov in še Osmega. Pri njem se šolajo vsi Mojstri, ki nato služijo kot Gospodarji enega od Sedmerih Žarkov.

 4. dan– Nadangel Mihael– Vodja Nadangelov in Angelskega Kraljestva. Njegovo ime pomeni ‘Tisti, ki je kot Bog’. S svojimi Legijami Angelov Modre Strele in Meča Modrega Plamena varuje vse Božje otroke na Zemlji (fizično in duhovno) ter jih osvobaja iz ujetništva v mrežah astralnih sil. Pomaga nam okrepiti vero.

 5. dan– Ljubljena Mojstrica Nada(Lady Master Nada) – uči služenje Življenju z Ljubeznijo. Pomaga pri načrtovanju in ohranjanju družine v Duhu Božje Ljubezni. Dejavna je za vzpostavitev Kristusovega Miru in Bratstva v svetu.

Sob. 17. dan – Nadangel Gabriel – je Nadangel Belega Žarka Vnebovzetja in Čistosti. Znan je kot Angel Oznanjenja (ker je Mariji oznanil, da bo rodila Kristusa), Angel Vstajenja (ker je odvalil kamen z Jezusovega groba) in Angel Rojstva (ker poučuje prihajajočo dušo, v času ko je še v maternici). Pomaga nam doseči Harmonijo, nas polni s čisto Belo Svetlobo, nam pomaga ohranjati red, disciplino in čistost ter doseči Vnebovzetje.

Ned. 18. dan – Nadangel Rafael – je Božji Zdravitelj. Prosimo ga za zdravljenje telesa, uma in duše.

 1. dan– Nadangel Zadkiel– Nadangel Sedmega tj. Vijoličnega Žarka imenovan tudi Nadangel Invokacije. Skupaj s svojo Božansko dopolnjevalko Sveto Ametist utelešata duh Vijoličnega Plamena in Vodnarjeve dobe. Iz svojih Vzročnih Teles sproščata Plamen Svobode, Radosti, Odpuščanja, Očiščenja, Preobrazbe.

 2. dan– Vnebovzeti Mojstri, ki pomagajo otrokom in mladiniv svetu – Zaščita otrok, ohranjanje njihove nedolžnosti in Čistosti, pomoč na njihovi Poti k Vnebovzetju…

~

 1. dan– Kraljice Jupitra– Kozmične Matere – pomagajo nam odvreči vso dvojnost in doseči Vstajenje – Rojstvo Kristusa v našem srcu in umu (Kristusova Zavest).

 2. dan– Mogočni Neptun– Bog morja. Očiščenje elementa vode po vsej Zemlji vključno v naših telesih; Zdravljenje…

 3. dan– Mogočna Virgo– Mati Zemlja. Daje nam Zdravljenje, ozemljitev, Zaščito…

Sob. 24. dan – Ljubljena Aries – Boginja zračnega elementa; daje navdih, Čistost, Bistrino uma.

Ned. 25. dan – Mogočni Helios – Sončni Logos, Bog našega sonca. Vrhovno Bitje našega osončja. Oče vseh živih bitij v njem. Duhovno in fizično razsvetljuje vse planete našega osončja in živa bitja na njih. Dejaven je na Zlato-Rumenem Žarku. Pomaga doseči Kozmično oz. Kristusovo Zavest.

~

 1. dan– Mogočna Vesta– Sončni Logos, Boginja našega sonca. Vrhovno Bitje našega osončja. Božja Mati vseh živih bitij v njem. Duhovno in fizično razsvetljuje vse planete našega osončja in živa bitja na njih. Dejavna je na Rožnatem Žarku Ljubezni, Radosti; daje Zdravljenje, Čistost, Zaščito družinam…

 2. dan– Ljubljeni Maitreja– Planetarni Buda in predstavnik Kozmičnega Kristusa za Zemljo, ki nam da številna Posvečenja (Iniciacije) na Poti k Vnebovzetju. Ko pokličemo k njemu, nam da Razsvetljenje Kristusa in Moč Besede. Ljubezen, Dobra volja, Dobrota …

 3. dan– Ljubljena Akaša(Akasha) – Božanska Mati iz Velikega Središčnega Sonca našega Univerzuma, dejavna na Rožnatem Žarku Božanske Ljubezni, Volje in Milosti

 4. dan– Ljubljeni Asun– Vnebovzeti Mojster iz Velikega Središčnega Sonca, Plamen Dvojček (dopolnjujoči par) Božanske Matere Akashe. Dejaven je na Zlatem Žarku Razsvetljenja.

 5. dan– Ljubljeni Čananda– dejaven je za vzpostavitev Božje vlade v svetu; pomaga reševati rasna in verska nasprotja.

Sob. 31. dan – Ljubljeni Hilarion – pomaga nam doseči Zdravje, Resnico, Božansko Vizijo; podpira Božanske projekte na področju znanosti.

Ned. 32. dan – Ljubljena Marija Magdalena – Jezusov Plamen Dvojček; pomaga doseči Vstajenje iz nebožanskega k Božanskemu.

~

33.dan – Ljubljena Čarity, Dobrota (Charity) – daje Ljubezen, Sočutje in vse lastnosti srca; je Arheja Rožnatega Žarka.

 1. dan– Ljubljeni Bog Tabor– Bog gora in kontinenta Severne Amerike; služi za vzpostavljanje ravnovesja v naravi, pomaga bitjem narave; daje Zaščito…

 2. dan– Ljubljena Boginja Himalaya– Boginja gora in kontinenta Azije; Plamen Dvojček Boga Himalaye; pomaga doseči Moč, Tišino, Razsvetljenje; je ena izmed Boginj in Bogov Zemlje, ki varujejo in ohranjajo Zemljo.

 3. dan – Ljubljeni Bog Meru– Bog gora in kontinenta Južne Amerike; pomaga nam vzpostaviti stik s Kristusom v sebi in uporabiti Božanski Um. Osredotoča Zlati Plamen Razsvetljenja Kozmičnega Kristusa. Je pokrovitelj izobraževalnih programov za Razsvetljenje človeštva, še posebej mladine.

 4. dan– Ljubljeni Veliki Kozmični Angel– ki na svojem čelu nosi napis ‘Združitev’.

Sob. 38. dan – Ljubljeni Jesus Emanuel – Avatar Dobe Rib. Prišel je, da razodene Kristusovo Zavest vsemu človeštvu in pokaže dela Očeta (Prisotnosti JAZ SEM), ki jih lahko izvaja vsak Božji otrok skozi Plamen Kristusa v sebi. Pomaga doseči Razsvetljenje, Zdravje, Vstajenje, Mir …

Ned. 39. dan – Ljubljeni Melkizedek (Melchizedek) – Red Vnebovzetega Mojstra Melkizedeka je svečeništvo Vijoličnega Žarka in prihajajoče Zlate dobe, ki je doba Vijoličnega Plamena. Pomaga doseči Očiščenje svojega bitja, Preobrazbo…

~

 1. dan– Ljubljena Boginja Luči(Goddess of Light) – Vnebovzeta Mojstrica, ki je tako močno utelesila Svetlobo in zbrala tako silovit zagon v njenem sproščanju, da je prejela ime Boginja Luči. Njena predanost je usmerjena k Božji Svetlobi v vsem in v vsakomur. To Svetlobo ohranja za nas v središču vsake celice, atoma in elektrona. Pomaga nam se čimbolj povezati in izpolniti s Kristusovo Svetlobo ter uporabiti njene Božanske Moči.

 2. dan – Ljubljeni Victory– Kozmični Mojster z Venere, katerega predanost Plamenu Zmage ga je usposobila, da že stotine tisočletij v vsem dosega le Zmago Luči. V tridesetih letih prejšnjega stoletja je prišel z dvanajstimi Kozmičnimi Mojstri ter Legijami Angelov in Vnebovzetih Bitij z Venere na pomoč Zemlji pri njenih zadnjih korakih vstopa v Zlato Dobo. Pomaga nam doseči Zmago Luči v vsem.

 3. dan– Ljubljena Boginja Glasbe(Goddess of Music) – sprošča Nebeško Glasbo Sfer na Zemljo za Zdravljenje in Harmoniziranje

 4. dan– Ljubljeni Sedmeri Mogočni Elohimi(Seven Mighty Elohim) – Vsak Univerzum ima skupino Mogočnih Kozmičnih Bitij, ki so Stvarniki in Upravitelji tega Univerzuma in so najvišji izraz Boga v njemu. Izražajo največjo koncentracijo Svetlobe, ki jo lahko dojamemo na našem nivoju zavesti. Sedem Mogočnih Elohimov (skupaj s svojimi Božanskimi dopolnjujočimi pari) utelešajo moško-ženski vidik Boga na Sedmerih Žarkih za naš Univerzum. Pridejo na pomoč Zemlji, kadar potrebuje največ Pomoči iz Območja Luči. Prosimo jih, da razplamtijo svoj Sedmeri Mavrični Plamen na našem čelu, skozi naše možgane (zavest) in ga razširijo skozi naše celotno (fizično, čustveno) bitje. Dajo nam Zaščito (telesa, uma, občutkov, čustvenega sveta), Razsvetljenje, Božanske Ustvarjalne Moči, Očiščenje …

 5. dan– Ljubljena Mati Marija– Jezusova mati; Kraljica Angelov; Plamen Dvojček Nadangela Rafaela, s katerim sta nosilca Plamena Zdravljenja za vse duše. Je ena od predstavnic Materinstva Boga. Pomaga nam ohranjati Brezmadežno podobo zase in za druge (tj. videti in sprejeti nekoga kot Popolnega Božjega otroka) ne glede na to, da ima še možne pomanjkljivosti.

Sob. 45. dan – Ljubljeni Veliki Božanski Usmerjevalec (Great Divine Director) – Vnebovzeti in Kozmični Mojster, ki je dosegel Kozmično Zavest, ki ga usposablja, da uteleša Plamen Božanske Usmeritve. Znan mu je Božanski načrt za vsakogar na Zemlji ter za mnoge svetove. Je eden od usmerjevalcev Žarkov Kozmične Luči na Zemljo za njeno Zaščito in Razsvetljenje. Dajenam Zaščito, Razsvetljenje, Odločnost, usklajenost z Božjo Voljo …

Ned. 46. Dan – Ljubljeni Nadangel Metatron – Angel Življenja; pomaga nam narediti prave odločitve v življenju; pomaga nam obvladati svoj um. Uči nas, kako uporabiti svoje Duhovne moči za ustvarjanje najvišjega dobrega.

~

 1. dan– Ljubljena Boginja Vrtnica(Goddess Rose) – pomaga nam odpreti srčno čakro in doseči srčno Ljubezen, Zdravljenje, Srečo …

 2. dan– Ljubljeni Saint Germain– Gospodar Vijoličnega Žarka, ki nas posveti v praktično uporabo Vijoličnega Žarka / Plamena z Odredbami, vizualizacijo in meditacijo. Pomaga nam doseči Svobodo, Očiščenje, Preobrazbo, praktično uporabo Alkimije …

 3. dan– 10. jan. 2018–Ljubljena Kraljica Luči (Queen of Light) – varuje čistost otrok in mladine, zdravi, sije Kristusovo Zavest po vsej Zemlji.

~♥~

SLOVAR IZRAZOV:

ARHEJA – ženski dopolnjujoči par (Plamen Dvojček) Nadangela; ženski Nadangel

BITJA ŠTIRIH ELEMENTOV (bitja ognja, zraka, vode in zemlje) – elementali oz. bitja Narave, ki skrbijo za naš fizični planet. To so škratje, vile in duhovi narave.

BOG in BOGINJA – (1) Oče-Mati Bog je večno androgena celota, ki se izraža kot Trojstvo: Oče Bog (se nanaša na nivo Duha, Vzroka izza vseh vzrokov), Sin Kristus (ki je izšel iz združitve Očeta-Matere Boga v Duhu in Materiji) in Sveti Duh (ki večno prebiva v človeku in Materiji); (2) Naziv za Bitja, ki so se celostno, z vsem srcem posvetila Plamenu, za katerega so se odločila, da ga podprejo, poosebljajo in ohranjajo za dobrobit Zemlje in človeštva. Npr. Boginja Čistosti pooseblja Plamen Čistosti; Boginja Usmiljenja Kuan Yin pooseblja Plamen Usmiljenja … (3) Bog in Boginja je tudi naziv in položaj služenja v Duhovnem Vodstvu Kozmosa. Npr. Bog in Boginja Sonca Helios in Vesta sta vladarja našega sonca in sončnega sistema …

JAZ SEM – Ime Boga (Prisotnosti JAZ SEM) in Ustvarjalna Beseda, ki sprosti celostno dejavnost Božje Moč; najčistejši in najvišji Princip Življenja individualizirane Božje Prisotnosti, Univerzalne Inteligence; prvi izraz vsakega samozavedajočega se bitja.

KOZMIČNA LUČ – Dejavnost Zakona Življenja za Zemljo, ki jo skupina Mogočnih Mojstrov iz Velikega Središčnega Sonca prostovoljno, zavestno usmerja na Zemljo; je dejansko Izžarevanje iz Njihovih Življenjskih Tokov. Vsebuje vse lastnosti Popolnosti.

KOZMIČNO BITJE oz. KOZMIČNI MOJSTER – (1) Vnebovzeti Mojstri, ki so dosegli Kozmično Zavest in utelešajo Svetlobo/Energijo/Zavest velikega števila planetov, sonc, osončij… (2) Božja Bitja, ki se niso nikoli spustila s Kristusovega nivoja, se niso nikoli fizično utelesila, zapletla v karmo, temveč ohranjajo kozmično ravnotežje za vrnitev duš s fizičnega nivoja v Brezmadežna Območja.

KRISTUSOV JAZ (Višje Mentalno Telo) – Kristus v nas, Notranji Kristus; Nadzavestni oz. Višji Um; Kristusov Um, ki je zavesten Popolnosti Božje Prisotnosti JAZ SEM in nepopolnosti zunanjega jaza, vendar ostaja čist in popoln; Razlikovalna Božanska Inteligenca, dejavna skozi zunanji jaz; Notranji Učitelj; Budov Jaz; Angel Varuh; naš osebni Kristus, Učitelj, Mojster; Posrednik med Bogom (Prisotnostjo JAZ SEM) in dušo.

MOJSTER GOSPODAR ŽARKA / PLAMENA – Vnebovzeti Mojster, ki osredotoča Kristusovo Zavest enega od Sedmerih Božjih Žarkov in je Zakon tega Žarka. Šel je skozi mnogo utelešenj, v katerih je izražal in podpiral Zakonitosti tega Žarka ter šel pred in po Vnebovzetju skozi Posvečenja, ki so ga usposobila, da v sebi ohranja dejavno Žarišče tega Žarka. Usmerja ga za dobrobit človeštva.

NADANGELI – Poveljniki Angelskih Legij. Mogočna Kozmična Bitja, ki poosebljajo Božanske lastnosti, s katerimi služijo človeštvu. Od Angelov so najbolj znani in najbolj dejavni med ljudmi. Skupaj z Arhejami (svojimi Božanskimi dopolnjujočimi pari) utelešajo moško-ženski vidik Boga na Sedmerih Žarkih.

OBMOČJE LUČI VNEBOVZETIH MOJSTROV – Eterično Kraljestvo. Najvišje Območje na nivoju materije. Je prav tako resnično kot naše fizično območje, le da je nad zaznavo fizičnih čutov in razuma. To je Območje Vnebovzetih Bitij, kjer imajo svoja Eterična Zatočišča in Templje Luči. Tukaj v času med utelešenji prebivajo duše, ki so že dosegle višje razvojne stopnje.

PLAMEN DVOJČEK (angl. Twin Flame) – Božanski dopolnjujoči par; Žarka Dvojčka; duši dvojčici; komplementa. Oče-Mati Bog je Bitje, ki ima moško in žensko naravo. Po Svoji Podobi Boga Očeta-Matere je ustvaril individualna bitja kot Plamene Dvojčke, ki so izšli iz istega Belega Ognjenega Jedra Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, nato ločeni v dve bitji – eno z moško in drugo z žensko naravo.

PRISOTNOST JAZ SEM – JAZ SEM, KI SEM; poosebljena (individualizirana) Prisotnost Boga, ki je kot Telo Luči na nivoju Duha malo nad fizičnim telesom; vsakogaršnja večna Božja identiteta oziroma Božji Jaz, ki je onkraj časa in prostora.

RESNIČNI JAZ – Višji Jaz; Sveti Kristusov Jaz; Prisotnost JAZ SEM.

SEDEM ŽARKOV – Izžarevanja Božje Svetlobe; vidiki Svetega Duha. Ko Bela Božja Svetloba sije skozi prizmo Kristusove Zavesti, se pojavi kot Sedem Božjih Žarkov oziroma Plamenov; vsak ima svojo barvo in lastnosti.

SVETI OGENJ – vse dejavnosti Božje Luči, ki jih potrebujemo za svojo Osvoboditev (Vnebovzetje); Božja Svetloba, Življenje, Energija; Ogenj kundalinija; Sedem Božjih Žarkov; Troedini Plamen v srcu vsakogar; Sedmeri Plamen Sedmerih Mogočnih Elohimov na čelu Božjih otrok; Kozmična Luč, ki jo pospešeno usmerjajo na Zemljo mogočni Vnebovzeti in Kozmični Mojstri.

ŠTIRI NIŽJA TELESA – eterično, miselno, čustveno in fizično telo – so štiri oblačila duše, ki služijo kot sredstva za njeno potovanje in izražanje v prostoru in času; so utripajoča energijska polja.

VELIKO SREDIŠČNO SONCE – Belo Ognjeno Jedro (Izvor in Središče) vsega Duhovnega in materialnega stvarstva; Srce vseprisotnega Božjega Življenja, Vir vse Energije in Snovi; naš izvorni Vrhovni Dom, v katerega se vračamo; je Eno s Prisotnostjo JAZ SEM vsakogar.

VIJOLIČNI PLAMEN – 7. Žarek/Plamen Stvarstva, ki ima lastnosti Očiščevanja, Odpuščanja, Preobrazbe, Osvoboditve…

VIŠJI JAZ – Sveti Kristusov Jaz; Prisotnost JAZ SEM; Višja Zavest.

VNEBOVZETI MOJSTRI – Naši starejši Bratje in Sestre, ki so z Razsvetljenjem svoje zavesti v Kristusovo Zavest dosegli Mojstrstvo nad časom in prostorom ter nad samim seboj. Šli so skozi vse izkušnje bivanja v fizičnem svetu in se v obredu Vnebovzetja ponovno dvignili v svoj Božanski Izvor. V Eteričnem Območju Luči imajo svoja Zatočišča, iz katerih pomagajo, vodijo, zdravijo, poučujejo, varujejo človeštvo. V svojih sijočih Telesih iz Bele Svetlobe, popolnoma osvobojeni karme, se lahko po želji gibljejo po vseh svetovih. S svojimi Božanskimi mislimi in občutki usmerjajo ogromno Duhovno Moč za udejanjanje Božjega načrta.

~♥~

viri: www.radiantroseacademy.com

T o m a ž

P r i t e k e l j

www.jazsem.net