– Pretvorba iz 440 Hz na 432 Hz

8 Hz, 432 Hz  – NARAVNA FREKVENCA PLANETA TER ČLOVEŠKEGA TELESA IN MOŽGANOV

Screen-Shot-2013-12-24-at-1.22.36-PM_resize

Kdo je popačil Naravni standard glasbene uglasitve iz 432 Hz na 440 Hz

Leta 1939 so v nacistični Nemčiji določili nov standard uglasitve glasbenih inštrumentov na A=440 Hz. Leta 1953 je to naredila tudi Anglija in zatem še vse države v svetu. Takrat je v Franciji proti temu protestiralo okrog 20 tisoč glasbenikov a brez uspeha.

Postavitev standarda uglasitve glasbil na A=440 Hz je ena od potez za podjarmljenja človeštva in vzpostavitev Nove Svetovne Vlade. Tisti, ki to nameravajo, dobro vedo, da če vzamejo človeštvu Naravno uglasitev na A=432 Hz, ga s tem še bolj porinejo v neravnovesje na osebnem in družbenem nivoju. Uglasitev na A=440 Hz spodbuja razumski del človeka, občutkovni del človeka pa zatira.

440 Hz se uporablja kot eno od sredstev za masovni nadzor (pokoritev) uma ljudi.

Rudolf Stainer je že pred več kot 100 leti opozoril človeštvo: »Luciferska sijajnost in arnimanski toni lahko privedejo do zgostitve satanskih sil.« Za C=128 Hz (tj. A=432 Hz) je rekel, da je to Kristusova Zavest dvigajoče energije in sonična zvočna energija Nadangela Mihaela v kolektivni zavesti ljudi.

8 Hz ja frekvenca planeta Zemlja, je neslišna za naše uho. Lahko pa slišimo njegove harmonije kot 72 Hz, 144 Hz, 256 Hz, 432 Hz, ki imajo enak učinek. Narava v celoti (Delfini, Kiti, Ptice in druga živa bitja) vibrirajo na frekvenci 432 Hz. Glasba, ki je uglašena na 432 Hz izpolni celoten prostor, medtem, ko 440 Hz se zaznava kot linearen zvok.

Igranje in poslušanje glasbe uglašene na 432 Hz (harmonija od 8 Hz) vodi do uravnoteženja obeh možganskih polovic (alfa in beta). To je zelo pomembno za naše mentalno in fizično zdravje.

Obstaja teorija, po kateri je spremembo iz 432 Hz na 440 Hz ukazal nacistični propagandni minister, Joseph Göbbels. Frekvenco 440 Hz je uporabljal, da bi ljudje mislili in čutili na določen način in da bi naredil ljudi zapornike določene zavesti. Okrog leta 1940 so Združene države Amerike vpeljale 440 Hz po vsem svetu in ta je nato v letu 1953 postala ISO 16-standard.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Pretvorite svoje glasbene posnetke iz 440 Hz na 432 Hz.

Na spletu obstajajo številna navodila kako s spodaj omenjenim programom pretvoriti glasbo iz 440 na 432 Hz. Precej časa sem poizkušal razliko med enim in drugim načinom in glede na občutek (moj in ostalih zvočnih prijateljev) ugotovil, da s spremembo hitrosti dosežemo najlepše rezultate. Že obstoječe glasbene posnetke na CD-ju, v mp3 obliki lahko pretvorimo na 432 Hz. Tako postane uglašena z naravno frekvenco Zemlje in Matere Narave. Pesmi ostanejo iste le njihova frekvenca je prestavljena na 432 Hz.

To pretvorbo lahko naredite s programom Audacity (ki se ga dobi s klikom tukaj kot free download tudi v slovenskem jeziku).

Ko imate instaliran ta program na svojem računalniku, naredite naslednje za pretvorbo posnetka iz 440 Hz na 432 Hz:

– vnesete po eno pesem ali več v program Audacity

– greste na ‘Učinek’ (v zgornji vrstici)

– izberete ‘spremeni hitrost’ (odpre se okenček)

– nastavite spremembo hitrosti za -1,818 (pesem bo zaradi spremembe hitrosti za kako sekundo ali dve daljša)

Ko se ta pretvorba konča, shranite novo pesem:

– v zgornji vrstici izberite ‘Datoteka’

– nato ‘Export audio’

– priporočljivo je posnetek shraniti v formatu WAV, ker MP3 je oblika zapisa glasbe z izgubami. Omogoča predstavitev PCM (angleško pulse-code modulation) oblike zapisa analognega signala na racionalnejši način. To se doseže tako, da se frekvence zvoka, ki jih človeško uho ne zazna oziroma prezre, preprosto izpusti in s tem prihrani prostor. Zaradi tega se tej obliki zapisa pravi zapis z izgubami, kar pomeni, da se zvočne informacije ob pretvorbi popačijo. Na podoben način pri slikovnih podatkih deluje zapis JPEG.

Za tiste, ki jim je angleščina domača si lahko tukaj ogledate navodila v videoposnetku: