Nauk JAZ SEM

banner-za-sliko-jaz-sem-za-spletno-stran-slo

S klikom na sliko se vam slika odpre v novem oknu, v katerem, če kliknete desni klik in izberete ¨shrani kot¨ lahko sliko shranite v vaš računalnik.

Namaste, Robi

odredbe-slo-z-novo-sliko-jaz-sem

V imenu sedmih Mogočnih Elohimov

JAZ SEM energijsko polje – skozi katero se sprošča Sveti Ogenj -iz območja Vnebovzetih Mojstrov

JAZ SEM nesebični prevodnik Svetega Ognja, iz območja Vnebovzetih Mojstrov

JAZ SEM sedaj tukaj – JAZ SEM vse kar potrebujem – JAZ SEM darilo samemu sebi

JAZ SEM zakon odpuščanja – za vse človeštvo na tem planetu

Vsemogočna Prisotnost JAZ SEM – naj Vijolični Plamen preplavi ta planet

Za zjutraj:

Mogočna Prisotnost ‘JAZ SEM’, danes čutim veličastje Tvoje Energije, Zdravja in Moči. Napolni z njimi moj svet, razširi jih vsepovsod, harmoniziraj ter izpopolni vse, in ko se fizično znajdem v neki situaciji, naj je tam že vse pripravljeno; naj je vse izpolnjeno z Radostjo, Harmonijo in že uspešno dovršeno.

Za pred spanjem:

Mogočna Prisotnost ‘JAZ SEM’! Vzemi me nocoj, ko bo moje telo spalo, v Svoje srce! V celoti mi razodeni znanje Vnebo­vzetih Mojstrov o Prisotnosti ‘JAZ SEM’. Ko se zjutraj zbudim, naj se ga povsem jasno spomnim v svoji zunanji zavesti in upo­rabim v vseh svojih dejavnostih za vekomaj. Naj vedno polno izražam Tvojo Popolnost.

111

ODREDBE SPROŽIJO OČIŠČEVALNI PROCES V NAS

Pomembno je vedeti tudi naslednje:

Odredbe, tako kot vsaka resnična duhovna praksa, sprožajo očiščevalni proces v naših bitjih in svetovih. Če uporabljamo neko Odredbo, npr. »JAZ SEM Mir«, se v nas začne očiščevalni proces, ki pripelje na površje našega bitja oziroma v našo zavest tisto, kar v nas še ni mir. Če izgovorimo to enkrat ali nekajkrat, se verjetno ne bo zgodilo nič očitnega. Če pa to izgovarjamo redno in se pri tem tudi potrudimo občutiti uporabljeno Odredbo, bomo čutili, da se v naših občutkih, čustvih, mislih, razpoloženju, zaznavah – torej v vsem našem bitju in tudi v našem svetu – začenja dogajati nekaj, kar uboga to Odredbo.

To pa lahko tudi pomeni soočenje z vsem našim zavestnim in nezavednim nemirom. Če uporabljamo npr. Odredbo »JAZ SEM Ljubezen« in jo občutimo, se lahko pripravimo na soočenje s tem, kar je v nas še neljubeznivega, netolerantnega do sebe in do drugih. Življenje nas pripelje v situacije, v stik z ljudmi, ki imajo lastnosti, katerih do sedaj nismo uspeli sprejeti. Tako se lahko v celoti naučimo biti »JAZ SEM Ljubezen«.

Moč Odredb nam pri tem daje izredno podporo. Odredbe v nas resnično spodbudijo dobre lastnosti, ki jih potrjujemo z njimi, a sprožijo tudi globalno čiščenje našega bitja na vseh nivojih. Zato je redna uporaba Odredb primerna za tiste, ki so pripravljeni trdo, disciplinirano in vztrajno delati na sebi. V nasprotnem primeru pride lahko le do otežitve življenja. Vsak trenutek z vso Ljubeznijo in pozornostjo ohranjajmo zavesten stik z Bogom v sebi, svojo Ljubljeno Mogočno Prisotnostjo JAZ SEM, in Mu bodimo v celoti poslušni.

111

O  NAUKU  VNEBOVZETIH  MOJSTROV

“JAZ  SEM,  KI  SEM”

Beseda JAZ SEM je v vsakem jeziku najmogočnejša Beseda ki jo je kdajkoli v 4.5 mio let uporabljalo človeštvo. Ta beseda je Moč Luči! Ko jo izgovorite, je poziv vsem Silam Luči, da začnejo delovati v vaši točki v univerzumu. So potrditev tega, da ste Božje bitje in da je Moč Luči v vas Moč Boga – Svetega JAZ SEM. 1. ŽAREK Nadangel Mihael str. 97

Redna uporaba Odredb. Z močjo Odredb, ki jih odpošljemo, se sprostijo Tokovi Luči, Življenja in Ljubezni iz Božjega Srca ter naredijo vtis v atmosfero Zemlje, še posebno tja, kamor so bili poslani. Nato se vrnejo nazaj k tistemu, ki jih je poslal.

Pomembnost energijskega polja

Hvaležni smo bolj, kot lahko to izrazimo z besedami, da ste nas povabili in nam ponudili svoje energijsko polje, da lahko delujemo skozenj v vašem svetu. Tisti, ki ste fizično utelešeni in se zanimate za naše služenje Življenju ter ste nam odprli vrata, skozi katera lahko človeštvu damo svojo Pomoč, ste središče mogočnega Izžarevanja. Od Atlantide dalje je bilo teh energijskih polj malo in med seboj so bila daleč narazen. Ob redkih priložnostih, ko so se utelesila velika Bitja, kot so bili ljubljeni Buda, Jezus in nekateri svetniki, so bile njihove aure mogočna energijska polja za sproščanje izžarevanja Svetega Ognja iz Območja Vnebovzetih Mojstrov, ker so dopustili, da so bili nesebični prevodniki. Tako se je skozi njihove aure izvršilo točno določeno služenje človeštvu. Vendar pa je zavestno in znanstveno oblikovanje trajnega energijskega polja, preko energij, ki jih sproščajo skupine ali posamezniki z Odredbami, petjem, vizualizacijo in kontemplacijo, eno od največjih upov za vzpostavitev nove Zlate Dobe na Zemlji, s čim manj katastrofami in s priložnostjo, da vstopimo v človeške zadeve hitro, kot je le mogoče.  Mojstri in Sedem Žarkov – 1 – 118

Ko pokličete Sveti Ogenj Sedmih Mogočnih Elohimov, vedite, da ste Nam s tem odprli Vrata in Mi – skozi ta Sveti Ogenj – pridemo v vaš svet, da v njem ustvarimo Svojo Popolnost. Jaz Sem 6 str. 192

SLOVAR IZRAZOV

Mogočna Prisotnost JAZ SEM (zgornja figura na sliki Božjega Jaza) – JAZ SEM, KI SEM – je poosebljena (individualizirana) Prisotnost Boga, ki se nahaja kot Telo Luči na nivoju Duha malo nad fizičnim telesom; je vsakogaršnja Božja identiteta oziroma Božji Jaz, ki je onkraj časa in prostora; je Izvor duše; je vsakogaršnji poosebljeni Plamen Življenja iz Velikega Središčnega Sonca.

Elementalna bitja – Sile štirih elementov: zemlje, vode, zraka in ognja, ki služijo Bogu in človeku na nivoju materije z vzpostavljanjem in ohranjanjem zemeljskega nivoja kot terena za razvoj in dvig duš v fizičnem utelešenju.

Elohimi – Sedmeri Mogočni Elohimi so Graditelji oblik, Stvarniki in Upravitelji Univerzuma. Elohim je hebrejsko Ime za Boga, uporabljeno v prvem stavku Svetega pisma: »Na začetku je Bog ustvaril nebo in zemljo.« Neposredno pod Njihovim vodstvom služijo elementalna bitja. V Svetem pismu se prav tako omenjajo v Razodetju kot ‘sedem Božjih Duhov’. Elohimi izražajo največjo koncentracijo Luči, ki Jo lahko dojamemo na našem nivoju zavesti, so najvišja Bitja v Duhovni hierarhiji. Sedmeri Elohimi so: Herkul (upravlja 1. Žarek – Modri), Kasiopej (2. Žarek – Rumeni), Orion (3. Žarek – Rožnati), Elohim Čistosti (4. Žarek – Beli), Kiklopej (5. Žarek – Zeleni), Elohim Miru (6. Žarek – Škrlatno-Zlati), Arktur (7. Žarek – Vijolični).

Kozmična Bitja – (1) Vnebovzeti Mojstri, ki so dosegli Kozmično Zavest in utelešajo Luč – Energijo – Zavest velikega števila planetov, sonc, osončij, galaksij … (2) Božja Bitja, ki se niso nikoli spustila s Kristusovega nivoja, se niso nikoli fizično utelesila, zapletla v karmo, temveč ohranjajo kozmično ravnotežje za vrnitev duš iz fizičnega nivoja v Brezmadežna Območja.

Kristusova Zavest – pomeni biti v stanju zavedanja oziroma budnosti sebe v Kristusu oziroma kot Kristusa – t.j. izpolnjenega z Božjo Lučjo. Je realizacija Univerzalnega Uma v sebi. V Kristusovi Zavesti transcendentiramo čas in prostor ter gledamo Boga in govorimo z Njim neposredno. Jezus je s svojim življenjem pokazal zgled delovanja v Kristusovi Zavesti.

Samoohranjujoči Plamen – Božji oziroma Kristusov Plamen v srcu vsakogar na Zemlji, v Srcu Svetega Kristusovega Jaza, v Srcu Prisotnosti JAZ SEM, v Srcu Velikega Središčnega Sonca. Imenovan je tudi Troedini Plamen, ki uravnoteži dejavnosti Ljubezni, Modrosti in Moči v nas, skozi nas in okoli nas. Ko se obračamo na ta Plamen v Srcu Prisotosti JAZ SEM, se imenuje tudi Častitljivi Plamen.

Sveti Kristusov Jaz (srednja figura na sliki Božjega Jaza) - Višje Mentalno Telo, Višji Jaz, Notranji Učitelj, Budov Jaz … – Je Posrednik med Bogom – Prisotnostjo JAZ SEM – in dušo. Je Univerzalni Kristus, poosebljen kot resnična identiteta duše. Ko dosežemo celostno poistovetenje s Svetim Kristusovim Jazom, vstopimo v Kristusovo Zavest in po Njej Bog deluje skozi nas.

Sveti Ogenj – je sedem Božjih Žarkov oziroma Plamenov (to so Modri, Rumeni, Rožnati, Beli, Zeleni, Škrlatno-Zlati in Vijolični Žarek oziroma Plamen); Samoohranjujoči Plamen v vašem srcu; Sedmeri Plamen Sedmih Mogočnih Elohimov na vašem čelu; Kozmična Luč; in še mnogo drugih dejavnosti, katerih uporabe zaenkrat še ne potrebujete na fizičnem nivoju oziroma je ne bi razumeli.

-Ko pošiljamo odredbe za druge je 60% energije dejavne za razrešitev naših problemov

Kličite mojstre in nas iz angelskih kraljestev. Mi smo vedno blizu. Le zašepetajte naša imena in mi bomo odgovorili. Vi ste nadvse ljubljeni.  JAZ SEM  Nadangel Mihael

VEČ O NAUKU JAZ SEM, KI SEM LAHKO PREBERETE S KLIKOM TUKAJ