10. ZVOČNA OB GIMNAZIJI 25.3.2010

UDELEŽENKA  PIŠE:

Res vsaka Zvočna je pravljica, ma kaka pravljica, resničnost, potovanje zase. Vedno znova sem presenečena nad temi notranjimi doživetji. Glej, že leto in nekaj prihajam in vsakič doživim kaj čudovitega. Kot bi potovala v različne kraje sveta, vesolja. In vedno močneje doživljam in čutim ta potovanja. Odpiram se in čistim. Potuje moja duša? Ali potujem po različnih globinah svoje duše. Neke vrste regresija?


Včeraj me je kombinacija tvojega bobna in Andrejeve piščali popeljala nad sibirska prostranstva. Kot bela ptica s širokimi krili sem letela nad prostrano travnato pokrajino in opazovala  pod sabo ljudi, živali, njihova bivališča, njihovo življenje. Mir, mir, globok mir in širina. Kot da bi to pokrajino že dolgo poznala, kot bi tam živela. Ta prostranost pokrajine mi je odprla srce in začela sem se širiti čez prostor, čez vse. Razlezla sem se v prostoru, medtem, ko si izvabljal zvoke iz posod. In ko si prešel na gonge, sem se ponovno znašla ob delfinu, ki me zadnje tri zvočne spremlja skozi to potovanje. Pride in brez besed povabi: Pridruži se mi. Oprimem se ga in popelje me v neskončen ocean ljubezni in tisočerih zvezd. Moč gongov je sprva stopnjevala ta globok mir in stanje predanosti. Zadnji višek, ki je bil izredno močan, pa je pribil k tlom in začel greti moje telo. Kar težko sem tokrat prenesla. Bog ve, kaj se je čistilo. Ali pa je bilo moje telo in cel sistem tokrat bolj ranljiv, občutljiv. Kot bi res delovalo tisto rušenje, ki si ga na začetku omenil. Ogenj je sežigal, kar ni v harmoniji z mojo potjo.

In nenadoma se je kot nek preblisk pojavilo OKO. Črno obrobljeno. Ko sem postala pozorna, sem videla da gre za egipčansko oko.

Mogoče bom kaj več zvedela o tem, ko se bom potopila vase. Ker je pri tem ostalo. Pojavilo se je kot neko močno opozorilo: Tu Sem.  Kar nekaj časa sem ga opazovala ali pa je oko opazovalo mene? Bila sem v puščavi.


No, zdaj sem skočila na splet, odtipkala egipčansko oko in glej:

Aktivacija Svetlobnegaa telesa Adam Kadmon

…Vrh Velike Piramide je Kristusov kristal Svetega Belega Ognja. V njemu sije akvamarinsko ali turkizno Vsevidno Božje Oko Stvarnika, ki večno opazuje svoje Stvarstvo in pred katerim nič ni skrito. Na fizičnem nivoju je prizemljeno v dvorani ceremonij v Zatočišču Vnebovzetih Mojstrov v notranjosti gore Royal Teton, ZDA. Skozi Vsevidno Božje Oko se občasno sprošča in prizemljuje ogromna Božja Moč, kadar je to potrebno za določen namen v skladu z Božjim načrtom. V budizmu je Lord Buddha Božje Oko, obdano s trikotnikom Tiratna ali Trojni Dragulj, ki predstavlja Sveto Trojstvo. Egipčani ga imenujejo Oko Sončnega Boga RA ali Oko Horusa, ki je sin Boginje Isis ( = Iris- očesna zenica, oko )

bozje-oko1

Med aktivacijo, pospeševanjem in sidranjem Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon stojimo pred Vsevidnim Božjim Očesom Stvarnika, ki nas skenira in nam pomaga odstraniti vse blokade in nepopolne energije, ki bi lahko zavirale proces aktivacije in sidranja Kristusovega zlatega svetlobnega telesa Adam Kadmon ter proces postajanja » Kristus v sebi ZDAJ! » Občutimo sinhronizacijo – uravnovešanje leve in desne možganske poloble in uravnovešeno in pospešeno izmenjavo intuicije desne hemisfere in logičnega mišljenja leve hemisfere skozi most, ki povezuje obe polovici in se imenuje corpus callosum. Dobivamo multidimenzionalno mišljenje in Kristusovo zavest. Uravnovešata se yin-yang polariteti, ida in pingala, Shiva in Shakti, Luna in Sonce, animus in anima….Prebuja se tok Kristusove energije in svetlobe skozi hrbtenjačo, ki čisti in aktivira vse čakre. Ponavljamo mentalno ali glasno nekaj časa  odredbo ali mantro : » Jaz sem ravnovesje Alfe in Omege ZDAJ! »

Občutimo oblikovanje Kristusove Kristalinske matrice popolnega telesa, uma in duha. Mi smo Kristusovo seme, ki se v sebi prebuja ZDAJ! V nas se oblikuje popolna Kristusova zlata matrica popolnega človeka. Bog nas je ustvaril po svoji podobi, ki se ZDAJ znova prebuja v nas

Kozmična aktivacija popolne Kristusove matrice se izliva tudi v kristal v središču Zemlje in planetrano telo postaja popolni vzorec popolne Kristusove materije, energije in svetlobe. Rojeva se Nebeška Zemlja, planet Vijoličnega Ognja in neomadeževanega koncepta Kristusa.
Ves planet doživlja Vnebovzetje, povzdvigovanje v Kristusovo zavest, Kristusovo energijo, Kristusovo snov….Žari v Kristusovem Belem Ognju Vnebovzetja….


Ko sem to prebirala, sem začutila kar neko strahospoštovanje…O.k. tu opisuje aktivacijo med 08.08.2008.

Skratka…..dogaja se. Oko se je gotovo pojavilo z nekim razlogom.

Kako ti je že napisal tvoj vodnik? “To so velike reči, dragi moji”.

Mi se verjetno tega ne zavedamo, niti tisočinke tega, kar nam ta zvok in sama delavnica v resnici prinaša.

In glej kako prihajajo člani skupine. Ne moreš verjet. Ko že misliš, da si ostal sam, se nenadoma pojavijo ljudje. Kako je to mogoče :)))


Zaupanje, prepuščanje. To je to. In dobimo vse, kar potrebujemo.

Res smo lahko srečni, da živimo tukaj in zdaj. Da imamo možnost in priložnost okusiti to veličino moči, ki nam je dana v tej navidezni materialni stvarnosti.


HVALA Vam, Vi Veliki prenašalci in širitelji Luči


**********************************************************

UDELEŽENKA  PIŠE:

Dragi Robi,

naj šele danes napišem nekaj vrstic  o kopeli, ki je potekal zadnje dni aprila.
Tokrat smo se obrnili povsem drugače: enrgija gonogv je pritekala v nas skozi glavo – to je preko kronske čakre – zame malo nenavadno občutenje. Vibracije so noge dsegle nazadnje. Ko je tok stekel skozi celo telo, je ne le teklo, ampak lilo.   Tokrat se večji del tla niso tako močno tresla, kot ej bilo zadnjič. Kljub vsemu pa so bili zame gongi na koncu kar preveč glasni.
Šamanski boben je poskrbel, da sem se prizemljila in mi omogočil, da sem se počutila varno potopiti se v svoja čustva, ki jih je priklicala flavta.
Flavta: zanimivo je bilo vključevanje flavte. zdelo se mi je, da zvok flavte močno vpliva na moja čustva. Prebudilo je tudi tista, ki so morda potisnjena v ozadje – kot da se jih ne bi hotela spominjati in vleči na dan. Vendar ni bilo boleče.
Diredžidu me je kot vedno prilepil na tla, me popolnoma prizemljil.
Bi rekla, da je bilo kar veliko dela opravljenega v tako kratkem času. Hvala.
Tresjlaji, ki so jih vsa ta glasbila vzpostavila  v mojem telesu, so odzvanjala dokaj močno cela dva dneva. šele za tem se je telo umirilo.
Komaj čakam naslednje kopeli. To bo čofotanje in veselje! Hvala vsem, ki nam omogočate taka potovanja vase.
LP

**********************************************************