6. ZVOČNA OB GIMNAZIJI 21.1.10

UDELEŽENKA  PIŠE:

Pozdravljen–sploh ne vem kaj naj pišem-čustva,počutje,občutki in jaz
sama je po vsaki kopeli drugačno.To kar sem doživela 21. to lahko samo
rečem HVALA TEBI IN VSEM PRISOTNIM. Lahko opišem moj
primer—-čiščenje,oziroma odpuščanje v meni se je pričelo že nekje
teden prej. Imela sem značilno slabost po hrani,ki jo ne moreš
prebavit–skratka slabost in tiščanje v želodcu,sobota osebno
počutje,kot da ne vem kaj bi sama s sabo, nedelja totalna žalost, počutje
zavrženosti, skratka kot da so te vsi zapustili in seveda sodi zraven
jok ,iskanje nekoga za tolažbo,ker ne veš zakaj vse to.

NEKAJ MI JE PA MANKALO IN NISEM SAMA VEDELA KAJ—NAKAR TVOJE SPOROČILO KOPEL BO 21 ……….

Tukaj se je pa začelo.Med samo terapijo izredno umirjena  za trenutke kot da nisem tam, da se vse dogaja okoli mene, jaz sem samo gledalec močnega orkana ampak varna in da se mi nima česa bat.

Po končani terapiji ,ko so že pospravljali, pa kot da ne morem od tam in
ko si dal cd  tkrt je počlo——-kot da se mi iz želodca lepijo
posušene krazte, ni šlo ne naprej ne nazaj, jok, krči v želodcu in
izredno slabo počutje. Ko je to minilo je nastopila utrujenost,najraje
bi kar tam spala.Ponoči sem spila skoraj vso vodo–neverjetno
žejo,nasledni dan paq počutje,kot da so to bile moreče sanje.Roby vem
da bom to zmoga,neglede kako,prepričana sem,da vse kar je slabo gre iz
mene ven ,vem da odpuščam  in to želim.Zato HVALA TI,ker si z nami in
nas vodiš.lep pozdrav

JAZ ODGOVARJAM:

Hm, taki maili so mi ušeč, 1. zato ker majo ful slovničnih napak in mi zato dajo vedet da ko oseba piše je res notr in se ne ubada z vejicami in presledki, ampak samo je, ker kaj pa je Zvočna kopel drugega kot to da sam smo in da smo pripravljeni se srečat z vsem, z našim največjim sovražnikom, nam samim, z našim egom, ki vidi napake povsod samo v nas samih ne. No, poleg tega mi taki maili dajo tud občutek iskrenosti in domačosti, ker tudi se dobimo sami domači, po inkarnacijah mislim, ne zato ker delamo ni isti firmi.

2. zato ker kar mi je ušeč pr temu mailu je zahvala, ker nism samo js tam, ma je tudi Danijel brez katerega usega tega si sploh ne predstavljam, potem je Sandi, ker sami mi kot že izurjena ekipa lahko postavimo vso to opremo v 20 min in jo pospravimo v 30 min. in nazadnje in zato nič manj pomembni ste vi vsi, ker usak posameznik posebej prispeva da je to to kar je, eno veliko služenje vsemu stvarstvu. Kar se pa tiče dogajanj ki si jih imela pred Zvočno bi reku da se popolnoma ujema z 12-imi znaki prebujanja in nimaš kaj drugega za naredit kot da jih sprejmeš kot take in se jih veselit da so, ker kot pravijo Mojstri, tudi to bo minilo in itak da boš zmogla saj Bog nam da vedno tko veliko prizkušnjo kot smo jo zmožni prenest, da se od nje kaj naučimo.

Praviš da sm z vami, js bi reku da smo skupaj in vas NE VODIM, ampak smo vodeni od Božjih duš.

Lp R

**********************************************************

UDELEŽENKA  PIŠE:

Živio, Robert!

Večkrat rada pridem na Zvočne kopeli. Zadnjikrat mi je bilo posebno všeč, ker si spet pripeljal nečakinjo Ano, ker nas prav Ona s svojim igranjem počasi pripravi na naše potovanje po sebi. Tudi zaključek je bil lep, ko smo po končani Zvočni poslušali glasbo ter se tako počasi ponovno prebujali v ta svet. Upam, da bo tudi v prihodnje tako. Rada bi še omenila čudovit začetek iz tišine, “iz nule” kot si rekel. Ana na začetku, glasba na koncu in tišina pred Zvočno – vse to je kot dihanje – počasi noter in počasi ven. Navznoter je pa ves Naš-Moj,  Svet :)

JAZ ODGOVARJAM:

Živjo ….

Ja res ti večkrat sama prideš ja, bolje rečeno zmeraj, ker ti si ena od tistih, ki jih je sicer zelo malo, ki je že od začetka. In to je zelo pomembno in nekaj pove. Ana, ja z njo smo res povezani že iz njenega prejšnjega življenja, ampak ona tega ne ve, ker ni še čas da bi ji to razlagali. Pokaže pa, z njeno prisotnostjo na tedenskih srečanjih, na Zvočnih, na katerih je tudi ona že prisotna skoraj da od začetka, da globoko v sebi že ve. Lahko bi se pohvalil in reku, da je ona moja prva učenka Gongov, ampak kot sem že na eni Zvočni omenil Jaz je nism nič učil. Le ko je prišla z mamo na obist sem kar naenkrat slišal iz moje sobe meni znane zvoke. To je bila ona ki je ¨igrala¨ Gong z skokico. Tako da v bližnji prihodnosti bo tudi ona član ekipe z njenim Gongom kateri čaka le še stojalo.

Glede glasbe na koncu pa mislim da bo spet tko kot je bilo na začetku, da bo vedno glasba na začetku in še posebej na koncu. Hvala za komentar,

Namaste, R

**********************************************************

UDELEŽENKA  PIŠE:

Hvala Robi!
Saj je teh krogov zmeraj več-fantastično.
Moje doživetje je zmeraj drugačno. Kot prvo si nisem mogla najti prave pozicije, potem pa sem legla na trebuh in čez moj hrbet, je ves čas kopeli, šel val mravljincev.Med najbolj močnim izvajanjem pa sem se počutila, kot da sem v nekem ambientu, kjer me varuje samo ta zvok gongov. Težko je opisat, a bilo je enkratno..V fizičnem življenju je malo drugače ,ker trčiš ob stvari, ki bolijo je pa dobro, da se premikamo naprej, čeprav včasih mislim, da prepočasi.
Zaenkrat lep pozdrav …