Po Dolgem Času Spet Naval Koristnih Info za lažji Prehod iz 3D v 5D

Drage so kreatorke in dragi so kreatorji kolektivne zavesti…

Po dolgem času se vam javljam z veliko koristnih predvsem pa pozitivnih info…

Kot verjetno že sami vidite, postaja vse bolj pestro in verjemite, da se bo to nadaljevalo še lep čas. Pomembno v tem pa je to, da v pozitivno stran oz. vsaj tak bo končni rezultat. Upam, da sledite spletni strani ki vsakodnevno beleži in objavlja stanje Schumannove Frekvence, ker to na nek način razjasni kar se dogaja z našim počutjem, ki se dnevno spreminja. Če še nimate linka te strani ga dobite s klikom tukaj

OPPT – One People’s Public Trust – praktično orodje za suverenostTUKAJ

Kmalu bo prišlo tudi do finančnega zloma in takrat naše kartice ne bodo delovale. Zato tisti, ki skrbijo za našo prihodnost so kreirali sistem imenovan ¨Initiative Q¨. To so isti ljudje, ki so ustvarili Pay Pal, ampak tudi ta ne bo deloval, ko bo prišlo do finančnega zloma. In prosim, ne mislit, da je to kaka piramida. V to ni potrebno investirat nič, le vpisat se je treba in potem ponudit to še petim ljudem.

Z vsem tem je tudi povezan sistem ¨Initiative Q¨ v katerega se lahko BREZPLAČNO vpišete s tem linkom: https://initiativeq.com/invite/IvJ_3bMy9S

Ideja pobude Q je najprej ustvariti kritično maso uporabnikov, ki jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje najboljšega svetovnega plačilnega omrežja. Zato je naš glavni poudarek na tem, da se registrirajo milijoni Q-članov, po katerih bomo še naprej zaposlovali vrhunske strokovnjake na področju plačilnih sistemov, makroekonomije in internetnih tehnologij. Za več informacij se obrnite na info@initiativeq.com.

Za več info me lahko kontaktirate oz pokličete na tel. 041 483 792, Robbin

Predlagam, da glede ¨Initiative Q¨ poslušate kaj pravi Suzana: https://www.facebook.com/suzana.balin67/videos/10223073464330877/

S klikom TUKAJ pa pridete do precejšnjih PDF dokumentov v SLO jeziku, ki razlagajo, kaj se dogaja v ozadju karantene !!!

Nikoli ne bom pozabil besed ANNE GIVAUDAN v članku, ki sem vam ga že posredoval in ga vam še enkrat posredujem s klikom tukaj, kjer omenja zakaj črna kabala, reptili oz. tisti ki vodijo oz. so vodili cel svet že precej precej časa, so tako uspešni. A vam povem še enkrat? Zato, ker imajo skupen cilj in gredo skupaj povezani proti temu cilju. Mi pa ŠE NE delujemo tako in navijamo za levico ali desnico, in eni hodimo na proteste eni ne in …… tra la la… Vse to je brez veze, vse to je še 3. dimenzija, ampak vsi bi radi šli na 5. ne? Ja ampak z pozornostjo na levico in desnico in z protestiranjem na ulicah in plačevanjem kazni vsekakor ne bomo šli na 5D ker tako še hranimo 3D.

Poleg tega vam pišem tudi, da vas obveščam, da bo kmalu prišlo do razodetja resnice. Če do sedaj do tega ni prišlo je zaradi tega, ker velika večina ljudi na to še ni pripravljena, ker bežijo pred tem kar dogaja, si prekrivajo oči in … Ne bo lahko slišat stvari v katere smo precej časa verjeli, da niso takšne kot so.

Posredujem opis trenutnega stanja:
Predsednik ZDA Trump dela vse, da se na internem nivoju v ZDA implementira NESARA… in GESARA na globalnem svetovnem nivoju. 209 nacij iz vsega sveta je že podpisalo ta zakon. Poleg tega se v veliki meri, ter zelo uspešno “izsušuje močvirje”… Amerika je bila “ležišče”, gojišče… kabala in Iluminati so dominirali skoraj nad vsem… “Močvirje” se izsušuje… Pri tem zelo uspešno, vendar diskretno pomagajo: 1.Gaksktična federacija svobodnih svetov. 2.Vnebovzeti Mojstri 3.Alianza, ki jo sestavljajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika. Severnoameriške vojaške čete so praktično po vsem svetu, z namenom, da “pometejo” z vso Elito in Kabalo, mnogi so že ujeti, zaprti… Mnogi bežijo in se skrivajo pod zemljo, v svojih zavetiščih… Kot vas večina že ve, je pod zemeljsko površino omrežje tunelov, ki se razprostirajo po celem svetu… Iz teh tunelov je severnoameriška policija že rešila okrog 500.000 majhnih otrok, ki so služili za satanistične obrede svetovne Elite. ZDA so se restavrirale… ponovno so postale Republika… niso več privatna korporacija v rokah nekaj velikih družin Kabale. Ustvarjen je nov denar UST, izdan na podlagi realnega kritja – zaklada Amerike. Trump je ustvaril Ameriški zaklad, ki temelji na RENU… končala se je moč FED – a, ki v bistvu ni imel nič federalnega, ker je bil privatna last… njegovi direktorji so bili imenovani s strani ROTCHILD – ejev. Nov denar ima resnično kritje… za njim stoji resnično, realno bogastvo. Kmalu bodo tudi ostale države implantirale plan GESARA… imeli bomo enoten denar, krit z realnim, resničnim bogastvom. Denar bo digitalni. Je del novega kvantnega finančnega sistema, ki v bistvu že funkcionira, čeprav uradno še ni bil obelodanjen. Ne zamenjujte tega z zločestim planom, ki ga je imela kabala. Kabala še zmeraj udarja, z zadnjimi močmi, vendar brez uspeha. Ne posvečajte pozornosti njenemu ustrahovanju in njenim zloveščim načrtom. Nič od tega se ne bo uresničilo. V uporabo stopajo vrhunski kvantni računalniki, v bistvu se že rabijo… Obogateni so z vrhunsko tehnologijo izven zemeljskih bitij, kakršne človeštvo še ne pozna. Poganja jih plazma in tahionska energija, posedujejo umetno inteligenco. Ta sistem bo povsem varen, Kabala ga ne bo mogla nikoli več “hackearat”… prav tako ne sprovajat operacij “pranja” denarja in ropanja ljudi. Vsak od vas bo imel svoj lasten računalnik, popolnoma svobodno boste lahko upravljali račun. Kvantni računalnik poseduje vrhunsko inteligenco, zato bo takoj, v trenutku zaznal kakršno koli prevaro, zlorabo, krajo ali negativnost kakršne koli oblike… V trenutku bo samodejno blokiral zahtevan transfer.

Želim Vam prijetno koristno branje z namenom, da bo prehod v peto dimenzijo čimlažji,
 

Namaste

Objem, Robbin