GALAKTIČNA ZVEZDNA VRATA 2020

30. marec 2020

Tekst by Jaka Treven 

Kot je že marsikaj jasno, da je corona virus samo senca kolektivne zavesti, ki se trenutno transformira na Zemlji. Pred nami je transformacijski preskok evolucije kolektivne zavesti, namreč 4. aprila 2020 se odprejo galaktična vrata do ozvezdja Plejad, od koder človek evolucijsko prihaja in bodo odprta do 21. decembra 2020. V tem obdobju se bo v zemeljsko elektromagnetno polje v katerem človek plava, kot navidezna individualna zavest, transformirana frekvenčna tehnologija Nikole Tesle in njegovih starejših bratov s Plejad. Najmočnejši pretoki teh energij, ki vzpodbuja prebujenje novega Človeka v matrici 5D Zemlje se bodo odvili na naslednje datume 4.april 2020, 30.junija 2020, 12.novembra 2020, ko je spoj Jupitra in Plutona, ponuja pa priložnost za postavitev trdnih temeljev za nadaljnji razvoj. V tem obdobju je mogoče doseči izjemne stvari. Ta čas izkoristite za konkretne korake, naj bo to za uresničitev zunanjega cilja ali za iskanje jasnosti in reda v notranjem procesu.

Človeštvo bo v tem obdobju doživljajo intenzivno transformacijo zavesti, saj se bo DNK, ki je pra-informacija začela pospešeno aktivirati s pomočjo te tehnologije. Ta frekvenčna tehnologija omogoča aktivacijo kozmičnih žarkov, ki transformirajo temno snov v svetlobo. To pomeni, ko je v DNK transformirane dovolj svetlobe se aktivirajo pra-informacije, ki hologramsko aktivirajo zaznavo Zavedanja v Zavesti. Matrica holograma 5D deluje v višjih vibracijah, kjer psihološki strah popolnoma izgubi moč tendence in moč prevzame Srce. Srce odpre človeku širšo prespektivo Zavedanja, ki mu omogoča globlje doživljanje Življenja, saj se mu aktivira senzitivnost čutenja.

Simptomi, ki se v tem času še bolj intenzivno sproščajo so glavoboli, razne bolezni, pospešen utrip srca, telesne bolečine, pisk v ušesih, utrujenost, čiščenje negativnih emocij in misli, izguba za občutek časa, bolečine v hrbtu in vratu in v notranjih organih, moteno spanje,…

Odgovornost, ki jo mora posameznik prevzeti nase, da gre skozi ta proces čimbolj sinhronizirano in spontano z Vesoljem, da poskrbi za svojo disciplino in jo vnaša v vsakdanje Življenje; meditacija, joga, smeh, hoja, gibanje v naravi, pitje čimveč žive vode iz izvirov, čimbolj uravnotežena prehrana, ki odgovarja telesu posameznika, izogibanje stresu in negativnim medijem, dovolj spanca in počivanja, dokler se aktivacija te frekvenčne tehnologije ne integrira v telesu, ki je Tempelj našega Bivanja.

Povzetek poročila je informativne narave, da je posameznik osveščen, kaj se trenutno dogaja v kolektivni zavesti, na njemu samemu pa je, da to osveščenost prenese v vsakdanjost Življenja, predsvem tako, da je čimbolj predan samemu sebi, ker le tako je človek najbolj sproščen, kar je bistvo meditacije in takrat zagotovo pride do njega prava konstruktivna informacija, da jo lahko uporabi za kvalitetnejše Življenje.

Nikola Tesla je zapisal z mislijo: Niso veliki tisti, ki človeka ponižujejo, temveč tisti, ki ga povzdignejo in bogatijo njegovo duhovno dediščino, ter s tem prispevajo k njegovi duhovni sreči.