BIO citrusi iz Sicilije

Dragi moji prijatelji in prijatelji od prijateljev ;)

Zadnja tri leta redno naročam BIO citruse iz Sicilije in povpraševanje se je tako razmnožilo, da vam z velikim veseljem in navdušenjem sporočam, da sem odprla prodajo
BIO citrusov iz Sicilije. Seveda so pomaranče tiste glavne nosilke in verjeli ali ne, me nekateri prijatelj že leta kličejo Pomarančka, tako da očitno mi je bilo tole namenjeno.
Vsi produkti imajo biološki certifikat, ki vam ga pošiljam v prilogi (na dnu strani) in so res vrhunski! Jaz si naribam lupinico od pomaranč in limon in si jo dam v steklen kozarec v skrinjo za čez celo leto! Peciva so vsa druga, sploh palačinke ;))) Pomaranče so nabrane iz dreves in direktno pripeljane k nam domov, brez poležavanja <3
Pomaranče so sorte Washington Navel in 3 velikosti, najmanjše so 2.klasa primerne za stiskanje, 1.klasa so namizne, zelo lepe in Extra so največjega kalibra.
Vse so iz istega drevesa, razlikujejo se le po velikosti! Imajo edino eno pomanjkljivost, da vas obsedejo ;))))
 
Zaradi velikega povpraševanja, kar me res zelo veseli, odpiram novo naročilo, ki ga je treba oddati do ponedeljka, 27.01.2020 do 21.00 ure.
 
Oddate ga tako, da mi pošljete nazaj izpolnjeno razpredelnico, ki je v prilogi na dnu strani (vse cene najdete tam). Napišite svoje ime in priimek in le številko (brez kom ali x), na koncu še kraj prevzema in telefonsko št..  Prikazan znesek, mi prosim nakažite na TRR najkasneje do torka, 28.01.2020. Če rabite račun za podjetje, mi pošljite podatke. V torek vam pošljem naročilo na vplogled in točne info glede prevzema.
 
Vsi artikli bodo samo še tokrat po AKCIJSKI CENI!!!!! Ne spreglejte nove ponudbe pomaranč 1.klase po 10 kg in vrhunskega BIO oljčnega olja po promocijski ceni!!!
 
Vesela bom, če boste ta mail delili med prijatelji. Predlagam, da ga razpošljete tudi v službi, saj za večja naročila bomo dostavljali tudi na vaš naslov!!!!
Možnost dostave bo v Kopru, Kozini, Sežani, Ajdovščini, Vipavi in Ljubljani in sicer na obali v ponedeljek 03.02.2020 ter v Ljubljani v torek, 04.02.2020.
Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila sem vam na voljo na mailu ali po telefonu 040450300.
P.s.
Lepo vabljeni danes na zelo zanimivo delavnico o pomarančah. Bio pomaranče izkoriščene 100%
Toliko vas je , da mi je zablokiralo mail bio.pomarancka@gmail.com, tako da mi pošljite naročila TUKAJ NA gas.santoantonio9@gmail.com !!!

Podatki za plačilo:
Mojca Jakomin s.p.
Dolani 16, 6276 Pobegi
TRR SI56 6100 0002 1007 831 (Delavska Hranilnica d.d.)
Referenca SI 00 03-022020