Vabljeni na enkratni dogodek, človeka z velikim srcem, Mitje Jereba.   

 

FB DOGODEK 5

 

Če poznate moje delo in poslanstvo verjetno veste, da sem leta 2008 vzporedno z Gongi začel širit nauk Vnebovzetih Mojstrov (Jaz Sem, Ki Sem). Ta nauk me je prevzel v tolikšni meri, da sem celo spletno stran imenoval : www.jazsemgong.com. Predvsem so me prevzeli sledeči stavki: Ne obstaja nihče, ki je močnejši od vas… Kar misliš in čutiš, to ustvariš v obliko… Povem vam, da so vaši občutki najmočnejša stvar v vašem svetu…

In zgleda, da je bila moja vztrajnost poplačana, saj sem maja letos spoznal človeka, ki to kar Vnebovzeti Mojstri pišejo v knjigah, živi, prakticira in uči.

Mitja Jereb, povsem preprost človek z velikim srcem, izumitelj in zdravilec z izjemnimi sposobnostmi zaznavanja in čutenja. Po hudi prometni nesreči, ki se je zgodila pred 22 leti, se mu je življenje popolnoma spremenilo. Od takrat Mitja intenzivno zaznava energije in vibracije ter raziskuje različne znanosti, predvsem energijo človeka, narave in druge energijske pojave, ki jih med seboj povezuje in prepleta. Danes je Mitja uspešen zdravilec. Nekateri mu pravijo kar čudodelec. Z tovrstnim lastnim principom terapij, kjer združuje nova spoznanja s starimi vedenji, je mogoče odstraniti raka, očesni glavkom, bolečine, vnetja itd. le v nekaj minutah. Ljudem pomaga pri praktično vseh boleznih v celoti ali vsaj delno.

Citat iz knjige Jaz Sem, Ki Sem – Beli žarek – Le malo ljudi na Zemlji zna danes, ljubi prijatelji, pravilno uporabiti ustvarjalne moči svojih misli in občutkov. Z uporabo teh moči naj bi skozi v notranjosti bivajoči Kristusov Jaz pritegnil veličastne Ideje iz Božanske Inteligence v Srcu Univerzuma in jih izrazil v obliko.

In najlepše od vsega tega je, da Mitja, danes, po 22 letih učenja in raziskav in nešteto uspešnih zdravljenjih to zanje želi podati naprej, ker verjame, da smo vsi tega sposobni. Zato je ustanovil šolo „Od telekineze do zdravilca“, kjer lahko pridobite dragoceno znanje za samopomoč ali pomoč drugim. Le te sem se poleg 200-ih ostalih v Sloveniji udeležil tudi sam in postal član ekipe na obalno kraški regiji.

Jezus: “Kdor veruje vame, bo dela, ki jih opravljam, opravljal tudi sam in še večja kot ta bo opravljal…¨                                                                                            

Na predstavitvi vas bo Mitja seznanil, kje se skriva bistvo in kaj je potrebno narediti, da bomo pretočni, zdravi, srečni, brezskrbni. 

Z nami bo tudi oseba z lastno izkušnjo ozdravitve z njegovo uspešno vpeljano terapijo.

Možen bo tudi prikaz njegovega dela v praksi.
Na koncu bo Mitja z veseljem odgovoril tudi na vaša vprašanja.

Prisrčno vabljeni na brezplačno predstavitev, ki bo v:

petek, 6.12.2019 ob 19:30 uri, v Novi Gorici, v SReČNA HIŠA Tumova ulica 5, 5000 Nova Gorica – Število mest je omejeno zato so prijave so obvezne na 041 483 792, se vidimo, Robbin