Zvočna Kopel v Bazenu

16.7.2018

Drage Sestre in Bratje Svetega Zvoka… 

Predstavljam Vam posebno tehniko proizvajanja zvoka, ki je bolj vibracija kot Zvok. Gre se za edinstveni izum, ki je nastal leta 2010, ko me je moja radovednost gnala, da testiram veliko 56 cm premera in 20 kg težko Kristalno skledo, kakšen zvok lahko proizvede v vodi, kjer se zvok prenaša 7 krat hitreje. Da Vam povem kaj sem ugotovil?  Da posebnost ni v Zvoku ampak v neverjetni moči vibracije, ki jih proizvede ta skleda, ko plava pbl. 8 cm od našega prsnega koša, ko sproščeno sediš v topli vodi bazena. Vse skupaj se še toliko bolj polepša, ker imaš občutek, da se nahajaš na najbolj varnem kraju na svetu – v maternici. 

Namaste, Robbin

SLO

Doživetje Zvočne kopeli v bazenu

Zvočna kopel s kristalno skledo, ki sem jo čutila v prvi čakri je osvobodila mojo ženskost na najbolj globoki ravni in pustila v meni občutek miru in veselja. Čeprav je skupinska zvočna močna lahko rečem da individualna v bazenu koplje globoko v sebe in te sooča s tvojim prvinski jazom, s tvojo pravo esenco. So dve zelo različne ampak vseeno močne stvari. In ta proces in to bodro počutje se nadaljuje ure in ure zato hvala ti Robbin. Jaz sem se počutila res prerojena tako kot še nikoli prej.

Ko si se približeval, ko sem občutila vibracije, ko se je kristalna skleda vrtela in name so začele padat kapljice katere je ustvarila ta mogočna skleda…. sem podoživela moje rojstvo. Mogoče je temu pripomoglo to, ker se zvočna odvija v vodi, ker občutek imaš, da je kristalna skleda oz. da so njene vibracije sposobne prodret v vsako celico v tvojem telesu. Pri tretjem ali četrtem krogu sem začela rahlo kašljat in zdelo se mi je, da so se moja pljuča začela regenerirat (sem kadilka). Zanimiv in neverjeten je ta občutek, da je kristalna skleda v vodi sposobna zavibrirat vsako celico v telesu in ta vibracija sledi samemu premikanju sklede po telesu navzgor… in zato novo izkušnjo se ti še enkrat zahvaljujem Robbin…