5. ZVOČNA OB GIMNAZIJI 7.1.10


—————————————————————————————————-

5.  ZVOČNA  V  ŠPORTNI  DVORANI  OB  GIMNAZIJI  7.1.2010

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE:


včeraj sem bila prvič na gongih. takoj na začetku me je kar pretreslo,solze so kar same tekle v potokih,kar same od sebe, neke bolečine iz globine,katere sem odrivala na stran,potem ,ko je šlo mimo sem se umirila,in čutila,kako se dobesedno polnim z energijo.moram še povedat,da slabo spim,se ponoči zbujam,potem še par ur ne zaspim,in šele proti jutru spet,in potem sem vsa izmučena.
včeraj pa zaspala sem kot top,kar v otroški sobi z sinkotom,in se zbudila zjutraj ob 6ih sploh nisem vedela da sem spala v otroški,niti mignila nisem ponoči:-)))
tako da name so vibracije gonga včeraj zelo močno delovale.hvala
lp


JAZ ODGOVARJAM:


Nimam besed…. a dovoliš da tvojo izkušnjo objavim na moji spletni strani od Gongov? Seveda brez tvojega imena…. :) Hvala v naprej, lp R


UDELEŽENKA ODGOVARJA:


ja dovolim,s tem lahko pomagam drugim.mene je res zdrmalo:-)nisem si mislila,en velikanski polnilec energije se mi je zdelo,ko so bile tiste najmočnejše vibracije,in pa pot do samospoznanja.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE:

Pozdravljen, Robi!

Danes želim podeliti svoje doživljanje četrtkovih gongov (7. 1. 10).
Seveda je bilo krasno, imenitno.
Sedaj pa od začetka: kmalu po začetku sem čutila dogajanje v podplatih. Čutila sem vibracije na stopalih, ki so mi povedale, da se bo tokrat delalo na čustvih. In zame se je proces že začel. Gongi so delovali globoko, vendar mi v času igranja niso puščali tesnobe, teže ali česa podobnega. Občutila sem neke vrste božanje, ki je bilo seveda ob različnih trenutkih različno: enkrat nežno in na površini, drugič je segalo globoko in je”rilo”, vendar me ni nič bolelo. Zanimivo, da ves čas igranja nisem čutila potrebe po premikanju telesa, zato se ves čas nisem premaknila.
Dodatni učinki gongov so se pokazali v naslednjem dnevu. Res so delovali na moja čustva. Marsikdaj so se mi ulile solze – kar tako. Drugič so mi domači namenili bolj trdo besedo – in zopet jok. Že ob misli na nekoga, sem reagirala s solzami.
Želela sem si, da bi me vsi pustili samo, da se izjočem. Sprva nisem vedela s temi občutki kam, potem je “priletelo”, da je to učinek gongov. čez cel petek sem se počutila utrujeno, zdelano – kot da sem kopala ves dan.
Danes je sobota: vstala sem sveža, bolj prizemljena, dobre volje.

Hvala za zvočno kopel. Krasna je.


JAZ ODGOVARJAM:


Ja, v četrtek Sem imel namen kaj povedat o velikih Gongih in načinu igranja le teh, ker je na nek način povezano z tvojim opisom, ampak pred Zvočno je zmeraj tako, da bi imel veliko za povedat, želim pa čim manj govorit in na koncu je tako da vseeno zmanjka časa. Tukaj pa si bom dovolil in odgovoril tudi za prejšnji mail, kar se da na kratko in jedrnato in opisal, kar so mi tudi udeleženke potrdile iz zadnjih Zvočnih, odkar je prisoten večji Gong (sonce). Le ta namreč deluje implozivno, potuje v globino, po ženskem principu, zato s tem tudi začnem, ker je bol nežen, ampak globok, z namenom, da se človek sprosti, obrne v sebe, poglobi. Po tem pa pride na vrsto Gong drugi po velikosti, v spremstvu dveh še manjših Gongov kar pomeni, da igrajo trije hkrati. Tudi glasnost je precej precej večja in delovanje je prav nasprotno – eksplozivno, moški princip in takrat se začne rušenje zidov iz globin naše duše. S prvim Gongom potujemo v globine naše duše, z drugim pa se začne čiščenje le teh. To je moje mnenje, to je naša namera med igranjem, ki se glasi: JAZ SEM DEJAVNOST SVETEGA OGNJA in s to namero dovolimo, da so z nami Elohimi, Vnebovzeti Mojstri, Angeli, Bitja Luči tisti ki nam pomagajo pri tem čiščenju s pomočjo Svetega Ognja – Vijoličnega Plamena, ki je zakon odpuščanja. Zato je normalno, da si se drugi dan počutila utrujena, saj si naredila eno ogromno čiščenje.


Namaste, Robi


——————————————————————————————————