3. ZVOČNA OB GIMNAZIJI 26.11.09


—————————————————————————————————-

3.  ZVOČNA  V  ŠPORTNI  DVORANI  OB  GIMNAZIJI  26.11.09

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE:

Pozdravljen Robert–presrecna sem da sem del vase skupine vase energije in svetlobe,ki bo se kako potrebna za ta svet.Vedno bolj obcutim koliko pozitivne energije in koliko ljubezni je takrat prisotne v prostoru.Brala sem da nekateri pogresajo tvoj objem–tudi sama sem to dozivela ,dokler sem bila zaprta sama vase.Ko sem prebila zid,ki je bil v meni se je pricelo vse rusit,pojavila se je energija odpuscanja ,zdaj pa cutim ,ko sem na zvocni kopeli neverjetno umirjenost.Cutim tvoj objem ,tvojo varnost-prisotnost neke visje sile ki nam sporoca,da naj brez strahu odpremo svoja srca.Za vse to si zahvale vredeni vi,ki  nam daste to moznost.HVALA.Objemam te v mislih in vidimo se v cetrtek.Pozdrav in objem vsem

JAZ  KOMENTIRAM:

Hm hm hm… to besdo ¨vaše¨ skupine bi Jaz zamenjal z ¨te¨ skupine, ker tu ni moje-tvoje, vaše-naše, ker vsi delamo eno in isto služenje, čeprav usak na svoj način in ta skupina JE in pika in Jaz sem res ponosen da je v Gorici tolk ljudi  ki se dobivamo na takem dogodku širjenja Luči na tem planetu Zemlja. In mislim da ne bom rekel nič napačnega če rečem, da so tudi naši starejši Bratje in Sestre Luči ki nas spremljajo, ponosni na nas.

Glede objemanja… ja, je bilo že govora o tem ja, ampak bom dodal še nekaj. Ker smo na nek način omejeni s časom, imam samo dve skrbi preden začnem igrat. Ena je ta, kako hitro in pravilno bomo Jaz, Danijel in Aleksander postavili Vso opremo na mesto, ker časa imamo le pbl 20 min. In druga skrb je ta, kako na koncu Zvočne kopeli vse to pospravit v 30 min, kar pa je malo bolj komplicirano. Zaradi tega medtem ko se nekateri še prebujajo, moramo mi trije še v omamljenem stanju vedet kam kaj spada. In prav rado se zgodi, da ne vemo kje začet.