1. ZVOČNA OB GIMNAZIJI 29.10.09


—————————————————————————————————-

1. ZVOČNA V ŠPORTNI DVORANI OB GIMNAZIJI 29.10.09

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA PIŠE

Heeej!

Včeraj si resnično pričaral veličino brezčasja! Verjetno je k temu pripomogel novi Gong? Si se dobro ujel z njim?

Bila sem sicer ves čas pri stvari, saj je bilo tako intenzivno, da sem se morala oprijemati tal, da me ne bi kam odneslo. Aja, pa prizemljili se nismo. In kar naenkrat si začel oznanjati, da si končal s kopeljo. Ne vem, včasih doživim kar nekakšen časovni preskok.  Najraje bi te posadila nazaj za gong.

Vedno znova se vprašam, kako to intenzivnost doživljaš  ti, saj si dobesedno znotraj tega.

Smo se pa navadili biti pod zvezdami in moram priznati, da sem jih kar malo pogrešala. In svež zrak in ptičke, čričke in ostale živalce, ki so prispevale k vzdušju.  No, ko sem padla not, sem tudi nanje pozabila.

Še enkrat TI HVALA,  Tebi in celi skupini, da ste  v torek odrejali zame. Trenutno res rabim podporo. Nisem vedela, če si sploh odprl mail. Pa sem se kljub temu v torek nekje med osmo in deveto spomnila na vas. In v sredo sem imela neverejtno veliko energije-ob pravem času.

Robi, res občudujem tebe in tvoje prijatle, saj ste v tako kratkem času  naredili res veliko.

JAZ ODGOVARJAM

Brezčasje? Ja, to je tudi zame prava beseda za opisat to Zvočno kopel, ker ko sem si prvič reku, da bi bilo dobro pogledat na uro je ura že kazala 21:30 kar je pomenilo da igramo že 30 min. Pa sem si reku, ma kako, saj sem komaj začel. Ne vem kaj točno je pripomoglo, da je bilo temu tako, vem le, da je to brezčasje začelo že zjutraj. Sprašuješ če sem se dobro ujel z novim Gongom? Mislim da ja čeprav tega ni nikoli konec, ker usakič se moraš ujet z bilo katerim Gongom, to je cel obred. Res pa je tudi, da si še pri nobenem Gongu nisem dovolil toliko posegat v obliko, zgled in posledično tudi na Zvok, kot sem si pri temu. Res sem tvegal veliko, če pomislim na vložek ki ni bil majhen, ampak čutil sem se nekako voden oz prijet za roko in res mislim mi je uspelo pridobit lepši videz kot tudi Zvok.

Res, malo zaradi tega ker smo bili v novem prostoru, malo zaradi časa ki je bežal, sem pozabil na prizemljitev in nobeden me ni spomnil. Ampak vse se zgodi z razlogom in eden od teh je ta, da smo imeli priliko videt razliko med tem ko se z pomočjo Odrejanja oz z uporabo moči besede prizemljimo ali pa ko se ne. Ampak ker verjamem, da smo v tem procesu vodeni, se ni zgodilo nič nepotrebnega, le malo kot rečeš ti, ste se držali z rokami za tla.

Tudi Jaz se vedno znova sprašujem kako to doživljam, ker je vsakič drugače, vem le da se to doživljanje začne že kak dan prej in se konča na Zvočni v trenutku ko prvič “udarim” po Gongu.

Praviš da si pogrešala svež zrak in ptičke, čričke in ostale živalce in sem vedel da bo zaradi tega prisotnih manj ljudi, ampak napačno je razmišljat, da bo Zvočna zaradi tega kaj manj koristna, ker važen je namen. Itak kot si potem sama vidla da ko padeš not tudi na to pozabiš. Zakaj? Ker to je potovanje v sebe, bilo kje si.

Celi skupini pa se moram tudi Jaz zahvalit, ker ful pripomore, da je Zvočna taka kot je.

Da pa smo Jaz in prijatelji v kratkem času naredili veliko? Ponovil bom tisto kar sem reku na Zvočni. Velika Zasluga gre precej tudi vsem, ki prihajajo na Zvočno.

Hvala za mail, Namaste R

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA PIŠE

Zdravo Robi,

hvala za povabilo na tvojo zvočno kopel. Prišla sem popolnoma nepripravljena in brez pričakovanj. V stilu “da vidimo kaj to je”. Po svojih najboljših močeh sem se sprostila in pustila zvokom, da so me nosili sem in tja. V določenem trenutku sem občutila kar malo neprijetno mrazenje, po celem telesu me je treslo, na koncu pa sem bila tako prijetno sproščena, da sem kar z muko odprla oči. Ko si oznanil konec, sem začudeno pomislila “ma kako, saj je rekel da traja eno uro”. Meni se je zdelo da je trajalo deset minut. Zame je bilo celo dogajanje kot neka vrste globoke sprostitve, masaže z zvokom, ki mi je pustila tako prijetne občutke, da bom zagotovo še prišla.

Dober človek si, Robi. Ostani tak. In hvala. …

JAZ ODGOVARJAM

Hm, da prideš brez pričakovanj je super, pripravljena pa sploh ni treba bit. Edino kar je dobro da pripraviš, ni pa nujno, je namira, kak cilj ki ga hočeš uresničit ali pa v kakem odnosu kaj za razrešit ali … V kolikor pa nimaš nič od tega verjemi, da bo Prisotnost ali Bog oz. Boginja v tebi poskrbela, da dobiš tisto kar potrebuješ. Poleg tega pa mam Jaz namiro katera je v mojih mislih in občutkih tekom cele Zvočne. Jo imam celo vgravirano na stojalu, da je slučajno ne pozabim. To je: JAZ SEM DEJAVNOST SVETEGA OGNJA – kaj več o tej namiri in Svetem ognju pa na moji strani.

Omenjaš mrazenje… Glede na to da sem se Jaz potil med Zvočno in da imajo tla pbl. 20 stopinj, lahko skoraj zagotovo rečem da je bil to stranski učinek procesa ki se je dogajal v tebi. Kaj je bil ta proces pa veš samo ti, če ne danes pa mogoče jutri ali …

Glede te zadnje Zvočne pa sem do zdaj govoril pbl s tremi in vsi, z mano vred so mi rekli isto, da je tista ura minila neverjetno hitro. Mogoče ta novi Gong ima kaj pri temu, ne vem, ker ga tudi Jaz šele spoznavam, ker Gongi so kot ženske, rabiš čas da jih spoznaš  :)

Glede tvoje globoke sprostitve… že če je “samo” to, je velik, ker u tem času in v časih ki prihajajo je prav to kar potrebujemo, ostat mirni bilo kaj se dogaja okoli nas. Mislim pa da se ni sam to dogajalo, v vseh nas ki smo bili tam.

Hvala ti za lepe besede, Jaz pravim, enako privlači enako :)

Namaste R

——————————————————————————————————