7. ZVOČNA NA GRADU KROMBERK 7.10.09


—————————————————————————————————-

7. ZVOČNA  NA  GRADU  KROMBERK  7.10.09

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE

Robi, hvala za čudovite Zvočne kopeli. Ne, to niso več “le” kopeli. To so že Zvočne Mandale. Hvala in čestitke!

JAZ  ODGOVARJAM

Ja, se strinjam, učeraj je blo res nekaj posebnega, tudi zato ker sem si med postavljanem opreme poškodoval levo zapestje in me je malo skrbelo kako bo med igranjem. Pa sem se na to zapestje spomnu šele danes zjutro, ko je bilo stanje tako, da še malete v roki ne bi mogu držat :)  Posebnost je bila tudi ta, da včeraj 7.10. je čez dan bilo 27 stopinj, ko pa sem odhajal od tam ob 23:00 je bilo 19 stopinj. Ko sem se pogovarjal z prijateljem iz Kamnika so pa čez dan imeli 15 stopinj. Tako da brisača ki sem jo imel ob sebi mi je kar prav prišla. Zgleda, da za te Zvočne Mandale stojijo zadaj tudi Bitja štirih elementov in nam priskrbijo ugodne vremenske razmere in upam da bodo le te se obdržale tudi do konca oktobra, ker sem pravkar dobil sporočilo da bo novi Gong jutri pri meni.

Hvala ti za komentar, Namaste R

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE

Robi, živjo!

Kopel včeraj je bila (ITAK) super.

Pišem pa ti iz drugega razloga. Bistvo: košarica za prostovoljne prispevke. S tvojo odločitvijo za prostovoljne prispevke se zelo strinjam. Zdi se mi, da s tem omogočiš kopeli tudi tistim, ki jim vsak dodaten izdatek predstavlja velik strošek. Pa doda kdo drugi kaj več. Ampak: košarica. Ma kje je ta košarica za prispevke? Vedno jo iščemo. Sicer lahko rečem, da si včeraj to košarico vsaj osvetlil. Napredek. Mislim pa, da bi košarico moral tako postaviti, da bi bila DOBRO vidna. Ne boj se. Ne bo videti, kot da ti gre samo za denar. Mislim pa, da bi prav s postavitvijo košarice na dobro vidno mesto na nek način pokazal tudi določeno samospoštovanje. V končni fazi: da lahko izpelješ take čudovite kopeli, moraš vložiti ogromno časa, energije, volje, znanja in tudi finančnih sredstev. Predlagam, da košarico postaviš na neko mizico ali kaj podobnega. Po feng shui-ju  denar in torbica ne smeta nikoli ležati na tleh. Enegija, spoštovanje..

Ostani tak, kot si – samo košarico bolje postavi.

Z dobrimi željami …

JAZ  ODGOVARJAM

Hm, spet en lep mail, ki mi je dal mislit, tko da sem na košarico že montiral lučke, jutri pa grem po montažno mizico. Po Feng Shui-ju mam že sobo urejeno, ampak, na to glede denarja, nism niti pomislil, čeprav imam do tega denarja poseben, za nekatere mogoče malo čuden odnos, ker ta denar ne gre nikoli direktno v denarnico, ampak skozi en postopek čiščenja. Ne, to ni pranje denarja :) ampak čiščenje z Vijoličnim Očiščevalnim Plamenom. Zakaj? Ker usak bankovec ali kovanec nosi energijo tistega, ki ga je imel in še energijo tistih ki so ga imeli v rokah pred njim, zato postavim škatlo z denarjem na moj oltarček in odredim, da naj Vijolični Plamen očisti ta denar vseh nepotrebnih energij. Tako naredim nekaj dobrega za vse tiste ki bodo ta denar še dobili v roke.

Še enkrat hvala za predlog, Robi

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE

Napisala bi ti še par besed o zvočni kopeli. Vsaka kopel je poglavje zase, vsaka ima svoj ritem, svojo moč in sijaj, vsaka je natančno taka, kot je potrebno da je in doživljaš jo tako, kot si sam dovoliš. Ni besed, ki bi lahko izrazile dovolj zahvale za vse, kar prihaja iz kozmosa direktno, ali preko tebe (vas) na nas. Zagotovo pa je del naše hvaležnosti že to, da se jim prepustimo in se povežemo z njimi tam zgoraj. Veselijo se naše družbe, prav tako kot smo veseli mi, ko jih začutimo. Prepričana sem, da so te izbrali za to, ker verjamejo vate, da lahko izvedeš njihov namen, da širiš luč, ljubezen in radost in da to tudi postajaš. Zvoki, ki prihajajo izpod tvojih rok so rušilni, ki vibrirajo in premikajo telo, a hkrati so tudi nežni, ki božajo in zibljejo. Natančno vse to kar potrebujemo. Vse to sem sinoči tudi doživljala, ko sem objeta s svojim notranjim otrokom ležala in jokala od sreče.

Hvala ti Robi in bodi to kar si, bodi svoj.

Lepo se imej in pozdavček …

JAZ  ODGOVARJAM

Ja res je, vsaka kopel je na nek način drugačna, ima svoj ritem, če hočem ali ne. Včeraj sem to nehote hotel, preizkusil malo drugačen ritem, nad katerim je bil še Danijel, moj soigralec, presenečen. Zato mi je na koncu postalo jasno zakaj sem šele danes dobil sporočilo, da bo novi Gong prišel jutri v Slo. Z dneva v dan sem bolj prepričan v to, da so Gongi živa bitja, ker ni dveh udarcev (čeprav udarec ni primeren izraz) po katerih bi Gong oddal isti Zvok. Naj si bo to maleta ali skokica.

Praviš, da se oni tam zgoraj veselijo naše družbe… Mislim da izraz “zgoraj” ni več pravi ker oni so se spustili že dol oz niso zgoraj nikoli bili. Ma vem kaj si hotla rečt. In dejstvo je, da oni hočejo da jih mi pokličemo ker drugače nam ne morejo pomagat. In prav to delamo Jaz, Danijel Matic in Aleksander pred začetkom , ko postavimo vse instrumente. Nekaj krat ponovimo Oderdbo za posvetitev prostora. Če hočeš jo lahko dobiš na dnu prve strani od Gongov. Na strani Jaz Sem pa je objavljeno zadnje kanaliziranje Nadangela Rafaela ki glasi: Nadangel Rafael: Pokličite nas! Kjer piše točno o tem kar ti praviš, kako se veselijo naše družbe, naših klicev.

Hvala tebi, Robi

——————————————————————————————————