6. ZVOČNA GRAD KROMBERK 23.9.09


—————————————————————————————————–

6. ZVOČNA  NA  GRADU  KROMBERK  23.9.09

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  PIŠE

Robi!


Hvala!!!!

Če si sem si kdaj predstavljala kaj je to nirvana, potem je se je to zdgodilo danes. Mir. Samo mir!! Bolj kot je veliki gong igral, večji mir se je naseljeval v meni. Samo mir. In še preden je bilo konec sem prosila nebo naj ti stotero povrne mir in ljubezen, ki ju, s svojim darom, med zvočno kopeljo deliš med nas.


Lahko in mirno noč tudi tebi


….

——————————————————————————————————

JAZ  ODGOVARJAM


No lepo, spet me je, ko sem prišel domov že čakal en čudovit mail, eno potrdilo, da smo na pravi poti, skratka plačilo zame. Mir, en velik mir me je spremljal že dan pred Zvočno, že na srečanju med Odrejanjem se je čutilo tisti mir in hkrati Moč. Učeraj pa na dan Zvočne, se je ta mir še povečal. Na nobeno Zvočno nism še prišel z takim mirom v sebi. In ta mir me je spremljal use do trenutka, ko je blo treba kako besedo rečt, baje da nas je blo spet 130 in še so prihajali in ob pogledu na tisto gručo ljudi, moram priznat, da se mi je parkrat kar malo zataknil jezik. Malo tudi zato, ker bi vam imel veliko stvari za povedat, predvsem pa zaradi hvaležnosti, da se za tak Sveti dogodek, za tako Veliko služenje zbere toliko ljudi. In med ponavljanjem Velike Invokacije, sem res komaj zdržal, da ne bi padel v jok hvaležnosti.

Hvaležen sem tudi zato ker vidim in slišim, da ti/vam je ušeč moj glasen način igranja. In kljub temu glasnemu načinu igranja ste na koncu skoraj usi spali kot cucki. Ampak vedi, da ni sam velik Gong ki igra ampak vsi trije, kakšen krat tudi vsi štirje in upam da na naslednji Zvočni se pridruži še eden, še Večji, peti, kateri je prav v tem trenutku v fazi izdelave.

Iz Srca pa hvala ti za tvojo prošnjo miru in ljubezni. To mislim da je v tem trenutku na Zemlji najbolj potrebno.


HVALA HVALA HVALA, Robi

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  IZ  MONFALCONA  KOMENTIRA

Caro Robi,

grazie di cuore per la bella serata di ieri.

La forza dei gong mi da sempre molti benefici e di questo ti ringrazio.

Mi sento molto in sintonia con il tuo modo di donare pace ed energia di guarigione in maniera molto rispettosa di tutti.

Son contenta che stanno venendo sempre più persone dall’Italia e vedrai che tra un pò si potrà fare qualcosa di speciale per queste persone italiane. Volevo comunque dirti che come parli tu l’italiano va MOLTO BENE. Le tue parole sono semplici ma sono quelle giuste per accogliere il suono dei gong perchè vengono dal tuo cuore e questo tutti lo possono sentire.

Grazie ancora

IO  RISPONDO / JAZ  ODGOVARJAM

Non c’e di che, a me fa onore se viene gente da altri paesi, anche se non capite propio tutto quello che dico e anche se non riesco sempre a trovare uno che traduce, ma voi venite lo stesso. Si mi farebbe davvero piacere se mi invitate anche in Italia, se anche in Italia ci fosse gente che vorebbe venire nei bagni di Gong, se volesse fare qualcosa per Se e per la Madre Terra. Insomma, mi farebbe davvero piacere se i miei Gong suonassero anche in Italia, anche perche il nuovo Gong che ho gia ordinato, proprio in questo momento si fabrica in Italia.

Grazie a voi

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  KOMENTIRA

Robi!Hvala za cudovito zvocno kopel !Zemlja je drhtela z nami ob  zvokih gongov in z   venere  se je sprostila mocna energija-svetloba! Cutila sem mir v sebi -pa tudi bolecine in nemir v nogah in malo sem imela tezave z dihanjem! Lp

JAZ  KOMENTIRAM

Hvala vam, ker pridete in upam, da se še kdo drugi zaveda kaj na teh Zvočnih delamo oz kaj se dogaja. Verjamem, da dobivamo pomoč z venere, velik mojstrov z Venere ima namen pomagat našemu planetu in mi z Zvočno jim damo to možnost. Glede tažav z dihanjem in nogami? Noge nas nosijo naprej v življenju in dihanje predstavlja sprejemanje življenja samega. Mogoče ma to kako povezavo z odgovornostjo glede energije z Venere.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  KOMENTIRA

VTIS včerajšnje kopeli

pozdravljen,

sem ti hotela že včeraj pisati, ampak sem se vzdržala, ker sem se raje osredotočila na omamno naslado, ki se je vsa akumulirala po kopeli. Vćeraj je bilo naravnost čudovito, drugačne vibracije zame, za razliko od prejšnjih. Od majhnega imam močna sporočila v sanjah, vizije, stike z določenimi bitji, in seveda tudi stike z zvoki. Dostikrat sem v sanjah slišala in se prepuščala zvoku, katerega sploh nisem znala opredeliti. Kovinski zvok, nadkovinski zvok ali zgolj zvok, ki te srka vanj in istočasno padaš vase, nazaj k svoji naravi. Včeraj je bila ta kopel zame, kot ljubljenje. S prodiranjem zvoka vse globlje in globlje, so bile prve asociacije na mantro mojega učitelja Babaji-ja, kasneje se mi je zdelo, da se bo plamen ognja prekril kot oblak nad nami, prepuščala sem se in prepuščala, hotela še in pe in globlje in globlje, pustila sem, da se popolnoma predam; popolna predaja, katero je težko narediti, ker vedno imamo določene blokade in se nam ustavi pri eni naši umetni’ meji.

Spustila sem še edino opornico, katera me je držala v teh mejah in stopila sem nad lastnimi mejami, vase. Čista ekstaza, mogoče se bo slišalo, malo ekscentrično, ampak to je bilo neke vrste orgazem, kateri ni bil na zemeljski ravni, ampak transcendenca. Tisti, ki se je resnično že kdaj ljubil s svojo Shakti ali obratno s Shivo bo razumel, tole transcendenco.

In ta občutek orgazmičnosti, me je še spremljal še danes, nepopisno ugodje, zlitje samim s  sabo in celim stvarstvom. Končno je dobilo svoj pravi pomen, tega občutenja. Tančice Maye so včeraj zvečer izginile.

Robi hvala tebi, MAticu in Danjelu za vso srčnost, katera se čuti, iz vaše prisotnosti ob kopeli.

Včeraj je vse dobilo svoj smisel in namen.

Om namah shivaya

in še nekaj sem pozabila; tisti zvok iz otroških sanj in kasneje, ko sem ga v sanjah doživljala, tisti zvok, jakost, frekvenca se je včeraj srečala z mano. našla sva se; moja prisotnost in on – zvok. hvala, bila je res čista transcendenca.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  KOMENTIRA

Robi!

Lepa hvala za čudovite kopeli, zadnjo in vse prejšnje. Sem si vzela tudi čas in prebrala vsa doživetja. In kaj vidim? Udeleženka piše, udeleženka, udeleženka…. kje so pa udeleženci? Kje so moška doživetja, kje njihove duše? Jih je sram? Česa?

Upam, da bo koga opogumilo! Končno naj bi na zemlji bila uravnotežena energija jiga in janga.

Pa lep pozdrav

JAZ  ODGOVARJAM

Hm, glede nato, da je na zvočni skoraj vedno prisotnih pbl 98% žensk bo treba še malo počakat, ker mislim da energija jinga in janga še ni povsem uravnovešena :)

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  KOMENTIRA

Hvala, Robi, tudi Tebi, Tvojim rokam in Gongom, ker pomagaš prižigati te Lučke. Pred katkim sem našla ta čudoviti blagoslov, ki mi budi srčno čakro, ko ga preberem. In zdaj je pravi trenutek, da ga pošiljam naprej:

Naj Bog drži svojo močno roko nad teboj.

Naj ti da budne čute in široko srce.

Naj ti podari dar sočutja,

da bi se smejal z veselimi

in jokal z žalostnimi,

da bi tolažil tiste, ki jokajo,

plesal z osvobojenimi

in dvigal tiste, ki ležijo na tleh.

Naj ti položi moč v srce

v roke, v noge.

Naj te blagoslovi z vso svojo nežnostjo.

JAZ  ODGOVARJAM

Hvala ti za ta blagoslov, ampak vedi, da rek: roke ki pomagajo so bolj svete od rok  ki molijo, se nanaša tudi na vse vas, zato hvala tudi vam, R

——————————————————————————————————

UDELEŽENEC  PIŠE

Hvala lepa. Meni zadnje dni uspeva ustvariti vedno boljši energijski pretok skozi mene do tistih, ki jim pomagam. To razumem kot sklop več dejavnikov, od kozmičnih sprememb do sprememb, ki jih uveljavljamo vsi, ki vemo kaj je dejanski cilj našega obstoja do odlične zvočne kopeli  pri brunarici v Kočevju. Vse to mi omogoča, da dam več od sebe, da napredujem.

Hvala za vse kar nam daješ, Jože.

JAZ  KOMENTIRAM

No lepo, po dolgem času spet moški piše, čeprav sem useeno kar avtomatsko napisal UDELEŽENKA… Spomnil si nas kako pomembno je delat na sebi in da je prav tako pomembno pomagat drugim. In res ne moremo rečt da zasluga gre samo eni stvari, ker se zavest kolektivno spreminja tudi zaradi energij katere sprejemamo iz drugih planetov in …. v našo pomoč. Glede dajanja pa, Jaz dajem samo možnost, Vi ste tisti ki nekaj nardite.

Robi

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA  KOMENTIRA

Gongi, vibracije, potovanje v notranjost samega sebe. Čutim, da bo tokrat nekaj enkratnega in posebnega.

Za uvod kratka molitev, ki omenja Kristusa in je ne morem sprejeti. Nato se po navodilih povežem  z materjo zemljo, tokrat hvala bogu nobenega vijoličnega plamena, ki ga ne morem vizualizirat, pač pa Robert omeni, da bomo potrebovali kramp, težko orodje, s katerim bomo razbijali po nas, v nas, okoli nas. Čiščenje torej.

Jaz sem samo medij, skozi katerega se vse to prenaša, saj ves čas ostajam povezana, vendar dvignjena nad dogajanje. V srcu začutim neizmerno toploto. Jaz sem ljubezen! Čas je za afirmacije. Ja čisto ljubezen dobivam in dajem. Komu in od koga in to med podiranjem sveta. Nato gre navzgor, se za hip zadrži v vratu ter dalje skozi čelo čutim valove, ki me kot obroči stiskajo okrog možganov. Do vrha glave. Tam buta, žge, srbi, samo čakam, kdaj mi bo odprlo glavo in puhnilo ven. Pa nič takega. Ob glasnem poku se vse prerazporedi, razblini kot nepomembna misel. Spet ljubezen. Spet toplota okoli srca, širi se na vse strani za vse preživele in tiste ki so izginili za večno, ki so se žrtvovali, da bi nahranili zemljo.

Za uvod večplastno 3D šumenje, ki me potegne na nevidni oblak, telo pa kljub temu ostane povezano s koreninami. Odpelje me nekam, kjer sem že bila, vendar ne morem locirat, kje bi to bilo, malo me bega, načenja navidezni notranji mir. A kmalu izgine, ko zaplavam skozi zvoke otožne piščali, strašljivega didžiriduja, vsemogočnega gonga. Umazane tovarne, sivine, pokvarjen svet, žalost, smetišče, laži, zarote, prenasičenost, smrt …. 2012 prihajam! Gong postane silovit, vibrira skozi mene, spodkopava temelje, zemljo, skalovje, gorovje, kot da se zemlja ruši. Od vsepovsod začnejo dreti potoki, naraščajo, odnašajo s seboj vse, kar pride njih deroči vodi pod roke, silno rohnijo po strugi, prinašajo strašno nevihto in še hujše grmenje in bliskanje, drevesa postajajo strelovodi, gozdovi se vžigajo, vse gori, divja, se ruši hitro kot blisk, hrupno kot grom, dokler glasno ne poči. In tišina. Lebdim nad požganim planetom, prekritim z vsaj metrom pepela, od vsepovsod se nekaj kadi, tema je, le tu pa tam kako napol goreče deblo daje kanček svetlobe, v soju katere opazim še nekaj predstavnikov moje vrste. Oni me ne morejo videti. V krogu plešejo ob spremljavi bobnov in se zahvaljujejo, ker jim je bilo dano preživeti. Morda prav meni, ker so občutili ljubezen in ji sledili ven iz pepela. Tudi zemlja je preživela in me do vratu pogoltnila vase, tako da iz žabje perspektive tik pred očmi gledam nje preporod: vse začenja zeleneti, poganja deteljica začenši pri meni in se širi tako daleč kamor seže oko. Ta nenadna ozelenitev me dvigne, me osvobodi, spet potujem po nevidni orbiti. Obnovijo se tudi reke in hribi, jezera, dež, veter. Spet me nese preko istih krajev kot pred apokalipso. Nekako jih čutim, čeprav ni ničesar več tam. Modrost nam dovoli, da sprejmemo izgubo vsega in vseh predvsem.

Deteljica vedno bolj cveti, svet dobiva barve, ponovno se sliši ptičje petje, cvrčanje žuželk, rahla sapica pihlja, voda v daljavi žubori in sonce končno vzide iz polmraka. Vrnejo se sreča, mir in veselje. Torej teorija gaja deluje. Do konca meditacije uživam v  čistem raju ob umirjenih zvokih piščali. Gongi potihnejo, nič več ne rušijo.

Zbudim se. Prvo kar čutim je, da moram domov, objet mamo. Še prej grem do R, se mu zahvalim za čudovito predstavo, ki me je peljala skozi pekel in nebesa ter mu na kratko opišem svoja videnja in kaj mi je storiti. In že me ni več.
Hvala Robert!

——————————————————————————————————

UDELEŽENEC  PIŠE

Hm, so te dacarji že obiskali? Posluješ brez izdaje računa za te tvoje kopeli. Sam sem bil nekajkrat, pe se mi poraja vprašanje…. Dal sem prispevke, zanje ni računa, kam to zavedeš. Napisal si, na facebooku, da je bilo prisotnih okoli 140 ljudi, pardon, spečih cuckov, ki so gotovo prispevali v povprečju vsak po 5 evrov, kar bi zneslo 700 evrov. Komu plačuješ davek na takšne zneske, ko pa dobivaš vse v kešu?

Na enem od tvojih dogajanj ali pa kar na večih se bodo pojavili opazovalci…

Fajn mi bodi – do takrat!

Lukec

JAZ  PREDLAGAM

Če si za to se lahko dobimo na eni kavici, da mi poveš kaj več, hvala lp R

No, ker vidim da ti ni do tega, da se dobimo na kavici ti bom odgovoril preko maila. Do sedaj sem objavil še vsak mail ki mi je bil poslan in dovolil si bom objavit tudi tega. Prvič brez da bi vprašal za dovoljenje.

Če bi bilo res (kar se tiče zaslužka) tako kot govoriš potem ne bi potreboval službe. Če bi bil za kavico bi ti mogoče tudi povedal kakšen je bil, je in kakšen še bo moj vložek v to. Ker za organizirat tako srečanje verjemi, da je potrebno vložit precej denarja, truda, volje in časa, predvsem pa Srca. Zakaj Srca? Ker namen te dejavnosti ni služenje denarja ampak služenje Planetu in dat možnost ljudem, da naredijo nekaj za sebe, citiram tekst iz Velike Invokacije: Da Luč razsvetli ume ljudi… Da Svetloba oblije Zemljo… Da se Ljubezen prelije v srca ljudi… Da se Kristusova zavest vrne na Zemljo… čeprav ne vsi to tako razumejo. Tudi ta mail bi lahko sprejel kot ene vrste grožnja, ki izvira iz ljubosumja in strahu. Ampak ne, poizkusil ti bom odgovorit iz Srca, v imenu Kristusove zavesti. Hvaležen sem ti za ta mail, ker na ta način, med drugim, tudi obvestim udeležence, da dejavnost kjer so prostovoljni prispevki ni obdavčena in zato jaz ne morem izdat računa ker ne vem koliko je kdo prispeval.

Lp Robi

——————————————————————————————————