ZVOČNA KOČEVJE 14.9.09

UDELEŽENKA:

Če to ni Božja ljubezen do tvojega dela, Robert in Božji blagoslov za nas udeležence, pa tud ne vem..samo kar sem se vsedla v avto so padle prve dežne kaplje.  :-)

In osebe, kot si ti Robert, ki izžareva toliko ljubezni, miru, miline pa tudi nisem že dolgo srečala. To sem občutila.

Očarana sem nad kopeljo, neverjetno se mi zdi, kakšne zvoke znaš izvabiti iz gongov. Fascinirana sem bila nad najbolj glasnimi zvoki gonga, grmenjem..kar preplavili so me po celem telesu, dihanje je naraščalo- se mi je zdelo, da do skrajnosti visoko.

Kako zelo bi mi pasala tišina po koncu zvočne kopeli, prav motilo me je takojšnje govorjenje ostalih udeležencev. Se zavedam, da vsak čuti po svoje.

Da zaključim, Robert HVALA TI, za to čudovito izkušnjo, hvala ti za vse izrečene besede, objeme. Hvala ti, ker nas osrečuješ z zvoki gongov.

Hvaležna sem za to čudovito življenje, za srečo, ki sem jo danes občutila.

JAZ  KOMENTIRAM:

Ja, to je že v tretja Zvočna letos v naravi, ko nam je Bog dal vedet da ima rad nas in našo “dejavnost”. V Gorici je že čez dan padalo, v Kočevju pa nič. Pridemo tja, zaigramo in na koncu kot praviš ti, pade par kapljic, ampak le toliko da niti opreme ni bilo potrebno pospravljat, zato sva se Jaz in Danijel raje pridružili debati o Zvočni z tistimi ki so ostali, (čeprav tudi jaz mislim, da po Zvočni je najbolje ostat v sebi in it domov). Zgledalo je kot, da je Bog hotel z tistimi kapljicami dat še zadnjo piko n i kar se tiče čiščenja tistega kar se je iz nas spucalo. No, potem v miru pospravimo in ko startamo, ko pridemo iz Kočevja se začne naliv ki nas je spremljal skoraj do razdrtega. Neverjetno….

Kar se pa tiče drugega dela tvojega maila, v naši slovnici še ni besed ki bi opisale mojo hvaležonst Tebi in Stvarniku za učerajšnji dogodek.

Useen Hvala Hvala Hvala, R

UDELEŽENKA  ODGOVARJA  NASLEDNJI  DAN:

Želim začeti z veliko zahvalo ljubim Angelom za pomoč, ki mi je prišla na tako simpatičen, zanimiv način in seveda Tebi Robert, ker si bil njihov posrednik meni, da sem razumela, dojela odgovor.
Gre seveda za razmerje, katerega del sem bila. Da, dobro si sklepal, res sem bila v razmerju s človekom, ki mi je bil uredu tako na pogled, kot tudi osebnostno a nikoli nisem mogla v vsem tem času, tj. enemu letu in štirih mesecih, začutit nečesa globjega, čustev, ki bi se porajala iz moje globine mene. Tolažila sem sama sebe, da pa sej to niti ni tako važno, važno je to, da se dobro razumeva, da imava skupne interese, pa da mi v bistvu z njim ničesar ne fali. Zavedam se, da če bi zmogla zanikat del sebe, ki želi nekaj globjega, bi lahko imela povsem lagodno življenje. Že tako je počasi namigoval, da bi se vselila k njemu a hvala dragemu Bogu in Njegovim čistim bitjem Božanske luči, Angelom, da sem zmogla bit toliko močna, da se nisem vdala in pristala. Vse je imel urejeno, moje bi bilo samo to, da se vselim, zaživim povprečno življenje, ki ga popestrijo potovanja, pohodi v naravo, potepi z motorjem, obiski savne in masaž, čez čas pa morda še kak otroček. Ampak ne, vsemu sem se odpovedala, ker sem pogrešala ljubezen v tem razmerju. Ko sem bila sama sem se tolikokrat spraševala, če sploh imam realne želje, na čase tudi dvomila sama vase, če ni zgolj utopija to kar resnično želim in z vsem svojim bitjem VERJAMEM. Tudi, ko sem njemu skušala opisat to ljubezen, mi je dejal, da naj ne fantaziram, da je taka ljubezen možna samo v filmih in ne v resničnem življenju. Na trenutke sem celo verjela, da ima prav.
Da skrajšam, moje razsvetljenje se je začelo, ko je v javnost prišel tisti grozni posnetek, kako žive piščančke meljejo, pa ne, da bi obsojala, samo takrat sem resnično prvič pomislila, kako lepo bi bilo, če bi bil moj partner vegi. Grozna mi je bila misel, da moj tip podpira to morijo. In sem šla na stran … zgolj zato, ker sem želela videt koliko je moških v Slo vegijev. To sem Ti že itak pisala, kako mi je pač izmed množice padla v uč tvoja ponudba. In sem šla brat tvojo net stran. In to ko sem  ti postavila tisto vprašnje o dušnih sopotnikih, pa potem še eno bolj podrobno. In ja, tvoj odgovor me je “streznil” , takrat sem resnično dojela, da so skupni interesi lahko samo prijateljstvo in da je sex samo goli sex in nič več ,če ni prisotnih čustev. In potem je tu že bila prva Zvočna kopel zame, na katero sva nameravala iti skupaj a sem čutila, da moram se je udeležit SAMA. In tako sem se izgovorila, da grem s sestro. In ni vztrajal. In da se več ne ponavljam, bila mi je res čudovita izkušnja. No in včeraj se je zame zgodil dan D. Celo dopoldne sem prosila Angele, naj mi pomagajo, da se ta iztekajoči odnos sklene po mirni poti. Na poti iz službe me je poklical in že po mojem glasu vedel, da nekaj ni uredu. Počutila sem se dovolj močno, da povem to kar želim. Prišel je..ko sem vidla njegov namrgodeni obraz pa sem bruhnila v tak smeh, da me je samo gledal, kar nisem se mogla ustavit, skoraj v smehu sem rekla, da izstopam ven in tega razmerja, samo gledal me je in vprašal kaj mi je, če sem bila na Gongih in še to da kdaj sem se to odločila. Bil je povsem miren, jaz pa sem vmes med govorjenjem še jokala in potem spet smejala. Crazy woman! Začel je z obtoževanjem, opravičevanjem sebe pa sem ga samo mirno prekinila, da ga ničesar ne obtožujem. Da mi je želja, da ostaneva v korektnih odnosih že zato, ker delava na istem delovnem mestu- trgovini in je uradno on meni nadrejeni. Ni komentiral. Sledila je tišina. Potem z njegove strani, če je to vse in jaz da ja. In sem šla. Svobodna, polna neizmerne hvaležnosti Angelom, da se je tako uredu končalo in kar jokala sem, a od sreče. Noro res! Razmišljala sem, če je možno, da so mi  Gongi dali tako moč, da sem se zjutraj zbudila s trdno odločitvijio, da prekinem. Ljubi Angeli pa so mi pomagali, da se je res končalo na tako hecen, miren način.
Ni besed, ki bi zmogle opisat to neizmerno hvaležnost, ki jo čutim do Angelov, Tebe in Gongov.
In ja, tako zelo sem hvaležna za to življenje, da sem taka kot sem. Tako čudovito, vznemirljivo je živet.
Lep dan ti želi …
ps ( Vesela sem Zate in tvoj bodoči Gong. Naj te osrečuje tako zelo, kot Ti osrečuješ nas z Njegovi mogočnimi zvoki. Pa še največji bo..ehh, moški ste itak obsedeni z velikostjo! ;-)

JAZ  ODGOVARJAM:

Hm hm hm… čestitam čestitam čestitam ti, za tvoje delo ki si ga naredila na Sebi oz tvojem odnosu in zato ker sem spet moral brat z ¨robčkom u roki¨ J Tudi ni lepšega plačila za moje delo kot je to, čeprav vemo, da nism sam, ne v fizični obliki in ne na astralnem nivoju. In tvoj mail je dokaz da je to tako.

Že na zadnji Zvočni sem imel namen o tem govorit ma nekako ni prišlo na vrsto in tako je tudi prav, ker če ne bi preveč govorili, zato pa bom o tem govoril tukaj in zdaj in še na naslednji Zvočni. Poleg tega bom na tej strani pod linkom ¨Delovanje Gongov¨ tudi objavil kanaliziranja, ki se nanašajo točno na to in sicer na reakcije katere imajo udeleženci po Zvočni kopeli. Gre se zato, da po  Zvočni oseba pridobi moč katero, kot reče moj vodnik:  ¨ to sproži tako moč in tako korajžo, da se začne dogajati, da se odpre taka velika sila v duši, da človek reagira tako kakor ne bi nikoli¨. In kot posledica tega se potem zgodi da, ali gre par narazen ali pa se odnos ojača in oboje je prav in nič ni narobe. V primeru, da gre par narazen, na začetku seveda vsaj za enega, se svet zruši, ampak na koncu pa le skoraj usak dobi uvid, da je tako prav. To pišem, ker že od prvih Zvočnih vidim, da se to dogaja in vesel sem da je to tako, ker je na tak način v marsikaterem odnosu trpljenje skrajšano ali pa je odnos okrepljen.

Kar se pa tiče, da smo moški obsedeni z velikostjo… itak da enako privlači enako in ¨visok¨ Gongist more imet tudi velik Gong J hecam se, dejstvo je da sem se zato odločil tudi zato ker mi pričevanja udeležencev dajo vedet, da ima glasnost igranja veliko moč in učinek. In če mi to potrdijo otroci s tem da zaspijo ali pa babice pri 80 ih letih, potem ne more bit drugače kot tako da nabavim še večji Gong. In pohvalit moram Marjana – Syrinx, ki mi je dal to možnost, da sm naročil Gong po naročilu izključno za mene in verjamem da bo moja Odredba Mojstrom uslišana in da bomo dobili pravi Gong in samo za nas.

UDELEŽENKA  PIŠE  NA  KONCU  TEDNA:

Sploh ne vem kje naj začnem, tok mi dogaja :-) Ta iztekajoči teden je zame čudovit. Že od torka zjutraj sem tako zelo čustvena, kot da so Gongi razbili vrelec Ljubezni v meni, da se sedaj izliva iz mene, toliko ene hvaležnosti kipi iz mene, da se sploh ne prepoznam več! Vsaki ljubi dan se Bogu zahvaljujem za to moje čudovito življenje, da sem to kar sem tukaj in zdaj, zahvaljujem se mu za Te, Robert, zahvaljujem se mu za Gonge, pa to, da sem zdrava, da čutim, zahvaljujem se mu za meni trenutno najlepšo pesem od Beyonce- Halo, zahvaljujem se mu za žarke sonca, ki posijejo skozi meglo- saj veš, megla je znamenitost Ljubljane ;-) Razlogov za hvaležnost odkrijem vsak dan več. Zahvaljujem se mu naglas in  zdraven jočem od sreče, ganjenosti. Resnično, tako močnih čustev v meni, tako silne Ljubezni še nisem doživela v vseh 28-ih letih tega življenja. Lahko bi rekla, da niti sama nisem vedela, da premorem toliko Ljubezni. Še v službi sem neverjetno nasmejana, dobre volje, kar so opazili tudi sodelavci.
Aja, opazila sem še nekaj, kar je tudi posledica Zvočne kopeli, zgodnje vstajanje, kar je zame, ki sem rada dolgo spala, res sprememba. Vsako jutro sem se samodejno zbudila pred 6h in tudi vstala. Dopoldne sem tako imela popolnoma zase. Upam, da tako ostane.
Če takole pogledam, Zvočna kopel me je resnično prebudila, naredila čudeže v meni. Kako ZELO sem hvaležna.
Še enkrat zahvala Bogu, Angelom, da sem preko Tebe, Robert doživela tako prijetno izkušnjo s še lepšimi posledicami.
Hvala, ker slediš svojemu poslanstvu in ga tako dobro tudi opravljaš. Za nas.
Hvala Ti, ker si.
Lep večer Ti želim …