5. ZVOČNA GRAD KROMBERK 3.9.09

JAZ  KOMENTIRAM:

Čeprav ste me kot vedno prehiteli z vašimi doživetji, si bom tokrat dovolil napisat par besed in zahval pred vami. Zahvalil bi se rad vsem prisotnim, enostavno zato, ker ste prišli v tako velikem številu (pbl 110). Priznati moram, da me je bilo malo strah, da bo tako kot 1.7.09 ko zaradi nalivov ki so se odvijali v bližnjih krajih, je bil obisk precej manjši. Spet smo bili postavljeni pred preizkušnjo glede vremena. Ampak kljub temu, da mi je GSM zvonil skoraj usakih 10 min in ste me iz različnih krajev (LJ, KP, Italia) spraševali: kaj če bo dež… tukaj je že dež… se vam moram zahvalit, ker ste mi verjeli, da dežja na gradu Kromberk ne bo. In spet nam je narava pokazala, da nas podpira in nam na koncu, ko smo že zaprli use luči, ko je že začelo bliskat in grmet, razjasnila nebo in Luna je zasijala v vsej njeni lepoti.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Hvala za tako mogocno zvocno kopel vsemogocni bozji prisotnosti angelom in vnebozetim ter tebi in vsem prisotnim! Lep pozdrav!

JAZ  KOMENTIRAM:

Prvo ti moram čestitat kako si formulirala zahvalo in sicer: Hvala… vsemogocni bozji prisotnosti… lahko bi še dodala JAZ SEM na koncu, ampak vem da si to mislila. Ja, karkoli se nam zgodi, karkoli dosežemo, se moramo prvo zahvaliti naši Prisotnosti JAZ SEM, ker vse gre preko Nje in tako smo tudi začeli, mislim na prizemljevanje in tiste tri odredbe Jaz Sem sedaj tukaj in …. Glede ostalih Bitji pa je kot sem povedal oz citiral pred začetkom. Če se zavedamo ali ne, če jih čutimo ali ne v tistem trenutku, je z nami na tej Dejavnosti prisotnih precej precej Bitji Luči. Prav v ta namen, ko so vsi ¨instrumenti¨ postavljeni, naredimo obred kateremu rečemo posvetitev prostora (je napisana na prvi strani Gongov) v katerem med drugim zahtevamo prisotnost Bitji Luči, ki nas vodijo in kot smo slišali, tudi oni od nas nekaj prejmejo.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Pozdravljeni  rada bi podelila svojo izkušnjo iz zvočne kopeli z vami

Ljudje radi rečemo, da je zdravje naše največje bogastvo. Res je zato tudi poskrbimo zanj-morda tudi z zvočno kopeljo. K temu spoznanju mi je pomagal moj 3 letni sinek , ki je že po naravi zelo živahen in včasih precej neposlušen fantek. Težko sem verjela, da bom lahko z njim en večir na zvočni kopeli. Pa čeprav sem si to zelo želela kajti zanimalo me je kako ta čudovit zvok gonga deluje na otroku. Tokrat sem poslušala moje srce, ki mi že od jutra govorilo naj ga vzamem nocoj s seboj na zvočno kopel. Ker je že na začetku bil bolj glasen kot Robert sva šepetaje zapustila anfiteater in šla v avto, kjer se je pri odprtih šipah kmalu zazibal v globok spanec med poslušanjem neskončnostnih tonov. Nisem mogla verjeti, ko sem čutila, da se mu je močno povečal utrip srca, med močnejšim razbijanjem gongov kljub temu , da je trdno spal.

TO JE DELOVALO KOT POPOLNO ZLITJE ČLOVEKA S TEMI ČUDOVITIMI TONI.

Moj sin je bil pred zvočno kopeljo močno prehlajen. Drugi dan je prehlad popolnama izginil.

Spoznala sem , da če to zmorejo otroci, ki so dokaz čiste energije zmoremo tudi mi odrasli le, če znamo utišati naš sitni um. Kateri koli zdravstven problem imamo ga bo zvok gonga dosegel le, če bomo mi to dovolili.

Zato ne dovolimo umu ,da nas ovira poslušajmo raje svoje srce. Odprimo ga in dovolimo zvoku gonga, da nas popelje v stanje harmonije in nas reši vseh psihičnih blokad, da se bo naše telo zmoglo zdravit samo.

Prepričana sem ,da vsak udeleženec na zvočni kopeli dobi prav tisto, kar tisti trenutek potrebuje in ne tisto kar pričakuje. Saj je zvok gonga zvok narave, zvoki narave pa so vedno bili in bojo najboljše zdravilo za naše telo.

Srečno

JAZ  KOMENTIRAM:

Ja, Jaz Mamicam, ki imajo namen prit na Zvočno z otroci vedno rečem, da mogoče ne bodo sproščene, če otrok mogoče ne bo zdržal do konca. To se sicer še ni nikoli zgodilo, ker še vsak otrok, ne glede na leta, je v pbl 20 minutah padel v globok spanec. Tebi pa čestitam, ker si se žrtvovala, da si lahko sinkotu nudila to doživetje, katero mu je na koncu kot praviš tudi pomagalo. In bitje srca je po moje bil le znak, da se v njem dogaja nek proces in zjutraj si dobila dokaz, da je to tako.

Se pa strinjam s tabo ko rečeš ¨če to zmorejo otroci….¨ Jaz mislim celo, da so Oni, ker jih nič ne moti in nimajo zadržkov pri izražanju tistega kar so, bolj sprejemljivi kot smo mi. Tudi tisti ženski, ki je povedala, da jo otrok moti, moram na nek način čestitat, enostavno zato ker si je dovolila povedat kar misli.