3. ZVOČNA KROMBERK SončnI mrk 22.7.09

UDELEŽENKA:

Dragi Robi,

hvala ti da si, da delaš kar je tvoje poslanstvo :)

Včeraj kot si lahko videl sem prišla z fantom in ker je bilo tako močno ti moram opisat mojo izkušnjo.

Pred tem sem bila samo enkrat na tvoji zvočni v Gorici. Kot dan in noč. Tokrat sem zelo uživala, čudovite kombinacije zvokov (prvič mi je bilo malo preveč gongov, sem bolj nežna duša in mi je ta kombinacija bolj pisana na kožo). Kot prelivanje sreče, radosti, bolečine, veselja, miru, strahov. Vse je bilo, vse v enem z namenom, da postane na koncu ena sama LJUBEZEN. Kot je postalo tudi na fizični ravni. Bolj ko so bile močnejše vibracije bolj sem imela željo po dotiku, nežnosti, strasti in fantu isto. Če bi bilo po moje bi se kar tam ljubila. Tako je bilo močno, da sva se premaknila zadaj za drevesa in se ljubila. Močna energija je bila prisotna in ko se zdaj spomnem na to je spet prisotna…

Hvala ti, hvala tej energiji.

Pa tudi tvoj objem je še zdaj prisoten v meni. Imaš, imaš veliko…

Pa še nekaj bi te prosila. Ko boš šel na plažo in klical čudovita bitja delfine, če boš čutil mi to sporoči, ker bi bila zraven tebe, v mislih. Jih tudi jaz klicala.

Lepo se imej in veliko se smej :)

in privošči si samo biti, biti, biti v tišini, miru… v naravi…

Lp …

JAZ ODGOVARJAM:

Najprej bi se rad iz srca zahvalil vsem prisotnim, baje da nas je tokrat bilo več kot 120 in verjemite če vam rečem, da se ne da opisat občutka, ki je prisoten, ko pogledam in vidim tako udeležbo in to v času dopustov. Še posebej pa ko odprem računalnik in dobil tak mail. Tudi tokrat sem hotel da začnem js pisat doživetja, ma so me nekateri že prehiteli in me lepo presenetli. Lepo pa zato, ker vidim, da je moja namera delovala in da je ta sončni mrk use skupaj še potenciral. In res je tudi kot sem omenil pred začetkom, in sicer, da za sončni ali lunin mrk se dogajajo lahko tudi lepe stvari. Le od nas in naših misli, občutkov ali želja, je odvisno v kiro smer se bo vse odvijalo. In zgleda da so vaše misli, usaj nekaterih, bile res lepe in če se je poleg tega, na tej Zvočni delalo na srcu, ni nič čudnega, če si je mlad par zaželel ljubezni na tak način, v takih “nevsakdanjih” okoliščinah. Sicer pa, kaj pa je še dandanes vsakdanje? Tudi to ni vsakdanje, da je na zvočni kopeli prisotna mamica z pet mesečnim otrokom, kateri je kljub zelo glasnemu igranju, kot je rekla mama, mirno spal. Mogoče pa zato, ker to ni bila njegova prva Zvočna kopel v “tem življenju”. Ker zadnja Zvočna kopel na kateri je bil “prisoten” je bila 14 dni pred njegovim rojstvom, in tudi takrat baje se ni niti premaknil. Hvaležen sem da je tako, ker to je potrdilo kako naravne so nam te vibracije in to so dve skrajnosti katere dajo vedet da Gongi in ….  niso navadni instrumenti. Poleg tega, kot smo vidli že na prejšnji Zvočni kopeli po dežju, smo vodeni od Višjih sil. In prav v tem kontekstu bom komentiral besede punce v prejšnjem doživetju, ki pravi, da opravljam moje poslanstvo. Mogoče je res, ampak še bolj pomembno se mi zdi da omenim, da smo včeraj z našo prisotnostjo naredili eno ogromno pomembno delo katero mislim, da je del poslanstva usakega posameznika in katerega se ne da opisat drugače kot s tem stavkom: “Naj Luč in ljubezen in Moč, obnovijo Načrt na zemlji” zato iz srca, hvala vam ker ste.

Namaste R

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Jaz bi tam ostala čez noč, ker sem imela občutek, da bi veliko več odnesla, toda videla sem, da te nekako skrbi.

To kar delaš ni samo zdravljenje ljudi, ampak tudi zemlje zato so tam čisto drugačne energije. Že preden sem šla sem imela občutek, da ne gram samo zase, ampak tudi zato , da te pripeljem v Kočevje, ker Kočevje potrebuje tebe, tvoje gonge in luč in tvojo namero.

Sama zase lahko rečem, da so mene prišli rešit, zato sem res srečna, sicer je sedaj še nekoliko boleče, ker to vse čutim na telesu predvsem v glavi ampak negativni programi se brišejo, negativne vezi so se pretrgale. Močno udarjanje gongov sem čutila kot izganjalce zla, nežne zvoke pa kot zdravljenje. Poleg tega sem čutila večjo toploto povsod tudi v nogah in kako potem iz nog odteka, energijski pretoki so se mi zelo izboljšali in pridem do višjih vibracij, veliko zaznam z barvami v meditaciji to se mi je začelo pojavlat že pri prvi regresiji in s tem si lahko marsikaj razložim. poleg tega tudi čutim, da sem veliko bolj mirna, da se je um nekako umiril in ni neprestano tistih misli ki se kregajo med sabo, ko ne veš kateri je ego in kateri sem Jaz.

Hvala ti in hvala, ker si za da prideš v Kočevje, tipčka kjer mislim da bom dobila prostor ni, pride v nedeljo vsekakor bi bilo na ponedeljek. Prosim, če mi poveš kateri ponedeljek v avgustu bi lahko, da se lažje dogovorim.

Hvala ti, …

JAZ ODGOVARJAM:

Ja res me je skrbelo, čeprav lahko res brez vzroka, ampak ko smo mi pospravili uso opremo je bila polnoč in ker moramo luči ugasnit, bi ti tam ostala sama v popolni temi. Sej bi bilo usekakor posebno doživetje ampak moraš tudi razumet da js ko končam kopel sem tudi u nekem stanju ko se mešajo energije. Najraje bi šel kar domov, ostal, v energiji in drug dan prišel iskat instrumente, ker po pravici povedano ko začnem s pospravljanjem ne vem kam kaj spada, in v avtu je izkoriščen usak cm, zato hvala Bogu da sta Danijel in Aleksander ki mi stojista ob strani in mi pomagata. Ampak treba je prostor za sabo očistit na fizičnem nivoju kot tudi na energetskem in zato rabiš čas in bit pri sebi.

Ja res je, Gongi zdravijo tudi zemljo, zato tudi mam, simbolično poslikan planet zemljo na velikem Gongu, da me med igranjem spomne, še posebej ko drsim s flumijem po “zemlji” in “slučajno” ravno na tistem mestu Gong oddaja posebno, edinstveno vibracijo, zvok.

V mojem prejšnjem komentarju sem pozabil omenit, da sem hvaležen in počaščen, da v Gorico prihajajo ljudje iz krajev ki niso tko blizu, kot Kočevje, Ljubljana, Koper, pa tudi iz Sosednje Italije, Trsta pa čeprav ne razumejo jezika. Po Zvočni kopeli se odpravit domov ni isto kot ko greš iz službe. Za Kočevje pa ti sam zrihtaj prostor in pridem. Upoštevaj pa da js rabim precej časa da vse pripravim in pospravim, ker opreme je na vsaki Zvočni vedno več. Recimo na grad pridem ob 18:30 in grem ob 24 uri. To je pomemben podatek če najem prostora plačaš na uro, hvala Bogu na gradu ni tako. No, v skrajni sili lahko rabim 1 uro pred in 1 uro po Zvočni kopeli, ampak potem pa ni časa za se posvetit Ljudem in začutit energijo.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Moj vtis:

Ko sva s prijateljico prispeli na Kromberk, me je amfiteater takoj očaral. Prelep prostor v naravi, le malce odmaknjen od vsakodnevnega kaosa. Priznam, da sem se malce z zadržkom spustila s parkirišča, a kmalu si mene in mojo prijateljico prijazno prišel pozdraviti in sprostil začetno zadrego. Že samo to, da sem se znašla na tistem travniku med množico ljudi željno pozitivne energije in čistih misli je bilo čarobno.

Takoj ob prvih zvokih gongov mi je njihov zvok prijal, vednar sta me kasneje stopnjevanje melodije in vibracije ponesla do motečih in celo bolečih zaznav. Bolečino sem čutila v predelu glave nad sinusi. Kljub malce nadležni bolečini pa sem se počutila dobro. V nekakšno globlje meditativno stanje ne morem reči, da sem padla, sem pa uporabila nekaj dihalnih vaj iz reikija. Ob tem sem se spomnila vseh mojih bližnjih, ki jih imam neizmerno rada in vsakemu posebej namenila lepo misel.

Občasno sem pokukala od kod prihajajo tako nenavadni in lepi zvoki, saj sem imela občutek, da igra celoten orkester. Obdajali so me mir, tioplina in zadovoljstvo. Nad mano je bdelo zvezdnato nebo in počutila sem se povsem…varno!

Zelo lepo je bilo tudi ko sem prijateljico prosila, če mi poda svojo roko in sva se skupaj zazrli v Veliki voz na nebu. :-) Bili sva tiho, a začutila sem kako sva obe hvaležni za dolgoletno prijateljstvo , ki naju združuje in da lahko tudi to izkušnjo doživljava skupaj.

Zame je bilo pomembno že to , da mi je bila dana možnost , da se umirim v naravi in namenim misli stvarem, ki so v življenju zares pomembne… osebe, prijateljstvo, ljubezen… OBČUTKI in MI SAMI. Premalokrat se zavemo kako pomembni so takšni trenutki in si vzamemo čas zanje.

Hvala Robi še enkrat za ponujeno priložnost , hvala tvojim gongom in vsem, ki so te spremljali pri vodenju Zvočne kopeli tisti večer, ko sem lahko bila prisotna z vami. To so občutki ki sem jih odnesla s seboj v Koper, ko je bila pot do doma kratka kakor še nikoli do tedaj. :-)

Lepo je, da so med nami osebe, ki širijo toplino in zavest! :-) Topel objem!

JAZ KOMENTIRAM:

Jaz mislim, oz sem v to že prepričan, da še posebej Gong, s stopnjevanjem in stopnjevanjem vibracije globlje in globlje prodira v naša telesa in ruši kar je za zrušit, kar je za nas nepotrebno. In kot posledica tega, ker po usaki akciji sledi reakcija, prihajajo na dan spomini, mišljenja, občutki in bolečine tam kjer se kaj dogaja, zdravljenje namreč. To je tudi moja glavna namera: JAZ SEM DEJAVNOST SVETEGA OGNJA (več o Svetem Ognju na strani Jaz Sem) in v tem je zajeto vse, vse tvoje namere, želje, usake posameznice in posameznika….. tiste seveda, ki so del Božjega načrta za tebe.

Praviš, da nisi padla v globlje meditativno stanje, niti ni to pogoj. Lepo je če zaspiš, ker tko ti ego da mir, ampak če si v popolni zavesti in ti uspe bit pozorna tudi samo na dihanje, je to že čista zmaga. Če pa ti poleg tega še uspe imet lepe misli o tvojih bližnjih, si pa sploh naredila dobro zate pa tudi za tvoj bližnje. Sej po eni strani se mi zdi škoda spat pri takih zvokih :)

Omenjaš, da se je zdelo da smo cel orkester, sej nism bil sam, bili smo štirje na fizičnem nivoju in še cela grmada Bitji Luči na astralnem nivoju :)

Lepo da omenjaš občutke ker le ti so pri takih stvareh zelo zelo važni, ker občutki so graditelji naše prihodnosti

Glede poti oz vračanja nazaj, mislim da smo usi vodeni, cela naša dejavnost je vodena od Višjih Sil.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Prelomni trenutki v življenju se v literaturi in osebnih spominih ljudi velikokrat prikazujejo kot nekaj veličastnega in takega kar je vseskozi pod kontrolo in vseskozi pod tesnim vodstvom zavestnega in aktivnega. Morda res. So pa lahko prelomni trenutki kar daljša obdobja, ki so vse prej kot jasna razumu in zavestnemu. V takšnih obdobjih se prepleta staro in novo v vrtinec dogajanj, ki človeku zameglijo dotlej jasno povezavo s svetom in sabo. Izgubi se orientacija v času in prostoru, ne ve se več kaj je spodaj in kaj zgoraj, zakaj se kaj dogaja in čemu je kaj namenjeno. Vrtinec se krepi in koncentrira vse do točke, ko človeku ostane samo iskrenost do sebe, do vsakega malega atoma v sebi. Dogajanje sproža eno samo željo, željo po razbistritvi in ponovnemu jasnemu pogledu na svet.

Sama sem se znašla prav v takem obdobju in ko sem odhajala na zvočno kopel sem v sebi prihajala z eno samo željo, željo, da bi se jasnost vrnila v moje življenje. Ničesar drugega.

Kopel se je začela fantastično. Zvoki nebeških zvonov so odpirali dogajanje in nisem si mogla kaj, da ne bi vstala in pogledala od kje prihajajo. Videla sem, da zvoki prihajajo od velikih kristalnih posod, ki se smejejo in vibrirajo med nami in nebom ter nam prinašajo blagoslov.

Čisto pomirjena in navdušena sem se ponovno spustila na tla in se prepustila, da me pelje tja kamor me pač mora. Zelo kmalu nisem več čutila telesa. Celo se je spremenilo v eno samo toplo energijo, ki je bila povsem izven dosega moje volje. Samo rahel šum mojega plitkega dihanja mi je dal vedeti, da sem še tu. Nenadoma so se mi usta rahlo odprla in ob njenih robovih se je prikazala bela kepica, taka otroška, lepa, neskončno srčna in vesela. Povedala je, da je moja duša in da mi je prišla pokazat kje je pot ven iz telesa, ko gre gor, onkraj, v Božje.

Veliki, kovinski in močni gongi so me popolnoma priklicali nazaj na zemljo, da mi je razum dal razumeti kako velik dar je to življenje tu in da je naša največja dragocenost ta da življenje sprejemamo tako kot je – od teme do svetlobe. Vse ima svoj pomen in vse nas bogati.

Ko se je kopel končala se kar nisem mogla sestaviti skupaj. Še vedno je vse vibriralo. Skrbelo me je kako bom privozila domov. Ob odhodu sem ti, Robi, zaupala svojo bojazen in rekel si, da me bo angel odpeljal varno do doma. In res je bilo tako. Na prazni in temni cesti nedaleč od amfiteatra je stal mali zlato rumeni avto, da sem se vprašala kako to, da je tam. Ko sem privozila do njega je speljal naprej in vozil v »mojem« ritmu vse do doma. Svetil je skozi temo in zdelo se mi je, da vozi namesto mene.

Hvaležna sem ti, Robi, da nas z gongi neposredno povežeš z Nebom in Božjim, da lahko doživimo transformacije, ki nas v varnem ovoju čistijo in plemenitijo.

Pozdrav …

JAZ  KOMENTIRAM:

Ja, kaj naj rečem drugega kot to, da me veseli oz v čast mi je, da se taki procesi dogajajon a teh naših “srečanjih”. In spet bom ponovil, v kar sem že 100%, da smo vodeni.

Nebeški Zvonovi oz Krisalne sklede, pišem z veliko, ker si to zaslužijo. Ko sem jih prvič slišal na koncertu ki ga je imel Peter iz Nizozemske in njegovi prijatelji, sem se zaljubil v njih, čeprav sem jih že imel ampak ne take velikosti z tako vibracijo. In nism si niti približno predstavljal da me bo doletela ta čast, da bom čez tri tedne imel že te iste sklede doma oz na Zvočni. Res oddajajo neverjetno vibracijo.

Tvoja izkušnja pa z tvojim potovanjem ven iz tvojega telesa, je le še en dokaz kako pomembna je prizemljitev katero izvajamo na začetku. Tako da hvala za to sporočilo in ker deliš z nami to ugotovitev, kako dragoceno je to naše življenje na zemlji.

Glede priklica Angelov za srečno potovanje domov pa je tako. Delil bom z vami tisto kar mi je bilo rečeno:  Dragi Robi, energije svetnikov spremljajo vsakega ki samo pomisli na njega in blagoslov mu pošilja, nosi

te misli zelo visoko… To pomeni, da če samo pomislimo na enega od Vnebovzetih Mojstrov, Angelov ali Bitji Luči, imajo Oni že vse pogoje, da nam stojijo ob strani. To je zelo enostavna ampak zlata vredna stvar.

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Zdravo, Robi!

Zadnjo zvočno kopel sem izpustila, ker sem se v tem času kopala v morju. Tudi morske kopeli dobro denejo!

Moram pa ti povedati, da je bila predzadnja kopel, tista na začetku julija, zame pravo doživetje. Ko si po kopeli vprašal kako je bilo, sem ti odgovorila, da sem trdno zaspala. In res, še nikoli me ni tako zmanjkalo. Ko sem se zbudila, sem bila kar malo,… ne vem kje. Vendar je bilo to po tistem močnem delu, ko si resnično šel z jakostjo do konca. Imela sem občutek, da se je moje telo razstavilo na milijone delčkov in se nato počasi ponovno sestavilo. Bilo je prav osvežujoče.

In še to. Na kopelih resnično dobim močan občutek povezanosti, enosti, tako kot je pred kopeljo dejal tvoj prijatelj (pri imenih sem pozabljiva, moraš jih večkrat omeniti). Res je tako, kot da bi bila eno z vsemi in z vsem in tudi zaradi tega dobrega občutka vedno komaj čakam naslednjo kopel. Je tako, kot bi prišla domov in še boljše…

Hvala tebi in tvojim prijateljem in hvala vsem tam odzgoraj, ki z nami delijo to doživetje!

Lp …

JAZ  KOMENTIRAM:

Ojla

misliš na tisto kopel na kateri smo meli čiščenje instrumentov, tista na kateri smo dobili blagoslov za naše delo, tisto misliš? Tud zato pa je bilo pravo doživetje, tudi zame. Sej ni da prej nism vedu, ma po tistemu nalivu, ki smo doživeli pred začetkom in kako se je potem kopel nadaljevala, sem zdaj 1000% da nas kozmos podpira.

Omenjaš občutek, da se je telo razstavilo na milijone delčkov in se potem sestavilo. Sej dejansko se to dogaja sam da potem to niso več isti delčki, stari in nepotrebni grejo in pridejo novi. Zato je potem tudi osvežujoče.

Omenjaš tudi občutek kot da bi bila eno z vsemi in vsem. Ja, to je itak eden od namenov kopeli, ma je “slučajno” tudi povezano s “kodami” ki jih sprejemamo iz drugih planetov, zato pa take reakcije na čustvenem nivoju zadnje čase.

Prijatelj ki ga omenjaš je Matic, zdej mislim da bo večkrat z nami in to me prav veseli. Veseli me tudi da nas je vedno več.

V naprej hvala Robi

UDELEŽENKA:

Ja, ja tista kopel, ko je bilo čiščenje, ha, ha. Mogoče pa je bilo zato tako osvežujoče! No, tudi jaz sem mislila, da bo vse skupaj odpadlo. Mogoče se spomniš, da sem te poklicala in vprašala, če kopel bo in ti si optimistično dejal, da je pri vas še suho. Ko sva z možem prišla ni bilo suho, je pa se že skoraj posušilo. Tudi jaz verjamem, da nas tam zgoraj močno podpirajo v vseh pogledih. Samo, da imaš voljo nekaj za nardit, pa imaš že podporo.

Aja, že dalj časa se pripravljam, da bi prišla k vam odrejat v skupino. Saj sama to že počnem, rada pa bi to doživela v skupini. Ali se med počitnicami tudi dobivate? Če bi bila v Gorici, bi verjetno že skočila tu in tam k vam, tako pa se zvečer težko odpravim od doma.

Pozdrav …

JAZ  ODGOVARJAM:

Ja, ti si mene klicala, ampak takrat pri nas še ni padalo, je začelo 50 min pred Zvočno :)

Glede odrejanja v skupini pa tko. Jaz Sem sicer zdaj na morju, ampak srečanja se zato ne nehajo in se ne bodo nehala dokler ne bo Višja sila tko hotla. Tam opravljamo tudi eno veliko služenje, sebi, planetu, skratka dvigamo planetarno zavest, četudi nas je kakšenkrat samo deset, naročeno nam je bilo, da se ta Dejavnost ne sme nehat, četudi grem Jaz na dopust ali pa bilo kam.