1. ZVOČNA GRAD KROMBERK 17.6.09

UDELEŽENKA:

POZDRAVLJENI!

Ker se v soboto na Lokovcu nisem utegnila upisati, bi vama bila zelo
hvaležna če bi me lahko obveščali o vašem delu, ker bi si zelo želela
še kdaj uživati na tako čudovitem koncertu kot je bil na Lokovcu za
katerega se še enkrat prisrčno zahvaljujem. Še danes se mi uravnavajo
energije tako da kar čutim dobro reakcijo.
Prav lep pozdrav in na kmalu na veselo snidenje in seveda poslušanje
vsem skupaj,

pozdravček od …

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Robi, hvala, pridem kar 1.7. in če bo možno tudi 22.7……se že veselim !!! Hvala in lepo da smo delali tudi za naš planet, saj zelo potrebuje zdravljenje, kot tudi mi sami in…..ko bomo ozdravili sebe, bomo istočasno tudi planet, kajti zavedanje bo na najvišjem nivoju in se zgodi samozdravljenje vsega in vseh…krasen dan in se srečamo… 

JAZ ODGOVARJAM:

Ja res je, ko se dela z Gongi se dela tudi za naš Planet in to probam če se le da vsakič spomnit in poudarit kaka priložnost nam je dana…

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Pozdravljen Robert,

mail je pravi :)

Sem se ziva, telesno sem ze ponoci obcutila v predelu jajcnikov bolecino, ceprav ne vem, da bi imela tam kaj za popravit. Sem pa pred letom dni rodila in se verjetno se vse celi.

Z veseljem dobiva vabila, naslednjic pridemo cela druzina. Skoraj sigurno ne 1.7., ker smo na morju.

Super je bilo, hvala za tvojo dejavnost!!!!!!

So ham

Lp …

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

zivjo robi :)

ja zelo bi rada prejemala obvestila o zvocni kopeli, zadnjic sem jo obiskala prvic in s prijateljicami smo bile popolnoma navdusene!!! in komaj pricakujemo novo!!!! :))
sama sicer nisem opazila drasticnih sprememb, ker za enkrat se use stima :)) je pa neverjetno doztivetje in komaj cakam da ga ponovim 1.7. :))

hvala

Lp …

JAZ ODGOVARJAM:

“ker za enkrat se use stima?” kot vedo rečem na koncu Zvočne kopeli: Zvočna kopel se je zdaj šele začela!!!

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Lezala sem do polovice gonganja, potem sem morala lulat in ni mi bilo vec za lezat. Sem sedela in gledala kako upravljas z gongi. Pokrila sem se po glavi, ker me je zeblo. Z mislimi sem svigala okrog, ne vem niti kaj sem razmisljala. Sem pa se, kot vedno, vrtela okrog mojih najdrazjih in o moji nameri, da sem bolj umirjena v sebi. Brala sem, kar pise na tvojem stojalu. Sploh nisem morala umiriti v glavi kaj tocno pomeni, a slutila sem, da si res dejavnost svetega ognja. Transformacija, nekako tako.

V enem trenutku pa sem se zavedala, da Jaz sem dala zivljenje dvem bitjem. In sem jokala. Roditi dva otroka v kratkem casu je bilo naporno in se nisem niti zavedala, kaksno  veliko “delo” sem opravila.

Lp …

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

žibje!
ja jest sm bla na gradu in blu je mega. prpelala sm tut fanta, ka je
biw prvič in mu je blu zanimiwo. tku de se bowa še udeleževala zvočne
kopeli. ka sm bla prvič na gongih, sm takoj po koncu apčutila. ka nism
magla spat. no, zej verjetna tu dažiwlam ma drgač. ja, pa mi je blu
zla mega paslušat una muzika pridn sma začil. ka me je spaminela na
indijance. jest se pa zlazanimam za ta kultura. in me zanima kaku se
imenuje tu glasbilo. ka je blu na začitku in na kancu. in tut tista
druga ka je bla na kancu. aja, pa mi je zla ušič tu, ka pustiš čleviku
de prispeva kaj ki mure. ka vrjamem da sa na svitu ldje ka jim gongi
zla pamagaje, sam če murje plačat dalučena usota, si lahka tega
namurje prtwaščit. tu de svaka ti čast!!!

JAZ KOMENTIRAM:

Trtebušne me že bolijo od smeha :)))))))))

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Pozdravljen!

Najprej hvala za mail, istocasno pa tudi potrjujem naslov in udelezbo naslednje zvocne kopeli.
Naj ti se povem da sem bila zelo prijetno presenecena nad iskusnjo, ker sem bila pac prvic na zvocni kopeli, mislim da sem nasla zelo lep nacin za delat na sebi in komaj cakam naslednjo =)

Tako da.. cestitam in upam da bo cim vec takih srecanj.

Lep dan

*´¨)
¸.

  • ´¸.*´¨) ¸.*¨)

(¸.•´ (¸.•´      Lp, …

JAZ KOMENTIRAM:

Ja, pri srcu mi rata kar toplo, ko vidim da moja namera ki jo povem pred začetkom, da je Zvočna kopel priložnost naredit nekaj na sebi, je bila tko tudi sprejeta……

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Živjo Robi,

No, moram ti napisat predvsem KAKO ZELO SE ME JE DOTAKNILO zadnje potovanje z gongi, prejšnjo sredo. Potovala sem v barvasto in neomejeno področje, v katerem sem bila peresno lahkotna. Opazovala sem barve, ki se prelivajo, nobenih ljudi. Le zvok, v bistvu ton oz. zven gongov me je sam peljal. Risale so se mi pokrajine, ki sem jih začutila v telesu. Najprej je bodlo, ščipalo. Potem sem morala it odtočit, da se je telo sprostilo. Očitno sem zelo dovzetna za astralne premike s pomočjo čistih zvokov. In to gong prav gotovo je. Da ne omenjam, kako blagodejno in sproščeno sem se počutila še celo tisto noč in potem zjutraj. Tisto noč, ko si mi privoščil zvočno kopel nisem šla spat do pol treh. Ko sem o polnoči prišla domov v Ajdovščino, sem poslušala tvoj cd z gongi še naprej. In začela pisat. Kar štiri članke sem pričela. Po tistem dnevu pa žal člankov ne zmorem nadaljevat, ker mi ne uspe vstopit v tisto frekvenco. Gong v živo je čisto doživetje, česar mi cd preko zvočnika ne zmore prenesti, žal. Ali pa na srečo, kaj vem?

Po tem dogodku mi je postalo jasno, da meni glasba, zvok, čista vibracija pomeni ne samo sprostitev, temveč tudi ZDRAVLJENJE. In to na več telesih: fizičnem, čustvenem in duhovnem. Ti si omenjal v uvodu predvsem duhovni nivo, za dobrobit Zemlje. Oba pa veva, da se dogaja na vseh telesih, s katerimi človek doživlja sebe in vse okrog sebe. Tudi Zemlja ima več teles in VEM, da z gongi pomagaš tudi Njej.

Vizualizacija in potovanje po astralu mi zvok zelo pospeši. Pred dvema letoma sem izvajala delavnice s pomočjo vizualizacije in vodene meditacije. Z udeleženci delavnic smo vsak zase iskali zunanjo idealno podobo oz. prostor DÔMA. Krasna izkušnja zame kot vodjo delavnice in udeležence.

Podaril si mi cd s čudovito glasbo, za kar sem ti zelo hvaležna. Jaz sem tudi tista oseba, ki sem ti omenila, da bi te povabila na moje posestvo na …, da bi si ga ogledal. In morebiti bi skupaj začutila KAKO, KDAJ, S KOM in še kak pogoj morda… bi ustvarila ZVOČNO KOPEL na mojem posestvu. Ta bi bila z namenom očiščenja prostora in da bi “vložila” novo matrico v ta prostor.

Vse dobro ti želim. HVALA, DA SI.

Objem, ….

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Pozdravljen,

hvala za pošto in hvala tudi za nove Zvočne kopeli v juliju. Povedati moram, da je bil moj prvi stik z gongi čudovita izkušnja, očarali so me in prepričana sem, da sem stik z njimi in vami dobila v trenutku, ko to najbolj potrebujem. Hvala ti za ta večer in hvala ti, da si tukaj in uresničuješ tisto kar je namen kozmosa.


Prijeten in miren dan ti želim

Lep pozdrav …


——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Hvala za ponovno obvestilo. Če se je potrebno prijaviti, se prijavljam za 1.7.- dve osebi.

Zvočna kopel v naravi je posebno doživetje. Je bolj mehka, je pod zvezdnim nebom, je na svežem zraku,…..skratka ima svoje prednosti.

Ko sem se udeležila prve kopeli v zaprtem prostoru, mi je bila mogoče malce preintenzivna, vsako naslednjo pa sem se bolj in bolj odpirala temu brezmejnemu zvoku. Počutila sem se kot čebula, ki jo lupimo po plasteh. Več kot je šlo balalsta proč, lažje sem prenašala močno intenzivnost gongov. Včasih sem bila po kopeli prav uboga, pojavla se je tudi vročina, bolečine,… In na zadnji kopeli v telovadnici sem spustila- prepustila sem se zvokom, ki so me brez tistega začetnega strahu nosili v nove svetove.  Kot sem že dejala, je v naravi vse malce bolj mehko (ali pa se mogoče samo meni tako zdi?), zato mislim, da lahko brez strahu greš v večje intenzitete. Vsekakor je treba upoštevati vse navzoče.

Hvala …

JAZ ODGOVARJAM:

Prijava je zaželjena le zato da pbl vem kolko jih pride. Prostora je, usaj dokler smo na gradu zunaj, dovolj. Ko pa bomo spet noter in še posebej če bodo Zvočne 2x na mesec, pa bo potrebna prijava.

Glede reakcij oz stranskih učinkov Gongov je tako, kot si povedala:  “In na zadnji kopeli v telovadnici sem spustila- prepustila sem se zvokom, ki so me brez tistega začetnega strahu nosili v nove svetove”… začetni strah je tisti ki nas ovira pri vsaki stvari na kateri smo prvič. To rad primerjam, ker je večina prisotnih žensk, s porodom. Prvi porod, baje (ker sem moški ne vem :)))), ni nikoli enak drugemu. Je pa tudi res, tako kot pri Gongih, da tudi drugi in tretji niso enaki. Zato tudi dve Zvočne si niso, niti dva udarca na gong, čeprav se uporablja ista moč na isti točki, ne proizvedeta istega zvoka oz vibracije. Na Zvočnih kopelih pa sploh gremo vsakič, ko smo prisotni, vedno globlje. Spomni se stavka kateri je na letaku ki pravi:  “To so velike reči dragi moji, to so kakor bombe ko eksplodirajo, to so kakor uragan ko počisti, kakor plaz ko poruši velike stvari tam kjer je treba, poruši tam kjer je kaj za očistit. Vibracija deluje da zruši in pade. To ni hec…” In ker vsaki akciji sledi reakvija, vse to prinese določene stranske učinke, lahko kot praviš ti – bolečina, vročina…. Na ta račun se rad pohecam in rečem, da usak drek ki ga očistiš ¨smrdi¨. In precej ljudi, ko začne ¨smrdet¨ zbežijo in rečejo, da ne bodo več prišli na Gonge, ker pol je še slabše. Ta način razmišljanja ni koristen.

Glede okolja se usekakor strinjam s tabo. V prostoru se vsekakor bolj počutiš ujetega kot pa v naravi, katera ti daje občutek svobode. To pa pripomore k temu, da si bolj odprt in sprejemljiv za te vibracije.

Glede intenzitete lahko rečem, da sem si zadnjič na gradu dovolil precej, prvič sem igral na 4 Gonge hkrati (hvala vsemogočnemu stojalu) ampak še zmeraj ne 100% glede intenzitete. Poslušat Gonge na mojem mestu, 20 cm stran, v precej drugačnem stanju zavesti kot ste vi, je MALO drugače. Zato mi vaša mnenja zelo koristijo, da se znebim teh dvomov (tud js sm človek) da igram prenaglas. Jaz Sem sicer prepričan, da je Gong z pravo namero, nemogoče igrat prenaglas, ampak kot smo prej govorili, so ljudje ki so prvič in bi to intenzivnost lahko razumeli narobe.

Iz srca hvala ti za ta mail, Namaste R

——————————————————————————————————

UDELEŽENKA:

Naj ti povem, da sem na kopeli res uzivala. Obcutki so bili pa na momente taki, kot da sem v vesolju v trenutku VELIKEGA POKA’ in me zvok nosi in siri navzven v prostranosti univerzuma!

RES SUPER ! Cestitam tebi in tvojim sodelavcem!!!

Darija

——————————————————————————————————
UDELEŽENKA:

Robi, živio!

Zadnji gongi, ki so bili prvikrat izvajani v amfiteatru gradu Kromberk, so bili zame poplnoma nova izkušnja. Vse do takrat sem se na “kopeli” pripravila, spočila in v glavi umirila. Tisti dan pa je bilo povsem drugače. Delala sem cel dan oz. 12 ur na terenu, tako da sem z zamudo “priletela” na grad. Še dobro, da sem v avtu cel dan vozila s sabo armafleks in spalno vrečo! Bila sem popolnoma izčrpana tako fizično kot psihično. Med kopeljo se ni z mano dogajalo kaj dosti, vseskozi sem bila v stanju zavesti. V zadnjem delu sem celo odprla oči. Zazrla sem se v velike gonge, ki so nihali in me umirjali dokler me dokončno niso umirili in sprostili. In takrat pok – konec kopeli. Nisem mogla vstati in moja edina želja je bila spati, spati, spati…. Rabila bi kako urco, da bi pod zvezdnim nebom odspala in se od celega dne resnično odpočila.

Zato, Robi, če imaš možnost bi bilo morda OK, če bi po kopeli lahko še malo “počivali” ob subtilnih zvokih malih zvončkov ali didgeridoo-ja. Kdor bo pač hotel…. Nekateri ti bomo zelo hvaležni

LP ….