Moje Poslanstvo

posodobljeno 24.3.2017

Naj Luč, Ljubezen in Zvok obnovijo načrt na Zemlji

Drage Sestre in Dragi Bratje Luči…


Skozi leta spoznavanja spiritualnega sveta, Sem si vedno želel svoje izkušnje deliti z drugimi. Kot marsikomu, je tudi meni Stvarnik preko težke preizkušnje (huda prometna nesreča) dal vedeti, da je v Meni vse, kar potrebujem. Kljub zanju in izkušnjam, ki Sem jih pridobil skozi različne seminarje in delavnice, mi še vedno ni bilo jasno, na kak način bi to Sveto znanje lahko širil med ljudi.

Z Zvokom in Besedo sem se neprestano srečeval, vendar Sem šele skozi Tomažev (www.jazsem.net) pristop spoznal moč Zvoka in Besede v taki Luči, ki je Meni blizu. To je bil neke vrste mejnik na moji spiritualni poti. Takrat Sem zaslutil, da je moje poslanstvo širjenje Svetega Ognja (Nauk JAZ SEM, KI SEM) in Svetega Zvoka (Gong). Mojo pot spoznavanja Zvoka sem nato nadaljeval na seminarjih in delavnicah, ki jih organizira Mojca Malek skupaj s svetovnim starešino Gongov Donom Conreaux – om.

Verjemite, težko bi opisal moč Besed JAZ SEM, KI SEM. Tudi, če bi to poskusil, bi Vas omejil, programiral, podobno, kot smo v današnjem času programirani iz vseh strani. Zato Vam predlagam, da Sami spoznate moč teh Besed, moč Nauka Vnebovzetih Mojstrov. O tem lahko najdete informacije, gradivo, knjige,… na moji spletni strani, lahko pa se s tem namenom srečamo v ZATOČIŠČU SVETEGA OGNJA IN SVETEGA ZVOKA (nastajanje Zatočišča si lahko ogledate tukaj), kjer vam lahko osebno predstavim osnove Nauka Jaz Sem. Kje? Pri meni doma, v okolici Nove Gorice. Šest minutni predstavitveni video ZATOČIŠČA, si lahko ogledate s klikom na spodnji povezavi.

111

Leta 2010

111

Novost v letu 2017


111

111

Mojstri o Odrejanju:

Odrejanje (izgovarjanje Odredb) je Znanost Izgovorjene Besede, ki je neosebna. Kdor kliče Vijolični Plamen z dobro voljo, bo prejel Blagoslov zase in za vse Življenje.

Znanost Izgovorjene Besede je osnovana na Božji geometriji in matematiki. Zagotovo učinkuje, ko jo uporabimo v skladu z Zakonom. Več ko izlijemo svojega ognja v svoje Odredbe, več Vijoličnega Plamena Bog izlije na nas.

Zato so rezultati odvisni od nas. V skladu z gorečnostjo naše želje, se odzovejo Moči iz Božjega Vira.

Ko odrejamo, tedaj dopuščamo Bogu, da je dejaven skozi nas.

Moč Vijoličnega Plamena je zapečatena v našem Višjem Jazu vse do trenutka, ko jo pokličemo z uporabo znanosti Izgovorjene Besede (odrejanjem). Zapomnite si:

MISLI USTVARJAJO NA NOTRANJIH NIVOJIH, A BESEDA UDEJANJA NA FIZIČNEM NIVOJU! – več tukaj.

Vir: POT V SVOBODO 1 – Vijolični Plamen, Plamen Božanske Alkimije

OM-JAZSEMGONG-100

_mg_8579_80_81_tonemapped1

Namera

  V Zatočišču se lahko srečamo tudi z namenom ustvarjanja s pomočjo Svetega Zvoka, ki je mogočno orodje za transformacijo. Ko dovolimo Zvoku, da potuje skozi nas, odklene prehod in dovoljuje informaciji, da prične teči in preplavi vsa naša štiri nižja telesa. Zvok vpliva tudi na vibracije Zemlje in dovoljuje prestrukturiranje molekularnega reda informacijVeč tukaj. Zvoki ne le poživljajo materijo, ampak jo tudi oblikujejo. Ustvarjajo geometrijsko popolne oblike in dokazano je, da frekvence zvočnih valov vplivajo tudi na organske strukture v naravi, vključno s tkivi, celicami in organi človeškega telesa. Več…Vrelec mladosti 2, str. 228.

Zvok Gonga, Kristalnih in Tibetanskih skled ter Glasbenih vilic ali zvok Našega lastnega glasu, lahko uporabljamo za harmoniziranje telesa na vseh ravneh. Zelo hitro in močno transformira psihofizične blokade in pospeši proces popravljanja DNK. Hkrati zelo učinkovito sprošča celo telo. Zvočna masaža med drugim izboljša cirkulacijo krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine, prav tako pa spodbuja ustvarjalno moč in povečuje življenjsko energijo in prebuja zavedanje. Med zvočno terapijo se nemalokrat zgodi, da izgubimo občutek prostora in časa, da odpotujemo v druge dimenzije. Lahko se pojavi občutek dematerializacije telesa, raztezanja v neprostor, hkrati pa občutek povezanosti, enosti. Na področju blokad se lahko pojavljajo bolečine ali prijetna toplota, mravljinčenje in različni občutki, pogosto prav na področju srca, kar lahko prebudi v nas trenutno ali trajno stanje Radosti in Ljubezeni do Vseh in Vsega kar nas obdaja. Na tej stopnji očiščenja je Zvok združen z Lučjo, z izvornim sevanjem Besede OM, ki je prvobitni ton stvarstva. Tudi udarci šamanskega Bobna prinašajo zdravljenje in mir. Bobni so bitje srca Univerzuma in povezujejo vsa Bitja od srca k srcu. Pomagajo nam, da znova začutimo telo in zaživimo tukaj in zdaj.

.

_mg_8394-web

Občutki pod Gongom:

Gong s svojo popolno obliko, velikostjo in težo, vzbuja v človeku strahospoštovanje. Ta občutek se stopnjuje, ko se uležemo na tla in nad nami potuje ta ogromen svetleči ¨disk¨. Ko se oglasi, Ga občutimo kot mogočno Bitje, kateremu lahko popolnoma zaupamo. Skozi njegovo simfonijo izginejo strahovi, občutki napetosti ali nelagodja, ki bi jih lahko nekomu povzročila njegova mogočnost. Njegov vesoljni zvok popelje v tišino Višjega Jaza (Prisotnost Jaz Sem), kjer se začne notranje delo.

Gong ni glasbilo. Gong je Bog. Tako je bilo pričano; in tako je.

Jogi Bhajan – iz knjige Gong Joga, Mehtab Benton

.

 

untitled

Z Vami bi rad delil še Kanalizirano sporočilo,

ki Sem ga od Mojega Vodnika prejel dne 5.5.2009. To sporočilo je hkrati tudi odgovor, zakaj se ob poslušanju Gongov, Skled,… naslednji dan, teden ali celo mesec, pri večini ljudi dogajajo različni, lahko tudi »neprijetni« telesni ali psihični občutki, katerih si včasih ne znamo razložiti v pravi Luči.

Gongi, to so velike reči, dragi moj. To so kakor bombe, ko eksplodirajo, to so kakor uragan, ko počisti, kakor plaz, ki poruši velike stvari tam, kjer je treba, poruši ti tam kjer je kaj za očistiti. Vibracija deluje da strese, da zruši in pade…

111

Drage Sestre in Dragi Bratje Luči, vabim Vas v ZATOČIŠČE SVETEGA OGNJA IN SVETEGA ZVOKA na zdravljenje, regeneracijo, odrejanje ali zgolj na sprostitveno zvočno masažo po napornem dnevu.

Jaz Sem z Vami pripravljen sodelovati kadarkoli, ob dogovorjeni uri in dnevu, za izbrani Namen, povezan s širjenjem Luči.

Ponujam Vam:

  • Individualne Gong kopeli v Zatočišču, kjer lahko sami odločate o dolžini terapije, jakosti in namenu

  • Individualne kopeli v kopalni kadi pri Vas doma, v kolikor je dovolj velika, da sprejme Kristalno skledo premera 60 cm

  • Učenje samozdravljenja in samospoznavanja s pomočjo izgovorjene besede – Odrejanje

  • Energetsko čiščenje prostora, kjer s pomočjo Zvoka odstranjujem nepotrebno energijo, Entitete,… v vašem stanovanju, hiši, delovnih prostorih ali drugih bivalnih prostorih

  • Slovo od pokojnika ob zvokih Gonga, z namenom, olajšati Duši pot v Luč

  • Sodelovanje z Gongi na srečanjih, prireditvah,.. s ciljem, dodajati moč za doseganje najvišjega dobrega za ta planet. Z veseljem bom z Gongi sodeloval npr. pri predstavitvi novega avtomobila na električni pogon ali drugo okolju prijazno energijo, prav gotovo pa me ne bo na predstavitvi najnovejšega modela BMW-ja serije 7.

  • Sodelovanje z Gongi na meditacijah, namenjenih podpori in zdravljenju ljudi, živali, Planeta

  • Zdravljenje živali s pomočjo Zvoka in Odrejanja

.

10018621-two-hand-touch-isolated-on-blue-sky

CENIK ZA INDIVIDUALNO ZVOČNO KOPEL:

CENA individualne terapije (Gongi ali učenje Odrejanja ali kombinirano) je 60€ za eno uro.

OM-JAZSEMGONG-100

greatlightstars-stonehengeritual-1-web1

In še citat iz Knjige Prinašalci svita:

Kreiranje harmonije zvokov zaznava vaše telo kot nekaj že videnega, poznanega. Harmonija zvokov ga spominja na SVETLOBO, globoko KOZMIČNO LJUBEZEN in na DRUGE SVETOVE.

Vaše telo kdaj pa kdaj prevzame radost, spet drugič pa silno močna žalost. V iskanju ravnotežja samo poišče ustrezno frekvenco, nanjo pa jo je spomnil zvok. Prepustite se temu zvoku, ki preveva vaše telo in odkrili boste dolgo iskano frekvenco. Povezana je z razvojem DNK spiral v vašem telesu.

Zvok je tisti, ki vas povezuje z višjimi čakrami izven vašega telesa. Ni logičnega načina za pristop, samo vaši občutki, če jim boste sledili, vam bodo dovolili razumeti informacijo. Stran 93

Ena od pomembnih stvari za uporabo teh harmonij je, da je potrebno biti zelo tih, ko so te harmonije končane. Harmonije nekaj spreminjajo; odpirajo prehod. Določene kombinacije zvokov, igrane na človeškem telesu, odklepajo informacije in frekvence inteligence. Če ste daljše obdobje po harmonijah tihi, vam to omogoča, da uporabljate vaše telo, da bi sprejeli in absorbirali frekvence ter da uporabljate vaše dihanje, da bi se privedli v ekstatično stanje.

Ko vi proizvajate zvoke in tone z drugimi, imate pristop h kolektivni zavesti, kar ni primer pred tem proizvajanjem. To je ogromen skok v zavesti. stran 94

OM-JAZSEMGONG-100

Učinek Gongov in pojočih skled

Lučka Lamai

Zvok je najmočnejše alkemijsko orodje s katerim se lahko ustvarjajo globoke preobrazbe ne samo na subtilnih nivojih ampak tudi na celičnem nivoju. Zvok Gonga zaresonira v vsakem vlaknu našega bitja in če ga igrajo osebe, ki so v stanju ljubezni in predanosti, eno s svojim božanskim Jazom, lahko ta zvok premika gore. Namera lahko usmerja ta zvok, kaj naj preobrazi, in v kaj naj spremeni atomsko strukturo. In združena Namera, ki je podprta s 10, 50, ali več ljudi, ki so »rožnato misleči«, hej, resnično gore lahko premikamo. Tisti ki so se odločili za glasbo gongov imajo resnično veliko priložnost pridodajati k dvigu »materije – Materine Luči«, da se preobrazi vse kar se je kvalificiralo kot nečisto in nepopolno nazaj v izvorno matrico čistosti. Že samo to, da igrajo sredi nekega mesta z jasno izraženo Namero, lahko spremeni življenje vsem prebivalcem kraja.

Ozvočenje je zelo občutljiva stvar. Prvo in osnovno, če se dela z ozvočenjem, mora biti ozvočenje ZELO kvalitetno. Mogoče je ozvočenje primerno za vokal in v posebnih primerih za kristalne sklede, za gonge pa vsekakor ne. Ker Gongi imajo svojo moč, ki globoko in daleč prodira in se jih da igrati glasneje ali pa bolj potihoma. Na primer, če jih več naenkrat igra na gonge, nastane čudovita resonanca, tako, da resnično ni potrebe po ozvočenju. Ko se zvok prevaja preko ojačevalcev potem zvok gongov izgubi svojo čistost in izvirnost. Že najmanjši udarec na gong v svoji prodirajoči moči daleč potuje. Lahko opazujemo energijo »živih« inštrumentov, kakšne oblike fraktalov nastanejo, kako se telo odziva, kako notranje bitje…

Elektronska glasba ni bila in nikoli ne bo imela enako moč zdravljenja, kot to imajo živi instrumenti in božje individuacije, ki v živo igrajo skozi inštrumente.

ovalvfchaliceblu

Jaz Sem bitje Vijoličnega Plamena,

Jaz Sem čistost Božjega namena…

ovalvfchaliceblu

 


Namaste, Robert

jaz-sem