- 32. RUŠILNA GONG KOPEL – GIMNAZIJA 7.4.2011

UDELEŽENKA PIŠE:

Zvočna…


Zvok je moja velika ljubezen in velika strast. Je hrepenenje duše, in je vedoželjnost mojega uma. Vznemirja me in me hkrati pomirja. Odstira ranljivost in daje moč. Osvetljuje in kaže mi pot Domov. Zvok sem jaz in zvok je moje življenje.Prav zato so zame Zvočne kopeli nekaj posebnega. Nekaj neprecinljivega. Vsako, ki sem jo imela čast doživeti posebej cenim. Vsaka je drugačna in vsaka ustvarjena za dani trenutek, za skupino in vsakega posameznika v njej. Zato ni dobre in slabe Zvočne kopeli in ni najboljše in najslabše. Zvočna kopel samo je. Taka, ki jo v danem trenutku potrebujemo. Naši občutki pa se spreminjajo, ker se spreminja naše stanje Zavesti. In prav od tega je odvisno kako in na kakšen način vse skupaj doživljamo…

Še začela se dobro ni, že me je odneslo v neke druge dimenzije Bivanja. Telesa nisem čutila. Občutek sem imela, da sem se razblinila v nič. Zvok sem na fizični ravni zaznavala le slušno. Vse kar se je porodilo tokrat se mi je zdelo zelo zanimivo. Če bi tokratno zvočno opisala z eno besedo bi rekla, da je vse skupaj bilo zelo mistično. Po eni strani tako skrivnostno, zame je bilo precej drugače kot ponavadi, po drugi pa tako realno in prizemljeno, tukaj in zdaj.

In če sem do sedaj v veliki meri poleg fizično Zvok na tvojih Zvočnih doživljala tudi čustveno in mentalno, sem tokrat Zvok najbolj občutila na energijski ravni. Mir, glava prazna, telo razbinjeno. Telesa fizično nisem čutila, zvok sem zgolj slišala. In to je bilo na fizičnem nivoju vse. Močno pa sem čutila dogajanje na svojem energijskem telesu. Težko je to opisati z besedami. Občutek, ki bi fizičen pa ga hkrati zaznaš in veš, da se dogaja tebi. Sicer ta občutek energijskega telesa dobro poznam, pa vendar sem ga na Zvočni tako močno, da je prevladal nad vsemi ostalimi, doživela prvič in sem povsem navdušena in bi šeee!

Ne zgolj moje dojemanje Zvoka, tudi tvoje igranje je bilo drugačno kot ponavadi. Vsebovalo je več pretanjenih občutkov in barvnih nians. Aaah, prečudovito.

Tudi glasba na koncu… Prekrasna. Ko sem jo poslušala na Youtubu, ne sicer te skaldbe, ki si jo opredvajal ti, ampak glasbo tega avtorja, me ne vem zakaj sploh ni pritegnila. Na Zvočni pa… huuu, nisem mogla dojeti kako super se je integrirala in kako je blagozvočna in blagodejna je bila.

Za konec še… hvala, hvala, hvala, za to Zvočno in za vse, ki bodo še sledile… Vsem vidnim in nevidnim Mojstrom Zvoka HVALA!


Mir in radost… objem,..