- 31. RUŠILNA GONG KOPEL – GIMNAZIJA 17.3.2011


UDELEŽENKA PIŠE:

Živio Robert!

Včasih so besede nepotrebne. Pa vendarle imajo prav besede tako neverjetno moč. Z njimi  tudi oblikujemo naša življenja, delamo spremembe, rušimo in  gradimo.

Že majhna sprememba v naši zavesti se zrcali vsepovsod po našem svetu. V trenutku, ko ustvarimo svoje dobre želje in jih še izgovorimo, so te že sprejete na svojih ciljih. Le verjeti moramo zadosti močno. Ko delamo zase, delamo tudi za vse druge. Moj osebni  prispevek je mogoče majheh, vendar je. Pomeni, da se že spreminja. In ko smo tisti dan na Zvočni na začetku odrejali, smo prispevali vsi. Tako se je ustvarila moč, ki je naše besede odnesla v daljave …

To je bil krasen uvod v nadaljevanje Zvočne kopeli.  Ki je povzročila naslednjo stopnico po poti navzgor v mojem življenju. En čudovit občutek zadovoljstva v sebi. Veš, kako sem to občutila, ko so bili zvoki na višku? Kot pri potapljanju. Ko se iz globin dviguješ proti površju. Ko počasi, počasi plavaš navzgor in z vsakim zamahom si bliže vrhu.  Ko že iz vode vidiš vse večjo in večjo svetlobo.  In ko na koncu le pokukaš z glavo iz vode in ti še sonce zasveti v oči …

Kako neizmerno sem uživala … In še kako drži, ko pravijo : tako kot noter, tako zunaj …

Vsi smo del tega sveta in vsi smo povezani med seboj. Vsak od nas ima to možnost, da da od sebe največ.  Ravno v dajanju je tista čarovnija, ki naše življenje bogati. Kakor koli že, da je le nesebično.

Da je bila ta Zvočna tako edinstvena, je zasluga predvsem  Tvoja, in Vaša, nekaj tudi Naša in nenazadnje je celoto zaokrožila tudi Tvoja ali pa Naša najmlajša gongistka, ki je prispevala, da je dogodek imel pridih magičnosti.


Imej se kar se da lepo

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

POGOVOR PREKO MAILA:


UDELEŽENKA PIŠE:

Lepo pozdravljeni!


Želela bi vedeti, če je nujno potrebno dati 10 eur? 10 eur je zame zaenkrat preveč. Se da znesek vsaj zmanjšati?


Iskrena hvala in lep pozdrav, K…


JAZ:

Lep pozdrav, odg na hitro prek GSM-a ker zdaj sm že v dvorani postavljam opremo. Zaželen prispevek je zato, da usak da kolikor čuti. Za vam odg v celoti pa bi vas rad vprašal še če to sprašujete ker ste v tem trenutku v krizi z finanzami ali zato ker mislite da za Zvočno ni vredno prispevat 10€?Namaste R


UDELEŽENKA:

Spoštovani!


Seveda je vredno za to prispevati več kot 10 eur. Trenutno pa finančna krizica ne dovoljuje, da bi Vam lahko plačala. Mi je nerodno in se opravičujem.


Z lepimi pozdravi, K….


JAZ:

Če je tko ni problema, prispevate kolkr lahko :)
Namaste, R


UDELEŽENKA:

En lep dober dan!


Iz mojega prenovljenega osvobojenega srca prenovljene mavrične Odprtosti ena neskončna Zahvala, da sem lahko prišla na rušilno gong kopel ter da sta me ta kopel in ti obenem spomnili, med drugim, da sem darilo sama sebi in šele nato lahko tudi drugim. Hvala, ker ste me ponovno ravno ti in ta kopel opogumili, da nadaljujem in delam na tem, kar je moje Življenje in da to ni prav nič neumno, temveč Sveto, Večno. Kot Odprta Mavrica:)


Da bi delali za Luč tudi drugi!


Pozdrav odgovorno-sproščene, prenovljene osvobojene Mavrice!

K….