1. GONG KOPEL V LJUBLJANI 18.2.2011

UDELEŽENKA PIŠE:

Kopel je bila resnično božanska in presega vsa pričakovanja.Presenečena pa sem da imam musklfiber,kot bi imela ne vem kako hud trening a sem ga vesela.Resnično me je zvleklo iz tmurnega razpoloženja in depresije v kateri sem že kakšen mesec.
Želela bi,da ob priliki se oglasiš z gongi in prezvočiš tudi T….. Imam občutek,da niso ravno neke lepe energije se naselile in blokirajo vse skupaj(ali pa sem morebiti ta blokada bolj jaz).
En prikupen dan ti želim in še enkrat bi se ti rada zahvalila za izjemno doživetje.Upam,da ga čimprej ponoviš v Ljubljani,a vsaj par dni prej sporoči,da lahko ljudi obvestim.

Par dni kasneje:

Reakcije na kopel pa še kar potekajo,resnično kaj takega še nisem doživela na nobenem tečaju,delavnici ali druženju.Vzpostaviš resnično pretok,ki te razgradi in potem počasi spet sestavlja po koščkih.Idej se je odprlo in poti tudi na poslovni poti tako da…zajeti veter energij v jadra in gremo srfat.

En lep z nežnimi energijami obdan dan ti želim in obilo sonca v srcu.

Par dni kasneje:

Gongi še vedno vibrirajo in delajo čudeže.Idej in novih projektov je sedaj toliko,da jih komaj lovim.a to počnem z nasmehom.Znanca zanima ,če boš kdaj rušilne gonge imel tudi v Mb ali Ptuju.Tisti konec nekje,ker je prav tako zašel v tulnelsko luknjo v kakršni sem se nahajala še teden dni nazaj.
en lep sončno nasmejan dan ti želim.
Z….

JAZ KOMENTIRAM:

Ja, res si lahko vesela musklfibra, ker je to po moje nekak povezano z učinkom, s tem da te je izvleklo iz depresivnega stanja. Po moje je muskfibr posledica povečanega pretoka energije skozi blokade v naših telesih. Telesih zato, ker se to ni dogajalo samo na fizičnem telesu, ampak tudi na ostalih. Sicer pa sej si čutila, v fizičnem kot musklfibr v ostalih pa kot to da je depresija izginila in porajale so se ti nove ideje.

To pa da se ti dogaja še cel teden po Zvočni je tisto kar vedno rečem na koncu: Jaz Sem končal, Zvočna pa se je šele začela. Sej Jaz dejansko nimam pojma kako to zgleda, ker nism še biu nikoli na moji Zvočni, ampak judje mi to povejo, tko da v temu se nimam kaj delat pameten, tko je.

Glede Gong kopeli v MB pa nism nikoli razmišljal. Čeprav niti za to v LJ nism, idejo mi je dala Manica, ampak za MB pa res dvomim, naj se obrne na Mojco, ki je iz tistih koncev.

Par dni kasneje:

UDELEŽENKA PIŠE:

Glede gongov in igranja pa vsakdo rabi drugačno energijo,ti kot moški zagotovo podajaš drugo vibracijo.Res na veliko delavnicah sem bila v preteklosti (ne zvočnih)a nikoli ni bil preboj iz mrtvila tako močan kot sedaj.
obilo sonca v srcu ti želim
Z…

JAZ ODGOVARJAM:

Zahvala vsekakor ne gre samo meni in mojim kolegom, ampak tudi skupini kjer se vsak torek dobimo in Odrejamo. V to Odrejanje spada tudi Odredba za prostor kjer se bo Zvočno odvijala, ker na tak način prostor pripravimo in prikličemo Bitja Luči, da preko nas posredujejo Svetlobo. Kaj več o tem ne bom pisal ker vsega niti ne vem, opozorjen sem le biu, da pri Zvočnih nismo sami.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

UDELEŽENKA PIŠE:

Zadeva: zahvala

Spoštovani Robert,
iskrena hvala za prečudovito zvočno kopelj v petek v Ljubljani.Eno par sem jih že dala skozi, ampak ta je bila resnično vrhunska. Doma rabim popolno tišino predno zaspim, ampak zvoki gonga me tako relaksirajo da sem v stanju takoj zaspati. Cel moj duh vibrira ob tako mogočnih zvokih.

Sodelavec D… mi je večkrat, dokler je imel še v službi gong in tibetanske sklede naredil zvočno kopelj.Tedaj sem se tudi prvič zavedala svoje duše , ker je moje eterično telo gledalo fizično telo kako ležim na masažni mizi in uživam v gongih. Od takrat vedno ko zaslišim gonge, tibetanske sklede, ali zvončke začutim da sem spet doma.
V petek pa sem prvič doživela tako veliko različnih inštrumentov na kupu in me je preplavila neizmerna radost ob zvoku indijanskega bobna, pesmi, piščali, gongov, skled…
Z odrejanjem na začetku nisem imela nobenih problemov,imam opčutek da se zelo hitro konektam z vizualizacijo.
Ob prvih zvokih gonga najprej dajansko začutim kako moč vibracij podira vse skozi mene zato najprej začnem kašljati ker očitno v grlu imam blokado. Če si začnem tudi sama mrmljati kako pesem ali samo pustim da zvok gre skozi grlo je takoj boljše. Cmok v grlu se odtrga in ga ni več.
Zelo hitro sem padla v stanje ko misliš da spiš čeprav sem se popolnoma zavedala okolice. Ob določenih vibracijah me je zelo mrazilo, ampak se nisem zavedala kaj takrat igra. Dokler sem ob zvokih avstralskega roga čutila najglobljo povezanost z Zemljo.

Glasba na koncu me je počasi zdramila iz stanja zasanjenosti.Kljub temu da sem se počutila neverjetno spočito sem hudo zehala in hlastala za zrakom, tako da so se moja pljuča morala pošteno zventilirati.


Še danes tišje govorim, sicer sem precej glasne sorte, ampak nimam nobene potrebe da bi energijo porabljala na glasno govorenje – sem slišana tudi po tiho. Bolj sem mirna in spokojna.
Upam da ti bo moje pričanje prišlo prav in ti se še enkrat zahvaljujem za čudovito izkušnjo.
M….


JAZ KOMENTIRAM:

Kaj naj rečem draga M…. saj si že sama povedala use, dodal bom le to, da ena od stvari ki jih uči Nauk Jaz Sem, je to, da je bolj važno kaj pride IZ naših ust kot pa tisto kar pride V naša usta, ker Mojstri pravijo: ¨ko Odrejate tedaj dopuščate Bogu da je dejaven skozi vas¨


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

UDELEŽENKA PIŠE:

V petek sem bila prvič na zvočni kopeli. Bilo je čudovito. Hvala.”

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

UDELEŽENKA PIŠE:

N… je napisal/a: “Robert HVALA !Bilo ups.. JE božansko, pa prosim čimprej spet v Ljubljani,tudi jaz bi obvestila prijatelje! Lep pozdrav in velik,res velik objem!”

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

UDELEŽENKA PIŠE:

Pozdrav!

No tako, pa sem preživela prvo gong kopel ;)… Najprej hvala za vso energijo, bilo je zelo prijetno.

Sedaj pa nekaj vprašanj, če lahko lepo prosim za odgovore s prve roke (sem že malo “posrfala”, pa nisem nič pametnega našla, sicer ne bi težila).

- ko smo zaključili sem se vsedla v avto in odpeljala domov. Ali je možno, da so tresljaji avtomobila na cesti, delovali kontra frekvenci gongov in ostalih glasbil? Po nekaj metrih vožnje me je namreč začela boleti cela medenica. Ampak ne kosti niti mišice, niti notranji organi, pač pa kot da bi me pokostnica na sklepu, ko se stegnenica na medenico pritrja bolela. Sem se že bala, da ne bom mogla z avta ven zlezt, pa je blo potem, ko sem avto zaparkirala in se ustavila vse okej… A je to normalno???

- potem grem seveda spat. Sem že skoraj čisto zaspala, ko se naenkrat predramim in mi postane slabo. Z dihanjem sem slabost premagala in potem zaspala. A je to tudi vpliv zvočne? No, da povem, da mi res ni velikokrat slabo… pravzaprav nikoli.

Za odgovore in pojasnila se zahvaljujem že vnaprej.

Mnogo moči in energije za vaše delo vam želim tudi v prihodnje

Še enkrak hvala za “gongovsko terapijo”, očitno deluje – kakorkoli pač že… ;))

p, p


JAZ ODGOVARJAM:

Lep pozdrav tudi tebi Polona, upam da nisi jezna, ker te ne vikam :) ampak tako se mi zdi use bol domače ali ne uradno :) Ti moram prow čestitat za tako reakcijo glede na to da je bila tvoja prva zvočna kopel, ker ponavadi sej veš, vsaka stvar ko jo doživimo prvič jo lahko napačno razumemo.
Odg na tvoje vprašanje:
Prvič, mislim, da odgovora na tvoje vprašanje ne moreš dobit na netu in po moje ti ga noben človek ne more dat. In če tudi vprašamo nekega jasnovidca ostane dejstvo da išemo odgovore zunaj nas, imamo pa jih le mi globoko v sebi.
Drugič, mislim, da naš razum še ni pripravljen popolnoma razumeti delovanja vibracij Gongov oz na sploh Zvokov teh Vsemogočnih ¨instrumentov¨ oz njihove učinke, ker so večkrat nerazumljivi za naš razum.
Med Gong kopeljo se dogaja ogromno stvari in velik del teh nismo sposobni razumeti.
– Kar ti lahko 100% rečem je, da Zvok v kombinaciji z Odrejanjem JAZ SEM, z prisotnostjo Mojstrov Vnebovzetja, dobesedno ruši v Nas tisto kar je potrebno rušit.
-Dogaja se tudi rekonstrukcija naše DNK strukture,
-Kundalini energija si vtira pot skozi naše blokade v vseh naših telesih,
-Naše celise in tkiva v telesu se med Gong kopeljo dobesedno razstavijo, informirajo s svetobo in se nato spet sestavijo in povsem normalno je da po vsej tej reorganizaciji sledijo posledice, in še bi lahko pisal in pisal ampak obstaja velika možnost da bi te odvrnu od pravega odgovora.

Super se mi je zdela tvoja reakcija na slabost, da si se osredotočila na dihanje, ker to je tudi ened od največjih vzrokov za naše težave, ker ne znamo ali pa sploh pozabimo dati pozornost na dihanje ravno takrat ko ga najbolj rabimo – v stresnih situacijah. Vidiš, tebi je to pomagalo.
Če je bilo vse to vpliv Zvočne? Sem 99% siguren da ja :) in mogoče še ni konec, nočem da se ustrašiš, le pozorna bodi kaj ti sporoča telo oz tvoj Višji Jaz ali kot rečem Jaz, Tvoja Prisotnost JAZ SEM, ker z njo si se srečala na Zvočni :)
Upam d sm ti usaj malo odg na vprašanje, če ne pa vprašaj še 1x :)

Namaste, R

UDELEŽENKA PIŠE:

Živ!

No glej, sej vikanje s prejšnjega mejla lahko razumeš tudi kot množino – glede na to, da ste nas z zvoki razvajali trije mojstri je smiselno ;)

Sej sem si mislila,… potrebovala sem samo neko potrditev. Odredbe Jaz sem žel ne poznam, se mi je pa zdela zelo domača in luštna, ko smo se osredotočili vsak nase, preden smo začeli z zvočno. Pravzaprav je logično, čisto s stališča zdrave kmečke logike a kako? Da se pripraviš sam zase, saj v končni fazi se sam zase tudi odločiš za neko stvar,…

Moram rečt, da sem navdušena nad preprostostjo tehnike in nad razlago – ker marsikateri “alternativec” bi že zdavnaj naredil celo analizo moje osebnosti in kaj vse je narobe z mano in kaj vse moram popravit, glede na reakcijo. Ti pa praviš prisluhni si in boš našla odgovor. Hvala za odkritosrčnost.

Komot lahko objaviš moje sporočilo na spletni strani.

LP in dokler nam življenje zopet ne križa poti mnogo uspeha ;)

p, p.

JAZ KOMENTIRAM:

Ja, tistemu čemur daš pozornost tisto raste in nima pomena dat pozornost kaj je narobe z nami in prav v tem je čar Odredb in Odrejanja. V Odredbah JAZ SEM SEDAJ TUKAJ, JAZ SEM VSE KAR POTREBUJEM, JAZ SEM DARILO SAMEMU SEBI mislim da je skrita ena velika modrost, katero odkriješ, če jih ponavljaš dovolj pogosto :)

UDELEŽENKA PIŠE:

Živjo!

Sem zelo pridna in delam kar si mi naročil: se opazujem ;).

1. če se ti ne da odgovarjat mirno ignoriraj mejl!  Aha pa še to: na gongu sem bla prvič – kot da ne bi že vedel  (in sej ne da sem naravoslovka in hočem dokaze – no pa če že ne dokazov, vsaj odgovore ;)))).

2. V prvem mejlu me je v resnici bolj skrbelo za fizično telo kot pa za kaj drugega, zato sem ti najprej postavila vprašanja, ki se tičejo telesa…. Glede na tvoj odgovor sem se pa opogumila in bi ti zdej vprašala še eno stvar.

3. Vprašanje (bistvo): A delaš zvočno po čakrah? (ta del se nanaša na občutke med samim gonganjem…veš kaj, med zvočno sem na začetku intenzivno čutila rodila (in zdej – glej ga zlomka – se mi je pojavila krvavitev  (pri čemer sem mela konec cikla pred enim tednom); no nato se mi je iz pleksusa toplota prelila čez celo telo; nato pa še srce… do tukaj je šlo :/).

Hvala in lp, p.


JAZ ODGOVARJAM:

Ha ha ha, praviš naročil. Pa nisi ti natakarica da bi ti js naročal hahahahaha,  Jaz Sem ti sam predlagal, ker Sem uporabljal besedo mogoče. Ti pa ker imaš svobodno voljo si naredila kar si hotla :)
Ma zaenkrat mi ni težko odgovarjat oz predlagat :) če bo ti bom povedal ok?
Odg. na 3. vprašanje:
Ne, ne delam po čakrah ali pa ja in ker je tu velik del Nauka Jaz Sem bi blo u enem stavku komplicirano povedat. Vsi instrumenti skupaj ali pa že ta velik Gong oddaja toliko tonov, da dela na vseh čakrah ja – vsak določen ton vpliva na določeno čakro. Stvar je le u tem da tvoj Višji Jaz oz Prisotnost Jaz Sem poskrbi da ti dobiš tisti ton, ki ti rabi in nisi ne prva in ne zadnja, ki je dobila menstruacijo (ki je čiščenje) po Gong kopeli. Ena jo je po prvi Zvočni spet dobila celo po 8 letih. To je le en dokaz da vibracija Gongov poskrbi, da vsi procesi v telesu začnejo pravilno delovati, tko da bodi vesela :) Na sploh pa je tko da večina od nas ima blokado v 1. ali 2. čakri in enim se dogaja celo druga skrajnost, da med Zvočno doživijo orgazm, kar pa tudi ni nič slabega ampak je le znak, da se je nekaj sprostilo oz da se je ženska sprostila in prepustila. To pa se u teh časih ne dogaja glih pogosto :) Pol praviš, da se je toplota prelila še v srce. Hm, a si mogoče opazila, da se maš zdej kej bol rada? :)
No, upam d sm ti odg na vprašanje :)

objem, R

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

UDELEŽENKA PIŠE:

Živjo Robert,

Pravzaprav že dva dni razmišljam, kaj naj ti napišem in kako naj strnem svoje občutke in vtise v par stavkov.. Pa ne gre čisto tako. :-) Vsakič odprem en nov aspekt, ki je za 180 stopinj nasproten od prejšnjega. Sicer so vsi ti delčki gradniki enega velikega mozaika, ki se mu reče moje življenje, ampak zunanjemu opazovalcu, bi se zdelo vse skupaj najbrž ena sama zmeda.

Veš moje življenje se ruši že nekaj mesecev, ker sem si par preteklih let želela, da bi se zrušilo, pa kar ni šlo (nekateri intenzivni odnosi, ki sem jih zgradila). Ampak sedaj je v teku en krasen proces in jaz uživam v njem. Ker ima ta proces kvaliteto boginje Kali – uničenje in preporod, ali pa ptiča Feniksa, ki se znova rodi iz pepela.
Okoli mene je v preteklem obdobju (7 let), zrasel oklep, ki je bil tako dodelan, da nisem več vedela kdo sploh sem.. nisem več vedela, kaj si pravzaprav želim.. ampak kljub oklepu, ni bila bolečina nič manjša.
Zdaj odkrivam košček po koščku in jih sestavljam v celoto, ki je zaenkrat še en pisan konglomerat, kot delčki ogledala in vsake toliko časa, v kakem od koščkov uzrem svoj odsev. Kako čudovito! :-)
Hodim po poti učenja ljubezni do same sebe – to bi bila lahko rdeča nit he, he..

V preteklih 2 mesecih sem pa sploh intenzivno v procesu čiščenja in “rušenja” in torej, ko sem videla, da boš imel zvočno kopel v Ljubljani in da bo RUŠILNA sem bila totalno navdušena, tako da sem potem povabila še prijateljice ;-)
Enkrat pred leti sem sicer že bila na Gong kopeli, ampak še zdaleč ni bilo tako kot v petek, ko si jo imel ti.
Tako da me je presenetilo že obilje vseh inštrumentov :-), sploh pa kakšni prečudoviti gongi! Tako zelo so lepi!
Torej neizmerno sem uživala v kopeli, hvala ti, da si mi/nam omogočil to izkušnjo. Minilo mi je zelo zelo hitro in nisem mogla verjeti, da je že konec in toliko ura! Res je bilo čudovito!
Ko sem se ulegla v posteljo in zaprla oči mi je še vedno odmevalo v glavi.. :-)
Zanimivo se je tudi poklopilo s polno luno, in tudi moje telo je odreagiralo po svoje, tako da sem naslednji dan dobila menstruacijo – prezgodaj.
Zanimivo mi je bilo tudi, ko si rekel, če bo komu preglasno.. meni osebno je hrup zelo moteč in si na kakem koncertu včasih zatiskam ušesa, ko se zdi vsem drugim okoli mene še čisto normalno, he, he, tukaj pa so bili moji občutki v smislu:” Ja, ŠE.. naj bo še bolj glasno, prosim..” Ha, ha

V glavnem, če zaključim in potegnem črto je rezultat zame: “ŠE!” Ha, ha, ha..

Ena napol šala, napol ljudska modrost pravi: “Ne pokaži ženski nečesa, kar ji potem ne misliš dati!” Ha, ha, ha ;-)

No, potem pa še nekaj … na koncu, ko sem odhajala, ko sva se objela, me je pa tudi presunilo, saj tega nisem pričakovala in še nisem uspela uklopit “obrambnih mehanizmov”, tako da hm.. sem začutila izredno prijetno energijo med nama. Hvala
:-)

No če počasi strnem tole dokaj intimno razmišljanje, ki ga delim s teboj, :-) , v en stavek, potem je to: Jaz bi še, ha ha ha.
Ne se ustrašit to ni zahteva, ampak želja v smislu otroške razigranosti ;-)
Tako da, imam namen še kdaj prit na tvojo zvočno kopel, še posebej mi je bilo všeč, ko sem videla fotke, da si jo imel poleti na plaži! Ob morju! Super! To bi z veseljem kdaj doživela.

Upam, da ti je bilo tole branje v veselje, tako kot je bilo meni pisanje. :-)

Hvala ti še enkrat in uživaj v dnevu in predvsem v samem sebi.
N….


JAZ KOMENTIRAM:

Praviš, da ¨zunanjemu opazovalcu, bi se zdelo vse skupaj najbrž ena sama zmeda¨ ? Niti ne, Jaz bi reku da se ti dogaja tisto kar si že sama napisala: ¨Hodim po poti učenja ljubezni do same sebe….¨ in mislim, da prav to je tista šola ki jo dela vsak od nas. Razlika je sam da se eni tega zavedajo, eni pa ne. Seveda je precej boljše če se, ker zavedanje je ključ. In to da si si vzela čas in odpravila na Zvočno je dokaz, da se imaš rada, ker kot sem reku na začetku, če se še spomneš: hvala ker ste prišli k meni na zvočno…. in pol sm čakal vašo reakcijo in popravil stavek, da niste prišli k meni ampak k Sebi.

In kar se tiče ljubezni do sebe ti priporočam knjigo: NADANGEL RAFAEL SPOROČA.

Kar se pa tiče glasnosti, mislim da sem prišel nekje do 50%. Ni pa v tem nič narobe, zato ni bila zvočna nič manj koristna, čistilna oz rušilna. To dokazuje prihod menstruacije drug dan J

Kar se pa tiče objemanja, če bi bilo po moje in če bi nam čas to dopuščal, bi bilo tako, da bi vsako osebo objel pred Zvočno in po Zvočni. Med drugim bi tko videl rezultat. In če po Zvočni me kaka oseba ne bi hotela objet bi jo popolnoma razumel, ker to pomeni da je še v procesu in hoče ostat v njem Sama. Ne strinjam pa se, da se po Zvočni klepeta, razgraja ali smeje, ker je to lahko moteče za druge. Ostat je treba v miru, če se čuti meni rečt hvala tako da se me objame in it spat domov čimprej.

Ti bi še? Če se dobi primeren prostor v LJ lahko pridem tudi 1x na mesec, poleti pa sploh mislim, da ne bo problem s prostorom. Priporočam ti tudi, da probaš Zvočno v bazenu.

Itak, da mi je blo branje ušeč, od tega se učim J

To mislim da bo zaenkrat vse,

Namaste, Robi