2. MEHKA GONG KOPEL 10.2.2011 GIMNAZIJA

UDELEŽENKA PIŠE:

KO ju primerjem, ugotavljam, da je Rušilna intenzivna, vendar se pasivno prepustim in dovolim, da teče skozme, MEHKA pa zadovolji na drug način. Aktivno se vključim v delo, ne odplavam kot med Rušilno, ostanem v tem trenutku tukaj in zdaj… in se močno zavem SEBE in Svoje Božanske Prisotnosti. Sem dejavna in pasivna hkrati. Odrejanje dejansko nardi pot Svetemu ognju. Vsaj zaveš se ga, ko na glas izgovarjaš Besede. Res, tudi jaz se pridružujem pohvalam in čestitkam, zelo lepo si vodil. Prav je, da nadaljuješ… Oh, ja… in sama priprava je zelo učinkovita! Mislim na vrtenje in dihanje. Zelo sproščujoče.

UDELEŽENKA PIŠE:

Hej, Robert!

Tudi ta zvočna je bila res super.
Fantastična mi je bila in zelo lepo bi bilo, da tudi s to, ki jo imenuješ MEHKA zvočna kopel v prihodnosti nadaljuješ. Zakaj? Zato, ker je to edinstven pristop k Zvočni kopeli pri nas, kjer se močno prepletajo Nauk JAZ SEM in s tem srčna energija, ki jo vsebuje zvok človeških glasov ter zvok gongov. Kombinacija vsega ima večji pomen, kot si mi sploh lahko predstavljamo!

Super mi je bilo, ko smo na začetku nekaj časa izmenično dihali, se nato vrteli in se za tem prepustili močnim vibracijam naukov, ki smo jih odrejali. Med dihanjem sem začutila rahlo, rahlo mravljinčenje po telesu in po vrtenju rahlo omotičnost, med odrejanjem pa, ko sem začutila to srčno energijo skupine in moč izgovorjene besede, kar je bilo podkrepljeno z zvočno energijo gongov, me je dobesedno kurilo. Valovi močne vročine so se sprehajali po telesu, hkrati pa je bil prisoten en tak mir, prava spokojnost, blažensot. Čutila se je ena taka mehkoba… pa ja, saj res… bila je Mehka zvočna kopel. Usta so se mi kar sama razlezla v nasmešek. Na trenutke sem se zalotila, da bi se najraje na ves glas in iz vsega srca smejala… ker je bilo vzdušje tako srčno in ker je bilo res tako lepo.

In super bo, če boš s tem nadaljeval. Saj veš, podporo imaš od zgoraj, od vseh Angelov in Vnebovzetih mojstrov in tudi od vseh nas, ki smo bili tam. In, če na brzino prekalkuliraš, je to kar precej… Ni to super? In vsi smo ti hvaležni za to, ker enim služiš, drugim pa brezpogojno daješ. Služiti in brezpogojno dajati, kaj hoče človek lepšega?

JAZ  ODGOVARJAM:

Kja naj vam rečem? Prvič hvala za vaša doživetja, drugič hvala, ker sem se na podlagi vaših doživetij odločil, da na spletno stran, kot razlago MEHKE Gong kopeli dodam tekst (iz knjig JAZ SEM, KI SEM), zaradi katerega sem dobil idejo za Mehko Gong kopel in ki razlaga pomen Odrejanja v skupini, ki pravi:

Prihajate na ta čudovita srečanja ter s pesmimi in Odredbami dajate svojo ljubezen in čaščenje Vnebovzetim Mojstrom in drugim velikim Bitjem. Na ta način dvigate svoje čustveno telo v hitrejše utripanje. Elektroni se hitreje vrtijo okoli svojih središčnih jeder v atomih in vaše čustveno telo nato privlači le to, kar je dobro. Beli žarek str. 88

Ko Odrejate tedaj dopuščate Bogu da je dejaven skozi vas. Ko začnete uporabljati V. P. boste začeli vse bolj občutiti radost, lahkotnost, upanje in navdih življenja a oblaki depresije se bodo raztopili s samim soncem vašega bitja. V. P. odpušča, osvobaja, odstranjuje in preobraža negativnosti, izničuje zapise pretekle karme (tako uravnoteža vaše dolgove življenju), uravnava tok energije med vami in drugimi dušami ter vas vodi in poganja v roke živega Boga. (El Morya)

SVETI OGENJ JE

Vijolični Plamen (ki se dviga od nog navzgor in vas v celoti prežame in zaobjame), Samoohranjujoči Plamen v srcu, Sedmeri Plamen Sedmih Mogočnih Elohimov na čelu in še mnoge druge Dejavnosti, katerih uporabo zaenkrat še ne potrebujete na fizičnem nivoju oz je ne bi razumeli. JAZ SEM 4, str. 107

KO POKLIČETE SVETI OGENJ SEDMIH MOGOČNIH ELOHIMOV, vedite, da ste Nam s tem odprli Vrata in Mi – skozi ta Sveti Ogenj – pridemo v vaš svet, da v njem ustvarimo Svojo Popolnost. Jaz Sem 6 str. 192

POMEMBNOST ENERGIJSKEGA POLJA – SVETI  OGENJ

Hvaležni smo bolj, kot lahko to izrazimo z besedami, da ste nas povabili in nam ponudili svoje energijsko polje, da lahko delujemo skozenj v vašem svetu. Tisti, ki ste fizično utelešeni in se zanimate za naše služenje Življenju ter ste nam odprli vrata, skozi katera lahko človeštvu damo svojo Pomoč, ste središče mogočnega Izžarevanja. Od Atlantide dalje je bilo teh energijskih polj malo in med seboj so bila daleč narazen. Ob redkih priložnostih, ko so se utelesila velika Bitja, kot so bili ljubljeni Buda, Jezus in nekateri svetniki, so bile njihove aure mogočna energijska polja za sproščanje izžarevanja Svetega Ognja iz Območja Vnebovzetih Mojstrov, ker so dopustili, da so bili nesebični prevodniki. Tako se je skozi njihove aure izvršilo točno določeno služenje človeštvu. Vendar pa je zavestno in znanstveno oblikovanje trajnega energijskega polja, preko energij, ki jih sproščajo skupine ali posamezniki z Odredbami, petjem, vizualizacijo in kontemplacijo, eno od največjih upov za vzpostavitev nove Zlate Dobe na Zemlji, s čim manj katastrofami in s priložnostjo, da vstopimo v človeške zadeve hitro, kot je le mogoče.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞