2. ZVOČNA V SESLJANU – 15.7.2010


UDELEŽENKA PIŠE:


Ojla,


pozdrav iz …!


končno mi je uspelo, da ti tudi kaj napišem. Sedaj hodim na gonge že kakšen mesec, a v četrtek mi je bilo najboljše! Sem mislila, da mi ne bo uspelo “zaspati”, a me je kar odneslo v rahel spanec. Par minut pred koncem pa sem priplavala nazaj….počutila sem se odlično – lahkotno, kot da bi lebdela tik nad svojim telesom.


Ker nikoli nismo dosti govorili o učinkih gongov, sem te mislila še malo poprašat. Malo sem tudi brala vtise (in tvoje odgovore)ostalih prisotnih! Če prav razumem se učinek gongov odraža podzavestno. Nekje si napisal, da sprožijo prelome v nas, da pa se ne strinjaš s tem, da je rane treba ozavestit! Tu sem malo zmedena. Ali se potem začnejo določene stvari kar spremenjati, tudi če se jih sploh ne zavedaš? Hvaležna ti bom še za kakšno informacijo!


Hvala ti za čarobne večere ob zvokih gongov in uživaj na počitnicah!


Pozdrav in objem …


JAZ ODGOVARJAM:


A vidiš kako je ko se prepustiš? To je to kar vedno pravim, da vse se vrti okoli naše svobodne volje. Gongi so mogočno orodje za delo na sebi, ampak preko naše svobodne volje ne more nič in ko se prepustiš je potem tako, da zaspiš kljub močnemu ¨zvoku¨ ki ga dajejo Gongi in priplavaš nazaj par minut pred koncem, ali bi lahko rekli tako: tvoj Višji Jaz te potem ko se prepustiš, ko mu dovoliš, pelje v svoje srce in te ob pravem času pripelje nazaj. Kaj si se tam v tem času učila pa naš um, naša zavest zve kasneje, ker se to dogaja postopoma in počasi in tako je tudi prav in prav zato Jaz šele na koncu Zvočne rečem: Jaz Sem končal, Zvočna pa se je šele začela.


Ja popolnoma se strinjam, da se ran ali traume ni potrebno ozavestit 100%, ker Gongi, kot tudi Odrejanje (Sveti Ogenj) ki ga opravljamo na začetku, delujejo tako da potujejo nazaj v našo preteklost kjer je rana nastala in tam brišejo kar je za nas nepotrebno. In spremembe se začnejo pri nas pojavljat kasneje v miselnem svetu in svetu občutkov, ker z našimi mislimi in čustvi ustvarjamo naše življenje in svet v katerem živimo in če želimo v našem življenju nekaj spremeniti moramo začeti prav tukaj. In Gongi in Odrejanje so tisti ki to naredijo za nas na tak prefinjen in nežen način, le možnosti jim moramo dat, tako da se prepustimo vibraciji Gongov in tako da se zavedamo, da je bolj pomembno tisto kar pride iz naših ust kot pa tisto kar pride v naša usta – to je moč izgovorjene besede – Odrejanje v imenu Vsemogočne Prisotnosti JAZ SEM.


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞