16. ZVOČNA GRAD KROMBERK 8.7.2010

UDELEŽENKA PIŠE:

Živio Robert!

Kako imamo danes čudovit dan. Kaj drugega kot darilo od včerajšnjega valovanje gongov. Pa saj je bil tudi večer kristalno jasen.

Zdelo se mi je, kot da ležim v nekem velikem razkošnem salonu, kjer se dobra vila trudi, da mi bo čimbolj udobno. Da me nič ne zmoti, da mi ne bo hladno, da se maksimalno prepustim … Potem se začne masaža. Najprej taka nežna, ki z občutkom poteka od prstov na nogah navzgor, pa malo se ustavi na hrbtu, da se razbije kakšen vozel, ki si ga največkrat po nepotrebnem zavozlam, nato zaokroži narahlo po čelu in temenu in nek glas mi zašepeta, da je življenje zelo lepo, le s prave strani ga je treba pogledat. Nato se nevidne roke spet spustijo po telesu navzdol in ponovno zaokrožijo in krožijo dokler ne popustijo vse zavore. Sem in tja te res kaj zaboli, če se dotakne koščka, ki noče in noče ven iz tebe. Ampak na masažo se gre, da se naredi nekaj zase. Ko pa je konec, ko prideš k ”sebi” lahko samo rečeš : ku dobro.

In nebo je bilo polno zvezd in zvezdic. Če si jih spremljal, si videl, kako tekmujejo med sabo, katera se bo prej prižgala. Čisto blizu so mi bile.  Pa kresnice. Kako samozavestno so letale tam med nami. Se vžigale in ugašale in tako opozarjale nase. Majhne, pa vendar tako veličastne.

Kakšno srečo imamo, da smo lahko del vseh teh darov ali pa čudežev …

Življenje ni problem,
ki ga je treba rešiti,
ni vprašanje,
na katerega je treba odgovoriti.
Življenje je skrivnost,
ki jo je treba opazovati,
se ji čuditi,
jo okušati.

A. de Mello

Ampak ta dobra vila si bil ti Robert in dal si nam točno toliko, kolikor smo sami želeli vzeti. Malo ali pa ogromno, odvisno kako smo bili sami pripravljeni sprejemat.

Za konec bom še prepisala odstavek iz meni zelo ljube knjige:

”Ljubite se. Potrebno je, da se ljubite. S tem prevzemate odgovornost za same sebe. Če se ljubite, živite to, kar si želi srce. To kar si želi srce, ljubi Bog v vas. Tako boste živeli iz polnosti in vse, kar bo prihajalo iz tega, bo samo dobro.”

In dobro je tudi, če komu pogledaš v oči in vidiš, kako se mu bleščijo. Kdo ve, zakaj …?

Imej se kar se da lepo

……

P.S.

Ko boste naslednji teden na morju, bom tudi jaz, vendar nekje nasproti malo bolj daleč. Gongov sicer ne bom slišala, jih bom pa čutila. Ko bojo privalovali po morju …

čaw čaw

—————————————————————————————————————————

UDELEŽENEC PIŠE:

Zdravo ROBI

Oglašam se prvič in se ti zahvaljujem za čudovito zvočno kopel z gongi.Zaradi dobro izbranega prostora na Kromberškem gradu je terapija z gongi učinkovita,delovanje svetega kroga pa sproža vez z našo namero.Če človek dopusti da nas zvok gongov objame potem je vse mogoče.

Energetsko delovanje gongov sproža čiščenje fizične nesnage,kakor tudi pozitivno vpliva na našo auro,  pomaga pa tudi pri stiku z našimi svetlobnimi telesi.Namera z nami.Hvala ti za prečudovito izkušnjo.

Ps. Prilagam ti zanimivi sliki avre pred terapijo,desna slika po terapiji z gongi-aura je občutno izboljšana.

Lep pozdrav.Samo tako naprej.

Udeleženec

slika-gongi

————————————————————————————————————————-