Ste morda razmišljali, da bi z družino preživeli vikend na malce drugačen način?

 

Prisrčno vabljeni na sobotno preobrazbo uma, telesa in duha, ki bo potekala na prvi mirovni kmetiji v Sloveniji – V pravljici.

Raznovrstne ponudbe se lahko udeležite sami, z družino in/ali otroci. Vaši predragi hišni ljubljenčki, naj tokrat ostanejo doma na toplem, da se boste lahko stoprocentno posvetili razvajanju sebe.

 

Če želite vikend preživeti v tišini, na obrobju gozda v objemu narave le 10km iz Ljubljane, je ta priložnost prava za vas. Možnost imate preživeti čarobne trenutke z rešenimi živalmi na različne načine. Obljubljamo prijetno druženje, hranjenje in spoznavanje z bikcem Ferdinandom in ostalo čredo – kravami, konji, osli, kozami, ovcami, pujsi, kužki, mucami, purani, kurami, želvami… Ogledali si boste lahko tudi permakulturen sončen vrt. Živali so čudovite učiteljice tako vam, kot tudi vašim otrokom, zato je to lahko popolno doživetje za vse. V primeru, da ste bolj »divje narave,« vam Pravljica ponuja tudi jahanje konjev brez sedla.

 

Ogenj je že skozi stoletja spremljal človeka… že prvotna ljudstva so ga uporabljala za pripravo hrane, izvajanje ritualov ali pa preprosto druženje. Ogenj združuje… še danes vse to. Zato vas vabimo, da se nam pridružite in tako skupaj preživimo idiličen večer. Zadnjih nekaj minut bomo že namenili vprašanjem in pogovoru o učinkih zvoka na vsa naša telesa. Odprti smo za raznovrstne teme in obožujemo drugačna srečanja.

 

Izmenjava energije

Za dnevne dejavnosti na kmetiji, so obvezne prijave na elektronski naslov: vpravljici@gmail.com. Zaželjeni so prostovoljni prispevki.  (Info: www.vpravljici.si, fb: vpravljici)

 

Glasba je ena izmed spremljevalk druženja že od samih začetkov človeka. V zvočne vibracije, se boste potopili v tihem okolju magične narave, ki nas bo s svojimi zvoki in močmi še dodatno blagoslovila. Podarila nam bo moč in nas napolnila z upanjem, mirom, polnostjo in ljubeznijo.

 

Med zvočno kopeljo z Robertom Jarcem in Cej Mojco, boste vodeni v potovanje duhovne zavesti in globoko psihofizično sprostitev. 

Raznovrstnost inštrumentov, vas bo nežno popeljala v globine samih sebe, kjer boste imeli možnost prejeti Smernice, odgovore in uvide na vsa vaša vprašanja.
Posebna novost zvočnih popotovanj v Sloveniji, so štirje vrteči gongi na eni vrvi, ki omogočajo zajemanje večjega spektra vibracij. 

S seboj prinesite blazino, spalno vrečo/ležalko z deko in čimveč vode. Priporočamo topla, lahka in svetlejša oblačila.

Po zvočnem popotovanju priporočamo preživetje časa v tišini, saj se lahko le na ta način energija, ki smo jo med samim procesom ustvarili, obdrži in ponese v proces predelovanja.

Prijave za zvočno kopel, so prav tako obvezne na jazsemkisem@gmail.com ali zvokmodrosti@gmail.com. Prispevek je 15€. (Info: www.jazsemgong.com, fb: Zavod Vibracij ali Zvok Modrosti – Cej Mojca)

 OM-JAZSEMGONG-100

Noč lahko prenočite na pokritem seniku, kjer si po svojih željah prinesete dodatne ležalke, deke in vse drugo, kar potrebujete. Za prenočitev sprejemamo daritve v vrednosti 5€. Vsa hrana, vključno z zajtrkom je v lastni režiji. Naslednji dan, so prav tako možne dejavnosti na kmetiji po dogovoru (jahanje, hranjenje živali, ogled gozda…).

 

Prijavo za prenočitev, lahko prav tako pripišete kar na elektronski naslov: vpravljici@gmail.com. (Info: www.vpravljici.si, fb: vpravljici)

Hvala za delitev dogodka med prijatelje. <3

Z NAMERO: 

Poleg namere, ki je že naša stalnic​a​ (spodaj napisane Odredbe), bomo glede na skupino in trenutno situacijo izbrali še skupno namero.

 ¨Jaz Sem sedaj tukaj, Jaz Sem vse kar potrebujem, Jaz Sem darilo Samemu Sebi¨¨Jaz Sem brezpogojna Ljubezen do Same/ga Sebe in do vsega okoli Mene¨

ZAKAJ:
Ker kot pravijo Plejadanci:  Ko vi proizvajate zvoke in tone z drugimi, imate pristop h kolektivni zavesti, kar ni primer pred tem proizvajanjem. To je ogromen skok v zavesti – več tukaj….

S SEBOJ PRINESITE:

Ležalko, spalno vrečo in čim več vode. Priporočam športna oblačila svetlih barv.

Na voljo bo Koloidno Srebro in Koloidno Zlato.

Comments are closed.